سلام
میخواستم بدونم هارد هیتاچی در خود کشور ژاپن تولید میشه یا مثل هارد وسترن دیجیتال در کشورهای دیگه مثل تایلند؟
Printable View
سلام
میخواستم بدونم هارد هیتاچی در خود کشور ژاپن تولید میشه یا مثل هارد وسترن دیجیتال در کشورهای دیگه مثل تایلند؟
دوستان امروز من یه هارد 1.5ترا سامسونگ گرفتم260 تومن با پارتیشن مجیک پارنیشن کردم اول ارور میداد بعد اف دیسک کردم تا پارتیشن بندی شد حالا که میخوام سون نصب کنم ارور میده اومدم پارتیشن مجیک ارور 110 میده چیکارش کنم
دوستان مشکل از دی وی دی ویندوز بود سرعتش یه خورده کمتر از 7200 هست ولی نه اونقدر
سلام
دوستان از بین مدل Seagate Barracuda LP 2000GB و هارد اینترنال 2ترا وسترن دیجیتال گرین برا ارشیو کردن فیلم کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
وسترن دیجیتال گرین بهترین هارد برای آرشیوه.من خیلی وقته که هم تو خونه یه دونه از این هارد ها (البته یه تراشو) برای آرشیو استفاده میکنم و تو شرکت هم یه دونه دوتراشو داریم و از هر جفتشون راضیم (البته یه ترا شو حدود هفتاد تومن خریده بودم.یادش بخیر چند ماه پیش بود که هارد رو میشد با قیمت عقلانی خرید نه الان که قیمتهای هارد فضایی و تخیلی شده).در خرید هارد وسترن گرین شک نکن البته تقریبا" باید حدود دو برابر قیمت پنج شش ماه پیش براش پول بدی.سیگیت عمر و کیفیت و ماندگاری این رو نداره.
شما 1 ترا رو 5 -6 ماه پیش گرفتید 70 تومن!نقل قول:
چه ارزون!
الآن حدود 250 تومن هست.
یعنی 3.5 برابر بیشتر، نه 2 برابر.
بقیه قطعات هم رفته بالا یا فقط هارد مشمول گرانی شده؟
سلامنقل قول:
نه فقط هارد بلکه همه چیز گران شده !!!
نقل قول:
یعنی یه ترا وسترن گرین شده 250 تومن:18::18::18:
من شهریور گرفتم 70 تومن.تازه یه ماه قبل از اون یدونه 1 ترای سامسونگ f3 خریده بودم 67 تومن:31:
یه سیلی اومد تو تایلند زرتی تو چند ساعت اینا قیمت هارد رو دو برابر کردن بعد دلار که کشید بالا دو باره قیمت دوبله شد.کاشکی همون شهریور یه کارتن هارد میخریدیم الان کلی کاسب بودیم.جدا" اینا جمع کنن این بازار مسخره رو.
جالبه وقتی سیل اومد تو تایلند اینا ورداشتن کل جنس ها رو گرون کردن انگار که تموم جنسای کامپیوتر رو تایلند میساخته و ما خبر نداشتیم:27:
سلام دوستان ! امروز هارذ western digital my book essenial 1tb رو با قیمت 170 تومان خریدم. با گارانتی یکساله سازگار ارقام.
اهواز - بازار بزرگ
هارد 500gb میخوام بخرم هم ماندگاری و دوام بالایی داشته باشه هم سرعت خوب
چی پیشنهاد میکنید؟:11:
سلامنقل قول:
پيشنهاد اول WD Caviar Black - SATA 3 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
پيشنهاد دوم به شرطي مادربردتان SATA 6 Gb/s رو ساپورت كنه ، WD Caviar Black - SATA 6 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
پيشنهاد سوم هم Seagate Barracuda - SATA 3 Gb/s - 16 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
سلام دوستان
نرم افزاری هست که دقیق اشکالات هارد (احتمال خراب شدن ) رو نشون بده چون رو سیستم هارد 250گیگ مکستور دارم حدود 3 ساله سیستم بستم ( sata2 سرعت 3Gb/s ) آرپی ام رو نمیدونم چنده ، الان حدود دو هفته ای میشه نرم افزار argus monitor برای کنترل دمای cpu , فن ها نصب کردم ، که امروز اخطار داد هارد مشکل داره و سریع نسبت به بک آپ گرفتن اقدام شود ، به نظر شما میشه به این نرم افزار اعتماد کرد اگه هارد خراب شده باشه چه علایمی داره (در ضمن اتصالات ساتا و برق هارد و مادربرد رو چک کردم و مشکلی نداشت) لطفا راهنمایی کنید چقدر مسئله جدیه و چطور بفهمم هارد مشکل داره .
سپاس
سلامنقل قول:
برای تشخیص دادن اینکه آیا هارد مشکل داره باید به مشکلات و علائمی که برای سیستمت پیش میاد دقت کنی . مشکلاتی مانند هنگ و قفل کردن سیستم ، سر و صدای اضافی ، انواع blue screen ، بالا نیومدن و load نشدن ویندوز ، کند شدن ویندوز یا خرابی فایلهای موجود ، در مواقع شدیدتر شناسایی نشدن هارد در بایوس و ....
پیشنهادم اینه که از نرم افزارهای دیگری هم استفاده کنید مثل HD tune در قسمت health که البته باز با اطمینان نمیشه اظهار نظر کرد .
سپاس دوست عزیز علائمی رو که گفتید وجود نداره و سیستم مثل قبل کار میکنه البته امروز یه فن جدید روی پاور و یه فن برای کیس نصب کردم و مجبور شدم چند بار برای تست ، با نگه داشتن کلید پاور سیستم رو خاموش و روشن کنم که بعد از اون نرم افزار آرگوس مانیتور سه بار اخطار داد هارد مشکل داره بلافاصله نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و آپدیت هم کردم که تا الان اخطاری نداده ، میتونه اون خاموش روشن کردن با کلید پاور به هارد صدمه بزنه؟نقل قول:
برای خاموش کردن سیستم بهتره که از گزینه shutdown در ویندوز استفاده کنید تا بصورت اصولی سیستم خاموش شود و فقط در مواقع ضروری از دکمه power استفاده کنید .نقل قول:
کم صدا ترین و پرسرعت ترین هارد 1 ترا اینترنال چیه ؟
قیمتش چنده ؟
ممنون
هارد خریدم wt black که اصلا نیستنقل قول:
seagte خریدم
ولی نامبرش یه چیز دیگه ست اونی که شما گفتی پیدا نکردم
st500dm002
من هاردی که به مادربردم میخوره SATA 1 هست.
آیا میتونم هارد SATA 2 بهش بزنم؟
بلی ، میتوانید چنین کاری رو انجام دهید . البته بعضی از هاردها هستند که جامپری برای تنظیم و تغییر بین حالتهای sata2 و sata1 دارند که بایستی به این مسئله دقت کافی داشته باشید .نقل قول:
یعنی حتماً باید جامپر دار بگیرم؟نقل قول:
از کجا باید بفهمم جامپر دارن؟ تو مشخصات هارد تو سایتها جامپر را نوشته؟
نقل قول:سلامنقل قول:
البته شما اشاره نکردید که آیا مادربردتان sata1 هست یا sata2 ، فقط فرمودید که هاردی که دارم sata1 هست .
اگر مادربردتان sata2 باشد که مشکلی ندارد . ولی اگر مادربردتان sata1 باشد میتوان هارد sata2 رو هم نصب کرد ولی بعضی از هاردها قبل نصب بایستی تنظیماتی رو انجام داد .
همانطوری که قبلاً هم گفتم بعضی از هاردها جامپری برای تغییر وضعیت بین sata1 و sata2 دارند . نحوه تنظیم جامپر اکثراً روی لیبل هارد نوشته شده مثل عکس زیر .
در عکس زیر نوشته که اگر جامپر نداشته باشه بصورت sata2 هست و اگر جامپر نصب شود بصورت sata1 کارخواهد کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه قبل از نصب باید لیبل هارد رو بخونید و برای اطمینان هم میتونید دیتاشیت مدلی که قصد خریدشو دارید رو مطالعه کنید .
ببخشید یک سوال داشتم ذخیره کننده nandچیه؟ چیپ ست nand چیه؟تراشه حافظه nand چیه؟ کلا هر سه شون فرق میکن با هم یا نه یکی هستن؟اگه فرق می کنن درباره هر سشون توضیح بدید اگه فرق نمیکنن بگید چی هستنو مزیت اینا چیه؟ برای چی استفاده میشن؟روش ترتیبی در هنگام کپی کردن یک فایل، باز کردن موسیقی، فیلم و یا عکس رخ می دهد و عملیات تصادفی در زمان باز کردن برنامه ها، بوت شدن سیستم عامل و یا خاموش شدن آن رخ می دهد.در یک مقاله اینو خوندم مگه فیلم و یا عکس با نرم افزا اجرا نمیشه؟پس چرا جزو عملیات تصادفی حساب نمیشه اما باز کردن برنامه جزو عملیات تصادفی حساب میشه؟درباره قابلیت trim در هارد دیسک های ssd میشه بگید؟ تو سایت ها توضیحاتشونو زیاد متوجه نشدممنون میشم کمک کنید
سلام
چطوری میشه هارد رو آپدیت کرد ؟ ( از عمر هارد 3 سال میگذره ) مارک مکستور
سلامنقل قول:
firmware هارد هست که قابل آپدیت کردن هست .
نکته مهم : اگر هاردتان واقعاً مشکلی ندارد از انجام این کار خودداری کنید . ضمن اینکه باید سایت سازنده رو هم بررسی کیند و ببینید که آیا واقعاً آپدیت جدیدی عرضه شده است یا خیر و ورژن جدید firmware برای چه مسئله ای و به چه دلیلی عرضه شده است .
دو نو فلش مموری وجود دارد. nand و nor. این اسامی هم بر گرفته شده از همان گیتهای مدار منطقی مربوطه می باشند و در مدارات الکترونیکی عملکرد مشابه آنها دارند. فلشهای nor سریعتر از فلشهای nand هستند و در عین حال گرانتر نیز می باشند. به همین جهت در مواردی که نیاز به فضای زیادی جهت ذخیره سازی باشد از نوع nand استفاده می شود. در این خصوص می توان به مواردی مانند ام پی تری پلیرها و دوربینهای دیجیتال و فلشهای یو اس بی اشاره کرد. نوع nor بیشتر در موبایلها و حافظه های داخلی کامپیوترهای جیبی مورد استفاده قرار می گیرد.نقل قول:
ببخشید یک سوال داشتم ذخیره کننده nandچیه؟ چیپ ست nand چیه؟تراشه حافظه nand چیه؟ کلا هر سه شون فرق میکن با هم یا نه یکی هستن؟اگه فرق می کنن درباره هر سشون توضیح بدید اگه فرق نمیکنن بگید چی هستنو مزیت اینا چیه؟ برای چی استفاده میشن؟
اما در مورد ذخیره کننده nand، چیپ ست nand و تراشه حافظه nand همانطور که گفتم قطعات الکترونیکی ای هستند که از گیتهای nand در آنها استفاده شده و تفاوت آنها در همان بخش اول نامشان یعنی ذخیره کننده، چیپ ست و تراشه حافظه می باشد که همانطور که از نامشان پیداست عملکرد متفاوتی دارند.
سلام دوستان،
آیا هارد دیسک جدید سیگیت ST1000DM003 1TB که دور موتور 7200 دارد و 64 مگ کش ، از نظر کیفیت تولید ایراد دارد.
من پارسال یک هارد دیسک سیگیت 1 ترا خریدم با گارانتی "دیجیتال"، دی ماه یه ذره ایراد پیدا کرد بُردم گارانتی بعد از یک ماه دوندگی! در اواخر بهمن ماه یه هارد نو بهم دادند ، خودشون گفتند چون هارد نداشتند از بازار خریدند ، هارد جدید با لیبل گارانتی "ویستاپخش" تا سال 2013 گارانتی داشت.
دو هفته بیشتر روشن نبود که بعدازظهر پنجشنبه 11 اسفند 1390 روشن نشد به نظر میرسید که موتور هارد از کار افتاده.
صبح شنبه 13 اسفند 1390 زنگ زدم گارانتی ویستا پخش با بیرحمی گفتند آخر ساله دیگه قطعه برای گارانتی قبول نمیکنند ، بعد 13 فروردین قطعه برای گارانتی میگیرند. منم که اعصابم از گارانتی قبلی یعنی گارانتی "دیجیتال" و یک ماه دوندگی خُرد بود به اون بنده خدا گفتم تا پایان سال 16 روز کاری باقی مونده تا شاید یه راه حلی پیدا بشه ولی نشد.
رفتم تو سایتهای خارجی و این مدل جدید سیگیت 1 ترا یعنی ST1000DM003 رو جستجو کردم.
چشمتون روز بعد نبینه فُحش خوار مادر بود که خریداران سری جدید هاردهای سیگیت نثار این شرکت با سابقه و قدیمی میکردند خیلی از هاردهای اینترنال سری جدید سیگیت بعد یک ماه مثل هارد من از کار افتاده بود.
حالا که من مجبورم تا بعد عید صبر کنم تا هارد رو ببرم گارانتی و تعویض کنم، از شما اساتید سؤال داشتم که آیا شما هم چیزی درباره کیفیت مُزخرف هاردهای جدید اینترنال سیگیت شنیدهاید هاردهایی که فقط سرعت بالا دارند اما عمر و پایداریشون افتضاحه.
چون واقعاً اگه اینطور باشه تصمیم دارم بعد تعویض هارد توسط گارانتی اونو تو بازار بفروشم و به جاش هارد سامسونگ و یا وسترن و یا هیتاچی بگیرم ، حالا هر کدام که کیفیت و عمر بیشتری داشته باشه.
سلامنقل قول:
ورژن firmware رو چك كن . شايد براي حل اينجور مشكلات firmware جديد داده باشه . گرچه قبل از خراب شدن بايد اين كار رو ميكردي !!!
همون روز که هارد رو از گارانتی تحویل گرفتم firmware رو از طریق خود سایت seagate آپدیت کردم.نقل قول:
از ورژن CC46 به ورژن CC4CD.
دو هفته هم بدون مشکل کار کرد. مطمئناً ایراد ربطی به firmware ندارد. چون اصلاً موتور هارد روشن نمیشود. اینو لمس کردن هارد میشه فهمید که هیچ لرزش موتوری در کار نیست. تو سایتهای انگلیسی زبان از این هارد خیلی بد میگویند
سلام دوستان من یه هارد یک ترا برام اوردن از کجا میتونم بفهمم بافرش چقدره - دورش چقدره؟ کلا مشخصات کلیش چیه؟
سلامنقل قول:
برای فهمیدن مشخاصت کلی هارد کافیست نرم افزار hd tune pro رو نصب کنید و سپس از قسمت info کلیه مشخصات رو بدست بیارید (مثل عکس زیر)
سلام دوست عزیزنقل قول:
قسمت اینفو که شما گفتید برای من سرعت هارد و دور در دقیقه رو نمیزنه نرم افزار هم ورژن 5 است چطور میتونم دور هارد رو بفهمم .
سلامنقل قول:
آيا نرم افزار شما pro هست ؟؟
چون نسخه هاي عادي امكانات كمتري دارد .
استاد، نرم افزار من Pro هست اما سرعت هارد و دور در دقیقه را نمیزنه. چرا؟
نقل قول:
دوست عزیز poonel حق با شماست مشخصات و اطلاعات همهی هارددیسکها رو نمیشود با نرمافزار استخراج کرد. بنابراین بهتر است مشخصات دقیق را از طریق وبسایتهای معتبر به دست آورد.
هارد دیسکی که شما تصویرش را از نرم افزار HD Tune Pro قرار دادهاید مشخصاتاش به شرح زیر است.
هارد مکستور به ظرفیت 320 گیگابایت با اینترفیس SATA با ظرفیت بافر 8 مگابایت و دور موتور 7200 دور در دقیقه.
تصاویر زیر مشخصات هارد است ، اولین تصویر از سایت Seagate و دومین تصویر از سایت newegg.
در لینک زیر صفحه مربوط به هارد مورد نظر شما در سایت شرکت سازندهی آن سیگیت.
و لینک زیر صفحه مربوط به هارد مورد نظر شما در سایت فروش newegg.
بله مال من هم pro است ولی مقدار rpm نمیزنه پاسخ پرسشم رو تو پستهای بعدی گرفتم برای هارد مکستور مدل ( STM3250310AS 250gB ) سری ( DiamondMax 21 ) با 3 سال کارکرد به همون سایتهایی که گفتید مراجعه کنم ؟ اینطور که فهمیدم کمپانی مکستور شده seagateنقل قول:
سپاس از شما دوست عزیز
سلامنقل قول:
هاردتان 7200 دور هست . بقيه مشخصات هارد هم بصورت عكس براتون ميزارم .
ضمناً كمپاني مكستور به سيگيت واگذار شده ، همينطور در سال 2011 بخش توليد هارد كمپاني سامسونگ هم به سيگيت واگذار شده است .
قیمت روز این هارد ها رو می خواستم
اینترنال و ساتا 2
Western 500 Gb Blue
Western 500 Gb Black
Western 2 TB Green
Western 2.5 TB Green
Western 3 TB Green
دوستان قیمت هارد نمیاد پایین؟ چه خبره آخه نرخ جهانی هارد روز به روز داره میاد پایین تر داخل میره بالاتر. من چک کردم یه اینترنال 500 سیگیت حدود 80 دلار قیمت داره اینجا 220 تومن. آخه چرا یه دفعه ای وضعیت اینطور شد!!! دوست دارم یه بمب اتمی بیوفته رو این مملکت نسل این همه دزد و دلال کثیف رو برداره. ما که اوضاع اقتصادی خوبی نداریم چه خاکی باید بگیریم تو سرمون؟ جای نفس کشیدن نیست من موندم ما الان چطور داریم هوا رو کثیف میکنیم !!!
سلام به همگی
یه سوال داشتم آقا عطا
یه هارد 2TB وسترن دسکتاپی دارم. میخوام از ویندوز بکآپ بگیرم طوری که اگه بعدا پارتیشن ویندوز رو فرمت کردم بتونم بکآپ رو برگردونم. حالا خود نرم افزار وسترن کارم رو راه میندازه یا باید با پاراگون انجامش بدم؟
ممنون