یعنی من باید سبز گاج رو علاوه بر این سفیدش برای همه سالها رو بخرم؟؟؟
پس چرا دین و زندگی رو اینجوری نکردن؟
Printable View
راستش به نظر من کتاب فوق العاده ایه و چند تا از دوستان که رتبه های خوبی آورده بودن به من پیشنهاد کردن این کتابه و من با اینکه از درس زبان فارسی خیلی بدم میاد ولی واقعا خوب توضیح داده.کلا به نظر من کتاب خوب زبان فارسی خیلی خیلی کمه.نقل قول:
نه اگه به آموزش نیاز نداری نخر.نقل قول:
در مورد سوال دومت هم من در مقامی نیستم که جواب بدم ولی میتونی بهبری و اعتراض کنی.:5:کد:www.gaj.ir
کتاب سبز گاج رو دیدی اونم بد نیستنقل قول:
منم کنکوری هستم b-)
این هم اولین پستمه اینجا چه هدفی رو دنبال میکنه ؟؟ :D:D
آره کتابشو دارم.ممنون از راهنماییت،ولی به نظر من مثل خیلی چیزها کتاب هم امری سلیقه ایه.نقل قول:
خواستم 1 تذکر به دوستان بدم ،اگه 1 بررسی رو سوالای زبان فارسی کنکور امسال کنید متوجه میشید که با سالهای قبل کاملا فرق کرده و دیگه اون ساختار کلیشه ای رو نداره.به همین خاطر به نظر من باید حتی زبان فارسی رو هم مفهومی خوند حالا از رو هر کتابی.
مگه سوالها رو چه جوری دادند؟نقل قول:
اول بگم که همه اینها برداشت من از سوالها بوده و ممکنه غلط باشه.مثلا یکی از فرقایی که داشت تو این بود که شما سالهای قبل برای تشخیص چند جزیی بودن جمله همون چند تا فعل که تو کتاب بود رو حفظ میکردید کافی بود ولی امسال طوری داده بودن که باید روح جمله رو میفهمیدی و یا تعداد واج که تا بحال سوال دادنش کم نظیر بوده ،این نشون میده که باید هم مفهومی خوند و هم تمرین زیاد کرد.نقل قول:
یه جوری دادن که من از 5 تا غلط ادبیاتم 4 تاش زبان فارسی بودنقل قول:
میشه یکم توضیح بدی؟نقل قول:
بچه ها میگم چون اینجا فروم کنکوریهاست خواستم 1 درخواست از بچه ها داشته باشم.درخواستم 1 دعاست... ازتون میخوام که برای کسی که 1 روزی نفر اول کنکور و المپیاد کشور شد و داشت تو آکسفورد ادامه تحصیل میداد(همکلاسی دکطر کردان بود) دعا کنید.،دعا کنید تا هر چه زودتر آزاد شه.
برای محمد رضا جلاییپور دعا کنید.
کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
محمدرضا جلاییپور فرزند حمید رضا جلاییپور (از فعالین سیاسی) هست که مسئول و سخنگو موج سوم بودند و بعد از انتخابات دستگیر شدن.نقل قول:
نمیخوام تو کارت فضولی کنم ولی سیاست تو رو جایی قبول نمیکنه به جای این سرگرمی جالب درستو بخون:41:نقل قول:
3 تا از غلطام غلط شمارشی بود.شمارش تعداد واج وتکواژ و ....که این سوالارو هر چی هم مهارت کسی داشته باشه خیلی شانس میخواد درست زدنش.چون بالاخره یکی از دستت در میرهنقل قول:
شما کجا زندگی میکنی هیچکیو نمیشناسی کلا؟؟نقل قول:
کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب این سوالها که هر سال میاد پس چی جدید بوده؟نقل قول:
هر سال انقدر زیاد نبوده.بعدشم امسال مثلا گفته بود تعداد واج های گزاره ی این مله چنده.که هیچوقت شمارش واج نبود .بعدش باز پیدا کردن گزارش هم یه مشکل دیگه بود.یا تو تجربی بود تعداد کواژ کدوم از بقیه کمتره.که 4 تا گزینرو 2 ساعت باید تکواژاشو میشمردینقل قول:
من تازه اومدم ایراننقل قول:
شما ها کاری به جز پست دادن اینجا ندارید ؟:31:وقت کردید یه ذره هم درس بخونید :13:( شوخی کردم ) اگه مدیرا تاپیکو در روز 1 ساعت بازش می کردن رتبه های بچه های این تاپیک نصف میشد ...!!!
منهم به جمع اخراجی های 89 اضافه شدم....
راستی کنکور ازمایشی قلم چی میرین یا گزینه 2؟
نقل قول:
من گزینه 2 هستم!
///
دوستان من تو ادبیات و زبان فارسی مشکل دارم ... یه کتاب میخوام که جامع این هارو درس داده باشه... (معنی کامل ابیات،...)
مثل کتاب دین و زندگی کنکور گاج که من گرفتم و خوبه... ولی همونطور که گفتم زبان و ادبیات فارسی سفید کنکور گاج رو هم گرفتم که ناقصه و فقط تست بدون پاسخ داره... فکر کنم به خاطر حجم زیاد تیکه تیکه کردنش. حالا تیکه های بقیش نمیدونم اسمش چیه؟ یا هر کتاب دیگه که اینو کامل کنه... چی کنم؟؟
---
کتاب های گاج سری جدید قدیم که ندارن ؟
کتاباس سبز گاج میشه مکملش.کلک معلم هم همون کارو میکنه.نقل قول:
کتابای گاج هم تا پارسال که قدیم جدید نداشتن
چقدر زود ادبیات شروع کردی؟
سلامنقل قول:
در ضمن به نظر من برای زبان فارسی کتاب همگامان(وابسطه به قلمچی)رو حتما بخونین.
به نظر من بهترین کتابا واسه ادبیات وزبان فارسی کلک معلم و گاج سبزه...البته من تجربمو میگم چون کتابای مختلفیو خوندم
به نظرم بهتریناش همیناس!!!!!!
گاج سبز واسه اونایی که سطح ادبیاتشون خیلی پایینه هم خوبه...
نقل قول:
بر خلاف تفکری که اکثریت دارن درس هایی مثل ادبیات که فرار هستند رو باید زود شروع کرد که تا کنکور بشه با دوره کردن تو ذهن ثابتشون کرد.
در ضمن من پیش زمینه خوب و قوی ندارم و کلا چون تو این سه سال درس خوب نخوندم باید تو تابستون توی تمام درس ها عقب موندگیم رو جبران کنم.
واقعاَ شما ها میرسید درس های عمومی رو هم بخونید ؟؟؟
دوستان راهنمایی کنن من خودمو دارم بیچاره میکنم درس های اختصاصی روی برنامه پیش نمیره چه کارکنم ( از همینجا می خوام john doe عزیز راهنماییم کنن )
من طبق برنامه کانون پیش میرم فقط تعداد درس هایی که میاد 15 درسه که حداقل برای هر آزمون هر درس باید حداقل باید 10 ساعت براش وقت گذاشت یعنی هفته ای 75 ساعت چه کار کنم دارم دیوونه میشم ..
تا چند سال پیش گاج سبز ادبیات مولفش ساجدی بود که حالا مولفش شده محمدی و ساجدی هم رفته انتشارات کلک معلم برای خودش درست کرده ...نقل قول:
کتاب های گاج سری جدید قدیم که ندارن ؟
بچه ها کسی میدونه فیزیکهای اندیشه سازان گیر میاد یا نه؟
اگه گیر نمیاد میتونی از کتابخونه ها بگیرینقل قول:
یا جمعه بازار کتاب:46:
جمعه بازار کتاب کجاست؟نقل قول:
چه خبره هفته ای 75 ساعت؟؟؟مگه برنامش چه جوریه امسال؟ پارسال تو تابستون که برنامش خیلی سبک بود.شاید تو وسواسی طول میکشه هر درس.نقل قول:
برنامه ی تابستونو نمی خواد جدی و وسواسی بخونی فقط از روی کتاب روزنامه وار برو وگرنه داغون میشی از مهر انگیزه ی خوندن ندارینقل قول:
خب عزيز من شما بايد پاسخنامشو جدا بخري يه سر به فروشگاه گاج.آي آر بزن!نقل قول:
منظور شما دروس عموميه ؟نقل قول:
برنامه ی تابستونو نمی خواد جدی و وسواسی بخونی فقط از روی کتاب روزنامه وار برو وگرنه داغون میشی از مهر انگیزه ی خوندن نداری
خب نه ! :21: همون عربي و زبان انگليسي به نظر من كافيه!نقل قول:
واقعاَ شما ها میرسید درس های عمومی رو هم بخونید ؟؟؟
دقيقا همينطوره !:27:نقل قول:
من پیش زمینه خوب و قوی ندارم و کلا چون تو این سه سال درس خوب نخوندم باید تو تابستون توی تمام درس ها عقب موندگیم رو جبران کنم.
من ادبياتم خوبه ! ميخوام ببينم كلك معلم كه ميگين همشو بايد گرفت ؟ چون هر كدوم جدا جدان ! لطفا راهنمايي كنين كدوم كتاباشو بايد بگيرم ؟:40:نقل قول:
سلام
به نظر من بهترین کتابا واسه ادبیات وزبان فارسی کلک معلم و گاج سبزه...البته من تجربمو میگم چون کتابای مختلفیو خوندم
به نظرم بهتریناش همیناس!!!!!!
گاج سبز واسه اونایی که سطح ادبیاتشون خیلی پایینه هم خوبه...
خوب 3 تا پایه رو بگیر اگه میخوای کامل باشه!!!!!!نقل قول:
من ادبياتم خوبه ! ميخوام ببينم كلك معلم كه ميگين همشو بايد گرفت ؟ چون هر كدوم جدا جدان ! لطفا راهنمايي كنين كدوم كتاباشو بايد بگيرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همرو بگیر وبخون من از ادبیات 30 درصد شروع کردم کنکورمو 87 زدم تازه به این سختیم بودنقل قول:
من ادبياتم خوبه ! ميخوام ببينم كلك معلم كه ميگين همشو بايد گرفت ؟ چون هر كدوم جدا جدان ! لطفا راهنمايي كنين كدوم كتاباشو بايد بگيرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من املاهاش خیلی مفید بودن.املای زبان فارسیش.ولی قرابت معناهاش زیاد به درد نمیخورهنقل قول:
قرابت معنايي واسه انرژي اتمي رو بگير! نشر الگو! خيلي خووووووفهنقل قول:
دست دومش رو ميتوني گير بياري!نقل قول:
اگه تهراني اينحت هم دسته دو داره هم كپي!
ميدان انقلاب! خيابون 12 فروردين! پاساژ كتاب 12 فروردين!
آقاي اعلايي
یه سوال دارم :
از اونجایی که این اندیشه سازان 60 تا کتاب فیزیک داره یه نفر دقیقاَ به من بگه اون کتابیش که آموزش سال دوم رو داره وخیلی هم ازش تعریف می کنن( همونی که دیگه چاپ نمیشه ) اسم دقیقش چیه ؟ 1و2 با هم هست یا نه ؟ اسم دقیق مولفش هم بگید لطفاَ
امیدوارم که ناراحت نشید ولی هرکس میخواد جواب بده لطفاَ دقیق بگه من تا حالا از 10 نفر پرسیدم بدتر گیج شدم .
کی گفته اندیشه سازان 60 تا کتاب فیزیک داره؟نقل قول:
ممنون از نظرتون و اینکه بگم من از اوناییم که یه روش داره و شک زیادی هم توش نداره. اما میبینه خیلیها میرن آزمون، حالا مونده تو شک که بره یا نه. اگه بره مجبوره برنامه ش رو عوض کنه. نمیخوام تا وسط راه برم و ببینم اشتباه کردم.نقل قول:
راستش هنوز یه دلیل قانع کننده واسه آزمون پیدا نکردم.
موافقم. وقتی کسی دلیل منطقی برای کاری که میکنه نداره، یا داره اشتباه میکنه، یا تقلید میکنه. فکر نمیکنم همچین کسی پیشرفت کنه، چون توی سختی حتما از خودش میپرسه واسه چی دارم این کارو میکنم؟ بعدم چون دلیلی نداره، نا امید میشه.نقل قول:
با اینم موافقم. خوبه که آدم از تجربه ها استفاده کنه، اما تا حدی که مطمئنه اونا به دردش میخورن و پسرفتش نمیدن. ممکنه هر کاری روی هرکسی سازگار باشه.نقل قول:
خب در مورد سحرخیزی: من سحرخیز نیستم! اما 8 ساعت بیشتر نمیخوابم.نقل قول:
در مورد حاضر شدن سر جلسه و آشنایی با جو: اگه منظورتون امتحان کردن بودن توی اون اوضاع استرس و اینا و تمرین کردنشه، فکر کنم سر جلسه آزاد آزمایشی امتحانش کردم! فکر میکنم برای من کافیه.
مورد دیگه ای هست؟ اگه بگین ممنون میشم.
نقل قول:
يعني صبحونه هم نخوريم ؟ :goatee:
راستي نميدونم چرا من خودمو بتركونم بيشتر از 6 ساعت نميتونم درس بخونم ! صبحها كه اصلا درس نميخونم بعد از ظهر هم از 3 - 4 شروع ميكنم !!! به نظر شما چيكار كنم؟؟ راستي شب تا 3 بيدارم!
چرا صبحونه میخورین آخرش! اما اول که بیدار شدین، یه چای میخورین، بعد یه ذره درس میخونین تا فکرتون درسی بشه، بعدش صبحونه رو به عنوان استراحت میخورین.
تایید میشه! خواهرم خیلی به درس علاقه داره آخه! وقت زیادی میاره!نقل قول:
اين ديگه چه مدلشه ؟ ما همون درس خودمونم به زور ميخونيم ! :blink:
من نمیدونم شما چطوری درس میخونین، اما من که تستهاشو دیدم، متوجه فرقش نشدم. تا حالا فعل حفظ نکردم. توی تستهاش ساختارشون رو میبینم.نقل قول: