رو چیه بابا...اصن نفر اولی که میگه خودم هستم که روی شما باز بشه:31:نقل قول:
فکر بدی نیست ولی خیلیها مثه من روشون نمیشه رتبشونو بگن!:43:
Printable View
رو چیه بابا...اصن نفر اولی که میگه خودم هستم که روی شما باز بشه:31:نقل قول:
فکر بدی نیست ولی خیلیها مثه من روشون نمیشه رتبشونو بگن!:43:
بچه ها امشب همه تا صبح همینجا باشیم با هم رتبه هامون رو ببینیم..شکی نیست که امشب رو سایته اگر نگیم همین چند ساعت دیگه رو سایته ..
آره... خيلي خوبه.... گرچه من هم آبروم ميره:27:نقل قول:
موافقين عكس:31: كارنامه هامونو بزاريم؟
آره اینطوری خوبه....دیگه نصفه نیمه آبرومون نمیره...کلا یهو آبرومون میره:27:نقل قول:
موافقين عكس:31: كارنامه هامونو بزاريم؟
بچه ها همین الان مجید بهم خبر داد که عکس ها و اسامی برتر همه ی گرو ه ها روی سایت سنجشه !!
نفرات برتر کنکور
وهاب زارعیه سوم.رئیسی زاده هم نیس.این نفر اول تجربی و زبانو مقایسه کنید!!!من حتی محل سکونتشو تو نقشه نمیتونم پیدا کنم.بعد 2 رشته اول شده!خجالت بکشم:46:کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880508_01.php
دقیقا....بچه ها میگم این چند سالشه؟:31:....سنش به یه 25 سال میخوره:31:...کسی نمیدونه چند سالشه؟نقل قول:
این نفر اول تجربی و زبانو مقایسه کنید!!!من حتی محل سکونتشو تو نقشه نمیتونم پیدا کنم.بعد 2 رشته اول شده!خجالت بکشم:46:
از کجا مطمئنی که امشب میاد؟
با توجه به پارسالنقل قول:
احتمالا چند سال پشت کنکور مونده که پایه اش قوی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باز بگید واسه سال بعد نخونید !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این سرعتی که داره پیش میره ( گذاشتن دفترچه شماره 2 و اعلام افراد برتر) تا چند ساعت دیگه همه نتایج میاد شک نکنید!
خداییش به هر جا رسیده نوش جونشنقل قول:
این نفر اول تجربی و زبانو مقایسه کنید!!!من حتی محل سکونتشو تو نقشه نمیتونم پیدا کنم.بعد 2 رشته اول شده!خجالت بکشم
اینا هستن که به آدم روحیه میدن که با تلاش میشه خیلی از چیزایی که نداری رو جبران کرد
هنوز اسمش تو گوگل پیدا نمیشه.ولی احتمالا تا چند ساعت دیگه بیوگرافیشو همه دارننقل قول:
از 36 نفر اعلام شده تو همه گروه ها 17 تاش دخترن.18 تا پسر(یه پسر دو بار حساب شده کمش کردم)
حالا چند نفر اینا کانون میومدن؟
من که فکر کنم رتبم نزدیک lord mostafa بشه چون درصدامون به هم نزدیک بود. البته اون حتما از من بهتر میشه چون من ریاضی رو که گند زدم.....
از همین الان زنگ زدن خونمون شروع شده...که چی شد ؟ چی کار کردی؟چند شد رتبت ؟ وای به حال روزی که اعلام نتایج بیاد..
نه بابانقل قول:
منم شیمی رو گند زدم
نفر اول کنکور تجربی و کنکور زبان امسال آقای رستگار رحمانی هست که در کنکور سال 85 در رشته ی ریاضی رتبه ی 2 منطقه 3 شده بود!مثل اینکه میخواد تو همه ی رشته ها تک رقمی بشه!
راهنمای جامع ترفیع رتبه ( شب کنکوری )
با توجه به اینکه اعلام نتایج نزدیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصمیم گرفتم برای جلوگیری از برخورهای احتمالی خانواده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ریختن آبرومون رتبه های کنکوریها رو به ایده آلشون نزدیک کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد لازم : فتوشاپ ، فرانت پیج ، نوت پد به مقدار لازم ، یک پیمانه دانش کامپیوتر ، یک قاشق غذا خوری دروغ مصلحتی (!)
نحوه تهیه : ابتدا تلویزیون رو روی ماهواره ( ترجیحا شبکه voa ) تنظیم میکنید تا خانواده چیزی از اینکه نتایج اعلام شده نفهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس به سایت سازمان سنجش میرید و کارنامه تون رو save میکنید ( البته ممکنه دستهایی پشت پرده باشه و امکان سیو رو به شما نده که برای اون هم راه حل داریم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه save شد میتونید با فرانت پیچ عددها رو به مقدار دلخواه تغییر بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه save نشد میتونید از صفحه عکس بگیرید و با فتوشاپ یا هر چیز دیگه عددها رو تغییر بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا از منوی tools گزینه ی view source رو انتخاب کنید ، در این حالت یک صفحه ی نوت پد باز میشه که شما باید در اینجا یک پیمانه دانش کامپیوتر رو اضافه کنید و موضع رو شناسایی و به میزان لازم تغییر بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
// تبصره : اگر فرانت پیج ندارید میتونید پس از save روی موضع راست کلیک کرده و گزینه open with notepad رو انتخاب و مطابق بالا عمل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم خانواده فهمیدن که نتایج اعلام شده میتونید یک قاشق غذاخوری دروغ مصلحتی رو اضافه کنید و بگید سایت سنجش down شده و بالا نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای امنیت بیشتر میتونید سیم تلفن رو به طور کل بکشید تا احیانا فامیلا کار رو خراب نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام عواقب این کار به عهده ی شماست و من هیچ گونه مسئولیتی رو قبول نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشد که رستگار شویم ...
تو ریاضی 8 نفر( به جز 2 تا تهرانیا) لااقل تو آزمونای آخر کانون که بودن.نقل قول:
بعد اونوخ نرفته دانشگاه؟؟؟؟؟؟:18::18:نقل قول:
نفر اول کنکور تجربی و کنکور زبان امسال آقای رستگار رحمانی هست که در کنکور سال 85 در رشته ی ریاضی رتبه ی 2 منطقه 3 شده بود!مثل اینکه میخواد تو همه ی رشته ها تک رقمی بشه!
از سال 85 تاحالا کنکور میده؟؟؟:18:اونوخ نرفته؟؟؟؟؟
چه باحال:31:
واقعا جالبهنقل قول:
آدم 10 درصد برای خودش و زندگیش و تلاشهای هدر رفتش ناراحت میشه
90 درصد برای اینکه چجوری به خانواده و فامیلاش بگه
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! بابا عجب مخیه حالا چرا دوباره خونده؟نقل قول:
یه چند روزی بود این همه از کاربرا on نشده بودنا.... 14 نفر شدیم
راستی نفر اول کنکور انسانی همشهریه ماست. همش تو قلمچی اسمش بود. تازه پارسال المپیاد هم قبول شد که دیگه ادامه نداد
منبعی چیزی داری؟فکر نمیکنم اینطوری باشه.اگه باشه چه ادم وحشتناکیه:18:نقل قول:
يعني تو رشته رياضي ادامه تحصيل نداده؟!
ثَلاثِ باباجانی یکی از شهرستانهای استان کرمانشاه ایران است. این شهرستان، در سال ۱۳۸۱ به عنوان شهرستان شناخته شد. مرکز این شهرستان شهر تازهآباد است. ازگله دیگر شهر آن است.
این شهرستان دو بخش، شش دهستان، دو شهر و ۲۵۲ روستا دارد و هم مرز با کشور عراق است. وسعت این شهرستان حدود ۱۹۰۰ کیلو متر مربع و جمعیت آن چهل و دو هزار نفر میباشد.
از ویکیپدیا فارسی
ثلاث باباجانی محل سکونت نفر اول کنکور تجربی وزبانه
به نظر من ایشونو به یه دکتر باید معرفی کرد!!
سلام ...ایشون اهل یکی از روستاهای خیلی کوچک کرمانشاست ...کار ش درستهنقل قول:
آقای جان دو منو خفه کردی با این منبع خواستنت!مگه آزار دارم؟مگه مریضم که دروغ بگم!فورا هم تکذیب می کنی!نقل قول:
من مجله جشن رتبه های برتر 85 کانون رو داشتم اسمشو تو اونجا دیدم.عکسش رو هم دیدم.خود خودش بود.اسمش هم همون رستگار رحمانی تنها بود.
احتمالا رفته دانشگاه پشیمون شده رفته سربازی بعد از سه سال دوباره کنکور شرکت کرده تو دو تا رشته اول کشور شده!!!البته این حرف آخریم یه حدس بود.
شرط ميبندم امسال هم نميره دانشگاه!!!نقل قول:
ميخواد سال ديگه بخونه براي انساني و هنر كه اونا رو هم تك رقمي شه!!!
بعدشم ميخواد تو امتحانات نهايي شركت كنه!!!
من ميدونم ..... حالا ببين!!:31:
خواهشا نامردی نکنیم همه رتبه ها رو بذاریما... خجالت نداره که ما که اکثرمون از پشت pc همدیگه رو میشناسیم...
پس ابروریزی خاصی نمیشه...
هیچ میدونستین کنکور تجربی ساعت 12:10 دقیقه تموم شد و کنکور زبان همون روز ساعت 3 شروع شد!آدم بعد یه کنکور حسابی هنگ می کنه.ایشون تو یه روز تو دوتا کنکور اول شده!
آقا من احتمالا نفر 11 هم شدم! نامردا نزدن!
شهريار آقايي هم كه سال سوم ميومد قلم چي پارشسال نيومد دهم شده!
آقا نفر اول تجربي و زبان خارج از كشور بوده؟؟؟؟ اسمش شهرش عجيبه آخه! ديييييي:
بچه ها توضیح دادن :نقل قول:
نقل قول:
احتمالا از رشته ای که رفتن خوششون نیومده انصراف دادن و دو سال محروم شدن.
بعد امسال تجربی دادن
بچه ها من اصلا نفرات برتر زبانو ندیده بودم :19:
نفر دوم از سال دوم با من همکلاس بوده از بچگی کانادا بوده :18::18:
باورم نمیشه 2 شده :18::18:
همش اسمش با من اشتباه میشد سر کلاس :27:
یه چیزی این معلومه تو عمومیا کم اورده که یک نشده :41:چون اون رستگار رحمانی 1 تجربی شده اما محمد سعید رتبه ریاضیش شاید سه رقمی بشه
اما حالا من یه رفیق دارم که دارم که پزشو بدم تازه مهدیم هست :21::27::27:
من متوجه نمیشم مشکل شما با کانون چیه.واقعا بهترین موسسه است حتی اگه تو صد نفر هیچ کسو نداشتن .آزموناش مهم نیست مهم اینه که برنامه ریزی رو یاد میده یا بهتر بگم ماهی گیری یار میده نه اینکه بهت برنامه بدهنقل قول:
ولی امسال تو ریاضی ترکونده از 10 تا 8 تا که صد در صد کانونی بودن بقیه رو نمیدنم
نفر اول تجربی رو داشتین از منطقه سه بود :18: تازه نفر اول زبان هم شده بود:19:
اقا اگه کسی میشناستش بگه بیاد تو p30 عضو شه برای ارائه برخی توضیحات:27::31:
گردنم درد گرفته از دیروز تا حالا :( نمی تونم زیاد بشینم پای کامپیوتر
اگه نتایج رو زدن بم اس ام اس بدین :دی
راستی بهتره یه تاپیک جدید واسه رتبه ها زده بشه :دی
به نظرتون نتايجو تو همين چند ساعته ديگه اعلام ميكنن يا ميزارن واسه آخره شب؟