براي استفاده از gps جت من دو تا برنامه رو نصب كردم و به خوبي استفاده مي كنم .نقل قول:
mobile gmaps و trekbuddy
ولي برنامه اي مثل گارمين رو به خاطر اينكه جت جاوا هستش نميشه روش اجرا كرد ...
Printable View
براي استفاده از gps جت من دو تا برنامه رو نصب كردم و به خوبي استفاده مي كنم .نقل قول:
mobile gmaps و trekbuddy
ولي برنامه اي مثل گارمين رو به خاطر اينكه جت جاوا هستش نميشه روش اجرا كرد ...
من یه مشکلی با جت دارم اینه که وقتی تو جیبم می زارم بعد در میارم بعد ده دقیقه گوشیم گیر می کنه بد بعدشم سر 5 دقیقه درست می شه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فلش کردم فریمورشو عوض کردم درست نشد.....................ممنون............. :11:
کسی میدونه چرا ایت سایت اشکال داره من اصلا نمیتونم برم توش darkforestgroup
به خاطر این که باید با فیل*تر شکن بری :5:نقل قول:
دوستان خواهشا یکی یه جواب درست حسابی به ما بده !
من خودم الان star دارم ولی بخاطر مشکل مسخره محدودیت پیامکش(500تا) تصمیم گرفتم که Jet بگیرم ولی با خوندن این تاپیک متوجه شدم Jet هم انگار همین مشکل رو داره، این مسئله رو تو تاپیک Star مطرح کردم و یه بنده خدایی پیدا شده و میگه که Jet این محدودیت رو نداره و هر وقت که تعداد Sms ها به 500 عدد برسه sms های بعدی بصورت اوتوماتیک وار روی مموری ذخیزه میشه و نیازی نیست هی وقتت رو بذاری برای پاک کردن پیامک ها. خیلی هم مطمئن بود ...
قضیه چیه؟ من گیج شدم
دوستان خواهشا هر چه سریع تر جواب بدید
ممنون:11:
jet هم محدودیت SMS داره و هیچ راه حلی هم نداره. البته اکثر گوشیهای جاوای سامسونگ این مشکل رو دارن.نقل قول:
محدودیت اس ام اس داره ولی تا حالا نزاشتم 500 تاش پر بشه.دوستانی که خوره اس ام اس هستن راهنمایی کنن.اگه بره تو مموری که خیلی خوبه.:27:نقل قول:
بچه ها به نظرتون کسی حاضر میشه جت خودشو با 5800 عوض کنه ؟ ( با 30-40 تومن سر دادن )
هیچ کدوم از گوشیهای سامسونگ(جاوا) ظرفیت پیام هاشون نامحدود نیست و محدودیت داره
یه سوال مهم من امروز چند تا برنامه خوب از جمله تهران یاب رو گرفتم ولی بعضی برنامه های وقتی نصب میکنم و اجراش میکنم تو برنامه نمیره و این پیامو میده JAVA ERROR INVALID FORMAT یا مصلا میگه اطلاعاتی تو مموری نیست کمک کنیدمگه جاوا ساپورت نمیکنه
سلام...میشه بگید آخرین ورژن گوشی اسمش چیه...؟؟/فارسی هم ساپورت کنه..؟؟
لطفا اسم جدید ترینش باشه...مهمه....ممنون...
سلامنقل قول:
s8003JPIL1 جدیدترینه که فقط نمایندگی ها دارن و تو اینترنت نیست:46:
مال منم اینه... :31:نقل قول:
فقط بگم تاچش فوق العاده شده ... فارسی و تقویم شمسی هم روشه
یه نکته جالب در مورد باتری :
هفته پیش که گوشی رو گرفتم تا الان باتری با چند بار شارژ و دشارژ حسابی طول عمرش بهتر شده و اینکه چیزی که من تست کردم و به نظرم تو مصرف انرژی تاثیر داره اینکه wallpaper های جت همه میدونید bmp هستند اونا رو عوض کنید و jpeg بذارید واقعا تو مصرف تاثیر داره.
دیروزم با wifi جت به وایرلس خونه وصل شدم .... خیلی عالی بود. :8:
یه سوال مهم من امروز چند تا برنامه خوب از جمله تهران یاب رو گرفتم ولی بعضی برنامه های وقتی نصب میکنم و اجراش میکنم تو برنامه نمیره و این پیامو میده JAVA ERROR INVALID FORMAT یا مصلا میگه اطلاعاتی تو مموری نیست کمک کنیدمگه جاوا ساپورت نمیکنه
جاوای سامسونگ و موتورولا و ال جی و .... فرق میکنه با سونی اریکسون و .... خیلی از برنامه ها روشون جواب نمیده :31:نقل قول:
کلا کسی که این مدل گوشی ها رو میخره باید بی خیال خیلی برنامه ها بشه :41:
من خودم قدیم ندیما خوره برنامه بودم و هذ چی بگی رو گوشیم میریختم بعد الان به این نتیجه رسیدم که یه گوشی باید امکانات دیفالت خوبی داشته باشه که کارمو راه بندازه و اذیتم نکنه :5:
سلام دوستان.من وقتی کابل usbوصل میکنم روی mass storage میزارم مموری کارت میاد بالا وقتی کابل رو جدا میکنم گوشی به صفحه خودش بر نمیگرده!
هنوز تو همون mass storage میمونه!فقط باید خاموش روشن کنم تا ok بشه! یعنی چی مشکل از کجاست!در ضمن وقتی کابل میزنم صدا میکنه هم وقتی در میارم.
نمیدونم مشکل از چیه اعصابم خورد کرده خواهشا یکی کمک کنه منتظرم.ممنون
سلام.من منتظر جوابم!
outpost شما اعصاب همه بچه ها رو خورد کردی.اینقدر سنگ سونی اریکسون به سینه میزنی اینجا پست نده!!!
در ضمن این گوشی خیلیم عالیه هم تو عکس هم فیلمبرداری.من خودم صدای فیلمبرداری واسم مهمه!فوقالعاده صدا میگیره 48000hz 64000kbps اره داداش.تو جایی که صدای بیس ادم رو کر میکنه این گوشی کم نیاورد!باورت میشه!
هر گوشی یه مشکلی داره و انم جدا از بقیه نیست.شما ذهن همه رو خراب کردی واسه خرید این گوشی یعنی چی!
از ارنا بهتره چون فروختن ال جی یه روزی با کرام الکاتبین هست!صرف نظر از هر امکانی که داره!
و اما سونی اریکسون شما!جالبه بدونید سود سهام شما کجا سامسونگ کجا پارسال یادتونه که!!!!!!!!!
اره عزیزم.موفق باشید
سلام-دوستان واستون پیش نیومده که گوشی وسط پاک کردن مسیج ها ری استارت بشه؟
خوب وقتی سریع کابلو میکشی بیرون همین جوری میشه دیگه.نقل قول:
برو روی درایو گوشی توی my computer کلیک راست کن eject رو بزن بعد یه پیغام پایین صفحه سمت راست میاد که میگه حالا میتونی کابل رو در بیاری بعد کابل رو در بیار ok؟؟؟؟
سلام به همگی!!!مثل بقیه سوال هام که جواب دادید لطف کنید این یکی هم جواب بدید.....وقتی برنامه trek buddy رو باز میکنم منو رو که میزنم وقتی startرو انتخاب میکنم به همین حالت انتخاب شده میمونه و نه به برنامه میره نه error میده مثل اینکه هنگ باشه کسی میدونه مال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه راهش اینه که دوستمون گفت یه راهم اینه که وقتی گوشیت وصل شد یه پنجره پایین توی نوار استاندارد باز میشه به اسمSafely Remove Hardware که وقتی کارت تموم شد باید این پنجره رو باز کنی و روی درایو گوشی خودت کلیک چپ کنی بعد سیوش کنی یا همون روی برنامه کلیک راست کنی و درایو گوشیت رو سیو کنی بعد کابل رو جدا کنینقل قول:
یه گوشی با این اولوویت ها چی خوبه؟1.دو سیم کارته2.غیر لمسی 3.دوربین خوب4.قیمت مناسب 5.حافظه متوسط 6.نوکیا نباشه ممـــــــــــــــــــــــ ــنون اگه سریع جواب بدین
من احتمال زياد برم جت بخرم. چندتا سوال داشتم در مورد اين گوشي :نقل قول:
1- براي اينكه بفهمم گوشي كه ميخرم كه چه فريموري هست ، چه كدي رو بايد تو گوشي بزنم ؟ (البته فكر كنم *#1234# باشه -البته از راست به چپ)
2- توي تهران از كجا جت رو بخرم كه بتونم ، سريع همونجا آپديت بكنمش ؟
3- اين آپديت كردن هزينه اي داره يا جزو خدمات گارانتي هستش ؟
سلام داداش.هنگ نکرده باید بری توی فضای باز تا ماهواره هارو پیدا کنه بعد چراغ بالای برنامه صفحه سبز میشه یعنی ماهواره رو پیدا کرده باید صبر کنی واسه من 3 دقیقه ای ماهواره رو پیدا کرد البته رو پشت بومنقل قول:
درمورد سوال اولت که خودت جواب دادی همون کد درسته.نقل قول:
برو نمایندگی پارس ماکروتل بخر همونجا واست آپدیت میکنن
آپدیت جزو خدمات گارانتی به حساب میاد و رایگانه البته اگه بری از مغازه و بدون گارانتی بخری فکر کنم واسه آپدیت 10 هزار تومان باید پیاده شی
من رفتم سايت مايكروتل رو ديدم.نقل قول:
توي (پاساژ علاالدين) و (بازار ايران) چندتا نمايندگي فروش گذاشته.
کد:http://www.parsmicrotel.com/province-tehran/default.loco
خب اگه برم توي اين نمايندگيهاي فروش ، اونجا آپديت ميكنن ؟ يا شما نمايندگي خاصي مد نظرته ؟
خلاصه اينكه يه آدرس نمايندگي بهم بديد كه برم گوشي رو بخرم و آپديت هم خودشون بكنن.ترجيحا تو همون علاالدين يا پاساژ ايران.
سلام دستتون درد نکنه دیگه!مارو چی فرض کردین.هه هه داداشا من اینکارارو انجام میدم قبل از جدا کردن!
بازم این مشکل هست!
به نظر من برو همون نمایندگی اصلی تو خیابون مطهری اولین آدرسی که تو خود سایت ماکروتل زده رو میگمنقل قول:
داداش سوتفاهم نشه ما گفتیم شاید اینکارو انجام نمیدی.نقل قول:
واسه من اینجوری بود با همین روشی که گفتم درست شد ولی باید مطمئن بشی که پیغام بیاد بعد کابل رو جدا کنی.
سریع کابل رو نکش بیرون وقتی یه فایلی رو ریختی یه چند ثانیه صبر کن بعد کابل رو در بیار.
اگه اینجوری درست نشد من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اگه دوستان دیگه بلدن جواب بدن.
اوني كه توي مطهري هستش ، جلوش نوشته مركز خدماته نه فروش.نقل قول:
دوستان كسي نظري نداره كه من گوشي رو كجا بخرم كه همونجا آپديت هم بكنن ؟
سلام محسن جان.نه خواهش میکنم.مخلص شما هستیم.:11:
من این کاری که شما میگی نکردم حالا انجام میدم.من بیشتر از تسک بار رو mass storage میزدم به مشکل میخورد.
اخه عشق سامسونگ هستیم دیگه!:10: من تا حالا 7تا گوشی سامی داشتم خدایش هیچ مشکل سخت افزاری نداشته تا حالا.اینم ایشالا با کار شما حله!
بازم ممنون.موفق باشی:46:
كسي نيست ما رو راهنمايي كنه ؟نقل قول:
دوست عزیز از 118 تلفن مایکروتل رو بگیر و از خودشون بپرس :5:نقل قول:
در ضمن دوستانی که با گارانتی مایکروتل خرید کردند برن توسایتش چون مدت قرعه کشی تا 6 تیر ماه تمدید شده :31:
دوستان من یه چیزی کشف کردم که نمیدونستم تا حالا :D
نمیدونم شما میدونین یا نه
این شماره رو بزنین #*0#*
شمارو میبره تو یه صفحه که 9 قسمت داره و میتونید قسمتهای مختلقف گوشیتون رو چک کنین :D
شاید همه گوشیهای سامسونگ داشته باشه ولی من این اولین سامسونگمه تازه فهمیدم :D
خیلی جالبه
میتونید دوربین دوم گوشیتونم راه بندازین و خودتونو توش ببنیند
حتما امتحان کنید
اینم 2 تا کد بدردبخور دیگش :نقل قول:
یرای هارد ریست کردن گوشی ( همه چی پاک میشه و بر میگرده حالت کارخونه :: احتیاط کنید )
# 3855 * 2767 *
برای نشون دادن مک آدرس کارت شبکه داخل جت:
62209526# #*
این مک آدرس بدرد این میخوره مثلا من تو خونه اینترنت وایرلس دارم و برای مودمم تعریف کردم که 2 تا نوت بوک و یه گوشی سامسونگ جت فقط میتونند از این شبکه استفاده کنند ( امنیتی ) مودم وایرلس برای این تعریف شما احتیاج به مک آدرس کارت شبکه دیوایس شما داره این مک آدرس رو شما اونجا وارد میکنید و دیگه خلاص....
سلام اقا محسن حله.درست شد.ممنون شاد باشید:10:
نقل قول:ما کوچیکتیم داداش.:11:نقل قول:
پس پیش شما روسفید شدیم:31:
برای شماها پیش اومده شارژ کنید زود خالی بشه من شارژ کردم 2 روز یا 1 روز بعد 3 تاش خالی میشه
سلام..من چند روزپیش پرسیدم آخرن ورژن گوشی کدوم....یکی از بچه ها لطف کرد جواب داد..
میخواستم بپرسم مطمئن هست...مثلا امکانش نیست که جدید تر از اون هم اومده باشه...و دوستمن ندونه.....ممنون میشم راهنمایی کنید..نقل قول:
s8003JPIL1 جدیدترینه
سلام .عزیزی محسن جان
scorpion من بار اول با گوشی کار کردم تا خاموش شد.بعد تو حالت خاموش 8 ساعت تو شارژ گذاشتم باهاشم کار نکردم.تازه یکی میگفت یه 8 ساعت یه 12 ساعت بهترین راه واسه شاژ خوب نگه داشتن هست.بعد 8 ساعت باهاش کار کردم 1روزو نیم کار کرد low batery داد!ولی بعد از این تا 2 روز با استفاده زیاد نگه میداره!فریمورت اگه اخری باشه توپ نگه میدارهs8003jpil1.موفق باشید یا حق:11: