نقل قول:
بابا دمت گرم تو چقدر خوش خيالي ديگه
كونامي تو لايسنس تيم ها مونده اون وقت مياد مربيا رو لايسنس كنه؟ :31:
Printable View
نقل قول:
بابا دمت گرم تو چقدر خوش خيالي ديگه
كونامي تو لايسنس تيم ها مونده اون وقت مياد مربيا رو لايسنس كنه؟ :31:
پس اين konami کی ميخواد bomb منفجر کنه؟ هيچ خبری نيس؟ adam هم حرفی نميزنه؟
خدا كنه خدا كنه كه مثل بمبي كه قرار بود ورژني بنام 2008 باشه نشه...
گفته شده که در نمایشگاه Gamescom مقدار قابل توجهی حرکات mo-cap گذاشته شده ولی بازهم مثل اینکه مقدار دیگری حرکات مونده ودر نمایشگاه با 6 الی 8 تیم میشه بازی کرد و کونامی قول داده که تمامی حرکات mo-cap تا قبل از به بازاز اومدن تموم بشه .
منبع
کد:http://winningelevenblog.com/
سلام خدمت همه ...
میشه لطفا بگین Konami امسال چند تا تیم لایسنس کرده ؟... حسرت لایسنس لیگ جزیره به دل ما مونده ...
هیچ خبر کاملی از جواز امسال در دسترس نیست یه عده میگن کونامی جواز انگلستان رو امکان داره بگیره و همینطور جواز آلمان هم ولی از اون طرف میگن FIFA این جواز هارو انحصاری تا 2012 داره از از دوباره باز هم شایعه جواز تیم ملی آلمان هستش هنوز هیچ چیزی به غیر از جواز کامل لیگ Spain که برگشته به طور رسمی اعلام نشده دیگه کم کم داریم هممون راهی تیمارستان میشیم این 10 روز تموم بشه ببینیم کو نامی چه کا کرده :9::wac:نقل قول:
هنوز کاملا وضعیت لایسنس ها مشخص نیست مخصوصا لیگ انگلیس
ولی به احتمال زیاد لیگ ایتالیا - فرانسه - هلند لایسنس شدن و همچنین لایسنس لیگ اسپانیا برگشته
گفته میشه لیگ المان هم توی المان نسخه وجود داره....ولی در مورد لیگ انگلیس خبر ندارم که لایسنس شده یا نه؟!
لیگ قهرمانان و لیگ اروپا (یوفا کاپ) هم لایسنس شدن
درسته تمام تیم ها ولیگ هایی که در نسخه قبل بودن امسال هستن وهیچ کدوم رو از دست ندادن این موضوع رو مجله PSM3 تایید کرده و گفته بود که به احتمال زیاد لیگ آلمان هم هستش ولی در ادامه گفتن کونامی منتظره تا قرار داد لیگ انگلستان با FIFA تموم بشه وسخت دنبال گرفتن این لیگ هستش و گفته بود منتظر اخبار عالی از سوی کونامی در مورد جواز در آینده باشین .
موفق باشید :10:
دوستان درباره سایت Eurogamer که این بازی رو تست کرده البته اون 50درصد رونه این نسخه کامل ترش رو تست کرده و گفته تفاوت فاحشی با نسخه قبل داره و واقعا چشمگیر ومهیج هستش ولی اصلا نمیتونیم اخبار رو تا نمایشگاه آلمان به شما بدیم .
چند روز دیگه باید صبر منیم برای دیدن ویدیو و اطلاعات؟
چند روز دیگه اخبار جدید منتشر میشه؟!
کف کردیم بس که منتظر موندیم...
کسی تاریخش رو می دونه؟
اخبار جديد بازي در نمايشگاه GamesCom آلمان منتشر ميشهنقل قول:
نمايشگاه سه شنبه 18 آگوست (27 مرداد) شروع به كار ميكنه
طبق برنامه ريزي روز چهارشنبه 19 آگوست (28 مرداد ) ساعت 12:00 نوبت كنفرانس كونامي هست
سايت رسمي نمايشگاه
[HTML]http://www.gamescom-cologne.com/[/HTML]
پس باید تا 28 مرداد منتظر خبرهای جالبی باشیم.
کسی چیزی در مورد درجه سختی بازی میدنه؟
آیا چیزی بهش اضافه شده یا خیر؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم فقط یکی دیگه
آیا مثل 2009 بازی توی xbox فرق داره؟ یعنی تو ایکس باکس کامل تره؟
عزیز PES2009 روی XBOX360 و PC و ... یکی بود همش نکست بود، اون فیفا هست که فرق داره.نقل قول:
با سلام به تمامی طرفداران بازی PES که میدونیم شما هم مثل من خاطرات زیادی با این بازی دارید :11:
گفتم یکم در مورد اون شایعاتی که چند روز قبل بود رو نکات مهمش رو براتون بذارم البته بازم بگم تایید نشده از طرف کسی ولی چیزی که قابل توجه هستش خیلی از این نکات تو ای شایعه هستش داره روش کار میشه و قابل باوره و وجود داره یعنی قبلا تایید شده ولی خوب نکات مهمی هستش تو این بحث که در موردش قبلا نشنیده بودیم واگه درست باشه :18:
این اخبار رو میگن که از آخرین آمایشی که اخیرا در اروپا شده اطلا عاتی درز پیدا کرده
اولین موضوع اینه که گفته شده افکت نور در بازی فوق العاده هستش چه بر روی بازیکن ها و تمامی قسمت بازی و حتی چه در روز و چه در شب و غروب عالی از آب در اومده و لباس بازیک ها هم واقعا شباهت بسیار زیادی به واقعیت داره و چین وچروک های پیراهن های بازیکن هم عالی هستش
در مورد MO-CAP گفته شده که به طور کامل تمامی حرکات از قبیل راه رفتن و دویدن و شوت زدن و حرکات دروازه بان و ......... و حتی تور دروازه هم MO_CAP شده
دیگه گفتن که در هوای بارونی لباس بازیکن ها کثیف میشه
در مورد دریبل 360 درجه گفته شده که کونامی به تازگی حرکات MO-CAP رو براساس ای حرکت طراحی کرده و گفتن که فقط با آنالوگ میشه امسال بازی کرد چون این نو حرکت فقط با انالوگ میشه انجام داد و D-PAD فقط برای کارهای تاکتیکی انجام گرفته شده
در آخر دیگه اینکه در نیمکت ذخیره ها بازیکن هایی که انتخاب کردین با همون چهره و فیزیک نشستن و در هنگام تعویض نشون میده که بازیکن ها قبل ار اون دارن خودشون رو گرم میکنن:18:
در آخر یاد آور میشم که بعضی از این گفته ها تایید نشده .
موفق باشید:10:
خیلی از دوستان خواسته بودن که موتور euphoria چی هستش که شایعه شده کونامی امسال از این موتور استفاده میکنه این بنده حقیر اطلاعات مختصری رو در اختیار شما میذارم که امیدوارم مفید باشه .
خوب خیلی ها میگن کونامی از همون موتور قبلیش استفاده کرده که البته درست میگن چون موتور euphoria یک موتور PACK یا اضافه شونده هستش حالا کار این موتور چیه یک موضوعی که شایعات رو قوی میکنه اینه که این موتور کاملا به حرکات MO_CAP ربط داره و برای انیمیشن ها در نظر گرفته شده و چون امسال کونامی برای اولین بار داره ار تکنولوژی MO-CAP استفاده میکنه شایعات قوت پیدا کرده .
حالا کار این موتور چیه این موتور برای اولین با توسط Rockstar Games ساخته شده برای بازی Grand Theft Auto IV ه حرکات MO-CAP این بازی توسط این موتور پردازش میشد و حرکت رو به صورت واقعی و بی نظیر نشون میده .
euphoria یک موتورشبیه ساز عصبی نمونه انسانی یا حیوان خود مختار هستش که محسبا ت حرکتی رو به صورت کاملا مستقل محاسبه میکنه .
موفق و سربلند باشید :11:
سلامنقل قول:
البته اینو باید اضافه کنم که تاریخ دقیق شروع و پایان نمایشگاه 19 اگوست تا 23 اگوست هست که به تاریخ ما میشه : 28 مرداد تا 2 شهریور ..
موفق باشید :10:
موفقیت PES2010 و konami در این نمایشگاه کاملا معلومه.
یک موضوعی که جالبه Seabass تو این نمایشگاه هستش واقعا باید از خودش مطمععن باشه چون اگه اون چیزی که باید نباشه این بازی تمام طرافداران PES همون جا تو نمایشگاه دنبالش میکنن :4:
حالا من یک سوال از شما دارم آیا شما بعد از به اتمام رسودن جام جهانی در pes 2009 یک درجه سختی بعد ازنقل قول:
top player یعنی super star به بازی تون در PC وPS3 اضافه میشه؟ من که ندیدم ولی در ایکس باکس میشه!
در ضمن در pc و PS3 شماره 7 بارسلونا یعنی گودجانسن کجاس؟ چرا روبینیو هنوز تو ر.مادرید؟ و یا برباتو چرا تو منچستر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در صورتی که در XBOX 360 تمام ترکیب ها درسته!؟
اونی که شما میگی یکی بود آره درست ولی تو گیم پلی و گرافیک نه تو تنظیمات.
تند نرو بابا، اونا رو میش درستش کرد، 100 تاپچ واسه PC دادن بیرون(غیر رسمیهاشرو میگم) ، همین پچ گیم اکسس که اگرنصبش کنی، عمرآ دلت نمی خواد روی XBOX360 این باز رو بازیکنی!!:31:نقل قول:
همه ی لوگو ها رو برات درست می کنه ، تیم ها درست شدن، همه ی کیت ها درست میشه، ولی روی XBOX360 (یا هر کنسول دیگه) چی ؟ میتونی پچ غیر رسمی نصب کنی؟؟؟
در ضمن هنوز اطلاعات کلی درستی ندادن بیرون ، تو جدآ الان می خوای بدونی ترکیب ها چجوریه؟
من که فکر نکنم همچین چیزی باشه...خود کونامی اصلا همچین چیزی رو تائید نکرده بودنقل قول:
حالا من یک سوال از شما دارم آیا شما بعد از به اتمام رسودن جام جهانی در pes 2009 یک درجه سختی بعد از
top player یعنی super star به بازی تون در PC وPS3 اضافه میشه؟ من که ندیدم ولی در ایکس باکس میشه!
شما دلیل یا مدرکی برای حرفتون دارین؟!
از رومل جان (اگر درست گفته باشم) ممنون.من مطمئنم بازی پیشرفت عالی امسال داره و خوش می درخشه اما این که بگیم تو نکست مثل فیفا بشه محاله.اونم یه دلیل داره که اینه که فیفا 4 سال روی بازیش کار کرد اونجوری که کارگردانش می گه.پس توی یه سال شاید pes نتونه جلو بزنه اما اگه به پیشرفتش ادامه بده تا یکی دو سال اینده باز هم KING بر می گرده.
من خودم شخصا super star تو ایکس باکس باز کردم شک نکنید میتونید از کسایی هم که تو ایکس باکس بازی کردن بپرسید.نقل قول:
خوب من میگم چرا ما باید 100 تا پچ برزیم تا بازی کامل بشه ؟ یا مثلا اونی که تو ps3 در ایران 100 تومن بابت بازیش میده چرا نباید بازیش کامل باشه؟نقل قول:
ودر آخر منظور من این بود که خدا کنه بازی در همه کنسول ها یکی باشه.:20:
با سلام
منم با حرف amin 2010 موافقم و به همین خاطر هم ما ها بی صبرانه منتظر یک گیم پلی از این بازی هستیم تا ببینیم امسال چی کار میکنن ولی خداییش امسال اینا با دلیل و مدرک حرف زدن و حد اقلش این بوده که چیزایی رو به ما نشون دادن منظورم اون استودیویی که رفته بودن و کارگردان بازی یک صحنه کوچک از MO-CAP مسی نشون داد واقعا بی نظیر بود از هر لحاظ در ضمن واقعا من به کار رهبر کل PES یعنی Seabass اعتقاد دارم و به هر حال آدم کمی نیست یکی از دلایلی که PES تو این دو سه سال افت کرده بود ندادن بودجه کافی به این سازنده بزرگ بود و دقیقا یادمه خودش در سال 2008 بعد از نسخه واقعا از هر لحاظ که بگین ناراضی بود و گفته بود که باید یک تحول اساسی به وجود بیاریم یکی از صحبت هایی که کرده بود گفته بود استو دیو های ما اصلا کمکی به هم نمیکنن و هر کی کار خودش رو میکنه و لی اصلا در شرکت EA این قضیه بر عکسه .
به یک نکته ای که باید اشاره کنم اینه که امسال PES از استودیو بازی بیسبال این شرکت در جهت گرافیک کمک گزافی گرفت و کار کنان تیم این استو دیو کمک شایانی رو کردن . به هر حال واقعا بحث زیاده و در موردش ساعت ها میشه صحبت کرد .
در پایان باز هم میگم من هم مثل شما تا یک گیم پلی رسمی از این شرکت نبینم واقعا چیزی نمیشه گفت .
موفق و سربلند باشید
نقل قول:نقل قول:
میشه بگید دقیقا از کجا این کارو کردید ؟ چون در حالت Top Player هم باز هم بازی آسونه :دی
من هم رو XBOX360 و هم رو PC و هم رو PS3 بازي كردم اينو اما چيزي رو كه شما ميگيد نديدمنقل قول:
خيليم عجيبه اخه من تمام تيم هاي كلاسيك و بازيكنان و ليگ ها رو رفتم روي همه اما اين گزينه سختي رو نديدم سوپر استار ! :41:
با سلام امسال چون کونامی داره حرکات MO-CAP رو انجام میده گفتم اطلاعاتی رو دراختیار شما قرار بدم و امیدوارم خوشتون بیاد
سوال
آیا euphoria یک موتور فیزیک هستش
جواب خیر euphoria یک موتورشبیه ساز عصبی نمونه انسانی یا حیوان خود مختار هستش که محسبا ت حرکتی رو به صورت کاملا مستقل محاسبه میکنه . و برای PC XBOX360 PS3 طراحی شده و جسم رو از حالت مرده و رباط گونه در میاره و به اون جانبخشی و حالت زنده بودن رو میده و قتی که با موتور فیزیک ادغام میشه
سوال
آیا کونامی سال های قبل از MO-CAP استفاده میکرد
جواب خیر قبلا کونامی حرکات MO-CAP رو به صورت دستی به صورت فرم ایجاد و ضبط میکرد که هم خیلی پرخرج و زحمت بسیاری داشت و نتیجه بیشتر شبیه اجسام حرکتی بود که طبیعی جلوه نمیکرد
سوال
آیا euphoria یک میان افزار هستش
جواب خیر euphoria یک میان افزار نیست و این موتور سازگاری کامل با Game Engine ها رو به طور کامل داره .
موفق باشید:10:
در این هفته هم اعلام شده که اخباری از این بازی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت
و در هفته بعد هم سوال های طرفداران از این بازی توسط سازندگان چواب داده میشه .
موفق باشید:46:کد:http://winningelevenblog.com
تاريخ عرضه بازي رو سايت ويدئو گيمر زده 23 اكتبر 2009 يعني تقريبا يك و نيم ماه ديگه
درسته اين تاريخ ؟
رومل جان ممنون از اطلاعاتی که میذاری اما درمورد موتورهای یوفوریا , اندورفین و مقوله موشن کپچر حدودا دو سه ماه پیش بحثهای خوبی با بچه ها توی همین تاپیک داشتیم که میتونین با مراجعه به صفحات قبلی تاپیک اونا رو ببینین .اون موقع هم صحبت استفاده از موتور جدید بود به همین خاطر اون زمان این بحثها مطرح شد .نقل قول:
فکر کنم شما سپتامبر رو جا انداختی که حدودا 75 روز دیگه میشه . البته این تاریخ قطعی نیست من فکر میکنم بازی دیرتر منتشر بشه .نقل قول:
ببخشید که میپرم وسط حرفتون
بازیه PES 2009 هم رمز داره؟؟
میگم امکان داره زودتر بیاد تو بازار؟
نقل قول:
نه نداره ..........این سوال رو باید رو باید تو تاپیک خودش بپرسی .....!
نقل قول:
نه دوست من ...........
این بازی مطمئنن دیرتر از فیفا میاد ......
انقده بدم میاد از این سیاست کونامی:(نقل قول:
نه دوست من ...........
این بازی مطمئنن دیرتر از فیفا میاد ......
راستش من بعد نوشته ی شما و دوست عزیزم x-fashist-x من خودمم تعجب کردم بعدش با یکی از دوستام که ایکس باکس داشت صحبت کردم و اونم گفت super staro باز کرده باور کنید خالی نمبندم.نقل قول:
در ضمن تاکید میکنم که این اتفاق فقط در ایکس باکس می افته نه درPS3وPC
سلام دوستان :31::10::5:
ملاقات PES STAR منطقه بریتانیا با Fernando Torres
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید یه سوال مبتدیانه می پرسم ...
تا اونجای که من می دونم پس استار به کسی می گن که ار اول شروع بع کار پس با پس بود و همه بازی هاشو کرده و یکی ار بهترین هاست تو پس ...
ایا درسته یا نه ؟:13::19::13:
بله ......نقل قول:
البته اطلاعاتش هم باید در موری سری بازیهای PES بالا باشه ...
البته من فکر میکنم ملاک انتخاب رو کونامی رو توی چیزای دیگه ای هم تعریف کنه .....:10: