ببخشيد ميشه نام كامل محصول جديد به همرا عكس و توضيح بزاريد ممنون ميشم
ببخشيد ميشه نام كامل محصول جديد به همرا عكس و توضيح بزاريد ممنون ميشم
پست های قبلیمون پاک شد چون بحثمون با این تاپیک مغایرت داشتنقل قول:
بهتره بری تو این تاپیک و سئوالتو مطرح کنی
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=384784
نقل قول:پست 2877 به بعدکد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=384784&highlight=snow+leopard&page=288
شک نکن که مدل 2011 بهترهنقل قول:
البته اگه وابسته ی شدید به اکس پی نیستی
تازه مدل 2010 الان هم نایاب شده هم وحشتناک گرون
در مورد سی پی یو فکر نکنم تفاوت قیمت خیلی زیادی داشته باشن
لپ تاپ هم که قابل ارتقا دادن نیست
به نظر من 2.2 بهتره
اما همون 2 هم نیازتون رو جواب می ده
منتها فرقش در آینده بیشتر مشخص می شه که یه کاری پیش بیاد که احتیاج به سی پی یو بالا تری داشته باشه
گزارش های جديد حاكی از آن است كه شركت اپل تنها در سه ماهه چهارم سال 2010 بيش از يك ميليون دستگاه نوت بوك MacBook Air صادر كرده است.
MacBook Air يكی از پرطرفدارترين محصولات اپل است و كاربران کامپیوتر استقبال چشمگيری از آن كرده اند.
بررسي های جديد نشان می دهد شركت اپل نزديك به 1.1 ميليون دستگاه از اين محصول را در سه ماهه چهارم سال 2010 صادر كرده است.
اين تعداد نشان دهنده يك ركورد در تاريخ فروش نوت بوك های اپل محسوب می شود و انتظار می رود به زودی آمار و اطلاعات مربوط به فروش اين محصول در سه ماهه اول سال 2011 نيز منتشر شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجمن تخصصي آيفون
راستش رو بخوای اگر می خوای بخاطر 2.2 بری پول بیشتر بدی نرو نگریش..چون فکر نمی کنم انقدر کارت بالا باشه که به این اختلاف فاهش هم نیاز مند باشی..
نظر من بود :20:یکم بیشتر فکر کن ببین واقعا ضرورت داره این همه پول اضافی بدی ؟؟ تازه تو ایران یعنی 700 تومان اضافه تر { حداقل }
700 تومان؟ فکر نکنم همچین تفاوتی باشهنقل قول:
بین 2.2 و 2.3 250 دلار تفاوته
که به فرض 2 برابرش کنیم می شه 500 دلار
حالا اگه اینا بخواد با سی پی یو های عادی مقایسه بشه، بین 2.2 و 2.3 چقدر از نظر کاری و قدرتی تفاوت هست؟
دوستان برای کارای روزمره با مک بوک، فک میکنین مانیتور 13.5 خیلی نامناسب باشه ؟
یا اصلا با این سایز ارزش داره خرید ؟
ممنون .
اینجا ایرانه برادر و 250 حداقل ضرب در 3 میشه :31: وقتی به 300 میرسه که سال بعد همین موقع سری جدید معرفی بشه.:31:نقل قول:
آره راست می گینقل قول:
البته فکر کنم هیچ وقت به 300 نمی رسه چون الان مدل قدیمی مک پرو 400 تومان نسبت به 20 روز پیش گرون شده
تا بخواد ارزون شه دیگه چیزی ازش نمونده
تازه تو سایتش به غیر از 2.0 و 2.2 امکان انتخاب مدل 2.3 هم هست
اما فکر نکنم مدل 2.3 اینجا بیاد
جدا بهترین کار داشتن یه آشناست که مستقیم از خارج بیاره
هم خیلی ارزون تر تموم می شه هم امکان انتخاب سخت و نرم افزار بیشتری داره
آره عزیز کافیهنقل قول:
من حودم با اینکه CPU Macbook Pro 15 اینچی های جدیدخیلی شاخه:31:,ولی میخوام 13 اینچش رو بگیرم
آقا ما دیوونه شدیم رفت
8 ماهه تو کف این لامپ صد موندم اصلا دیگه نمی تونم صبر کنم
پیدا کردن یکی که از اون طرف بیاره مثل چی بگم سخت شده
کاشکی می شد یه نفر می رفت واسه همه مون میاورد
نامردا بهانه کردن که قیمت دلار رفته بالا شده 1200 پس عادیه که 2/200/000 رو 3/500/000 بدن
بعد رفتم قیمت دلار گرفتم دیدم 1031 تومانه!!!!
راه حل بدین اورژانسی
سامان ایران نمیای چند تا بیاری ؟؟؟ :31:نقل قول:
:40:
نقل قول:
دلیل اینکه سری قبلی ها رو گران کردند این هست که خوب تو بازار نیست و کمیاب شده برای همین هر کس هر قیمتی دوست داره میزاره روش 373 با گارانتی الماس به مرزش 3.5 میلیون رسیده!!!و این یعنی لب تاپی که 1 ماه پیش دیس کانتینیو شده و تولید نمیشه و قیمت اش هم 1900 دلار بوده الان تو ایران دو برابر قیمت داره حال شما خودتون بینید قیمت سری جدید ها به چه شکلی میشه!
برای کار فتوشاپ انتخاب مک بوک و پرو بسیار انتخاب خوبی هست چون تقریبا بر همه گرافیست ها اثبات شده که ال ای دی بک لایت اپل واقعا رنگ ها رو واقعی نشان میده و اصلا هیچ غیر واقع گرایی نیست اما اینکه میخواهید سراغ 15 اینچ برید خوب نکته ایی هست و ان هم اینکه کار گرافیکی در 15 اینچ جالب نیست! 17 بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید چون من همزمان با لب تاپ 15 و 17 کار کردم واقعا 17 اینچ برای کار با فتوشاپ گزینه 100 درصد بهتری هست حتی 1 درصد هم شک نکنید اما اینکه خوب با توجه به وضع بازار 17 اینچ اصلا هست تو بازار یا نیست(که به نظرم نیست چند وقت پیش میخواستیم برای یکی از دوستان پیدا نکردیم تو ایران به دلیل کمیاب بودن اش) بحث دیگری هست
در مورد خرید سری جدید هم قطعا در مرد کار های گرافیکی خیلی بهتر از سری قبلی هست سری جدید باس رم اشون بالاتر رفته چیزی که شاید در پی سی زیاد به چشم نیاد( که من خودم تو پی سی تفاوت اش رو دیدم) دیگه چه برسه به لب تاپ که همه چی در چیپ های موبایل هست و اختلاف 1066 با 1333 بسیار زیاد هست
درمورد فرق 2.0 با 2.2 ببینید دوست من کلا اینچ چیپ corei7 اینتل هست یعنی فناوری توربو بوست دران میباشد در کارهای سنگین خودش فرکانس کاری رو اورکلاک میکنه اما اینکه ایا به نظرم بنده حقیر میارزه مدل 2.0 با 2.2 که اختلا ف قیمت اش بسیار کم هست بله قطعا میارزه. تو مک شما خیلی به هارد نیاز دارید یکی از چیز هایی که در مک بوک بنده رو اذیت میکنه کم بودن هارد اش هست که خوب اپل ارتقا داد مخصوصا اگر بخواهید تایم ماشین رو فعال کنید یا برنامه های مک همگی حجم اشون زیاد هست 500 گیگ کاملا کافی تون هست اما 750 گیگ واقعا ایده عال هست مطمئن باشید از انتخاب اتون پشیمان نمیشید مخصوصا اینکه کمی باید اینده نگر هم باشید
(در مورد ادیت عکس و فتوشاپ من با سری قبلی 371 که کار کردم همان هم کم نمیاورد تو محیط مک و هیچ کندی رو مشاهده نمیکنید سری جدید که قطعا با پردازنده جدید و رم و گرافیک بالاتر کاملا راحت و بی دقدقه کارهاتون رو به نظرم انجام میدید)
در مورد سایز صفحه موافقم ولی مسئله اینه که جا به جاییش مشکله.
و ممنون از توضیحاتتون.اگر از اونطرف برام بیارن بدون شک مدل بالاترشو بر میدارم با این توضیحات.ولی تو ایران
که قیمتا عجیب غریبه ..
اون مدل 2010 رو تو خود سایت اپل دیدم تخفیف بهش خوردهنقل قول:
الان کارم زیاد نیست ولی در آینده احتمالا کارم زیاد میشه اگه همون شاخه عکاسی رو بگیرم برم بالا!نقل قول:
راستش رو بخوای اگر می خوای بخاطر 2.2 بری پول بیشتر بدی نرو نگریش..چون فکر نمی کنم انقدر کارت بالا باشه که به این اختلاف فاهش هم نیاز مند باشی..
نظر من بود یکم بیشتر فکر کن ببین واقعا ضرورت داره این همه پول اضافی بدی ؟؟ تازه تو ایران یعنی 700 تومان اضافه تر { حداقل }
نمیدونم چرا ما نباید اپل استور داشته باشیم ..
تو ویکی پدیا نقشه اصفهان داشتم دید میزدم دیدم نوشته فروشگاه اپل :دینقل قول:
الان کارم زیاد نیست ولی در آینده احتمالا کارم زیاد میشه اگه همون شاخه عکاسی رو بگیرم برم بالا!
نمیدونم چرا ما نباید اپل استور داشته باشیم ..
کلی خندیدم :31:
تو بعضی موارد نوشته بود خانه ی اقای { برای مثال } احمد رضایی :31:
تو سایت آره، اما تو بازار داخلی شده 2/900/000نقل قول:
چون ما انتخاب کردن که یه چیزهایی از جنس اورانیوم داشته باشیم پس دیگه حق نداریم یه چیزهایی از جنس آلومینیوم داشته باشیم
همین امشب منم می گفتم همه جا نمایندگی داره جز طبق معمول ایران
حالا که حق داشتن همه چی رو ازمون گرفتن کاشکی لاقل یه نظارت درستی تو بازار می کردن که اینجوری هرکی هر قیمتی دلش خواست نده
آخرين قيمتا رو ميگيد
مک بوک ایر مدل 2011 13 اینچ بالاترین کانفیگش 1.900.000نقل قول:
مک بوک پرو مدل 2010 15 اینچ 2.900.000
مک بوک پرو مدل 2011 15 اینچ 3.500.000
البته بالاترین که گفتم اون چیزیه که تو ایران هست
مثلا مک بوک پرو فقط سی پی یو 2.0 و 2.2 هست اما تو سایتش 2.3 هم هست
که اینجا حدودا 1.300.000 از سایت گرون تره
خبر خوب از اینکه با تزریق دلار به بازار قیمت دلار در بازار امروز همان 1030 تومانی بود که در فرودگاه با بلیط میفروشند.
اگر این وضع دلار تا بعد از عید هم تثبیت بشه شک نکنید 100 درصد قیمت میاد پایین و همین طور خوب تا اون موقع کلی مک بوک پر جدید وارد بازار میشه نه مثل حالا که اصلا گیر نمیاد!
راستش همچین خبر خوبی نیستنقل قول:
چون طبق قانون سوم نیوتن تو ایران هیچ وقت هیچ قیمتی پایین نمیاد و یا بالا می ره یا فقط ثابت می مونه
کلا هیچی ارزون نمی شه
البته بیشتر منظورم رو قیمت دلاره
تازه فعلا که قیمت شده 3800 و 4 میلیون
تا این بیاد ارزون شه 6 ماه طول می کشه
هر چقدر هم که پایین بیاد باز هم از اون چیزی که باید باشه خیلی بالا تره
6 ماه دیگه باز همه می گن صبر کن تا مدل جدیدش بیاد
کلا این جریان خریدن مک بوک پرو داره منو دیوونه می کنه!!
آخه بابا با دلار 1200 تو منی هم حساب کنید،مثلاً 724،قیمتش رو زده 1499 دلار!یعنی:
1499x1200=1.798.800
ولی الماس این مدل رو زده 2300!!!مگه گمرگ و هزینه حمل چقدره که 500 تومن رو همین یه مدل می خواد بکشه؟؟
یا مثلا همون مدل 725 با دلار 1200 تومنی میشه 2600که تو لیستش هست 3800!!!
چند تومن می خوان رو یه لب تاپ بخورن؟!!!!!
ممکنه یکم بعداً تعدیل بشه قیمتها،ولی اینا اینقدر بالا گرفتن قیمت اولیه رو که اگه چند ماه آینده 400 تومن هم ارزون بشه،بازم خیلی سود می کنن!
سلام
آخرین قیمتا با 3 سال گارانتی الان دستم رسید
723=3000000
724=2300000
721=2550000
700=1900000
الان این ها رو مطمئن هستی ؟؟نقل قول:
700 یعنی پایین ترین کانفیگ 13 ؟؟
721 یعنی کانفیک پایین 15 ؟؟
724 بالاترین 13 ؟؟
723 هم بالاترین 15 ؟؟اگه این قیمت ها باشه که میشه گفت امیدوار کننده هست .
آره الان با این قیمتا میشه خرید:10:نقل قول:
درمورد اون مدل ها هم که پرسیدی دقیقا همونایی بودن که خودت گفتی!:31:
دوستم گفت با 3 سال گارانتی (یحتمل نقش):8:
نسبت به الماس که بهتره
من شخصا میخوام 723 بخرم ولی وقتی میخرم که قیمتش بشه 2450!:21:
هزار تومن هم بیشتر نمیدم!!!:27:
یکی از فروشنده ها بهم قول داده که بعد عید تو این مایه ها برام بیاره،حالا دیگه نمیدونم چقدر راس بگه:13:
تا تعدیل قیمت کلی راهه و تا اون موقع به صرفه نیست خریدشون .
الماس توی مارکای دیگم گرونتر میده . کلا محصولات اپل (مک ها نه ios ها ) توی ایران گرونتر از حدشند .
اول از همه ممنون از اینکه خیلی سریع جواب دادیننقل قول:
بعدشم دقت کنید که تمامی صحبتهای من روی مدلهای 13 اینچ هست که با توجه به وزن برام خیلی مهمه.
من خیلی وقته مشتاق اپل بودم اما باید یه دلیل داشتم واسه خریدن که الان دارم (لپ تاپم سوخت !!!)
در مورد کارت گرافیک اطلاع دقیقتری ندارین؟
با هرکی حرف میزنم میگه حواسم به Share بودن یا نبودن رم کارت گرافیکی باشه.
میدونم که اپل از بعضی نظرها قابل مقایسه با سونی یا دل نیست، اما میدونید که بیشتر کارهای مهندسی مجبورتون میکنه برید سراغ ویندوز
توی ویندوز هم فکر کنم باید مقایسه کردن اپل رو با بقیه برندها.
راستی وقتی توی ویندوز Game بازی کنم اگه رم کارت گرافیکیش Share باشه، کم نمیاره؟
HD پخش میکنه بدون مشکل؟ 720 ؟ 1080 ؟
قربونت خیلی اپل رو دستکم گرفتینقل قول:
واسه سومین سال پیاپی قوی ترین و سریع ترین لپ تاپ سال شده
من شنیدم مدل جدید با بالا بردن رم کارت گرافیک از شیر بودن درش آوردن و از فناوری جدید تری هم استفاده کردن
البته مطمئن نیستم و دوستای دیگه حتما کمک می کنن
بر عکس ویستا اکثر برنامه های اکس پی رو سون سازگارن و حتی گزینه ی تغییر نوع سازگاری هم داره
مگه اینکه مثل خود من وابسته ی شدید به اکس پی باشی
اما اگه شما فکر می کنی نیاز به سخت افزار خیلی قوی داری دور 13 رو خط بکش و 15 بگیر
ارزش پول بیشتر رو داره و تفاوت وزنش هم نیم کیلو بیشتر نیست
که تازه 15 اینچی که 2.5 کیلو گرمه از اکثر لپ تاپ های دیگه سبک تره و عمر باتریش هم7 تا 10 ساعته
میشه لینک تین خبری که گقتید رو بزاریدنقل قول:
یخورده دور از ذهنه.
هرچی باشه بعید میدونم بتونه با core 2 duo در مقابل i7 840 سریع تر باشه.یکم عجیبه ها!!!
اگه سرعت و باطری رو با هم میخواید به نظر من برید سراغ لپتاپ با س cpu های sandy bridge که سریع ترن !!!!
نقل قول:ممنون از راهنمایینقل قول:
اول از همه ممنون از اینکه خیلی سریع جواب دادین
بعدشم دقت کنید که تمامی صحبتهای من روی مدلهای 13 اینچ هست که با توجه به وزن برام خیلی مهمه.
من خیلی وقته مشتاق اپل بودم اما باید یه دلیل داشتم واسه خریدن که الان دارم (لپ تاپم سوخت !!!)
در مورد کارت گرافیک اطلاع دقیقتری ندارین؟
با هرکی حرف میزنم میگه حواسم به Share بودن یا نبودن رم کارت گرافیکی باشه.
میدونم که اپل از بعضی نظرها قابل مقایسه با سونی یا دل نیست، اما میدونید که بیشتر کارهای مهندسی مجبورتون میکنه برید سراغ ویندوز
توی ویندوز هم فکر کنم باید مقایسه کردن اپل رو با بقیه برندها.
راستی وقتی توی ویندوز Game بازی کنم اگه رم کارت گرافیکیش Share باشه، کم نمیاره؟
HD پخش میکنه بدون مشکل؟ 720 ؟ 1080 ؟
اما سوالات من بازم بی جواب موندن
15 اینچ قیمتش نسبت به هزینه ای که من در نظر گرفتم بالاس.
از طرفی هم وزنش دردسر هست
پس تمامی حرفام در مورد 13 اینچه.
حالا کسی از دوستانی که تجربه کار با اپل رو داره میتونه در زمینه کارت گرافیک سری جدید راهنمایی کنه؟
قابلیت پخش اچ دی 1080 چی؟
و بقیه مواردی که توی پستای قبلی مطرح کردم
سلامنقل قول:
کارت گرافیک سری 13 بدرد کار های ساده میخوره و اصلا نباید به فکر بازی یا کار های سنگین باهاش باشید چون هیچ کس با یه لپتاپ 13 اینچی این کار هارو نمیکنه
اینجا اطلاعات بیشتری میتونید به دست بیارید
و در مورد پخش فیلم بله هر فیلمی رو میتونه پخش کنه ولی قرار نیست یه فیلم فول اچ دی رو توی یه لپتاپ که نهایت رزولشون صفحه اش 1280.800 رو همونطوری ببینید که توی تلویزیون فول اچ دی میبینیدکد:http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html
موفق باشید:40:
در مورد سومین سال و اینا تو خود سایت اپل هستنقل قول:
در مورد پخش فیلم شک ندارم می تونه به راحتی هم می تونه
چون من الان کور آی فایو دارم 720 رو مثل یه فایل 1 مگی ام پی تری عقب جلو می کنه
و نکته ی اصلی اینه که سیستم عامل پیش فرضش یعنی مک خیلی سبکه
یعنی مثل 7 یا ویستا نیست که بخش اعظم ظرفیت سخت افزار رو اشغال کنه
اما خود منم گفتم اگه نیاز بیشتر هست حتما باید 15" گرفته شه
شما که نیاز به سخت افزار قوی داری به نظر من خیلی اشتباهه 13 بگیرینقل قول:
500 گرم وزن که دیگه چیزی نیست
تازه با وجود 2/5 کیلو گرم وزن باز هم از اکثر لپ تاپ ها سبک تره
اما بازم می گم شما خیلی دست کمش گرفتی
تو پخش فیلم مشکل نداره اما قطعا واسه بازی ضعیفه
الان با این قیمت اصلا خریدن نداره
اما تا چند ماه دیگه همون "15 هم خیلی ارزون می شه و احتمالا بین 2.5 تا 2.7 میاد پایین
در کل شدیدا توصیه می کنم که دور 13 رو خط بکشی چون با این قیمت بالا و نبود نمایندگی معتبر و رسمی فروختنش خیلی سخت می شه
البته باز هم تصمیم با خود شماست
سلام دوستان! شنیدم اپل داره تو دبی نمایندگی میزنه!!!! درسته؟؟؟!
از دبی بخوام یه پرو 13اینچ 700 بگیرم چقدر در میاد؟
saeed جان
من هم منتظرم بیاد پایین
من 15 اینچ میخوام بگیرم
بازی هم فقط catalysm روش نصب میکنم
فکر کنم بعد عید خوب شه
الآن یه روش کرک اومده (بحثش تو صفحات قبل با شاهین جا هست) که به صورت بوت میشه رو همه ی کامپیوتر ها مک رو ریخت اینجوری یه دیگه مشکلی ب وجود نمیاد و سرعت این دستگاه ها بیشتر میشه !!!نقل قول:
بله داداش درسته ..همین روزها افتتاح میشه که امیدوارم بشه و قیمت ها رو به شدت میکشه پایین :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::31:نقل قول:
چرا این فکرو میکنی سلیم جان؟:5:نقل قول:
سلام
دوستان میخواستم بپرسم آیا مک بوک پرو های جدید اپل تو ایران اومده ؟ اگه اومده قیمتشون چنده؟
موفق باشین.
این که سوال نداره:31:نقل قول:
الان در روز 500 نفر میرند دبی تازه تو عید هم که ملت کلا میرند دبی خب معلومه هر کی خودش میاره برای خودش یا میاره اینجا و این یک عامل قوی برای افت قیمت هست . باور کن اگه کسی خرید نکنه و بره از دبی بیاره بازم 300 تومان فکر کنم برات بمونه و اگر فروشنده ها بخوان تو ایران فروش داشته باشند باید بکشند پایین قیمت رو.:40:
امیدوارم که فروشگاهش سریع افتتاح رسمی بشه. { شایدم شده که من نمیدونم }:31:
دوست عزیز سوالتون مربط میشه به این تاپیک:8:نقل قول:
جوابتون هم همونجا هست:27:کد:http://www.forum.p30world.com/newreply.php?do=newreply&p=5948378
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
این درست،ولی خوب خیلیا هم که میخوان بخرن دبی برو نیستن،اگر هم بخوان برن نمیتونن!چون پایان خدمت و . . . میخواد!:27:نقل قول:
ولی در کل با حرفت موافقم،چون خودمونم میدونیم که این لپتاپا واسه این فروشنده های . . . خیلی پایین تر از قیمت خود سایت اپل درمیاد ولی دیگه . . . بودن تو خونشونه!
من که شخصا تا 2400 نشده نمیخرم،حتی 2401000 هم نمیخرم!:27:
در ضمن اون اپل استور قرار بود با عرضه رسمی آیپد 2 افتتاح بشه!ولی فک کنم هنوز تو دبی عرضه نشده آیپد 2،درسته؟!:13:
درستهنقل قول:
اما وقتی اینطوری می شه که بازار داخلی همه به صورت کلی آورده باشن
تو مشهد که بعد از تهران بزرگ ترین بازار کامپیوتر کشوره هنوز حتی یه دونه هم نیومده
اگه سری جدید یه ماه زودتر ارائه شده بود بعد از عید قیمت خیلی مناسب می شد
حتما تا عید سنتر دبی فعال می شه چون می دونن کلی از مردم ایران واسه تعطیلات می رن اونجا
البته به غیر از دبی خیلی جاهای دیگه مثل مالزی و چین هم هست که مردم تو عید می رن
باید صبر کنیم ببینیم چی می شه چون مشکل اصلی بالا رفتن قیمت دلاره که فکر نمی کنم درست بشه