کسی جواب منو نمیده؟:13::13:نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟:13::13:نقل قول:
اصولا از سری G لپتاپ های ASUS فقط سری G51 و به صورت خیلی محدود G73 رو میارن. فکر نکنم این مدل گیرت بیاد:13:نقل قول:
سلام ایا کسی هم هست n61 jq برای کارهای رندرینگ 3dmax,cad.... استفاده کنه؟ جواب داده برا این کارا؟
ممنون میشم جوابمو بدید.
نه در حد خفن ولی در حد معمولی عالی بودنقل قول:
با سلام
دوستان من Asus k52jr دارم
می تونید درمورد Facial Recognition Logon و طریقه استفاده از این تکنولوژی اطلاعاتی بهم بدین
همچنین در مورد Palm Proof Technology
مرسی
دوستان من میخوام فردا برم asus n61 jq بخرم! برم بگیرم یا نه؟از قیافش خوشم میاد همه چیزش هم خوبه فقط ترسم از خود asus هستش!!!!!
مارک asus خوبه دیگه؟!!
در ضمن میخواستم f115 vaio بخرم از رده خارج شد و الان گیر میاد اما با گارانتی نا معتبر!!! برا این ترجیح دادم asus برم بردارم!اگه خرفی دردو دلی چیزی دارید ،زودتر بهم بگید تا دیر نشده!!!
ممنون از همه دوستان جدید و عزیزم!!!
نقل قول:
مشکل از Driver کارت گرافیک بود یه 10.8 Update کردم . حالا بتمن رو روی VERY HIGH بازی میکنم !
کلا الان از G73 راضی هستم . تو post قبلی الکی اشکال گرفته بودم . :31:
در جواب دوستی هم که گقتن نباید انتظار زیادی داشته باشم باید بگم . شما اگه با مشخصاته G73 برین تو سایت Dell و سیسنم Customize , Alienware کنید قیمتش 2799 $ در میاد تازه بدونه مالیات ! دستگاه من بدون مالیات 1700 $ کانادا در اومد و با مالیات به 1980$ رسید . تازه اون Alienware 4.6 کیلو وزنشه ماله من 3.6 و تازه Asus هم کیف میده هم موس در حالی که اگه ALienware هم اینا رو میداد فکر کنم میشد 3000 $ !!
من خودم قبل از اینکه این رو بخرم خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم اگه شرایط رو در نظر بگیریم Asus بهترین مارک برای خرید Gaming Laptop هست.
نقل قول:
پست بالایی رو لطف کن بخون در ضمن این لینکی که شما دادی لپتاپ های Refurbish هست یعنی در واقع دسته دوم !
و این که Starting Price برای Alienware M17x نوشته 1799 $ ! در حالی که این Core i5 داره 4 گیگ رم و هارد 250 و تازه Blue-Ray هم نداره ! در حالی که g73 : سی پی یو Core i7 , هشت گیگ رم و هارد 1 ترا بایت و بلوری هم میخونه ! حالا شما بیا این مشخصات رو اینجا اعمال کم و قیمت رو ببین !!
کد:http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=dkcwbn1&s=dhs
نقل قول:
دوست عزیز میتونی مشخصات مادربرد و چیپ ستش رو هم بگی؟
از CPU-Z میتونی استفاده کنی. در CPU-Z اگر تونستی عکس MainBoard و Memory رو بزار.
ممنون. :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله حتما :
واسه عکس اولی این فرق میکنه :
Motherboard
Model : G73JH
Southbridge : HM55
Bios
Version : G73jh.211
Date : 07/27/2010
عکس دوم :
General
Size : 8192
Timing
DRAM Frequency: 664 MHz
FSB : 2:10
سه تا گزینه ی بعدی 9 Clocks
Cycle Time: 24 CLocks
Row Refresh Cycle time: 74 Clocks
CR : 2T
مرسی عزیز.. خیلی لطف کردی. :11:نقل قول:
خواستم مطمئن بشم ببینم لپ تاپ من میتونه 8 گیگ رم یا بالاتر رو ساپورت کنه یا نه. در سایت خود ایسوس و تمام سایت هایی که مشخصات M60J رو زدن نوشتن Max 4GB اما من باورم نمیشد چون مادربرد این لپتاپ با سری G یکیه. بایوسشم با سری G60J یکی. یعنی از یک نوع بایوس استفاده میکنند.
الان رم لپ تاپ خودم 4 گیگ 1066MHz هست اما میخوام به دو تا 4 گیگ با باس 1333MHz آپگرید کنم. جالبه بدونی که در انجمن ایسوس و انجمن notebookreview هم گفتن که بیشتر از 4 گیگ رو نمیشه استفاده کرد.
من ریسکشو قبول میکنم و میرم 8 گیگ رو سفارش میدم چون تحقیقات خودم فکر کنم از سایت ایسوس هم معتبرتره :31:
الین ور core i5 نداره. شما برو دل مالزی کستومایز بکن قیمت عین ماله آمریکاس و لی توی سایت آمریکا دل روی همه ی دستگاه ها 200 دلار تخفیف میدهنقل قول:
بچه ها من 3 روزه x64jv خریدم
کسایی که میگن گرافیکش به درد نمثخوره سخت در اشتباهن
من رفتم درایور جدید گرفتم و مشکل حل شد
نقل قول:
برو تو اون لینک که گذاشتم ! Stock اش i5 !!!
بچه هانظرتون در مورد ASUS G51VX-A1 با كانفيق زير چيه؟
راستي قيمتش چنده؟
آيا نمونه اي كه توبازار هست يا كلا لبتاپهاي ديگه ، كيبرد فارسي (مختلط) دارن؟(مثله همين كه من تايپ ميكنم)
راستي اين كه نوشته ويندوز ويستا يعني ديگه نميشه 7 نصبش كرد؟کد:http://www.notebookreview.com/printArticle.asp?newsID=5217
مممنون
این که غیر از گرافیکش بقیه چیزاش ضعیفه.نقل قول:
همین G51-JX کیبوردش فارسیه :
Intel Core i7-720QM Processor 1.6GHz with turbo boost up to 2.8GHz
6GB DDR3 1066MHz DRAM, 2 slots, 8GB Max
500GB Hard Drive (7200 RPM); Super Multi Optical Disk Drive; Wi-Fi 802.11bgn; Bluetooth
15.6-Inch Full HD 1920x1080 LED LCD Display; 2.0MP Webcam; NVidia GTS 360M Graphics Engine with 1GB GDDR5 dedicated VRAM
Backlit Chiclet Keyboard; Free Gaming Backpack and Gaming Mouse
دوست عزيز منظورت از ضعيف بودن چيه؟
چيو با چي مقايسه ميكني؟
حتما با لبتاپ يه ميلياردي ملكه اليزابت دوم مقايسش كردي كه گفتي ضعيفه
نه بابا!:18:نقل قول:
تو این کانفیگی که تو پسته قبلی گذاشتم رو ببین!
غیر از گرافیکش که یه نمه ضعیف تره باقیش همش بهتره!:27: قیمتش 2.200.000 در میاد ( حدودا!)
کی گفته لپ تاپ های ریفربیش یعنی دست دوم ؟ لپ تاپ های ریفر لپ تاپ هایی هستن که یا ایراد ظاهری دارن یا مشکل ذاتی در قطعات و به هیچ عنوان هم دست دوم نیستن .نقل قول:
پست بالایی رو لطف کن بخون در ضمن این لینکی که شما دادی لپتاپ های Refurbish هست یعنی در واقع دسته دوم !
شاید در ایران لپ تاپ های دست دوم رو جای ریفر بفروشن و یا برعکس ولی در اصل همچین چیزی نیست .
خوب قیمتم توجه کننقل قول:
g51jx1قیمتش 1 تومن بیشتر از g51vx
g51 vx تقریبا 1200 ایناس
نقل قول:حالا نظرتون درباره ي g51vx چيه؟نقل قول:
همون كه كور 2 هستش
اينم كيبردش فارسيه؟
به نظرتون بخرم يا نه برم سراغ يه انتخاب ديگه؟
من که می گم قیدشو بزن. درسته که قیمتش پایینه ولی خوب بی دلیلم نیست!:20:
دیگه واسه هر کاری که بخوای CPU قدیمیه!
خوبه اما رمو cpu پایینه خوبنقل قول:
اما فروشنده میگفت اقلبه این g51vx ریفر هستن
اقا 1.200 میارزه بخدا:31:
شما با 1.200 چه لب تاپی میتونین بخرین که این قدر خوشگل باشه.پردازنده 4 هسته ای و گرافیک به این خوفی داشته باشه؟؟؟؟
اقا من طالب شدم:20:!!!!
دوستان میشه مدل هایی از g51 که گرافیک 260m دارند رو بگین؟؟؟؟
چون دلم چرک 2 میلیون بدم ولی گرافیک gts360:13:
بچه ها من ديگه واقعا خسته شدم
بابا دو ماهه كه همين جوري دارم اينجا لبتاب تحقيق ميكنم از ويو اف 115 شروع شد تا رسيد به اين جي 51
اصلا خوبه من ديگه لبتاپ نخرم
گفتن اف 115 ويو بخر بعدش گفتم اين پايينه بيام يه اف 127 بخرم بعدش ملت گفتن ايسوز جي 73 بخر بعدش گفتن اون پول حدر دادنه بيا 51 بخر من اصلا نميخرم ديگه
والاه
شما چقدر میخوای خرج کنی؟نقل قول:
برای گیم میخوای دیگه؟
g51vx که 4 هسته ای نیستننقل قول:
g51jaو g513d گرافیک 260 دارن
اونا که پسوند jx دارن گرافیک gts360 دارن
U33JC-RX068V
نظر شما در مورد این مدل چیه ؟؟؟؟
چه مشکلاتی داره ؟؟؟
چند ساعت شارژ نگه میداره در موقع ای که حداکثر توانش رو داره بکار می گیره ؟؟؟
به نظر شما برم سراغ اپل یا این مدل ؟؟{ از نظر تجهیزات که خیلی سره }
راستی اگر مدل دیگه ای هم میتونید معرفی کنید که قیمتش زیره 1500 باشه و بالای 7 الی 8 ساعت باطری رو نگه داره.
دوست من الان تو این لینک پایین مگه g51vx نیست؟؟؟؟نقل قول:
پس چرا نوشته Intel Core 2 Quad Q9000 (2GHz, 1066MHz FSB, 6MB Cache)????????????
core 2 quad بنظرم 4 هسته ای باشه دیگه:31:!!!
یه سوال دیگه :پشت بعضی مدل های g51 مشکی ابی و پشت بعضی سفید هست!!!
قضیه چیه؟؟؟
کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5217&review=asus+g51
اونی که CORE2DUO هست قیمتش 1 میلیون پایینتره!نقل قول:
پس چرا نوشته Intel Core 2 Quad Q9000 (2GHz, 1066MHz FSB, 6MB Cache)????????????
core 2 quad بنظرم 4 هسته ای باشه دیگه!!!
CORE 2 qOAD فکر نکنم قیمتش همچین پایین باشه.
بستگی به سفارش اولیه داره که معمولا تو ایران ارزونترین گزینه رو سفارش می دن . معمولا رنگ های قشنگش گرونتره. واسه همین نمیارننقل قول:
یه سوال دیگه :پشت بعضی مدل های g51 مشکی ابی و پشت بعضی سفید هست!!!
قضیه چیه؟؟؟
لبتابي براي همه كارنقل قول:
برنامه نويسي و كاربا موارد گرافيكي و بازي و ...
ديگه چون نظرم عوض شده نهايتا 1 و 500 بودجمه قبلا 2 و نيم كرده بودم الان ديگه اعصابم كه به هم ريخت يه تمنشو كم كردم ديگه
نقل قول:نقل قول:آقا اين چيزا سرم نميشه من يه لبتاپ ميخوامنقل قول:
بابا يه لبتاپ هم كه معرفي كنين باز ميرم چن نفر حرف ميزنن نظرم عوض ميشه :37:
(من ميخواستم يه ماشين بخرم يه سال اينجا آواره كردنم تا بالاخره تونستم يه چيزي بخرم اما اين يكيو ديگه نميخوام اونطور بشه)
خوب دیگه! توی این رنج N61 JQ بهترین انتخاب میشه!:27:نقل قول:
آقا اين چيزا سرم نميشه من يه لبتاپ ميخوام
بابا يه لبتاپ هم كه معرفي كنين باز ميرم چن نفر حرف ميزنن نظرم عوض ميشه
(من ميخواستم يه ماشين بخرم يه سال اينجا آواره كردنم تا بالاخره تونستم يه چيزي بخرم اما اين يكيو ديگه نميخوام اونطور بشه)
دیگه توی این یکی هیچ بحثی نیست!!!!!!!
خب ايني كه گفتي چنده؟ 1 و نيم؟
1.400.000 (تقریبا دقیقه)نقل قول:
مرسي
مشخصاتش چي؟
اینم مشخصات
+ USB 3کد:http://www.istgah.com/search/?stext=%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA+%D9%84%D9%BE+%D8%AA%D8%A7%D9%BE+%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D9%88%D8%B3&limit=25&limitstart=0&siteid=506159&kid=128
g51vx فقط سفیده تا اونجا که من میدونمنقل قول:
g51vx یه نگ نارنجی مشکیم داشت اما خوشگل نبود
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
اقا اگه میخوای تا 2.5 تومن خرج کنی g73 بهترین گزینس برای گیم هم عالیه فقط یمکم برای حملو نقل سختهنقل قول:
ولی نمیدونم باز من باشم 2.300 به g73 نمیدم چون تقریبا 700 کشیدن روش
من عاشق مشکی آبیش شدم!!!! خیلی نازه..ارزون ترین مدلش چیه با این طراحی؟؟؟؟
زیاد به عکسا توجه نکن از نزدیک فرق میکنننقل قول:
نمیگم خوشگل نیستا منظورم اینه عکس با خودش فرق داره
ارزون ترین باید انایی که پسوند jx دارن بخری
باید کانفیگ پایین باشه دیگه اونم تو بازار باید بگردی
فعلا و رسما ارزون ترین مدل g51jx تا اونجا که من میدونم اوننم با کانفیگ پایین
یکی از دوستان n61j داره واینکه اول که گرفته ازش بک آپ نگرفته و حالا امده ویندوز سون ریخته روش حالا موندم چطور اکتیوش کنم
اگه میشه دوستان کمک کنند