اگه میشه 1دوست خوب قیمت بدون گارانتیش رو بگه. (تهران):46:
و اینکه تا 1کی2 هفته ی دیگه قیمتش چقدر تفاوت میکنه؟
1سوال کوشولوی دیگه اینکه الان به قیمت ثابت رسیده؟ (تششششششششششششککککرررررر):1 0:
اگه میشه 1دوست خوب قیمت بدون گارانتیش رو بگه. (تهران):46:
و اینکه تا 1کی2 هفته ی دیگه قیمتش چقدر تفاوت میکنه؟
1سوال کوشولوی دیگه اینکه الان به قیمت ثابت رسیده؟ (تششششششششششششککککرررررر):1 0:
ممنون از علی و نینجای عزیز
فقط یه سوال: تلویزیون ما sony Bravia X series هست. آیا این تلویزیون dlna داره؟اگه داره چطوری باید باهاش کار کنم؟
ممنون
میلاد جان تو دفترچه خود تلویزیون یا جعبه اش نوشته که داره یا نه.نقل قول:
بعضی مواقع روی خود تلویزیون هم بصورت برچسب میچسبونن که داره.
شما همون به فیلم تبلیغاتی سامسونگ که تو خود گوشی هست نگاه کنی اونجا نشون داده که چطور میتونی ازش استفاده کنی.
قیمت امروز شیراز ستاره
16 گیگ 650 تومن با گارانتی شاهچراغ ( تا حالا نشنیده بودم...بهش گفتم گارانتی داره گفت آره با گارانتی شاهچراغ!!! )
از چند جای دیگه هم پرسدم ولی الان یادم رفته چند گفتن : دی
:16: هر موقع گارانتی حضرت عباس اومد من می گیرمنقل قول:
بعنی واقعا منظور طرف رو نفهمیدی ؟!!!! من خودم 10 سال شیراز زندگی کردم . شاهچراغ یکی از امامزاده های شیراز . منظور طرف این بوده که این امام زاده خودش گوشی رو محافظت میکنه :D
سلامنقل قول:
به به ببين كي اومده!
مهيار چطوري ؟
كمپيدايي كجايي بااا ؟
هنوز اون 810 لگنت رو داري ؟:31:
.................
راستي تو ديگه چرا مهيار(اسمايل كوبيدن دست بر پيشاني) به حسن ميگي نگرفتي !!
..............
حسين به جاي كل كل كردن با من بيا از اين خبر هاي خوب
پايين اومدن قيمت بزار :31::31:
بچه ها خبري از مايكروتل شد كه 16 مياره يا نه ؟؟؟؟
سیلام همون اوایل که I900 با نام امنیا اومد معلوم شد که امنیا به زبان لاتین(اگر اشتب نکنم ) یعنی همه چیزنقل قول:
خيلي دلم مي خواست بدونم چرا ايشون i8910 رو ادامه i900 مي دونن؟ آخر الان ديگر اسم اومنيا هم از روي i8910 برداشته شده و علاوه بر اين كلا فلسفه توليد اين دو گوشي هم كاملا متفاوته.
سامی هم گوشیهایی که امکاناتش خفنه احتمالا با همین نام چیز کرده یه چیزی تو مایه های گجت :دی
کلاً قیمت همه گوشیا تو شیراز پایینترهنقل قول:
کاش یه خاور بخرم گونی گونی گوشی پر کنم بیارم تهران بفروشم
خوب مثل اینکه cpu یک گیگ هم تکذیب شد و خیال همه رو هم راحت کرد
اگه کیفیت صدا در هنگام فیلمبرداری حتی تو حالت vga هم خوب بود برای من کفایت می کرد و این گوشی رو می گرفتم. ام افسوس که نیست
خدا رو شکر که تکذیب شد و گرنه باید یه عمرم صبر میکردیم تا اون بیادنقل قول:
مبر طاعت نفس شهوت پرست که هر ساعتش قبله ای دیگر است
سال دیگه سامسونگ یه گوشی میزنه با قابلیت فرمان از روی صدای کاربر با کیفیت بالا
در کل این گوشی راه خوبی رو برای سینمایی جیبی دیجیتال در آینده باز کرده
من یکی سامسونگ رو تصدویق میکنم که واقعا قلبش برای جیب مشتریانش می تپه
من فکر میکردم مشکل فقط در حالت HD ـه ، مگه اینطور نیست ؟؟ در حالت D1 و VGA که دیگه نباید مشکل پهنای باند داشته باشه . آیا در فیلمبرداری با کیفیت D1 و VGA هم مشکل بی کیفیتی صدا داره؟نقل قول:
اومنيا البته يعني همه چيز ، اما اين اسم الان روي گوشي هاي ويندوز موبايل گذاشته ميشه. واقعيت اينه كه i8910 رو به هيچ شكل نمي شه ادامه i900 دونست حداقل به اين خاطر كه اومنيا ويندوزموبايل داره و امكانات مالتي مدياش بالا نيست، اما i8910 يك ويدئوپليره، سيمبا داره و امكانات مالتي مدياش بالاست. اينها دو كهكشان مختلفند. به همين خاطر نظرسنجي تاپيك حاضر مفهومش رو از دست مي ده. :41:نقل قول:
سیلامنقل قول:
اگه کیفیت صدا در هنگام فیلمبرداری حتی تو حالت vga هم خوب بود برای من کفایت می کرد و این گوشی رو می گرفتم. ام افسوس که نیست
همین الانم کیفیتش بد نیست فقط اگر جای شلوغ باشه صداش بد ضبط میشه شما بگیر آپدیت کن چه کاریه .............
ای بابا چه ربطی داره عزیزم به نظر شما امکانات = مولتی مدیاست !!!!!!!!!!!!!!!! عجیبه هانقل قول:
واقعيت اينه كه i8910 رو به هيچ شكل نمي شه ادامه i900 دونست حداقل به اين خاطر كه اومنيا ويندوزموبايل داره و امكانات مالتي مدياش بالا نيست
یعنی هر گوشی که امکانات مولتی مدیاش بالاست یعنی یه گوشی سطح بالا؟
نه عزیزم ربطی به سیستم عامل نداره در ضمن کی گفته ویندوز موبایل امکانات مولتی مدیا نداره ؟؟
اتفاقا وین مو امکاناتش از نظر مولتی بالاتره
با این توصیف هایی که دوستان از ضبط صدای این گوشی میکنن من موندم اصلا" این گوشی صدایی هم ضبط میکنه ؟یا فقط خش خش ضبط میکنه ....لطفا"" یکی از دوستان ما رو روشن کنه.....
سلام احمد جان گل و گلاب
کم پیدایی برادر
نقل قول:
سیلام
همین الانم کیفیتش بد نیست فقط اگر جای شلوغ باشه صداش بد ضبط میشه شما بگیر آپدیت کن چه کاریه .............
سلام دوست عزیز. به صفحه 126 همین تایپیک پست 1259 مراجعه کنید و نظر نینجای عزیز که این گوشی رو داره بخونید. صدای فیلمبرداری این گوشی بعد از اپدیت از n97 بهتر است.:5:نقل قول:
سلام
بابا چرا همه درگیرن.
به نظر من ضبط صداش تو فیلمبرداری هیچ مشکل خاصی نداره.کاملا واضح و قابل قبوله.
آخرين قيمت گوشي شاپ...
اصلي مايكروتل: 6,950,000 ریال
خدمات پارسه: 6,750,000 ریال
دوستان خواهشا" از گوشی شاپ قیمت نذارن چون اصلا" به روز نیست و خیلی بیشتر از قیمت واقعی بازار هستش.......ضمنا" نمردیم و یکی گفت صداش واضحه (تصمیم جدی برای خرید گوشی دارم ولی صدا تو فیلمبرداری هم برام خیلی مهمه البته نه صدا با کیفیت عجیب و غریب فقط طوری که بفهمی چی دارن میگن و هنوز به این یقین نرسیدم )....
دوستان خواهشا" از گوشی شاپ قیمت نذارن چون اصلا" قیمتاش به روز نیست و غیر واقعیه و بسیار بالای قیمت بازار ضمنا" نمردیم گفت صداش واضحه(تصمیم جدی برای خرید گوشی دارم ولی صدا در فیلمبرداری هم برام خیلی مهمه البته ققط در حد اینکه بفهمی چی دارن میگن ولی هنوز متاسفانه به این یقین نرسیدم)....
بهترين كار اينه كه ويدو هايي كه با گوشي فيلمبرداري شده ببينينقل قول:
اگه فيلم هاي نينجا راضيت كرد كه هيچي والا يه
سري بزن موبايلستان اونجا هم كاربراش كلي فيلم گذاشتن اونا رو هم دانلود كن ببين بعدا تصميم بگير
حرف شما درست...اما توي بعضي شهر ها قيمت ها واقعا بالاست...مثلا يزد دارن ميدن 845 تومن...بدون گارانتي...حالا به نظر شما كدوم بهتره؟...نقل قول:
تصویر ال سی دی این گوشی زیر نور خورشید چطوریه به خصوص در مقایسه با N97.واضحه یا دیدنش سخته؟اثر انگشت چطور روی ال سی دیش میمونه یا نه؟(دوستان اگه یه لطفی بکنن به این قسمت هم یه سری بزنن ممنون میشم به خصوص آقا نینجا که خیلی منتظرشم ولی نمیتونم بهش پیغام بدم که اگه بقیه دوستان بهش بگن ممنون میشم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوستان منم امروز با اين گوشي كار كردم خصوصا در مورد صداي فيلمبرداريش خيلي كنجكاو بودم به نظرم از نظر بلندي نسبتا
خوب و كيفيت هم بالاتر از حد متوسط بود مجموعا تقريبا راضي كننده بود ولي به هيچ وجه نميشه گفت ضعيف بود و يا نقص
خيلي چشمگيري داشت !
ایول
صلوات بفرستید ......................
برای اینکه قیمتشم بیاد پایین همگی باهم بخریمم صلوات سومو بلندتر .............
بیا اینم از این .........
نمیدونم دیگه چی میخان بگن بعضیاااااااااا
بچه ها قیمت بدید :دی
نینجا قبلا این مقایسه رو انجام دادهنقل قول:
ال سی دی i8910 از n97 خیلی سرتره
اگه کیفیت صدا در هنگام فیلمبرداری رو در حد متوسط قبول داری پس با خیال راحت برو و گوشی رو بخرنقل قول:
دوست عزير اصلا قصد كل كل با شما رو ندارم. اين پست رو هم مي نويسم فقط براي اين كه ساير خوانندگان فروم گمراه نشن.نقل قول:
در ويندوز موبايل بيشترين توجه به امكانات بيزينسي گوشي مي شه و امكانات مالتي مديا (يعني كيفيت صدا، كيفيت عكس و كيفيت فيلمبرداري) زياد مد نظر نبوده. اگر توجه كرده باشين با آمدن اومنيا بود كه وضع وين مو به قول خودتون از اين نظر كمي بهتر شد. اما هنوز هم اين سيستم عامل از اين نظر از سيمبين ضعيف تره و اين يكي از ويژگي هاي اصلي (يا شايد مهم ترين ضعف) اين سيستم عامل به شمار مياد. اين چيزيه كه با يك بررسي جامع گوشي هاي مجهز به ويندوز موبايل به راحتي مشخص مي شه. تعجب مي كنم كه شما با اون همه پستي كه نوشتين چيز به اين واضحي رو نمي دونين.
سلامنقل قول:
دوست عزير اصلا قصد كل كل با شما رو ندارم. اين پست رو هم مي نويسم فقط براي اين كه ساير خوانندگان فروم گمراه نشن.
در ويندوز موبايل بيشترين توجه به امكانات بيزينسي گوشي مي شه و امكانات مالتي مديا (يعني كيفيت صدا، كيفيت عكس و كيفيت فيلمبرداري) زياد مد نظر نبوده. اگر توجه كرده باشين با آمدن اومنيا بود كه وضع وين مو به قول خودتون از اين نظر كمي بهتر شد. اما هنوز هم اين سيستم عامل از اين نظر از سيمبين ضعيف تره و اين يكي از ويژگي هاي اصلي (يا شايد مهم ترين ضعف) اين سيستم عامل به شمار مياد. اين چيزيه كه با يك بررسي جامع گوشي هاي مجهز به ويندوز موبايل به راحتي مشخص مي شه. تعجب مي كنم كه شما با اون همه پستي كه نوشتين چيز به اين واضحي رو نمي دونين.
اولا خوانندگان فروم گمراه نمیشن اینجا همه اینو میدونن حداقل سامسونگیا و برو بچ الجی
دوما من تمام پستام اسپم بوده خیالت راحت شد؟
سوما شما اگر اطلاعات زیاد بود سیمبینو ربط نمیدادی به یه گوشی که از نظر مدیایی قویه
آخه چه ربطی داره جیگر به سیمبین؟؟؟؟؟؟؟؟
PIXON 12 سیمبینه؟
PIXON8 سیمبینه؟
KC910 سیمبینه؟
سری U سامسونگ سیمبینه ؟و خیلی های دیگه که از نظر مدیا قوین اصلا سیمبین نیستن
پس قربونت مولتی مدیارو به سیمبین ربط نده
در ضمن این نظر شماست که وین مو از سیمبین پایینتره وگرنه قبل از این بحث شد دربارش جیگر
اشتباه متوجه شدي. كسي نمي گه كه قوي ترين گوشي ها از نظر مالتي مديا سيمبين هستن، اما در اين زمينه مقايسه آن با ويندوز موبايل كاملا غلطه. i900 رو شما ربط دادين به i8910 با اين نظرسنجي مسخره اي كه اينجا درست كردين. آخه كدوم . . . ادعا مي كنه كه i8910 ادامه i900 هست. براي ما سر كار اين مساله شده سوژه خنده و تفريح. در هر صورت به شما تبريك مي گم!
بعد هم اگه اينقدر طرفدار سام هستي نبايد جوش بخوري چون سيمبين فقط مال نوكيا نيست. سام هم گوشي هاي سيمبين زياد داره كه متاسفانه فقط تعداد محدودشون وارد بازار مزخرف ايران عزيز شده.
خوب همین دیگهنقل قول:
براي ما سر كار اين مساله شده سوژه خنده و تفريح
منم از اون اول میدونستم مشکل شما چیه ولی نمیخاستم بی احترامی کنم اما مثه اینکه...........
هه هه عمرا جوش نخورم جیگر شما مثه اینکه جوش میخوری سامی داره بازارو میترکونهنقل قول:
بعد هم اگه اينقدر طرفدار سام هستي نبايد جوش بخوري چون سيمبين فقط مال نوكيا نيست
فقط یه جا قایم شو بازارو ترکوند به شما صدمه نزنه
در ضمن این تایپیک همین 2 روز پیش باز شد لطفا کاری نکن که اینجا دوباره بسته شه
اگر فکر میکنی نظر سنجیش مسخرست برو تو همون تالارای نوکی این حرفارو بزن آفرین
والا این همه مطلب تو این تایپیکو ول کرده چسبیده به نظر سنجی خوب نظر نده
ما نگفتيم i8910 ادامه ي i900 بلكه نوشتيم ارتقا يافته كه بنظر من كاملا درسته ! i900 هيچ برتري نسبت بهنقل قول:
i8910 نداره حتي سيستم عاملش با اينكه سيمبينه ولي خيلي بهتر از امنيا روي تكنولوژي تاچ بكار رفته !
ممكنه براي شما سوژه ي تفريح و خنده باشه ولي براي ما جديه ! بالاخره هركس به اندازه ي ظرفيت و پويايي
ذهنش يه مطلبو ميتونه برداشت كنه !
در ضمن فن بوي هاي سامسونگ تا جايي كه بنده ميدونم جوش تو كارشون نيست ! چون با آرامش كامل داره بازارو از چنگ نوكيا در مياره !
مدل ارتقايافته i900 يك گوشي ويندوزموبايل هست به نام اومنيا پرو. من مي دونم كه اول اسم اومنيا روي i8910 هم بود و همين مساله براي خيلي ها غلط انداز شد (كه البته حتي اون زمان اين دو گوشي هيچ ربطي به نداشتن چون از دو دنياي مختلفن) اما حالا كه ديگه همه اين رو مي دونن بهتر نيست كسي كه اين نظرسنجي رو گذاشته يا مديرهاي فروم اين نظرسنجي رو حذف كنن و بيشتر از اين آبروي طرفدارهاي سامسونگ رو نبرن؟
بعدش هم اين جور نظرسنجي ها واقعا مايه خنده زاري هستن، اينه كه بهتره آدم قبل از نوشتن پست يا باز كردن تاپيك كمي سطح مطالعه اش رو ببره بالا.
متوجه مشکلت شدم شما یکی از 13 نفری :دی
بسیار ضعیف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13 6.84%
به نظر من هم نمی شه گفت نسخه بعدی آی 900 و نظر سنجی که گذاشتین اشتباهه و ارزش این گوشی رو کم می کنید فقط !!:46:
شما متوجه نشدینقل قول:
ببین اون موقع بهترین گوشی سامسونگ i900 بوده بعد این گوشی که معرفی شد بهترین شد بعد امیر خان یعنی SAMSUNG میگه پیشرفت سامسونگ تو این مدت چطور بوده یعنی چقدر تکنولوژیش پیشرفت کرده
اصلاً سیستم عاملو اینا مهم نیست مهم پیشرفتی هست که سامسونگ تو این مدت داشته
۲ تا سوال دارم ؟
۱- در پست اول این تاپیک نوشته شده که این گوشی قابلیت FM transmitter داره. ولی نه در gsmarena و نه در سایت خود سامسونگ اشاره ای به این مورد نشده ! بالاخره این گوشی FM transmitter داره یا نه ؟
۲- در صفحه ی مشخصات این گوشی در gsmarena نوشته شده TV-out (for SD content only ! منظور چیه ؟
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php
http://infotainment.samsungmobile.com/phone.do?method=showPhone&phoneId=2000#tecBox