برا کسیکه موسیقی زنده با تار و کمانچه و ویولون اجرا میکنه صداییکه از نظر کیفیت غیر طبیعی باشه مردوده
Printable View
برا کسیکه موسیقی زنده با تار و کمانچه و ویولون اجرا میکنه صداییکه از نظر کیفیت غیر طبیعی باشه مردوده
پس بلدي با آلات لهو لعب كار كني ؟ :دينقل قول:
برا کسیکه موسیقی زنده با تار و کمانچه و ویولون اجرا میکنه
دمت گرم بابا!
پس كارشناسي هم نظر داري ميدي
بنده به عنوان کسی که گیتار رو با ریتم در قابلمه اجرا میکنه عرض میکنم که صدای ساتیو بر خواسته از دل طبیعت است . :دی
دو نقطه ویرگول کروشه باز انتهای پیام /کروشه بسته.
البته نوع سیم به کار رفته در ساز هم مهمه.
منظورم گوشی های سونی اریکسون نبود
فیلم برداری ساتیو چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
VGA هست دیگه ... مثل 97 یا 5800 !نقل قول:
فیلم برداری ساتیو چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و البته از نوع بهترینش.
توی سمپلی که ازش دیدم، برخی از فریم ها فریز می شدن و تصویر چندتا می شد. این به نظرتون کیفیت برتره...؟ :13:نقل قول:
سمپلو ولش كن! نسخه نهايي رو ديدي؟نقل قول:
توی سمپلی که ازش دیدم
تو ريويو هم گفته شده بهترين وي جي آس
سمپل تون ایراد داشته...نقل قول:
این گوشی بهترین VGA در حال حاضر رو میگیره...با بیت ریت 3800-4000 کیلوبایت که عالیه
این وی جی اس دقیقا کارش چیه علی؟:دی :دینقل قول:
وي جي آس
سلام به همگی
اونایی که میگن بهترین VGA در دنیاست، با گوشی خودشون و از یک محیط مناسب یه فیلمی بگیرند و توی سایت آپ کنند تا ما هم ببینیم کیفیت چطوریه. چون احتمال داره ساتیو بخرم.
در ضمن زیاد حجمش بالا نره که نشه دانلودش کرد. آخه ما توی رامسر سرعت اینترنتمون خیلی خیلی پایینه. DialUp
نقل قول:نقل قول:
بسیار خوب...
پس یه لطفی کنین. بی زحمت یکی از شما ساتیو داران بره کنار اتوبان بایسته و به اندازه 10 ثانیه از حرکت سریع خودروها فیلم بگیره. البته برای این که ببینیم دامنه گسترده دینامیکی این گوشی در بخش فیلمبرداری چقدر کارآمده، در چند ثانیه آخر، جهت دوربین رو متمایل به سوی خورشید کنین... می خوام ببینم چقدر روشنایی صفحه رو حفظ می کنه.
البته اگه براتون مهمه که بنده و خیلی های دیگه رو روشن کنین دست به این کار بزنید؛ چون بنده سمپلم رو از یه جای معتبر یعنی GSMArena.com گرفتم...
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
coming soon.
منتظر باش پس.تا 2-3 روز دیگه واست میگذارم.
ps:من gsmarena رو مرجع کاملا معتبر نمیدونم.چون اطلاعات رو در بعضی موارد ناقص مینویسه.یا هنوز گوشی معرفی نشده اطلاعات غلطی رو میگذاره بعد از معرفی هم تغییر نمیده.
خواستی منبع میگذارم.
خود اون منبعی که شما سمپلتون رو ازش دانلود کردین گفته:
نقل قول:
the Satio is definitely among the top contenders for the world title in the VGA category.
شما گوشي رو با هندي كم اشتباه گرفتينقل قول:
مشكل از شماست از گوشي نيست
گوشی ساتیو هر چقدر هم توی فیلم برداری VGA قوی باشه، بازم نمیتونه به پای فیلم برداری Vivaz برسه.
گوشی Vivaz به لطف CPU با قدرت 725 مگاهرتزی که داره می تونه با کیفیت HD فیلمبرداری کنه و ظاهراً قراره بهترین گوشی در فیلمبرداری HD بشه. سونی اریکسون خیلی روی فیلمبرداری این گوشی مانور داده و تبلیغ کرده و ظاهراً قراره یه هندی کم با قابلیت های یک تلفن همراه رو وارد بازار کنه.
سونی اریکسون با قرار دادن سیستم عامل سیمبیان ورژن 5 در گوشی هایی نظیر ساتیو و ویواز امسال بازار تلفن همراه رو متحول کرده و ظاهراً حالا حالاها میخواد از این سیستم عامل فوق العاده استفاده کنه و فعلاً این سیستم عامل رو به سیستم عامل ویندوز موبایل ترجیح داده. ویندوز موبایل اگه همینجوری پیش بره فکر کنم سال دیگه با CPU های 2 گیگاهرتز هم کم بیاره.
ماه دیگه قراره گوشی بخرم و از بین این دو گزینه انتخاب می کنم:
1- Vivaz
2- Satio
دستت درد نکنه...نقل قول:
بی صبرانه منتظرم :10:
600 هزار تومان پول میدم نباید حداقل انتظار یه فیلم برداری حسابی رو ازش داشته باشم؟؟؟ :13: دلم به چیش بایستی خوش باشه؟ به اینترفیس بی اندازه زیباش که امنیا HD و ویواز و حتی سری کلاس S ال جی رو گذاشته جیب چپش؟ یا به امکانات فوق العادش؟ شایدم به صدای فوق العاده با کیفیت و رساش که از گوشی N82 خودم هم بلندتره؟ شایدم به صفحه نمایش فوق حساس و بزرگش؟ یا به مواد با کیفیت به کار رفته درش...؟:13:نقل قول:
آره دیگه! مشکل از منه که قراره پول مفت بریزم توی حلقوم سونی اریکسون برای یه گوشی که روش برچسب 12 مگاپیکسلی خورده و فقط هم همین یه مورد رو یدک می کشه و حتی توانایی رقابت با یه Canon آماتور 9 مگاپیکسلی رو هم نداره و دیگر هیچ! مشکل از منه...
نه... مشکل از سونی اریکسونه که کم کم داره سیاست های نوکیا رو پیش می گیره...
به نظر من ویواز بهتره... :jealous:نقل قول:
درسته ساتیو در دوربین از سامسونگ شکست میخوره ولی در کیفیت صدا و موسیقی سامسونگ رو شکست میده
حاجي چرا شلوغش ميكني؟نقل قول:
600 هزار تومان پول میدم نباید حداقل انتظار یه فیلم برداری حسابی رو ازش داشته باشم؟؟؟
ساتيو گوشي ايه كه يه فيلم برداري وي جي آ با بالا ترين كيفيت بين گوشي هاي ديگه ميده... حرف ما اينه !
شما هم همين انتظار رو ازش داشته باش نه در حد بالاتر
نقل قول:
600 هزار تومان پول میدم نباید حداقل انتظار یه فیلم برداری حسابی رو ازش داشته باشم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلم به چیش بایستی خوش باشه؟ به اینترفیس بی اندازه زیباش که امنیا HD و ویواز و حتی سری کلاس S ال جی رو گذاشته جیب چپش؟ یا به امکانات فوق العادش؟ شایدم به صدای فوق العاده با کیفیت و رساش که از گوشی N82 خودم هم بلندتره؟ شایدم به صفحه نمایش فوق حساس و بزرگش؟ یا به مواد با کیفیت به کار رفته درش...؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه! مشکل از منه که قراره پول مفت بریزم توی حلقوم سونی اریکسون برای یه گوشی که روش برچسب 12 مگاپیکسلی خورده و فقط هم همین یه مورد رو یدک می کشه و حتی توانایی رقابت با یه Canon آماتور 9 مگاپیکسلی رو هم نداره و دیگر هیچ! مشکل از منه...
نه... مشکل از سونی اریکسونه که کم کم داره سیاست های نوکیا رو پیش می گیره...
کلا شما مثل اینکه مشکل داری
اگه از فیلم برداری و صدا و جنس مواد و صفحه ساتیو خوشت نمیاد برو اون پولت بریز تو حلقوم سامسونگ و نوکیا و به قول شما ال جی
خوش بختانه تو این رنج قیمت هم گوشی خوب زیاد از 8910 گرفته تا ان97
شما مثل اینکه در جریان نیستی سیاست سونی اریکسون تو چند وقت عوض شده و داره گوشی های رده بالا معرفی می کنه از ساتیو و راچل گرفته تا همین ویواز
ضمنا شما خودت میدونی یا خودت زدی به ندونستن تلفن همراه هیچ وقت نمیتونه جایگزین دوربین عکاسی یا فیلمبرداری بشه
ببخشید دارم دخالت میکنم ولی راست میگه دیگه. طرف داره نزدیک 600 تومان پول میده واسه گوشی و دوست داره وقتی گوشی رو میگیره دیگه از هر نظر خیالش راحت باشه. مثلاً 12 مگاپیکسل دوربین داره ولی...نقل قول:
من نمیدونم سونی اریکسونی که همیشه توی صدا ادعا داره پس چرا فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه؟؟؟ دوستم w902 داره و گوشیش یه اسپیکر داره و واقعاً صداش ضعیفه :41:. نمیگم مثل گوشی چینیا صداش بلند باشه، من میگم که صداش از حد استاندارد پایین تر نباشه.
منم هم از استریو نبودن اسپیکرهای سونی اریکسون شاکی هستم همیشه.ولی خودم به شخصه واسم صدای بلند اهمیت نداره.یه جورایی باهاش مخالفم.کیفیت واسم مهمه.
سلامنقل قول:
ببخشید دارم دخالت میکنم ولی راست میگه دیگه. طرف داره نزدیک 600 تومان پول میده واسه گوشی و دوست داره وقتی گوشی رو میگیره دیگه از هر نظر خیالش راحت باشه. مثلاً 12 مگاپیکسل دوربین داره ولی...
من نمیدونم سونی اریکسونی که همیشه توی صدا ادعا داره پس چرا فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه؟؟؟ دوستم w902 داره و گوشیش یه اسپیکر داره و واقعاً صداش ضعیفه . نمیگم مثل گوشی چینیا صداش بلند باشه، من میگم که صداش از حد استاندارد پایین تر نباشه.
آدم وقتي اين پستا را ميبينه هنگ ميكنه كه چي بگه :31:
كلا 2 تا 12 تايي تو بازار هستنقل قول:
مثلاً 12 مگاپیکسل دوربین داره ولی...
يكي اين يكي سامي
هردوتاشون هم در يه سطحن! حالا ميخوان پول بدن ميخوان ندن! 12 گوشي همينه.. . كه البته نسبت به گوشي بودنش خيلي هم خوبه...... شما رو نمي دونم كه چي از يه گوشي ميخوايد
تو صدا ادعا داره؟ كجاش نوشته؟ :31:نقل قول:
من نمیدونم سونی اریکسونی که همیشه توی صدا ادعا داره پس چرا فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه؟؟؟
صداي گوشي هاي سوني اريكسون كيفيت خوبي داره ولي اين دليل نميشه كه بلندي هم داشته باشه
...
اگه اين آقا ميبينه با 600 تومن گوشي ديگه اي با فيلم برداري ويجي آي بهتر بهش ميدن ميتونه بره بخره... حالا اين حرف من نيست
جي اسم آرنا نوشته كه وي جي آي اين گوشي در چه سطحيه....
شما کاملا درست می گین؛ اما در رنج گوشی های این چنینی، واقعا خیلی زور داره که سونی اریکسون اینقدر سستی کنه... :13:نقل قول:
نقل قول:
در مورد مشکل توضیحات لازم داده شد... دیگه بحثی نمی کنیم!
درباره خرید گوشی در این رنج قیمت هم بایستی بگم که تنها امیدم به این بود که بتونم یه ویدئو با کیفیت از ساتیو ببینم که دیدم! واقعا عالی بود... نمی دونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه بهترین گوشی برای فیلم برداری در این رنج قیمتی فعلا امنیا HD هست و انشالله در آینده هم ویواز و w880 سامی و چندین گوشی دیگه...
درضمن خودم می دونم که گوشی هیچ هنگام جای دوربین دیجیتال رو نمی گیره؛ اما می دنم که چه بسا گوشی هایی هستن که واقعا قابل قیاس با دوربین های دیجیتال هم رده هستن ( نمونه بارزش ال جی رنوار )
نقل قول:
کیفیت فیلم های گرفته شده عالی هست؛ اما مسلما بهترین نیست. چیزی که وجود داره عدم پاسخگویی مناسب پیکسل های سنسور نسبت به نور دریافتی و ضبط اون هست که نتیجه اش می شه فریز شدن فریم ها یا چندتایی شدن تصاویر که از یه گوشی مجهز به دوربین 12 مگاپیکسلی بعیده.
این رو خطاب به اون هایی می گم که می گن گوشی رو نمی شه جایگزینی برای دوربین فیلم برداری حساب کرد؛ شما یه زحمت به خودتون بدین و فیلم های گرفته شده با ال جی ویوتی رو در کامپیوتر ببینید. با این که دوربینش در میان همه 5 مگاپیکسلی ها ضعیف ترین هست، اما بهترین فیلم برداری VGA رو داره و صد البته به خاطر پاسخگویی تند پیکسل های سنسور دوربین نسبت به تصاویر، در حرکات تند و تیز شاهد چند تصویر شدن نیستیم...
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
فرهوده شد دو نفر
ولی مردم 600 تومن پول میدن که حداقل تاچ خازنی داشته باشن
از صدای بلندی موسیقی همراه با کیفیت لذت ببرن
W880 از سامسونگ وارد ایران شده
دوربینش از ساتیو بهتره واقعا خیلی دوربین خوبی داره ولی یه جورایی نکته داره یعنی اگر نکته ها رو توی عکسبرداری رعایت نکنی کیفیت خوب نمیشه!
در مورد زومش هم که واقعا ترکونده!ولی یکم نویز توی عکساش بود البته ولی خیلی زوم میکردی!
فیلمبرداریش هم از ساتیو خیلی بهتره!
در کل به نظر من اگر کسی واقعا دوربین گوشی براش مهم باشه باید W880 سامسونگ رو بگیره چون هم قیافش به گوشی نمیخوره و هم آنتن دهی خوبی نداره!
نمی دونم این اسپیکر کوچولویی که ساتیو داره مگه چقدر کیفیت داره که همه دم از کیفیت بالای سونی اریکسون می زنن؟؟
حیف 5800 نبود. کیفیت و بلندی صدا واقعاً عالی بود.
در ضمن یه سئوال:
Satio چرا جک 3.5 میلیمتری صدا نداره؟؟؟؟
گیر ندین دیگه.یه سری چیزا هست ما فن های سونی اریکسون هم از بودنشون راضی نیستیم و مطمئنا برندهای دیگه هم از موارد دارن.یکیش داشتن همین فست پورت هست.یه جور سیاست هست منحصر به سونی اریکسونم نیست.
قرار نیست ساتیو یه گوشی بی عیب و نقص باشه.
دوست من کسی به گوشی ساتیو توهین نکرد و سونی اریکسون رو زیر سئوال نبرد.نقل قول:
حرف من اینه که مثلاً گوشی فوق العاده ای مثل ساتیو چرا باید بدون جک 3.5 میلیمتری صدا وارد بازار بشه. چرا یه دونه اسپیکر داره چرا فیلم برداریش HD نیست؟ چرا تاج خازنی نیست؟
من خودم طرفدار دو آتیشه نوکیا هستم. اما می خوام گوشی Vivaz رو بخرم. پس من با سونی اریکسون مشکل ندارم.
همین... :10:
کسی نگفت که شما توهین کردی
کلا سونی اریکسون یک سری سیاست های مسخره داشت مثل فیلم برداری ضعیف -- نداشتن پورت 3.5 میلی متری -- و استاندارد نبودن پورت ها و ...که یواش یواش داره این ایرادات برطرف میکنه نمونش راچل و ویواز
در ربطه با اسپیکر هم به نظرم الان دوره صدای بلند و گوشی با اسپیکرهای قوی گذشته و همه دیگه دنبال صدای با کیفیت هستن که تو زمینه کیفیت سونی اریکسون واقعا خوبه ولی خب نوکیا هم تو زمینه بلندی صدا و هم کیفیت واقعا سرآمده
در رابطه با فیلم برداری اچ دی هم قبلا بحثش شد این سی پی یو کشش فیلم برداری اچ دی نداره همون طور که تو 8910 برای رسیدن به صدای بهتر کیفیت فیلم برداری 22 فریم بر ثانیه شد
در کل به نظرم فیلم برداری ساتیو خوبه و ایراد به حساب نمیاد ولی نداشتن تاچ خازنی یه عیب اساسیه هر چند که تاچ مقاوتی ساتیو هم واقعا حساس و عالی هست ولی خب خازی یه چیز دیگست
آخه آدم وقتی اسم 12 مگاپیکسل رو میشنوه فکر می کنه که کیفیت فیلم برداریش دیگه Full HD هستش.:31:نقل قول:
درسته حق با شماست. CPU این گوشی توان فیلم برداری مناسب با کیفیت HD رو نداره. بازم CPU گوشی Vivaz قویتره و میتونه این کارو بکنه.
ولی نبود جک 3.5 واقعاً مسخره و عجیبه. البته بازم گوشی Vivaz این ضعف رو نداره.
بازم Vivaz
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقآ اصلآ هم اینطور نیستنقل قول:
آخه آدم وقتی اسم 12 مگاپیکسل رو میشنوه فکر می کنه که کیفیت فیلم برداریش دیگه Full HD هستش.
درسته حق با شماست. CPU این گوشی توان فیلم برداری مناسب با کیفیت HD رو نداره. بازم CPU گوشی Vivaz قویتره و میتونه این کارو بکنه.
ولی نبود جک 3.5 واقعاً مسخره و عجیبه. البته بازم گوشی Vivaz این ضعف رو نداره.
بازم Vivaz
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی اسم 24 مگاپیکسلی سونی رو میشنوی انتظار چی رو داری پس ؟ از این خبرا نیست ! فیلمبرداری که هیچ حتی زووم هم نداره (24 مگی)
سی پی یو این گوشی توانشو داره ولی خاب خوب نمیشه ! و البته قسمت مهمش اینه که سونی مثه سامسونگ نیست که زوور چپوون اچ دی تو گوشیش کنه ! سامی اچ دی رو گذاشت (کیفیت تصویر خوب) ولی با صدای مضخرف ! وقتی رفت صدا رو درست کنه زد مجبور شد از فریم ریت بزنه !
اینجوریه ! وگرنه ستیو هم میتونست اچ دی باشه ! ولی خاب سونی هیچ مشتری رو گوول نمیزنه و همیشه به فکره کیفیته !
جک 3.5 هم که قبول ندارم نبودش بده ولی ضعف بزرگی نیست ! یه سری تبدیلهایی هست که بدون سیم فست پورت سونی رو تبدیل به جک 3.5 میکنه !
اینجوری که شما دارین میگن، پس این گوشی همیچ مشکلی نداره.نقل قول:
ما هر جور توضیح میدیم شما برداشت خودت رو از حرف ما میکنی.
کجای حرف من این بود که شما توهین کردی؟باز رفتم نوشته خودم رو خوندم ولی ندیدم همچین چیزی رو.
آقا ما هم حرفمون حرف شماست.اینکه چرا این مواردی که شما میگی رو ساتیو نداره.
جوابش رو هم خودمون میدیم:چون سیاست مسخره سونی اریکسون هست واسه بعضی موارد و در بعضی موارد هم مثل فیلم برداری بر میگرده به توان سخت افزاری گوشی.
چرا بحث میکنید ؟!
برید مثله یه بچه خوب امنیا اچدی بخرین که همه چیزهاییرو که میخاین داره تازه قیمتشم 100 تومن ارزونتره
دلیلیم برای صبر کردن واسه ویواز وجود نداره
فقط شاید یکم کیفیت فیلمش بالاتر باشه
به جاش lcd ش خیلی کوچیکتره
تاچش مقاومتیه
بازم اسپیکرش جلوی امنیا اچدی کم میاره
مموری نداره
و خیلی چیزای دیگه
کلاً به نظرم ارزش صبر کردن نداره
با عرض معذرت
دوستان دارن در مورد ساتیو حرف میزنن یا گوشی دیگه ای؟! با گوشی کار کردین دارن در موردش قضاوت میکنین دیگه؟
یه لحظه شک کردم گوشیم ساتیو نیست!!
اتفاقا امروز با دوربین 9 مگاپیگسلی خودم (فوجی 9600 ) و ساتیو رفتم تو باغ و فضای آزاد عکس انداختم برای مقایسه ... مقایسه شو اگه شب وقت کنم میذارم ، اگه هم نشد میره واسه فردا ... ولی همینقدر بگم به نظرم ساتیو عالی بوده ... در کل دوربین دیجیتالم بهتر بوده ولی اختلاف زیاد نیست و بعضی جاها ساتیو بهتر بوده ...
ریویوی خودم از این گوشی هم به زودی :دی
بابا من که حرف بدی نزدم.نقل قول:
وقتی میگین که جک 3.5 میلیمتری خیلی مهم نیست و با یه تبدیل!!!!! میشه حلش کرد و یا وقتی می گین که نباید از یه گوشی 12 مگاپیکسلی انتظار بالایی داشت و انتظار ما خیلی زیاده و یا مشکل تک اسپیکره بودن سونی اریسکون رو به کیفیت بالای صدا ربط میدین. پس گوشی ساتیو یه گوشی کامل و بدون نقص هستش.
متاسفانه شما یه مقداری از روی تعصب قضاوت می کنین.
مثلاً خود من که عاشق نوکیا هستم و فقط گوشی های نوکیا رو میخرم و 5800 خودمو برای این فروختم که N97 بخرم. متوجه شدم که گوشی های جدید سونی اریکسون خیلی بهترن و امکانات بالاتری دارند و برای همین تصمیم گرفتم گوشی Vivaz رو بخرم.