93 با darkkarious بايد هك بشهنقل قول:
Printable View
93 با darkkarious بايد هك بشهنقل قول:
سلام محمد رضا..نقل قول:
به صورت پچ تو RomPatcher هست...:46:
شاد باشی:40:
سلام آقایون.من یه 5800 دارم هر کاری که میتونستم کردم ولی هک نشد که نشد.helox رو گرفتم و ساین کردم ولی موقه نصب ارور داد مصله همیشه.فایل های cer va key رو همتویه تایپیک بچه ها برام گرفتن ولی بازم نشد.حالا من میخام سریال گوشیمو بدم به شما دوستان تا خودتون برنامه helox رو به صورت ساین شده بهم بدین.سریال(353184031404093)به خدا اگه اینکارو بکنین خیلی خیلی ممنونتون میشم.به امید روزی که5800 منم هک بشه.
با سلام مجدد.چرا کسی جوابه منو نمیده دارم دیوونه میشم؟
منتظر باشنقل قول:
برات ساین میکنم
خدمت شما
کد:http://sagopa.persiangig.com/opda.cn_omniahd_HelloOX2v203.rar
سلام.ببخشید که هی مزاحمتون میشم ولی این این دفعه یه اروره دیگه میده میگه که ممکنه تاریختون تنظیم نباشه.در صورتی که من تاریخ گوشیم رویه 2009/10/15 .دیگه دارم کم کم به این نتیجه میرسم که گوشیم هک ناپذیره آخه الان 2 هفته است که نتونستم هکش کنم و از گوشیم هیچ استفاده ای نمیکنم.امیدم به شماست.
امروز 2009/11/23 هست
صبح بخیر
سلام.نصب شدددددددددددددددددددددد.ف ط نمیدونم بعدش باید چیکار کنم .اصلا سر در نمیارم از ریز تا درشتشو هم باید خودت بم بگی.برنامه رو هم که نصب شد اجرا کردم .و اون برنامه چند تا چیزه دیگه رو هم نصب کرد .از اینجا به بعد نمیدونم باید چیکار کنم.اگه میشه همین امشب جوابمو بدین.
hello ox رو نصب کردی؟ همون گاو نارنجی رنگ؟
خوب بعد برو توی rompatcher که همراه برنامه نصب شده
اونجا یه پچ هست به نام open4all که حتما باید فعال باشه
پچ رو فعال کن و apply to auto کن
بعد هر برنامه ای رو که دوست داری بدون ساین نصب کن
دسته گلت درد نکنه.گوشیم هک شد.فعلا خداحافظ.دمت گرم
باسلام درموردروش هک کردن 5800 روممکنه منوراهنمائی بفذمائید متشکرم
کجاش مشکل داری دوست عزیز؟طبق پست اول عمل کن...نقل قول:
من نرم افزار هيلو و مپ چي چي؟؟؟
رو رو گوشي ريختم وقتي رو عکس گاو کليک مي کنم علامت زمان مياد از ديرو 12 ساعته که داره ميره ولي تموم نمي شه دو بار کنسل کردم ؟؟
چي کار کنم؟؟؟؟؟؟
مال من قسمتی به نام پچ نداره!!!!
مدل گوشیت چیه؟نقل قول:
از کدوم ورژن هلو اوز استفاده میکنی؟
چند بار برنامه رو باز کن نباید گیر کنه
1 دقیق صبر کن اگه نشد کنسل کن دوباره باز کن
5530
1.XXXX
به این هم جواب بدید
مال من قسمتی به نام پچ نداره!!!!
1.XXXX یعنی چی؟نقل قول:
از ورژن 2.03 برنامه باید استفاده کنی
وقتی برنامه کار کرد و مراحل تموم شد rompatcher هم نصب میشه
2.3 رو ندارم
اگه کسی داره بزاره؟
تو پست اول ضمیمه شده!نقل قول:
2.03
ممنون هک شد !!!
ولی هنوز هم باید فایل هارو ساین کنم
با نرم افزاری که این بار برای شما عزیزان در سایت میهن دانلود قرار داده ایم می توانید ظاهر گوشی خود را به گوشی HTC تغییر بدهید.استفاده از این نرم افزار بسیار مفید در زمینه ی تغییر ظاهر گوشی و خارج ساختن آن از حالت یکتواختی می باشد و پیشنهاد می کنیم شما نیز از این نرم افزار استفاده کنید.کلیه ی فایل هایی که برای شما قرار داده ایم ساین شده می باشند و نیازی به ساین ندارند.نرم افزار فوق قابل نصب و استفاده بر روی گوشی های نوکیای دارای سیستم عامل سیمبین سری 60 ویرایش سوم می باشد.همچنین راهنمای نصب نرم افزار را نیز به منظور تسهیل کار شما به همراه کلیه ی فایل های مورد نیاز در قالب یک فایل فشرده در ادامه ی مطلب آماده ی دانلود قرار داده ایم.
توجه : هنگام باز کردن فایل راهنما که تحت Word می باشد بر روی دکمه ی Read Only کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- حجم: 823 کیلوبایت
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- رمز:
کد:www.-------------.com
تو فایل وردش نو شته
·راهنمای نصب برنامه :
1-ابتدا فایل GDesk.0.33g.SIS موجود در پوشه ی Gdesk v0.33g Signed -[-------------.Com] را نصب کنید.نیازی به نصب فایل های دیگر این پوشه نیست.اما این فایل ها فضای بسیار کمی را اشغال می کنند و نصب آنها ضرری ندارد و به زیبا سازی ظاهر گوشی شما کمک بسیاری می کند.
2- سپس فایل موجود در پوشه ی GDD File - [-------------.Com] را به مسیر زیر منتقل کنید :
Main Menu -> Design -> Design Menu -> Load Design
3-گوشی خود را Restart کنید.
ولی مال من تو منوش فایلی به نام Design نداره
چی کار کنم(نرم افزار به گوشیم میخوره)
بهتر بود لینک صفحه رو میذاشتینقل قول:
در ضمن این جا حای این سوال نبود
وکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=228896
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=263474
به خاطر خودت میگمنقل قول:
اینجا شاید دیرتر به جواب برسی
بیا و خوبی کن
باسلام مشکلم اینه که تابه حال گوشیمو هک نکرده ام و می خوام بدونم ازاول چه کارباید بکنم وچه طورجلو برم که اشکالی پیش نیاید متشکرمنقل قول:
دوستان میشه بگید به جز Ngage هک واسه نصب چه برنامه هایی لازمه؟ مثلا چند درصد از برنامه ها؟(میخوام ببینم n86 که ورژن جدیداش هک نمیشه چقدر دست آدمو تو برنامه ریختن تنگ میکنه.)
مرسی
دوست عزیز شما الان درخواست Cer & Key دادین موقعی که آماده شد دانلود کنید و با برنامه پست اول که ضمیمه شد برنامه هک رو ساین کنــــید و مثل توضیح پست اول پیش برید اگه مشکلی داشتید همینجا بیان کنیـــد :11:نقل قول:
موفق باشید!:40:
یه کی به من جواب بده؟؟؟
GDesk یه برنامه هست که ربطی به هک نداره!نقل قول:
اینجا مطرح کنید:
شاد باشید:40:
باسلامنقل قول:
key , cer آماده شدوقتی helloox روساین میکنم وبه گوشی منتقل میکنم موقع نصبش پیام expired cer میده درضمن ورژن گوشیم هم 11 میباشد چه کاربایدبکنم
باتشک
آقا این پسورد کار نمیکنه برای ۲.۰۳ . پسوردش چییه هرچی میزنم Legend کار نمیکنه
کار میکنهنقل قول:
Legend
L با حرف بزرگ نوشته میشه
شرمنده خیلی ممنون. زبان کیبرد رو فارسی بود :20::27:نقل قول:
با کدوم برنامه ساین کـــردی ؟نقل قول:
ورژن های دیگه امتحان کن helloox ...
سلامنقل قول:
دوستان من helloox 2,3 روجداگان با cerوkey ساین کردم وبه گوشی منتقل کردم موقع نصب پیام expired cer می ده وقتی تاریخ گوشی رو عقب میبرم پیام certifile may not yet be valid is exprid or phons date seting میده هرکاری که میدونستم کردم حتی ریست فکتوریم کردم بازم نشدواقعانمیدونم چه کاربایدکنم که نصب بشه اگه کسی می تونه راهنمائم کنه ممنون میشم
باتشکر
شما یه بار تاریخ گوشیتون رو به 2010 تغییر بدید ، درست میشه ... :18:نقل قول:
دوست عزیز شما تاریخ گوشیتون رو عقب نبرید جلـــو یا تنظیـــم (به روز ) کنیـــد :46:نقل قول:
:11:نقل قول:
شما یه بار تاریخ گوشیتون رو به 2010 تغییر بدید ، درست میشه
نقل قول:باسلاماین کاروهم انجام دادم نشدحتی 2011و2012 تاریخ وتغییردادم بازم نشد.ولی موقعی که فایل cer روبازمیکنم درقسمت certification path<certification status نوشته This certificate has expired or is not yet validحالادیگه واقعانمی دونم چیکارکنم.باتشکر
شما دوست عزیز HelloOx1.05 امتحان کنیــــد اگه نشد IMEI رو دوباره بدید ببینم مشکلش چیـــه :13:نقل قول:
برا دوستانی که من میگیرم این نوشته تو اون قســـمت چه جوری برای شما اینجور نوشته !!!
354182028880936 IMEIنقل قول:
354182028880936 IMEIنقل قول:
ممکنه به ورژن گوشیم باشه (V 11.0.009)
باتشکر
نقل قول:دوست عزیز برای شما چیزی دیگه مینویسه :13:نقل قول:
شما یه امتحانی دوباره کنید با همین Cer & Key که من دادم و همه ورژن ها HelloOx رو امتحان کنید چون من دیشبی همین ورژن 11 رو من با اخرین ورژن HelloOx1.05 هک کردم :20:شما هم یه امتحانــــی کنید :46: