سلامنقل قول:
مرسی
والا من ۵شنبه سفارش دادم به قیمت ۲،۱۵۰،۰۰۰!
یکشنبه که رفتم تحویل بگیرم گفت شده ۲،۵۳۰،۰۰۰!
البته من به همون قیمت ۵شنبه گرفتم!
امیدوارم مال منم مثل مال شما کار کنه!
سلامنقل قول:
مرسی
والا من ۵شنبه سفارش دادم به قیمت ۲،۱۵۰،۰۰۰!
یکشنبه که رفتم تحویل بگیرم گفت شده ۲،۵۳۰،۰۰۰!
البته من به همون قیمت ۵شنبه گرفتم!
امیدوارم مال منم مثل مال شما کار کنه!
سلام.من این لپ تاپو خریدم فقط میخواستم ببینم الان قیمتش چنده؟این رو یک نفر برام از اونور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اورده بود 700ازش خریدم.اینم از مشخصات
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سی پی یوش خیلی پایینه؟؟؟
آقا مجید سلام. می بخشید الان قیمت
v3-571G
i5 3210M
4 GB ram
500 hard
630m 2GB
E1 571
2370M Core i3
4gb ram
500 hard
620M 1gb
با گارانتی سازگار چنده ؟ خیلی ممنون میشم اگه سریع بگید. امروز میخوام بخرم.
ازتون خواهش میکنم جواب منو بدین.
سلام..من 1هفته پیش لپتاپ corei5 3210 gtx630 hdd750: acer v3 خریدم...حالا وقتی روشنش میکنم بعد از یه مدت شاژرش یه صدای ویز ویز میده..میخواستم ببینم طبیعیه یا مشکل داره؟؟
کسی از این لپتاپ نداشته؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
هارد صدای ویز ویز میده ؟ یا شارژر ؟
اگه هارد هست با برنامه ی HDTune ازش تست بگیر . اگر سلامت بود اون صداش طبیعیه .
موفق باشید.
شارژرش صدا میده..نقل قول:
داداش اتصال شارژر به پریز و محافظ برق رو امتحان کن .نقل قول:
تو پریز های دیگه ی خونتون هم بزن بیبین باز همین صدارو میده یا نه .
و در آخر اگر صدا از داخله خوده شارژر باشه ، به نظرم غیر طبیعی هست و باید به گارانتی اطلاع بدی ببینی دلیلش چیه .
شرمنده بیشتر از این نمیتونم کمکت کنم ، چون تا حالا به این مشکل نخورده بودم .
موفق باشید.
سلام ، منم این صدا رو از شارژر بعضی لپتاپها شنیدم(ایسر نبوده سونی و دل). البته نه اونجوری بلند که مزاحم بشه ولی دقت کنی میشنوی...به نظر چیز مهمی نمیاد و تابحال به مشکلی باش برنخوردم.نقل قول:
البته همونطور که دوستمون گفت یک چکی با گارانتی بکنی بهتره، بخصوص اگر بلنده...ببرش اگر مشکلی باشه خودشون مطرح میکنند.
دوستان مدل V3-571 گرافیک 640 2 گیگ هم تو بازار یافت میشه ؟ من گشتم ولی فقط 630 هست!؟ بعد گارانتی سازگار پک هم داره، این پک داخل کارتن هست یا جدا میدن ؟
سلامنقل قول:
مدل i7 تا اونجایی که اطلاع دارم گرافیک 640 هست و 630 مربوط بهi5هستش
در مورد پک هم همشون داخل یه کارتن هستش که کارتن لبتاب هم داخلشه و معمولا کیف و موسش از برند لنوو هست
كيف و موس كيفيت قابل قبولي دارند؟نقل قول:
ميشه اينها رو به خود فروشنده پس داد چقدر بر ميداره يعني؟
در حد اشانتیون قابل قبولن. ولی خیلی ارزش مادی ندارن. فکر کنم کیف، ماوس و آنتی ویروس رو هم 40 ارزش داشته باشه. اگه اینارو نمیخوای خوب میتونی بجای گارانتی سازگار، گارانتی مادیرانیشو بگیری ارزونتر در میاد.نقل قول:
سلام
از دوستانی که ایسر دارند مخصوصااونایی که مدل v3 رو دارند یا دوستان مطللع میدونند که هارد وباطری و رمی که روی دستگاه هست چه مارکیه؟خواهشا هرکی میدونه جواب بده که خیلی مهممه برام این مساله!
سلام
از دوستانی که ایسر دارند مخصوصااونایی که مدل v3 رو دارند یا دوستان مطللع میدونند که هارد وباطری و رمی که روی دستگاه هست چه مارکیه؟خواهشا هرکی میدونه جواب بده که خیلی مهممه برام این مساله!
سلام
من یه v3 خریدم.
بعد از شارژ اول دیگه شارژ نکرد.
باطری رو درآوردم مستقیم از برق استفاده کردم بازم کار نکرد.
احتمالا مشکل از شارژر هست.
اگه حدس دیگه ای میزنید بهم بگید.
یه مورد دیگه اینکه شارژر گارانتی داره؟
گارانتی سازگار هم هست.
مرسی
سلام دوستان ...اونایی که این لپ تاپو خریدن اگه میشه بیشتر درمورده کیفیت صفحه نمایش این لپ تاپ بگن!!!!! اگه خدا بخواد شاید منم یکی از همین لپ تاپا خریدم فقط روی صفحه نمایش خیلی حساسم... صفحش ماته یا براق؟؟؟ اگه میشه چندتا عکس از لپ تاپتون بگیرید بزارید ممنونتون میشم..با تشکر
من acer e1 571g دارم موقع بازی دماش بین 70 تا 80 و کارای معمولی 45 هست کول پد هم گذاشتم فرقی نمیکنه چکارش کنم یخده خنکتر باشه
کلا کیفیت صفحه لب تاب به پی سی نمیرسه خیالت راحت اگه خیلی اهمیت داره لب تاب نگیرنقل قول:
اقا یه مشکلی با وایرلس لپ تاپ پیدا کردم که نیمدونم هنوز مشکل از کجاست
توی دانشگاه که بودم و میخواستم یکی از درایورهای دستگاه رو اپدیت کنم یه فایل ۲۰۰مگی بود.اقا تا ما اینو دانلود بکنیم پوستمون کنده شد.چون هر ۱۰ دقیقه به ۱۰اینترنت قطع میشد و وسط دانلود هی قطع میشد و دوباره بعد حدود ۵دقیقه وصل میشد و دانلود میکرد و هی روی وایرلس مینوشت limited.من پیش خودم گفتم شاید وایرلس دانشگاه اینجوریه و طوری طراحی کردن که کسی نتونه زیاد دانلود کنه.اما وقتی اومدم خونه و دوباره یه فایل ۱۷۰مگی رو خواستم دانلود کنم باز هم همین مشکل بود و حتی وقتی دارم وب گردی میکنم یهو وسط کار همون نوشته میاد و اینترنت قطع میشه.بزار اینجوری بهت بگم که هرکاری که با وایرلس دستگاه میخوام بکنم اینترنتش یهو قطع میشه و دوباره بعد چند دقیقه وصل میشه.میخواستم بدونم میدونی مشکل کار چیه؟چون این قضیه بدجوری داره رو اعصاب راه میره.
لپ تاپم هم Acer V3 با کانفیگ i7 و مودم /روتر من هم Linksys WAG320n هست
بد جوری این مشکل اعصابمو خورد کرده
یعنی بعد این همه مدت کسی بلد نیست جواب بده؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید چند ورد را امتتحان کنی
اول اینکه اینترنت رو چند ساعتی پینگ کنی که مطنئ بشی ایراد از اینترنت نیست. برای پینگ کردن توی استارت عبارت cmd را تایپ کن برنامه ای که پیدا م یکنه را باز کن و بعد عبارت ping google.com -t را تایپ کن
اینجوری همش شروع می کنه یه عبارتی رو نوشتن
اگر با replye شروع بشه یعنی اینترنتت وصله اما هر جا که نوشت Time out یعنی قطع اینترنتی شده و به لپ تاپپ ربط نداره
بعد این کار باید ببینی که آیا هیچی آپدیت میشه یا نه؟
مثلا ممکنه ویندوزت در حال آپدیت شدن باشه و پهنای باند زیادی استفاده کنه و نتونی فایل مورد نظرتو دانلود کنی. اونم تو اینترنت سرچ کن که ببینی چطور متوقفش کنی
و در آخر، بابا جان یه دانلود منیجر بریز خوب.
اگر مشکلت رفع نشد و ایسرت با گارانتی مادیرانه زنگ بزن گارانتیش تا تست کنن برات به طور کامل
تصدقتان گردم اون برای باطری های قدیمی بود نه Li-on
هیچ کدوم از این روش ها نبود عزیز جاننقل قول:
خودم مشکلشو حل کردم
ولی مرسی بابت پاسخگویی
با سلام خدمت دوستان من V3 رو امروز خربدم همه چیو نصب کردم، بازی NFS رو هم تو حالت Ultra اجرا کرد همه چی عالی
فقط اینکه تو حالت عادی که از کارت گرافیک اینتل استفاده می کنه کیفیت نمایش نوشته ها فیلم یخورده پایینه... مشکل از چیه؟
تو بازی اینجوری نیست خیلی با کیفیته
مشکل از تنظیمه؟؟
بله به احتمال قوی از تنظیمات
میشه قیمت و کانفیگ لپ تاپ تونو بگید
بله به احتمال قوی از تنظیماتنقل قول:
میشه قیمت و کانفیگ لپ تاپ تونو بگید
core i7-3610QM
Nvidia Geforce GT 640M
8GB DDR3
750GB HDD
قیمت: 2430
سلام
من تازه مدل V3-571G را خریدم,ولی نمیتوانم WIFI آن را چطور فعال کنم؟؟
اصلا وایمکس را نمی شناسد.از سایت ایسر یه درایور INTEL PROSET WIRELESS نصب کردم,ولی موقع کلیک پیغام میده:THE WIMAX ADAPTER IS MISSING.لطفا کمکم کنید.
اقا با برنامه Driver Genius تمام درایور های لپ تاپتونو اینستال یا اپدیت کنیدنقل قول:
دوستان سی پی یو AMD A6-4400 واسه لپتاپ V3 چطوره ؟ مثل اینتل هست؟
از دوستان کسی Aspire S7 داره اصلا اومده ؟
چه قیمته ؟ من الان v3 دارم میخواستم اینو بگیریم چون Win8 داره و لمسی است
ممنون
سلام دوستان
میخواستم بدونم لپ تاپ acer e1 i3
لپ تاپ خوبی هست یا نع؟ برای کارهای معمولی ، و اینکه باتریش چقدر شارژ نگه میداره و در کل لپ تاپ خوبیه آیا؟
سلام به همه
یکی از دوستام Acer-Aspire-V3-571G-53216G75MAKK این مدلی رو خریده ...دنبال درایور هاش هرچی گشتم نبود میشه لینک دانلودش رو واسم بزارید ممنون همگی(ویندوز ۷ و ۸)
بهترین ومطمئن ترین جا سایت خود acer هستنقل قول:
پست اشتباه ارسال شد
دوستان من میخوام لپ تاپ بگیرم و
ACER Aspire V3-571G-i7-2G
مد نظرم هست که مشخصاتش ایناس :
سی پی یو Intel Core i7-3610M
کارت گرافیکش NVIDIA® GeForce® GT730M ----- 2
رمش 8 DDR3/1333MHz
هارد 750 -- 5400
15.6 اینچ
با قیمت 2750 . میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم : این کارت گرافیک از 555 - 630 -640 - 645 و ATI 7690 قویتر هست یا نه ؟(با توجه به بنچ مارک های مربوط به GPU لپتاپ ها)
و آیا به نظر شما من با این پول انتخاب بهتری هم دارم چون برای خودم قدرت CPU و GPU مهمه و میخوام با این پول قویترین لپ تاپ رو بگیرم.
و سوال آخر اینکه لپ تاپ های ایسر به جز بدنه براق و صفحه نمایش براق چه نکات منفی دیگه ایی دارن مثلا کیفیت ال سی دی و زاویه دید چطوری هست و عمر باطری و ....
با تشکر
سلام
امیدوارم جای درستی پست داده باشم ..
لب تاپ من (ایسر) مدتی هست موقع بلوتوث هیچ دستگاهی رو نمیشناسه ..تمام درایوها رو هم نصب کردم ..
حتی بلوتوث روشن هم میشه ولی تو اون قسمتی که باید دستگاه رو بیاره که روش کلیک کنی , هر چقدر صبر میکنم دستگاه رو نمیشناسه ..
ممنون میشم راهنمایی کنید ..
با سلام من داشتم چند تا دي وي دي فيلم رو ميديدم.وهر 3 دقيقه دي وي دي رو عوض ميكردم يه دفعه كلا دي وي دي درايوم قطع شد.از اون روز هر چه ميذارم از دي وي دي تا سيدي خام و پر هيچي نشون نميده.چند بارم كلا ويندوز عوض كردم (با فلاش) ولي هيچ فرقي نكرده با اين كه علامتش توي my computer هست.
مدل
5755 Aspire-G