من یه دفعه از کرک رازور استفاده کردم همین ارور رو داد و مشکلاتی مثل فریز شدن یا افت فریم خیلی شدید رو توی بازی دیدمنقل قول:
از فیدور استفاده کن خیلی بهتره
Printable View
من یه دفعه از کرک رازور استفاده کردم همین ارور رو داد و مشکلاتی مثل فریز شدن یا افت فریم خیلی شدید رو توی بازی دیدمنقل قول:
از فیدور استفاده کن خیلی بهتره
شما اون برنامه Rockstar Games Social Club رو نصب کردی ؟نقل قول:
آقای Oracle_Eldorado
باید در جواب سوال شما بگویم( در پست های قبلی مربوط به X4500 ) که این کارت بسیار قوی است .
تنها مشکل درایور است که من جدیدترین درایور را دانلودکردم والان 10 فریم از بازی گرفتم گاهی اوقات بالاتر
من با هیچ بازی تا الان مشکلی نداشتم بجز GTA IV که شک ندارم بزودی برنامه نویسای Intel کاری میکنند که همه حیرت زده می شوند.
ادامه دارد................
در ضمن من از کامپیوتر دسکتاپ خانگی استفاده می کنم نه لپ تاپ
البته اینتل در کنفرانس گفته که گرافیک لپ تاپ از دسکتاپ بهتر است
آخه شما جواب منو ندادی !نقل قول:
من گفتم اگه این کارت گرافیک لپتاپ هست .
بعدشم نباید با بازی دیگه ای مشکل داشته باشین !
چون این دست FarCry2 و Crysis رو از پشت بسته !!! :31:
سلام دوستان ببخشيد كسي برنامه تقلب يا كدي نداره من 20 تا از 133 صفحه اين تايپيك رو گشتم سرم گيج رفت
چقدر قوی مثلا !کارت آنبرئ من hd3200 هست کم کم دوبرابر کارت شما قدرت دارهنقل قول:
nvidia هم برد 9300 خود را با قدرت دوبرابر من ارایه کرده امتیاز ش تو ویتا برای بازی 5.1 هست!!!!!!!!کارت آنبرد ها
ماله من امتیازم با اورش 3.8 هست !پس من شاید بتونم بازی کنم
شما تو چه رزولیشنی 10 فریم گرفتی
نقل قول:
اين ايراد از پچ است! من هم ويندوز که عوض کردم و بازي رو نصب کردم دکمه ها به اين صورت در اومد و توي بازي که ميرفتم دوربين ميچسبيد به زمين! و هرچي مياوردمش بالا بر ميگشت! انگار که وزنه بهش وصله!
هر کاري هم کردم درست نشد! هر چي کرک و پچ و درايور و... را دانلود کرده بودم دوباره دانلود کردم! صدها مگابايت دانلود کردم! چندين بار بازي را دوباره نصب کردم و حتي ويندوز را دوباره نصب کردم ولي درست نشد! و وقتي که پچ رو نميريختم کاملا درست بود ولي به محض ريختن پچ...
سايت هاي خارجي رو هم زير و رو کردم... چند نفر اين مشکل رو مطرح کرده بودن ولي هيچ کس راه حلي نگذاشته بود و گفته بودن کاريش نميشه کرد!
تا اينکه...
سلول هاي خاکستري مغزم تراوش کردن و درست شد!
جو گير نشين چون فقط... :
USB مربوط به Joystick رو در اوردم!
بله...به همين راحتي! اين همه فايل رو الکي دوباره دانلود کردم!
شما هم دوست عزيز Joystick رو در بيار، پچ رو دوباره نصب کن...And Play!
سلام دوست من!نقل قول:
سلام دوستان ببخشيد كسي برنامه تقلب يا كدي نداره من 20 تا از 133 صفحه اين تايپيك رو گشتم سرم گيج رفت
به اينجا برو و اين شماره ها رو در بازي وارد کن!
Effect هر کدوم هم جلوي شماره نوشته!
نکته:اول موبايل نيکو را در بياوريد (با فوروارد!) وبعد اين شماره ها رو(بدون وارد کردن خطهاي تيره!) وارد کنيد!کد:http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/hints.html
در ضمن اگه از اين به بعد کد هر بازي رو خواستي به Google برو و اين کمه رو وارد کن!:
GTA IV PC Cheats
فقط به جاي GTA IV نام بازي مورد نظرتون رو وارد کنيد!
اين طوري سرتون هم گيج نميره!
منم از همين كرك فيدور استفاده كردم.به هرحال ممنوننقل قول:
از دوستان يكي لطف ميكنه سه تا فايل زير رو كه توي پوشه system32 هستند رو يه جا براي من اپلود كنه؟؟؟حجمشون هم كمه زير 400 كيلو بايت ؟؟ فقط كسي اپلود كنه كه نقل قول زير رو انجام نداده باشه مرسي
فايل ها ايناننقل قول:
xinput1_1.dll
xinput1_2.dll
xinput1_3.dll
xinput9_1_0.dll
نميخواهد اپلود كنيد خودم پيداشون كردم.
مشكل از چند تا فايل زير ويندوز بود كه درستشون رو پيدا كردم همشون رو كپي كنيد توي system32نقل قول:
کد:http://www.m3fe.com/files/xinput1_1.zip
کد:http://www.m3fe.com/files/xinput1_2.zip
کد:http://www.m3fe.com/files/xinput1_3.zip
:10:کد:http://www.m3fe.com/files/xinput9_1_0.zip
نه:دینقل قول:
نصب کردم بازی اجرا شد
تمام تنظیمات گرافیکی رو هم آوردم پایین ولی کمی افت فریم داره البته نه زیاد که نشه بازی کرد
سیستمم اینه:
System Model : P4M 900 T-M2
Processor: Inte(R )Pentium ( R )4 CPU 3.00GHz (2 CPUs )
Memory : 2GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce 8400 GS
اگه آخرین درایور، یعنی 185 رو نصب کنم بهتر میشه؟
الان درایور گرافیکم 178.24 هستش مال اکتبر 2008
ممنون
بهترین کرکی که برای GTA IV شناخته شده را لطفا معرفی کنید.
برام مشکلاتی از این قبیل پیش اومده :
بعد از رفتن تو بازی چند دقیقه که میگذره تصویر تکون میخوره مثل اینکه دوربین را توی تاب گذاشته باشند!(رزلوشن مانیتور را هم که میارم پایین از بی کیفیتی اصلا با بازی حال نمی کنم):41:
اوایل بازی جایی که باید بری کافی نت و یک کامپیوتر انتخاب کنی دکمه ای که کامپیوتر را انتخاب می کنه جواب نمی ده هر کلیدی هم که جاش گذاشتم جواب نمی ده.:19:
گاهی وقتی افت فریم دارم در صورتی که تنظیمات را روی medium گذاشتم.(حتی پایین تر):2:
سیستمم هم اینه:
xp service pack3
2 g ram 800
cpu amd 4600 dual core 2.41 hz
vga 4670 HD ati 1g`
خسته نباشی :31:نقل قول:
در مورد افت فریم باید بگم سیستمت یکمی ضعیفه .
رمت خوبه ولی گرافیکت ضعیفه .
اگه cpu هم 2 هسته ای نیست خیلی ضعیفه .
بیشتر از این انتظار نمیره . :46:
بهترین کرک Razor و Fedor هست .نقل قول:
بهترین کرکی که برای GTA IV شناخته شده را لطفا معرفی کنید.
برام مشکلاتی از این قبیل پیش اومده :
بعد از رفتن تو بازی چند دقیقه که میگذره تصویر تکون میخوره مثل اینکه دوربین را توی تاب گذاشته باشند!(رزلوشن مانیتور را هم که میارم پایین از بی کیفیتی اصلا با بازی حال نمی کنم)
اوایل بازی جایی که باید بری کافی نت و یک کامپیوتر انتخاب کنی دکمه ای که کامپیوتر را انتخاب می کنه جواب نمی ده هر کلیدی هم که جاش گذاشتم جواب نمی ده.
گاهی وقتی افت فریم دارم در صورتی که تنظیمات را روی medium گذاشتم.(حتی پایین تر)
سیستمم هم اینه:
xp service pack3
2 g ram 800
cpu amd 4600 dual core 2.41 hz
vga 4670 HD ati 1g`
در پست اول همین تاپیک موجوده .
ram=2 gbنقل قول:
graphic=512 9400 gt nvidia
فکر نکنم پایین باشه بعدشم من تو اجرا مشکل ندرام
فقط بعد از یک زمان خاصی بازی لک پیدا میکنه و اگر هم پیدا نکنه
وقتی از بازی خارج میشم دوباره بازی اجرا نمیشه و فقط باید بازی رو دوباره نصب کنم
وقتی بازی رو دوباره نصب میکنم مشکل برطرف میشه.
اشکال از چیه؟
ببخشید کارت گرافیک من 8600gts 256mb هست بعضی اوقات که وارد بازی میشم تنضیمات گرافیکی بازی به هم میریزه
چون بعضی وقتا که وارد بازی میشم available video memory روی 242 هست ولی همون موقع که تنظیمات بازی میریزه به هم available video memory روی 233 هست میخوام بدونم چطوری میشه available video memory پایدار وکاملی داشته باشم چون رم کارت گرافیک من 256 هست
من در comand line پرامتر
-availablevidmem
-percentvidmem
-nomemrestric
-norestrictions
هم استفاده کردم ولی این فرمانها هیچ تغیری نمیده لطفا روش درست رو توضیح بدید
من میخوام به اندازه کل حافظه ی که دارم موجود باشه resource mem =256
بابا یکی جواب من هم بده......
سلام موقع بازي بازي تيك ميزنه البته نه زياد كه نشه بازي كرد اما روون نيست چيكارش كنم كامپيوترمم بازي رو ميكشونه cpu م 4 هسته اي هست با 2 گيگ رم ddr2 و گرافيك 512 ddr3
سلام
من کاری که در مورد مود برای سیستمهای قوی فرموده بودیدو انجام دادم ، ولی بعد از کپی کردن فایل ها بازی دیگه اجرا نشد:41: ، آخر مجبور شدم دوباری نصب کنم :19:، راه حلی برای این مشکل هست ؟
راستی من این بازی رو با راهنمایی های خوب شما و بقیه دوستان :10:در پست اول تونستم اجرا کنم ، بایت زحمتی که کشیدید واقعا دستتون درد نکنه .:40:
من وقتي بازش ميكنم اين ارور مياد
وقتي لينك را ميزنم راهي يه صفحه ميشم بعد براي دانلود فايل مورد نظر راهي سايت مايكرو سافت شده
و يك فال برا دانلود بهم مياد
اسم فايل اينه : gfwlivesetupmin.exe اندازه اش 35.5 مگ
آيا حتما لازمه كه دانلودش كنم ؟
اينم عكس ارور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gta iv fatal error:ws10
بله شما حتما باید دانلود کنید که یه برنامه به اسم Games For Windows که در ویندوزتون هست برای این بازی آپدیت بشه .:46:نقل قول:
من اينو دانلود و نصبش كردم : Games For Windows
ولي جالب اينه كه قبل از نصب كردن اين برنامه يه بار بازي را اجرا كرده بودمش حالا يادم نمياد چجوري
حالا يه سوال داريم
يه مقدرا سرعت بازي كمه
فكر نميكنم اشكال از سيستم باشه ولي بازم مشخصات سيستمو ميزارم :
رم 3 گيگ
سي پي يو 3 فول اينتل
گرافيك جي فورس 8600 جي تي 1 گيگ
نسخه درايور گرافيك : GeForce ForceWare 185.20 for Windows XP 32-bit
فكر ميكنين اشكال از نسخه درايور باشه ؟
دوست عزیز این بازی برای روون اجرا شدن نیاز به یه cpu دو هسته ای داره.البته با cpu دو هسته ای هم نمی شه تنظیمات رو خیلی بالا برد.نقل قول:
موفق باشی
بعد از پچ كردن gta iv اگر گيم پد وصل باشد دوربين بهسمت پايين مي ايد راهي هست كه اين مشكل را بر طرف كرد
كسي اينو جواب نداد؟؟؟ ضمنا پچ رو هم نصب كردم.:20:نقل قول:
نميخواهد درست شد كارت گرافيكم رو اپديت كردم مشكل حل شد.مرسي
وقتی به اینترنت وصل نباشی نمیاد ok :46:بی خود دان کردی:10:نقل قول:
Nemidoonam Chi Shod Type Farsim Paridنقل قول:
Fekr nakonam enghadr ham kam biyare
ok chand rooze dige cpu ra avaz mikonam
bebinam chimishe
Ini KE Download Kardam Rabti be Net Nadareنقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام Benny جان
در راستای راهنمایی های شما من به یک مشکل فنی بر خورد کردم ، اونم اینکه من (GV-NX88T512HP (rev. 1.0 دارم که 512 dedicate و 1024 share - تو ویندوزم حدود 700 mb از رمم بر می دراه ولی تو gta همون 512 رو detect می کنه ، هر جاییم بگی سر زدم هیچ گزینه ای که مربوط به این باشه تو windows و نرم افزار خودش پیدا نکردم
شما سولوشنی دارید در این مورد ؟
سلام یه راه حلی میخوام که وقتی توی بازی بارندگی میشه بازی یکم تیک نزنه
من الان با این بازی هیچ مشکلی را ندارم و خیلی خوب وبدون افت فریم دارم بازی میکنم ولی در بارندگی یکم...
من همه كارارو كردم موقع اجراي بازي صفحه ي داس مياد و همينجوري ميمونه !!!
سلام مشکل من این هست من اکانت درست نمیکنم و دکمه اسکیپ رو میزنم وقتی بازی رو پلی میکنم این پیغام میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما روی لینکی که آخر همون پیغام اومده کلیک کن .نقل قول:
یه برنامه هست که باید دانلود کنی تا ویندوزت آپدیت بشه .
روی لینک کلیک کردم یه صفحه اینترنت باز شد ولی متسفانه چیزی باز نشد.من ای دی اس ال هم دارم.موقعی که روی گزینه ساختن اکانت هم کلیک میکنم یه صفحه باز میکنه ولی هیچی بالا نمیاد تو صفحه اینترنتش.
موقعی که روی گزینه create new account کلیک میکنم یه صفحه اینترنت باز میشه ولی صفحه سفید هست و هیچ لینکی باز نمیشه.
سلام دوستان
خب بازی به 40 درصد رسیده و یه مشکل عجیب!!!!افت فریم شدید!و فریز شدن و ......هارد به شدت درگیر میشه و کار می کنه!
من بدون پچ و مود حدود 45 فریم میگرفتم الان بار اول تست می کنم 34 بعدش 28 و ....حالا پچ که تو اکس پی نصب نمیشه(میگه بازی رو دیتکت نکرده و مطمئن شم که بازی رو نصب کردم و کار می کنه!!) تو ویستا هر دو رو نصب کردم و تو تست نتیجه بهتر شد و به همون حدود 40(39.96) رسیدم ولی باز همین که از خونه وارد محیط میشم به شدت فریم پایین میاد(گاهی هم صفر!!!!!و یک!) و گیر می کنه!حتی پایینترین تنظیمات هم نتیجه تست رو به 50 می رسونن ولی تو بازی همچنان فریز !!بعد بازی رو پاک کردم با نود و وب داکتر و مک آفی جداگانه چک کردم ویروس و سپای ور و ..نبود!هارد رو دیفرگ و بد سکتور چک کردم و مموری رو اپتیمایز!بازی رو با تمام آپدیتها دوباره نصب کردم اصلا فرقی نکرده!برام خیلی جالب شده!دمای قطعات هم کاملا عادی هست
E7300@3.0
735/1845/1085@9600
2G DDR2 @900
البته یه هارد مشکل دار داشتم که اضافه شده بود اونم دیسبل کردم نشد!خلاصه ما اومدیم یه بازی که دوست داریم بکنیم جز شطرنج و فوتبال!ببین چی شد!از اون نصب و اجرا و ....تا این درد سر هایی که یهو ظاهر میشن!بعضی ها رو هم که الان نیاز داریم نیستند!
بنیامین م گفت برخی به این مشکل خوردن !؟
خلاصه نظری/راهنمایی و... دارید بفرمایید قبل از اینه ویندوز xp فرش نصب کنم!
پیشاپیش ممنون
آقا کسایی که لپ تاپ دارن درایور جدید Nvidia رو برای لپ تاپ شون از لینک زیر دانلود کنن
کد:http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html
سلام چه جوری میشه فهمید که بازی به جند درصد رسیده؟؟؟
من 2 ماه هست كه به فط تو p30 ميچرخم و گفتم شما خوشحال باشي يه كم كمك كني و پست بدي وگرنه ...:5:نقل قول:
سلام دوست من!
به اينجا برو و اين شماره ها رو در بازي وارد کن!
Effect هر کدوم هم جلوي شماره نوشته!
نکته:اول موبايل نيکو را در بياوريد (با فوروارد!) وبعد اين شماره ها رو(بدون وارد کردن خطهاي تيره!) وارد کنيد!کد:http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/hints.html
در ضمن اگه از اين به بعد کد هر بازي رو خواستي به Google برو و اين کمه رو وارد کن!:
GTA IV PC Cheats
فقط به جاي GTA IV نام بازي مورد نظرتون رو وارد کنيد!
اين طوري سرتون هم گيج نميره!
سلام به همگی اگه مود پچ ویرایشگر بازی GTA IV رو می خواهید از سایت زیر استفاده کنید
کد:http://www.thegtaplace.com/downloads
من همه کارارو که گفتین کردم !! ولی وقتی اجراش میکنم این پیغامو میده gta iv fatal error : dd3d50 !!
پست اول هم خوندم ! DD3D50 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - عدم پشتیبانی کارت شما از DirectX 9.0
خوب اینی که گفتین یعنی چی ؟؟ من چیکار کنم ؟؟ راهنماییم کنید دیگه :((:((
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که ئقتی ماشین میرونم و می خوام به سمتی بپیچم دوربین با ماشین نمی یاد و چند ثانیه بعد تازه می یاد روش (البته با ماوس میشه دوربین رو تنظیم کرد ولی م می خوام خودش اتوماتیک از پشت بگیره مثل نسخه قبلی).