سلام برای gta iv ویندوز XP بهتره یا ویندوز7 (seven)
Printable View
BUZZZZ!!!lنقل قول:
آقایون سلام.یکی هست یه لطفی کنه بگه سیستم مورد نیاز واسه اجرای این بازی چی هست؟ممنون
نقل قول:
حداقل سیستم مورد نیاز :
Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz : Processor
1.5GB : Ram
16GB : Free Hard Drive Space
256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900 : Video Card
DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
حداکثر سیستم مورد نیاز :
Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz : Processor
2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista) : Ram
18GB : Free Hard Drive Space
512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 : Video Card
DirectX 9 compatible Surround Sound Card
نقل قول:
بابا یعنی هیچ کس راه حل مشکل مارو نمی دونه؟ حداقل جواب آدم رو بدین بفهمیم پست مارو خوندین!!!
سلام:27::11:
اقا من با ریختن مد های دیگه مشکلی ندارم.
فقط یه مد neon میخوام بریزم که از نوع .vb یعنی ویژوال بیسیک
و هر چی هم ور رفتم نتونشتم.
یه نفر ما رو یاری میکنه؟:19:
.
:5: :5:
:25: :25:
:41:
:45:
:37:
:41:
:2:
:21:
:22:
:38:
:thumbsdow
سلام بازی نمیتونه فایل اجرایی مورد نیاز رو پیدا کنه و میگه شما باید یکبار بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنیدنقل قول:
نقل قول:
آره می دونم بالایه 10 بار بازی رو آن کردم و دوباره نصب کردم درست نشد!
سلام :
XP SP3 بهترين گزينه هست ! چون seven با اين بازي مشكل داره و تيك ميزنه ! (تستش كردم)نقل قول:
مشكل يا از كرك هست ! يا از نصب بازي ! لطفا بگيد كركتون چيه ؟ اگه ريزور نيست ! حتما از لينك زير دانلود كنيد:نقل قول:
آقا امروز این بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار باید بکنم تا بازی اجرا بشه؟
کد:http://h4m1d.persiangig.ir/Grand_Theft_Auto_IV_Crack_Only-Razor1911.rar
ریزور رو امتحان کردم جواب نداد ممکنه از ویندوز باشه چون بعد اینکه ویندوزو عوض کردم دیگه نصب نشد قبلا رو ویندوز قبلیم نصب بود و روون اجرا می شد
سلام يه مد ميخوام بره پمپ بنزين .بنزين بگيره ولطف كنيد اموزش بصب مد رو هم بگيد ممنون!!!
سلام
من بازي را نصب کردم اما اين مشکل را دارم ( لطفا حداکثر تا همين امشب کمک کنيد dvd ها مال خودم نيست )
- بازي را نصب کردم بدون کرک، وقتي بازي را اجرا مي کنم مشکلي نداره اما کد فعال سازي مي خواهد
- کرک را در محل نصب کپي مي کنم اما fatal error را مي دهد ( ويندوزم ويستا اصل لپ تاپ هست )
اگر patch يا کد فعال سازي مناسب يا crack خوبي هست سريعا معرفي کنيد. عجله دارم
سلام دوستان
تو رو خدا مسخرم نكنيد من بازي رو نصب كردم و ميخوام اين ژچ ها رو نصب كنم بعد از دانلود چي كارشون كنم يكي يه توضيح كامل بده فرض كنيد من هيچي بلد نيستم ژس قدم به قدم بگيد چي كار كنم
ممنونم
اول بايد يكي از اپديت هاي بازي رو نصب كني بعد يه ماشين دانلود كني بعد نرم افزار spark iv يا open iv رو واسه ورژن بازي تهيه كني (تو صفحه ي يك هست)بعد spark iv رو باز كن و برو تو مسير بازي و از مسير
E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages
vehicles.img رو باز كن بعد ماشيني رو كه دانلود كردي رو با اوني كه اونجا هست import كن و بعد save كن و ببند
بعد احتمالا توي فايل ماشين دانلود شده read me هست اونو باز كن و كارا يي كه ميگه رو انجام بده مثلا اگه نوشته
SCHAFTER 1700.0 5.5 85 0.0 0.0 -0.09 0.0 5 0.17 1.0 141.0 0.27 0.65 0.7 35.0 1.25 0.95 13.5 0.14 0.47 1.6 1.3 1.3 0.12 -0.16 0.0 0.5 1.0 1.0 0.5 1.5 0.0 25000 440010 0 0
اول تو فايل E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\common\data .handling.dat رو پيدا كن و با notepad بازش كن و مثل مثال ctrl+F رو بزن و دنبال schafter بگرد (ماشين مثال schafter هست) اين لاين هايي رو كه بالا ميبيني (توي readme هست)رو جلوي( schafter ) كپي كن و اوني كه خودش داره رو پاك كن و همين كارارو با vehicles.ide و carcols.dat بكن و بعد سيو كن بعد برو بازي كن . اگه بازي load نشد يعني اشتباه كردي ولي اگه load شد بعد از اين كه چند دقيقه روندي بازي ارور داد بايد سيو هاتو پاك كني
2-اگه نتونستي مي توني اگه از adsl استفاده ميكني از اين لينك استفاده كني
همه ي ماشين هايي كه تا الان بيرون امدن توش هست يه vehicles.img هست با چند تا فايل ديگه كه كافيه كپي شون كني تو محل بازيکد:http://s57.hotfile.com/get/f8cf57d2b38fe148ba198802ddd44ca92daf0433/4ae18e2b/0/05c42c5df23d5d37/dc2279/Real%20Cars%20For%20GTA%204%20v0.1%20Beta.exe
البته اگه از روش اول استفاده مي كني بايد asiloader و filecheckfix.asi رو هم داشته باشي
نقل قول:
ممنونم از زحماتتون
ولي ديگه بازي بالا نمياد نميدونم چرا
هر كاري ميكنم نمياد حوصله ندارم دوباره نصب كنم راه ديگه ايي بلد نيستيد اصلا بيخيال پچ شدم فقط ميخوام بازي بالا بياد راهي هست ؟
اولا اين بازي روي ويستا لپ تاپ اجرا نميشه (در صورتي كه سرويس پك ويندوز ويستا لپ تاپت 1 باشه)نقل قول:
سلام
من بازي را نصب کردم اما اين مشکل را دارم ( لطفا حداکثر تا همين امشب کمک کنيد dvd ها مال خودم نيست )
- بازي را نصب کردم بدون کرک، وقتي بازي را اجرا مي کنم مشکلي نداره اما کد فعال سازي مي خواهد
- کرک را در محل نصب کپي مي کنم اما fatal error را مي دهد ( ويندوزم ويستا اصل لپ تاپ هست )
اگر patch يا کد فعال سازي مناسب يا crack خوبي هست سريعا معرفي کنيد. عجله دارم
خوب معلومه كه بدون كرك كد فعال سازي ميخواد شما بايد اين كرك (بهترين كرك اي وي) را دانلود كنيد
http://h4m1d.persiangig.ir/Grand_Theft_Auto_IV_Crack_Only-Razor1911.rar
از دوستان خواهش ميكنم اين بازي رو روي پي سي خانگي نصب و اجرا كنن ! چون در غير اين صورت هم مجبورند ويندوز اصل شركت رو عوض كنن هم سيستم لپ تاپو بالا ببرن !
دوست عزيز متاسفانه شما اشتباه اديت كردين يا فايلتون مشكل داره ! فقط در صورتي ميتونيد بازي رو اجرا كنيد كه ري اينستالش كنيد !نقل قول:
ممنونم از زحماتتون
ولي ديگه بازي بالا نمياد نميدونم چرا
هر كاري ميكنم نمياد حوصله ندارم دوباره نصب كنم راه ديگه ايي بلد نيستيد اصلا بيخيال پچ شدم فقط ميخوام بازي بالا بياد راهي هست ؟
يا پاك و دوباره نصبش كنيد !
توي همين تايپك يكي از دوستان آموزش كامل اديت رو گذاشته يه سرچ بكنيد يا پست اول رو بررسي كنيد
خوب من كه خودم از اون روش استفاده ميكنم لازم نيست بازي رو دوباره نصب كني كافيه DVD1رو يندازي و REPAIR كني 2 دقيقه طول ميكشه ولي اگه بازم خواستي از ماشين هاي جديد استفاده كني تو spark iv بعد از save .روي rebuild كليك كن و امتحان كن و اگه خواستي مي توني به من مراحل كارتو بفرستي
تازه اگرم rebuild كردي يادت نره كه كل گيمت رو back up برداري و به جاي ديگه كپي كني
من ديروز يهو به فكرم افتاد كه شما نگفتي ايشون پچ نصب كنه ! اين بازي با پچ اديت ميشه يا بهتره بگم با پچ بهتر اديت ميشه لطفا اگر ميخواهيد بازي رو اديت كنيد از
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
استفاده كنيد
سلام به تمامی عزیزان ببخشید این ارور چیه= the program can't start because d3dx9-40.dll is missing from your computer try reinstalling the program to fix ths problem من حتی چند باز هم بازی رو نصب کردم اما وقتی مد enbseries رو نصب میکنم ایجوری میشه........یه سوال دیگه پچ 1.0.4.0 بهتره یا 1.0.2.0 ممنون میشم جوابم رو سریع بدید به خدا خیلی گیرم!!!!!!!!!!!
سلام مشكل از همون enbseries هست عزيز !نقل قول:
سلام به تمامی عزیزان ببخشید این ارور چیه= the program can't start because d3dx9-40.dll is missing from your computer try reinstalling the program to fix ths problem من حتی چند باز هم بازی رو نصب کردم اما وقتی مد enbseries رو نصب میکنم ایجوری میشه........یه سوال دیگه پچ 1.0.4.0 بهتره یا 1.0.2.0 ممنون میشم جوابم رو سریع بدید به خدا خیلی گیرم!!!!!!!!!!!
ديگه نصبش نكن قبل از اديت همم يه بك اپ بگير ازفايل ها كه وقتي بازي بالا نيومد بتوني با برگردوندن فايل ها بازي رو بالا بياري !
به نظره من 1.0.4.0 بهتره !!! البته نميدونم اخرين پچ چيه ؟
همون 1.0.4 اخريشه .ولي نميتونم بگم بهترينشه چون aliceوlua فقط واسه 1.0.3 ساخته ميشه.درضمن هيچ پچ جديدي در كار نيست از اون وقت كه gta iv ballad of G*Y tony واسه xbox اومده rockstar گفته هيچ پچ جديدي نميدن.و مثل اين كه قراره از اين به بعد فقط بازي هاي با عدد رو درست كنن و مثلا مثل gta vicecity يا gta sanadreas نباشه و فقط مثل gta iv يا gta III يا gta II يا gta I باشن و واسه خود اونا هم هيچ اپيسود درست نمي كنند يعني اگه gta V در اومد فقط خودش خواهد بود و مثل اي وي واسش gta iv ballad of g*y tony يا gta iv episodes from lost and damned درست نمي كنن
پچ جدید (1.0.5.0) منتشر شده فقط هنوز کرک نداره
کد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
سلام..
چه تغییراتی نسبت به پچ قبلی کرده؟
GENERAL:نقل قول:
سلام..
· Convert all region SKU's into the same SKU.
· Include support for all languages within single exe.
CONTROLS:
· Allow controls to be double mapped on keyboard.
· Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters.
· Adjust keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles.
MULTIPLAYER:
· Security Updates to deter cheating in multiplayer.
· Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting.
· Fixed a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game.
من نصب کردم ولی چون کرکی نداره هنوز بازی اجرا نشد
نمیدونم چرا هنوز داخل سایت راکستار قرار نگرفته؟!
GENERAL:نقل قول:
سلام..
· Convert all region SKU's into the same SKU.
· Include support for all languages within single exe.
CONTROLS:
· Allow controls to be double mapped on keyboard.
· Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters.
· Adjust keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles.
MULTIPLAYER:
· Security Updates to deter cheating in multiplayer.
· Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting.
· Fixed a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game.
من نصب کردم ولی چون کرکی نداره بازی اجرا نشد
نمیدونم چرا هنوز داخل سایت راکستار قرار نگرفته؟!
خب razor يدونه كرك داره اما همشون از سايت غير معتبرن و يا اينكه ----- شدن يا اين كه torrent هستن و يا دانلود نميشن و در اخر هم يكيشو پيدا كردم اما پولي بود و دانلود نشد بايد يكم صبر كنيم
-----=يعني fيlتr شدن
یه کرکی به اسم Razor آومده برای 1.0.0.4 یاهمون 1.0.5.0 که من باهاش نتونستم باهاش بازیرو اجرا کنم تست کنین ببینین کار میکنه؟
کد:http://isohunt.com/torrent_details/141206297/?tab=summary
سلام دوستان
من میخوام اینها رو که تو پست اول این تاپیک و در قسمت : چگونه مود ها رو نصب کنیم ، رو نصب کنم .
اینها رو چیکارشون کنم ؟ :
ASI , lua , Net , ++C
من پچ 1.4 رو نصب كردم ولي تفاوتي نديدم اگه تفاوت داره بگيد تا بدونيم نصب شده يا نه
یکی تو این تاپیک جواب نمیده
انگار این تاپیک رها شده
طبیعیهنقل قول:
شماها دیر اومدین
خیلی وقت از عرضه بازی گزشته و خود بازی هم جوری بود که بعد از پایان مراحل داشستانیش دیگه زیاد بازی کردن حال نمیداد بابت همین ولش کردن همه.اون روزایی که تاپیک روزی 6 صفحه میرفت جلو کجا بودین؟؟
به هر حال امیدوارم بازی کسی اینجا سر بزنه.
دوستان آیا راهی هست که بشه وقتی داخل بازی هستیم با اسپارک آی وی ادیتش کنیم و لازم نباشه بیایم بیرون؟؟؟؟
ممنون
دوست عزیزی می تونه فایلهای اصلی ستاپ بازی رو برام آپلود کنه ، آخه به مشکل بزرگی برخورم ، همه فایلها خراب هستن ، بازی رو به صورت اینترنتی خریدم که دیدم اینطوره لیست فایلها رو می ذارم ، البته ممکن لیستم ناقص باشه ، حجمشون هم خیلی کم هست ، کسی می تونه لطف کنه ...
با تشکر
Autorun.exe - Autorun.inf - data1.hdr - FlashDownload.url - GFWL.url - LANG_README - layout.bin - LinkLiveSocial.url - MSSupport.url - Readme.txt - RNorth.url - RNYC.url - RockStarSocialClub.url - RockstarSupport.url - RockstarSupport.url - setup.exe - setup.ini - setup.inx - setup.isn -
من از اینا ندارم،کجاست؟نقل قول:
اون تراینری که قبلا توی تاپیک گزاشته بودن و خیلی خوب بود نوشته هاش سمت چپ صفحه میومد با چه دکمه ای فعال میشد؟
داخل همون پوشه ای که بازی رو از اونجا نصب می کنن قرار دارن!نقل قول:
من از اینا ندارم،کجاست؟
من همچین چیزایی دیدم اما فرمتش فرق میکنه.اصلا فرمت url ندارم.
پس اگه برات امکان داره این دو فایل (setup.exe - setup.ini ) رو برام آپلود کن خیلی خیلی ممنون میشم .نقل قول:
نبود!!
این عکس محل نصب بازیمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکدوم رو میخوای بگو برات آپ کنم.