میخواستم بدونم سورن و یا ef7 دوگانه سوز هم تولید میشه یا همش پایه گازسوز هستن ؟
شنیدم که پایه گازسوزها موقع استفاده گاز از بنزین هم کمی استفاده میکن
Printable View
میخواستم بدونم سورن و یا ef7 دوگانه سوز هم تولید میشه یا همش پایه گازسوز هستن ؟
شنیدم که پایه گازسوزها موقع استفاده گاز از بنزین هم کمی استفاده میکن
سلامنقل قول:
احتمالا گیرنده ی تو سقف مشکل پیدا کرده .
شما یه کاری کن سوکت بلند گو دزگیر را در بیار تا ریست بشه یحتمل درست میشه .
یه احتمال دیگه هم هست اونم اینکه باتری بک آپ گیر دزگیرتون خوابیده باشه .
سلامنقل قول:
ضدیخ مارک خوب الان ایساکو هست ، کاسبین ، پرفیکار ، بهران مهر پایه آلی یا معدنی یه نمونه ی آلمانی هم هست ولی مارکش نیست اونم خوبه .
فقط یادتون باشه هنگام ریختن ضد یخ با توجه به ظرفیت رادیاتور به طور مساوی نسبت اب و ضد یخ با هم مخلوط بشه مثلا اگه 6 لیتره 3 لیتر آب و 3 لیتر ضد یخ .
سلامنقل قول:
خیر سورن فقط با دو نمونه موتور تولید میشه یکی XU7 هستش و EF7 و فقط و فقط بنزینی . دو گانه سوز مختص سمند ال ایکس .
سلامنقل قول:
دیسک و صفحه . سر سیلندر ، گرفتگی شبکه های کاتالیزرو ، پمپ بنزین ، ضعف در سیستم جرقه همگی می تونه تو تنبلی ماشین دخیل باشه.
به نظر من شما ماشین را ببرید مراکزی که دیاگ دارند و بگید ECU را براتون flash کنند ممکنه یکم بهتر بشه .
دنده مرده رفتن با ماشین و عوض کردن دنده تو دور های پایین در دراز مدت میتونه باعث هن شدن و تنبلی ماشین بشه .
بیتشر گشتاور توی دوموتور بالای 4000 تولید میشه برای همین توصیه میشه همیشه دنده بین 4000 تا نهایتا 5000 هزار عوض بشه .
راسته که میگن Ef7 پایه گاز سوز کمی از بنزین هم موقع گاز استفاده میکنه ؟
سلامنقل قول:
بله همراه با گاز هم بنزین مصرف میکنه البته این مقدار خیلی ناچیز هستش.
من توی دنده دو با دور 2500 خیلی نرم میرم دنده سه اما توی 3000 تا یه مقدار صداشو می شنوم اشکالی نداره توی دور پایین تر برم سه ( همون 2500)
شما دنده ه 3 رو سعی کن رو 3500 تا 4000 عوض کنی.نقل قول:
اما من کلا حس می کنم دنده ها توی دور پایین نرم تر و بهتر جا می رن ؟ اینطور نیست؟ البته بعد از تعویض دنده دورم زیر 2000 نمی ره ها. ضمنا توی 3500 صدای موتور زیاد میشه مهم نیست؟نقل قول:
سلام
وایر واسه سمند x7 چی پیشنهاد میدین؟
فرانتک چطوره؟
سلام خدمت دوستان
سمند x7 دارم.تازگی آینه برقی بالا پایینش خراب شده :n03:
چپ و راست میشن اما بالا پایین مشکل پیدا کرده.
چیکار میتونم کنم؟
سلام
امروز سمند صفر گرفتم.
فقط یه نشانگر بشکل کلید در قسمت کنار عقربه های ماشین چند ثانیه یکبار روشن خاموش میشه؟
سوال دوم اینکه کلیدهای کوچیکی که همرا سوئیچه برای چه کاریه؟
میشه راهنماییم کنید چکار کنم؟
درود ؛ مبارک باشد ؛ اون چراغ قرمز چشمک زن ایموبلایزر یا همون سیستم ضد سرقت ماشین شماست که در سوییچ ماشینتون گنجانده شده و موقعی که سوییچ وارد شود این سیستم اجازه استارت خودرو را میدهد یعنی کلید خام توانایی روشن کردن ماشین را ندارد .نقل قول:
دکمه باز و بست درب ها و صندوق پران ( دوبار پشت سر هم صندوق باز میشود ) میباشد
احتمال زیاد کلید چهار جهته خراب شده چون آینه جابه جا میشه در دوجهت آینه سالمهنقل قول:
منم این حدسو زدم اما مشکل اینجاست که اول سمت راننده بالا پایینش خراب شد و بعد حدود یه ماه سمت شاگرد هم بالا پایین نمیشه.نقل قول:
یعنی اگه از کلید بوده پس باید جفتش همزمان از کار می افتاد.
سلام
آقا درب باک بنزین سمند قفل نداره؟
:n03:
سلام دوستانی که تو شهر های شمالی هستن و یا تهران هستن که موتور ماشینشون xu7 هست آمپر آبش روی چه حالتی هست اکثرا؟ مخصوصا توی این روزای سرد؟
سلامنقل قول:
وقتی که درب هارو قفل کنبد،درب باک هم قفل میشه.
سلامنقل قول:
کلا موتور گرم هستن و معمولا بین 70تا 90 متغیر هستش. حتی تو روزهای سرد !
سلام دوستان
نحوه تشخیص انواع مختلف سمند و کلاس های اون به چه صورته ؟
قبلا دو تا سمند بود 1)سمند معمولی 2)سمند LX که اختلافشون (رینک اسپرت، سنسوز عقب، آینه های برقی و کارت طلایی) بود
اما الان ماشاالله انواع سمند هست و انواع کلاس
از کجا بهفمیم کدوم چی داره چی نداره ؟ و کدوم بهتره ؟ مثلا سمند با موتور EF7 بهتره یا LX ؟ یه عده میگن EF7 قطعاتش پیدا نمیشه و ....
کلا در این مورد خیلی سر در گم شدم ! :(
مرسی./
کسی میتونه فرق سمندهای موتور یورو 2 با یورو 4 رو بگه ؟
یعنی به جز بحث آلایندگی مورد دیگه ایی هم وجود داره ؟
راستی به سمند با موتور یورو 2 میشه بنزین یورو 4 زد ؟
انواع سمند :نقل قول:
LX سال با موتور XU7 پژویی قدیم
LX با موتور EF7 1700 سی سی ساخت آلمان
LX پایه گاز سوز EF7
SE با موتور XU7 پژوی قدیمی
بین اینا EF7 بهتر بوده ، موتور کم مصرف و قدرت بیشتری داره ، قطعاتش هم پیدا میشه و مثل سابق نیست ، خیلی از قطعاتش بومی شدن .
سمند موتور ملی، موتورش چیه؟ چرا میگن ملی؟
دوستان میخواستم اونایی که سمند دارن یه کم در یک موردی شفاف سازی کنن .
والا من خودم از هرکی شنیدم میگن سمند ماشین خوبیه و خوراک جاده هست و ....و کلا از این ماشین تعریف میکنن .
ولی الان که یه مدته تاپیک های این فروم یا فروم های دیگرو دیدم خیلی ها به مشکلات مختلفی مثل صدای گیربکس و خرابی اون ، صدای جعبه فرمون ، مشکل بوق و دسته راهنما و ... و هزار و یکی ایراد دیگه اشاره کردن . اینجوری که من خوندم این ماشین هزار تا ایراد داره ، اصلا یه جوری نوشتن آدم واقعا از خریدش منصرف میشه .
حالا میخواستم واقعا بگید این معایب موردی هست یا تو همه سمند ها پیدا میشه ؟
ممنون
سلام
این که بگم این ایرادات از سمند هست و مختص سمند هستش کاملا اشتباه .
منشا برخی از این ایرادات که خب بخشیش مربوطه میشه به سازنده قطعات خودرو که کیفیت و دانش لازم برای تولید و مواد اولیه ی خوبی برای تولید اون قطعه نیست یا هست در ساخش کم کاری میشه.
بخش دیگش مربوط میشه به خطوط مونتاژ . یعنی قطعه را بدون اینکه مورد بررسی قرار بدند و پی به نقاط ضعفش ببرند ، بر روی خودرو سوار می کنند نتیجش میشه چی : گیربکس صدا میده ، ماشین واشر سر سیلندر میسوزه داشبورد صدا میده و ...
مگر اینکه شانستون خوب باشه و یه ماشین خوب تو کارتون بیفته .
البته ماشینی که ایران خودور میده بی عیب و نقص نیست حالا ممکنه یکی بگه ماشین من هیچ ایرادی تا حالا نداشته . دسته ای ماشین ها برخی از عیب ها، خودشون را تو کیلومتر پایین نشون میدن که باعث میشه شخص از ماشینش ناراضی باشه .
دسته ی دوم ، برخی از عیب های دیگه خودشون را تو کیلومتر بالاتر نشون میدن . افرادی که می گند ماشینشون ایراد نداره از این دسته افرادند در کل عیب قابله رفعه
به طور مثال ما از یه سمند 4تا گیربکس عوض کردیم که 5 گیربکس خوب از آب در اومد کسی هم بوده اصلا صدا نداشته که بخواد عوض کنه .
من جای شما بودم دنبال یه سمند تمیز کم کارکرد مدل 87 ـ 89 میگشتم تا ماشین های الان.
سلامنقل قول:
سمند یورو 4 با یورو 2 از نظر موتور و بدنه تفاوت ظاهری باهم ندارند
چند تا تفاوت ناچیز دارند که ایناست :
در سمند یورو 2 کاتالیزور دارای یک سنسور هست که در سمند یورو4 به دو تا سنسور مجهز شده در پیکر بندی ECu هم تغیراتی جهت دستیابی به استاندارد یورو 4 داده شده
در سمند یورو 2 کاتالیزور زیر خودور هست ولی یورو 4 کاتالیزور نزیدک موتور هستش .
قسمت سوختگیری هم با یورو 2فرق داره . یورو 4 یکم قسمت سوختگیری که نازل بنزین داخلش میره تنگ تره .
وگرنه تفاوت ظاهری که با یک نگاه به چشم بیاد ندارند. بجز مواردی که گفتم .
سلام.
دوستان سمند سوار میشه بنده رو راهنمایی کنند که چه شمعی واسه سمند XU7 مناسبتره؟ یعنی هم از نظر قدرت و شتاب خوب باشه هم ضرری واسه خودرو نداشته باشه ... یه حدود قیمت هم اگه بگید که عالی میشه.
با تشکر
بوش -دو الکترودنقل قول:
سلام
من یه سمند ال ایکس مدل 84 دارم با 360000 تا کارکرد چند تا مشکل داره که نمیدونم چه قطعاتی با چه مارکی خوبه و از شما دوستان کمک میخوام تا راهنماییم کنید
مواردی که لازم دارم
تسمه تایم و هرز گرد
بلبرینگ چرخ عقب و کمک های عقب (این ژامبون که میگن چیه؟)
روغن موتور روغن گیربکس و فیلتر روغن و فیلتر هوا موتور
باتری
دوستان راهنمایی کنید چه مارکی خوبه
دوستان من یه سوال دارم از شما. لطفا راهنمایی کنید
ما قبلا 405 داشتیم. قبلش هم پراید. به اصرار پدرم سمند گرفتیم.
اما من اصلاً نمیتونم پشت سمند بشینم . ینی با 8 سال سابقه رانندگی توی سمند تسلط ندارم !
شما هم اینطوری هستین یا نه !؟
یه مدتی باهاش رانندگی کنی همه چی دستت میاد وبهش مسلط میشینقل قول:
من 8 سال داشتم ماشین خوبیه مخصوصا توی جاده
جاده های پر پیچ وخم وگردنه هارو من با سمند 405 و پارس خیلی میرفتم ولی با سمند راحت تر وبا سرعت تر میتونستم بپیچم
سلام دوستان
من سمند EF7 پایه گازسوز مدل 90 دارم
یه مدتی هست که وقتی دور موتور از 3000 بالاتر میره یه صدایی ناجوری از موتور میاد! مخصوصا اگه توی دنده 4 یا 5 باشه! مشکلی از نظر روندن پیش نمیاد ولی صداش بدجوری روی اعصابه
به نظر شما مشکل از کجاس؟ اگه خواستین میتونم صداش رو ضبط کنم و آپ کنم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سمند سال چی هست و چه فرقی با LX یا EF7 دارد؟!
دوستان من یه سمند مدل 90 دیدم ال ایکس سال که میخام بگیرم .
ماشین کامپیوتر سخنگو نداره و فروشنده گفته که به جاش سیستم مولتی پلکس داره . میشه یه توضیح در این رابطه بدید .
سیستم مالتی پلکس همون کار سخنگو رو انجام میده ولی خیلی دقیق تر . این سیستم سیم پیچی ها برداشته شدن و به جاش مدار های الکترونیکی کار شده . صفحه کیلومتر هم فرق میکنه و وسط صفحه نمایش یک نشانگر شماتیکی خودروست که مشخص میکنه دقیقا کدوم در باز است یا دقیقا مشکل موتور چیه ( در ماشین های معمولی چراغ زرد روشن میشه اما مالتی پلکس مشخص میکنه کجا مشکل هست )نقل قول:
کلن سیستم خوبیه ولی خیلی خطا داره و هنگ میکنه و باید ببرید نمایندگی ریستش کنن .
روی چه مدل هایی از سمند، از این سیستم مالتی پلکس استفاده شده؟!نقل قول:
چه جور صدایی آپ کنی بهترهنقل قول:
سلام. بعد از مدت ها به این نتیجه رسیدم که به جای 206 کارکرده برم سمند صفر بخرم!
اما این خیلی زد تو ذوقم:
اولا اینکه واقعا داخل شهر صدی 12 میسوزونه؟؟؟نقل قول:
مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر (لیتر) 12.07
بعد اینکه تفاوت SE با LX به غیر ظاهرشون تو چیه؟
نهایتا اینکه EF7 ها مصرفشون چطوریه؟
با تشکر و سپاس فراوان
se یک سری از آپشنها رو نداره مثلا سنسور دنده عقب - پرژکتور - آیینه برقی - بالابر برقی سرنشین عقب - چراغ مطالعه عقب اینها مهم ترین تفاوتهاست و یه سری دیگه هم جزئی هست اما از حیث مصرف من برای خارج شهر راضی هستم و برای من هم خارج شهر مهمه فکر کنم بتونید با یک باک پر از مشهد به تهران برسید حدود 900 کیلومتر اگر داخل شهر بیشتر مصرف داری 405 تی یو 5 بگیر اگر مصرف برات مهمه
سلامنقل قول:
مواردی که برای این صدا به نظر من میرسه
1- دسته موتور و وزنه ی تعادل دسته موتور منظروم همون گوی سیار رنگ هست که با دسته موتور پیچ شده این گوی 1 پیچ داره بازش کنید ببینید صدا از بین میره یا نه
2- منبع اگزوز . حالا یا آخری یا وسطی و خود سیتم اگزوز بررسی بشه
3- گیربکس و ماهک ها و لیور دنده که احتمالش کمه همه ی این موارد باید بررسی بشه البته اگه صداش را ضبط کنید و انجا آپلود کنید بهتر میشه تو تشخیص صدا کمکتون کرد .