مگه کورینقل قول:
ها؟ 22 تا پست؟ تو پستات چی شد؟ چرا پر پر شدی؟
:دی
خبر نداری من پسوردم رو فراموش کردم یعنی پسوردم رو عوض کردن : دی
Printable View
مگه کورینقل قول:
ها؟ 22 تا پست؟ تو پستات چی شد؟ چرا پر پر شدی؟
فحش پاستوریزه بهت بدم -> باکتری ! :31:نقل قول:
مگه کوری
---
اشکال ناینه ته تونی ! :16:نقل قول:
دوستان تاپیک رو منحرف نکین : دی
یه هاستینگ خوب سراغ ندارین ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن پستمو پاک کردی خدا پستتو پاک کنه :31:
هاستینگ ؟ نه نداریم ! آقا تجمع بی جا مانع کسب است ! کیهان تو نقل قول کردی که پاکش کرد دیگه :دی این چه حرفیه :31: آمِلی بی فرهنگ ! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما چاکر همه هستیم . من که خودم میدونم تو و محسن داشتین با هم شوخی میکردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی فرهنگ خودتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی راستی
ماست بخردی دماستی
نخیر من جدی گفتم :دینقل قول:
ADSL گرفتی کچل ؟ شانس داری به خدا فقط منطقه شما راه افتاده :دی
سلام
راستی داریوش کجاست ؟
نکنه بعد از کنکور خود ک.ش.ی کرده ؟ :31:
آره من هم کارش دارم.
در زمینه --- جات External!
کسی نمی دونه کجا و کجاست؟ / چند چنده؟
اگه خدا بخواد، بزنیم تو کار دانلود Offline.
پویا داره ها میخوای ازش آمار میگیرم برات :دی هر هفته برام تو هاردش کلی فیلم و بازی از آفلاین میریزه میده بهم :31::31:نقل قول:
آره من هم کارش دارم.
در زمینه --- جات External!
کسی نمی دونه کجا و کجاست؟ / چند چنده؟
اگه خدا بخواد، بزنیم تو کار دانلود Offline.
بگیری که بد نیست.
راستی اونی که رفته بودی رو هاردش رو نفهمیدی چجوریه؟
آخه تو Range شبکه ی من هم 1 نفر هست ولی Password داره!
1 روز هم کارت شبکه اش رو Share کرده بود، واسه تستش 1 دقیقه On شدم.
خیلی حال میده یارو پول 512 رو میده، بعد تو میری مجانی استفاده می کنی!
نه ولی کلی حال کردم طرف فکر کنم از همین آمل نت وایرلس میگرفتنقل قول:
بگیری که بد نیست.
راستی اونی که رفته بودی رو هاردش رو نفهمیدی چجوریه؟
ولی خوب از اون مامانیا بود :دی فقط موزیک و فیلم داشت یه فایلی سورسی برنامه پولی هیچی نبود توش :16:
آره اینا دوتا بودن یکیش پسورد داشت اون یکی 4 تا درایو رو share شده مثل هلو داد دستم :31:نقل قول:
آخه تو Range شبکه ی من هم 1 نفر هست ولی Password داره!
چندین درجه از حال هم بالاتره :16:نقل قول:
1 روز هم کارت شبکه اش رو Share کرده بود، واسه تستش 1 دقیقه On شدم.
خیلی حال میده یارو پول 512 رو میده، بعد تو میری مجانی استفاده می کنی!
توضيح در مورد سرور ز 4 2نقل قول:
با سلام به کاربران محترم انجمن هاستینگ
اگر دوستان به خاطر داشته باشند، بعد از بحث های زیادی که بر سر سرورز24 در مورد اپ تایم ایشون و علت ریست کردن آپ تایم در زمان کوتاه مدت، چه در مجید آنلاین و چه در پرشین تولز به وجود آمد و ایشون گفتن به هیچ سوالی در این مورد در هیچ یک از این انجمن ها پاسخ نمی دهند، بنابراین از این لحظه به بعد هرگونه بحث و گفتگو راجع به مشکلات سرورز24 ممنوع می باشد.چرا که بهر صورت جوابی دریافت نخواهید کرد و زمانی که مخاطب شما حاضر به پاسخگویی نباشد، تاپیک در این باره زدن هم بیمعنی است.
و تا زمانی که تصمیم داشته باشن به سوالات کاربران در مورد مشکلات servers24 جواب درستی ندهند، هر گونه بحث، تبلیغات و غیره درباره ی سرور24 ممنوع در صورت تخطی هر یک از دوستان، با شخص خاطی برخورد جدی خواهد شد
این اخطار تا زمانی که سرورز24 تعهد کند به سوالات کاربران در مورد خود پاسخ های منطقی و کامل دهد، پا برجاست
دوستانی که با سرورز24 به مشکل بر میخوردند، از این به بعد از طریق انجمن های خود سرور24 سوالاتشون و مشکلات و موارد دیگه مطرح کنند
با تشکر از همکاری همه ی دوستان
مهران
به نقل از حاج مجيد آنلاين !!
مرسی حرکت :دی
---
راستی مسیح الان دوتا دیگه هم پیدا کردم توی share شده های ولی هردو تا قلک شدن :31:
سلام دوستان
خوبین یا چطورین؟
حوصله سرچ ندارم اینجا میپرسم :31:
من فارسی مینویسم ؟؟؟؟؟؟ میشه utf-8 هم هست فایلم
چکار کنم؟
يك تاپيك برايش بزنيدنقل قول:
فايل تون هم بگذاريد
تا دوستان راهنمايي كنند
اوه نمیدونستم وضعشون اینجوری خرابه میخواستم یه vps بگیرم ازشون :31: اما....مثل این که...
ولی سرویساشون ارزونه !!
بالاخره هيچ ارزوني بي دليل نيستنقل قول:
تایید میکنمنقل قول:
بالاخره هيچ ارزوني بي دليل نيست
سهراب میگه : کیفیت رو به قیمت نفروش !! :دی
سهراب كيه ؟ عضو جديد انجمنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هاست و سرور و انجمن چي شد ؟
بررسي جديدي نكردين ؟
نه ! ولی یه چیزی هم هست واسه ی شروع کار یه هاست معمولی هم کفایت میکنهنقل قول:
هاست و سرور و انجمن چي شد ؟
بررسي جديدي نكردين ؟
چون تا دوماه اول خودتیو گروهت و فقط دارین مطلب پر میکنین و بس ! :دی
سهراب رو نمیشناسین ؟ سپهری ؟! :دی نمیشناسین؟نقل قول:
من آن موره دانه کشم ** که جان دارم جان ملت بر خود بالم ** که در آستین ما بر خود نالم !
بله آقا سهراب را مي شناسم
حالا دو ماه و سه ماه و شش ماهش را قبول دارم
ولي از قبل بايد پيش بيني هزينه براي سال هاي بعد را هم كرد
وگرنه به قول شما
چهار تا رفيق و آشنا مي يان سر مي زنند
يا اينكه عمو گوگل !!! وساطت مي كنه ،براي دلخوشي يك سري يوزر مي فرسته !!
که یه عضویت اجباری میشن و میرن ( تنها اعضای عضو قادر به دیدن لینک هستند :16: )نقل قول:
يا اينكه عمو گوگل !!! وساطت مي كنه ،براي دلخوشي يك سري يوزر مي فرسته !!
---
شاملو میگه : ! ... خوب باید دید اول چطوره خیلی ها سره انجمن کم میارن 6 ماه نرسیده البته ! و ضد حال میخورن که نشستن برنامه ریزی سالانه کردن ! سال اول آزمایشی باید دید آب و هوا + جو چطوره بعد زنگ بهزنیم سهراب :دی
امیر جون زدی تو کار تاریخ ادبیات!
بوی امتحان پایان ترم میاد! :دی
--
این تبلیغ ه هم خدا رو شکر انقدر بزرگ شد که دیگه AdBlock Plus لازم شدیم!
--
برید 1 قطره چیز میز ابداع کنید.
چیه چسبیدید به انجمن.
حالا مثلاً گرفت و شدید P30World، آخرش که چی؟
باید واستی تا بهت تبلیغ بدن همین وقت رو می ذاری، میری بازار حمالی (:دی) بعدش واسه خودش مغازه می زنی، پول پارو می کنی!
--
الان اعصاب ندارم ها! کسی توهین نکنه! :خشن
--
امیر، کد --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
خوشم اومد ازش. دیگه : د ی فایده نداره!
امتحانات که پاس شد رفت :دی بزن بریم فضا پیشه عمو سهراب :31:نقل قول:
امیر جون زدی تو کار تاریخ ادبیات!
بوی امتحان پایان ترم میاد! :biggrin:
حالت زده طرفای شاملو اساسی :31:نقل قول:
برید 1 قطره چیز میز ابداع کنید.
چیه چسبیدید به انجمن.
حالا مثلاً گرفت و شدید P30World، آخرش که چی؟
باید واستی تا بهت تبلیغ بدن همین وقت رو می ذاری، میری بازار حمالی (:biggrin:) بعدش واسه خودش مغازه می زنی، پول پارو می کنی!
بیا بریم پیشه رودکی :16:نقل قول:
الان اعصاب ندارم ها! کسی توهین نکنه! :خشن
: شانزده : :16:نقل قول:
شادتر بشیه با اسماعیل :16:نقل قول:
خوشم اومد ازش. دیگه : د ی فایده نداره!
---
مسیح امضات ترکیدا :16:
آره. خب 1 سری جنبه ندارند دیگه!نقل قول:
نوشته شده توسط Bill Gates
غلط نکنم کار همین محسن خان بوده! :16:
راستی این GOO چرا انقدر چشاش فاصله داره؟! :دی :16:
درضمن مرسی واسه --> :16:
نه محسن وقت نداره داره گرز دار میسازه :16:
راستی محسن بنویس تو پروفایلت هر کی موش منو بکشه از پی30 بن میشه :16:
راسی امیر GOO چیه ؟
همون گو خودمونه ؟ :دی اسراییلیه ؟ :دی
محسن / یاسر بعدش هم ... مسیح تویی :16:نقل قول:
نه محسن وقت نداره داره گرز دار میسازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیما چه داری میکنی با اینا؟
نه فلسطینی کردیم از بروبچ حماس هستش بچه جنگه :16:نقل قول:
راسی امیر GOO چیه ؟
همون گو خودمونه ؟ :biggrin: اسراییلیه ؟ :biggrin:
بازی نمیا توپس :31: 60 مگ خواستین بگین لینک کنم شخصا 2 بار تمامش کردم خیلی توپه
من پس چقد مثبت نگرم فکر کردم یه نوع زبون برنامه نویسیه ! ( wiki ! )نقل قول:
چی؟ GOO ?نقل قول:
من پس چقد مثبت نگرم فکر کردم یه نوع زبون برنامه نویسیه ! ( wiki ! )
نیما این سبزو از روی کلاغ بردار میام خودتون نابود میکنما :دی
دهه! دارید دستی دستی برام حر ف در میارینا! من همش روزی 8 ساعت بازی میکنم این دیگه در حدی نیست که به چشم بیاد!
میگ نیما ویندوز ترکوندم همه آدرسام پرید. سریعتر آدرس این بازیه رو برسون که استخونام درد گرفته :31:
عجب هوایی هسته
وشه وشه وا زنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
آقا Sms شما هم فعال شده ؟؟؟ مال من نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
از بحث جدا نشیم . هاست مجانی کسی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی جرات کرده پستهای منو توی این انجمن محدود کنه ؟؟
من خودم یه پا مدیرم ! اونوقت شما بیاین پستمو تایید کنین ؟؟
دهه بیا درستش کن ! یاسر بیا یه ملاقت با سهراب برات بزارم نیاز داریا :16:نقل قول:
دهه! دارید دستی دستی برام حر ف در میارینا! من همش روزی 8 ساعت بازی میکنم این دیگه در حدی نیست که به چشم بیاد!
میگ نیما ویندوز ترکوندم همه آدرسام پرید. سریعتر آدرس این بازیه رو برسون که استخونام درد گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--
برادران به خاک نشستم کفش پرید شانس ما توی آلمان 16% مالیات میخوره از nike بخواد بره 170 یورو در میاد 250 میشه 300 و خوردی ! برم دنبالش جای دیگه
--
تو خودت نیاز به تایید داری چه برسه به پستات :دینقل قول:
کی جرات کرده پستهای منو توی این انجمن محدود کنه ؟؟
من خودم یه پا مدیرم ! اونوقت شما بیاین پستمو تایید کنین ؟؟
نیما این چی چیه؟ آمل از اینا داریم ؟ :16: Oo0oHhhAa
یه سوال جا مونده بود
نه والا ....نقل قول:
ADSL گرفتی کچل ؟ شانس داری به خدا فقط منطقه شما راه افتاده :دی
درگیر درسا هستم .
بچه ها!
میشه خودتون رو معرفی کنید؟
یا یک نفر اسم همه رو به تفکیک نام کاربری اینجا بنویسه؟!
بخدا بعد دو سال هیچ اسمی از هیچ کدومتون تو ذهنم نیست...
گیل بیتس جان!
لینک goo رو میزاری؟ تابستونه و بیکاری، الافی... اینقدر تعریف کردی که هوسیدم...
neopersia (نیما؟!) جان!
تراوین بازی میکنی؟!
کدوم سروری؟ رتبه ات چنده؟
وقتی اکانتم رو حذف کردم، رتبه زیر 20 داشتم... بازی عین خوره افتاده بود به جونم... آخرش با کمک یکی از دوستام تونستم ترکش کنم!!
البته اولش چیزی بهم نمیگفت، وقتی فهمید 600 تا طلا خریدم، دیگه ول کن قضیه نبود...
یادش بخیر، دور و بریام همه فارم بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ کدوم دیگه به اکانتشون سر نمیزدن و ساعتی 1 حمله بهشون میکردم و از هرکدوم حداقل از هر منبع 100 تا میگرفتم...
مشکل اکثر بروبچ تراوین باز اینه که ارتش درست نمیکنن یا ارتش ضعیفی دارن و با عضو شدن توی یه اتحاد قوی مثلا میخوان این کمبود رو جبران کنن که این مثل اینه که ایران ارتش و سپاه و همه اینها رو منحل کنه، بعدش بره با چند تا کشور پیمان ببنده... آمریکا هم در اولین فرصت به ایران حمله میکنه و ...
وضعیت نظامی ات چجوره؟!
اینجانب، بسم الله رحمن رحیم،
مسیح یگانه، معروف به مسیح Loader
(امیر حیاتی : ما بهش میگیم باقالی!)
چاکر شما
--
خدایی شما خجالت نمی کشید؟ :دی
بابا برید XBox360 بخرید، با Liveش بشینید با هم بازی کنید.
این جنگ و منگ آنلاین دیگه چه صیغه ای ه؟ :16:
من فقط 10 ثانیه بازی کردم، بعد با سرعت اولیه 2000 متر بر ثانیه و شتاب ثایت 100 آنگستروم (؟!؟!!؟!) فرار کردم.
بچه مایه هاتون هم می تونید برید PS3 یخرید که فکر کنم شبکه اش مجانی ه.
حالش رو ببرید.
اصلاً از قدیم گفتن که تابستون وقت خوبیه برای مرور درس ها! ( آخ! این گوجه رو کی پرت کرد؟ :16: )
با این نوآوری هم که زدن «کتاب تابستان» نوشتن، دیگه باید خیلی بیشتر درس خوند! :دی
--
نه ولی خدایی برنامه نویس های این مملکت رو نگاه کن. تابستون که میشه پروژه اید (!!!) میرید بازی می کنید، بعد وقتی که باید درس بخونید، می پروژه اید.
سازمان سنجش هم که دمش گرم هر سال سوالات رو مفهومی تر می کنه (که به قول رئیسش : این به معنی سخت تر شدن سوالات نیست!) آره ارواح رفتگانت!
---
برای خالی نبودن عریضه (چرا 8 تا سوال غلط املایی تو کنکور میاد؟ من املای عریضه رو هم بلد نیستم، چه برسه به اون لغات قرن سومی!)
|
|
V
:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
برو ps3 بگیر برو تو عمق home ببین آنلاین یعنی چی :دینقل قول:
هیچی تو یکی دیگه بهش فکر نکن که از دست میری :31:نقل قول:
این جنگ و منگ آنلاین دیگه چه صیغه ای ه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کانون بیاید !! :16:نقل قول:
با این نوآوری هم که زدن «کتاب تابستان» نوشتن، دیگه باید خیلی بیشتر درس خوند! :biggrin:
زندگی بالا پایین داره :31:نقل قول:
نه ولی خدایی برنامه نویس های این مملکت رو نگاه کن. تابستون که میشه پروژه اید (!!!) میرید بازی می کنید، بعد وقتی که باید درس بخونید، می پروژه اید.
حالا بیا درستش کن ! :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
چشـــم :دی منو نمیشناسی؟نقل قول:
بچه ها!
میشه خودتون رو معرفی کنید؟
امیر صدام میکنن / مملی هم صدام میکنن :دی دلت خواست برایانت هم به عشق kobe bryant منو صدا کن :دی
باشه بفرما :نقل قول:
گیل بیتس جان!
لینک goo رو میزاری؟ تابستونه و بیکاری، الافی... اینقدر تعریف کردی که هوسیدم...
64مگ :کد:http://www.bigfishgames.com/download-games/5692/world-of-goo/index.html
کد:http://downloads.bigfishgames.com/world-of-goo_s1_l1_gF5079T1L1_d564581140.exe?gameWID=F5079T1L1&downloadID=564581140&siteID=1&langID=1&type=gminstaller
neopersia : یاسرنقل قول:
neopersia (نیما؟!) جان!
ultimator : نیما (نمیا هم میگن :16:)
dogtag : استاد مسیح :دی
aminEhelp : امین ! :دی
اسم خودتم بگو :دی
---
جان من یکی بیخیال شین تراویان چیه معتاد شدین :دی برین worldofGOO :31:
--
توضیح در مورد این بازی بهتون بدم :
این مرحله رو در نظر بگیرید :
اینجا این موجودات سیاه رو باید به یه جا برسونیم درست؟ مثلا 30 تا از این ها باید برسه به جایی ولی کلا 50 تا هستند تو باید با حفظ تعادل راهی که میسازی از این 50 تا 20 تاشو بدی واسه فداکاره و توی پل استفاده کنی تا برسن به جایی بادکنک ها هم واسه ی حفظ تعادل هستند و تنظیم درجه بندی پل ! خیلی جالبه این مرحله پا هست یه مرحله دیگه باید طوری ارتباط بدی که آتیش بگیره برسه به جایی کلا خیلی با فکر آدم بازی میکنه من عاشق این بازی هستم توی gamespot نمرش از 10 نه شد :دی
یه نکته دیگه قابل توجه بازی سازان داخلی : دو نفره این بازی رو ساختن !!!!!! :16:
ولی بعضی مراحل هستند که مسافتش از شمال تا جنوب کلی راه باید بری 50 تا میده 2 تا میخواد :16:
نکته : تمام چیز هایی که تو واقعیت باعث حفظ تعادل و ... میشه توی این بازی هم صدق میکنه :دی نگو این بازی هستش اینطوری کنم عمل نمیکنه همه چی طبق واقعیت هستش از پایه گرفته تا بالا پایین و غیره
نکته بعدی : مراحل آخر نیاز به یکم انگلیسی دارید چون میرید پیش مادر این موجوداتو صفحه مثل گوگل میشه سوال جواب باید کنید از هم دیگه یکم میپیچه کار :دی
نکته بعدش : این موجودات ریز یکم تکون زیاد میخورن گم و گور میشن با فشردن چپ کلیک روی یه جای صفحه و نگه داشتنش سوت میزنین بچه میان :دی
سلام
دست داریوش درد نکنه اگه اینجا نبود ما کجا اسپم میدادیم :31: در ضمن شمارشم میشه....
خوب برای سرویس بلوگ دهی چند گیگ فضا لازمه؟
اسم منم از روی نام کاربریم معلومه
امین
امین 2000 لقبمه متولد سال 2000 ام :دي
یه روش برای دی انداخت به حالتی که نه جدا بشه نه شکل اسمیل
:د + shift + ط یا همون x = :دي
مرسی saddam ] عه، چیزه، امیر جون!!نقل قول:
امیر صدام میکنن / مملی هم صدام میکنن
این کار نکرد... بیخیال... بزار به کار و زندگی مون برسیم!
من رو کامپیوتر هم بازی نمیکنم... آخرین بازی که روی کامپیوتر انجام دادم، یا مافیا بود، یا مکس پین 2... دقیق یادم نیست... اون هم برای دو سه سال پیش بود.نقل قول:
خدایی شما خجالت نمی کشید؟
این جنگ و منگ آنلاین دیگه چه صیغه ای ه؟
من فقط 10 ثانیه بازی کردم، بعد با سرعت اولیه 2000 متر بر ثانیه و شتاب ثایت 100 آنگستروم (؟!؟!!؟!) فرار کردم.
بچه مایه هاتون هم می تونید برید PS3 یخرید که فکر کنم شبکه اش مجانی ه.
حالش رو ببرید.
اون تراوین هم استثنا بود...
این goo هم که اصلا نصب نشد!!
ستاپ اول رو دانلود کردم... ستاپ بعدی رو خودش دانلود کرد... دیگه اجرا نشد!!
من دارم روی یه پروژه شخصی کار میکنم... البته از دیروز شروع کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سازمان سنجش هم که دمش گرم هر سال سوالات رو مفهومی تر می کنه (که به قول رئیسش : این به معنی سخت تر شدن سوالات نیست!) آره ارواح رفتگانت!
حوصله کد زدن ندارم... همه چی از یادم رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلش اینجاس که موقع اجرا، احتمالا یه سرور اختصاصی خفن بخواد که من هم فعلا پولام ته کشیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میشد تو ایران هم اینترنت پر سرعت ارزون بود، یه آی پی استاتیک هم میگرفتیم و خودمون یه وبسرور راه می انداختیم...!!
حالا این هیچی، تو کنکور ریاضی (دو روز پیش) یه سوال ادبیات اومده بود، 4 تا گزینه بود، هر 4 تا عین هم!!نقل قول:
برای خالی نبودن عریضه (چرا 8 تا سوال غلط املایی تو کنکور میاد؟ من املای عریضه رو هم بلد نیستم، چه برسه به اون لغات قرن سومی!)
(از اینها که میگه مفهوم کدوم بیت با بقیه فرق داره)
شاید هم من خیلی باهوشم که از گزینه های بی ربط هم جواب درست در میارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]