سلام
دوستان وضعیت ADSL من آماده نصب هست . تماس گرفتم گفتند باید منتظر تماس کارشناس نصب باشید !! اگه خودم بخوام نصب کنم چی ؟!! دوستان راهنمایی کنند ...
اضافه کنم از شاتل گرفتم.
Printable View
سلام
دوستان وضعیت ADSL من آماده نصب هست . تماس گرفتم گفتند باید منتظر تماس کارشناس نصب باشید !! اگه خودم بخوام نصب کنم چی ؟!! دوستان راهنمایی کنند ...
اضافه کنم از شاتل گرفتم.
دوستان گویا پارس انلاین سرعت دانلودش نسبت به شاتل خیلی بالاتره..150 دوستام dl دارن
خب ، زنگ زدم با مسئولیت خودم یوزر و پسوورد رو گرفتم و خودم همه چیز رو نصب کردم و الان هم با ADSL آنلاینم ! :31:نقل قول:
امتحانی یه فایل دانلود کردم راحت رویه 57 دانلود کرد !
ممنون از دوستان .
مبارک باشه رفیق...شیرینی یادت نره:31:نقل قول:
پست بالا به شدت تایید میشه
سینا میگفت بابا بستنی بستنی های خوبی داره :دی :دی
شیرینی چه قابل داره ! :31:
اردلان جان شما بیا قرار ملاقات شیرینی محفوظ ! :21:
:46:
نقل قول:
نه نداره :41:
برای عوض کردن isp و تغییرش هزینه مجدد باید بدم؟
به نظرت بیام پارس آنلاین؟
معالی آباد رو پشتیبانی میکنه؟
256 چقدره با چه قدر دانلود؟ سرعت دانلودش چقدره؟
128 چقدره با چه قدر دانلود؟ سرعت دانلودش چقدره؟
سرویس شبانه داره؟
شاتل چجوریه؟
256 چقدره با چه قدر دانلود؟ سرعت دانلودش چقدره؟
128 چقدره با چه قدر دانلود؟ سرعت دانلودش چقدره؟
ممنون که راهنمایی میکنی داداش
به به مبارکه ... طلسمش شکسته شد !؟نقل قول:
محمد جان چند گزینه داری ، بستنی ، شیرینی ؛ شام ، یه بسته تخفیفی هم دارم برات ( به جای شیرینی برای من یه کاری کن به منظقه ما هم بدن ADSL ، جوونیمون هدر شد ! ) :31:
بله، باید مجدد هزینه نصب رو بپردازی. برای شاتل 15000 تومن هست که اگه از کارت تخفیف استفاده کنی میشه 5000 تومن.نقل قول:
راستش در مورد پارس آنلاین اطلاعی ندارم، ظاهرا سرعتش به نسبت سرویسی که میگیری جدیدا بیشتر شده، ولی تا کی تداوم داشته باشه :23:
ولی شاتل امتحانشو پس داده و نزدیک به 8 ماهه که سرعت دانلود سرویس ECO-128 بالای 60 هست، بقیه توضیحات هم توی پست زیر هست:
خواهش میکنم دوست من، وظیفست. موفق باشی :20:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4640597&postcount=1293
اخه یه چند مدتی سرعتش افتضاح بود پارس انلاین وقیمتش هم گرون ولی یک دفعه قیمت به شدت پایین اومدو حتی قطع یک دفعه دیگه یه حال اساسی دادندنقل قول:
بله ! البته گفته بودم که وقتش رو ندارم و حالا کمی وقت پیدا کردم ! :31:نقل قول:
احتمالا سایر دوستان هم نهار ، صبحانه و ... پیشنهاد میدن ! :31:
هنوز به منطقه شما ندادن ؟! :18: من بودم خونمون رو عوض می کردم ! :13:
ایشالا واسه نوه هات ADSL برسه :46:
مخلصیم:10:
[QUOTE=mhrdd_ygnh;4652678]1-فعلا همچین امکانی توی شیراز فراهم نیست و باید از وایمکس استفاده کنید!
2-تفاوتش در قیمت و میزان حجمی هست که بهتون می دن!
3-بله حساب می شه!
4-اون سرویسی که می گیری بر حسب بیت هست! سرعت دانلود بر حسب بایت! هد هشت بیت یه بایته! پس در نتیجه سرعت سرویست رو تقسیم بر 8 کن تا سرعت دانلود بدست بیاد
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
سلام
ازشمابه خاطروقتی که گذاشتید سپاسگزارم.
اگه کسی میتونه به من کارت تخفیف بده آدرس من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
یه دنیا ممنون از کمکتون
پیغام خصوصی را چک کننقل قول:
سلام . بابا یکی به داد ما برسه adsl رو به خاطر pcm بودن نمیتونم بگیرم wireless رو هم به خاطر پول !!!!!!
به نظر شما ها چکار کنم . :41::41::13:
دوستان یه سوال داشتم ..... در سایت parsonline.com وقتی میخوام ببینم که حجم مصرفیم چقدر بوده ، یا نشون نمیده یا دیر به دیر نشون میده .... مثلا من صبح به اینترنت وصل بودم ولی ظهر که میشه قطع میکنم و دوباره بعد از ظهر که میرم به سایت پارس انلاین ، هیج خبری از گزارش مصرفم نیست .... روز بعد میرم که میبینم نوشته مثلا در 10 دقیقه 100 مگ دانلود داشتم ؟؟؟!!!! حالا حجم رو درسته ولی زمان رو اشتباه مینویسه .... میخاستم بدونم برا شما هم همین طوره یا نه ؟ در ضمن مودم من رو اتو کانکت تنظیم شده
امکانش نیست یه خط دیگه بگیرید ؟!!نقل قول:
جای تاسف داره واقعا که ماها حداقل ها رو هم نداریم بعد انتظار داریم پیشرفتم کنیم !!! :13:
وایمکس ایرانسل بگیرنقل قول:
من اینترنت رو با استفاده از مودم LinksysWAG54G2 استفاده می کنم . به نظر دوستان صاحب تجربه اختلاف سرعت در حالت وایرلس و اترنت چقدر هست ؟! محسوسه یا خیر ؟!
بطور مثال عرض مکنم در حالت اترنت پینگ به سایت پی سی ورلد بطور میانگین حدود 330ms شد و در حالت وایرلس در بدترین حالت ( چند بار پینگ کردم) 405ms و در بهترین حالت کمی کمتر از حالت اترنت ( 328ms) .
جواب : :31: در سرعت هایی که ما استفاده می کنیم این اختلاف چندان محسوس نیست !نقل قول:
دوستان مرکز دستغیب کار رانژه رو هر روز انجام میده یا یه روز به خصوص ؟..مرسی
مرکز دستغیب باری به هرجهته!!نقل قول:
بعضی وقتا دو هفته طولش می ده! بعضی وقتا 2-3 روزه رانژه می کنه! بعضی وقتا تا پیگیری نکنی کارت نمی شه!!
نمی دونم به چه هدفی دارن کار می کنن!! هر دقیقه هم یه قر و قمبیلی میان!!
البته ترافیک مرکز دستغیب خیلی بالا هست چون اطرافش کاملا آپارتمانیه و نسبت به بقیه مرکزای مخابراتی پیش شماره های بیشتری رو ساپورت می کنه!!
نه رفتم مخابرات میگن کل منطقه ما pcm هست وشاید سال آینده درست بشه .
بعد راستش من شیراز نیستم . من مرودشت هستم . به همین خاطر wimax رو هم نمیتونم بگیرم .
پس فکر کنم باید تا سال آینده با همین اینترنت مسخره و عتیقه dial up سر کنم .
واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم . :41:
این متن ممکنه کمکت کنه!نقل قول:
یه راهه دیگه هم اینه که از طریق بازرسی مخابرات شکایت کنی!نقل قول:
این قضیه کلا 2 راه داره -- در کل شدنی هست ولی کمی هم درد سر داره
1: یک تقاضا نامه بنویسید خطاب به ریاست بخش مربوطه در مخابرات یا معاون بخش مبنی بر اینکه برای کارای شخصی یا تحقیقی دانشگاهی نیاز مبرم به خط adsl دارم در صورت امکان خط شماره **** را از حالت pcm یا فیبر نوری به خط مسی تبدیل کنید
حالت دوم که برای بعضی ها که کارشون حالت اورژانسی داره مثلا یا اینکه خونه میخوان adsl استفاده کنن و مخابرات این امکان رو براشون نمیده به طریق زیر با دروغ گفتن میتونن عمل کنن مواد لازم : شما نیاز به یک شماره ثبت شرکتی نیاز دارید و در متن نامه قید میکنید نیاز مبرم به خط adsl برای کار های تجاری و شرکتی ( منظور قید بشه که برای بیزینس میخواهید استفاده کنید ) معمولا برای حالت دوم مخابرات بیشتر و زود تر پاسخ مثبت میده امید وارم که کافی بوده باشه موفق باشید
ایمیل بخش رسیدگی به مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل مدیر کل بازرسی مخابرات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک هم میتونه کمکت کنه:
و همچنین دوست عزیز akhoondکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=229589
من تازه وارد هستم
شنیدم که adsl های تهران به مردم 128 اسمی می فروشن ولی در واقع 512 هست وسرعت بچه ها اونجا بین 100 تا 170 متغیره
بعضی بچه ها این گونه این سیاست نقد کردن که اون شرکت میخواد زودتر شارژ تموم بشه تا بیان دوباره شارژ بخرن
حالا آیا تو شیراز هم چنین شرکت هایی هستند(معرفی کنید) که شعورشون به چنین چیزی برسه و بخوان مشتری جلب کنن
در ضمن دانلود شبانه با سرعت بالا خیلی برام مهمه (سرعت روزانه 128 حدود 14 هست تو شیراز پس شبانش چیه دیگه؟)
بعد نم دونم چرا از هرکی تو شیراز می پرسم سرعت اینترنت چنده با خوشحالی می گه 128 با سرعت دان 12
الان حدودا با د یال آپ سرعت من 12 هست البته نصف شب الان
پس چرا آن ها خوشحال هستند؟
اوه مای گاد !نقل قول:
عجب مرکز مزخرفیه این !:2:
آقا با سلام به دوستان همشهری
بالاخره قرار شد سه شنبه همین هفته برم و یک خط 128 از شاتل بگیرم فقط چندتا سوال هست که بی پاسخ مونده :
1-اول اینکه دوستان محبت کنند شماره کارت تخفیفشون را برام PM کنند تا حسابی شرمندشون بشم
2-این خط 128 سرعت دانلودش چقدر هست مثلا من با دیال آپ بین 3-5 کیلو دانلود می کنم که خیلی افتضاحه حالا می خوام بدونم اون چجوری هست؟؟
3-مودم چی بگیریم ؟؟آیا حتما باید بیسیم باشه یا همون شرکت مودم غیر بیسیم هم داره چون بیسیمش حدود 88000 قیمتش بود(مال خود شرکت) کلا تفاوت بیسیم و غیر بیسیم در چی هست؟؟ و آیا در اتصال به کامپیوتر بیسیم هست یا جای دیگه؟؟ضمنا قیمت مدلهای شرکتی (فکر کنم زایکسل ) غیر بیسیم چقدر هست؟؟
4-قیمت خط 128 با کارت تخفیف سه ماهه چقدر میشه؟؟
فعلا همینها اگر سوالی پیش اومد بعدا دوباره می پرسم:31:
1- پیغام خصوصیتو چک کن!نقل قول:
2- قاعدتا باید 16 باشه ولی فعلا سرعت دانلودش رو باز گذاشته و بین 52-64 هست
3- خیر هیچ فرقی نمی کنه که چه مودمی بگیرید و چه مارکی باشه!! در اتصال به کامپیوتر هم بسته به نوع مودمت فرق می کنه!!
4- قیمت سرویس 29.900 هست و رانژه 15 که مجموعا می شه 44.900 که با کارت طلائی می شه 34.900
یعنی سرعت دانلود الان در بهترین حالته ؟! و ممکن بعدا کمتر بشه ؟!نقل قول:
2- قاعدتا باید 16 باشه ولی فعلا سرعت دانلودش رو باز گذاشته و بین 52-64 هست
ارهنقل قول:
سرعت 128 در اصل 16 هست! ولی الان 8 ماهه که شاتل 128 را 512 اپ کرده...
اره امکان داره که به حالت عادی برگردونن ولی احتمال این کار کمه به خاطر رقابت با سایر شرکت ها و مخابرات...
[,جواب نمی دید؟
نقل قول:
حالا که شاتل سرعتش رو باز گذاشته رو 512
اگه 128 نا محدود هم بگیرم باز هم سرعتم روی 60-70 هست یا بر می گرده روی 14:21::21::18::21::21:
:2::2::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19:
بعد 128 نا محدود 3 ماهه چند در می یاد:27:
12 ... 128 گیگ ماهی 28 تومان هست و در حال حاضر روی 1 مگ باز گذاشتن!نقل قول:
کلا فکر کنم سرویس های ART روی 1مگ باز گذاشتن!
و 128 اکو هم روی 512
سرعت 4sharedبرای شما که شاتل دارید خوبه یا نه.
برای من که روی 3 یا 4 کیلو است
eco512
ولی با دیگر لینک ها مشکل ندارم
ممنون
در شیراز کدام شرکت ها سرعت اینترنتشان را باز گذاشته اند(مثل شاتل که روی 60-70هست)
لطفا سرعتشون رو بنویسید
اره برای منم 4 تا 11 هست با راپید گو هم الان امتحان کردم نتونستم مستقیم کنم!نقل قول:
با سلام دوستاني كه در محدوده شهرك سراج و يا با پيش شماره 834 adsl گرفتن يه راهنماايي كنن لطفا
1- از چه شركتي گرفتن؟
2- وضعيت دانلود شبانه چجوره؟
3- خلاصه هر اطلاعي كه دارن مارو بي نصيب نزارن.
پارس آنلاین هم هست ... رو 120-130 هستنقل قول:
فن آوا هم هست!! دو برابر سرویسی که داری بهت سرعت می ده!! ولی یکم قطعی داره!!نقل قول:
پس سرعت پارس آن لاین روی 120-130 هست؟
دان شبانه از چه ساعتی هست با چه سرعتی؟
قیمتش رو هم میزنی ؟(هزینه نصب و......)
اگه امکانش هست بچه هایی که شاتل دارن با کسانی که پارس آن لاین دارن ی توضیحی بدن ببینیم قیمت و کیفیت کدوم یک بهتره؟
لطفا ی مقایسه بکنید؟ به ما هم جواب بدید لطفا
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
:19::19::19::19::46::19::46::19::40::40::40::40::4 0:لطفا جواب بدید؟:46::19::19::19::19::19::19:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2:
:10::10::10::10::10::10::10::10:
:31::31::31::31::31::31::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::31::31::31::31::31:
:20::8::21::2::40::27::10::46::41::31::13::19::18: :11::19::13::13::13:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------نقل قول:
جواب
نوشته شده توسط mand007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس سرعت پارس آن لاین روی 120-130 هست؟
دان شبانه از چه ساعتی هست با چه سرعتی؟
قیمتش رو هم میزنی ؟(هزینه نصب و......)
اگه امکانش هست بچه هایی که شاتل دارن با کسانی که پارس آن لاین دارن ی توضیحی بدن ببینیم قیمت و کیفیت کدوم یک بهتره؟
لطفا ی مقایسه بکنید؟ به ما هم جواب بدید
]vh hdk[,vd ani