حذف شود.......
حذف شود.......
یک جلسه نوشته اونم آخرین باری که رفتم و رد شدم فروردین ماه بود یعنی 6 ماه قل بعد دیگه دنبالش نرفتم الان من 6 ماه دیگه برم واسه امتحان مشکلی پیش میاد ؟نقل قول:
من روز ثبت نام اولم 26 مرداد سال قبل بود !
نه مشکلی نداره شما هروقتی که اون یه جلسه رو رفتید هروقت دلتون خواست میتونید برید شهر و امتحا بدی...نقل قول:
یک جلسه نوشته اونم آخرین باری که رفتم و رد شدم فروردین ماه بود یعنی 6 ماه قل بعد دیگه دنبالش نرفتم الان من 6 ماه دیگه برم واسه امتحان مشکلی پیش میاد ؟
26 مرداد پارسال:18::31: انشاا.. که من اشتباه میکنم ولی فکر میکنم مهلت گواهی نامه گرفتن 1سال از روزی باشه که میری آمورزشگاه برای ثبت نام(یعنی آموزشگاهی که رفتم و تا جایی که یادمه اینطوری بود)....اگه توی این مدت نرید باید دوباره ثبت نام کنید.....ببین حتما حتما برو بپرس..یا تلفنی یا حضوری به حرف من اصلا" اکتفا نکن....شاید آموزشگاه با آموزشگاه فرق داشته باشه...پشت گوش نندازی ها...حیفه...شاید بگن چند روز از تاریخش گذشته اشکالی نداره....شاید هم بگن نه ما این قانون رو نداریم.....:20:نقل قول:
من روز ثبت نام اولم 26 مرداد سال قبل بود !
آقا یه سوال دارم! من الان 4 ماهه که گواهینامه گرفتم ! چند روز پیش یه پراید زد بهم و با اینکه من مقصر نبودم پلیسه می گفت باید گواهینامت باطل شه اگه گزارش بدم! مگه تو تصادفی که خودت مقصر نیستی گواهینامه جدید باطل میشه؟؟؟؟:18:
من معافیت پزشکی دارم شنبه رفته بودم ثبت نام اول یه برگه معاینه پزشکی داد و گفت اول باید بری معاینه ..می خواستم بدونم نمیشه کلاسا رو برم بعد آخرش برم معاینه ؟چرا اینو گفت
اگه مقصر باشی باطل میشه.فکر کنم پول میخواسته پلیسه.نقل قول:
با سلام
دوستان یه سوال داشتم.
یکی از آشنایان ماله کشور عراق هست، اما توی ایران تابعیت گرفته و زندگی میکنه.
گواهینامه اون کشور رو هم تازگی گرفته از همون عراق. حالا میتونه توی ایران با همین گواهینامه رانندگی کنه یا باید دوباره گواهینامه بگیره یا اون گواهینامه رو اینجا ترجمه یا تبدیل کنه و .... ؟؟؟
موفق باشید.
آقا این گواهی اشتغال به تحصیل رو فقط باید از مدرسه گرفت؟
راه دیگه ای نداره؟
این مدیر نامرد ما نمیده میگه بعد کنکور (سال دیگه) بیاین! :grrr:
نمیشه از آموزش پرورش منطقه گرفت؟
اگر نداد می تونی از راه قانون اقدام کنی. برو آموزش و پرورش منطقتون و موضوع رو اعلام کن و از مدیر شکایت کن.نقل قول:
نه میخوام از راه مسالمت آمیز وارد شم، ناسلامتی تا 1 سال دیگه قراره با این مدیر سرو کله بزنیم!:thumbsdowنقل قول:
برم شکایت کنم که از زمین و زمان برام میباره تو مدرسه!:4:
مدیرم به این بهانه نمیده که کنکور واجب تره فقط فکر کنکور باشین!:9:
اه اه اه! بدم میاد از این مسخره بازیا!!!!:grrr:
سلام
می خواستم بپرسم در پایین ترین حالت نمره چشم باید چندباشه تا برای گرفتن گواهینامه تایید بشه ؟
طبق قانون جدید دیگه با لنز گواهینامه نمی دن منم نمی خوام عینک بزنم
سلام
یکی از دوستان گواهینامه پایه یک گرفته
بعد از چه مدت می تونه پایه یک بگیره
با سلامنقل قول:
البته فکر کنم منظورتون این هست که گواهینامه پایه 2 گرفته دوستتون.
بعد از اینکه سنشون به 23 سال برسه میتونن برای گواهینامه پایه 1 هم ثبت نام کنن
موفق باشید.
ببخشید دوستان من چند سری نمونه آزمون می خواهم ، خیلی هم عجله دارم چون عصری امتحان دارم
فکر نکنم بتونی چیز بدرد بخوری گیر بیارینقل قول:
همون کتابو بخون قبولی;) جواباش خیلی تابلوئه
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
اونایی که هی میگن سخته کنکور ندادن;) یعنی درس نخوندن
خوب اینجا کسی جواب ما رو نداد ولی جوابشو پیدا کردم میزارم تا اگه بعدا براشش پیش اومد پیدا کنه:20:
حداقل باید میانگین دید 7 باشه یعنی مجموع 2 چشم 14 برای گرفتن گواهی نامه
امتحان دادم خیلی ساده بود. ما فکر کردیم چی هست حالا ، اکثرا هم از سوالات کتاب و آزمون های آخر کتاب بود.
اگر یه شخصی که در حال تعلیم رانندگی باشه و مربی کنارش باشه بزنه به یه ماشین یا یه نفر کی مقصره؟
برای گواهی نامه چند تا آزمون تئوری باید داد ؟ غیر از آن جلسه سوم بازم آزمون هست ؟
مثل بقیه تصادف ها پلیس میاد میگه مقصر کیه. چون مربی باید حواسش باشه که تصادف پیش نیاد.نقل قول:
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
1 دونه دیگه هستش که آخریش و اصلیشهنقل قول:
یعنی ممکنه بیان و اون شخصی که در حال تعلیم هستش رو مقصر بدونن و چون گواهی نامه نداره ببرنش زندان؟نقل قول:
اره مثل اینکه جدیدا میگیرندنقل قول:
ما که ندادیم
نه! به اون شخص که کاری ندارن. مربی باید حواسش باشه. طرف پلیس مربیه ! اگر ماشین آموزشگاه مقصر باشه ، باید مربی خسارت بده، اگرم اون یکی ماشین مقصر باشه باید اون خسارت بده به مربینقل قول:
با سلامنقل قول:
بابا اون طرف مثلا توی آموزش هست دیگه. نمیتونه که بره توی حیاط خونه دور بزنه و یاد بگیره. مجبوره که توی کوچه و خیابان بیاد. تا مهارت لازم رو برای رانندگی کسب کنه و بیشتر دلهره اش برای رانندگی در مکان های شلوغ ریخته بشه. اگه هم خدای نکرده تصادفی رخ داد همونطور که دوستمون گفتن مثه سایر تصادف های دیگه میان و مربی رو میشناسن فقط. به کار آموزی کاری ندارن.
موفق باشید.
اگه اونی که داره رانندگی میکنه گواهی نامه داشته باشه چی؟نقل قول:
مثل این خانوما که گواهی نامه میگیرن بازم میرن کلاس...
مربی من میخواست سیگار بکشه پیاده میشد میگفت خودت برو:دی . با ماشین میزدم به مربیم بازم مربی مقصر بود؟:دی آخــــــــی
در این صورت باز هم مربی مقصره چون اونی که سوار ماشین آموزشگاه میشه، چه گواهینامه داشته باشه چه نداشته باشه، یعنی رانندگی بلد نیست و اومده بازم تمرین کنه. در هر صورت اون کارآموزه و توی رانندگی مهارت لازم رو نداره ! پس اینجا هم مربی مقصره که حواسش نبوده. مربی شما هم کار احمقانه ای می کرد. اگر پلیس متوجه میشد احتمالا مجوز آموزشش رو باطل می کردن.نقل قول:
با سلامنقل قول:
حرف دوستمون تایید میشه.
و اینکه، اگه به عنوان مثال کسی گواهینامه نداره و توی تمرین هست و اون مربی با اون کارآموز نره و بگه خودت برو این پشتها دور بزن و خدای نکرده تصادفی بکنه هم کارآموز مقصر شناخته میشه و هم مربی. و مجازات برای هر دو در انتظار هست.
موفق باشید.
سلام دوستان من هفته پیش با خانواده رفتیم تا اهواز و اومدیم برگشتنی تو پلیس راه اهواز -اندیمشک یه سربازه پرید وسط جاده وما رو گرفت گفت:مدارک. بعد هم به دلیل این که گواهینامه ام یک ساله است گفت نمیتونی رانندگی کنی و مدارک رو تحویل پلیس راه داد گفت باید جریمه شی .حالا سوال من اینه که آیا میتونست همچین کاری کنه در حالی که گواهینامه من از این جدیدا که مثل کارت تلفنه وتازه مدت اعتبارش 5 سال است.جالب این جاست که پلیس راه هم بدون جریمه گفت میتونی بری فقط بابام اون جا بود و اون نشت پشت فرمون. تاریخ صدور گواهینامه ام 25/4/90لطفا اگه امکان داره زود یکی دو ساعته جواب بدید چون اینترنتم تا چند ساعت دیگه قطع میشه.خیلی خیلییییی ممنونم
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم
بنده یه مشکلی در مورد گواهینامه دارم که با شما دوستان مطرح میکنم و ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید
بنده دو سال پیش در یک آموزشگاه رانندگی برای گرفتن گواهینامه ثبت نام کردم در شهرستان محل دانشگاهم ، تا مرحله امتحان شهر رسیدم اما بدلیل مشکلاتی نتونستم برم دیگه و رها کردم پروسه رو تو مرحله آخرش ، بنده فارغ التحصیل شدم و حدود دو ماه پیش در یک آموزشگاه رانندگی در تهران ثبت نام کردم و درمورد اینکه دو سال پیش جای دیگه ثبت نام کرده بودم تو شهرستان چیزی به این آموزشگاه نگفتم ، اونا هم نپرسیدن و کلاس آئین نامه و شهرمو رفتم و مونده امتحان شهر و آئین نامه نهایی .
منتها از اینترنت مطلع شدم که قانونی هست که کسایی که قبلا تو یه آموزشگاه دیگه ثبت نام کردن نباید جای دیگه ثبت کنن مگراینکه ابطال کنن قبلی رو (یه همچین چیزایی) و به شک افتادم که شاید برام مشکل ساز شه ، حالا شما چه راهی رو برای من توصیه میکنید :
1- رفتن به شهرستان محل تحصیل و تقاضای ابطال مدارک از آموزشگاهی که دو سال پیش ثبت نام کرده بودم
2- هیچ اقدامی نکنم ؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم بفرمایید ، گیج شدم
با سلامنقل قول:
طبق قوانین تا یکسال رانندگی با گواهینامه های جدید برای افراد در جاده های برون شهری مجاز نیست.
موفق باشید.
سلام
من دو سه هفته ای می شه امتحان دادم و قبول شدم
می خواستم بدونم از کجا می شه پیگیری کرد که گواهینامه ام الان کجاست ؟
صادر شده، نشده، دست پسته یا ...
باید بری دفتر پلیس +10 اونجا فکر کنم با دادن شماره ملیت می تونی پیگیر بشی ببینی گواهینامت تو چه مرحله ایه :20:نقل قول:
اینترنتی از خونه نمی شه چک کرد ؟نقل قول:
تنها راهش رفتن به پلیس +10 هست ؟
نه توی اینترنت سایتی واسه پیگیری نداره...نقل قول:
تنها راهش همونه که برید پلیس + 10 و شماره ملیتون رو بدید تا واستون پیگیریش کنن :20:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم صدور گواهینامه الان 60 روزه هست.
اگه تا 60 روز دیگه نیامد پیگیری کنید.
موفق باشید.
:13:هیچ راهی نیست کسی که سربازی نرفته گواهینامه بگیره ؟ :21:
آقا این نمرات منفی رو بر چه اساسی میدن ؟
مثلا سرعت غیر مجار چند تا منفی داره ؟
لیست کاملش هست ؟
گواهی اشتغال به تحصیلنقل قول:
متاسفانه واسش اقدام نکردم :41:الان 1 سال میشه دیپلم گرفتم ! فعلا هم مشغول ب تحصیل نیستم ! :41:نقل قول:
سلام دوستان
یکی از رفقا هفته پیش امتحان شهر داده و قبول شده،آموزشگاه فقط یه برگه که مربوط به پست هستش رو بهش دادن که زیرش نوشته: ارایه این برگه برای رانندگی فاقد ارزش قانونی است:21:
میخواستم بدونم اگه این رفیقمون بشینه پشت ماشینو احیانا بگیرنش، ارایه این قبض هیچ تاثیری نداره؟ ینی بازم بدون گواهینامه حساب میشه یا اینکه مثلا برای همراه نداشتنش جریمه میشه؟
ممنون میشم توضیح بدین.........