من 9750 lg گرفتم چیز کامل و خوبیه 85000 تمام خروجی ها رو هم داره تازه کابل HDMI هم روش هست
Printable View
من 9750 lg گرفتم چیز کامل و خوبیه 85000 تمام خروجی ها رو هم داره تازه کابل HDMI هم روش هست
سلام به همه
دوستان من می خوام یه DVD Player بخرم با قیمت زیر 100 تومان
می خوام این قابلیت ها رو داشته باشه:
1- امکان پخش حداکثر فرمتهای ممکن از روی usb
2- امکان پخش زیر نویس فارسی بدون مشکل
3- پخش فرمتهای مختلف CD و DVD
4- داشتن خروجی های مختلف صوتی و تصویری
5- امکان ضبط از روی DVD یا CD بر روی فلش مموری
6- پشتیبانی از هارد اکسترنال (در صورت امکان)
از دوستان خواهش می کنم مدل پیشنهادی خودشون رو بگن
آیا مدلی هست که همه خواسته های منو یکجا داشته باشه؟
شاید سئوال من سئوال خیلی از دوستان هم باشه
ممنونم
من هم همین سوال رو داشتمنقل قول:
البته زیاد هم این امکانات مدنظرم نیست ولی چیزی که برام مهمه ماندگاری و لنز خوب dvd player هستش.
ممنونم اگه به منم جواب بدید.
دوست من يكم بيشتر فكر ميكردي شايد چيزي از قلم افتاده باشه؟نقل قول:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
سلامنقل قول:
امروزه با 100 هزار تومان نميشه انتظار كاركرد چند ساله از محصولات داشت.
يه پلير مناسب كه در همين پست دوستان معرفي كردن بخريد, ميتوني بسته به ميزان استفاده كم كم دوسال استفاده كنيد.
زیر نویس فارسی را هم ساپورت میکنه ؟نقل قول:
متشکرم!!! خوب دو تارو لااقل پیشنهاد می دادینقل قول:
سلام
لطفا یه سایت که قیمت های صوتی تصویری رو داشته باشه معرفی کنید
نقل قول:کد:http://www.chare.ir/
سلام.
من یه دی وی دی پلیر فیلیپس دارم که فیلم رو با زیرنویس sub\idx میریزم توی فلش. منتها موقعی که line اول زیرنویس قراره پخش بشه دستگاه هنگ می کنه و باید دستگاه رو از برق بکشم بیرون.
چی کار کنم زیرنویس رو ؟ باید قاعده و قانون خاصی از لحاظ مکان زیرنویس و این جور چیزا باشه؟
قبلا تو تاپیک توضیح دادم که این مشکل از کجا ناشی میشه ، اگر دستگاه موقع اجرای زیرنویس هنگ میکنه ، زیرنویس ارور داره و باید با نرم افزار subtitle creator ارورهای زیرنویس رو اصلاح کنید...نقل قول:
اینجا بیشتر توضیح دادم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4506561&postcount=878
مرسی. قهرمانی جان. خیلی زحمت می کشین.نقل قول:
یادمه یه بارم توی صفحه 66 کل تاپیک رو خلاصه کردین.
ممنون :11:
راستی اگه بخوام یه BD Player در حد 200 تا 250 بگیرم که usb خیلی قوی هم داشته باشه (اخرین کدک های تصویری و صوتی رو ساپورت کنه) چی رو پیشنهاد می کنین؟
خواهش میکنم.نقل قول:
اینجا رو اگر ندیدی یه نگاه بنداز :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=389824
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=20542&smid=76
البته با 200 تومن نمیشه بلوری پلیر خوبی خرید و هنوز مدلهای بالاتر وارد ایران نشده .کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=21397
لطفا یک دی وی دی پلیر معرفی کنید که زیر نویس فارسی را خوب ساپورت کند.ممنون
کسانی که فیلیپس دارند ایا 3360 زیر نویس فارسی را خوب ساپورت میکند.ممنون
سلام ، دوستان می بخشید که این جا این سئوال رو می پرسم ...
من یه DVD Recorder از LG خریدم ... می خوام از تمام دستگاه هایی که به تلویزیون میره صدا و تصویر ضبط کنم ... چه جوری باید این کارو کنم ؟؟؟؟
خیلی ممنون
دوستان کسی با samsung u8900 کار کرده ؟
خیلی فوریه
چطور player هست ؟
بخصوص تو قسمت usb
سلام
کسی میدونه دی وی دی پلیر فیلیپس 3360 دی وی دی رو فلش اجرا میکنه یا نه؟
من فیلم آواتار رو دی وی دی ناینشو( 8.5گیگ) دارم به نظر شما اجراش میکنه با فلش؟
فیلمهای ناین رو هم مثه فیلمهای معمولی (4.7گیگ) رو اجرا میکنه؟
سلامنقل قول:
اگر فرمت ديسگ 8.5 شما فرمت استاندارد Mpeg2 باشه بايد اجرا كند. ديسك هاي اصلي هم 8.5 گيگ هستند.
اما اگر فرمت هاي كامپيوتري باشه نه نميتونه پخش كند.
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
پليرهاي سامسونگ هميشه ضعيف بوده و هست.نقل قول:
ال جي و فيليپس تو USB خيلي عالي هستند.
با سلام
من برای کارم نیاز به یک دی وی دی رکوردی دارم که دارای عمر بالایی باشه از طرفی هنگ نکنه و نیز اگر در حال رکورد برق رفت تا اونجایی که ضبط کرده رو بتونه در حافظه یا فلشی که به آن متصل است نگه دارد!
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من یه تی وی ال سی دی و یه سینمای خانگی دارم که پلیرش اذیتم میکنه میخواستم یه پلیر دیگه که خوب و کامل باشه مثه 3360 فیلیپس بگیرم که به سینما خانگیم وصل بشه و هیچ مشکلی هم باهاش نداشته باشه.سینما خانگی ما یه 6 تا سیم داره که هر کدوم یه رنگه که به پلیر وصل شده بوده یه 2تا سیم هم هست از این 2 به 2 هاس که از تی وی گرفتم برای AUX که بتونم برنامه های خود تی وی رو هم با اسپیکرهاش پخش کنه یه رابط HDMI هم از تی وی اومده که برای تصویره.همه این سیم ها به اون پلیر وصل شده بودن.میخوام دستگاهی که میگیرم همه اینا بهش وصل شه.میشه یه مدل خوب معرفی کنید
اینم عکسه سینما خانگیم : SAMSUNG HT-TX250
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از پنل پشت پلیره :
با مدل های بدون usb که زیاد کار کردمنقل قول:
خودم و دوستان مشکلی نداشته
حالا این مدل usb رو نمیدونم چطوریاس
منظورم قدرت پخش از این پورت هست و تیکه تیکه نشدن و این مسایل
نقل قول:
اون 6 تا سوکت، خروجی آمپلی فایر پلیر هست که به اسپیکرها وصل میشه ، شما نمیتونی مستقیما اسپیکرها رو به پلیر دیگه وصل کنی.
خوب حالا من چیکار کنم؟یعنی هیچ پلیر دیگه ای وجود ندازه این 6 تا سیم بهش وصل شه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بذار اون شیش تا سیم بلندگو بهش وصل باشه. شما پلیرتو بخر خروجیشو به ورودی پلیر فعلیت وصل کن.
میشه بیشتر توضیح بدید چجوری؟با چی و چجوری وصل کنم؟نقل قول:
اینجوری اونوقت از هر دوتا پلیر میتونم استفاده کنم؟
سلام به دوستان
ديدم آقاي برزين يه كابل HDMI خيلي عالي معرفي كردند, گفتم خبر بدم شايد دوستان دنبال كابل خوب باشند:20: معمولا آقاي برزين برند بد معرفي نمي كنند.
لطفا همکاری کنید.ممنوننقل قول:
دوست عزيز معمولا دي وي دي پليرها تو پخش زيرنويس هاي مخصوصاSRT مشكل دارند و پخش نمي كنند! اگر تايپ دقيق مطالعه كنيد تا حد زيادي متوجه خواهيد شد.نقل قول:
با سلام
من برای کارم نیاز به یک دی وی دی رکوردی دارم که دارای عمر بالایی باشه از طرفی هنگ نکنه و نیز اگر در حال رکورد برق رفت تا اونجایی که ضبط کرده رو بتونه در حافظه یا فلشی که به آن متصل است نگه دارد!
لطفا راهنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان
من یک dvdplayer 9750 lg خریدم که با کابل hdmi به تلویزیون وصل کردم اما تصویر احساس می کردم که کنتراست بسیار پایینی داره امروز هم از خروجی hdmi و هم خروجی کامپوننت تصویر گرفتم و تلویزیون رو دو تصویر کردم که هر دو از dvd ' گرفته شده در کمال تعجب شفافیت تصویر از خروجی کامپوننت در حالت 576p در مقابل خروجی HDMI در همان حالت بالاتره و کنتراست بهتره و با چشم کاملا قابل تشخیصه ( تلویریون LED sharp)
علت این قضیه چیه کابل hdmi هم همان کابل همراه با dvd lg است که در کارتنش بود
اگه لازم باشه تصویر رو براتوتن میزارم
لطفا منو کمک کنید تا علت این قضیه رو بدونم
سلامنقل قول:
يادم هست آقاي برزين حدود يك سال پيش يك مطلبي نوشته بود كه ميگفت دوستاني كه سيستم هاي تجاري و پليرهاي ارزان دارند خروجي RGB را هم امتحان كنند, امكان داره نتيجه بهتري از HDMI بگيرند.
دلايل را هم ذكر كرده بودند كه الان من يادم نيست.
نقل قول:
دوستان اگه میشه به من هم کمک برسانند ... :21:
راستی بازم بخاطر سئوال نا به جام منو ببخشید ... اگر کسی از دوستان جای اصلی این پرسش رو می دونه بگه ... (:31:)
شاید به خاطر کابلش باشه چون مطمئننا به خاطر قیمت بالای کابل HDMI کابل با کیفیتی همراهش ارائه نمیکنند.نقل قول:
ضمننا از لحاظ کیفیت تصویر از طریق HDMI به نظرم فیلیپس بهتر از الجی باشه.
سلامنقل قول:
خروجي تلويزيون را وصل كن به ورودي دي وي دي ركوردر تا تمام ورودي ها به تلويزيون ضبط بشه
فقط در اين نوع اتصال حتما بايد تلويزيون روسن باشد.
نقل قول:
منم اولش دقیقا همین کارو کردم ... اما فقط صدا رو ضبط می کنه ... تصویر نداره ...
اما در حالت معمول از آنتن براحتی می گیره ...
ركوردر را بايد روي LINE IN تنظيم كنيد. امكان داره روي تيونر باشد.نقل قول:
خروجي TV رو حتما چك كنيد.
سلام دوستان.تازگی یه ال سی دی سونی 40EX500 خریدم.خاستم سینما بخرم براش ولی دیدم پلیرش چیز جالبی نیست.سوالم اینه که اگه بخام پلیر جداگونه بخرم و سیستم صوتی رو هم جدا بگیرم اگه مثلا سیستم صوتی 6 بانده + ساب باشه باید پلیر هم 6 تا خروجی داشته باشه یا چیزی تو این مایه ها؟ببخشید اگه سوالم آماتوریه!
:19:
باید پلیری بخری که قابلیت پردازش و ارسال سیگنالهای چند کاناله ( دالبی و ... ) رو داشته باشه (به عبارتی خروجی های دیجیتال و اپتیکال داشته باشه) اونوقت میتونی این پلیر رو به یه دک دالبی یا AV ----- وصل کنی (شاید یه سینمای خانگی معمولی این قابلیت رو داشته باشه که به عنوان یه Av ----- بشه ازش استفاده کرد) و از صدای چند کاناله واقعی لذت ببری.
بعضی AV رسیورها هم هستن که صدای استریو رو میگیرن و به طور مجازی 5.1 یا 7.1 کاناله میکنن که اون دیگه مربوط میشه به قابلیتهای ----- شما ولی به هیچ وجه کیفیت یه صدای چند کاناله رو که به صورت Native یا واقعی با سیستم چند کاناله صدا برداری شده باشه ندارن...
بله از هر دو میتونید استفاده کنید.نقل قول:
ببینید پلیر فعلیتون چه ورودیهایی برای صدا داره. همشون حداقل یه ورودی AUX دارن. اگه ورودی اپتیکال داشته باشه که چه بهتر. خروجی صوت پلیر جدید رو به این ورودی وصل کنید و تصویرشم به تلوزیون بدید.
ممنون از جواب.تو بازار که تحقیق کردم دیدم فقط پلیر مارشال هست که 5.1 کاناله هست که میشه یه سیستم صوتی 5 بانده رو بهش وصل کرد.من منظور شما رو متوجه نشدم از اینکه گفتی وصل کنم به رسیور؟مگه خروجیهای پلیر به بلندگوها وصل نمیشه؟پس ----- این وسط چه کارست؟(----- من هایویون 9696)
عزیز من، ایشون منظورشون از ----- دستگاهی است که تمام سیستم های صوتی و تصویری بهش وصل میشه ، منظور از ----- ، گیرنده ماهواره نیستش. در ضمن اون فروشنده اشتباه به شما گفته ، فیلیپس هم مدلهایی داره که خروجی 5.1 آنالوگ داره مثل 5986 و 5996 ولی در صورتی میشه استفاده کرد که اسپیکر خودش آمپلی فایر داشته باشه.نقل قول: