اینم بخونین بد نیست تو صفحه ی اول بودنقل قول:
همینجوری میتونی سرور رو آنلاین کنی و اگه به عکس دقت کنی 127.0.0.1 رو به آی پی ای دی اس ال یا نامه دومینت تغیر میدی و همون جوری سیو میکنی اونوقت سرورت آنلاین میشه
Printable View
اینم بخونین بد نیست تو صفحه ی اول بودنقل قول:
همینجوری میتونی سرور رو آنلاین کنی و اگه به عکس دقت کنی 127.0.0.1 رو به آی پی ای دی اس ال یا نامه دومینت تغیر میدی و همون جوری سیو میکنی اونوقت سرورت آنلاین میشه
سلام آقا حسین
اگه ممکنه اسامی GMهاتون رو بهم بگید تا توی بازی add friend کنم.
باید باهشون در ارتباط باشم. ممنون درضمن یکی از دوستام میخواد Hero شو Change بده به Horde چه باید بکنه؟ :-)
ممنون
اگه می شه دستورات gm رو كامل كنید . این فایلی كه گذاشتین اصلا به درد نمی خوره . فارسی بنویسید مثل نمونه ها . مثلا چطوری یه مونت خاص بدیم به هیرو . یا كوست های باگش رو درست كنیم . ممنون
سلام:19:
من هنوز مشکلم رو نتونستم رفع کنم (نمی تونم مینی منیجر رو ران کنم):13:
من نرم افزار Wamp رو نصب کردم و بعد از اون فایل هایی که گفته بودین رو دانلود کردم و به آدرس C:\Wamp\www کپی کردم.
بعد از اون SQL رو اجرا کردم و به Navica متصل شدم. اما جای دیتا بیس ها گزینه Import نبود و فقط Execute Batch Fail بود که از طریق اون فایل هایی که داخل پوشه C:/Wamp/www/qsl بود (با فرمت Sql) رو یه جورایی کاری مثل Import رو انجام دادم. (ولی نمی دونم درسته یا نه:31:)
حالا نمی دونم فایلی که توی پوشه C:/Wamp/www/Config/Config.xml رو چه جوری کانفیگ کنم. آخه همه اطلاعات داخلش صحیح و درسته !!! (من رو فایل راست کلیک و گزینه Edit رو میزنم)
با تشکر از همه افرادی که کمک میکنند.:10:
----<<<در مهربانی همچون باران باش که در ترنمش علف هرز و گل سرخ یکیست>>>----
با سلامنقل قول:
عزیز احتیاجی نیست که اون فایل رو کانفیگ کنی.
این فایلی رو که برات گذاشتم رو دانلود کن و بعد با notepad بازش کن و بعد Ctrl+f رو بزن و کلمه Password رو سرچ کن و هر جایی که نوشته بود password اونو با پسورد دیتابیس خودت عوض کن(منظورم همون پسوردی هست که باهاش به دیتابیس وصل میشی) و بعد Ctrl+s رو بزن تا سیو بشه و بعد اونو توی مسیر زیر کپی کن به جای فایل اصلیش.و بعد توی internet explorer بنویس 127.0.0.1 تا مینی مینیجر باز بشه به امید خدا:20:.
این فایل رو دانلود کن:
اینم همون مسیر که بهت گفتم فایلو توش کپی کنی:نقل قول:
کد:http://filebeam.com/b5642b5f279dc70b7f769c3c78d736cb
نقل قول:
C:\wamp\www\scripts
سلام به همگی دوستان !
من یه مشکل دارم همه کارا رو هم کردم نشد حال اینجا مطرح میکنم ببینم کسی واقعا تواناییش رو داره مشکل منو حل کنه یا نه البته مطمئن ام اینجا زیاد مطرح شده اما خودتون میدونید 133 صفحه رو خداییش حال گیریه بگردی دنبال جواب مشکلت !
من سرور Mangos 3.3.2 رو گرفتم و راه اندازی کردم تو game net حال واسه اینکه بقیه سیستم های گیم نت بتونن بهش وصل شم مشکل دارم . همون جا که سرور رو دانلود کردم نوشته بود Bind ip رو که 127.0.0.1 بود به ip سیستم host که 192.168.1.31 باشه تغییر بدید ( البته Bind ip داخل realmd.conf و mangosd.conf رو میگم )
حال این کار رو کردم و زمانی که خواستم وارد بشم به من که خود host هستم ایراد میگرفت و در قسمتی که user va pass رو وارد میکنم بعد از پیامه Connected پنجره Realm selection باز میشه . جا داره بگم 6 ساله دارم wow بازی میکنم ایراد از noob بودنم نگیرید و توضیح جدا ندید فقط بگید Ip رو چطور و از کجا درست کنم که هم خودم که host هستم و هم دیگران که تو گیم نت با سیستم من شبکه شدن بتونیم بازی کنیم . و همو تو بازی ببینیم نه اینکه هرکی واسه خودش یه سرور جدا ران کنه D:
Ip sever : 192.168.1.31
systeme 2 : 192.168.1.32
.
.
.
خدا خیر تون بده ...اگر کسی حوصله نداشت اینجا توضیح بده شماره بده من زنگ میزنم سوال میکنم .
خیلی ممنون از کمکت :11:نقل قول:
اون فایل هایی که می خواد Import کنم رو با چی (اصلا نیازه ؟؟) [با Execute Batch FIle یا .گزینه دیگه که زیر همونه ؟:eh:
agha 1 soal minimanager chie ????????
erepublik.com/en/referrer/Xebeer
in chie dige ino nemidoonam :D
عزیز جان من هم همین مشکل شما رو داشتم توی گیمنتم به صورت آفلاین میخواستم بازی کنم نمیشد ولی حلش کردم خواستی به آیدی من pm بده تا بگم حوصله نوشتن ندارم mekabiz_1978نقل قول:
مهدی جان ممنون به یاهوت پیام دادم منتظر جوابت میمونم .
کسی دیگر هست من را در این مقوله یاری کند :( ؟
salam Ice Lord man In 2.4.3 ke aval topic Gofti ro dl kardam runam kardam Vali to game net bejoz server Asli ke run kardam rosh 2.4.3 ro Nemishe baghie cilent System ha Biyan Tosh mige unible Connect Lotfan rahnamai Kon ta beshe baghie system hae game net ham az Bazi Estefade konan
سلام حسین عیدت مبارک.نقل قول:
خیلی ازت ناراحت شدم.میایی اینجا پست میزاری ولی کاری که من بهت گفتم رو انجام نمیدی. فقط میخواستم بهت بگم که میدونم وقت داری به اینجا سر بزنی ولی وقت نداریی کاره منو انجام بدی؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41::41::41:
من مجبورم به خاطره چک کردنه ایمیلم روزی چند بار برم کافی نت یا هرجایه دیگه ای این دلیل نمیشه که من از خونه آنلاین باشمنقل قول:
ناراحتی بدونه دونستنه دلیل بی مورده
Inaro midonam vali aksae ke bod hame naghes bod baz nemishod - vase hamin porsidam - man bazam migam server sakhtam joz systemi ke serevr rosh rune baghie vared nemishan - realmlist ro ham roe 127 .0.0.1 Gozashtam vase baghie sytema
نقل قول:
دوست عزیز من سرور منگوس با پچ 2.4.3 قبلا توی گیم نتم ران کرده بودم الان 3.2.2a دارم شما از منگوس تا
addons برای این پچ خواستی بگو تا لینک بهت بدم مشکل شما هم میدونم از کجاست به ای دی من pm بده تا
جایی که میدونم راهنمایی کنم بخوام بنویسم طولانی میشه شرمنده حوصله اش نیست
id : mekabiz_1978 :20:
با سلام
بنده چند تا سوال در خصوص راه اندازی سرور آنلاین منگوس داشتم شاید جواب این سوالها گره کار بیشتر بچه های این فروم رو وا کنه....
1. برای نصب برنامه بر روی VPs (سرور مجازی) نیازی به نرم افزارهایی مانند پلسک و دایرکت ادمین و ... هست یا خیر؟
دراین صورت توضیحی در مورد نحوه راه اندازی سرور منگوس را بر روی آن بفرمایید
2. آیا سرورساز منگوس رو کاملا بر روی VPs (سرور مجازی) قرار میدهیم یا اینکه VPs (سرور مجازی) را در کامپیوتر شخصی بار کرده و قسمت IP در mangosd.conf و دیتابیس رو به آی پی دومین VPs (سرور مجازی) تغییر می دهیم؟
3. و در این صورت که راه اندازی سرور ساز منگوس در VPs (سرور مجازی) صورت بگیرد ، برای نصب برنامه های مورد نیاز (Apache,PHP,MySQL) تک تک نصب نماییم یا بجای آن از WAMP(Win) ،LAMP(Linux)، XAMMP در VPs (سرور مجازی) نصب نماییم؟
4. حداقل شرایط VPs (سرور مجازی) برای راه اندازی سرور چقدر باید باشد؟
cpu , ram , B.W, Download,Ping,...
نوع VPs (سرور مجازی) : ویندوز یا لینوکس؟
و نوع نرم افزارهای مورد نیاز .....
با تشکر از همکاری صمیمانه تمامی دوستان فروم :46::40:
با سلام
بنده چند تا سوال در خصوص راه اندازی سرور آنلاین منگوس داشتم شاید جواب این سوالها گره کار بیشتر بچه های این فروم رو وا کنه....
1. برای نصب برنامه بر روی VPs (سرور مجازی) نیازی به نرم افزارهایی مانند پلسک و دایرکت ادمین و ... هست یا خیر؟
2. آیا سرورساز منگوس رو کاملا بر روی VPs (سرور مجازی) قرار میدهیم یا اینکه VPs (سرور مجازی) را در کامپیوتر شخصی بار کرده و قسمت IP در mangosd.conf و دیتابیس رو به آی پی دومین VPs (سرور مجازی) تغییر می دهیم؟
3. و در این صورت که راه اندازی سرور ساز منگوس در VPs (سرور مجازی) صورت بگیرد ، برای نصب برنامه های مورد نیاز (Apache,PHP,MySQL) تک تک نصب نماییم یا بجای آن از WAMP(Win) ،LAMP(Linux)، XAMMP در VPs (سرور مجازی) نصب نماییم؟
با تشکر از همکاری صمیمانه تمامی دوستان فروم :46::40:
با سلام
با تشکر از همکاری صمیمانه تمامی دوستان فروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جوابگو نیست؟!!!!!
salam sry man farsi nemitonam benevisam man mikhastam bedonam dar morede ki servero run mikone mishe tozih bedid alan man hame kararo kardam mitonam masalan be kasii dige bedam servero run kone ?
1-برای سایت ثبت نام کاربر ها به موردی نیاز دارن، اما xamp و مواردی مثل اون کافیه
2-همه چیز رو روی vps قرار میدین
3-من گذینه اول رو پیشنهاد می دم دومی هم میشه
4- vps به درد این کار نمی خوره، چون CPU شیر هست و وقتی افرادی که VPS مشتکر دارن کار بکنن، سرور شما لگ میگیره. اما با توجه به کیفیت اینترنت توو کشور های خارج، با وجودی که از ایران پینگ رو بالا ( ولی در حد راحت بازی کردن ) میبینین، ولی معمولا پینگ ثابت میمونه.
سرور من روی VPS هست و برای همین نمیشه درست بازی کرد و در حد نمونه کار نگهش داشتم !
salam mishe fast javabamo bedid chera ejra nemishe mysql.bat:S
من نميتونم mysql.bat انو اجرا كونم دليلش چيه ؟
احتمالاً یه Mysql روی سرورتون نصب کردین و از اونجا که این نرم افزار اتوران با بالا اومدنه ویندوز اجرا میشه اول باید اونو متوقف کنید و بعد Mysql.bat رو اجرا کنید .نقل قول:
شما میتونید به این آدرس رفته و اونو متوقف کنید :
Control Panel/Administrative Tools/services/Mysql روی Mysql کلیک کنین و Stop رو بزنین و بعد Mysql.bat رو اجرا کنین
امیدوارم کمکی کرده باشه
موفق باشین
با نرم افزار SQl Yog به Mysql وصل شو ، برو تو قسمته realmd بعد view table رو بزن و 127.0.0.1 رو به آی پی سیستمه سرورت تغیر بده مثلاً 192.168.10.1 بعد سیو کن و تو بقیه سیستم ها realmlist.wtf رو به همون آی پی تغیر بدهنقل قول:
موفق باشی
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
اگه بخوای سرور رو به کسه دیگه بدی باید همون کار هائی که شما روی سیستمتون کردین اونم انجام بدهنقل قول:
اگه میخوائین رفیقتون توی سیستمه شما بازی کنند باید آی پی سرورتون رو به آی پی ADSL خودتون تغیر بدین
اگه پست قبلی رو ببینی میفهمی که چیکار باید بکنی
موفق باشی
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
قابله توجه عزیزان
داخله بعضی از پست ها برخی از دوستان نمیتونن عکس هائی که ضمیمه شده رو ببینن ، شما میتونین با استفاده از V P N یا Proxy عکسها رو به راحتی مشاهده کنین که البته منV P N رو پیشنهاد میکنم.
سلام دوستان
اول اینکه می خواستم بگم من سرور 3.3.2 منگوس رو دارم و راه انداختم ، یه قابلیت تو arcemu دیدم که تو منگوس نداره اینطوری بود که اگه پلیر معمولی دستورات gm رو تایپ می کرد هیچ اتفاقی نمی افتاد و شبیح صحبت کردن معمولی می شد مثلا اگهه می زد gm on. اون گوشه می نوشت gm on . ولی تو منگوس می نویسه چنین کامندی وجود نداره حالا می خوام این قابلیت رو به منگوس اضافه کنم مرسی از همتون
دوم اینکه چطوری میشه command bot که تو منگوس 3.2.2 بود رو به سرور 3.3.2 اضافه کرد یا کلا یه کامنت اضفه کرد
اگه دوستان راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم :20::10::40::11:
دقیقا همین کازی که شما میگید رو کردم اما سیستم هایه دیگه تو قسمتی که بعد از وارد کردن user و pass منتظر ورود میمونن تا connected کامل شه . پنجره انتخاب realm list باز شد تو دیتا بیس هم هی میزد Updating realm listنقل قول:
در صورتی که من سیستم سرور باشم داخل بازی بودم !
اوووووووووووووووووف بلاخره تموم شد.
ادم پدرش در مياد اين همه صفحه رو بخونه:19:
آخ يادم رفت سلام:46:
قبل از هر چيز جا داره از همه دوستاني كه زحمت كشيدن واطلاعاتشون رو در اختيار بقيه قرار دادن تشكر كنم:10:
توي اين تاپيك از برنامه هاي زيادي واسه ران كردن سرور اسم برده شده ، اما هيچ كس مقايسه كاملي رو انجام نداده . دوستاني كه تجربه بيشتري دارن لطف كنن اين كارو انجام بدن.
لطفا نگين كه اين نرم افزار بهتره ،بگين چرا بهتره ،كرش كمتري داره ، باگ گرفتنش ساده تره يا مثلا patchهاش زود به زود مياد ...
ميشه ديتا بيس رو از يك core مثل mangosبه يه core ديگه منتقل كرد، منظورم پلير ها هستن و ايتماشون؟
:40:سلام ببخشيد من چرا نميتونم از برنامه منگوس فايل mysql.bat اجرا كونم ؟ اگه برنامست كه ميشه اين رو اجرا كرد بدين ممنون ميشم
اصلا اپدیت کردن منگوس ربطی به از بین رفتن پلیر ها با ایتم هاشون نداره چون پلیر های و ایتم هاشون داخل sql characters هستندنقل قول:
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
برای ران کردن mysql اگه سرور ویندوز دارید یا داخل سرور خودتونه حتما XAMPP نصب کنیدنقل قول:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
دوستان یک ماهی میشه من سرور راه انداختم تقربا بیشتر باگ ها فیکس کردم خوشحال میشم سر بزنید
که با آیپیکد:http://www.wow4-all.com/
هم بالا میادکد:http://77.68.58.172/
رلیم هم : 77.68.58.172
با سلام و تبریک من بازی wowرو در چهار دی وی دی دارم وهمه کاراش رو هم می کنم ولی mangos وrealmlist اجا نمی شن البته راهنمای نصب هم داره لطفا اگه میشه تصویری در سطح ابتدایی مراحل نصبشو توضیح دهید تا مشکل همه حل بشه...........با تشکر..........چاکر همه هم هستیم...................
شما با چه ریلم لیستی وارده بازی بودی ؟نقل قول:
روی سیستمه سرورت فایروال نداری ؟
مطمئنی که آی پی رو درست دادی و درست سیو کردی ؟
خواهشاً همه چیز رو یه بار از اول کامل چک کن
من بارها گفتم وقتی درباره ی چیزی اطلاعاته کاملی ندارین دربارش توضیح ندین که دوستان گمراه نشننقل قول:
مثلماً کاراکتر و ریلم هر سروری با اون یکی فرق میکنه حتی با توجه به اینکه همه ی اونها یه کار رو انجام میدن ، برای راه انداختنه MYSQL آخه چه احتیاجی با XAMPP هست ؟! لطفاً در توضیح دادن دقت کنید !
درباره ی سرورتون هم باید بگم سایته شما کاملاً داغونه جدیداً بهش سر زدین ؟
موفق باشین
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
دلیله اجرا نشدنش چیه ؟نقل قول:
ارروره خاصی میده ؟
اگه اررور میده لطفاً اررور رو کامل بگین
اگه اررور نمیده چه اتفاقی میوفته که ران نمیشه لطفاً واضح تر بگین تا دوستانه خوبمون بتونن بهتون کمک کنن
فکر میکنم منظور ایشون اپدیت core منگوس بوده و نپریدن چرکترها و ایتم ها که با اپدیت نه ایتم ها میپره نه چرکتر هانقل قول:
برای run و off کردن و مدیریت Mysql بهترین نرم افزار در سرور ویندوز Xampp هست
درضمن سایت من هم داغون نیست همینوطو که بالا گفتم فعلا DNS های دامین مشکل داره با ایپی هم بالا میاد
با ایپی باز کنید هیچ مشکلی ندارهکد:http://77.68.58.172
اموزش ساخت سرور از ابتدایی تا پیشرفته همراه با عکس و توضیحات کامل و دقیق
این آموزش واسه دوستانی که تازه کار هستند قرار میدم امیدوارم کارهمه راه بیوفته
نرم افزارهای مورد نیاز
GIT:
Tortoise-SVN :کد:http://msysgit.googlecode.com/files/Git-1.6.5.1-preview20091022.exe
32 bit
64 Bitکد:http://downloads.sourceforge.net/tortoisesvn/TortoiseSVN-1.6.6.17493-win32-svn-1.6.6.msi?download
کد:http://downloads.sourceforge.net/tortoisesvn/TortoiseSVN-1.6.6.17493-x64-svn-1.6.6.msi?download
Visual C++ 2008 Express Edition :
Platform SDK Installed For Windows System :کد:http://www.microsoft.com/Express/vc/#webInstall
MySQL :کد:http://filebeam.com/ec37c69c7101cb62b90c6e731e6272f3
SQLYogکد:http://dev.mysql.com/downloads/mysql/5.1.html
آموزش نصب Mysql
بعد از نصب 2 گزینه به شما میده Typical و Complete شما Complete انتخاب کنید و next بزنید
مرحله بعدی Configure and Register انتخاب کنید و next کنید
مرحله بعدی Standerd Configuration انتخاب کنید و next کنید
مرحله بعدی تیکه Modify security seting بزنید و سپس یوزر پسورد طبق عکس زیر وارد کنید
سپس تیکه Enable Root Access from remote Machines بزنید و next کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب سرور منگوس
ابتدا در روی دسکتاپ یا یکی از درایو ها فلدری با نام MaNGOS بسازید
وارد فلدر منگوس بشید و فلدرهایی با نام های UDB و Server بسازید
حالا
روی فلدر منگوس راست کلیک کرده و گزینه Git GUI Here انتخاب کنید طبق عکس زیر
سپس گزینه Clone Existing Repository کلیک کنید طبق عکس زیر
سپس در کادر بالا این ادرس بزنید
git://github.com/mangos/mangos.git
ودر کادر پایین چون من درایو C انتخاب کردم به این صورت خواهد شد
C:\MaNGOS\src
سپس روی گزینه Clone کلیک کنید طبق عکس زیر
تا این مرحله باید به صورت زیر فایل ها و فلدر ها ساخته شده باشه
سپس روی فلدر UDB که قبلا ساخته بودید راست کلیک کنید و گزینه SVN Checkout انتخاب کنید طبق عکس زیر
سپس در کارد بالا ادرس زیر را بدید بقیه موارد دست نزنید سپس ok کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:https://unifieddb.svn.sourceforge.net/svnroot/unifieddb
تقریبا 230 مگ دانلود میکنه
سپس فلدر src باز کنید دوباره وارد فلدر src بشید سپس فلدر Bindings بشید و فلدری با نام scriptdev2 بسازید
سپس روی این فلدر که ساختید راست کلیک کنید و گزینه SVN Checkout بزنید
سپس ادرس زیر را در کارد بالا بدید و ok کنید
کد:https://scriptdev2.svn.sourceforge.net/svnroot/scriptdev2
سپس وارد فلدر زیر بشید
MaNGOS\src\win
اگه Visual C++ 2008 دارید فایل زیر اجرا کنید
mangosdVC90.sln
و اگه Visual C++ 2005 دارید فایل زیر
mangosdVC80.sln
طبق عکس زیر روی Build و سپس Configuration Manger کلیک کنید
سپس طبق عکس زیر گزینه Release انتخاب کنید و close بزنید
سپس طبق عکس از بالا Biuld و سپس build solution انتخاب کنید
صبر کنید تا Build تکمیل بشه و 0 failed بشا بده در صورت اینکه failed داد حتما یه جا کار اشتباه کردید
بعد از این SQLYog اجرا کنید و مشخصات Sql که در Mysql ساخته بودید بدید به صورت زیر
Mysql adress : localhost
UserName : root
password: پسوردی که در نصب Mysql انتخاب کرده بودید
Port : 3306
سپس دیتابیس های زیر را بسازید
mangos
realmd
scriptdev2
characters
طبق عکسهای زیر
بعد از ساخت دیتابیس ها باید به صورت زیر باشه
سپس به فلدر زیر برید
MaNGOS\src\src\bindings\scriptdev2
اگه Visual C++ 2008 دارید فایل زیر
scriptVC90.sln
و اگه Visual C++ 2005 دارید فایل زیر
scriptVC80.sln
و مانند فایل mangosdVC90.sln عمل کنید یعنی ابتدا از بالا Build سپس Configuration Manger و سپس Release انتخاب کنید و Close بزنید سپس از بالا build سپس Build solution انتخاب کنید
پایان کار باید به شما 0 Failed بده در غیر این صورت اشتباه انجام دادید
دوباره بر میگردیم به SQLYog بازش میکنید و یکی یکی Sql ها را ایمپورت میکنیم
ابتدا روی Characters راست کلیک کرده و از کزینه import سپس Restore from Sql dump انتخاب کرده و سپس روی ... کلیکی کنید و فایل زیر را انتخاب کنید
MaNGOS\src\sql\characters.sql
سپس روی گزینهExecute کیلیک کنید و سپس Yes
حالا روی Realmd راست کلیک و Import سپس Restore from Sql dump و فایل زیر را انتخاب کنید و Excute کنید
MaNGOS\src\sql\realmd.sql
سپس وارد فلدر MaNGOS\UDB\trunk\Full_DB\ میشید و فایل rar را Extract کنید
سپس فایل اکسترکت شده را برای دیتابس mangos مانندrealmd و چرکتر import کنید
دوباره روی دیتابس mangos راست کلیک منید و restor from sql dump و به فلدر زیر برید
MaNGOS\UDB\trunk\Updates\0.11.6_additions\
سپس فایل ها یی که بااس زیر شروع میشه یکی یکی ایمپورت کنید
XXX_corepatch_mangos_XXX_to_XXX
به طور مثال
384_corepatch_mangos_8587_to_8734
سپس فایل های
XXX_updatepack_mangos.sql
به ترتیب همه اپدیت ها انجام بدید
سپس طبق عکس زیر از column db_verion ورژن دیتابس خودتون ببنید
پس از اینکه ورژن دیتابیس مشخص شد روی mangos راست کلیک کنید سپس restor from sql dump و به فلدر زیر برید
MaNGOS\src\sql\updates\
و sql هایی که شمارشون از شماره ورژن دیتابس بالاتره به ترتیب انتخاب کنید و Excute کنید تا ایمپورت بشه
سپس روی دیتابس scriptdev2 راست کلیک کنید و import >restor from sql dump سپس فایل های زیر ایمپورت کنید
scriptdev2_create_structure_mysql.sql
scriptdev2_script_full.sql
سپس روی دیتابیس mangos راست کلیک کنید و import >restor from sql dump سپس فایل زیر ایمپورت کنید
MaNGOS\src\src\bindings\scriptdev2\sql\mangos_scri ptname_full.sql
سپس فلدر های UDB و Server کات کنید وارد فلدر src بشید و past کنید
سپس وارد فلدر زیر بشید و تمام فایل های .exe و .dll داخل فلدر Server کپی کنید
MaNGOS\src\bin\Win32_Release
سپس وارد فلدر زیر بشید و فایل realm.config.dist.in داخل فلدر Server کپی کنید
MaNGOS\src\src\realmd
سپس وارد فلدر زیر بشید و فایل mangos.config.dist.in داخل فلدر Server کپی کنید
MaNGOS\src\src\mangosd
سپس وارد فلدر زیر بشید و فایل scriptdev2.config.dist.in داخل فلدر Server کپی کنید
MaNGOS\src\src\bindings\scriptdev2
سپس 3 فایل زیر را
mangos.conf.dist.in
realm.conf.dist.in
scriptdev2.conf.dist.in
به صورت زیر رینیم کنید
mangos.conf
realm.conf
scriptdev2.conf
سپس فایل mangos.conf باز کنید و خط زیر پیدا کنید
RealmID = 1
DataDir = "."
LogsDir = ""
LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;mangos;realmd"
WorldDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;mangos;mangos"
CharacterDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;mangos;characters"
MaxPingTime = 30
WorldServerPort = 8085
BindIP = "0.0.0.0"
و به صورت زیر تغییر دهید
RealmID = 1
DataDir = "."
LogsDir = ""
LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;YOUR ROOT PASSWORD;realmd"
WorldDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;YOUR ROOT PASSWORD;mangos"
CharacterDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;YOUR ROOT PASSWORD;characters"
MaxPingTime = 30
WorldServerPort = 8085
BindIP = "0.0.0.0"
به جای YOUR ROOT PASSWORD پسورد Mysql که ساختید بدید
سپس فایل realmd.conf باز کنید خط زیر پیدا کنید
LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;mangos;realmd
و با خط زیر عوض کنید
LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;YOUR PASSWORD;realmd
سپس فایل scriptdev2.conf باز کنید خط زیر پیدا کنید
ScriptDev2DatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;mangos;mangos;scriptdev2
و با خط زیر عوض کنید
ScriptDev2DatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;YOUR PASSWORD;scriptdev2
سپس وارد فلدر زیر بشید
MaNGOS\src\contrib\extractor
وفایل Ad.exe داخل فلدری که بازی کامل همراه با پچ نصب کردید بریزید و اجرا کنید
بعد از تکمیل فلدر های maps و dbc داخل فلدر server کپی کنید
سپس وارد فلدر زیر بشید
D:\New Folder (18)\src\contrib\vmap_extract_assembler_bin
و فایل make vmaps.bat اجرا کنید و بعد از تکمیل فلدر های buildings و vmaps داخل فلدر server کپی کنید
سپس فایل های realmd.exe و mangosd.exe اجرا کنید
سرور شما اکنون آنلاینه و با یوزر و پسورد administrator میتونید وارد بازی بشید
موفق باشید امیدوارم این اموزش مفید باشه اگه غلط املایی بود ببخشبد ساعت الان 4 نصفه شبه که این اموزش تو 1 ساعت و نیم نوشتم
سوالی بود بپرسید
بسته به نسخه ویژوال استودیو که برای کامپایل استفاده کردین، dot net framework مورد نیاز رو نصب کنیننقل قول:
شما اگه بخوای منگوس هم آپدیت کنی بسته به آپدیتی که میکنی ممکنه کاراکترها و ایتم هاشونم بپرهنقل قول:
مثال : منگوس 2.4.3 به 3.0.3
البته اگه این آپدیت رو انجام داده باشین
برای مدیریته ران و یا استوپ کردنه MYSQL خیلی راحت میتونی از این آدرس Control Panel/Administrative Tools/services این کارو انجام بدی بدونه نیاز به یه نرم افزاره 38 مگابایتی مثله XAMPP
من فکر میکنم اررور هائی که من دیروز دیدم مربوز به کانفیگ های سایتتون بود نه دی ان اس به هر حال الان برطرف شده بود و سایته بسیار زیبائی هم بود
آموزشتون خوب و کامل بود ولی به نظره من UDB دی تا بیسه زیاد کاملی نیست
البته مورده استفادش خیلی زیاده شما اگه UDB استفاده میکنی و مشکلاتی برای ایتم ها یا آپدیت شدنه خیلی دیر داری بهم بگو تا یه دیتا بیسه خوب بهت معرفی کنم ، البته این دیتابیسی که بهت معرفی میکنم فقط به خاطره آموزشه خوبته
موفق و سربلند و پیروز باشی
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
با اجازه توضیحتون رو کامل میکنمنقل قول:
معمولاً Netframworke 3.5 کاملاً جواب میده
با تشکر از توضیحه دوسته خوبمون KhepeleSibilo
نقل قول:
ارور ها مربوط به این میشه چون سایت قبلا روی سرور دیگه بود و DNS ها برای اون سرور ست شده بود الان به سرور جدید منتقل شده ولی هنوز DNS ها ست نشده بخاطر همین بعضی وقت ها سرور قبلی باز میشه و این ارور مربوط به سرور قبلیه
با ایپی باز کنید هیچ مشکلی نداره
رلیم هم همینهکد:http://77.68.58.172/
77.68.58.172
پچ هم 3.3.2