سلام آقا مهدی!نقل قول:
دستت درست:46:
واقعاً ازت ممنونم خیلی راهنمایی خوبی در مورد میکرو ----- کردی!
اول در مورد اینکه چرا می خوام ADSL بگیرم،اینکه واقعاً روزی حداقل 2-3 ساعت با اینترنت کار دارم(بیشتر وبگردی و دانلود(البته نه چند صد گیـــــــــــــــگ!)) و اینکه دیال آپ واقعاً خسته ام کرده(با اون سرعت مزخرفش) و اینکه پول تلفنمون هر دفعه این :18: جوریه(چون از شبکه هوشمند استفاده می کردم)
راستی یه سوال؟
وقتی سرویس adsl رو راه انداختم،اگه اعتبارم تموم شد یا قبل از اون می تونم از دیال آپ هم استفاده کنم؟
چون اصلا بدون اینترنت نمی تونم زندگی کنم!
(منظورم اینه که بعد از رانژه شدن خط،مشکلی واسه دیال آپ پیش نمی یاد؟)
========================
در مورد نوع سرویسم راستش فعلا می خوام اینترنت محدود بگیرم چون الآن سرم شلوغه و تا چند ماهه دیگه خیلی وقت اینترنتو ندارم،یعنی می خوام علی الحساب یه چیز ارزون باشه که اگه زیاد وقت نکردم استفاده کنم،بعد از اتمام مدت،پولم سوخت نشه:19:
از طرفی فعلا حدود 2- 3 گیگم دانلود دارم که ترافیک حجمی 3-4 گیگ فکر کنم کافی باشه!
========================
راستش تو اینترنت فایندر نگاه کردم و یه چند تایی رو طبق اون چیزی که می خوام انتخاب کردم منتها الآن مساله ام فقط پشتیبانی وثبات شبکه اس!
========================
در مورد راه اندازی مودمم واقعیت،نمی خوام پول مفت به این شرکتا بدم!
دوست دارم خودم راش بندازم،ولی اینکه گفتی ممکنه خیلی به مشکل بر بخورم،یه خورده تو شک افتادم...
راه اندازیش واقعاً خیلی مشکل داره یا خودم از پسش بر میام؟(حالا با هر نوع مودمی!)
بازم مخلصـــــــــــــــــیم:46:
((((در ضمن در مورد مودمها و اون سوالاتی که داشتم هم اگه کسی نظری داره،لطف کنه بگه!
مرسی:40:))))