نقل قول:
سلام دوست عزیز لطفا از ترینری که استفاده کردین رو واسه منم لینکش رو بزارین
من از ترینری که استفاده میکنم 1 مسکلی داره و اونم اینه که جون خودم و یاراو زیاد میکنه ولی جون این موجودم تا نصفه که می رسه دوباره پر میشه
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز لطفا از ترینری که استفاده کردین رو واسه منم لینکش رو بزارین
من از ترینری که استفاده میکنم 1 مسکلی داره و اونم اینه که جون خودم و یاراو زیاد میکنه ولی جون این موجودم تا نصفه که می رسه دوباره پر میشه
دوست عزیز مگه شما روی چه درجه سختی بازی می کنید؟نقل قول:
اگر روی easy میرید که کشتن اون سخت نیست ولی اگه normal میرید خیلی سخته و باید حتما از تاکتیک های مختلف استفاده درست بکنید.
اگه شما روی درجه normal میرید می تونید توی تنظیمات اونو روی easy بذارید. اگه روی easy هستید نباید مشکلی داشته باشید. مگر اینکه بازی رو زیاد نرفته باشید و شخصیت شما پیشرفت زیاد نکرده باشه و در Level های پایین باشه.
کلا این ماموریت متحد کردن dwarf ها رو باید آخرای بازی تموم کرد چون یکمی سخته.
[QUOTE=vahidgame;4914627]دوست عزیز مگه شما روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
اگر روی easy میرید که کشتن اون سخت نیست ولی اگه normal میرید خیلی سخته و باید حتما از تاکتیک های مختلف استفاده درست بکنید.
اگه شما روی درجه normal میرید می تونید توی تنظیمات اونو روی easy بذارید. اگه روی easy هستید نباید مشکلی داشته باشید. مگر اینکه بازی رو زیاد نرفته باشید و شخصیت شما پیشرفت زیاد نکرده باشه و در Level های پایین باشه.
کلا این ماموریت متحد کردن dwarf ها رو باید آخرای بازی تموم کرد چون یکمی سخته.[/QUOTE
سلام
نه من رو نرمال بازی میکنم
ولی حل شد مشکلم
اما من به کسی بر خوردم که گفت شمشیر استن تو شهر کتوله هاست ولی من هرچی میگردم اون رو بیدا نمیکنم میشه بگین کجاست
[QUOTE=mz_2006;4924008]شمشير استن !!!!نقل قول:
پيش اون توپوله هست كه توي اون خونه كه سمت چپ كليسا (يا يه همچين چيزي هست ) هست ... وقتي درش روبروت باشه ...همون مرده كه دوتا نوچه هم داره...
اما بايد باهاش كنار بياي تا كليد رو بگيري يا به كسي كه اسكيل قفل باز كزدن داره بگي بازش كنه ....
توی اون جا نیستش باید بری به خونه اون dwarf که در دهکده Redcliffe هستش.نقل قول:
دوستان یه سوال
من تازه می خوام بازی رو شروع کنم
بازی از ادامه قبلی شروع می شه یا اصلا کاری به قبلی نداره و باید از اول آدم ساخت و شروع کرد
قبل از كدوم ؟؟؟؟نقل قول:
اين بازي كه جديده !!!!
در ضمن براي شروع بايد شخصيتت رو بسازي ...:5:
آفار سلام تورو خدا راهنمای دراگون ایج رو بذارید من تازه اومدم و نمیتونم پیام خصوصی بدم.راهنمایی کنین
آقا مگه این یک dlc نیستنقل قول:
من شنیده بودم که dlc یه
نه اين بازي اصلي هست ...نقل قول:
dlc هم داره ... اسمش awikend يا يه همچين چيزي هست ...اما اونم ادامه دهنده بازي هست قبل از ماموريت اصلي ....
شما کلا بازی Dragon age رو بازی نکردید؟نقل قول:
این بازی در اواخر سال 2009 منتشر شده. برای اون dlc های زیادی اومده که امکانات مختلفی رو به بازی اضافه می کنه. بعضی ها از اونا هم یه چند ماموریت به بازی اضافه می کنن.یه بسته مکمل هم به نام Awakening برای اون منتشر شده که ادامه همون بازی هست ولی برای بازی کردن اون به نسخه اصلی بازی هم نیاز دارید.
توجه کنید که dlc با بسته مکمل فرق داره:rolleye:
سلام خب مثل اینکه قراره یه بسته مکمل دیگه هم عرضه بشه به نام Dragon Age: Origins - Darkspawn Chronicles
این لینک عکس ها توی بخش اخبار
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4926571&postcount=6943
من واقعا دارم نگران میشم اگه Bioware بخواد یه بسته مکمل دیگه هم بده پس کی وقت میکنه روی نسخه دوم بازی که قراره توی Q1 2011 بیاد کار کنه ؟
سلام کسی لینک مستقیم dlc:warden's keep رو دااره
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
سلام کسی لینک مستقیم dlc:warden's keep رو دااره بقیه dlc ها هم بود اشکالی نداره
درود بچه ها کسی میدونه چجوری باید اون مرحله Deep road رو رد کنی اونجا که پادشاه هارووین میگه برو دنبال اسمیت بگرد
هر کاری کردم نتونستم پیدا کنم راهنمایی کنید ممنون میشم
به به به
دوستان منم امشب یه مقدار وقت کردم نصبش کردم این بازی رو
موتورش که کپیه never winter nights ها هست فقط گرافکی های قوی تری داره
حالا یه مقدار مونده خم و چمش دستم باید ولی رو نرمال که کم آوردم!×! دارم با اجازتون ایزی میرم:31:
فعلا تا اینجا رفتم که اون یارو به پاشاه خیانت میکنه و دستور عقب نشینی رو میده ما هم به دسته این witch نجات پیدا میکنیم
برادر از گیم اسپات walkthrough اش رو گرفتی؟نقل قول:
درود بچه ها کسی میدونه چجوری باید اون مرحله Deep road رو رد کنی اونجا که پادشاه هارووین میگه برو دنبال اسمیت بگرد
هر کاری کردم نتونستم پیدا کنم راهنمایی کنید ممنون میشم
باید کامل توضیج داده باشن توش
من فکر نکنم به جایی که شما میگید رسیده باشم هنوز
ولی تا اینجاش که میشه گفت جزوه بازی های RPG سادس
داریوش جان چطوری برار Dark lord هستم کجایید پس چی شد سایت خوبینقل قول:
در ضمن گیم اسپات که فیل شده من این بازی رو ا سال پیش تموم کردم الان میخواستم یه بار دیگه برم هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کجا بود
سلام
آقا کسی داستان بازیو داره؟ من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم، اگه کسی داره بیزحمت بذاره، ممنون
ای بابا گیم اسپاتت فیلتـر شده؟
بیا برات چند تا راهنماش رو گرفتم زی کردم آپلود میکنم به کاره شما و دیگر دوستان میاد:
کد:http://www.2shared.com/file/Vke2S2aR/Dragon_Age_Origins_FAQs__Walk-.html
منظورتون از موتور چیه؟نقل قول:
موتورش که کپیه never winter nights ها هست فقط گرافکی های قوی تری داره
این بازی نسبت به اون بازی قوی تر ساخته شده. شبهای نوروینتر جزو بازی های تاپ سبک نقش آفرینی هستش ولی مطمئنا Dragon age از کیفیت بالاتری نسب به اون برخورداره.
نرمال این بازی خیلی سخته. ولی بازیش جوریه که باید حداقل سه چهار بار تمومش کنی تا لذت خیلی زیاد ازش ببری. به خاطر همین در دفعه های بعدی می تونید در درجه نرمال برید که در این صورت بازی هیجانش بالاتر میره و باید حساب گرانه در بازی عمل کنید.نقل قول:
حالا یه مقدار مونده خم و چمش دستم باید ولی رو نرمال که کم آوردم!×! دارم با اجازتون ایزی میرم
فعلا تا اینجا رفتم که اون یارو به پاشاه خیانت میکنه و دستور عقب نشینی رو میده ما هم به دسته این witch نجات پیدا میکنیم
داستان کامل بازیو که مطمئنا نمی تونید پیدا کنید. چون فوق العاده عظیم هستش.اگه به انگلیسی بخواید هست که اونم Codex های بازی هستش.نقل قول:
سلام
آقا کسی داستان بازیو داره؟ من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم، اگه کسی داره بیزحمت بذاره، ممنون
چون توی بازی براساس انتخاب ها بازی انجام میشه نوشتن داستان بازی یکمی سخته.
بله.نقل قول:
ای بابا گیم اسپاتت فیلتـر شده؟
موتور یا engine بازی دیگهنقل قول:
منظورتون از موتور چیه؟
این بازی نسبت به اون بازی قوی تر ساخته شده. شبهای نوروینتر جزو بازی های تاپ سبک نقش آفرینی هستش ولی مطمئنا Dragon age از کیفیت بالاتری نسب به اون برخورداره.
خوب بایدم قوی تر باشه این بازی آخرین ورژن never winter nights 2 با پچ هاش حدودا 2007-2008 اومدن
دقیقا کلا بازی RPG تو این رنج رو باید با class های مختلف رفت چون هر کدوم یه چیزای به خصوص به خودش رو دارهنقل قول:
نرمال این بازی خیلی سخته. ولی بازیش جوریه که باید حداقل سه چهار بار تمومش کنی تا لذت خیلی زیاد ازش ببری. به خاطر همین در دفعه های بعدی می تونید در درجه نرمال برید که در این صورت بازی هیجانش بالاتر میره و باید حساب گرانه در بازی عمل کنید.
توی گیم اسپات یه چیزایی دیدمنقل قول:
داستان کامل بازیو که مطمئنا نمی تونید پیدا کنید. چون فوق العاده عظیم هستش.اگه به انگلیسی بخواید هست که اونم Codex های بازی هستش.
چون توی بازی براساس انتخاب ها بازی انجام میشه نوشتن داستان بازی یکمی سخته.
عجیبه گیم اسپات که برای من فیلــتر نیست خوشبختانه
با داتک مشکلی ندارم
همچنین باید اینو هم بگم که توی بازی هایی RPG به این صورت بهترین گرافیک رو این بازی داره.نقل قول:
موتور یا engine بازی دیگه
خوب بایدم قوی تر باشه این بازی آخرین ورژن never winter nights 2 با پچ هاش حدودا 2007-2008 اومدن
به جز کلاس های بازی چیزهای دیگه ای هم هست که باعث میشه بازیو چند بار رفت. از همه مهمتر داستان بازی و انتخاب هایی زیاد در بازی هست که لازمه اون چند بار تموم کردن بازی هست.نقل قول:
دقیقا کلا بازی RPG تو این رنج رو باید با class های مختلف رفت چون هر کدوم یه چیزای به خصوص به خودش رو داره
البته بهترین منبع برای بازی این جا هستش:نقل قول:
توی گیم اسپات یه چیزایی دیدم
عجیبه گیم اسپات که برای من فیلــتر نیست خوشبختانه
با داتک مشکلی ندارم
در مورد گیم اسپات کاش برای منم باز بودش. اینجوری که فیلتره خیلی بده:13:کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/
آخه برادر بعد از این بازی هم تا اونجا که من میدونم بازی RPG خاص و مطرحی نیومدهنقل قول:
همچنین باید اینو هم بگم که توی بازی هایی RPG به این صورت بهترین گرافیک رو این بازی داره.
کلا تو این اواخر یه دونه Mass effect 2 اومد یکی این بازی
elder scrolls ها که کلا قیمی تر بودن ولی باز همون آخریشون oblivion باز گرافیک خیلی خوبی داشت نسبت به سالش
من تقریبا هر چی بازی RPG تو این 10 ساله اومده رو گرفتم و امتحان کردم
با اینکه به نظرم elder scrolls ها به خاطره اول شخص بودنشون حرف اول رو میزنن ولی این سری بازی ها مثله diablo و witcher و nwn ها و همین بازی هم جالب هستند
تا اینجاش که بد نبوده بازیش ولی جز گرافیک توی موتور و اختیارات و .... اش نکته ی خیلی جالبی نداشته برام
درسته ولی منظورم من اینکه از لحاظ گرافیک توی این سبک خیلی عالیه.نقل قول:
در مورد سبک RPG چون سبک مورد علاقم هستش باید بگم که این بازی به جرات می تونم بگم بهترین RPG این نسل هستش. در مورد همین یه مطلبی توی یه تاپیک با عنوان 10 بازی برتر RPG این نسل گذاشتم که توسط یه سایت نوشته شده بود.از نظر این سایت 4 بازی برتر به ترتیب Dragon age و Mass Effect 2 و Oblivion و Fall Out 3 هستن که به نظرم خیلی منصفانه هستش.
البته بازیی مثل دیابلو فراتر از یه بازی جالب هستش:20: دیابلو جزو بهترین بازی های تاریخ و همچنین پدر سبک RPG هستش:rolleye:نقل قول:
با اینکه به نظرم elder scrolls ها به خاطره اول شخص بودنشون حرف اول رو میزنن ولی این سری بازی ها مثله diablo و witcher و nwn ها و همین بازی هم جالب هستند
اگه شما به این سبک علاقه داشته باشید مطمئن باشید که در ادامه که برید این بازی جزو بازی های به یاد ماندنی براتون میشه:46:نقل قول:
تا اینجاش که بد نبوده بازیش ولی جز گرافیک توی موتور و اختیارات و .... اش نکته ی خیلی جالبی نداشته برام
بستگی داره در کجای بازی هستین.رفته رفته بازی جذابتر میشه و شما از انتخاب ها و داستان عظیم بازی شگفت زده میشید. در ضمن مبارزات بازی هم بخش عمده از بازی رو تشکیل میدن که در حالت نرمال باعث بالاتر رفتن جذابیت بازی میشه چون باید از pause استفاده زیادی بکنید و تاکتیک های مشخصی هم داشته باشید.
آخه هر 4 تا ی این بازی ها آخرین بازی ها از سری های خودشونن خوب باید هم بهتر باشننقل قول:
درسته ولی منظورم من اینکه از لحاظ گرافیک توی این سبک خیلی عالیه.
در مورد سبک RPG چون سبک مورد علاقم هستش باید بگم که این بازی به جرات می تونم بگم بهترین RPG این نسل هستش. در مورد همین یه مطلبی توی یه تاپیک با عنوان 10 بازی برتر RPG این نسل گذاشتم که توسط یه سایت نوشته شده بود.از نظر این سایت 4 بازی برتر به ترتیب Dragon age و Mass Effect 2 و Oblivion و Fall Out 3 هستن که به نظرم خیلی منصفانه هستش.
اگه قرار بود بدتر باشن که محبوبیت کل سری هاشون رو زیره سوال میبردن
به قولی یه چیز بدیهی هست
ولی در کل من شخصا روی طبقه بندی سایت ها خیلی حساب بار نیمکنم
البته ممکنه خوب هم توشون باشه ولی مثلا همین Battle field bad company 2 با اینکه این همه گرد و خاک کرده بود من از بازیش زیاد خوشم نیومد
در کل بیشتر ذائقه ی فردی مهمه
خوب دیابلو بیشتر برای این مهم هست که اولین بازی و قدیمی ترین بازی RPG هست و نوآوری جدیدی بودنقل قول:
البته بازیی مثل دیابلو فراتر از یه بازی جالب هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیابلو جزو بهترین بازی های تاریخ و همچنین پدر سبک RPG هستش:rolleye:
حق با شماستنقل قول:
اگه شما به این سبک علاقه داشته باشید مطمئن باشید که در ادامه که برید این بازی جزو بازی های به یاد ماندنی براتون میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی داره در کجای بازی هستین.رفته رفته بازی جذابتر میشه و شما از انتخاب ها و داستان عظیم بازی شگفت زده میشید. در ضمن مبارزات بازی هم بخش عمده از بازی رو تشکیل میدن که در حالت نرمال باعث بالاتر رفتن جذابیت بازی میشه چون باید از pause استفاده زیادی بکنید و تاکتیک های مشخصی هم داشته باشید.
یه مقدار زوده برای نظردادن کلی
من این بازی رو گرفتم 3 تا دی وی دی هست
یعنی 2 تا دیویدیش که خوده بازی هست سومی یه دی وی دی هست که تریلر بازی و مراحل ساختش و سازنده هاش و ... رو نشون میده و مراحل کار رو
واقعا این بازی های RPG خیلی زحمت دارن
غیر از stroy line شون که نمیدونم اینا به فکره کدوم بنی بشری میرسن
Optimus Prime تو پستهای زیر, درخصوص Darkspawn و Grey Warden توضیحات مفیدی دادندنقل قول:
سلام
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4395422&postcount=172
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4395428&postcount=173
مممنون دوست عزیز ولی نمیتونم این فایل رو دانلود کنم، مثل اینکه یه جورایی فیلتره!نقل قول:
امیدوارم ادرس زیر, کارتون رو راه بندازه (راهنماش به چندین بخش, تقسیم شده)نقل قول:
مممنون دوست عزیز ولی نمیتونم این فایل رو دانلود کنم، مثل اینکه یه جورایی فیلتره!
کد:http://mycheats.1up.com/view/section/2019479/27855/dragon_age_origins/pc
عجیبه برادرنقل قول:
الان تست کردم مشکلی نداشت
ولی تا به حال یه دانلود هم نداشته!×! چرا؟!
همممم
نم نم دارم یه نظراتی به بازی پیدا میکنم
اینا برای شروع:
1. موجوداتش آب دارن!×!:31: یعنی خون زیاد دارن:27:
2. influence پیدا کردن با team mates ها ساده تر از never winter nights هست
3. قفل نشدنه دوربینش رو پلیر یه مقدار رو مخه
4. اینکه با نگه داشتن کلیک راست خودش دنباله موش نمیدوئه زجر آوره
5. من معمولا تو این سری بازی ها با همچین تیمی میرم جلو: fighter, paladin or cleric, mage, rogue
ولی فعلا تو این با دو تا فایتر دارم میرم جلو خودم که دارم اسکیل هام رو توی warrior با شمشیر و سپر تقویت میکنم یکی هم این مردک اسمش چی بود از یه نژآد جدیدی هم هست اونم تو سلاح های دو دسته خوبه
دیگه mage هم که همون ویچه!:27: رو دارم ( بچه ی شاخیه!) و rogue هم که همین دختر خوبه که راحت influence اش رو پر کردم و الان در عاشقی به سر میبرن:31:
6. روابط romantic اش از همه ی بازی های دیگه باز تره و f/f و m/m هم مشکلی نداره که نو آوری ای هست برای خودش:27::27:
7. اوایله بازیش واقعا سخت تر از بازی های مشابه ش بود حتی رو ایزی بعضی جاها رو مجبور شدم 7-8 بار لود کنم
8. هنوز یه مقدار با journal اش مشکل دارم و راحت ماموریت ها رو پیدا نمیکنم یه مقدار را دستم نیست
9. بعصی جاهاش واقعا رو مخی میشه معماهاش باید از walk-through سود جست
10. دسته نویسنده ی این walk-through درد نکنه کاره ما رو ساده کرده برای هر کاراکتر gift ها رو نوشته دیگه حروم اینا نمیشن لازم نیست هی سیو و لود هم کنیم که ببینیم کدوم میپسنده کی فحش میده:31:
فعلا همینا
در موارد فوق اندیشه هایی!×!@!$ داشتید خوشحال میشم بگید:10:
سلام...نقل قول:
واسه اسكيل و ... حتما پست اول رو بخون...عالي راهنمايي كردن ...
در مورد دوربين هم ...اره ...منم همينجوري بودم ولي عادت كردم و ميكني ...
ماموريتها هم واقعا اذيت ميكنن....بعضي وقتا بايد شانسي پيدا كني ...
مرسی برادر
برای گیم اسپات رو یه چیزایی خوندم
دیگه تابلوئه اکثرشون و مشابه بازی های دیگن
ولی race هاش تا اینجاش که اصلا مثله بازی های دیگه متنوع نبودن
فقط هم ین 4 تا رو داره گویا: elf - dwarf - human - یکی دیگه هم بود که جدید بود برام
میگم بچه ها این بازی صندوقی چیزی نداره که چیزایی که نمیخوایم بفروشیم یا لولمون بهشون نمیخوره رو توش نگه داریم اینقد با خودمون نچرخونیم؟
من خیلی وقت پیش بازی کرده بودم ولی تا جایی که یادمه, همچین چیزی نبودنقل قول:
میگم بچه ها این بازی صندوقی چیزی نداره که چیزایی که نمیخوایم بفروشیم یا لولمون بهشون نمیخوره رو توش نگه داریم اینقد با خودمون نچرخونیم؟
صندوق که وجود نداره ولی شما لازم نیست که همه چی رو با خودتون ببرید. می تونید اونایی که لازم ندارید رو بفروشید. در ضمن می تونید ظرفیت کوله پشتی خودتون رو بیشتر کنید که اونو باید از فروشندگان مختلف بخرید. حدود 4 تا از اونا وجود داره که هر کدوم به ظرفیت کوله پشتی 10 تا اضافه می کنن.نقل قول:
ممنون برادر ولی باز همین کاری که میکنم میشه دیگه
الان یکی آپگریدش رو گرفتم 80 تا جا میشه ولی فقط 17-18 تا چیزایی هست که لازم دارم و میچرخونم
یه مرحجله هم که میریم و میایم اینقد میده که باید نسبه چیزای بی خود رو هم destroy کنیم تا جا بشه
همه ی بازی های دیگه همچین چیزی داشتن ها
یکی هم جواب ما رو بده مخم دیگه داغ کرده هر کاری میکنم پیدا نمیشهنقل قول:
برادر من هنوز سراغه deep raod نرفتم
امروز circle of the mage رو نجات دادم الانم ازشون نیرو گرفتم برم این سره که جن زده شده رو درست کنم:31:
نقل قول:کد:http://social.bioware.com/project/463/
ای دستت درد نکنه
حالا شد یه بازیه RPG :31:
یه نکته ی جالب هم نسبت به nwn تو این بازی این هست که توی دیالوگ ها خود به خود اگر کلاه خود اینا سره کاراکتر ها باشه ور میداره که خیلی خوبه
دیگه شخصست کاراکتر ها هم تا حدود زیادی با واقعیت سازگاری داره و همینطور خیلی خوب خوبی ها و بدی ها ی یه شخص مذهبی و جنگ طلب و ... رو توصیف میکنه
تو این بازی پایان مختلفی داره؟فرقی میکنه با کدوم گروه شروع کنیم؟
زمان مهمه؟!چون همون اول کار من داشتم میچرخیدم هی همه بهم میگفتن عمو به مراسم ازدواج دیر نرسی پسر گلم.
چند ساعت گیم پلی داره
این بازی رو من خیلی وقت پیش گرفتم ولی گفتم بذارم یکم زبانم بهتر شد بعد بازی کنم. از اول تا اخر بازی انگلیسیش عین اولش اسونه؟یا بعدا باز تخصصی میشه پیر ادمو در میاره؟
1. کلا بازی های RPG پایان مختلف و داستان متفاوتی تو گیم پلی نداشته باشن که نمیشه:46: بله دیالوگ ها و یعضی چیزا تو حینه بازی فرق میکنهنقل قول:
تو این بازی پایان مختلفی داره؟فرقی میکنه با کدوم گروه شروع کنیم؟
زمان مهمه؟!چون همون اول کار من داشتم میچرخیدم هی همه بهم میگفتن عمو به مراسم ازدواج دیر نرسی پسر گلم.
چند ساعت گیم پلی داره
این بازی رو من خیلی وقت پیش گرفتم ولی گفتم بذارم یکم زبانم بهتر شد بعد بازی کنم. از اول تا اخر بازی انگلیسیش عین اولش اسونه؟یا بعدا باز تخصصی میشه پیر ادمو در میاره؟
2. اگر زمان منظورتون اینه که محدودیت زمانی باشه که فلان ماموریت رو انجام بدید خیر
3. این جور بازی ها رو باید دل بهشون بدی
میشه ظرفه 30-40 ساعت بی همه چی تمومشون کنی ولی به نظر من باید به تک تک دیالوگ ها و ... گوش بدی تمام آپشن ها رو انتخاب کنی چون برای تک تکشون زحمت کشیده شده
4. اگه برات اوایلش ساده بوده به همین منوال هست بقیش هم
خوب بچه ها من deep road هستم ها
کجاش رو مشکل داشتید
چیزه خاصی نداره
فقط همین شهره دوارف ها خودش خیلی ساید کوئست داره
سلام
من return to ostagar رو دانلود کردم با daupdater نصب میکنم می گه با موفقیت نصب شد ولی تو بازی که میرم اثری ازش نیست چیکار باید کنم؟