دوست گلم شما بهتره یه بیویک تر و تمیز بخرید و با اون شروع کنید
در ضمن از محمد عزیز در مورد ماشینهای موجود بپرسید ایشون خیلی مورد سراغ دارن
میتونید مثلا یه بیویک ریوریا 74 بخرید 3.5-4 تومن.
Printable View
دوست گلم شما بهتره یه بیویک تر و تمیز بخرید و با اون شروع کنید
در ضمن از محمد عزیز در مورد ماشینهای موجود بپرسید ایشون خیلی مورد سراغ دارن
میتونید مثلا یه بیویک ریوریا 74 بخرید 3.5-4 تومن.
سلام.نقل قول:
حاجي اين خيلي گنده است.
يه ماشين آمريكايي 6 سيلندر با هيكل جمع و جور مثل مدلهاي موستانگ مد نظرم بود.
به هر حال خيلي ممنون
موستانگ قیمتش بالا هستش
میتونی دنبال یه کامارو 6 باشی ماشین خوبی هستش .
ولی من امار موثق دارم این ماشین الان ترکیده.نقل قول:
5-6 تومن کمه.البته برای اینی که من سراغ دارم.یه مک وان هست اتفاقآ مشکیه میگه 14 تومن مقطوع.نقل قول:
بگردی صد در صد ماشین مورد علاقه ت رو با همون 2-3 تومن پیدا میکنی.
اتفاقآ یکی از بچه ها یه ریورا 74 داره که صد در صد اقای حجازی میشناسنشون.نقل قول:
خیلی بهم میگه بیا ماشینو وردار ولی فعلآ پولم جور نیست.
ماشین سالمیه.
اصلآ این حرف رو نزن.نقل قول:
ماستنگ اینقدری از بیوک کوچکتر نیست.
شاید 10 سانت.
البته یه کامارو 6 2-3 تومنی با یه گیربکس اتومات تا بفهمی رانندگی یعنی چی:40:نقل قول:
علی یه آمار میدی از این مکوان. مکوان عشق منه:40:نقل قول:
سفیده رو ول کن.
مسعود یه مشکی 69 مک وان پیدا کردم هلو.ماشینه قم هستش.قیمتشم 14 مقطوعه.
رادستت هست.
سفید ه رو صاحبش معلوم نیست میخواد چیکار کنه.
شل کن سفت کن در میاره.
سلام به بروبچه های گل آمریکایی باز من چند سوال از خدمتتون داشتم من خیلی وقته این تاپیکای آمریکایی رو دنبال میکنم چند وقتی طلبه ی این جور ماشینا شدم.میرم سر اصل مطلب من امروز نزدیکای محلمون سه تا ماشین آمریکایی دیدم یکیش نظرم رو گرفت ولی به نظرم خرجش زیاده حالا میخواستم مشورت کنم ببینم ای ماشینو که یک پونتیاک فایر برد هستش میارزه بگیریم درستش کنیم قطعاتش گیر میاد چند می ارزه؟
اینم عکساش
]http://www.gigaimage.com/images/ymb9v5eu1z9oencrff1.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز.
این ماشین ماشین خوبیه.
فایربرد 1969-8
در صورت اصالت ماشین خوبی میتونه باشه.
یعنی موتور تعویضی نباشه قطعات فابریکش باشه.
شماره vin ماشینو بگو تا دقیق بهت بگم مشخصاتشو.
ولی جم کردن این ماشین واقعآ کار حضرت فیله.
امار دقیق بگیر ازش ببین اصلآ فروشندس.
خودتم نخواستی من اگه به قیمت باشه ورش میدارم.
باز امار دقیق بگیر ببین مشکل سند و شماره موتور و شاسی و از این حرفا نداره؟
منتظر خبرتم.
راستی کجاس ماشینه؟
علی این فایربرد رو دیدم یاد اوایل چارجر بهروز افتادم یادته تو چه وضعی بود از این بدتر بود
ماشین سر پا میشه ولی خب حوصله خرج و آدم کار بلد میخواد اتاقش خوب مونده پوسیدگی ظاهرا کم داره بخصوص دماغه ماشین نشانی از تصادف نداره که این یعنی دماغه سالم و فابریک
فقط برو vin ماشین رو ببین بیار بیگیم ماشین متورش چی باید باشه کلا چیا باید داشته باشه .
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا 800 تا 1 تومن بدهنقل قول:
اونجوری که میگه با یه تک استارت روشنه لوازم خاصی به جز جلوپنجره فک نکنم بخواد رهد رو از کجا ببینم
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا 800 تا 1 تومن بدهنقل قول:
اونجوری که میگه با یه تک استارت روشنه لوازم خاصی به جز جلوپنجره فک نکنم بخواد vin رو از کجا ببینم
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا1 1.5 تومن بده
اونجوری که میگه با یه تک استارت روشنه لوازم خاصی به جز جلوپنجره فک نکنم بخواد vin رو از کجا ببینم
والا یه ذره قیمتش واسم سنگینه. یه چند تا عکس ازش داری واسم بذاری؟ طرف بری پای معامله تخفیف هم میده؟کجای قم هستش؟نقل قول:
یه چند هفته پیش یه مکوان 72 تو همشهری آگهی شده بود 7.8 که می گفت جلو پنجره و یه چند تا لوازم تزئینی کم داره.
اینم عکسهایی از این پونتیاک
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا تا 1 1.5بدهنقل قول:
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا 1 تا
1.5 تومن بده
پشت فرمان از بیرون شیشه جلو نگاه کن میبینی
vin رو اونجا نوشته.
پشت فرمان از بیرون شیشه جلو نگاه کن میبینی
vin رو اونجا نوشته.
نقل قول:
مرسی.میخوام بدونم این ماشین ارزش این کارا رو داره بعدش میشه فروختش؟
سلام.
بله ارزش داره.
راستی اینا 8 هم داره دیگه؟؟اگه 8 باشه خیلی خوبه.
در مورد فروش متوجه نشدم شما میخواین بازسازی کنید و بفروشین یا بعد مدتی که خودتون روندید بفروشین؟
در واقعا فروش بعدی شما به نحوه بازسازی و نگهداری ماشین بستگی داره
شما اگه یه بازسازی دقیق انجام بدین بعدا هم نگهداری ماشین به بهترین شرایط باشه و حتی در مورد تقویت کردنش هم با لوازم استاندارد تقویت بشه میتونید با قیمت خیلی بالایی بفروشید و حتما هم مشتری خوب پیدا میکنه.
سلام اینم فکر کنم vin درسته؟
علی بیا این vin رو بخون من نمیبینمش کور شدم انگار
من اینجا vin رو نمیبینم شماره شاسی رو میبینم ولی اثری از vin نیست.
1968 تا امروز - در جلوي راننده ، محل اتصال داشبود و شروع پنجره از کاپوت ماشين
اینجا بود این شماره که میگم
روی این من ندیدم
از عکسا هم که معلومه این یه پونتیاک بیس هستش اگه موترو عوض نشده باشه ببین vin یه همچین کدی هستش
1L69U7J162597
ST 68-22437 Body 44404
TR LOR PAINT Y-Y
نه اینا نیستش نمونه vin رو بالا گذاشتم
اولین رقمش هم باید 2 باشه چون پونتیاک هستش .
سلام.
اینم تاریخچه ی ایمپالا بنا به درخواست یکی از دوستان
نه هنوز پلاک نکردیم ولی به زودی پلاک میشه.!
-------------------------
============
اینم تاریخچه ی ایمپالا.
این ماشین رو یه آقای خیلی گلی متولد 1314 از آمریکا صفر میخره(اتفاقآ تو کار واردات قطعات ماشین آمریکایی بود)و -32 سال تو آمریکا باهاش راه میره و بعد ماشین رو میاره کویت و بعد هم ایران.
تو ایران هم 6-5 سال باهاش راه میره که اینطور که من شنیدم مشکل کمر پیدا میکنن و دیگه ظاهرآ نمیتونستن پشت ماشین بشینن.برای همین ماشین به مدت زیادی میخوابه(اینطور که صاحب بعدی میگفت ماشین رو تو پاسیو خانه شون گذاشته تا ماشین جلوی چشمش باشه!!!اینقدر ماشین رو دوست داشته.)
میخوابه تا 3 سال پیش که یه آقایی که ما ماشین رو ازش خریدیم میخره ماشین رو.اونم 3 سال سوار میشه و ماشین رو میفروشه به ما.م(من و بابام)ا هم بر حسب اتفاق یه روز داشتیم تو کوچه پس کوچه ها میرفتیم که یهو ماشین رو دیدیم.
من گفتم ایمپالا رو بابام گفت 73!
1 کوچه رفتیم بالاتر بابام گفت کاشکی وا میستادیم ببینیم میفروشه یا نه.
منم از خدا خواسته گفتم بابا برگرد بپرسیم.
بابام گفت خودت باید صاحبش رو پیدا کنی.گفتم باشه.
بابام پیاده شد و گفت بزار اول ماشین رو ببینیم.
پدرم ماشین رو دید گفت خیلی تمیزه!!
گفت فرمونش رو ببین تودوزیش فابریکه رادیوش فابریکه رو دریهاش خیلی تمیزه موکت سقف و کف فابریکه.
همون لحظه بابام گفت این ماشین چیزی کار نکرده.(ما رو بگو خوش خیال فکر میکردیم ماشین 8 سیلندره)(نمیدونین اون موقع که کاپوت ماشین رو زدیم بالا من چه حالی شدم)
زنگ خونه اولی رو زدم.
یه پیر مرد برداشت گفتم شورلت مال شماست؟
گفت بله.
گفتم فروشیه گفت بله.(ذوق کردم)
گفتم میشه بیایید پایین گفت ماشین مال پسرمه و ساعت 3 میاد.
خلاصه ساعت 3 اومدیم و ماشین رو خریدیم.
راستی ماشین سند نداشت!!!!یعنی موقعی که ماشین رو وارد ایران کرده مدارک ماشین رو ازش گرفتن و فقط یه کارت ماشین براش صادر کردن.و صاحب اول ماشین بعد باید میرفته دنبال سند ماشین.که نرفته.یعنی لازم نداشته قصد فروش که نداشته.
البته ما رفتیم دنبال کاراش و سندش رو گرفتیم.
======
اون روزهای اولی که ماشین رو خریدیم بردیمش شاهپور که یکم خورده کاریهاش رو انجام بدیم.
اتفآقا یکی از دوستای بابام که موستانگ قرمزه رو داره(عکسش رو گذاشتم)میاد اونجا و ماشین رو میبینه.
به بابام گفت جلال تو چطوری این ماشین رو خریدی؟؟؟!!!این که صاحبش قصد فروش نداشت!!من خودم 10 بار رفتم دمه خونشون تا ماشین رو به من بفروشه اما نمیفروخت.
تو چطور خریدی؟
بابام هم براش تعریف کرد.
دوست بابام شروع کرد داستان این ماشین رو گفتن.
در آخر هم گفت یکی از سالمترین 73 ها گیرت اومده مواظبش باش.
======
راستی برای صاحب اول ایمپالا دعا کنید حالشون بده.خدا شفاشون بده.
محمد جان میتونی به دوستمون جای دقیق vin کد رو بگی
چون من به موترو این ماشین شک کردم احتمال تعویضی بودنش هستش اگه اینطوری باشه یهبدنه نسبتا سالم برای بازسازی پیدا شده اگه خودشم طالب نباشه میشه برای camaro lt جور کرد این ماشین رو.
دوستان این فایربرد رو که یادتون میاد :
چند روز پیش همکار سابقم که صاحبشه رو دیدم ، ماشین رو دوباره سرپا کرده از قبلش هم بهتر شده
یه علامت عقاب یا ققنوس یا هر چی که هست هم زده روی کاپوتش
دومین بار طی یه سال اخیر رنگ کامل خورده بدنه ش
متاسفانه شرایط طوری نشد که بتونم عکس بگیرم...
سلام و تشکر از لطف جناب rami که به فکر منه!البته من هنوز تصمیم قطعی نگرفتم..یه اتفاقاتی توی کار و بارم باید رخ بده تا بتونم دنبال یه آمریکایی باشه..نمی خواهم وقتی خریدم بخوابه..
این واجرای ایمپالا ی شما چه هیجان انگیزه!!!
اکثر ماشینهای آمریکایی که توی دنیاست داستانهای جالبی دارن..کامارو من هم داشت..یه بار براتون میگم.
ایمپالا/کاپریس 73-77 سراغ داشتی خبر بده ما هم ایمپالا دار بشیم 73 باشه که چه بهتر:10:
بیوک ریویرا هم طالبم:46:
ریویرا فقط مدلی که عقبش این شکلی باشه↓
عجله ندارم می خام یه چیز خوب و ترو تمیز به قیمت مناسب گیر بیارم
9 ماه وقت دارم فقط
سلام علی
علی یکی رو میگفتم یادته؟قهوه ای مدل 75 الان اون توی محل ما آوردنش ماشین تمیزی هستش فقط راهنمای جلو رو کم داره دوس داری برم آمار بگیرم ازش محلمونم میشه خیابون دامپزشکی کوی رجایی نشانی کوی هم اینجاس که از 4 راه خطیب که اومدی پایینتر یه تعمیرگاه بنز و بی ام و هستش کمی از اون پایینتر یه 18 متری اونجا رجایی هستش اول کوی جلوی اون آپرتمانا نگه میداره.
نقل قول:
سلام.
شما انتخاب بسیار جالبی کردید..البته اینکه یه ریویرا برای بازسازی بتونید پیدا بکنید و با قیمت پایین محال نیست اما واقعا سخته...کسی یه همچین چیزی رو به آسونی و مفت از دست نمیده مگر اینکه تو باغ نباشه!!
اگر پیدا کردید به من هم خبر بدین!
سلام.
کامارو جان شما هم اگه دوست داشتی داستان خرید ماشینت رو بگو یا اینکه اصلآ چطور شد به ماشین آمریکایی علاقه مند شدید.
=====
درسته ریویرا اونم این مدل ماشین خیلی با ارزش و خوشگلیه.
بابام میگه تا چند سال پیش 2 تاش تو اصفهان بود که هر دو رفتن تهران.
====
یه دونه ایمپالا 74 سراغ دارم فوقولاده تمیز بدون بیمه و پلاک ایران میگه 3
یه 76 بی ستون هم سراغ دارم ولی خیلی کار داره میگه 3.5
یه 64 8 سیلندر بی ستون هم سراغ دارم باید کامل بازسازی بشه میگه 4
ماشینه کجاست؟:19:نقل قول:
اگه خودت نخریدی من میخوامش.
عکس ندارم.نقل قول:
ماشینه سمت سلفچکانه ادرس دقیقشو ندارم.امارشو پسر خالم داد خیلی استثناییه.
اگه واقعآ خریداری برو اون 73 رو بخر تمومش کن دیگه:19:نقل قول:
در مرود بخش بندی آخرش موفق شدیم تلاش شما بچه ها بود که حرف رو به کرسی نشوند الان طرح رو دادیم تا بخشها آماده بشن بعد اون فعالیت رو بیشتر میکنیم شما هم یه خوبی بکن در حق من حقیر اینقدر حرص نخور عزیز و تارخیچه ماشین های مورد علاقت رو در بیار بچه خواهشا دیگه کل کل رو بذاریم کنار شروع کنیم به مطلب جمع کردن آمریکایی فقط دست ما هستش نذارید اسپمیزه بشه برید تو خط معرفی همین ویکی پدیا منبع خوبی هستش .
اصلا یه سوال
کدوممون اصلا میدونیم شاسی ها بدنه های جنرال موتروز چند سری داره کدوم ماشینا تو چه سری تولید شدن؟
مثلا اف بادی یا a-body یه کم رد مورد اینا مطلب جمع کنیم.
محمد اینایی رو که گفتی عکسی چیزی ازشون نداری بخصوص اون دوتا بی ستونها.
سلام.
نه عکس ندارم خودمم اون 2 تا بی ستونها رو ندیدم ولی دوستام دیدن.
===
منم با پست قبلیت موافقم البته من زیاد تخصصی نیستم.
نه محمد تو اطلاعات خوبی در مورد ماشینهای موجود توی ایران داری و دور و برت هم آمریکایی سوار زیاد هستش خودتون 4 تاش رو دارین
اگه اون 64 رو دیدی یه چند تا عکس و آمار توی تی تی به اون فرزین agusta بده دیگه این همه آه و ناله نکنه
راستی محمد من برم دنبال اون فرد ماستنگ 73 به نظرت خوب میشه ماشین واقعا اتاق تمیزی داره
پلاک شده و سر پا
اگه کارتشم رنگش رو مسی زده باشن محشر میشه یه رنگ مسی قشنگ میزنم روش
سلام.
آره برو دنبالش اگه خودت نخواستی من اگه قیمتش خوب باشه میخوام.(حاظرم حتی به خاطرش کامارو رو بفروشم!)
===
آره اون 64 رو میرم ببینم خدا رو چه دیدی؟شاید بابام خوشش اومد و خریدش.البته ماشین دست یه دلاله فی بالاست.