نه من 2 گیگ سونی دارم، هیچ مشکلی نداره... سرعتش نیومده پایین (روی P1i)نقل قول:
تا 4 گیگ که مشکلی نداره... 8 گیگ هم میشه.
فقط حواست باشه که اصل باشه.! مگرنه اگه 1 گیگ تقلبی هم بندازی روش، سرعت رو میاره پایین :46:
Printable View
نه من 2 گیگ سونی دارم، هیچ مشکلی نداره... سرعتش نیومده پایین (روی P1i)نقل قول:
تا 4 گیگ که مشکلی نداره... 8 گیگ هم میشه.
فقط حواست باشه که اصل باشه.! مگرنه اگه 1 گیگ تقلبی هم بندازی روش، سرعت رو میاره پایین :46:
میگم به نظرتون دست دوم جی 900 رو بخرم تا اگه مشکل داشت زیاد ضرر نکنم ؟
نو الان 272 تومنه !
دست دوم باید 210 باشه. چطوره ؟
به نظر من نـــــه..نو بگیر.البته اگر برات ممکنه.دست 2 اگر مشکل داشته باشه ضرر خالصه.این بود نظر من.
با یه دبلیو ظریف ارزون قیمت موافقی؟ تا گوشی های جدید بیاد؟نقل قول:
با اکسپریا چی؟ اگه برات مقدوره الان قیمتش خوبه:46:
آخه به سیستم یو آی کیو عادت کردم !
برنامه خاصی هم روش نصب نمیکنم. ولی سونی اریکسونن دیگه !
ایکس 1 هم به درد من نمیخوره ! اهل برنامه نصب کردنای زیاد نیستم !
حالا میرم ببینم دست دوم جی 900 گیرم میاد یا نه اصلا ! تا ببینم !
گوشی دبلیو ظریف هم 910 هست مثلا که حرف نداره.(واسه مامانم خریدم!) ولی تفاوت قیمت زیادی با دست دوم جی 900 نباید داشته باشه ! ممنون .
از قدیم گفتن :مورچه چیه که کله پاچش چی باشه..اگه قرار باشه نوش مشکل داشته باشه که دیگه باید فاتحه ی دست دومشو بخونی.البته این نظر منهنقل قول:
میگم به نظرتون دست دوم جی 900 رو بخرم تا اگه مشکل داشت زیاد ضرر نکنم ؟
نو الان 272 تومنه !
دست دوم باید 210 باشه. چطوره ؟
سه تا سوال
ایا 900 و 700 میتونن فایل های فلش رو از تو فایل منجر بخش کنن؟
این دوتا گوشی اون led که 990 و p1 دارن رو داره؟
دوربین 900 بهتره یا 960؟
1. نهنقل قول:
2. ....
3. 900
همون LED که وقتی SMS یا Miss داشته باشی سبز چشمک میزنه و تو شارژ باشه سبز روشن میشه و باطری کم داشته باشه قرمز چشمک میزنه تو حالت خاموش گوشی رو شارژ کنی قرمز روشن میشه... اون LED
همه میگن دو زار نمی ارزه دوربین 900 چطوریاس؟
سلام
قبلا گفتم كه جي 900 خريدم.حدودا 2 هفته مي شه.ولي وقتي زنگ ميخوره گاهي وقتها آهنگ زنگش به حالت پيش فرض در مياد.چه كار كنم؟؟؟:41:
نقل قول:
احتمالاً شما آهنگی از مموری انتخاب میکنی، و وقتی مموری رو در بیاری این آهنگ رو دیگه گوشی نمیشناسه و Default خود گوشی پخش میشه.
آهنگ از مموري انتخاب كردم ولي تو اين مدت اصلا مموري رو درنياوردم.نقل قول:
سلام دوستان
چند تا سوال در مورد g900 دارم
راستش خيلي چشمو گرفته، حالا موندم اين بهتره يا k850 يا c902 يا LG KE990 يا ...!؟
ميخوام گوشي كه ميگيرم اينجوريا باشه
1- در درجه اول عكس و فيلمش خوب باشه (فيلمشم برام مهمه، فيلمش چجوريه؟) و بعد قابليت پخشش و فرمتايي كه پخش ميكنه
2- قابليت نصب نرم افزارهاي بدرد بخوري مثل ديكشنري هاي قوي رو داشته باشه و اگه سيمبين داشته باشه چه بهتر، كه فقط تو اينا g900 داره
4- شبكه بي سيم , wifi تو ايران به درد ميخوره؟ ميشه ازش استفاده كرد؟ چون اونم فكر كنم فقط g900 داشته باشه، طرز استفاده ازش چجوريه؟
راستي g900 چراغ قوه داره؟
بعد ظاهر و وزنش، خيلي برام مهم نيست، ولي باز بهتره جمع و جور باشه، كه اونم انگار g900 به بقيه سره
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
روی فیلمش حساب نکن.ولی فرمتهایی که روی گوشی قابل اجرا هست تقریبا خیلی زیاده.البته با نرم افزارهای پلیر مثل core player.نقل قول:
1- در درجه اول عكس و فيلمش خوب باشه (فيلمشم برام مهمه، فيلمش چجوريه؟) و بعد قابليت پخشش و فرمتايي كه پخش ميكنه
بله.داره.با تلفظ هم داره.نقل قول:
2- قابليت نصب نرم افزارهاي بدرد بخوري مثل ديكشنري هاي قوي رو داشته باشه و اگه سيمبين داشته باشه چه بهتر، كه فقط تو اينا g900 داره
3 رو ننوشتی.دی...
داره و کاملا به درد بخور./یقیه گوشی ها هم دارن ها./چراغ قوه هم داره.نقل قول:
4- شبكه بي سيم , wifi تو ايران به درد ميخوره؟ ميشه ازش استفاده كرد؟ چون اونم فكر كنم فقط g900 داشته باشه، طرز استفاده ازش چجوريه؟
راستي g900 چراغ قوه داره؟
شايد تم گوشيت رو عوض كردي...نقل قول:
ممنون حامد جان از راهنماييت
ميتوني مشخصات دقيق كيفيت فيلم برداريشو بدي؟
حالا با توجه به خواسته هاي من كدوم يك از اين k850 يا c902 يا LG KE990 يا همين g900 به كار من ميخوره؟
بازم ممنون
با ارزه پوزش که این گوشی رو اینجا برای دوستمون معرفی می کنم
با اینکه از نوکیا بدم میاد ولی برو 6220Classic نوکیا رو هم نگاه کن ضرر نمیکنی فیلم برداریش عالیه قیمتش هم حدود 200 تومنه فکر کتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:/
کد:http://www.wissini.com/productview-fa-70.html
خواهش میکنم.نقل قول:
ممنون حامد جان از راهنماييت
ميتوني مشخصات دقيق كيفيت فيلم برداريشو بدي؟
حالا با توجه به خواسته هاي من كدوم يك از اين k850 يا c902 يا LG KE990 يا همين g900 به كار من ميخوره؟
بازم ممنون
فیلم برداری :QVGA و 15fps هست.
اگر تاکیدتون روی فیلم برداری هست همونی که جناب وحید خان گفتن:6220Classic
چرا نسبت به پي وان قيمت كمتري داره در حاليكه امكانات بيشتر ومحسوس تري داره ؟
ممنون از راهنماييتون
يه سوال
من دقيقا نمي دون اين wifi چيه و چكار ميكنه!
ميشه برام توضيح بديد
براي اينترنته، شبكس؟!؟! چيه خلاصه؟
به کمک wifi میتونید به شبکه های بیسیم موجود توی محیط وصل بشید و از اینترنت استفاده کنید.
بعضی مکانها مثل فرودگاه یا نمایشگاه ها به صورت مجانی پیدا میکنید ولی اکثر جاها با پسورد هستن و نمیشه کانکت شد.
چیز خیلی خوب و مفیدی هست به خصوص اگر مفت باشه.دی...
شما هر محلی مشکوک به وجود شبکه وایرلس شدی سرچ میکنی و اگر بود بهش وصل میشی و حالی به حولی.
ممنون حامد جان
يعني به درد دانلود با سرعت بالا هم ميخوره؟
نميشه از طريق كامپيوتر يه جوري به گوشي و بعد اينترنت بي سيم وصل شي؟
آقا منم میخوام برم تو این هفته جی 900 بخرم نمیدونید از کجا بخرم که مطمئن باشه و قیمتش هم پایینترین باشه؟؟؟ البته من تو بخش قیمتهای گوشی دیدم که تا 255 هزار تومن هم تو علائدین بوده. فقط یک وحید گفت که رو پایین بودن قیمت شک کنه روی باطری هست امکان داره باطریشون اصل نباشه اونجا موقع خرید چطوری بفهم باطریش اصل هست یا نه؟؟؟ البته الان چون اقتصاد جهان ریخته بهم گوشی هم فوق العاده ارزون شده. اگه بگین از کجا بخرم ممنون میشم
راستی برنامه های این گوشی رو از کجا بگیریم؟؟ مگه برنامه های 3.3 هستش الان؟؟؟
خواهش میکنم.نقل قول:
ممنون حامد جان
يعني به درد دانلود با سرعت بالا هم ميخوره؟
نميشه از طريق كامپيوتر يه جوري به گوشي و بعد اينترنت بي سيم وصل شي؟
اتفاقا سرعتش خیلی بالاست.
و میشه اینترنت رو روی گوشی share کرد .
نقل قول:
راستی برنامه های این گوشی رو از کجا بگیریم؟؟ مگه برنامه های 3.3 هستش الان؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=206
من هر وقت که بخوام گوشی بخرم با فروشنده باطریشو همون اول طی میکنم که سالم بده وگرنه پس میدم بهشنقل قول:
شک کنه روی باطری هست امکان داره باطریشون اصل نباشه
راستی G900 چیزی به اسم Hardware Button داره؟ اگه داره کدوم دکمه هست؟
داره بغل جای فیش شارژهنقل قول:
در حد 5 مگا نیست ولی به نظر من از 3 بیشتره
الان شده 250نقل قول:
باتریش باید چینی 950 باشه
توی فروم uiq3 برنامه هاش زیاده
دوربینش از p1 سرتره یا نه؟ من دوربین p1 رو دیدم عالیه هم کنتراستش بالاست و هم مثل 990 خیلی واضح میندازه اینم این طوریه؟نقل قول:
ممنونم. رفتم گرفتم 261 هزار توماننقل قول:
سلام لطفا یکی به من بگه که آیا g900 میتونه بدون برنامه جانبی فایلهای آفیس و پی دی اف رو نشون بده یانه؟
با تشکر از کسی که جواب منو میده.
سلام.نقل قول:
حامد جان این دیکشنری با تلفظ جریانش چیه؟
من خیلی دنبال چنین چیزی بودم ولی هنوز پیدا نکردم.
در واقع دوست دارم فارسی به انگلیسی باشه.
اگه هست میشه لینکشو برام بزارین.
خیلی ممنون
دوربین جی900 درسته که در حد 5 نیست ولی از 3بالاتره و عکس های خوب و با کیفیتی هم میگیره و جایی برای شکایت هم نداره.....نقل قول:
g900 خروجی tv داره ؟
موجود هست توی بخش نرم افزار:نقل قول:
سلام.
حامد جان این دیکشنری با تلفظ جریانش چیه؟
من خیلی دنبال چنین چیزی بودم ولی هنوز پیدا نکردم.
در واقع دوست دارم فارسی به انگلیسی باشه.
اگه هست میشه لینکشو برام بزارین.
خیلی ممنون
به نام sloved
کل تاپیک دیکشنری هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=274485
سلام دوستان ...این جی 900 من یه خورده غیر عادی شده ...یعنی بود ..ببینین تو قسمت مدیا پلیر که میرم برای بعضی از آهنگا به جای اینکه عکس مثلا آلبوم رو نشون بده میره یه عکس که سایزش کوچیک هست رو از توی یه فولدری پیدا میکنه و به جای اون نشون میده...الان عکس دوستمو که فوت کرده بودو به جای عکس آلبوم نشون میده...کسی میدونه چرا اینجوریه؟یه چیز دیگه اینکه اصلا نمی تونم فارسی بنویسم باهاش مگر اینکه تو قسمت تشخیص دست خط فارسی بنویسم و آخرین چیز اینکه یه عالمه فریم عکس و عکس برای ویرایش عکس داره ولی قسمتی رو نداره که مثلا بشه توش عکس با فریم انداخت .قضیه چه جوریاس؟
من با برنامه ی PowerMP3 موزیک گوشی میدم اونم از همون اول این طوری بود و مدیا پلیر گوشیم هم همین مشکل رو دار(990)
این بازی رو من رو P1 نصب کردم و تیکه تیکه اجرا میکرد ولی رو 990 نصب کردم فقط اول بازی کم اورد بعد درست شد رو K850 و N95 هم بدونه مشکل اجرا شد
اونایی که G900 دارن نصب کنن و بگن چه طوری بود
اسم بازی Juiced هستش و جاواست
کد:http://www.4shared.com/file/92142584/8480b963/Juiced_2_240x320-Ir-Tciorg.html
آقا من امروز یدونه جی 900 خریدم وارد منو اینا میشم کند هستش؟؟؟ فروشنده گفت باید بزاری ایستال بشه خودش روشن کرد لود شد بعد خاموش روشن کردم لود میشه چیزی نداره بخواد اینستال بشه ولی نمیدونم چرا کند هستش؟؟؟ یخورده گیر مانند میموه بعضد مقتها. در ضمن گفت زبان فارسی داره فقط زبان English Uk داره. ممنون میشم راهنمایی کنید. چطوری فارسی میشه باید برم فلش کنن؟؟؟ الان با نرم افزار آپدیت سونی اریکسون میشه آپدیتش کرد؟؟؟
سی دی گوشی زبان فارسی داره برای نصب اینا فارس همه چی ولی خود گوشی زبان فارسی نداره
راستی گوشی C902 تنطیم فضای اس ام اس در فون و مموری داره این که سیمبین داره چطور تنظیم ذخیره اس ام اس در گوشی یا فون نداره ؟؟؟
آقا پروفایل زنگ نداره برای انتخاب زنگ و اس ام اس با پروفایل های مختلفن؟؟ من که پیدا نکردم. با سیمبین بودنش امکانات انجوریش که کم هستش؟؟
به my phone explorer 1.7.2 وصل کردم میشناسه ولی موقع refresh این خطا رو میده: (فقط دفترچه تلفن سیم کارت رو میخونه نه گوشی
اقا من سی دی رو نصب کردم بعد برنامه رو باز میکنم فایل منیجر رو میزنم عکس گوشی زده یه ضبدر روش نوشته گوشی وصل نیستش ولی قسمت برنامه جادویی شناخت نمیدونم چیکار کنم وصل نمیشه نمیتونم هیچ فایلی بریزم داخلش مموری کارت هم نداره بریزم رو مموری ب اید بگیرم بعدا. ممنون میشم ر اهنمایی کنید چرا ب رنامه خودش هم وصل نمیشه
قسمت تعيين زنگ آلارم 3 تا بيشتر نداره سامسونگ خوبي كه داره هر چقدر بخواي ميتوني بسازي. بعد پروفايل هم نداره براي تعيين زنگ اينا مثل نوكيا. حالا سي دي رو نصب كردم هركاري ميكنم گوشي وصل نميشه نميدونم مشكل چيه. قسمت router schonyrice ايناش يوزر و پسورد و ادرس و اينا ميخواد نميدونم چطوريه حالا تو كلوپش نوشتم كمكم كنن. به my phone explorer هم وصل ميشه ولي قسمت سيمبين ميگه خوانده نميشه فقط شماره هاي سيم رو ميخونه فون مموري رو نمياره چيزي بريزم يا نصب كنم موندم خلاصه
سلام بکس از جی هاتون چه خبر؟