شرمنده من اينقدر سوال ميكنم
اين الماس هايي كه پيدا ميكنيم فقط به درد اسلحه فروشي ميخورن يا فايده ديگه اي هم دارن؟
Printable View
شرمنده من اينقدر سوال ميكنم
اين الماس هايي كه پيدا ميكنيم فقط به درد اسلحه فروشي ميخورن يا فايده ديگه اي هم دارن؟
فقط اسلحه فروشی. البته تواسلحه فروشی چیزایی غیر اسلحه هم هستنقل قول:
برای 2 حداقل گرافیک 256 رم 1 گیگ و سی پی یو 3.2نقل قول:
بچه ها اين بازي far cry ورژن 1 و 2 اون به چه سيستمي نياز داره؟!
من از بازی کردن این بازی یه جوریم میشد
فکر کنم بد بهشون حمله می کردم ( بدون نقشه قبلی و ... همین طوری تفنگ را می گرفتم دستم و می زدم به خط دشمن به زور زنده بیرون میومدم )
تا اینکه کم کم یاد گرفتم و بازی جذاب شد
شب می زدم به قرار گاه دشمن . دونه دونشون را با چاقو نفله می کردم ( البته تا اون جا که میشدا ) بعدشم با نارنجک و رگبار اخراشم از این تفنگه که 5 تا نارنجک ؟ توش جا می گیرند استفاده می کردم عجب حالی می داد
در کل بازی خیلی قشنگی بود یادش بخیر
اون صحنه اخرش عکس هایی که نشون می داد خیلی روی من تاثیر گذاشت
ممنون که حرف هامو گوش دادید :11:
اگر راهنمایی در مورد استراتژی حمله هم داشته باشید با جون و دل گوش می کنم
این بازی تعیین درجه داره؟
و اینکه از کال اف دیوتی 4 سخت تره؟
ممنون
بازی به صورت open world هستش.نقل قول:
جستجو تو این بازی اهمیت زیادی داره.
و اینکه مهمات هم تا حد محدودی تو دسترس شماست. و . . .
از تایین درجه منظورتون ایناست ؟نقل قول:
BBFC: 18
ESRB: M
OFLC: MA15
PEGI: 16
USK: 18
فکر کنم معروف ترینش همینه دیگه ESRB: M یعنی بالای 17 سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع
ESRB.org
من فکر کنم سخت تره یه نفری می زنی به قلب دشمن :46:
درود.نقل قول:
استراتژی خاصی نمی خواد.
سرعت عمل در تیر اندازی و مخفی کاری ها. بهتره از اسنایپ استفاده بکنی عده ای رو از فاصله دور بزنی
کارت راحت تر بشه. ( تک تیراندازا )
همچنین در استفاده از آمپولها.
و فرار کردن.
یا علی dude.
خوب تمام مرحله هاش نمیشد ازشون استفاده کردنقل قول:
باید تو یه موقیت خوب قرار داشته داشته ( دید خوب )
بعد شما سه تا اصلحه هم بیشتر ندارید
مثلا من یه مدت از تیرانداز به عنوان اسلحه دوم ، رگبار اسلحه سوم و بمب دستیه ( برای ماموریت هایی که اون اسلحه فروشه بهم میداد ) به عنوان اسلحه اول استفاده می کردم.
اول از همه تیرهای تک تیراندازم زود تموم میشد ( تو بازی غرق میشدم استرس وجودم رو پر میکرد برای هر نفر به طور متوسط 2 تیر باید استفاده میکردم )
دوم رگبار دقتش زیاد بالا نبود یکم یه روی هدف می گرفتم سر تفنگ میرفت رو به بالا و بقیه مشکلاتش ...
سوم یادم نمیاد :31:
ممنون از توجهت
سلام
اين تانكر رو بايد چه جوري نابود كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز این تاپیک سر پاست .واقعا اصلا ارزش بازی کردن نداره.فقط گرافیکی داره.
اين نظر شماستنقل قول:
كسي نميدونه؟نقل قول:
2 روزه روش موندم
در act 1 و 14% هستم
یه نارنجک بنداز کنارش میره تو هوا.نقل قول:
یا با ارپیجی بزن بهش.
آرش دهنتو ببند این بازی از نظر خیلیها بهترین بازی هست.:8:نقل قول:
بهتر به نظر سنجی یه نگاه بندازی.
سلام
كسي نقشه الماس هارو داره؟
ترينري هم براي بازشدن همه اسلحه ها ميخوام از كجا پيدا كنم؟
یعنی تو می خوای بگی که این بازی از کریسیس بهتره. تو هم بهتره به گیم اسپات یه سری بزنی.مسعود ازت نا امید شدم.نقل قول:
این بحثا دیگه کلیشه و قدیمی شد.نقل قول:
نظرها رو محترم بدون؛هرکس یه دیدی به بازی ها داره. ولی منصفانه.
بله بهتره بحث نشه اصولا فاركراي 2 شاهكار بود اينكه بعضي ها مثل اقاي سلطان آرش ازش خوشش نمياد به خاطر اينه كه بازي نكرده واسه همين ان نظر رو ميده. اگه كسي فاركراي 2 بازي كنه ديگه نمي تونه مثل ارش خان به بازي بگه بازي مضخرف. من عاشق كريسيس هستم ولي بايد عرض كنم هم كريسيس 1 و هم وارهد پيش فاركراي 2 جوجه هستند هم از لحاظ گيم پلي و هم هم ظاهر بازي كريسيس روي كيفيت Very high كريسيس هست وقتي ما با سيستم هاي نه ندان قوي نمي تونيم روي هاي بازي كنيم پس ديگه نكته مثبتي نميشه براي كريسيس در نظر گرفت ولي شما وقتي فاركراي 2 رو روي نهايت گرافيك مي ذاريد واقعا يادتون مي ره كه توي افريقا نيستيد بلكه داريد گيم بازي مي كنيد صداي ساراند و سه بعدي بازي بي نظير ترين صدا گذاري بود كه توي عمرم توي يك بازي كامپيوتري ديده بودم. داستان بازي هم خيلي باحال تر از داستان كريسيس هست.
موفق و گيمر باشيد
آقای کروسر ببخشید که من از کلمه مضخرف استفاده کردم.من این بازی تا ته رفته ام وبازی بسیار خوبی است.کیفیت عالی و گیم پلی خوب. ولی من می گم این بازی به کریسیس نمی رسه. شرکت ها با یک مقدار بالا بردن کیفیت رنگ و نور زیبایی تصویر را بالا می برند.ولی در کریسیس شما وقتی از لای بوته ها نور آفتاب را می بینی مثل اینه که داری فیلم نگاه می کنی.نقل قول:
نه خواهش مي كنم عزيز....نقل قول:
بله كلا گرافيك كريسيس زياده بخصوص اين زيبايي توي وارهد بيشتر به چشم مياد واقعا كريسيس وارهد شاهكاره گرافيكي محسوب ميشه. چون شركتي به اسم كراي تك داره ميسازه. شركتي قدرتمند ترين موتور گرافيكي رو داره بي خود نيست بازي وارهد براي كنسول ها منتر نميشه چون عاجز از اجراش هستند. ولي فاركراي 2 رو كه تموم كرديدي بايد قبول كنيد كه يك بازي زيبا و عالي و شبيه سان آندرياس هست. كلا با بازي فاركراي 2 خيلي رابطه خوبي تونستم برقرار كنم رابطه اي كه آدم با سان آندرياس برقرار مي كنه. واقعا بازي بي عيب و نقصي هست گرافيك بازي فاركراي 2 هم يك شاهكار بود و اين شاهكار رو فقط يوبي سافت مي تونست خلق كنه. در هر صورت همون اول هم گفتم نظرات دوستان متفاوت و در عين حال قابل احترام هست و هر كس مي تونه توي اين تريبون آزاد نظراتش رو بگه خود من هميشه گفتم تاپيك يه بازي جايي براي تمجيد و عبادت اون بازي نيست بلكه بايد همه نكات ضعف و قوت بازي بيان بشه. راستي بازي call of juarez رو فاركراي 2 باز ها از دست ندن:46: تا چند روز ديگه قرارا ريليز بشه
شاید مشکل همین جاست چون من با gta هم رابطه خوبی نتونسم برقرار کنم.خوب آقای کروسر مثل اینکه داره بحث قدیمی شروع می شه.بهتره تا کش دار نشده همین جا تمومش کنیم.من به خاطر حرف های شما این بازی رو یک بار دیگه بازی میکنم.ممنون از خبر call of juarez من کلا با بازی های این سبک خیلی حال می کنم.آقای کروسر یک گروهی تو این فروم نیست که گروه طرفداران سرسخت pc باشه؟نقل قول:
به به. بحث کرایسیس :دينقل قول:
اینجوری فکر نکنم داشته باشیمنقل قول:
آقای کروسر یک گروهی تو این فروم نیست که گروه طرفداران سرسخت pc باشه؟
1 گروه داشتیم consol vs pc که همش با هم دعوا میکردیم و تو سر و کله هم میزدیم :دي
یادش بخیر.
فعلا که گروه ها ترکیده :دي
من خودم به شخصه با far cry زیاد حال نکردم. نمیدونم چرا.
این گارد پست ها که دوباره آدم ها توشون ظاهر میشدن خیلی مسخره بودو دهن آدم سرویس میشد.
نقشه مسخره. وقتی داشتی رانندگی میکردی نمیدونستی موس رو کجا بگیری؟؟؟؟
یا باید میاوردی پایین تا نقشه رو ببینی یا باید جاده رو میدیدی.
در ضمن. مقایسه کردن کرایسیس و فار کرای خیلی کار عجیبیه
اصلا این 2 تا بازی سبکشون فرق میکنه!!!!!!
اگه میخواستین نظر سنجی بذارین باید 1 نظر سنجی بین
Far cry
fall out
stalker
بذارین. نه 2 تا بازی که اصلا ربطی به هم ندارند.
نقل قول:
آخ شما همان کسی هستید که من دنبالش هستم.واقعا حرف دل من را زدید.ولی fall out بحثش با این بازی فرق داره. fall out یه نقش آفرینی که گیمر می تونه ویژگی های اخلاقی خودشو توی شخص اول بازی جا بده.این نوع بازی به نظر من عالی ترین هستند.مثلا من وقتیwitcher را تمام کردم تا یک ماه دیگر هیچ بازی به نظر جالب نمی آمد.چون اون بازی با بازی که از قبل شخصیت نقش اول بازی معلومه کلا متفاوته.امکان انتخاب خیلی وسیعه.
بچه ها یادمه بازی وقتی اومد خریدم یه مرحله بازی کردم بعدنمی دونم پی شدویندوز عوض کردم دیگه بازی رو نصب نکردم
ولیامروز دوباره نصب کردم این اول اول (ا.ایل بازی) وقتی می ری توی کلیسا چی به چارو نوار می دی بعد اون بت قرص می ده بعد می ای بیرون باید چی کار کرد؟؟؟؟(لازم به دکر که نباید هیچ درگیری نباید پیش بیاد)
اینم عکس
کد:http://myup.ir/images/9m84c384mfceflvjtwo1.jpg
به به . . .نقل قول:
خب فارکرای بازی کردن هم مهارت می خواد که شما نه مهارتشو داری نه حوصله و نه چشمشو.درسته؟:31:
پس برای شما این بازی ها توصیه نمی شود.حرفمو باور نداری یه تفعلی به حافظ بزن.:8:
قربونت dude.:31:
هرجا فلش تو نقشه نشان میدهد تشریف ببرید.(فلش قرمز معموریت اصلی، آبی فرعی، زرد معمولا برای گرفتن قرص مالاریا.)نقل قول:
اون که 100 البته :دينقل قول:
به به . . .
خب فارکرای بازی کردن هم مهارت می خواد که شما نه مهارتشو داری نه حوصله و نه چشمشو.درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس برای شما این بازی ها توصیه نمی شود.حرفمو باور نداری یه تفعلی به حافظ بزن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت dude. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال این نظر من بود. من کوچولو که در برابر شما بازی خوره ها نباید چیزی بگم.
حالا نمیخواد تک تک بیاین 2 تا فحش بدین برین :دي
دیگه هم بیخیال شین که اگه ادامه پیدا کنه تاپیک نابود میشه.
موفق باشید.
دادا عکسی که گذاشتم رو اصلا نگاه کردی؟!نقل قول:
شما توی عکسی که گداشتم فلش می بینی؟!!!!!!!!!!!!!!
نه والا نگاه نکردم.نقل قول:
اصلا ما کورو کچلا کی دیدم که این بار دوم باشه.
ولی جدی دو تا مکان توی نخشه ی شما هست که یکی دایره ی سفیدیه که توش با یک دایره ی کوچکتر سیاه پر شده، یه جای دیگه هم هست که عسکش شبیه گیلاس مشروب خوریه. اسمشو خودت بگو من نمیدونم.
این دوتا هروقت رنگ زرد شدن یعنی ماموریتی در انتظار شماست که باید
به یک از این دوتا جا بری ماموریتتو بگیری.
شمام موفق باشی عزیز دل برادر.:46:نقل قول:
ما گه نفهمیدیم شما چی می گینقل قول:
گیلاس چی ؟
والا من که تو این عکسی که گذاشتم چیزی شبیه گیلاس نمی بینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما که نفهمیدیم باید چی کار کنم ولی به هر حال ممنونکد:http://myup.ir/images/9m84c384mfceflvjtwo1.jpg
-----
کس دیگه ای دقیق تر نمی تونه راحتمایی کنه (اوایل بازی )اولش
عکس رو ندیدم ولی تو نقشه هست با اسم Mike's barنقل قول:
والا من که تو این عکسی که گذاشتم چیزی شبیه گیلاس نمی بینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
escape رو بزنید یکی از گزینه ها همه این علایمو توضیح داده
واقعا چه بازی چرتیه ! حدود 5 6 درصدش رو بازی کردم یکنواخت بود ! تقلیدی از جی تی آ
دوست عزیز این بنده خدا درست گفت برات.نقل قول:
شما یه نگاه به نقشت بنداز اینایی رو که گفتن رو می بینی.
باید بری سمت همون قسمتی که علامت نقشه ی آفریقا با علامت تعجب داره.
ممنون دوستان عزیز مشکلم حل شد گذروندم از همه ممنون
حالا دوستان واقعا این بازی از کرایسیس باحالتره اگه باشه چرا خیلیا نا امید هستن از بازی ای بابا!!!
شما خودت باید ببینی. نگا کن اینجا هرکی یه نظری داره سلیقه ها جورواجور است.نقل قول:
سبکش با کرایسیس از بعضی لحاظ متفوته عزیز جان.
خودت ببینی بهتره. ولی ارزش چند ساعت بازی کردنو از نظر من داره تا بفهمی چیه.
نقل قول:
آقا شما می گید که من حوصله ی بازی کردن ندارم.من سلطان بازی های نقش آفرینی هستم. بازی هایی که همش حوصله می خواهد.گاهی اوقات سر بعضی ماموریت ها چهار پنج روز می ماندم ولی بازی رو ول نمی کردم.اگه قبول ندارید از سلطان مسعود که طرفدار شدید فار کرای است بپرسید.اگه می خواهید حوصله را امتحان کنید بازی هایی مثل witcher. fallout 3.oblivion و از این قبیل رو بصورت کامل کامل بروید.البته من می دانم که در ایران به بازی های نقش آفرینی بها داده نمی شه.حتی در این فروم تاپیک fall outسریع به صفحات بعد رفت
عزیز Mshock به من فحش داد :دينقل قول:
برای خودش همینجوری 1 چیزی گفت. شما کاری باهاش نداشته باش. فکر کن اصلا پست نمیده :دي قاط داره طفلک :دي
1 کم بیشتر توضیح میدی مهدی جان؟؟؟نقل قول:
سبکش با کرایسیس از بعضی لحاظ متفوته عزیز جان.
کجا ها شبیه هم هستن و کجاها نیستن؟؟؟
شما درست می فرمایید.نقل قول:
1 کم بیشتر توضیح میدی مهدی جان؟؟؟
کجا ها شبیه هم هستن و کجاها نیستن؟؟؟
در ضمن خودتنو ناراحت نکنین. برای هورمون رشدتون مضر هست.:31::40:
بله سلطان بازیهای نقش آفرینی soltanarash هست که بسیار حوصلهی زیادی به خرج میده.
فار کرای که از کرایسیز به من بیشتر حال داد حالا من نه به امتیاز gamespot کار دارم و نه به حرف دیگران.
MSHOCK هم درست کفتن باید حوصله داشته باشید مگه اول بازیه assassins creed یادتون نیست یه کمی از بازیو که میرفتی تازه میفهمیدی که بازی چه شاهکاری هست.