ترکانت بدجوری داره بم حال میده سرعت دانلودش خیلی خوب شده بالای 60 !!!
Printable View
ترکانت بدجوری داره بم حال میده سرعت دانلودش خیلی خوب شده بالای 60 !!!
منتظر بود من سرویسم رو کنسل کنم :biggrin:نقل قول:
آنا اينترنت با افتخار تقديم ميكند:
سرويس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11: سلام به همه دوستان، دلم واسه همه تون تنگ شده بود در حد بارسلونا :11:
من باز هم با مخابرات تمديد كردم ولي اينبار 512 گرفتم كه خطم رو 1 مگ بستن و واسه 1ماه با 3گيگ حجم 17 تومن دادم
تست در ساعت 14:30 از سرور ايراني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پستم رو با گذاشتن فيلم و عكس دانلود شبانه از سرورهاي ايراني و غير ايراني تكميل خواهم كرد، دوستان اگه فايلي واسه دانلود از يه سرور اروپايي دارن محبت كنن لينكش رو بفرستن تا با اون هم تست كنم چون بعضي از دوستان تستهاي سرورهاي ايراني رو قبول ندارن! البته حق هم با اوناست
urumchi خوبی
منم تعجب کردم چرا دیگه پست نمیدی :biggrin:
سرعتش که خوبه بالاخره یه سرعت بالای 100 کیلوبایت دیدیم. امشب یه فیلم مهمون منی لینکشو از سرور خودم برات پی ام میکنم (حدود 524M). محدودیت سرعت هم نداره تا 5 مگابایت/ثانیه میتونی ازش پهنا بگیری;) ببینیم چطور دانلود میکنه
یه فایلی 100 مگی رو با 128 نامحدود ترکانت چند ساعته میشه دانلود کرد؟ :8:
حدود 2 ساعت !!!نقل قول:
من یه فایل 100 مگابایتی رو حدود یه ساعت دانلود میکنم با 128نقل قول:
بچه ها انگار مسنجرها رو میخوان ببندن امروز تو سایت مکس نت نوشته بود
حتی گاهی اوقات گوگل هم باز نمیشه چند تا از دوستای تهرانیم هم همین مشکل رو امروز داشتننقل قول:
وضعیت سرویس زرد میباشد یعنی
[ کاهش سرعت ، ايراد در سرويس هاي وب يا مسنجرها ، قطعي برخي از مسيرهاي اينترنتي ]
ايراد در مرکز مخابرات تهران مي باشد.
سلام
از دوستان خواهش می کنم در مورد سرعت adsl مخابرات در شهرهای استان اذربایجان غربی اطلاع رسانی کنند .از 3 روز پیش سرعت adsl مخابرات به شدت در خوی کم شده است . در شهر شما وضعیت چطور است؟
ارومچی عزیز بهت تبریک میگم . گویا داره بهت حال میده. البته اگه دانلودش 1تا 7 باشه !
راستی تونستی 2 تا تست از باکو یا تفلیس + استوکهولم بگیر . ممنون
فيلم دانلود شبانه با حجم 284KB
با تشكر از IVAN عزيز بخاطر لينك دانلودکد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/fsa28yfdm4691yhhl7w7.rar
:11:
نقل قول:
ناصر عزيز ممنونم. اسپيد تست واسه من اصلا درست نشون نميده، مثلا دانلودم رو 30KB ميزنه و آپلودم رو 50 !!!
نزديكترين سرور به اورميه كه ايروان ارمنستان هستش پينگ 700-600 ميده در حالي كه با سرويس256 حدود 300 ميداد!
نميدونم ايراد از طرف منه يا اسپيد تست ولي كلا من ديگه به اسپيد تست اعتقاد ندارم ولي چشم در اولين فرصت تستهايي كه خواستين رو واستون ميذارم
فقط يه مساله خيلي ناراحت كننده كه وجود داره اينه كه به طرز وحشتناكي از حجمم كم ميشه مثلا براي نيم ساعت وبگردي و دانلود 2 تا ويدئوي 5 مگي حدود 56مگ از حجمم كم شده !!!
طبیعی هست . آدم خودش احساس نمیکنه ولی با افزایش سرعت طبیعتا حجم بیشتری کم میشه. راستی دانلودت فقط با هاست ایرانی اینطوریه یا کلا ؟
سرعتت تو 1 تا 7 چطوره ؟ پینگ 1 تا 7 واسه ایران ؟
maxnet.ir/2011.exe
mediafire.com
این 2 تا هم خواستی سرعت دانلود رو تست کن . شرمنده سرتم درد آوردیم :40:
---------- Post added at 03:56 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------
راستی ویدیو رو الان دیدم . خوب بود! منو بین پارس و مخابرات دودل کردی :31:
اینی هم که داری دان میکنی فکر نکنم ریپ خوبی باشه . خواستی بگو لینک بدم با کیفیت بهتر و حجم کمتر :27:
وقتي با وي پي ان كانكت ميشم 2برابر يا 3برابر حجم ميندازه، اين ديگه تهِ نامرديه به خدا
مخابرات سرعتش كم نميشه، شب و روز يكيه فقط يه فايل كه روزها با حداكثر سرعت ميگيري همون فايل شبها با نصف سرعت دانلود ميشه واسه همين شبها بايد چند تا فايل رو همزمان بذاري واسه دانلود تا پهناي باند كامل پر بشه.
الان كه ساعت 5/5 هستش پينگ كردم واسه سايت tabnak.ir پينگ 49ms و براي maxnet.ir پينگ 170ms داد.
در مورد لينك دانلود هم بايد بگم: نيكي و پرسش !!!
پ.ن:
سايت اسپيد تست اصلا لود نميشه !
فيلم دانلود يك فايل با حداكثر سرعت در شب
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/hkmfdpsw41a1qbnp59a.rar
پینگ تابناکو خیلی خوب داده . منم از همین روش دانلود استفاده میکنم
اینم لینک مستقیم و تک . البته اگه برات رزوم داره
کد:http://s13.uploadbaz.com/files/6/i6xi2zrvfrsjyx/Pirates_Of_The_Caribbean_On_Stranger_Tides_2011.mkv
راستی این فیلمارو با چه نرم افزاری تهیه میکنی ؟
تو سایت ترکانت به جای نام کاربری و رمز ورود چی بزنم؟
شما سرویس گرفتی یا نه؟ خیلی سوالای عجیب میپرسی!!!نقل قول:
یوزرنیمو موقع ثبت نام بهت میگن که با orm- شروع میشه. پس هم شماره تلفن هست
سرویسو 2 روز پیش گرفتم ( 128 نامحدود )، ولی مثل اینکه سرویس خوبی نیست؟!:41: رفیقم میگفت سرعتش از 128 محدود کمتره!!نقل قول:
یوزرنیم و پسورد رو هم موقع ثبت نام نگفتن! منم که قبلا پارس آنلاین داشتم فکر کردم مثل اونه ، یوزر و پسورد رو که وارد میکردم قبول نمیکرد واسه همین پرسیدم :31:
با تركانت 1 ساعته ميگيريد؟ چون با 128 تركانت حداكثر سرعت دانلود ميشه 16 كيلو بايت بر ثانيهنقل قول:
من مکس نت دارم . و میشه گفت دو برابر سرعت ترکانت هست ولی خوب مشکلات خاص خودش رو داره یکیش اینه که گاها پینگش خیلی زیاد میشه ولی انصافا سرعت خوبی داره و حتی بعضی اوقات تا 50 Kb/sec هم میرسهنقل قول:
واقعا خوبه آدم حق و حقوق خودش رو بشناسه . دوست عزیز شما هر تعرفه ای داری ، برو تاپیک تبریز بگو کسایی که سرعتشون نصف شماست به تست بزارن تا شما هم مثل و من م تمامی کاربرای مکس نت ازش متنفر بشی !:10:نقل قول:
واسه نامحدود خيلي خوبه كه سرعتش به 50 برسه در صورتي هيچ isp سرويس 128 نامحدودش همچين سرعتي نميده، البته بطور متوسط فكر كنم سرعت 128 نامحدود مكس حدود 35-30 KB باشه كه باز هم خيلي خوبه.
ای بابا اگه تو هم مثل من 3 سال از آنا گرفته بودی خداییش راضی بودی یه دوستی دارم الان از آنا داره بیچاره یه ساله پولش رو داده اونم 128 نامحدوده سرعتش به 10 KB/sec به زور میرسه . ولی انصافا قبول دارم مکس نت تبریز یه چیز دیگس از نظر سرعت که اصلا قابل مقایسه نیست .نقل قول:
آره ارومچی جان سرعت بین 50 و 25 متغییره تقربا بیشتر اوقات روی 30 الی 35 هست . سرعت خوبه ولی پینگ نه پشتیبانیشون هم بد نیست لااقل با آدم با بی ادبی حرف نمیزنن مثل آنا انگار آدم بهشون بدهکاره . همین اردیبهشت میخواستم از مخابرات بگیرم که دیدم مثل اینکه نامحدود ندارن منم حال و حوصله چک کردن پهنای باند رو ندارم برای همین اومدم مکس نت ولی انصافا قیمت مخابرات خیلی خوبهنقل قول:
دوستان كسي ميدونه چرا روزانه يه فايل با حداكثر سرعت دانلود ميشه و كل پهناي باند پر ميشه ولي همون فايل در ساعات رايگان با نصف سرعت دانلود ميشه و واسه پر كردن پهناي باند بايد چند فايل رو بطور همزمان دانلود كرد؟ اين موضوع به سروري كه ازش دانلود ميكنيم مربوط ميشه يا مساله به پهناي باند سرويس ADSL برميگرده؟
وضعيت پهناي باند كه DU Meter نشون ميده
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/i1rsd766omycihf6je.rar
جاله . مکس نت هم اینطوریه.نقل قول:
در جواب ittools باید بگم اولا نامحدود مکس نهایتا 30 کیلو میده . که شاید در مقایسه با شرکتای دیگه خوب باشه ولی اونقدر ناچیز هست که مکس میاد 2 برابر میبنده ! من بیشتر گلایم در مورد دانلود شبانه مکس هست . برای مشترکای شرقی همین سرویسی که من دارم 130 کیلو میده و برای من 30 !!! این کارشون غیر قابل توجیه
یکی از دلیل هاش اینه که ساعات رایگان ترافیک چند برابر میشه و افت سرعت طبیعی هست!نقل قول:
دوم هم اینکه مشکل در سرور های دانلود سایت های فارسی هم هست! چند بار امتحان کردم، ریموت آپلود هم نشد! یعنی سروری که خارج از ایران بود هم نتونست ازش دیتا بگیره!
فرض کنیم پهنای باند لحظه ایی که ISP داره 100 مگ هست و این شرکت به همه مشتریها پهنای باند یک مگ میده. از اونجایی که در حالت عادی همه مشتریها با هم از این پهنای باند استفاده نمیکنند شرکت به جای اینکه این 100 مگ رو به 100 مشتری بفروشه بسته به انصافش میاد به تعداد بیشتری میفروشه (فرض کنیم 1000 تا). در این حالت وقتی در طول روز که پهنای باند قیمت داره در یک لحظه 50 تا مشتری (هر کدوم یک کانکشن) وصل باشند نصف پهنای باند شرکت اشغال میشه و بقیه خالی هست و هر مشتری به راحتی با همون یک کانکشن از کل یک مگ پهنای باندش استفاده میکنه. اما درشب که اینترنت مجانی میشه اگر فرض کنیم نصف مشتری ها شروع به داونلود کنند 100 مگ باید بین 500 مشتری تقسیم میشه که (با فرض هر نفر یک کانکشن) به هر مشتری یک پنجم یک مگ میرسه . اگر هر مشتری یک کانکشن بزنه همون یک پنجم مگ بهش میرسه اما اگر یک مشتری دو تا کانکشن بزنه انگار به جای دو نفر داره از پهنای باند استفاده میکنه و در واقع بقیه رو هل میده کنار و خودش از پهنای باند بیشتر استفاده میکنه. همین طور با زدن کانکشن های بیشتر میتونه سهم بیشتری از کل پهنای باند isp استفاده کنه.نقل قول:
سلام دوستان
یه خبر نه چندان بد :biggrin:
طی صحبتی که با مدیر نمایندگی شرکت ماکس نت در آ.غ داشتم در ارتباط با تفاوت سرویسهای تبریز و ارومیه؛ ایشون بنظرم شخص منطقی رسیدن و بدون بحثی قبول کردن که اگر کاربری از جهت حجم سرویسش ناراضی بود ایشون مانند شرایط تبریز محاسبه کنن و ترافیک اضافی رو به حسابشون اضافه کنن.
من هم سرویسم رو از این شرکت تهیه کردم البته بر حسب تجربه یکی از دوستانم( که این شرکت عملا سرعت بالاتر از سرویس 512 رو نمیتونه ارائه بده) سرویس max class رو انتخاب کردم با حجم 6 گیگ و قیمت 29500 تومن.
خلاصه اگر سرویس محدود دارید (البته اگه سرویس دیگه ای هم دارید میتونید باز اقدام کنید کمی تحت فشار بذارید لااقل شرایط رو یکسان کنن) با تلفن 3480048 بخش فروش تماس بگیرید و با آقای دژفر د صحبت کنید. (حتما با ایشون صحبت کنید بقیه کارمندن و اختیار زیادی ندارن)
این هم از طرف من برای دوستان، سرعت رو که نشد کاری کرد و کمتر از تبریزه حداقل حجم سرویس رو یکی کردن ;)
اولويت اول پينگ هستش، اگه پينگ مكس مناسب باشه ميشه تا حدود زيادي بقيه كاستي ها رو تحمل كرد، در مورد دانلود هم بايد بگم فكر دانلود بالاي 130 رو در آ.غ از سرتون بيرون كنيد همين كه بتونيم با 100 دانلود كنيم بايد كلي خوشحال باشيم، ميمونه حجم كه اونم ظاهرا درست شده. پس ميشه گفت مكس دزد تا حدودي گزينه مناسبي شده البته اگه واقعا بخاطر مابه التفاوت سرعت بيان حجم اضافي بدن و بامبول ديگه اي پشت اين قضيه نباشه!!!
راستي دژفرد همون پسره تپل و عينكي نيستش؟
بله همون شخص هست. البته از پسر بودنش گذشته عیال وار هست :biggrin:نقل قول:
باهاش صحبت کردم گفتم که چرا سرعتها نسبت به تبریز کمه گفت مشکل با مخابرات شما داریم. گفتم که پس چرا سرویسها باهم اختلاف دارن گفت که اینجا با تبریز فرق میکنه و...
که گفتم که نه اینطور نمیشه خیلی از کاربرا از سرعت که راضی نیستن این مورد هم بهش اضافه شده و از اختلاف داشتن حجمها گله مندن. که گفت محدودیتی خاصی در ارائه حجم اضافی نداره و هرکسی ناراضی بود مشکل رو حلش میکنیم. اینجاست که میگن حق دادنی نیست بلکه گرفتنیه
بعد یه چیزیو بگم اینها چون اعتراضی نمیشه به خاطر همین زیاد سعی نمیکنن کیفیت رو بالا ببرن. دیدین دیگه من یه چند کلام صحبت کردم و به قولی راضیم کردن ;)
منم همین سرویس رو دارم ایوان عزیز . ولی 5 گیگ گرفتم . راستی برای سرعت چی گفت ؟
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
پینگ هم زیاد چنگی به دل نمیزنه . من شبها بازی آنلاین میکنم . از ساعت 2 به بعد که دانلود شروع میشه برای مشترکای مکس پینگ میخوره به سقف . در حالی که طبیعی نیست . من بقیه کاربرا رو میبینم از شهر ها و آی اس پی های دیگه که اصلا این مشکل رو ندارن !!! بحث بر روی این هست که استان ما پهنای باند اضافه نمیکنه !!! حالا چرا شو من نمیدونم.نقل قول:
ولی یک لحظه دیگه هم این مکس رو تحمل نمیکنم ! شرط این نیست که مشتری داد و هوار کرد حقشو بدی (اونم نصف و نیمه) . مدیرای مکس ذاتا دزد صفت هستن و تا فرصت باشه مطمئنان به کاربر رحم نمیکنن !
سرعت رو گفتم که فرمودن با مخابرات مشکل دارن والا خودشون از این لحاظ محدودیتی ندارن و اگه مخابرات امکاناتش رو بده اینجا هم مثل تبریز میشهنقل قول:
شما مثل یه پسر خوب رفتی و سرویس رو گرفتی و چیزی نگفتی! در مورد داد زدن نه اصلا همچین چیزی نبود. من اصولا آدم خونسردی هستم و همیشه سعی میکنم با سیاست رفتار کنم. تا حالا مراجع قانونی رفتین؟ کسی که داد و هوار کنه خیلی راحت پرتش میکنن بیرون اصلا به حرفش گوش نمیدن؛ باید راحت و با ادله صحبت کنی تا مشکل حل بشه
منم بین اینجا و تبریز رو قیاس کردم و ... سیستم کاری اونها هم که مشتری مداریه دیگه باید مشتری رو راضی نگه دارن و قبول کردن. مطمئنا اگه چند تا از این پسر خوبا! اعتراض میکردن (البته بدون داد و هوار :D ) که چرا اینقدر تبعیض هست مسئولای ماکس نت کمی بهتر عمل میکردن
خلاصه تا ببینیم چی پیش میاد
نه منظور من شما نبودی . شرمنده
من میگم مکس نت شرکت کوچیکه و پهنای باندشو از آسیاتک میگیره . من بارها زنگ زدم و با خوشرویی علت رو جویا شدم و اونا به صورت آشکار و درنهایت پررویی میگن این طبیعیه و شما همین قدر سرعت داری. شما اینو در نظر بگیر که تو تبریز چندتا آی اس پی هست ؟ اگه مکس نت پهنای باند ما و تبریزو برابر کنه مشتری های تبریز میپرن و میرن شرکتای دیگه میگیرن !!! خلاصه وقتی اینجا رقابت نیست مکس نت هم چشم و ابروی مارو دوست نداره بیاد بهمون پهنای باند بیشتر بده !
جناب ارومچي ليست قيمت نامحدود رو داريد ؟نقل قول:
و مثلا 512 نامحدود دانلودش حدودا چند ميشه ؟
من كه از آنا اينترنت گرفتم سرعت دانلودش معمولا پايين تر از 50 هست و قيمتش هم 95000 تومن.
دوستان این دو تا با هم چه فرقی میکنن
1m محدود 5 گیگابایت 3 ماهه-69000 تومان
1024 توربو 5گیگابایت 3 ماهه-49500 تومان
آیا سرعتشون تو آذربایجان غربی فرق میکنه یانه من هم از 1مگ استفاده کردم هم از 1024 که تو سرعتشون فرقی ندیم بین 100 تا 120 کیلوبایت بودن
حالا الان میشه بگین سرعت کدوم خوبه و چه فرقی میکنن با هم
با تشکر
پس معلومه كه حسابي با دژفرد صميمي شدي :31: (قضيه عيالوار بودنش رو ميگم)نقل قول:
كلا آدم با مزه ايه، چند بار كه رفتم دفتر فروش نميدونم چرا ولي هر دفعه واسم يه ليوان آب مياورد تا بخورم!!! راستش اين كارش خيلي هم خوبه ولي يه جورايي بوي ريا و تزوير از اين كارش ميومد! :13:
دوست عزيز سلامنقل قول:
من از مكس سرويس ندارم ولي در مورد سرعتهاي سرويسهاي محدود يه چيزايي ميدونم ولي راجع به 512 نامحدود اطلاعات ندارم
در ضمن اگه شما 512 نامحدود گرفتي و سرعت دانلودت زير 50 هست بايد بري با معذرت از همه دوستان شلوارشون رو در بياري چون دارن زير سرعت قانوني بهت سرعت ميدن، قانونا بايد با 64 كيلو دانلود كني كه با توجه به نويز و فاصله از isp نبايد كمتر از 60 كيلو بشه.
آنا اينترنت كه نزديكه 1 سالِ كه دورانش به سر اومده و وقتشه تا منقرض بشه و بره قبرستون با اون سرويسهاي مزخرفش! ول كنيد اين آنا رو بريد از يه جاي ديگه اكانت بگيريد. واسه چي اينهمه پول ميديد بابت سرويسي كه نه پينگ درست و حسابي داره نه سرعت دانلود به درد بخور
سرويس توربو سرعتش قانونا بين 64 و 128 متغييره و در اين بازه ممكنه نوسان كنه يعني ممكنه يه روز 128 بده يه روز 70 يه روز 90 و...(اين از شانس خوب شماست كه زير 120 نمياد)نقل قول:
سرويس 1 مگ شب و روز فيكس رو 128 قرار داره و قانونا نبايد سرعتش از اين پايين تر بياد
:8: ديشب مخابرات اساسي بهم حال داد، تونستم 3130مگ دانلود كنم :8:
دستت درد نکنه یکم دیگه از این آنا بگو تا هر کی خدای نکرده میخواد ازشون بخره پشیمون بشه تا به امید خدا ورشکست بشن :31: چقدر از اینا دل پری دارم :27: فقط دو هفته طول کشید خط منو تخلیه کنن خانومه دل پری ازم داشت :21: دو هفته تموم منو سر کار گذاشته بود که آخر سر هم کار به شکایت و دعوا کشید :46: مثلا من سه سال ازشون اکانت داشتم ها ولی این بود احترامشون :2: . در مورد مکس نت تبریز بگم دیروز رفته بودم تبریز خونه یکی از فامیل ها 128 نامحدود از مکس نت دارن عین خودم تا 100 kb/sec هم دانلود میکرد ! تازه دیروز سرعت اینترنت خیلی محدود شده بود ولی مال من نهایت تا 50 دانلود میکنه و متوسط بین 30 الی 35 هست :19:نقل قول:
:2::2::2:
کسی در 10 سال گذشته مدیر فنی آنا اینترنت رو دیده؟ یا تلفنی باهاش صحبت کرده؟
یک هفته تمام هست که دارم دنبالش میگردم شاید پیداش کنم و دردمو بهش بگم ولی...!!!
شرکتی که مدیر فنیش تو شرکت نشه پیداش کرد، معلومه چه وضعی داره دیگه، همه کارهارو دادن دست دو سه نفر که معلوم نیست تخصصی در این مورد دارند یا فقط بدلیل آشنا بودن استخدام شدند! (البته چند باری که باهاشون صحبت کردم، بنظرم احتمال مورد دوم خیلی خیلی بیشتر هست!)