نه اصلا نمیتونه آدرس IP رو پیدا کنه تو همون قسمت lookup گیر میکنه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه اصلا نمیتونه آدرس IP رو پیدا کنه تو همون قسمت lookup گیر میکنه .نقل قول:
با Internet Explorer هم امتحان کردید؟نقل قول:
خیلی عصبانی هستم.نقل قول:
10 سطر جواب داده بودم داشتم به سئوالات دیگران هم جواب بدم که اشتباهی صفحه رو بستم و ..... .
خلاصه از اول میگم.
این که فرمودید مشکل جدی نمیتونه باشه . به احتمال از پستها و کافوهای مخابراتی هست که اون رو هم مخابرات نمیتونه انجام بده چون در تست خط از یک مقادر به پایین مشکل حساب میشه. اولین چیزی که گفته میشه مشکل داخله هست.
برای تست خط:
1 - تماس با مرکز مخابراتی
2- شرکت - تماس بگیرید و بگویید سرویستون سرعتی حدود 7 میده و 3 روز هم هست که اینطوری شده همه مراحل از جمله خارج کردن گوشی ها و تست از ورودی رو انجام دادم.بچه ها با استناد به گفته های شما مشکل رو جدی فرض کرده و به مخابرات میرن و بسته تست رو برپا می کنن.
اول از تست خط شروع میشه اگر جواب داد یعنی مشکلی نشون نده که به گفته شما نخواهد بود بقیه مراحل خنثی هست.
وگرنه کلا تست میشه. حالا شما تماس بگیرید و من هم اگر بچه ها رو ببینم خدمتشون عارض میشم که مشکلی این چنین اگر گزارش شد لطف نمایند یک تستی کامل انجام بدهند.
مشکلات مخابرات و پهنا خودشون از یک طرف و مکشلات ارائه هم از یک طرف. ما در ارائه همین سرویس ها موندیم تا بماند این چنین مشکلات.
متاسفانه ما در زمینه اینترنت شکست خورده هستیم . این همه میلیارد دلار بخاطر پروژه اینترنت ملی خرج کردن ولی چی ...
من مشکلات ارائه اینترنت رو نمی تونم قبول نکنم. قطغی ها افت سرعت و ....
در مورد اسلات هم مشکل شما صدق نمیکنه.
زمانی مشکل از اسلات میتونه باشه که شما نصف سرعت را داشته باشین و یا اصلا نداشته باشید. از هر یک اسلات حداقل 24 کاربر استفاده می نمایند. به طور مجزا.اگر مشکلی باشد یا همه کاربران ان را خواهند داشت مانند قطع سرویس که معمولا از هنگ و ... هست و یا افت سرعت فوق العاده.
در مورد sharenig : من همه شرکتها رو نمیدونم ولی همه اشان از 4 تا 16 پیش میرن.
اما مثلا : ماکس 8به1 و 4 به 1.
شاتل : 4 به 1.
همارا 4و 8.
معمولا سرویسها به 8 و یا 4 داده میشه
باز هم تاکید میکنم به طور دقیق نگفتم از انچه بحث شده بین بچه های فنی گفتم.
من نمیدونم چه حرفی هست که شایعه شده در مورد مودم.نقل قول:
هر دوتاشون عین هم هستند.
سفیدا اپدیت شده نقره ای ها.
والسلام. خاتمه این بحث.
خوب بله این مشکل معمولا پیش نمی اید و عادی هست اما تا کی ؟نقل قول:
استفاده از تجهیزات شبکه ای جدید می تواند جلوی این کارها را بگیرد. ما داشته ایم که یک کاربر توسط یک ip شروع به ارسال اسپم در اینترنت میشود و این چیزها باعث بلاک شدن و مشکلات NAT خواهد شد.
حال تجزیه مشکل شما :
گاهی پیش می آید که مشکلات شبکه ، ناشی از اشکلات سیستم عامل است و با یک بوت کردن یا برگردان اطلاعات به زمان اول مشکل را حل می کند.
اما بعضی مشکلات با بوت کردن ساده از بین نمی روند . در این موقع ، در صورتی که کاربر کامپیو تر بتواند از خط فرمان (Command Prompt) سیستم عامل استفاده نماید ، یعنی فرمان ipconfig می تواند وجود اتصال فیزیکی را بررسی نماید .
این مشکل شما احتمالا مشکلات DHCP می باشد.
مثلا وقتی pc برای پروتکل DHCPپیکر بندی شده اما آدرس پیش فرض ویندوز (169 . 254 . x . x) را بر می گرداند ، مشخص می شود که کلانیت نمی تواند با سرورDHCP ارتباط برقرار کند .بایستی آدرس همان شبکه را داشته باشد . اما گاهی اوقات DHCP ارتباط برقرار کند و اما گاهی اوقات DHCP، آدرس subnet دیگری را به آن اختصاص می دهد.
دعا کنید که این کارتون باعث بلاک یا مشکلات DHCP سرور نشده باشد. (فکر نکنم).
این چیزی هم که میگید غیر عادی هست. حالا از گروه فنی بررسی می کنیم.ببینیم خطایی صادر شده تو لاگهای سرور یا نه.شما مطمئن هستی که خوتوتتون درسته گوشیهاتون و یا چیزی روی خط تون نصب نشده ؟
سلام و ممنون از توجهتون.نقل قول:
اما اگر قرار بود با تایپ یه دستور ساده چنین مشکلاتی پیش بیاد پس اینترنت به کجا باید بند می بود؟!
من بارها این دستورات رو رو شبکه های مختلف ISP ها تست کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده اگر قرار بود با تایپ این دستورات چنین مشکلی برای DHCP سرور پیش میومد پس با این اوصاف همه جا باید شاهد چنین مشکلاتی می بودیم. تا جایی که بنده میدونم با release کردن ارتباط با DHCP Server قطع میشه اما با renew همه تنظیمات عمده TCP/IP + کل آپشنهای اون دوباره در اختیار کلاینت قرار میگیره. خیلی عجیبه که در بازه های زمانی ثابتی باید مجبور باشم بطور دستی به برقراری ارتباط دوباره با DHCP اقدام کنم! این وسط انگار یه چیزی گم میشه! یا ارتباط من با D.G قطع میشه و از حوزه پوشش DHCP خارج میشم و کلا از network بیرون می افتم یا اینکه سرویسم با DHCP دچار مشکل میشه. جالب اینه که حتما باید release رو انجام بدم و با renew کردن تنها ارتباطم دوباره برقرار نمیشه!
به هر حال من روز شنبه همراه با مودم خودم میرم شرکت و مشکل را با بخش فنی درمیون میزارم.
در مورد خط تلفن هم مشکلی که از طرف ما وجود نداره و چیز ی جدیدی هم رو خط اضافه نشده.
بازم ممنون.
100% نگفتم که مشکل از چی هست خوب من هم اشاره کردم که دستورات عادی برای یک سیستم هست و مشکلی رو پیش نمیاره و خیلی عجیبه ؟
مودمتون چیه ؟ چون اگر درست ریست کرده باشید مشکل از اون هم نمیتونه باشه.
در ضمن برای برسی این مشکل دوستان فنی گزارشات اخرین اتصال شما و مشخصات رو چک خواهند نمود.
بله کار درستی انجام می دهید به شرکت مراجعه نمایید .
Bizimt جان نمي خوام بحث رو ادامه بدم :41:
ولي چرا ناراحت ميشي ؟ :13:
چيزي شايعه نشده :18:
چون جديدا همارا اين مدل مودم رو ميده به كاربراش من يه سوال كردم .. كه چه فرقي اين دو مودم دارن .. همين
خوب شما هم بگو فرقي ندارن :46:
به هر حال ممنون به خاطر جواب :40:
به قول شما والسلام . خاتمه اين بحث :10:
:11:
قربانت ناراحتی در کار نیست.
vahid_203 نه عزیزم هیچ فرق خاصی نیست .
ممنونم.
siemensنقل قول:
ممنون.
اینم IE :نقل قول:
اگه برا شما هنوز کار می کنه لطفا ip سایت رو اعلام کنین . ممنون
نقل قول:
IP سایت رو چطوری اعلام کنیم؟ اصلا اینی که میگید، اینو کجا مینویسه؟؟؟؟
هوم؟؟؟
و سرانجام : : :
بعد از 2 ماه کشمکش و گفتمان و مباحثه و دیدمان و شورا و انجمن و کمسیون و مجلس و .... تصویب شد.
کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در آخرين جلسه خود، تعرفه ارائه خدمات اينترنت باند پهن را با استفاده از ADSL تصويب كرد.
در همين ارتباط قيمت تامين اينترنت براي ارائه خدمات اينترنت باند پهن نيز توسط کميسيون کاهش يافت.
به گزارش ايتنا از رگولاتوري، بر اساس تصميم اين كميسيون در جلسه شماره 49 مورخ 8/7/1378قيمت اینترنت كه توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و در قالب لینکهای STM1 به شرکتهای مخابرات استانی و شرکتهای دارای مجوز PAP تحویل میشود صرفا جهت استفاده برای ارائه خدمات ADSL به میزان ۲۰٪ :18:کاهش میيابد.بدين ترتيب قیمت فروش اینترنت با ظرفیت یک STM1 که در حال حاضر ۴۸۶ میلیون ریال است، به ۳۷۵ میلیون و یکصد هزار ریال کاهش میيابد.
براین اساس تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر ۱۰ براساس جدول زیر تصویب شد:
همچنين در اين جلسه، موارد زير نيز به تصويب رسيد:
- هزینه مودم و راهاندازی آن بر عهده مشترک میباشد. - بابت راهاندازی سرویس نیز نباید هزینهای از مشترک دریافت شود. - شرکتهای ارائه دهنده خدمات موظفند نسبت به نصب و راهاندازی تجهیزات در محل مشترک اقدام و پس از تحویل پهنای باند مناسب نسبت به تنظیم صورتجلسه اقدام نمایند. - شرکتهای ارائه دهنده خدمات موظفند نرمافزارهای لازم برای اندازهگیری لحظهای پهنای باند را روی پایانه کاربر نصب و راهنماییهای لازم را انجام دهند.ضمنا کمیسیون تنظیم مقررات توصیه نمود که به منظور گسترش ارائه این خدمات در سطح کشور، شرکت مخابرات ایرات با مشارکت شرکتهای PAP و رعایت منافع طرفین خدمات مذکور را ارائه نمایند.این متن خلاصه و عمومی شده نامه ارسالی به شرکتهاست.:2:
براین اساس بدیهی است در صورت عدم مشارکت، شرکتهای PAP میتوانند سرويس مربوطه را حداکثر تا سقف ۲۰٪ بالاتر از این تعرفههای مصوب ارائه نمایند.:41:
علاوه بر موارد فوق مصوب شد كه شرکتهای PAP میبایست کلیه قراردادهای خود را حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ مصوبه براساس تعرفههای مصوب فوق اصلاح نمايند.
همچنين کلیه مشتریان در صورت داشتن هرگونه شکایت در خصوص تعرفههای خارح از چارچوب مصوب و یا عدم رعایت کیفیت خدمات مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مناطق هفتگانه گزارش نمایند.
مطلبی که مهم است این است که هیچ یک از شرکتها این تعرفه ها را فعلا قصد ندارند به کاربران ارائه دهند. یعنی خودشان ارزان تر پهنا را می گیرند و باز هم به همان قیمت به من و شما ارائه می دهند.
در حال حاضر شرکتها چشاشون رو به هم بسته شده تا ببینن کی چیکار می کنه اولین شرکتی که لیست تعرفه ارزان را ارائه بده اون یکی هم به میدان خواهد آمد اما کی ... ؟
جالب ترين قسمت اين دو تاست : :31:
1) هزینه مودم و راهاندازی آن بر عهده مشترک میباشد. :5:
2) بابت راهاندازی سرویس نیز نباید هزینهای از مشترک دریافت شود. :5:
پس يعني ديگه اون مبلغ 10 الي 12 تومن هزينه راه اندازي رو نبايد بگيرن :27: و در صورت كه فردي از شركت اومد تا مودم رو نصب كنه بايد هزينه بدي :13: ولي اگه خودت نصب و راه اندازي كني ديگه هيچي نبايد پرداخت كني :46:
پینگش کن:31: اول باید بری cmd بعد اونجا باید دستور ping زو بنویسی و بعد همون آدرس رو بنویسی مثل این :نقل قول:
ping s2.tooler.info
Bizimt جان اگه میدونی شرکت های مطرح کی قراره حق اشتراکشون رو پایین بیارن ما هم بی نصیب نزار.
امروز تبلیغات شرکت های ترکیه ای رو نگاه میکردم سرعت 4 مگ+مودم رایگان+دسترسی وایرلس رایگان تو
کل شهر رو ماهانه میده 14.90ytl .:18:یعنی 11700 تومن.
آدم واقعن افسرده میشه واسه 128 کیلو بیاد ماهی 14000 تومن پول بده+هزینه مودم و اسپلیتر و هزار تا
کوفت و زهرمار دیگه.
حقیقتا اینجا آخر دنیاست!
می دونید تو فکر چی هستم؟!
تکنولوژی هایی مثل Grid و رویای ابر محاسباتی (super computing) گوگل و سیستم عامل های تحت وب و اشتراک گذاری ترابایتی داده های یوزرها از طریق اینترنت در حال رشد هستند، اما جایگاه ایران در این حرکت همگانی کجاست واقعا؟! از افغانستان هم پایینتر و ذلیل تر آخه؟ تا کی واقعا؟!
خب بالاخره اينا مگه موظف نشدن تا يه ماه تعرفه هاشونو اصلاح كنند؟
پس اگه تا يه ماه اين كارو نكردن نگفته مگه مشتركا ميتونن شكايت كنن؟ شما ميگين هنوز قصد ندارن اينكارو بكنن ولي بالاخره تا يه ماه اينكارو بايد بكنن ديگه. آره؟
اقا من یه فکر کردم
میخواین با هم فرار کنیم ترکیه :27:
BIZIMT جان شما تو ای اس پی کار میکنی میشه یکم قضیه رو باز کنی
یعنی چنین چیزی امکان پذیره ؟
من که اگه این قیمت باشه میرم دو mg میگیرم
اخه تو یه تاپیک دیگه گفتن امکان پذیر نیست و همه برشکست میشن ....
نگفتن که به کاربرای معمولی سرعت بالای 128 میدن یا نه؟نقل قول:
این قیمتها اشتراک بدون محدودیت هستند؟
512 رو همین الانش هم راحت میدن به خونه.نقل قول:
بذار اینا 1024 یا 2048 رو بدهند،حالا 20 درصد بالا پایینش مسئله نیست زیاد.
سلام دوستان (عید تون مبارک)
من تقریبا 3 سال میشه که از همارا سرویس ADSL گرفتم اولش سرویسم 128 ماهانه بود که بعدا به 64 تغییرش دادم
موقع ثبت نام ازم 100 تومن گرفتن که هزینه مودم و نصب و خود سرویس بود (مودم comtrend CT-361) بود هزینه اشتراک هم فکر کنم 50 تومن بود که الان میبینم این هزینه ها همش کم شده
امیدوارم این تعرفه های جدید رو اجرا کنن که ما هم راحت بشیم
سلام یه سوال از بچه های تبریز داشتم دوستانی که با گوگل ارث کار می کنند
من فول ورژن 2008 البته کرک شده را دارم البته ورژ نهای قبلی رو داشتم قبلا ولیعصر را نشون نمی داد الان هم زعفرانیه و میرداماد برای شما هم همینطور هست؟ کسی می تونه راهنمایی کنه؟ مرسی می بخشید که جاش اینجا نبود
Ok چنین هست.فقط هزینه برای کسانی که نمی توانند مودم خودشان را نصب نمایند گرفته می شود. مانند سایر کشورهای متمدن.نقل قول:
شما فقط بایستی هزینه سرویستان را بپردازید. اما من نمی تونم قول بدم که کاملا کارها به این راحتی باشه چرا که عناوین مختلف را جهت گرفتن همان مقدار پول قبلی از مردم خواهند گرفت : عوارض - آبونمان - حق اشتراک و .....
اما آنچه که مسلم هست اینکه ، شما اگر از این وضع به سازمان شکایت نمایید شاید یک فکری جدی صورت بگیرد . اینترنت یک وسیله بسیار ضروری می باشد و نباید بعضی ها و شرکتهای اینترنتی از آن برای پر کردن جیبشان استفاده نمایند. یعنی انها با کمترین هزینه از مخابرات پهنا می گیرند فکر کنید 60% تخفیف و بجای توزیع با همان مقدار 90% هم روش می کشند و به مردم ارائه می دهند.
خشم کاربران از این وضع برافروخته . چرا که ما نمی خواهیم باورمان شود که در کشوری ضعیف زندگی می کنیم.
ما صاحب هزاران تکنولوژی مطرح در کل دنیا هستیم (مقام اول هم داریم) اما با ندانم کاریهای بعضی ها و با خسیس بازیها و من من کردنهای عده ای از خیلی چیزها محروم هستیم که می تواند این چنین نباشد.
ما با داشتن جوانان بسیار متفکر الان کاری می بایست انجام دهیم که جز 4-3 کشور پر مصرف اینترنت در جهان شویم.
نه نمی توانیم ، کاری کنیم که لااقل مانند مالزی یا ----- همین ترکیه خدمات به کاربرانمان دهیم.اگر مشکل این هست که کارهای جاسوسی و ... انجام میشه ، پس همه کشورهای متمدن الان بایستی هزاران بار به خاطر همین موضوع نابود میشدند . اینطور نیست .؟؟؟؟
من هنوزم وقتی به یاد این جمله م یافتم خشم درونم را فرا میگیره و نمیزاره به ایران عشق بورزم : سرعت 56kb برای کاربران ایرانی کافی و مناسب هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
آره درسته تقریبا همین طور هست . راستش من هر سال 1-2 هفته میرم ترکیه بخاطر دوستان و فامیل ها . همین 2 ماه پیش رفته بودم.و تو همین تاپیک هم اشاره کرده بودنم به قیمتها در ترکیه.نقل قول:
اینجا چون تفکر اینطوری هست که از ابزارها و متد تازه ورود به کشور سو استفاده می کنند و مردم را ... فرض می کنند و جیبشان را خالی می کنند. شما هم که نمی تونید از اینترنت استفاده ننمایید مجبورید تن به این عمل دهید.
این مطلبی نیست که نشه گفت : وشیفه سازمانها و .. هست که این امکانات رو بسنجند و خودشون رو با دیگران میزان کرده و به مردم خدمات دهند .
تازه ما به فکر این هستیم که اگر فردا ما را کاملا تحریم نمودند برای خودمان یک شبکه ملی داشته باشیم ؟؟؟؟ :2:
متاسفم. اما خدا را شکر مسئولان و دولت و بزرگان این مملکت دارن کاری می کنند که اگر حقیقت داشته باشه خوب باعث دوستی بین کاربران و مسئولان خواهد شد وگرنه لعنت و نفرین مردم پشت سرشان.
فکر کنم شاتل می خواد 128 رو به قیمت 7500 تومان ارائه بده. چرا که شالت در این کارها جست و چابک هست. در تبریز اولین شرکت تبلیغاتش رو شاتل شروع کرده . منتظر میشیم تا علنی کنه و دیگران هم همینطور.
اگر یک شرکت مطرح قرار باشه که کل اینترنت یک شهر رو بده بهتر از این هست که چندتا شرکت بیان بگن یعنی چی پس ما چرا نتونیم 70 % سود نکنیم پس اینترنت نمیدیم و ... و تهدید .:2::41:
بایدی در کار نیست چون نمی خواهند به این شرکتها زور بزنند. اما اگر به دید دستور به این بخشنامه بنگریم بله باید تا 1 ماه این کار رو انجام دهند.نقل قول:
تنها چیزی که مهم هست اینکه باید ما کاربران اعتراضاتمون رو از 0 شروع و به مقام عالی مرتبه 100 برسونیم. ما امید و حامی فعلا نداریم.:41:
:40: موافقم . اما نه فرار بلکه انتخاب راه درست. تازه همه که نمی تونن برن ترکیه.نقل قول:
باید که به همه داده بشه . اما صفحه دومی هم هست که پشت صحنه به شرکتها ابلاغ خواهد شد. و باید اون رو دید. اما شما خوش بین باشید. بعضی شرکتها خواهند داد یا همه . تازه بیشتر پهنای باند در اختیار نهاد ها می باشد.برای همین به این نکته هم توجه می شود که یک دیواری بین کاربران بزاریم تا همه نتونن از سرعت های بالا استفاده نمایند. مانند درخواست کارت و دعوت نامه و ... .نقل قول:
ببینید همه شرکتها نمیتونن این مقدار رو بدن تا زمانی که WWW بشه موضوع پهنا در کشور . همه یکسان . چون اگر مانند گذشته بنگریم اگر مثلا : بعضی شرکتها 100 تا 1024 بدن دیگه پهناشون - سهمیه هاشون تموم میشه ok.نقل قول:
فقط شنیدم بعضی ها (ایران ها زرنگند) در دقیقه 90 یعنی آخر روز 29 کارهاشون رو شروع می کنند تا لااقل باز هم یه مدتی پول مفت نصیبشون بشه. اینم OK شد ؟ :18:
ممكنه يكم بيشتر در مورد اين صفحه دوم توضيح بفرماييد؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
اولا که محل این سوال اینجا نبود. :31:
در ثانی، بله، برای همه اینطور هست.
مشکل از ماهواره گوگل ارث هست. :21:
موفق باشید :40:
با سلام....
دوستان اين عكس من امروز از نمودار پهناي باند از سايت همارا گرفتم.
اين نمودار ماله 4 روز اول اتصال اشتراكم هست .با توجه به اين كه اشتراك من 64 نامحدود هست،توي اين 4 روز 5 يا 6 ساعت سرعت من بالاي 7kb است و بقيه روز ها تقريبا بين 3 و 4.5 نوسان داشته.
حالا سوال من اينه كه چرا سرعت من اينقدر پايين هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلي براي افزايش سرعت وجود نداره.؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مي شم راهنماييم كنيد/.
||سپاس** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان وقت بخیر
من خوشحالم که بچه تبریزی هام تاپتیکه توپی دارن
دوستان من 135 صفحه تاپتیک رو خوندم و نتونستم تصمیم بگیرم که کدوم adsl خوبه البته اینم بگه اهل دانلود فیلم و آهنگ نیستم معمولا مقاله و یا نرم افزار دانلود می کنم به نظرتون کدوم شرکت با کوم تعرفه برام مناسب هست؟
در ضمن مرکز مخابرات مان ایل گلی هست.
سلام.نقل قول:
دوست عزیزم، متاسفانه یکی از مشکلاتی که در اکثر ISP های ایرانی وجود داره این هست که، سرعت واقعی شون، کمتر از سرعت اسمی هست.
در بین تمام سرویس دهنده ها، فقط شاتل تقریبا این مورد رو رعایت میکنه (اون هم به طور تقریبی)
مثلا این تست از سرعت 512 همارا سیستم هست که اینهمه اختلاف وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم چاره ای داشته باشید. مگر اینکه از همارا، یه نگاهی بندازند.
سلام. عضویت شما رو در انجمن های P30world تبریک میگیم.نقل قول:
نظر لطفتونه :27:
چیییییییییییی مییییییییییگیییییییی؟؟؟؟ :18::18::18:نقل قول:
همش رو خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟
باید خدمتتون عرض کنم، تا مدتی پیش، به طور قطعی میشد گفت که هماراسیستم بهترین ارائه دهنده سرویس های اینترنتی در تبریز هست. ولی از زمانی که باگ نرم افزاریش، رفع شد، چند پله اومد پایین تر. دقیقا هم سطح بقیه شرکت ها . . . :41:نقل قول:
از طرفی هم دولت که تعرفه خدمات اینترنتی رو 20 در صد کاهش داد، معلوم نیست که شرکت ها چه کلکی بزنند تا همون سود قبلی بره به جیبشون. :46:
پس بهتره که حداقل 10 روز صبر کنید تا تعرفه شرکتها بیاد بیرون. و معلوم بشه که آیا فقط قیمت سرویسها کاهش یافته؟؟؟ یا با کاهش یافتن قیمت، نوعش هم نزول کرده؟؟؟؟
خبرهای دیگری که از بعضی از دوستان میرسه، نشون دهنده این هست که مخابرات هم میخواد اینترنت پر سرعت بفروشه (واویلا).
(اشتراک من هم داره تموم میشه. منتظر خواهم بود به این که کدوم شرکت سرویس مناسب، با قیمت مناسب میده؛)
BIZIMT جان، جون هر کس که دوست داری، جواب درست حسابی بده به این سوال من. (چون چند بار پرسیدم جواب کاملی نگرفتم.) :42:
منظور از 128 ، سرویس نامحدود هست ؟؟؟؟؟؟ یا سرویس محدود؟؟؟؟؟نقل قول:
ِ(در ضمن، شالت نه شاتل :31:)
همارا سیستم از چه زمانی قیمت ها رو تغیر خواهد داد؟ دقیقه 90 ؟؟؟ :31:نقل قول:
پیشایش، تشکر میکنم. :10: :40:
نتونستم اجرا کنم این دستور رو. Error میده.نقل قول:
Ping request could not find s2.tooler.info . please check the name and try again.
این همه مطلب بود باز هم نتونستید بهترین سرویس از نظر خواسته خودتون رو پیدا کنید؟tohidkh جان قشنگ فرمودند.نقل قول:
در ضمن دوست خوب ما ، ایل گلی نه ائل گُلیِ
آره من با سرعت تایپ می کنم.نقل قول:
این رو هم با لپ تاپ در بیرون (حیاط یکی از دوستان) داشتم تایپ می کردم که جای ت و ل با هم عوض شده بود.
نه سرویس محدود :46:.
همارا یا هر شرکتی دیگه ، فعلا سر تو برف :27:. منتظر چراغ سبز . خدا میدونه مدیران چه فکرایی تو سرشون هست.:5:.
جناب BIZIMT خواهشا اين سوال من از قلم نيافته:
ممكنه يكم بيشتر در مورد اين صفحه دوم توضيح بفرماييد؟نقل قول:
نقل قول:مگه الان این سرویس محدود 128 چنده ؟؟؟؟؟ :18::18::18:نقل قول:
من یه بار محاسبه کردم بدون هزینه آبنومان و مالیات (و کوفت و زهرمار . . . :31:) دیدم برای +128 به ازای هرماه 6800 تومان پرداخت میکنیم. (سرویس سه ماه با محدودیت 5 گیگ برای سه ماه)
خود شاتل، 512 محدود رو بدون احتساب هزینه های ذکر شده، 10000 تومان میده.!!! ( محدودیت 2 گیگ در ماه)
حالا قضیه ی این چیه که 128 محدود رو میخواد بده 7500 ؟؟؟؟؟
به خدا،گیج شدم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا همارا حرف نداره
به خاطر ایرادهای سیستمشون و کلی باگه دیگه با یه اکانته محدوده 2گیگی، 70 گیگ دانلود کردم...
دوست عزیز؛نقل قول:
خبر دارید که . . .
تمام باگهای موجود در نرم افزار هماراسیستم برطرف شده. :27:
پس مراقب باشید :40:
هیچ وقت هیچ چیز بطور مطلق secure نخواهد بود! و همیشه راهی برای Attack وجود داره. تا وقتی انسان هست، باگ و injection و هزار تا کوفت دیگه هم خواهد بود:46:نقل قول:
سلام دوستان من 2 ماهی هست از هماراسیستم سرویس گرفتم راضی نیستم الان میخوام صبا نت بگیرم
میخواستم بدونم من برای اینکه از صبانت بگیرم
باید باز هم هزین هراه اندازی که 10 تومن هست رو بدم؟ خواهش میکن زود جواب بدید
سرویس های صبا چی شد ؟
2 mg میداد ؟
بازم هست ؟
پس آدمایی مثل شما هستن که باعث شد همارا باگاش رو بر طرف کنه :31:نقل قول:
بله . چون وقتی از همارا انصراف بدی خط رو ADSL رو قطع میکنند بعد که بخوای صبا بگیری 10 تومن میگیرن مال صبانت رو به خط تون وصل می کنندنقل قول:
صبا اگه نیاد خونتون 5 تومن میگیره
سلام.
اقایون دنبال شریک هستم که بیاد اکانت رپید بخریم .
یک ماهه 6 تومن از ادم مطمئن ..
لطفا اگه کسی میخواد تا امشب پی ام بده .. ممنونم
لطفا بیاین تو یاهو اینجا پی ام ندین
yahoo id : amin_lni