دوستان کسی چ داره ؟پچ صفحه اول مسدوده؟دوستان یه سوال دیگه ایا میشه با سرعت 15کیلو این بازی رو انلاین بازی کرد؟
Printable View
دوستان کسی چ داره ؟پچ صفحه اول مسدوده؟دوستان یه سوال دیگه ایا میشه با سرعت 15کیلو این بازی رو انلاین بازی کرد؟
آقا میشه با نسخه ی فارسی بازی کزد؟
اگه نمیشه لطفا لینک دانلود بدین
مرسی
بله امکانش هست فقط باید نسخه رو به 1.1 ارتقا بدید.نقل قول:
کلا بایدچیا داشت؟
بازی با پچ 1.1 ، همیننقل قول:
ولی متاسفانه پچ پیدا نمیشه؟کسی داره بزاره بقیه استفاده کنن
بفرما دوست عزیز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کنید کرک هم بزارید چون پچ رو نصب کردیم گفت کرک میخواد ........ منتظر کرک بازی هستیم
لینک کرکی که توی پست اوله درسته . از اون استفاده کنید
The connection was reset
................
کرک اصلا صفحه بالا نمیاد .....
کسی کرک نداره به ما بده ؟؟ ما معطل هستیم ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد دو روز خودم پیداش کردم
کد:http://rapidshare.com/#!download|127l32|338532974|Strong_v1.1_crack.FO.rar|696
دوستان کسی میدونه این خطا چیه که برای بیشتر سرور های بازی میاد ؟
File 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان اموزش شبکه کردن بازی روبزارید واسه کافی نت می خوام
دوست عزیز میشه بپرسم هدف شما چیه ؟
شما اومدید تو هر تاپیکی که توی این انجمن دیدید این پست رو قرار دادید . والا اگه هرکی بخواد اینجوری یاد بگیره فکر نکنم سنگی رو سنگ بند بشه . پست اول تاپیک ها رو برای اینجور مواقع گذاشتن
سلام
چرا موقع که روی آیکون بازی کلیک میکنم پیغام don't send میده؟
دوستان منم از امروز شبها میتونم بازی کنم،اگه قابل دونستین یه پ.خ بدین تا پدره پدر سوختتون رو دربیارم:31:
اسم من هم تو گیم رنجر Noob Saibot هست...:46:
منم با آی دی saadat خیلی وقتا آن هستم
دوست داشتید اد کنین
من بلد نیستم ،تو منو ادد کن تا بازی کنیم....:46:
سلام کسی می تونه اینجا مشکل من رو حل کنه اگه هست بگه خیلی ممنون
من وقتی host یا join رو می زنم این مشکل رو می ده
من اینترنت 128kb دارمکد:http://worldpcgame.persiangig.com/Help.bmp
ممنون
فایروال و آنتی ویروس رو غیر فعال کنید جناب worldpcgame
اگر شما با من بودی من این دو تا رو خاموش کردم ولی بازم این میاد:9:
توی Learn more چی نوشته ؟
یه بار با وی pn هم امتحان کن ببین درست میشه یا نه
اینو می نویسه
Firewall Problem
You appear to have a firewall or router that is blocking you from playing games. Firewalls are designed to prevent unwanted communication to and from your computer or network, but sometimes they are too strict and actually block legitimate data. That is what is happening here.
The built-in firewall in Mac OS X (in Sharing in System Preferences) will not be the problem. You will be able to play games with GameRanger with that firewall enabled.
The firewall that is causing the problem is likely to be in your modem/router. You will need to ask your ISP (Internet Service Provider) or refer to your router's instruction manual for information on how to open UDP port 16000 in your firewall. Most routers are configured through a web page built into them. You may be able to reach yours [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Unfortunately, it is not possible to offer step-by-step instructions here as every router is different.
If you are at work on a company network or at a university, you may not be able to fix the problem yourself. Instead you may have to ask the network administrator to open UDP port 16000 in the firewall.
منظور شما از وی pn چیه؟
V*P*n که بعضی ها به اسم فـیلتر شکن میشناسنش
به ISP تون زنگ بزنید و چک کنید که IP شما Valid هست یا نه ... احتمال میدم مشکل از همون جا باشه
اگه Valid نبود بگم Valid کنن؟
اونا خودشون Valid می کنن؟
منظور شما از Valid چیه؟
من تو گوگل سرچ می کنم چیزه زیادی گیرم نیومد شما می تونین کامل برام توضیح بدین
بله معمولا یه هزینه ای میگیرن و اینکارو انجام میدن
البته من 100% نمیتونم اطمینان بدم که مشکل همین باشه ... بهتره توی انجمن اینترنت و شبکه هم سوال کنید
منم این مشکل رو داشتم. با چیز پی ان میشد join شد ولی بدون اون همیشه این خطا رو میداد. ظاهرا isp باید یه پورتی رو باز کنه .زنگ زدم به isp گفتم، گفتن چی میگی؟ گفتم خیلی ممنون! و سرویس اینترنت رو عوض کردم درست شد.
سرویس اینترنت تون رو یعنی چی عوض کردین ؟ کلا رفتین یه اینترنت دیگه گرفتین؟
نقل قول:
میشه لینکش رو بدین اینجا اینقدر تو در تو هست که این تاپیک هم به زور پیدا کردم
برای این مشکل چند تا راه وجود داره. خودت بهترین راه رو که واست جواب میده رو تست کن و انتخاب بکن :
1. استفاده از برنامه هاماچی :
قسمت مربوط به برنامه هاماچی این پست رو بخون :
2. ولید کردن IP :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4494843&postcount=2
3. NAT کردن روتر :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4545711&postcount=1
توی صفحه زیر روتر خودت رو انتخاب کن. توی صفحه بعد تبلیغات رو اسکیپ بکن. توی صفحه بعدی بازی مورد نظرت رو (استرانگ هولد کروسیدر) کلیک کن.
کد:http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
نقل قول:
سلام ممنون از راهنماییت
من می خوام FIFA11 بازی کنم
اولین پیشنهادتون که هیچی سردر نیاوردم سومی هم تو بازیاش FIFA11 نداره می مونه دومی که اگه می تونی توی WIN7 توضیح بدین من هرکاری کردم نشد
ADSL من D-LINK مدلشم DSL-2640U هست
بازم از راهنماییاتون ممنون
با gprs ایرانسل (سرعت دانلود 28 کسی تونسته بازی کنه ؟)
پینگ مهم تره
مهم پهنای باند نیست
سلام
من کرک ، پچ و برنامه رو با هر سختی بود دان کردم و همه مراحل رو رد کردم ، یعنی بازی رو پچ وکرک کردم و بعد اکانتم رو ساختم وفعالش کردم و...
حالا باید چیکار کنم
من اولین بارمه دارم انلاین بازی می کنم وهیچ چی نمی دونم ، وقتی برنامه رو باز می کنم و مراحل رو طی می کنم یه پنجره باز میشه که توش my game رو انتخواب می کنم وبعدش یه لیست میاد که نمی دونم باید چیکار کنم.
خواهش می کنم ساده توضیح بدید.
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون متوجه میشی همه چیز رو.
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
اون پست رو خوندم ولی حالا نمی دونم وقتی وارد بازی میشه باید چیکار کنم ، یعنی بعد از اینکه کار ها رو انجام دادم بازی قلعه رو خودش بالا میاره و بعدش نمی دونم چیکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
وقتی رفتی توی یه روم و هاست بازی رو استارت کرد خودش خودکار میره تو بخش بازی چند نفره و اونجا یه سری تنظیمات هست مثل پول دو طرف ، مدت زمان No rush یعنی حمله نکردن و ... آخرش هم یه تیک سبز رنگ رو میزنی به نشونه اعلام آمادگی و میری تو بازی
سلام.
روشي هست كه بشه با استفاده از بلوتوث 2 كامپيوترو براي بازي آنلاين بهم وصل كرد؟
توضيح بديد لطفا!