سلام دوستان
شاید بحث تکراری باشه اما چجوری میشه واسه موتور دزدگیر گذاشت؟
نحوه نصب و قیمت و ... در کل ما رو راهنمایی کنید.
Printable View
سلام دوستان
شاید بحث تکراری باشه اما چجوری میشه واسه موتور دزدگیر گذاشت؟
نحوه نصب و قیمت و ... در کل ما رو راهنمایی کنید.
سلام
من میخوام موتور بخرم. بین 1 تا 2 هم میخوام خرج کنم
برای من راحتی خیلی مهمه و زیاد عشق سرعت نیستم
قدرت موتور برای تحمل وزن دو ترک (هر نفر حدود 85-90 کیلو) هم برام خیلی مهمه
چون با موتور فعلی وقتی دو ترک میشینیم تو سر بالایی کم میاره و اصلا سرعت نمیره ( نامی 125)
حالا به نظر شما کدوم یکی از این مدل ها به درد من میخوره؟
پالس 135 LS
پالس 180
پالس 150
پالس 200
آپاچی 180
اگه ممکنه تفاوت های اصلی این موتور ها رو به من بگید و قیمت روز هر کدوم رو هم بگید
این پالس 135 LS به نظر خودم موتور خوبیه چون طراحی و تکنولوژی خوبی داره ولی حجم موتورش کمه.
راستی شما میدونید حداکثر سرعت 135 LS چقدره؟
قیمتش چنده؟ اصلا وارد ایران شده
111 نهایت سرعت 135!پیشنهاد من انتخاب بین 200 و 180 اپاچی!نظر شخصیم 180 اپاچی چون جدیدتره امکاناتش بیشتره با کیفیت تره!در ضمن تولید 200 در هند متوقف شده!اینها رو در نظر داشته باش اونوقت انتخاب کن!:46:
دیروز بازار تهران بودم . جالبه قیمت مغازه ها هیچ نرخ هم ارزی نداره . یکی 30 تومان می گفت در حالیکه چند متر جلوتر همون مارک رو 20 تومان !نقل قول:
دو نوع دزدگیر تایوانی تو بازار هست یکیش که اسمش یادم نیست . جعبه ی سیاه داشت با قیمت 18 تومان . یه مارک معتبری هم هست بنام LAZER - البته تو ایران به اشتباه بهش می گند لیزر - قیمتش همونی که گفتمه یعنی اگر بگردید تو بازار 20 تومان پیداش می کنید و گرنه باید 30 تومان بخرید .
داخل جعبه شون یه کاتالوگ هست که توضیح سیمها رو نوشته . برای موتور شما اگر کلاس کاب هست . می تونید زین رو بلند کنید و سیمها رو متصل کنید بترتیب رنگ و سیستم برق رسانی موتور . حتما از فیوز برای اجزای اتصال استفاده کنید تا با اشتباه بستن سیمها دزدگیر نسوزه
البته تعمیرکارهای حرفه ای با 5 هزارتومان براتون نصب می کنند و خطرش کمتره ! خود منبع حساس رو باید جایی بچسبونید که سطح سختی داشته باشه . منظورم از سخت چیزی مثل سنگ در مقابل بالش هست ! بهتره به یک قسمت که هم گرمای انجین نمی خوره و هم قابل دسترس برای سارق نیست و هم سخته متصل کنید . مثلا قسمت انتهایی باک بنزین . یا به یک میله زیر زین موتور.
نکته : از اونجاییکه این سنسورها حرکتی هستند . بهتره بسته به نوع موتور شما در قسمتی باشند که بیشترین میزان تغییرات حرکتی در صورت سرقت در اون اتفاق می افته . مثلا اگر موتور شما امکان چپ و راست شدنش نسبت به محور عمودی بیشتره ، بهتره دزدگیر در بالاترین نقطه ی ممکنه از سطح زمین باشه . یا اگر موتور شما نسبت به جابجایی جک احتمال سرقتش بیشتره بهتره در پایین ترین ارتفاع نصب بشه . آنتن دزدگیر رو هم در جای مناسبی بصورت مخفی با حداکثر ارتفاع نصب کنید . برای تنظیمات سوئیچ موتور با دزدگیر که قرار باشه استارت کنترلی بخوره بهتره با یک نصاب مشورت کنید . چون گاها بعد از نصب موتور بدون کلید استارت نمی خوره .
یا بدون در آوردن اون موتور خاموش نمی کنه .
حساسیت موتور رو می تونید تنظیم کنید . بهتره اگر در محله ی شلوغی هستید این حساسیت کم باه . چون کودکان و گربه های ولگرد می تونند بارها آلارم رو بصدا در بیارند !
قیمت این چند مدل رو میخوام
پالس 135 LS
پالس 180
پالس 150
پالس 200
آپاچی 180
اگر تفاوت 135 LS با موتور های دیگه فقط سرعتش باشه باهاش مشکلی ندارم
چون جدیدتره و یکم قشنگتره
فقط از نمایندگی فارس بپرسید .تلفنش تو سایتشونه :نقل قول:
کد:http://www.farsauto.ir/VewSeller.aspx
من پالس 135 LS رو تو سایت ندیدم.
این 135 جدیده تو ایران اومده؟
همون که سایت باجاج زده New رو میگم
سلام بر دوستان (پیر و جوان):31:
امروز حسابی موتور رو دووندم اینور و اونور
بعد ی گوشه زدم کنار گیج روغن رو باز کردم دیدم داره از توش بخار میاد بیرون!!
روغنی که استفاده میکنم بهران 20-50 اتوماتیک هست
اگه مشکلی داره تا فورا روغن رو عوض کنم
سلام
دیروز از شمال اومدم.ساعتای حدودا 6 صبح رسیده بودم کرج.رفتنی جاده چالوس خیلی خلوت تر بود تا برگشتنی.نمی دونم چرا برگشتنی توی اون موقع شب کمی شلوغ بود.
ولی رانندگی هم توی شب با موتور اونم تو جاده چالوس عالمی داره ها.باید جونتو بگیری کف دستت بری به امون خدا.ولی از طرفی هم خیلی حال میده.جاده که فوق العاده سرد بود البته من کاپشن با خودم برده بودم و مشکلی نداشتم ولی این دوست بیچاره ما که ترکمون بود به حرف من گوش نکرده بود و لباس گرم با خودش نیاورده بود بخاطر همین هم رفتنی هم برگشتنی مثل این بچه یتیم ها قایم شده بود پشت من و دو کلوم حرف هم بزور میزد.
تقریبا میشه گفت که نصف جاده بواسطه چراغ هایی که وصل کردند روشنه و نصف دیگش هم تاریک تر از تاریک.
جاهایی که تاریکه سر پیچ ها باید با ترس و لرز دور بزنی که یوقت یه راننده محترم که در حال سبقت گرفتنه از روت رد نشه.
3.5 ساعت از خود چالوس تا کرج طول کشید البته چندتا 5 دقیقه هم وسط راه برای خوردن چایی و ... هم وایسادم.
ولی خدا وکیلی از روز خیلی بهتره،هم اینکه ترافیک نیست،هم آفتاب نیست و هم مامورین محترم راهنمایی رانندگی تشریف ندارند.ولی باید خیلی مراقب بود.
تو طول مسیر بعضی از ماشین ها هستند که در حال دزد و پلیس بازی کردند و ناگفته نمونه که همینا هستند که ما موتور سوارهارو بکشتن میدن(دور از جون جمع).
یه خاطره هم از سفر بگم.
یه ال90 تو راه بود داشت واسه خودش دزد و پلیس بازی می کرد.هی از ما جلو می زد می رفت پشت دو تا ماشین گیر می کرد و ما ازش جلو می زدیم می رفتیم و دوباره میومد پشت ما هی چراغ میداد و دوباره سبقت می گرفت.خلاصه این وضع حدود نیم ساعتی ادامه داشت،منم پیش خودم گفتم مثل اینکه این تا مارو به کشتن نده ول کنمون نیست.60 کیلومتری کرج بودم که دم یه پمپ بنزین یه مغازه باز دیدم زدم کنار که چیزی بخورم و یه استراحتی هم بکنم و هم این ال90 بگازه بره از ما یه چند کیلومتری جلو بیفته،جالب اینجاست که دیدم این ال90 هم پشت سر من اومد زد کنار و پیاده شد که چیزی بخره.پیش خودم گفتم که مثل اینکه ول کن ما نیست.تو مغازه رفتم کنارش به طعنه بهش گفتم که: آخرش هم نتونستی موتور منو بگیریا،بنده خدا که از حرف من تعجب کرده بود یه نگاه بمن انداخت و از تیپم فهمید که موتورسوارم و با یه حالتی که انگار زورش گرفته بمن گفت منکه نمی خواستم تورو بگیرم وگرنه به گرد منم نمی رسی.خلاصه سرتون رو درد نیارم بهش گفتم من دارم راه میفتم بزن بریم ببینم چیکار می کنی.رفتم نشستم رو موتور رو اون بنده خدا هم نشست پشت فرمونش هم یه خنده تمسخر آمیز بمن کرد و گازشو داد و رفت.اونم با چه سرعت وحشتناکی،منم که دیدم رفت تو دلم بهش خندیدم و از موتورم پیاده شدم یه چند دقیقه بعد با خیال راحت راه افتادم .خلاصه یارو چنان گازید رفت که فکر کنم تا دم در خونشون همش نگاهش به آینه عقب بوده که یوقت من بهش نرسم.
موتورت چیه داداش؟؟؟؟ارزوی سفر با موتور تو جاده چالوس مونده به دلم!!!!:8:
خوش برگشتی برادر رایان عزیز
عجب خاطره ای بود . می تونی یه فیلم کوتاه فوق العاده ازش دربیاری ... من تصور کردم شم هم می ری حالشو تو جاده می گیری و بعد از اینکه خوندم سرکارش گذاشتی کیف کردم .
اون "بچه یتیما" هم خیلی باحال بود . تصورش رو می کنم خندم می گیره :38: من وقتی آمل زمین خورم . با موتور گردن شکسته و دست و پای زخمی فقط یه پیرهن نازک داشتم - آخه اصلا قرار نبود من از تهران خارج بشم !! - تو اون نیمه شب داشتم از سرما یخ می زدم . کشیدم کنار چادر زدم - البته بعد از 100 کیلومتر رانندگی بعد از تصادف :دی
امروز رفتم دزدگیر بذارم . رفتم نمایندگی رسمی فارس . من 4 رسیدم اونجا تا ساعت 9 الاف شدم . بعد هم فهمیدیم که دزدگیر محرتم خراب از کار در اومد . کارد می زدی خونم در نمی اومد . حالا باید برم پسش بدم . باز جای شکرش باقیه که بطرف گفتم و پس می گیره . و گرنه باید یکی دیگه می خریدم . اما مضحکش اینکه احتکار انبارشون باعث شده این نوع دزدگیر کم باشه تو بازار . الان فقط Lazer و چندتا مارک متفرقه تو بازار هست . دزدگیرهای "دوطرفه" که سیستم پیجینگ دارند - همونایی که ما بهش دزدگیر تصویری می گیم ! - هم حدود 20 هزار تومان گرونتر شدند . اما بنظر من خیلی بهتر از این معمولی ها هستند . چون برای من این مهمه که خودم بدونم موتورم تکون خورده و من تو ساختمون صدای آژیرش رو نشنوم ... همسایه ها ممکنه شاکی بشند . صدای آژیر هم مربوط به یه تکون تصادفی باشه .
برم ببینم این دزدگیرا رو پیدا می کنم یا ....
دیروز تو خیابون ولی عصر - فروشگاه مرکزی فارس - یه موتور عجیب غزیب از دور توجهم رو جلب کرد . هر چی سعی کردم تو همون تعمیرگاه مرکزی منتظر بمونم ، نشد !
رفتم ... یه موتور اونجر دیدم که بطرز بیش از حد بد سلیقه ، در عین حال خلاقانه دستکاری شده بود . طرف یه هندل بار طرح هارلی دیویدسون های دهه 60 - هموناییکه دسته های بلندی داشتند در حدود 50 سانتیمیر نسبت به محل فرمون - گذاشته بود .
گردن موتور رو شکسته بود و کمی آهن جوش داده بود و دو شاخ موتور رو حدود 20 تا 25 سانتیمتر جلو برده بود و بحال اریب - طرح هارلی - جوش داده بود .
تمام موتور پر بود از شبرنگ های برجسته و کاغذی . همون گردن موتور رو پر کرده بود از شبرنگ های برجسته نارنجی که بدون هیچ نظمی چسبانده شده بودن :38: یه طلق بزرگ به سبک تایلندی - همون هاییکه روی هوندا 125 - می بندیم بسته بود جلوی موتور . دو تا چراغ مه شکن زرد بجلو محل پلاک جلوی موتور وصل کرده بود . روی زیر رو یه چیت چادر زنانه کشیده بود :38:
البته پارچه بقدری چرک بود که طرح و رنگش بسختی قابل تشخصی بود . روی گلگیر جلوی موتور یه تندیس فلزی نصب کرده بود . اگزوز موتور ور هم بی نصیب نذاشته بود . روش یه جورایی خاتم کاری فلزی کرده بود . منظورم همون اتصال فلزی بزرگی هست که زیر جا پایی عقب نصب هست ، روش یه تیکه از فلز براق طرح دار چسبونده بود و اگزوز رو درشت کرده بود .
روی تمام آرمهای موتور شبرنگ چسبونده بود . دو تا صندوق از طرح موتورهای "هارلی احسان" به دو طرف عقب پیچ کرده بود و از اینها جالبتر اینکه یه چیزی شبیه به صندوق یا یخچال یا شایدم کلمن بزرگ آب . پشت موتور متصل کرده بود .
دور این تانکر عقب رو اینقدر چیز-میز آویزون کرده و چسبونده بود که من متوجه نشدم دقیقا چی بود و به چه کاری می اومد . رنگ موتور هم قرمز بود . یه گارد سبک هندوستانی هم داشت . از اون گارد های مزخرف هندی که میله-میله هستن !
حالا من در این اثنا از یه بنده خدایی که مثل من محو جمال این اعجوبه بود سووال کردم که : آقا موتور شماست ... که صاحبش اومد .
از همه جالبتر صاحب موتور بود :38: یه پیرمرد حدود 60 و اندی سال بود . البته از اون تیپ های شیش تیغ کرده و مبادی آداب خلاصه چندتا سووال الکی پرسیدم . بعد ایشون راه افتاد که بره . سوئیچ موتور از گردن موتور بطرز مضحکی آویزون بود ... مشخص بود که موتور از تحویلی های سال 87 به قبله و هنوز پلاکش عوض نشده بود ....
حالا یه چیز جالبی هم تو تعمرگاه دیدم بعدا اگر فرصت داشتم براتون می نویسم :11:
سلامنقل قول:
سلام دیروز از شمال اومدم.ساعتای حدودا 6 صبح رسیده بودم کرج.رفتنی جاده چالوس خیلی خلوت تر بود تا برگشتنی.نمی دونم چرا برگشتنی توی اون موقع شب کمی شلوغ بود.ولی رانندگی هم توی شب با موتور اونم تو جاده چالوس عالمی داره ها.باید جونتو بگیری کف دستت بری به امون خدا.ولی از طرفی هم خیلی حال میده.جاده که فوق العاده سرد بود البته من کاپشن با خودم برده بودم و مشکلی نداشتم ولی این دوست بیچاره ما که ترکمون بود به حرف من گوش نکرده بود و لباس گرم با خودش نیاورده بود بخاطر همین هم رفتنی هم برگشتنی مثل این بچه یتیم ها قایم شده بود پشت من و دو کلوم حرف هم بزور میزد.تقریبا میشه گفت که نصف جاده بواسطه چراغ هایی که وصل کردند روشنه و نصف دیگش هم تاریک تر از تاریک.جاهایی که تاریکه سر پیچ ها باید با ترس و لرز دور بزنی که یوقت یه راننده محترم که در حال سبقت گرفتنه از روت رد نشه.3.5 ساعت از خود چالوس تا کرج طول کشید البته چندتا 5 دقیقه هم وسط راه برای خوردن چایی و ... هم وایسادم.ولی خدا وکیلی از روز خیلی بهتره،هم اینکه ترافیک نیست،هم آفتاب نیست و هم مامورین محترم راهنمایی رانندگی تشریف ندارند.ولی باید خیلی مراقب بود.تو طول مسیر بعضی از ماشین ها هستند که در حال دزد و پلیس بازی کردند و ناگفته نمونه که همینا هستند که ما موتور سوارهارو بکشتن میدن(دور از جون جمع).یه خاطره هم از سفر بگم.یه ال90 تو راه بود داشت واسه خودش دزد و پلیس بازی می کرد.هی از ما جلو می زد می رفت پشت دو تا ماشین گیر می کرد و ما ازش جلو می زدیم می رفتیم و دوباره میومد پشت ما هی چراغ میداد و دوباره سبقت می گرفت.خلاصه این وضع حدود نیم ساعتی ادامه داشت،منم پیش خودم گفتم مثل اینکه این تا مارو به کشتن نده ول کنمون نیست.60 کیلومتری کرج بودم که دم یه پمپ بنزین یه مغازه باز دیدم زدم کنار که چیزی بخورم و یه استراحتی هم بکنم و هم این ال90 بگازه بره از ما یه چند کیلومتری جلو بیفته،جالب اینجاست که دیدم این ال90 هم پشت سر من اومد زد کنار و پیاده شد که چیزی بخره.پیش خودم گفتم که مثل اینکه ول کن ما نیست.تو مغازه رفتم کنارش به طعنه بهش گفتم که: آخرش هم نتونستی موتور منو بگیریا،بنده خدا که از حرف من تعجب کرده بود یه نگاه بمن انداخت و از تیپم فهمید که موتورسوارم و با یه حالتی که انگار زورش گرفته بمن گفت منکه نمی خواستم تورو بگیرم وگرنه به گرد منم نمی رسی.خلاصه سرتون رو درد نیارم بهش گفتم من دارم راه میفتم بزن بریم ببینم چیکار می کنی.رفتم نشستم رو موتور رو اون بنده خدا هم نشست پشت فرمونش هم یه خنده تمسخر آمیز بمن کرد و گازشو داد و رفت.اونم با چه سرعت وحشتناکی،منم که دیدم رفت تو دلم بهش خندیدم و از موتورم پیاده شدم یه چند دقیقه بعد با خیال راحت راه افتادم .خلاصه یارو چنان گازید رفت که فکر کنم تا دم در خونشون همش نگاهش به آینه عقب بوده که یوقت من بهش نرسم.
یه تاپیکی بود راجع به تجارب شما از رانندگی و سفر در جاده های ایران
اگه مشکل خاصی تو جاده چالوس البته + رانندگان جالب باشه بد نیست اون تاپیک زنده بشه مخصوصا برای موتورسوارها که شرایط جاده خیلی خطرناک جلوه می کنه.
ما که فعلا خارج شهر زیاد نبودیم و چیز زیادی از مسیر یادم نمیاد اما داخل شهر:
درست بعد از خروجی مدرس به سمت صدر و بابایی - تقریبا 50 متر که وارد خروجی می شوید چندتا (فکر کنم 10 تا هست و چسبیده) دست انداز میشه گفت خفن (کمبود اصطلاحی!!) به صورت کاملا پشت سرهم به حالتی که احساس کردم پیست تریل و کراس بازی هست وجود داره. (موتوردائم میفته تو چاله و خارج میشه)
امکان ترمز هم نیست.
شخصا روی رکاب ها ایستادم تا تعادل موتور برهم نخوره
چند روز پیش خیلی از کارامو باید با هم تو یه روز انجام میدادم واسه همین موتورو سوار شدم و شروع کردم به اینور و اونور رفتن سرعتم بطور میانگین 50 تا بود چراغ قرمزارو هم می ایستم خلاصه از کنار یارو رد شدم و یه نفر هم از کنار من رد شدو پلیس میخواست موتورمو بگیره که یهو یه مغازه دیدم که جلوش یه موتور کراس بود صاحب موتور یه لبخند مضحک زد و گفت این موتور شماست
گفتم نه خلاصه اون روز خیلی به ما خوش گذشت
شبشم کله پاچه خوردیم
همش تعریف از وقایع روزمره میکنید و بس
کامنت ما رو ه جواب ندید
داداش من پالس 200 دارم.رانندگی تو جاده عالمی داره و صد البته خطر و خستگی هم داره.نقل قول:
دوست عزیز کامنت شمارو که پیرمرد جان در رابطه با دزدگیر جواب داد.در مورد روغن هم من تا حالا زمانی که موتورم داغ بوده در گیج روغن رو باز نکردم که ببینم بخار داره یا نه.در هر صورت از همون روغنی که توی دفترچه اش نامبرده استفاده کن.نقل قول:
راستی شما گفتی روغن 20 50 استفاده می کنی.مگه طرح ویو نخریدی؟اگه طرح ویو خریدی فکر نکنم روغن 50 واست مناسب باشه،به نظرم باید از 40 استفاده کنی.
سلام
روغن به هر حال بخار می شود و یک لوله خروجی بخارات روغن نیز وجود دارد.
یک سوال:
من روغنمو عوض کردم. حالا صدای سوت از دنده 2 و سه میاد و بعضی وقتها هم نمیاد !!
کلا 2 بار پیش اومد !!
در ضمن کاسترول ریختم. قبلیش لیکومولی بود
سلام
خب من امروز بالاخره موفق شدم بوق موتور رو عوض کنم و دزدگیر روی موتور نصب کنم و + البته روی سطح خظوظ عابر زمین بخورم !!
صبح که تعمیرگاه می رفتم یه پراید نفهم بدون چراغ زدن یهو پیچید - تو خیابون کم عرضی بودیم - منم ترمز کردم که موتور روی خطوط عابر مثل کره سر خورد و پام له شد . مردک اومد بیرون می گه خب چراغ نزدم و پیچیدم ... حالا چه کار کنم ؟!
بر گشتنی هم یه راننده زن پژو بدون چرا نرسیده به میدون جهاد پیچید جلوم . و البته باعث شد من بوق جدیدم رو تست کنم ! دختره ی الاغ تو آینه واسه من اخمم می کنه و دریوری می گفت . یادمه تو اینترنت یبار یه فیلم از یه موتور سوار دیدم که وقتی یه ماشین خیلی آهسته با چراغ راهنما کشید جلوش ، بخاطر اینکه اونو مجبور به ترمز کرده بود ! افتاد دنبالش و نهایتا زد یکی از آینه های بغل ماشین رو خرد کرد . منم قصد داشتم برم دنبال این زنیکه تا راهنماشو خرد کنم . آخه لابد بدردش نمی خوره که استفاده نمی کنه !
راننده های زن بی منطق ترین راننده ها هستند . حواسشون به رانندگی و مراقبت از اطراف تو مسیر نیست و از همه جالبتر وقت تصادف طلبکارم هستند . من اگه یه روز یه راننده زن بهم بزنه یه کتک مفصل به خودش و شوهرش و اون مردایی که بی خودی نخود آش میان وسط صحنه که از "آبجی" شون دفاع کنند می زنم . این خط اینم نشون :38:
چند روزیه که تعمیرگاه مرکزی فارس می رم . اینجا جاییکه می تونید نقاط ضعف موتورهای 2-3 میلیونی رو ببینید :
راهنماهای کج و معوج و فلاپ هایی که تو قسمتشون جا نمی رن روی موتورهای کاملا نو !
گارد های شکسته
کاربرات های گرفته
صفحات دنده ی خرد شده
کلاچ های نامیزون
آینه هایی که هرزند
دسته ترمز و گازی که از هندل جدا شدند یا لیز می خورند .
کیلومر شمار معیوب دیجیتال
گارد موتور شکسته
دور موتور نامنظم
شارژر سوخته اونهم در حین حرکت !!!
........
این موتور 125-135 باجاج خیلی جالبه :دی گردن موتور از محل دو شاخ به شاسی و انجین با یه میله مکعبی متصله که در محل اتصال فقط یه عدد پیچ نمره 6 این وظیفه رو بر عهده داره . یعنی جون شما و جون این یه دونه پیچ :38: کدام مجنونی این طرح رو ریخته نمی دونم . خواستید بخرید لااقل یکم آب دهن به این فطعاتش بزنید شاید محکم تر بشه :38:
بچه ها یه سوال داشتم
ترمز عقب دیسکی چطوره ؟
من از چند تا فروشنده شنیدم که میگفتند خوب در نیومده و چون فشار زیاد هست جنسایی که ساختن خوب نبوده.
پیشرو 135 کاب دیدم که ترمز عقب دیسکی داشت
اینکه ترمز دیسکی عقب چطوره یه بحثیهنقل قول:
اینکه رو موتور 600 هزار تومنی چه کیفیتی داره بحث دیگست !
کلا بهتر از لنتیه ولی بدرد هر موتوری و هر راننده ای نمی خوره . نسل ای.بی.اس این ترمزها رو تقریبا از رده خارج کرده
پیشرو 135 (کاب) را قیمت کردم 920-30 ... کسی قیمت داره ؟
اینجا نوشته بودن 850 خریدن قبلا. میخوام ببینم نندازه یه موقع؟
سلام اتفاقا من این نوع موتور رو دارم با همین ترمز دیسکینقل قول:
میدونی نسبت به کاسه ترمز زودتر عمل میکنه و وامیسته اما باید قلقش دستت بیاد چون اگه یکدفعه بگیری چرخ و ثابت نگه میداره و شاید لیز بخوری (موتور قبلیم یه احسان طرح ویو بود با ترمز کاسه ای ازش راضی بودم اما قدرت نگهداریش به پای دیسکی نمیرسید)
اولا که من این موتورو خریده بودم لنت با دیسک درگیر بود و جام میکرد که مجبور شدم کمی از روغن ترمز رو تخلیه کنم
اگه پول کافی داری و طرح کاب میپسندی کویر بردار که کیفیتش حرف نداره
ضمن اینکه 2 تا صفحه کلاچ داره یعنی اگر توی دنده هم استارت بزنی موتور نمیپره جلو خلاصه هم قطعات هم کیفیت بهتره ضمن اینکه سرعتش به 120 تا هم میرسه
من تقریبا یه ماه قبل خریدم 840 بیمه هم 60 جمعا 900نقل قول:
ولی کویر چیز دیگه ای هست ارزش داره ها 930 یا 940 با بیمه 1 تومنی میشه ولی خدایش سرعت شتاب کیفیت همه 20
فکر نکنم افزایش قیمت داشته باشه بگرد دنبال نمایندگیش
کویر هم ترمز عقبش دیسکی هست ؟
پیشرویی که من دیدم به نظرم جلوش عریض تر از اینایی بود که تو نت دیدم عکسشو و همینطور از 125 ها. میتونی یه عکس از جلوی موتورت بذاری ؟
نقل قول:کد:http://www.img.upnload.com/images/a3fbpbxd8us56pzokt0.jpg
کد:http://www.img.upnload.com/images/45s4nkcp7srpgjv4llh.jpg
کد:http://www.img.upnload.com/images/nbc2c5exlw7fmeyliuh2.jpg
این 4 تا عکسکد:http://www.img.upnload.com/images/8spmbqlwg7rp1e2v9kl.jpg
ببین آن چنان ترمز دیسکی و کاسه ای تفاوت نداره شما توی سطح شهر هم بیشتر از 50 یا نهایت 60 تا نمیری جز جاهای خلوت که تخته کنی ضمن اینکه بنظر من ترمز کاسه ای درد سرش کمتره قطعاتشم ارزونتره
من اگه جای شما باشم حتما کویر بر میدارم و مهم نبود دیسکی باشه یا نه
کیفیتش بهتره ها! یعنی من توقعی که از پیشرو داشتم بیشتر از اینها بود!
خوب البته بحث پولشم هست تقریبا 100 تومن اختلاف قیمت بین پیشرو و کویر
اطلاعی ندارم که سری جدید کویر ترمز دیسکی هست یا نه اما قدیمیاش کاسه ای بود
آره دیسک عقب و جلو با هم فرق داره
دیسک عقب قطرش 20 سانت هست اما جلو 23 سانت
دستم رو آوردم توی عکس که مقیاسش مشخص تر باشه
هفته پیش رفته بودم مسابقات درگ
جاتون خالی
خیلی خوش گذشت
اما یک خاطره خیلی بد برا من باقی موند
با یکی از دوستام داشتیم بر میگشتیم هر دوی ما تو اتوبان بودیم و هر کدون با موتور خودش
برا اینکه احترام به قوانین هم بزاریم از دست راست حرکت میکردیم
که یک راننده بی احتیاط ( خواستم بگم زبون .... که دیدم میگن ادبیاتت رو درست کن ) یک دفعه از لاین سبقت چراغ زنان گرفت تو خروجی و بدون اینکه دوست ما رو ببینه خواست خروجی رو بره بیرون که این دوست ما دید قراره بهش بزنه کاملا ترمز کرد و ته ماشین یارو خورد به جلوی موتور
مردک انقدر انحراف گرفته بود و با سرعت بود که این دوست ما یک نیم چرخی زد و رو زمین ولو شد
طرف هم دید اوضاع خیته زد به چاک من هم چون از پشت این صحنه رو دیدم دنبال یارو راه افتادم و سه و چهار کیلومتر دنبالش رفتم اما دیدم نمیشه کاری کرد سرعتم رو زیادتر کردم اما دیدم یارو فهمیده من دنبالش هستم سرعت رو زیادتر کرد و من دیدم خیلی دور شدم و دوستم تنها مونده ، فقط پلاک یارو رو برداشتم
و برگشتم
خدا رو شکر دوستم زیاد طوریش نشده چونکه لباس زخیمی تنش بوده اما خب بلاخره پاش شکست و بدنش پر از زخم شده
حالا شکایت کردیم ببینیم چه طور میشه
تو رو خدا کسایی که میبینن این پست رو احتیاط کنن هم موتور سوار هاش هم راننده ها
به خدا خروجی رو رد کردی نکش دست راست یک چنین اتفاقی میافته
برو خروجی بعدی بلاخره تو این تهران هزار تا راه هست
با سلام . بین این همه 125 که تو بازاره کدومشون خوبه؟
منظورتون توی سی جی هاست؟نقل قول:
با سلام . بین این همه 125 که تو بازاره کدومشون خوبه؟
مجدد باید گفت که هر کسی یه چیزی می گوید و ما نیز جزء همان "هر کسی ها" هستیم
تکتاز 670 ارشیا 560 - هرمز 580 - شاید کیان و چند مدل دیگه (البته همشون سروته یه کرباسن!)
قیمتها تقریبی هستند
طرح ویو هم داریم که کویر چیز جالب تری هست. آوا هم هست که پشتیبانی نداره (اصلا نمی دونم تولید میشه یا نه)
کویر چند cc هست ؟نقل قول:
ولی کویر چیز دیگه ای هست ارزش داره ها 930 یا 940 با بیمه 1 تومنی میشه ولی خدایش سرعت شتاب کیفیت همه 20
یه نوع کویر بود اینجا 125 ، به 840 فکر کنم.
پیشرو هم زنگ زدم نمایندگی از 900 تا 920 بود. یعنی گرون شده یا چیزیش تغییر کرده ؟ این پیشرو سویچشم ماشینی بود.
جدای از تخلف اون راننده فکر می کنم این موضوع بیشتر به خاطر نحوه نصب کردن تابلو های نشان دهنده مسیر می باشد.نقل قول:
هفته پیش رفته بودم مسابقات درگ
جاتون خالی
خیلی خوش گذشت
اما یک خاطره خیلی بد برا من باقی موند
با یکی از دوستام داشتیم بر میگشتیم هر دوی ما تو اتوبان بودیم و هر کدون با موتور خودش
برا اینکه احترام به قوانین هم بزاریم از دست راست حرکت میکردیم
که یک راننده بی احتیاط ( خواستم بگم زبون .... که دیدم میگن ادبیاتت رو درست کن ) یک دفعه از لاین سبقت چراغ زنان گرفت تو خروجی و بدون اینکه دوست ما رو ببینه خواست خروجی رو بره بیرون که این دوست ما دید قراره بهش بزنه کاملا ترمز کرد و ته ماشین یارو خورد به جلوی موتور
مردک انقدر انحراف گرفته بود و با سرعت بود که این دوست ما یک نیم چرخی زد و رو زمین ولو شد
طرف هم دید اوضاع خیته زد به چاک من هم چون از پشت این صحنه رو دیدم دنبال یارو راه افتادم و سه و چهار کیلومتر دنبالش رفتم اما دیدم نمیشه کاری کرد سرعتم رو زیادتر کردم اما دیدم یارو فهمیده من دنبالش هستم سرعت رو زیادتر کرد و من دیدم خیلی دور شدم و دوستم تنها مونده ، فقط پلاک یارو رو برداشتم
و برگشتم
خدا رو شکر دوستم زیاد طوریش نشده چونکه لباس زخیمی تنش بوده اما خب بلاخره پاش شکست و بدنش پر از زخم شده
حالا شکایت کردیم ببینیم چه طور میشه
تو رو خدا کسایی که میبینن این پست رو احتیاط کنن هم موتور سوار هاش هم راننده ها
به خدا خروجی رو رد کردی نکش دست راست یک چنین اتفاقی میافته
برو خروجی بعدی بلاخره تو این تهران هزار تا راه هست
خودم تا به حال چندین بار این اتفاق برام پیش اومده که خروجی را رد کنم. با اینکه با عینک رانندگی می کنم اما دید خوبی نسبت به اونها ندارم . در لحظات آخر خوندن تابلو ها برای من ممکنه
کویر 125 سی سینقل قول:
ببین الان یه چیزی اینجا جور نیست
قیمت!!!
البته من قیمت دقیق بازار و فعلا دستم نیست
میتونم فردا یا پس فردا قیمت بگیرم
کویر 125 سی سی ترمز کاسه ای 930
پیشرو 135 سی سی دیسکی 840 (رینگ اسپوک) و 860 رینگ اسپورت
البته روش نوشته 135 ولی باور نکن شما رو 125 حساب کن و بنظر من سایر 125 سی سی طرح کاب رو روی 110
بغیر از کویر
در باره سویچش
ببین یه سری امکانات به پیشرو اضافه شده مثل همین دیسک عقب - ترک وسط - سویچ
اما داشتن این امکانات دلیل برتری نسبت به موتور دیگری نیست
شاید یه موتور اصلا با هل دادن روشن بشه ترمزشم دیسکی نباشه ولی بتونی باهاش 120 تارو بری
ببین بازم میگم من پیشرو 135 دارم اما پیشنهاد من به شما خرید کویر هست
کویر کیفیت داره قطعاتش زودتر گیر میاد (حالا فکر نکنی من اینجوری سنگ کویر رو به سینه میزنم داره با موتور ژاپنی رقابت میکنه ها نه توی ایران بنظرم بهترینه)
ببین شما بین پیشرو و کویر دودلی برای خرید
زنگ نزن به نمایندگی بلند شو برو اونجا ، تو مغازه ها قیمت بگیر و نترس از نزدیک موتورو برو ببین کتکت که نمیزنه فوقش چپ چپ نگاهت میکنه و بپرس که که چند و چون و ... تخفیف و از این سئوالا دیگه
من از 2 نفر خبره پرسیدم هردو گفته کویر
2 تا از مغازه دارا بودن که یه نیمچه آشنا بودن حرف از کویر میزدن
اصلا بفرض اینجا قیمت ارزونتر باشه و اونجا گرونتر -که نیست - میخوای چیکار کنی بیای شیراز موتور بخری!!؟؟
من قیمت میگیرم شما هم همینطور اما عجله نکن عجله نکن عجله...
از دو 3 تا مغازه پرسیدم.
ممنون میشم قیمت بگیری. چون کویر اینجا ارزونتر بود!
این پیشرو سفیدش خیلی قشنگه. رنگای دیگش زیاد چنگی به دل نمیزنه. نظر شما چیه ؟
قیمت چند بود؟نقل قول:
والا قشنگتر که چه عرض کنم دیدم این رنگ یه جورایی همه گیر نشده مثل آبی و قرمز و ... واسه همین این رنگی برداشتم
ببخشید من کلا زیاد در زمینه موتور اطلاعاتم زیاد نیست . میشه بگید فرق CG با Cdi چیه؟
فکر کنم تفاوتشون در مورد سیستم جرقه زنی هستش.نقل قول:
حدود 850 فکر کنم. حالا اگه فرصت کردی یه قیمت بگیری ممنون میشم.نقل قول:
کویر غیر رادیسون و رکورد مدل دیگه ای هم داره (طرح کاب)؟ شاید مدل دیگه ای بوده!
فرقشون اینکه اولی نام ثبت شده یک نسل بعد از هوندا CB هست و دومی خلاصه ی سیستم جرقه زنیه دشارژر خازن هستنقل قول:
cdi یک کیک متشکل از میکروپروسسور هست که بنا به دستوراعمال بین بار تخلیه می تونه تاخیر بندازه و روی موتورسیکلت honda cg 125 از سال 1998 نصب شد .
سی.جی های نسل اول (1976) 6 ولت بودند که با ورود به انگلستان به 12 ولت ارتقا یافتند و در همین کشور تبدیل به سی.دی.آی شدند و سیستم قدیمیشون برداشته شد . نام موتورهای سی.جی دارای سی.دی.آی cg 125 W هست که البته این نسل هم تا 2008 چندین بار تغییر یافت و نهایتا از رده خارج شد .
سیستم جرقه زنیه cdi هم روی موتورسیکلت ، اتومبیل و هوپیماهای خاص وجود داره . هر چند در اتومبیلهای پیشرفته از دو تا همزمان یا با واسطه ی یک کیت دیجیتال استفاده می شند . مثلا در موتورسیکلت هایی که سیستم سوخت رسانیشون دیجیتالیست این کیت هم وابسته به همون کیت سوخت رسانیه
سلام قیمت گرفتم
موتور افزایش قیمت داشته حالا علت میتونه فصل باشه که استقبال زیاد میشه میتونه تورم باشه میتونه شایعات در مورد بنزین باشه
کویر 130 سیسی رادیسون 960.000
پیشرو رینگ اسپوک 860.000 رینگ اسپورت 880.000
احسان 125 آر دی 850.000 رینگ اسپورت البته سری جدید احسان قیافش منگل هست
بنظرم کویر بردار
صلاح دولت خویش خسروان دانند
سلام . از بس این بحث برام مهم بود عضو سایت شدم:31: .
باجاج یه موتور جدید زده که پولسار 135 اسمشه. چند روزه خیلی رفتم تو نخش. میخواستم فردا برم یکی بخرم که اومدم تو اینترنت تحقیق کنم و سر از اینجا در آوردم.(( فکر کنم قیمتش حدود 1500000 تومنه))
تو یه تالار دیگه اینقدر از پولسار بد گفته بودند که اصلا نا امید شدم از زندگی و گند زده شد به تصمیمم.
درباره ی سرعتش خیلی کنجکاوم . طبق گفته ی بعضی دوستان 200سی سیش 120 تا زوری میره. یعنی سی دی ای 125 خودمون میگیرتش. من بیش از اینا ازش انتظار داشتم.
حالا 1 سوال فنی ::
با این حرفا چرا هنوز مردم میرند پالس و پولسار و.. میخرند؟؟ تازه با این قیمت بالا ؟؟
ممنون میشم کمکم کنید:40::11:. با این اوصاف من بخرمش یا نه ؟
((خواهشا تعصب ممنوع))
وسط میدون موتورم خاموش کرد . زدم کنار دیدم شیر بنزینو بستن و از باک حدود چند لیتر کمه . دیگه نمی دونم چه خبره تو این کشور و عجب مردمی پیدا می شند . این بار دومیه که شیلنگ بنزین رو یکی در آورده و از باک بنزین بردن .
یه سری LED تو گمرک هست که بصورت یک نوار باریک می فروشند . یه نوار باریک مثلا 3 میلیمتر در 10 سانتیمتر که روش چندتا دیود هست . اینا رو شما دیدید . زیاد هستند قیمتشونم کمه . بگمانم کمتر از 2 هزار تومان . می خوام بدونم چقدر مصرف دارند .
تنکیو
یعنی میخوای بگی مردم اینقدر فقیر شدن که واسه چند لیتر بنزین هم دست به دزدی میزنن؟! این حرف و نزن که خیلی ناراحت میشم :27:نقل قول:
مگه دزد گیر نگذاشتی واسه موتورت!؟
بنظرم باید فکر یه باک سیار باشیم!
موتورو قفل و زنجیر کنیم باک رو هم برداریم همراهمون ببریم!
یه نفر تعریف میکرد که دوستش داشته از یه خیابون خلوت با موتور میرفته که یه پیر مرد واسش دست تکون میده که نگه دار منو هم تا آخر خیابون برسون، پسره وامیسه یهو یه نفر با چاقو میپره جلو موتورو میگیرن و 2 نفری با پیرمرده فرار!!
موتورشم رفت که رفت
پیرمردا هم خطری هستنا:31:
جدی خیلی باید مواظب بود دوست من ماه مضون 2 سال پیش یه سی دی آی داشت جلوشو میگیرن که باید موتورتو بفروشی به ما پولمونم نقد هست و از این حرفا رفیق ما هم میگه نه و خلاصه وقت افطار که همه گرم خوردن بودن یواش اومدن تو حیاط و موتورو بردن
کاش همه دزدیا چند لیتر بنزین بود
موفق باشی پیرمرد