TEST
TEST
TEST
Printable View
TEST
TEST
TEST
سلام
برای هواپیمایی مثل 737 یا 747 میشه با اتوپایلوت فرود آمد یا خیر ؟؟ (( منظورم فرود کامل و توقف هواپیما است ))
فکر نکنم بشهنقل قول:
تا اونجایی که من شنیدم از 20 کیلومتر قبل از فرود باید autopilot خاموش باشه
سلام...این سوالی که دوستمون پرسیدن خیلی مهم هست. به این روش auto land میگن. اما این کلمه رو من فقط تو سایت های مختلف خوندم بدون هیچ آموزشی!!! مثل auto take برای take off خودکار.اصلا معلوم نیست همچین تنظیماتی در 737 یا 747 وجود داره یا نه یا کلیدی چیزی. یا اگه داره برای فعال کردن چه تنظیماتی لازمه؟ البته دوستان این بحث رو با ILS landing اشتباه نگیرن بیان آموزش اون رو بذارن اشتباهی یا برای ازهار وجود !!!البته برای ترمز گرفتن بصورت خودکار که میشه با auto brake کار کرد که درجات مختلف نسبت به طول باند داره. یا برای take off قرار دادن auto brake در حالت auto که اگر به هر دلیل سرعت کم شد ترمزها با قدرت تمام عمل کند.من که آخرین پیغام رو از برج دریافت میکنم با ISL landing خودم نم نم ارتفاع و سرعت رو کم میکنم تا به زور اول باند بنشونم. اگر جدا تنظیمات auto land یا auto take وجود داشته باشه واقعا محشر میشه. ILS که یه طرف auto land هم بیاد روش چه شود. خلبانم نقش هویج رو بازی میکنه...!!! البته اینم میدونم که اگه وجود داشته باشه مختص هواپیماهای پیشرفتس. اما کلا لذت بخش میشه.البته من با دکمه ی APP زیاد آشنایی ندارم اما یه جا خونده بودم یه نقش اساسی در auto land داره حالا کارش چیه رو دقیقا نمیدونم. چون آخرین باری که در landing ازش استفاده کردم داشت خودکار ارتفاع رو کم میکرد خوشحال شودم گفتم ایول داره خودش فرود میاد. اما اول باند رو در هونگ کونگ تشخیص نداد و 747 با 320 تا مسافر در آب به زیبایی هرچه تمام تر فرود اومد و همه از دم دار وادی را بعد 1 ساعت پرواز موفقیت آمیز ودا گفتند و جان به جان آفرین تسلین گفتند.روحشان شاد یادشان گرامی باد...
در مرورد 747 بايد بگم كه اين هواپيما عظيم جسته داراي اتو لندينگ هست كه عمليات لندينگ به صورت اتوماتيك انجام مي ده اما در مرورد 737 نمي دونم.نقل قول:
مرسي...
راستي كسي امشب با ما آنلاين پرواز مي كنه؟
درسته اما فكر نكنم تو fs بشه اين كارو كرد.نقل قول:
باز هم درسته امشب ساعت 10 قراره با علي جان از اهواز بيايم رشت :20:
اميدوارم امشب كمتر تاخير داشته باشيم.:27:
سلام دوستان
این اینترنت کثافت ما قطع بود کچلمون کرد!
دلم حسابی برای همتون تنگ شد.
پرواز آنلاین امشب هست؟ من عقده ای شدم. پرواز h3 که خودم ایده اش رو دادم رو نتونستم بیام! لعنت!
به به دلمون برات تنگ شده بود بابا...نقل قول:
كاملا معلومه اعصابت خوده هااااا:31:
لطف داری شما
بایدم اعصابم خورد باشه! اسم خودشون رو میزارن شرکت دیده بان نت!! یکی نیست بگه شما "عینک ته استکانی"هم نیستین چه برسه دیده بان!
پرواز آنلاین داریم؟
4 صبح!؟ دیره،من فردا باید برم مدرسه! ساعت 1 صبح اگه باشه خوبه.نقل قول:
كسي جواب ما را نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هركي پايه امروز ساعت 4 اسم من در گيم اسپاي irana هست.
مرسي....
ممنون
عزيز اين پيام قديمي بود :31: ساعت 4 بعد از ظهر مي گفتم امشب ساعت 10 هست :27: ميايي بفرما . راستي كسي اگه لينك يك هواپيما خوشدست داره بده دانلود كنم كه توي پرواز امشب راحت باشيم. راستي اگه مي تونينن برين خلبان ايران اير بشين ديشب يك حركتي با 767 انجام دادم توي ايران اير (موقع عمليات لندينگ ) هرچي كاپيتان بود كف كرد :5:نقل قول:
لازم دونستم كه اينارو متذكر بشم.
ساعت 10pm از OISS به OIGG . اسم گروه IRAN.SIMULATION رمز عبور:12345 .
من با 737 هميشگي ميام.
موفق باشيد.ميبينمتون:20:
دانيال جان نمي شه با هواپيما هاي كوچولو بپريم اينجوري حالش بيشتره مثل كاسانا :20:نقل قول:
منم بدم نمیاد که با هواپیما کوچک پرواز کنیم . اطراف تهران . یا مثلا تهران به ساری یا رشت ،
فکر میکنم که تجربه گروهی جالبی باشه
نقل قول:
من آماده پروازم آخر با چي بپريم؟
اسم گروه من irana
سلام
ما با اسم گروه IRAN.SIMULATION پرواز می کنیم .
اگه دلت خواست به این هاست لاگین کن .
نقل قول:
ماشالا به اين اعتماد بنفس ...
باشه من با king air 350 ميام پرواز هم از شيراز به رشت هست.
علي جان اسم گروه كه گفتم منظورم همون room (اتاق) بود كه قراره شما بهش كانكت بشي. اون اسم آديت هست.
ببخشيد ساعت چند قرار پروازه؟رستي پرواز توي روز باشه بهترهنقل قول:
من روم پيدا نكردم
ایران ایر که 767 نداره،چجوری پرواز کردی باهاش؟نقل قول:
ساعت 10 شب؟من نمیفهمم،آخه زمانی که شما این پست رو زدین ساعت از 10 رد شده بوده!شاید منظورتون 10 امشب هست؟نقل قول:
لازم دونستم كه اينارو متذكر بشم.
ساعت 10pm از OISS به OIGG . اسم گروه IRAN.SIMULATION رمز عبور:12345 .
من با 737 هميشگي ميام.
موفق باشيد.ميبينمتون
الان من نفهیمدم شما تو vatsim پرواز میکنید یا ivao
ادرس کامل با کروکی بدید ملت گم و گور نشن تو اسمون:31:
اینم رقیب سر سخت airbus a380 یعنی:10:boeing 747-800[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چون a380 زودتر ساخته شده میگم رقیب چون من به شخصه boeing رو بیشتر قبول دارم. البته جدا a380 هم با اون سیستم های کامپیوتریش ترکوند...خیلی تو سایت های مختلف گشتم برای FSX گیر بیارم دانلودش کنم اما پیدا نکردم.از دوستان اگه کسی تونست گیرش بیاره به ما هم بده.
سلام
میخواستم بدونم که کجا میشه GOLD رو گیر آورد؟!
اصلاً نسخه گلد توی ایران هست؟! و کرک شده؟!
جناب معین،این 747 اسمش 8 هست نه 800.بعدشم هنوز تولید نشده،این عکس فتوشاپه،اما عکس هایی که بویینگ اززش منتشر کرده نشون میده زیاد بد قواره نیست،این عکسی که شما گزاشتی خیلی زشته!
این 8-747 هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس هم تفاوتش با مدل 400 رو نشون میده:
همون تور که میبینید اون تیکه های سبز رنگ بهش اضافه شده.
یعنی در مجموع طول کلی طیاره و طول طبقه دوم افزایش پیدا کرده.
اما من عاشق بالهاش هستم.ببینید:
اینم بالهای بزرگترین طیاره دنیا(که ازش خیلی بدم میاد!): خودتون قضاوت کنید:
اینم بگم که اگه آخرش پرواز آنلاین 10 امشب هست یا 4 بعد از ظهر؟
لطفا یه سایت تورنت خوب که برای استفاده نیاز به عضویت نداشته باشه معرفی کنید.
برای آنلاین بازی کردن باید gamespy رو جدا نصب کنیم؟
نه گیم اسپای خودش نصبه روی بازی! فقط برو توی مولتیپلر.
اون دوستی که از انفجار موتور یه جنگنده فیلم گزاشت کی بود؟ممکنه خواهش کنم دوباره آپلود کنه؟
این لینک دانلود ایرباس 380:نقل قول:
اینم لینک پنل:کد:http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=106502
کد:http://fsdownload.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1179
عزیزم اشتباه نمیکنی؟
اگه این که شما گذاشتی 8 هست پس این چیه؟
من این عکسی گذاشتم تو سایت رسمی boeing بود. فوتوشاپه؟؟؟
که یه مقایسه با a380 هم کرده بودن توش.
البته اینی که من الان گذاشتم قراره 8 باشه که فعلا در حد ماکته...
البته مثل اینکه دیگه ماکت نیست.
این boeing 747-8 که به LCF نیز معروفه...
خدمت حضور معین خان عرض شود که این هواپیما یه مدا تغیر یافته بویینگ 747 برای حمل اجزای بویینگ 787 دریم لاینر هست،یک یا دو تا ازش ساخته شده،اون عکس اول هم که گزاشتید با فتوشاپ براش پنجره و آرم سنگاپور گزاشتن!
راستی امشب ساعت 10 یادتون نره بیاین!
راستی اسم هواپیمایی که عکسش رو گزاشتی 8-747 نیست،8-747 هنوز تولید نشده.این یه چیز دیگست.
ممنوننقل قول:
من درست متوجه شدم؟از شیراز به رشت؟
شانس نداریم ما!adsl داریم ولی هر وقت میخوایم تو gamespy وارد بشیم ارور میده اما وقتی با dial up وصل میشم درست میشه!به نظرتون مشکلش چیه؟
حالا تو این لیست از بین این همه مال شما رو چه جوری پیدا کنم؟
سلام راست مي گي ايران اير توي ليست خودش 767 نداره ولي مي شه شما هنگام پرواز از 767 استفاده كنيد :46: چون كلا پرواز شركت ايران اير آنلاين نيست در ضمن ديشب هم نتونستيم پرواز كنيم:13::41:نقل قول:
موفق باشيد...
دوستانی که انلاین پرواز میکنن بگن از کدوم سایت و سرور پرواز میکنن!
من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
راستی جریان فعال کردن دایرکت ایکس 10 چجوریه؟!
مگه خودش فعال نیست توی ویستا؟!
سلامکاپیتان های عزیز من چند تا سوال داشتم که شاید سوال خیلی ها باشه. البته از اینور اونور دستوپا شکسته یه مطالبی خوندم اما واقعا توضیحش گنگ بود.اول اینکه من اگر مثلا از امام خمینی می خوام برم مهرآباد باید از چه طریق بفهمم فاصله ام تا مهرآباد چقدر است یا چقدر مونده که برسم. اگه از طریق GPS است این گزینه کجاش قرار داره؟ یا حالا هرجای دیگه. بعد اینکه این گزینه حالا هر جایی که وجود داره مشکلی با مسیر تعیین شده نداره؟ یعنی اینکه خوب همه میدونن که برج مارو یه دور دورانی میچرخونه تا ازونور برسیم به مهراباد و آیا این فاصله ی هواپیما از فرودگاه مقصد رو نشون میده ؟و اینکه وقتی مثلا در فاصله ی 7 یا 8 مایلی یا نمیدونم بیشتر در ارتفاع مثلا 11000FT قرار داریم من از کجا بدونم که فرودگاه مهراباد در چه سطحی از دریا قرار داره؟و دیگه اینکه من این سیر نزولی رو با چه فرمولی به دست بیارم که اول باند فرود بیام؟ مثل میزان کاهش ارتفاع از طریق ارتفاع فعلی و ارتفاع فرودگاه مقصد از سطح دریا و ست کردن سرعت در آن حالت. چون یه جا یه فرمولی بود که میگفت در مثلا یک دقیقه 1000FT سیرنزولی داشته باشی. این مقدار با نتظیم کردن Vertical speed به دست میاد. و خوب مسلما غیر از تجربه حتما یه فرمولی چیزی داره یه چطور تو یک دقیقه این مقدار کاهش ارتفاع داشته باشیم این مهمه...البته با FSpassenger هم در حین پرواز یه گزینه هایی برای انجام اینجور فرمولا داره اما یکم گنگه...از دوستانی که وارد هسنتد خواهشن اگه میشه پایین دکترا صحبت کنند که ما هم بفهمیم. مرسیاووووه ه ه حالا کیه که جواب بده؟؟؟
درسته . پس امشب پروازه؟نقل قول:
kiuna جان
با gamespy كار ميكنم تو قسمت multiplayer تو fs اونجا ميبينيش براي وارد شدن هم به يك اكانت نياز داري كه از همونجا ميتوني اقدام كني.
اینو و فهمیدم!نقل قول:
ولی سوال بالا رو جوابش رو نگرفتم!!!
سلام.
خوش به حالتون. D: .
شاید من امشب نباشم. ولی اگه بودم حتما به جمعتون می پیوندم...
فقط مسیر پرواز رو بگید...
ممنون.
پرواز ایران ایر کلا آفلاین نیست،آنلاین هم داره که باحال تره!نقل قول:
سلام راست مي گي ايران اير توي ليست خودش 767 نداره ولي مي شه شما هنگام پرواز از 767 استفاده كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون كلا پرواز شركت ايران اير آنلاين نيست در ضمن ديشب هم نتونستيم پرواز كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد...
امیدوارم امشب سرور ساخته بشه.کی زحمتشو میکشه؟نقل قول:
درسته . پس امشب پروازه؟
از دیدنت خوشحال میشم،مسیر از شیراز به رشت هست.نقل قول:
شاید من امشب نباشم. ولی اگه بودم حتما به جمعتون می پیوندم...
فقط مسیر پرواز رو بگید...
ادیت:والا یادم نیست،شایدم از نیشابور به رشت!!