سلام بچه ها
امروز من هم به ان 82 دارها پیوستم!
کسی هست دفترچه راهنمای فارسی اونو داشته باشه که بذاره؟؟!!
ممنونم
Printable View
سلام بچه ها
ممنونم
من ندارم اما اگه تو اینترنت سرچ کنی اطلاعاتی به مراتب بهتر از دفترچه گیر میارینقل قول:
بعلاوه اگه بحث های این تاپیک را هم بخونب خالی از لطف نخواهد بود
تبريك تبريكنقل قول:
من كه خريدم كاتالوگش فارسي بود
مفت نمي ارزه (چه فارسي چه انگليسي)
اينجا رو بخوني بهتره
مشكلي هم داشتي بپرس جوابت رو مي دهيم
سلام
هیچ توجه کردین جمعیت 82 دار ها داره سر به فلک می کشه کم کم داره خیلی 82 زیاد می شه مخصوصا مشکیش چون الان دیگه هیشکی نقره ای نمی خره هر کی 82 می خره فقط مشکی می خره .
نتیجه اخلاقی :
1 - 82 کم کم داره به جمع گوشی های خز می پیوندد .
2 - پس بیاید به همه توصیه کنیم این گوشی را دیگه نگیرند و گوشی دیگری را پیشنهاد بدیم !!!!( شوخی نمی کنم راست می گم )
منم دقیقا به خاطر همین بود که با گذاشتن عکس 82 تو امضا مخالف بودم ... با این که هر روز دارم با مترو می رم و تو خیابونا ولم ولی هنوز یه 82 هم ندیدم ، چه مشکی چه نقره ای ، سونی اریکسون کار خوبی میکنه بعد از یه مدت تولید گوشیاشو کم می کنه ولی نوکیا بدتر زیاد می کنه .. مثلا w850 واقعا گوشیه تاپیه ، با اینکه هوز اونقدرا هم قدیمی نشده ولی تولیدش متوقف شد ، 960 هم همین طوری میشه
نه بابا!!هنوز مونده تا به 5700 و ان95 8 گیگ و ان73 برسه!!!از تاپیک 130 صفحه ای این گوشی مشخصه!!مال 5700 صفحه ی 700 رو رد کرده!!!
نقل قول:بنظر من N82 از 8 گیگ و N96 سرتره اما شاید مجبور به کوچ بشیمنقل قول:
بسوی نسل بعدی
ما باید قبول کنیم که هر گوشی خوبی یه روز خز میشه
ان 822 هم مستسنی نیست
ولي من خيلي ديدم...مخصوصا" تو مترو ( آخه من مجبورم هر روز سوار مترو شم:31: ) ولي هنوز مشكي رو نديدم...نقل قول:
با توقف توليد هم موافقم...البته نوكيا هم فك كنم توليد 93 رو قطع كرده باشه...
البته اگه فنلاند دیگه N82 نزنه مثل N73 میشه مسئله اصل و غیر اصلنقل قول:
که دیگه مطمئن نیستی که گوشی اصل هست یا غیر اصل
دوست من , من اصلاً تعصب نمیکشم ولی جدی تو فکر میکنی N95 8GB خز شده .....؟؟؟؟نقل قول:
میتونم بپرسم رو چه حسابی حرف میزنی ....؟
اگه خز به معنای زیاد شدنهنقل قول:
منم با نظر امین موافقم
ان 95 8گیگ خیلی فروش رفته و دست مردم خیلی هست !
من هم تایید می کنم چون بعضی ها فک می کنن N95 8gig بهتر از همه ی گوشی ها هست خز شده
اما در راستای خز شدن N82 هم قدم های بلندی برداشته علی جان
چقدر از خز شدن و اینا حرف می زنین دوستان! بیخیال بابا :31:
دیگه گذشت دوران خز شدن گوشی ، با این همه مدل متنوع دیگه شاهد فجایعی مثل 6600 نخواهیم بود.
مجتبی جان مثل اون که دیگه همچین فاجعی رخ نخواهد داد
اما شاید بشه مثل N73
دقیقا شاهد خواهیم بود ، الان n70 از اون بدتر شده !نقل قول:
دیگه گذشت دوران خز شدن گوشی ، با این همه مدل متنوع دیگه شاهد فجایعی مثل 6600 نخواهیم بود.
حتما میشه ، البته اگر افت قیمت نداشته باشیم نمی شه ، من هرجوری حساب می کنم میبینم اونایی که دنبال خز کردن گوشین و می خوان بخرن ( فقط به خاطر پز دادن ، بدون توجه به امکانات ) یه ذره روش می زارن میرن 95 میخرن ، فکر میکن کلاس داره !نقل قول:
اما شاید بشه مثل N73
عجب ، ولی من تاحالا ندیدم ! مخصوصا مشکیش که اون موقع که داشتم میخریدم 80 % قروشنده ها میگفتن مشکیش نداره یا مشکیش چینیه ! 98 % میگفتن نگرد نیست پیدا نمی شه ، ولی من گیرش آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی شما هنوز 82 داری یا 78 گرفتی ؟ فکر کنم شما بودی گوشیتو زود فروختییا یک نفر دیگه بود ، نمی دونم همچین حافظم یاری نمیکنه !نقل قول:
ولي من خيلي ديدم...مخصوصا" تو مترو ( آخه من مجبورم هر روز سوار مترو شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولي هنوز مشكي رو نديدم...
با توقف توليد هم موافقم...البته نوكيا هم فك كنم توليد 93 رو قطع كرده باشه...
از چند راه میشه:نقل قول:
1: وقتی از تو massaging ت یه فایل صوتی رو باز می کنی با real باز می کنه
2: توی xplore یا هر نرم افزار دیگه که بتونه توی file associations دست کاری کنی می تونی بزنی با real باز کنه
3: خود realplayer رو از app>media باز کنی بعد options>open>saved clip و انتخاب کلیپ مورد نظر
علی جان یکی از دلایلی که شما و بقیه فکر میکنن این گوشی ( N95 8gb ) خز شده رواج بازار طرح اصلی یا همون چینی این گوشی هست .... شما وقتی طرح و مدل این گوشی رو میبینید فکر میکنید که 95 اصل هست در صورتی که 90% از این گوشیهای چینی هست و اصلی نیست .....نقل قول:
تازگیها هم که اینقدر شبیه به اصل زدن که از دور اصلاً قابل تشخیص نیست ....
من 82 دارم...يه 78 هم واسه يكي گرفتم...:5: راستي گوشيتو كي و چند گرفتي؟نقل قول:
میشه یه چی بگم؟! :13:نقل قول:
اگه بری تو میوبایلستان :2: می بینی مدل گوشی 40% افراد ن95 8 هست و 35% ن82 و بقیه هم ن73 یا 5700 دارن:27:
حالا سامان جان چرا ناراحت میشی؟! ایشالا ن96 :5:
من که به شخصه بعد از ن82 میرم سراغ پی پی سی های تاچ htc:21:
تازه شدی مثل من ابی جاننقل قول:
جواب نمیده دوست عزیز امتحان کردم Mp3 را بباز نمی کنهنقل قول:
می گم دیگه تابلو هست دیگه همه می فهمن چینی واصل رانقل قول:
نکته : منظور از خز شدن این بود که دست افراد بیشتری هست نه تو بازار
اولا که می خواستی اجازه بگیری صبر می کردی شاید اجازه ندننقل قول:
شوخی کردم محض خنده بود
خب اشنباه هست فک کنم اگه Htc بگیری
بنظرم باید نوکیا بگیریم بهتر بباشه
حالا چی هست جریان همه می خوان از N82 کوچ کنن
حق با شماست ظاهرا" سوتی دادم, ولی فقط راه سوم مورد داشت, ولی من وقتی میرم قسمت open>most recent clips حدودا" 3 تا mp3 اونجا هست, شما از اون راه xplore که گفتم امتحان بکنید بعد فایل صوتی به most recent clips اضافه میشهنقل قول:
راستی یه چی بگم فقط نخندین: امروز تازه فهمیدم چجوری میشه کیپد رو بجز با زدن دکمه ی پاور لاک کرد!!!!:20:
من يكي كه پايم...اونم بدجور...:10::27:نقل قول:
آخه حجت جون خيلي بوي خزيت مياد...:27::21:نقل قول:
الان ميگم برم HTC بگيرم، فردا خز ميشه:دي:19:
سریع برو قسمت ستی ها ثبت کننقل قول:
شرمنده یونس جان میشه واضح تر توضیح بدی همچین متوجه نشدمنقل قول:
این که گفتی خزیت منظورت این بود که نظرات من خز هست یا این که N82 داره خز میشه و داری فرار می کنی از معرکه
نکته : هر کی خواست از خز بودن N82 فرار کنه خبر بده با هم فرار کنیم
چون من یکم شکم دارم و تنها نمی تونم فرار کنم
خوب پس همون بوده ! من حدود 2 - سه هفته پیش گرفتم ، اینجا هم گفتم منتها آروم گفتم کسی خبری نگرفت ! 440 گرفتم ، کلی هم گشتم مشکیشو یافتم ، اونم با کیبورد عربی ، اونموقع پشیمون بودم ولی الان نه ، حداقل نقشه ی دبی و دیکشنری روش سواره ... مخلصیمنقل قول:
من 82 دارم...يه 78 هم واسه يكي گرفتم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستي گوشيتو كي و چند گرفتي؟
کجا بودی حالا !نقل قول:
نکته : هر کی خواست از خز بودن N82 فرار کنه خبر بده با هم فرار کنیم
چون من یکم شکم دارم و تنها نمی تونم فرار کنم
بابا كجا خز شده
خيلي ها اولين بار تو دست من ديدن اين گوشي رو (جون من)
بعدش بهشون ميگم حال ميكني رفتم چه گوشي زشتي خريدم
آخه انقدر زشت هست كه كسي نخره (مخصوصا دخترها)
تو مترو هم تكو توك هست
يكم تشخيصش سخت هست
به نظر من خزتر از سوني اركسون وجود نداره (اكثر مدل هاش)
نقل قول:حجت جان منظورم گوشي بود...همين امروز صبح رفتم نونوايي يكي ديدم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوني كه بله...يادش بخير اون موقع كه K750 340000 تومان بود گرفتم:19:...واي كه چقدر خز شد واااااااااااي!نقل قول:
با سلام مجدد!
دنبال چند تا برنامه برای ان 82 می گردم
1.ضبط مکالمه به این صورت که هنگام تماس با yes و no سوال کند که آیا مایلید که ضبط شود یا خیر؟
2.mp3 player عالی
3.آنتی ویروس قوی
4.تم های قشنگ
لطفاً فقط نگین تو تایپیک مخصوصش اینا رو بخوام چون اونجا دیر جواب می دن!!!!
مرسی
سلام
اصلا" احتياجي به درخواست نيست، همه اينا تاپيك داره واسه خودش...
1-2- پلير خود گوشي خيلي خوب عمل مي كنه،ولي اگه اصرار داري برنامه LCG JukeBox هم بد نيست...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240146
3- با اينكه اصلا" به آنتي ويروس احتياج نداري ولي:
4-کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240576
شاد باشي:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225539
آخ که چقدر بحث الکی تو تاپیک هست!!!
دوستان فرق n-gage با n-gage II چیه؟ اینی که روی گوشی نصبه کدومه؟
سلام دوستان
اگه سوالم تكراريه ببخشيد آخه خوندنه 135 صفحه كاره سختيه ......
من ميخوام ان 82 بخرم ولي شنيدم كه خيلي زياد هنگ ميكنه و خيلي هم حساسه اين درسته
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
خیر دوست عزیز. این گوشی حداقل برای من تا حالا هنگ نکرده مگر در موارد خاص...
چند بار هم زمین خورده ولی هیچیش نشده.
سلام آقا مجتبی
برای اتصال به اینترنت (با WLan) من باید چه تنظیماتی انجام بدم
ضمنا این فایل CER , Key را برای من نمی خوای بگذاری(توی همون تاپیک هم براتون نوشتم که من فایل 436 را پیدا نکردم
تشکر فراوان
كدوم بحث؟؟ رو گوشي من و شما N-Gage II نصبه..:10:نقل قول:
سلام بازی های ان گیج را باید چه جوری نصب کنیمنقل قول:
دوست من دو تا تاپیک مخصوص انگیج 2 هست یکی آرشیو یکی هم برفع اشکال ، که دست یونس جان درد نکنه ، تاپیک آرشیو رو کرده جواهر ، هیج جا پیدا نمی شه ...
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=207719
این مشکل داره منو بد جور ناراحت و عصبانی :grrr::evil2: می کنه . الان دوباره همه چیش پاک شده تازه همین الان چند تا بازی انگیج و موزیک ریخته بودم که الان پاک شد . :37::41:نقل قول:
من هنوز با این مموری N82 مشکی مشکل دارم . همش هر چی توی مموری هست را بعد از 1 یا2 یا 3 روز یا کمتر هر چی توی مموری هست پاک می شه و چند تا فایل با اسم های اجق وجق که قابل خواندن نیست اضافه می شه. همه کاری هم کردم مموری هم با گوشی فرمت کردم هم با گوشی ( 3 4 بار ) و فون مموری هم 3 4 بار فرمت کردم ولی باز هم درست نمی شه تا حالا 2 تا مموری عوض کردم همش هم این طوری می شه . من با فون مموری مشکلی ندارم و به خوبی کار می کنه ولی مموری خیلی خیلی داره اذیت می کنه هیچی نمی تونم توش بریزم تا می ریزم بعد 1 2 3 روز یا کمتر پاک می شه .
مموری : 4 گیگ Transcend یه بار هم رفتم نمایندگی و یه نو گرفتم و الان هم مثل همون اولی شده پاک می کنه
چیکار کنم ؟؟؟؟
کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42:
هیچ کی تا حالا این مشکل را نداشته ؟؟؟؟؟؟
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
:45::42::evil2::grrr::41:
شايد اين نوع رم با گوشيت سازگار نيست...؟:13:از يكي يه رم ميكرو بگير بذا رو گوشيت ببين بازم اينطوري ميشه؟
ضمنا" مموري خودت رو هم رو يه گوشي ديگه امتحان كن...انشالله جواب ميگيري...:10::46:
روی مموری نوشته microSDHC Card .نقل قول:
این HC چیه ؟؟؟
یونس جان شما که می گی ناسازگاره پس چرا بعد از 1 یا 2 روز این طور می شه ؟؟؟
رو مموري هاي 4 و 8 گيگ ميزنه، رو رمه منم هست...نميدونم چيه...نقل قول: