من انتخاب اول - دولتی مشهد قبول شدم ...
:thumbsup::thumbsup:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من انتخاب اول - دولتی مشهد قبول شدم ...
:thumbsup::thumbsup:
این شماره داوطلبی چی هست؟؟
شماره داوطلبیه دیگه!!:31:نقل قول:
اولویت دوم
شبانه
برای من روی کد رشته قبولی زده مردود یعنی قبول نشدم؟؟
متاسفانه خیر.نقل قول:
یعنی قبول شدم یا نه ؟؟
بخشید من استرس دارم هیچی تو سرم نمی ره
قبول نشدید!:41:نقل قول:
اولویت پنجم.کرج :thumbsup:
من که میتونستم روزانه قزوین قبول شم الان غیر انتفاعی قبول شدم.به خاطر اشتباه تو انتخاب اولویت
خودم کردم که لعنت بر خودم باد:2:
شبانه فقط باید یه مقدار شهریه بدی وگرنه کلاساش عین روزانه ست.نقل قول:
سلام دوستم نقشه كشي معماري -معماري -موسسه اموزش عالي غيردولتي -غيرانتفاعي ساريان -ساري قبول شده میخواستم بدونم شهریش ترمی تقریبا چه حدوده؟
دوستان غیر انتفاعی تفاوتش با دولتی چیه؟؟
دوستان بلیط ارزان غذا تو غیر انتفاعی میدن مثل دولتی یا نه؟؟
سلام دوستان من غیر انفاعی قزوین قبول شدم فکر میکردم دولتی قبول شم اما دوستان قوی تر از ما بودن :11:
بعد یه چیز دیگه
1 - چیکار کنم برم ؟ یا بزارم برای سال بعد
2- آفای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما چیکار میکنید میرید ؟
ميشه بگيد شهريش چقدر ه؟ هزبنه خوابگاهي كه به دانشجوهاي شبانه ميدن بيشتر ه يا يك قيمت هست ؟!نقل قول:
:11::40:
غیر انتفاعی سطحش از دولتی پایین تره و باید هر ترم شهریه بدی. شهریه ی ثابتش 200 تومنه هر ترم و بر حسب درسهایی که انتخاب میکنی هر ترم باید یه مبلغی اضافه تر بدی هر درس بین 10 تا 100 تومننقل قول:
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
زمان ثبت نام حدودا کیه؟ چه مدارکی لازمه؟
هر دانشگاهی بسته به خودش شهریه میگیره،(قطعی نمیدونم ولی فکر کنم:از 200 تومن تا300 تومن)نقل قول:
بله از شبانه ها بیشتر میگیرن.
غیر انتفاعی از نظر شهریه و امکانات با دولتی کمی فرق داره که بیشترین وجه تمایز رو در همون شهریه ببینی بهتره غذا که نمی دن من چندتا از غیر انتفاعی های شهرمون رو می شناسم که بوفه دارن ولی سلفی در کار نیست بوفه هم دو برابر قیمت خلق قهرمان رو ساپورت میکنه:31:نقل قول:
وای به حالمون.نیگاه دستی دستی خودمون روبدبخت کردیم.
حیف اون یه ماهی که درس خوندم.
غیر انتفاعی همدان (جهاد دانشگاهی ) وضعیتش چطوره ؟
برم ؟ نرم ؟
وضعیت کلاسا استاداش دانشجواش
دوست عزیز سلامنقل قول:
به نظر شما باید قبل از انتخاب به این مسایل فکر می کردید ...
الان اگه نرید فکر کنم محروم بشید.
دوستان تا اونجایی که من خبر دارم غیر انتفائی ترمی 400تومن و شبانه تا ترم قبل ترمی 250تومن بوده الان دیگه معلوم نیستچقدر رفته بالا
فکرکنم شبانه ترمی تقریبا 280 باشه الان
7/5ثبت نامه
غیر انتفائی ها اکثرا خوابگاه ندارن( تو یزد که هیچکدوم خوابگاه ندارن)
اینی که گفتم سقف هست ایبته نه ترم تابستونه(اونگرونتر در میاد)
ترم اول رو خودشون واحد برمیدارم برامون (15واحد)که اگه بتونید شاید بیشتر هم اگه بخواهید بهتون بدن
دیگه به عرضتون برسونم که همون 4ترم رو باید برای کاردانی بگذرونیم
خیلی ببخشید (چیزایی که گفتم رو همه میدونن ولی محظ اطلاع گفتم)
فقط نقطه گنگ برای من اینه که این شبانه نوبت دوم یعنی چی ؟این نوبت دوم یعنی ترم بهمنی ؟
بله یعنی ترم بهمن.نقل قول:
محروم شدن فکر کنم فقط واسه روزانه ی دولتیه ، غیر انتفاعی شامل این قانون نمیشهنقل قول:
دقیقا همینه که میگین.نقل قول:
جهاد دانشگاهی هر شهری باشه معمولا یه مقدار سختگیریش بیشتره.هر چند نمیشه به همه جا عمومیت داد اما اکثرا همینطوره.نقل قول:
دوستان من از شبانه دولتی در اومدم اما یه درسم مونده واسه دی ! یه ترم عقب میفتم یا راه حلی داره ؟
بچه ها یکی از دوستای من غیر انتفاعی رشت ( مکانیک خودرو ) قبول شده ، الان باس چیکار کنه ؟ ثبت نام اینا خبری نیست !؟
احتمال زیاد توی خود سایت سنجش اطلاعات لازم برای ثبت نام رو اعلام کردند.:20:نقل قول:
سلام . از دوستان كسي هست اطلاعاتي درمورد اين دانشگاه(دانشكده شماره يك تبريز) بده ؟!
ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم:46:!
نمیشه اصلا
مگه میشه 230نفر مهر برن کلاس اونوقت 5 نفر بهمن برن؟!!!
نه بابا
بعید میدونم شبانه رو بهمنی کنن
سلام
من شیرازم
من دانشکده غیر انتفاعی زند شیراز قبول شدم ( وسط شهره و از خونمو تا اونجا فقط 15 دقیقس )
از طرفی هم دانشگاه آزاد داریون داره دانشجو بدون کنکور میگیره ( نیم ساعت اونطرف شیرازه که سرویس رفت و برگشت هم در اختیارمون گذاشته ++ فقط هم شیف عصر داره که این خوبه )
دانشکده های غیر انتفاعی شیفت عصر هم دارن ؟
به نظرتون کدومو برم ؟
هر دو مهلت ثبت نامشون تا 5 شنبه همین هفتس
تو دوراهی گیر کردم کدومو برم
لطفا راهنمایی کنید
این عکسو توی گوگل پیدا کردم برا داریون
ابن باغ ارم روبرو غیر انتفاعی زند
بچه ها سازمان سنجش زده ثبت نام چهارشنبه و پنج شنبه ، ما زنگ زدیم برا دوستم دانشکده گفتن چیزی بهشون گفته نشده و الان فقط ثبت نام کارشناسی صورت میگیره !!! اطلاعاتی چیزی ندارید ...
وقتی سنجش میگه 6 و 7 مهر یعنی همون دو روزنقل قول:
یعنی دانشکده چرت میگه ؟ :دی مریضین مگه !؟
دانشگاه ما که سهمیه بندی کرده الف تا ش چهار شنبه ش تا ی هم پنج شنبه
یه سر به سایتشون بزن
سایتشون هم فقط درباره کارشناسی نوشته ...
كليه پذيرفته شدگان رشتههاي مختلف تحصيليمتمركز ضرورت دارد با رعايت موارد ذيل منحصراً در يكي از روزهاي چهارشنبه مورخ 6/7/90 و يا پنجشنبه مورخ 7/7/90 با دردست داشتن مدارك لازم، به شرح مندرج در بند«ج» اين اطلاعيه براي ثبت نام به محل قبولي خود مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه در زمان مقرر به منزله انصراف از تحصيل تلقي خواهد شد
مدارك لازم براي ثبت نام از پذيرفتهشدگان
1- اصلمدرك ديپلم متوسطه نظامجديد يا گواهي موقت پايان تحصيلات متوسطه نظام جديد دريكي از شاخههاي كاردانش يافني و حرفهاي صادره از محلتحصيل مبني برگذراندن كليه واحدهاي درسي در دوره سهساله، كارورزي و كارآموزي حداكثر تاپايان شهريورماه 1390.
2- اصل مدرك ديپلم متوسطه نظامقديم آموزش متوسطه يا گواهي موقت پايان تحصيلات نظام قديم ( هنرستان ) مبني بر گذراندن كليه دروسچهارساله.
3- اصل شناسنامه و دوبرگ فتوكپي ازتمام صفحات آن .
4- 6 قطعه عكس 4×3 تمام رخ تهيه شده درسالجاري .
5- فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي .
6- داوطلبان مرد لازم است مدركي راكه وضعيت نظام وظيفه آنان را با توجه به بند 3-2 مندرج در صفحات 2 تا 3 دفترچه راهنماي آزمون ورودي دورههاي كارداني نظامجديد (آموزشكدههاي فنيو حرفهاي و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي) سال 1390مشخص كند، ارائه نمايند.
7- داوطلباني كه با استفاده از سهميههاي بنياد شهيد و امور ايثارگران پذيرفته شدهاند نيازي به ارائه تأئيديه سهميه محل قبولي ذيربط ندارند و همان عنوان سهميه درج شده در ليستهاي ارسالي به مراكز قبولي، ملاك تأئيد ميباشد.
8- داوطلباني كه با سهميه رزمندگان ستاد مشترك سپاه پاسداران(سازمان بسيج) و وزارت جهاد كشاورزي پذيرفته شدهاند تأئيديه آنان براي ترم دوم از طريق ارگان ذيربط به مؤسسه محل قبولي ارسال ميگردد.
بند 6 یعنی چی ؟ لطفا دربارش توضیح بدید.
یعنی یا باید کارت معافیت یا پایان دوره سربازی داشته باشین یا اینکه اون برگه سبز که نظام وظیفه براتون ارسال کرده و تاریخ اعزامتون توش هست رو ببرین برای ثبت نام.(در صورتیکه دفترچه اعزام ارسال کرده باشین این برگه رو دارین)نقل قول:
اگه هم تازه دیپلم رو گرفتین که فکر نکنم نیازی به مدرک خاصی داشته باشین.(این مورد رو دقیق نمیدونم چطوریه:41:)
آقا این
دفترچه راهنماي آزمون ورودي دورههاي كارداني نظامجديد (آموزشكدههاي فنيو حرفهاي و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي) سال 1390
کسی PDF رو داره؟
چون مثل اینکه این شهریه ها هم تو اون نوشته
من داشتم گم کردم