نقل قول:
از منوی Download گزینه Option و سپس و در پنجره ظاهر شده پایین آخرین دکمه که روش زده شده Edit رو بزنید پنجره ای باز میشه که اونجا میتونید تعیین کنید این پنجره دانلود که میگید آزار دهنده هست برای چه فایل هایی باز بشه
نقل قول:
از منوی Download گزینه Option و سپس و در پنجره ظاهر شده پایین آخرین دکمه که روش زده شده Edit رو بزنید پنجره ای باز میشه که اونجا میتونید تعیین کنید این پنجره دانلود که میگید آزار دهنده هست برای چه فایل هایی باز بشه
کرک معتبر و تست شده برای نشخه 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
SHIP جون درست گفتی.دانلود مشکل داشت اما نمیدونم چرا COMPATE زده بود جلوی فایل ها.
ممنون
برخی مواقع اینطوری میشه مخصوصا زمانی که دانلود یک فایل در بینش اختلال و یا وقفه میوفتهنقل قول:
سلام
من مدتی میشه که دیگه نمیتونم با برنامه IDM از یوتیوب فایل FLV دانلود کنم...یعنی فایل رو توی اکسپلورر برام پخش میکنه اما قسمت بالا سمت راست که برای دانلود با IDM هست رو میزنم بعدش پیغام میده که اجازه دانلود ندارم!
کسی میدونه راه حل چیه؟
شما همونطوری که آدرس پادف.ی.یلتر رو به مرورگرت دادی باید برای IDM هم تعریف کنی که از پاد.ف.ی.یلتر استفاده کنه.نقل قول:
از بخش options برو به سربرگ Proxy و اونجا IP و port رو بهش بده.
نیازی به این کارها نسیت شما آخرین ورژن رو همراه با کرک معتبر نصب کنی و مطمئن بشی تو قسمت تنظمیات IDM تیک فایل های FLV برای دانلود اتوماتیک خورده باشه دیگه مشکلی نباید داشته باشید
من چند شب قبل به راحتی از یوتوب دانلود داشتم
جالبه!با IDM نمیشه ولی با ویندورز میشه راحت دانلود کرد!نقل قول:
سلام
من یه فایل ویدویی رو با idm رو نصفه دانلود کردم راهی هست بشه همین مقدار رو باز کرد؟ تا ببینم فایل درستی رو دارم میگیرم یا نه؟
راستش من با AOL Browser سایت باز میکنم و ------ اینها ندارم...واسه همینم نمیدونم باید چی برای IDM تعریف کنمنقل قول:
من ورژن 6.05 که توی همین سایت بود رو همراه پچ و سریال دانلود کردم ولی همچنان مشکل دارمنقل قول:
اگر ویندوز 7 داری مسیر زیر رو دنبال کن :نقل قول:
اول Show Hiden Files رو فعال کن
C:\Users\Hamed\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\Hamed
و اگر ویندوز xp داری هم مشابه همین مسیر تو درایو C قسمت یوزر ها با فعال کردن Show Hiden Files میتونی پیدا کنی
من با IDM مثلا شب چند تا فایل رو میذارم تو صف دانلود که تا صبح دانلودشون کنه بعد بعضی وقتا صبح که از خواب پا میشم می بینم که مثلا یکی از فایل ها دانلود شده و IDM روی دومی گیر کرده و مثلا 35 درصدش دانلود کرده و بعد ساعتها روی سرعت دانلود صفر ثابت مونده و جلو نرفته
مثل این عکس:
و بعد خودم باید دستی دکمه توقف دانلود رو بزنم و برم روی فایل بعدی
چیکار کنم که IDM اگر به چنین مشکلی خورد خودش اتوماتیک از روی این فایل رد بشه و بره برای دانلود فایل بعدی صف و اینجوری چندین ساعت الکی تلف نشه؟
مثل اینکه تنظیماتی نداره ولی تو قسمت scheduler در تب اول Number of retries for each file if Downloading failed این هست ولی فک نکنم به درد این کاری که شما گفتی بخوره مثل اینکه این واسه موقعی هست که لینک با خطا یا مشکل برخورد کنه.نقل قول:
شاید اونم باشه و ما نمیدونیم که دوستان خواهند گفت.
یکی از تنظیمات همینی هست که دوست عزیزمون اشاره کردن
روش دیگر هم اینه که تعداد دانلود همزمان رو روی عددی به جز 1 قرار بدید که اگر روی یک لینک گیر کرد بره سراغ لینک بعدی و همزمان حداقل 2 دانلود داشتته باشید
سلام دوستان عزیز من چطوری میتونم وقتی از FireFox استفاده میکنم برای Download از MassDownloader استفاده کنم؟؟؟ چون FireFox خودش Download میکنه و از MassDownloader استفاده نمیکنه!!!!!:41:
نقل قول:
با نرم افزار MassDownloader کار نکردم بخوام راهنمایی کنم ولی 100% باید گزینه ای داشته باشه تو نرم افزار که با قرار دادن حالتی دانلود رو صرفا با نرم افزار IDM انجام داد
ممثلا IDM میشه تعیین کرد که دانلود رو زمانی که دکمه CTRL رو پایین نگه داشتیم فقط با IDM دانلود رو انجام بده
احتمالا تو تنظیمات این نرم افزار هم همچین موردی باید قرار داده شده باشه
دوستان دیگه هم اگر با این نرم افزار کار کردند و اطلاعات داشته باشن در این مورد حتما راهنمایی های بهتری رو ارائه میدن
ممنون
سلام.
کسی سریال ورژن جدید idm v 6.05 build 2 رو نداره؟
آخه هرچی سریال میزنم میگه فیک هست !
یه فایل از مدیا فایر داشتم دانلود میکردم زدم رو pause بعد چند دقیقه خواستم ادامه بدم دیگه دانلود نمیکنه و این ارور رو میده:
83 درصد فایل دانلود شده و زورم میاد از اول دوباره دانلودش کنم.
سرور های مدیا فایر برای کاربران معمولی قابلیت pause\resume رو ندارن و شما باید فایل رو مجدد دان کنید. idm مشکلی نداره...:13:نقل قول:
این پیغام مدیا فایر که هی از اول میاد میگه برای دانلود کلیک کن واسه چیه؟
برای این فایل همش از اول صفحش میاد.
هنگام دانلود چون idm فعاله این پیغام رو میده شما باید برای دانلود قبل از اینکه دانلود رو شروع کنی کلید alt رو نگه داری بعد همینطور که انگشتت روی alt هست دانلود رو بزنی بعد از اینکه پنجره ذخیره فایل باز شد انگشتت رو از روی alt بردار تا بتونی دانلودش کنی برای سایت هایی از این قبیل باید همیشه اینکارو کرد ، موفق باشینقل قول:
اینکارو که میکنم دانلود منیجر خود ویندوز فعال میشه نه idm . بعدم فایلو ناقص دانلود می کنه.نقل قول:
سلام
یکی از آشنایانمون IDM داره ولی وقتی میخواد ویدئو از یو*تو*ب دانلود کنه دکمه دانلود رو نمیاره
در حالیکه مال من بدون هیچ مشکلی دکمه رو میاره
مشکل چیه؟!
دوستان من هر ورژن IDM نصب می کنم این پیغام میاد .
کلافم کرده .
دو روزه نمی تونم دانلود کنم ..
یه کمکی کنید ممنون.
باید برای دانلود مجدد روی download کلیک کنی بعد منتظر بشی تا دانلود شروع شه چون شما کاربر عادی هستید و محدود. اما کاربران پریمیوم این محدودیت ها رو ندارن...:21::27:نقل قول:
بهتره که با idm دان کنی:8:
شاید توی مسیر نصبش یک پوشه ی فارسی هست. اون پوشه رو انگلیسی کن و دوباره سعی کن.نقل قول:
مسیر نصبش فارسی نیست ..نقل قول:
C:\Program Files\Internet Download Manager
نقل قول:
باید تو قسمت File Types تو تنظمات IDM پسوند FLV رو دستی اضافه کنند
موفق باشید
همین دیگه ... پنجره idm اصلا باز نمیشه ولی Alt رو گرفتم.نقل قول:
یکی به داد من نمیرسه ؟ د:41:نقل قول:
سه روزه چیزی نمی تونم بزارم دانلود !!!!!!!!!!!!!!
خودم فکر کنم مال انتی ویروسم هست !!
کاسپر 2010 هست ..
بله مطمئنم ماله کاسپر هست !!!!! چنین چیزی من ندیده بودم . کاسپر را غیر فعال کردم idm باز شد و ارور نداد !!!!!!!!!!
باید چیکار کنم دوستان ؟؟؟ کسی هست راهنمایی کنه ؟
دوستان خسته نباشن.
من یه مشکل اساسی پیدا کردم...
با دانلود منیجرم.
Internet Download Accelerator
من اکانته رپید شیر دارم.
تا اینکه دیروز یه طوری شد و همش یه پیغامی رو به من میده و تا اون رو گزینه yes رو روش انتخاب نکنم شروع به دانلود کردن نمی کنه سالم بودا یهو این طوری شد تر و خدا کسی میدونه دردش چی هستش؟
.
اینم عکس پیغامی که داده میشه.
(این عکسه چشه؟یه دقیقه درسته یه دقیقه خراب)کد:http://img4up.com/up2/90321503038365773993.jpg
این لینک معمولی عکس که کسی نتونستن بزرگش و ببینه)
تر و خدا یکی یه راه حلی چیزی بده این چه مرگش شده!
نقل قول:
شما نرم افزار رو باید در قسمت Truest Zone به Kaspersky معرفی کنیدش که دیگه این مشکل بوجود نیاد
اطلاعات تکمیلی در این زمینه رو میتونید در تاپیک زیر پیگیر بشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستان من رفتم توی تنضیمات idm حالا نمیدونم چیکارش کردم که سرعت دانلودم آمده پایین شما نمیدونین که چیکارش کنم؟کسی میدونه کمکم کنه.دوباره هم نصب کردم مشکل حل نشد
با سللام
من مخوام دانلود منيجرم رو غير فعال كنم چگونه اين كارو انجام بدم
سلامنقل قول:
بهتر بود میگفتید دانلود منیجرتون چیه!!!
از منوی دانلود منیجرتون (IDM) برید به Option و تیک مرورگرهایی که نمی خواید تو اونها دانلود منیجرتون فعال باشه رو بردارید و ok کنید.
ما که نمیدونیم شما کجای نرم افزار رو دستکاری کردید ولی به هر حال با پاک کردن و نصب مجدد این نرم افزار تنظیمات رو میتونید مثل قبل برگردونیدنقل قول:
سلام و خسته نباشيد
مدتيه كه دانلود منيجر براي دانلود فلش ويدئو از يوتيوب براي من از كار افتاده !
چند ماه قبل درست بود، اما تازگيا با ورژنهاي مختلفش هم كه تست كردم، دانلود نميكنه
همين Internet Download Manager تنظيمات خاصي داره براي دانلودش !؟
كسي ميدونه با چه نرم افزاري با سرعت و راحت ميشه از يوتيوب دانلود كرد
نقل قول:
از منوی Download و سپس Option و از سربرگ File Types به اون قسمتی که فرمت فایل ها رو نوشته شما باید این فرمت FLV رو اضافه کنید
برای این کار دورون کادر مربوطه بعد از اخرین فرمت موجود یک Space بزنید و سپی FLV رو تایپ کنید و روی OK کلیک کنید و ترجیحا سیستم رو ریستارت کنید