کسی نیست لینو جواب بده.....نقل قول:
Printable View
کسی نیست لینو جواب بده.....نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ورژن 299 از نسخه های قدیمی است و مسلما نسخه های جدید بهترند البته از لحاظ امنیتی نسخه 303 با 299 آپدیت
شده تفاوتی ندارد ولی نسخه 411 از لحاظ امنیتی به ویژه مقابل Keylogger ها و Rootkit ها برتر است.
سلام دوست مننقل قول:
منظورت کدام تستها است من تا حالا ندیده ام کایرو توی هیچ تستی اول شود:blink:
اگر می خواهی مقایسه فایروالهای موجود را با مبنای علمی ببینی به لینکهای زیر سر بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک کلام بر اساس آخرین تستها ( لینک اول جدیدتر است ) فایروال کومدو از همه قوی تر است و در ضمن کار کردن با آن
هم ساده بوده و مثل Jetico سرگیجه آور نیست.:biggrin:
سلام
این هم ورژنهای آخر
Kaspersky Anti-Virus 6.0
[HTML] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/HTML]
Kaspersky Internet Security 6.0کد:Activation Betacode : FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
[HTML] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/HTML]
قربانتکد:Activation Betacode : T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
Adel.p30
سلام...
من چند تا سوال داشتم اول این کاسپراسکای وقتی آپدیت میشه چه جوری میشه اونارو واسه دفعه بعدی که
خواستم ویندوز عوض کنم نگه دارم که وقتی آپدیت میکنم حجم کمتری باشه وهر سری یه عالمه فایل دانلود نکنم؟
کاسپراسکای من 6.0 هست ولی قسمت های آنتی هک و آنتی اسپای نداره؟یعنی ناقصه یا آپدیت باید بشه؟
دوست عزیز اولا این که گفتی اول تمام ورژنها را پاک کنید منظورت از ورژن چیه؟نقل قول:
ثانیا من اونها را دانلود کردم ولی روی کاسپرسکی 6.0 کار نکرد و توی سایت هم نوشته مخصوص کاسپرکسی MT یا یه چیزی شبیه اون!!
دوست عزیز قسمتهای دیگر مستقل از آنتی ویروس هستند و باید جدا نصب شوند و ممکن سی دی شما پک کامل نباشه و فقط آنتی ویروس داشته باشه.نقل قول:
در ضمن برای نگهداری آپدیت کافی از مسیر :
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
یک کپی تهیه کنی و بعدا که دوباره ویندوز را نصب کردی ابتدا آنتی ویروس را نصب کن سپس در محیط safe mode این پوشه را جایگزین کن. در محیط normal اجازه کپی و تغییر در آن به شما داده نمیشود.
موفق باشی
آقا دراین تست می بینید که چه فایروالی اول شده
آیا اون رو با آنتی ویروس کسپر نصب کنم بهتره یا اینترنت سکریتی کسپر بهتره؟!!!!
نقل قول:سلامنقل قول:
اگه هنوز مشكلتون حل نشده بايد در جواب سئوالاتتون بگم كه بايد اول فايل آپديتي رو كه دانلود كردين بايد از حالت فشرده خارجش كنيد بعد محتوياتش رو در پوشه Bases كه تو مسير زير قرار داره كپي كنيد در اين حالت سيستم يه پيغام جايگزيني ميده كه شما بايد گزينه yes to all رو اتنخاب كنيد
بعد از اتمام كپي سيستم رو restart كنيد حالا اگه روي آيكن كسپر كه تو نوار كار قرار داره وايسيد ميبينيد كه تاريخ آخرين update تغيير كرده و به روز شده
اينم مسير پوشه bases
موفق باشيدنقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\
سلام خب عزیز دل,نقل قول:
معلومه دیگه شما اگه می خواید از فایر وال استفاده کنی حتما آنتی ویروس دانلود کن ولی اگه فایر وال خوب تو ذهنت نیست مث من اونوقت اینترنت سکیوریتی رو دانلود کن.
موفق باشی...:)
`من خودم عاشق پي سيسيلين بودم ... از سال 2002 به بعد ...2007 اونم دارم ... اما از وقتي كه گير سه پيچ داده كه اپديت بي اپديت ..انتخاب من كسپر بوده ..كه واقعا راضي ام ....
دوست من منظور مالين از انيستال كردن ورن هاي قبلي بوده (اگه نصب باشه )
در ضمن نسخه فوله ..بتا اگه باشه وينويسه وقتي ميخواد نصب شه ...
ممنون از دوستان
راستی اگه آنتی ویروس اون رو نسبت به اینترنت سکوریتی ترجیح بدم و یه فایروال (فیروال کومودو)رو نصب کنم از امکاناتی چون آنتی اسپم و ... محروم نمیشم؟!!!!
ممنون
سلام . چند روزی می شه من با آپدیت کاسپر اسکای مشکل دارم. هر چی آپدیت میکنم باز پیام می ده که باید آپدیت بشه.کرکشم کردم ولی فایده نداره. همین نسخه ای رو که برا دانلود گذاشتید هم نصب کردم. حالا اگه می شه کمک کنید من آپدیتش کنم ممنون می شم.
سلام
اول اینکه ببین تاریخ سیستمت عقب و جلو نیستنقل قول:
سلام . چند روزی می شه من با آپدیت کاسپر اسکای مشکل دارم. هر چی آپدیت میکنم باز پیام می ده که باید آپدیت بشه.کرکشم کردم ولی فایده نداره. همین نسخه ای رو که برا دانلود گذاشتید هم نصب کردم. حالا اگه می شه کمک کنید من آپدیتش کنم ممنون می شم.
تاریخ سیستمت باید روی 02/01/2007باشه
چون اپ دیت انتی ویروسها به سیستم خیلی حساس هستند
دوم اگر تاریخ سیستمت درسته و این پیغام رو میده از کی زیر استفاده کن
قربانتکد:http://www.4shared.com/file/8217289/47f92780/Kav05042008.html
Adel.p30
با سلام راجع به اپدیت دستی یک توضیح بدید من فایل av-i386%26ids-cumul.zip
رو دانلود کردم ودقیقا طبق توضیحات دوستان تنظیمات رو انجام دادم ولی موقع آپدیت error میده update filed object not fond ایا کی لیسانسی هست که مشکل بلک لیست نداشته باشه وبشه مستقیم از سرور اپدیت کرد در ضمن میشه فایل زیپ اپدیت رو بدون طی مراحل اپدیت به آدرس C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab منتقل کرد دراین ادرس پوشه AVP6 قرار داره که داخل اون 7 تا پوشه است دقیقا فایل رو باید داخل کدوم پوشه بریزم ممنون
سلام
از این کی استفاده کن مشکلت حل میشه
قربانتکد:http://www.4shared.com/file/8217289/47f92780/Kav05042008.html
Adel.p30
کسی میتونه منوی آپدیت کاسپرسکی را توضیح بدهد
تیک کنار قسمت روبرو اگر فعال باشد هنگام آپدیت چه اتفاقی میافتد :Update Program Modules
تیک کنار قسمت روبرو اگر فعال باشد هنگام آپدیت چه اتفاقی میافتد :Update Networks Drivers
اگر تیک هر دو را برداریم چه میشود .
برای اینکه فقط فایل های مهمی که برای شناسایی ویروس ها هستند را آپلود کنیم که وقت زیادی نگیرد و زود آپلد
شود باید چکار کنیم
همچنین امروز صبح داشتم آپلودش میکردم که تقریبا 51% آپلود کرده بود که ناگهان پیغام داد که regkeyen شما فاقد اعتبار است
و ادامه آپلود قطع شد ولی من با همین regkeyen آنتی ویروس را کرک کردم برای مدت 8 ماه به نظر شما باید چه کار کنم .
یک با معرفت پیدا می شه؟ ببینم چه قدر معرفت دارین
دوستان اگر کسی ورژن 6.0.0.299;کاسپر را داره پوشه ایمیج و enرا برایم آپلود کنه ممنون می شم منتظرم فوری است
سلام به همگی
از اساتید محترم یه سوال داشتم:
چطور میشه اپدیتهای کسپراسکای رو برگردوند؟؟؟من از نسخه Internet Security 6.0.1.411 استفاده میکنم...یکی از اساتید این روش رو گفته بود...ولی هر کاری میکنم نمیشه!!:
----------------------------------------------------------------------------
در مسیر زیر
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
که منظور از ایکس درایوی که کاسپرسکی روش نصب شده
این محل ذخیرش
حالا نحو هی برگردوندن اپ دیتهای گذشته
کل پوشه ی avp6 رو برداشته
وحالا فرض کنید که دوباره میخواهید برگردونید
کاسپرسکی رو باز کرده
Setting>>
سربرگ service
Setting>>service>>Update
ودر سربرگ اپ دیت در قسمت اپ دیت ستینگ
configure...
زده ویک پنجره ی جدید باز میشه
ودر سربرگ
Update source
چکمارک سرور خود کاسپرسکی رو ورداشته
و بعدADDرا زده
واز پنجره ی باز شده چکمارک در اخر پنجره رو زده و بعد پوشه ی مخصوص کاسپرسکس Avp6 که هر جا ذخیره کردین رو بهش می دین وبعد در پنجر هی اصلی کاسپرسکی در سربرگ اخر یعنی سرویس اپ دیت رازده
و بعد از اپدیت مبگه که یک چندتایی فایلپ یدا نکردم اون مشکلی نداره
بعد از اپ دیت کاسپرسکی سیستم رو ریاستارت کنید
و در اخر هم
چکمارک سرور اپ دیت کاسپرسکی رو گذاشته و اون سرور دستی خود رو پاک کنید
----------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نظره ديگه شما هم مي توني امتحان كني و نظرت چيز ديگه اي باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز آنتي ويروس هم گزاشته شده قبلا ولي فرماييد:
irus 2007 v6.0.1.411 - Final
کد:
کد:Size: 19.35 MB
Download Links (Please choose one of them):
-- Kaspersky HTTP Servers:
- http://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
- http://dnl-us4.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
- http://dnl-eu2.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
- http://dnl-eu2.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
- http://dnl-eu5.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
-- Kaspersky FTP Servres:
- ftp://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
- ftp://dnl-us4.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
- ftp://dnl-eu2.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
- ftp://dnl-eu4.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
- ftp://dnl-eu5.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
-- Other Servers:
- http://www.soft32.com/download/63-134178-1/kav6.0.1.411en.exe
- http://www.soft32.com/download/63-119135/kav6.0.1.411en.exe
- http://www.soft32.com/download/63-134175/kav6.0.1.411en.exe
- http://rapidshare.com/files/7122265/KAV6.0.411_pittbull-warez.zip
- http://www.sendspace.com/file/r53gxk
- http://rapidshare.com/files/7105334/KAV6.0.411.rar
با تشكر از بابك عزيز
موفق باشي... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست گلمنقل قول:
راستی با دانلود آنتی ویروس و نصب فایروال چیز دیگه نیاز نیست برای امنیت؟;)
این همه لینک کدوم رو دان کنم؟ (هیچ فرقی نداره):blink:
سرمنده دو پست پشت سر هم زدم یه چیزی یادم رفته بود
فرق آنتی ویروس کسپرسکی از نوع Personal با بقیه چیه؟ کدوم کامل تر و بهتره؟لینک های بالا از کدوم نوع هستند؟
شرمنده
با سلام راجع به اپدیت دستی یک توضیح بدید من فایل av-i386%26ids-cumul.zip
رو دانلود کردم ودقیقا طبق توضیحات دوستان تنظیمات رو انجام دادم ولی موقع آپدیت error میده update filed object not fond ایا کی لیسانسی هست که مشکل بلک لیست نداشته باشه وبشه مستقیم از سرور اپدیت کرد در ضمن میشه فایل زیپ اپدیت رو بدون طی مراحل اپدیت به آدرس C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab منتقل کرد دراین ادرس پوشه AVP6 قرار داره که داخل اون 7 تا پوشه است دقیقا فایل رو باید داخل کدوم پوشه بریزم ممنون
خواهش می کنم عزیزنقل قول:
اما سوال اول:
خب برای امنیت باید spyware doctor و یا Ad-aware SE رو روی کامی داشته باشی چون خیلی وارد کامی می شن این اسپای ور ها.(دوست عزیز خواهشا دیگه درباره ی این دو تا برنامه بحث نکنیم:) )
هر کدومو عزیز که خواستی دانلود بفرما سایت خودش هم که اینا رو از اونتو آوردیم:
خواهش می کنم.نقل قول:
عزیز دلم شما می تونی با دکمه ی ویرایشی که در زیر پستتون قرار داره پستتون رو ویرایش کنید!:biggrin:
ضمنا لینک های بالا همه از نوع آنتی ویروس غیر پرسونالند!:happy:
از معنی personal مشخص هست (شخصی)
ممنونم:tongue:
آخرش نتونستم دستی آپدیت کنم اگه میشه یه نفر که این کار رو کرده تمام فایلهای مورد نظر را آپ کند با توضیحات کامل و تمام ریزه کاریها
ممنون
چجوری این آپدیت ها رو نگه دارم که وقتی ویندوز و عوض کردم مجبور نباشم نباشم از اول آپدیت کم؟
اگه قبلا گفنه شده شماره صفحه شو بگین چون پیدا نکردم.
نقل قول:
با سلام
من از zoon alarm چند سالیه که دارم استفاده میکنم و باهاش حال میکنم و ازش خیلی راضیم
پیشنهاد میدم واسه فایر والت از زون استفاده کنی باهاشم هر انتی ویروسی خواستی نصب کنی
انتی ویروس زوون رو دیزایبل کن
به نظر من فایر وال رو دست zoon alarm چیزی نیومده:)
توی تن تاپ ریویو هم اوله:)
خوش و خرم باشید
سلام مجدد
مشکل قبلی حل شده یه کوله بار مشکل دوباره ریخت روم!!!
در کسپر جدید:
سرعت اسکن خیلی پایین اومده
سرعت سیستم رو خیلی بیشتر از نسخه های قبل می آره پایین
راستی بهترین تنظیمات رو هم می خوام
بعد دلیل این پیغام چیه؟:
احتمالا یه فایل فشرده دانلود کردی یا به هر طریقی کپی کردی رو هارد که برای باز شدن نیاز به پسورد داره.نقل قول:
کسپر هم نمیتونه بازش کنه و داخلشو چک کنه. به همین دلیل این پیغامو میده.
سلام مجدد chovalier
ببخشید وقتتون رو گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم دیگه امروز جوابمو کامل بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش یه جایی شما گفتید که اگه فایروال دیگه ای با آنتی ویروس اون نصب کنید از یه سری امکانات اینترنت سکوریتی اون بی بهره میشید
میتونم بپرسم اونها چی بود؟آیا میشه جداگانه اون هارو تهیه کرد.
راستی آخر نگفتید از چی آنتی اسپای وری استفاده کنم!!!
بعد از چه آنتی روت کیتی استفاده کنم.
راستی آنتی هکر کسپر منظور همون فایروال هست آیا من میتونم از اون استفاده کنم.قوی هست یا چیزه بهتری هم گیر میاد؟
ممنون میشم که اگه از هر کدوم فقط بهترین رو نام ببری
خواهش مي كنم عزيز وظيفمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش من تا جايي كه يادمه همچين چيزي نگفتم فقط گفتم كه اگه آنتي ويروس رو دانلود كنيد اونوقت از كلي از امكانات اينترنت سكيوريتي محروم خواهيد شد (نه فقط فاير وال خيلي چيزا)نقل قول:
راستش یه جایی شما گفتید که اگه فایروال دیگه ای با آنتی ویروس اون نصب کنید از یه سری امکانات اینترنت سکوریتی اون بی بهره میشید
بله هم سن عزيز چرا نشه بپرسيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میتونم بپرسم اونها چی بود؟آیا میشه جداگانه اون هارو تهیه کرد.
آنتي اسپم
آنتي هكر
آنتي اسپاي
پروآكتيو ديفنس
وب آنتي ويروس
ميل آنتي ويروس
فايل آنتي ويروس
شما ببين كدوماشو نداره آنتي ويروس خب از همونا محروم مي شي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من خودم خيلي برنامه ي زير رو دوست دارم البته همه به خاطر كارآيي هاش دوستش دارن منم اينو پيشنهاد مي كنم ولي اسپاي ور داكتر هم خيلي خوبه.نقل قول:
راستی آخر نگفتید از چی آنتی اسپای وری استفاده کنم!!!
بعد از چه آنتی روت کیتی استفاده کنم.
البته اينجا جاش نيست
کد:http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10045910.html?part=dl-ad-aware&subj=dl&tag=top5
آره همون فاير واله تو اون نظر سنجيتون هم اومده. نمي دونم همه چيز منحصر به فرده به خودش مربوطه شما هم هر چي كه دوست داشتي انتخاب كن.به نظر من الان كه آنتي ويروس ريختي همون فاير وال كومودو رو بزن رو سيستم من چون اينترنت سكيوريتي دارم فاير والا با هم گل آويز مي شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی آنتی هکر کسپر منظور همون فایروال هست آیا من میتونم از اون استفاده کنم.قوی هست یا چیزه بهتری هم گیر میاد؟
موفق باشي دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكل نامربوطي به اينجا بود من در پيغام خصوصي در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....
کسی فایل های آپدیت کاسپر را به صورت زیپ شده داره ؟
ببخشید که اینقدر سوال می کنم از کجا و چه جوری این آنتی اسپای و آنتی هک کاسپر را گیر بیارم ونصب کنم؟
بازم ممنون.
سلام دوستان.
من دوتا سوال دارم:
1. آیا سایتی هست که آپدیتهای کاسپر رو برای دانلود بذاره؟
2. آیا راهی برای خلاص شدن از دست مسئله رجیستر بعد از آپدیت هست؟
نقل قول:
من هیچ مشکلی با این کی که در پایین براتون آپلود کردم ندارم. میتونم بگم روزی 20 ساعت کامپیوترم روشنه و تمام
20 ساعتم به نت وصله هیچ مشکلی هم در مورد بلاک شدن کی نداشتم.
در ضمن من از کسپرسکای اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم. امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
نقل قول:
این هم برای شما... سایتی که در آن میتوانید آپدیت های روزانه و یا همه آپدیت هاشو دانلود کنید.
ِدر سایت زیر آپدیت های آنتی ویروس کسپرسکای رو به صورت روزانه یا هفتگی و یا ماهانه قرار داده و هر کدوم رو که
خواستید میتونید دانلود کنید.
من هم یکی از طرف داران این آنتی ویروس بودم !!!!
ولی متاسفانه جدیدا این انتی ویروس به روز نمیشود
و موقع اپدیت زود تموم میشه
لطف میکنید کمکم کنید !!!!
دوست عزیز شما پست صفحه قبل رو که نوشتم خوندید و آزمایش کردید؟نقل قول:
رجیستر کی این آنتی ویروس رو آپلود کردم و لینکش رو هم در صفحه قبل گذاشتم برید و استفاده کنید.
سلام دوستان عزیز
من یه موضوع واقعا عجیب رو درباره ی کسرپسکی و یه آنتی ویروس دیگه رو شروع کردم!!!!
گفتم شاید شما هم بتونید تو اون بحث کمکم کنید.
بازم سلام...نقل قول:
یکی جواب منو بده دیگه
بازم ممنون
دوست عزیز آنتی ویروس کسپرسکای چندین نسخه مختلف برای استفاده های مختلف داره. برای اون تعداد از کسانی که میخوان از قابلیت های آنتی سپم و یا آنتی هکرش استفاده کنند نسخه ای وجود داره به اسم Kaspersky Internet Security و این نسخه از آنتی ویروس دارای همه اون قابلیت هایی که شما می خواهید است.نقل قول:
قبل از هر کاری شما باید اون نسخه ای رو که الان روی سیستمتون دارید رو پاک کنید و بعد Kaspersky Internet Security رو دانلود کرده و نصب کنید. لینک دانلودش هم در پست اول همین تایپک وجود داره.