دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟چند روزه که منتظرم آقا عماد هم که فراموش کرده سوال پرسید از مشکلم منم جواب دادم اما دریغ از کمک...از مدیر میخوام منو راهنمایی کنن ممنون میشم
Printable View
دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟چند روزه که منتظرم آقا عماد هم که فراموش کرده سوال پرسید از مشکلم منم جواب دادم اما دریغ از کمک...از مدیر میخوام منو راهنمایی کنن ممنون میشم
اینجا مدیر نداره بابا.
شیر تو شیر ترین قسمت انجمن همین شبکه اس. هیچ کس به پست ها رسیدگی نمیکنه.
ظاهراً همینطوره که امیر خان میگه ....چون نزدیک 10 روزه که من منتظرم اما دریغ از جواب
من adsl لپ تاپ و کامپیوترمو شبکه کردم. ولی مشکلی که به وجود اومده اینه که بعد از شبکه کردن تو لپ تاپ هیچ سایتی بدون ultra surf باز نمی شه. در حالی که با وایرلس مشکلی نیست و همه سایتا بالا میان. چی کار باید بکنم؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. ( ویندوز هردو سیستم 7ه)
سلام
من دو تا سیستم رو شبکه کردم که یه سیستم ویندوزش سون هست یه دونه هم ویندوزش XP هست
فایل هایی رو که توی ویتدوز XP شیر ( Share ) می کنم ، میتونم تو ویندوز سون ببینم
ولی فایل هایی رو که توی ویندوز سون Share میکنم ، نمیتونم توی ویندوز XP ببینم
یعنی تو ویندوز میبینم ولی نمیتونم بازشون کنم .
این ارور رو میده ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه کار های دسترسی هم درست انجام دادم !!
نمیدونم چشه!
ممنون میشم کمکم کنید
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
من با مودم Adsl شبکه کردم
تو ویندوز اکس پی public user رو نشون میده و میشه توش چیزی کپی کرد ولی بقیه فایل هایی که share میکنم ارور بالا رو میده.
دوست عزیز شما مطمئنید که تنظیمات Advanced Sharing Settings رو در ویندوز 7 به صورت زیر انجام دادید؟ اگر خیر، حتماً به صورت زیر تنظیم کنید.نقل قول:
Profile: Public
Turn on network discovery
Turn on file and printer sharing
Turn on sharing so anyone with network access can read and write files in the Public folders
Use 128-bit encryption to help protect file sharing connections (recommended)
Turn off password protect sharing
Profile: Home and Work
User user accounts and passwords to connect to other computers
این تنظیمات رو هم انجام دادم ولی باز هم همون ارور رو میده !!نقل قول:
سلام.نقل قول:
روی پوشه ی مورد نظر دسترسی Everyone رو اضافه و Full Control کنین ببین درست میشه ؟
نقل قول:
این کار رو اول از همه انجام داده بودم.
فایروال یا آنتی ویروست رو آف کن ببین درست میشه؟نقل قول:
میخوام دو کامیپتر رو از طریق خط اینرتنت ADSL در شهرهای مختلف بهم کانکت کنم. منظورم اینه که میخوام دسک تاپ و محتویات هارد رو ببینم. اولی مثلا کامیپوتر برادرمه در تهران که به خط ADSL وصله و دومی خودم در اصفهان با همون شرایط
آموزش لارمو برنامه مربوطه رو بفرمایید. کامل
نقل قول:
این کار ها رو هم از اول انجام داده بودم!
TeamViewerنقل قول:
آخرین ورژن این برنامه رو هر دوتون دانلود و نصب کنید و بعد یکیتون به اون یکی کانکت بشه .
:11:
طرز استفادش هم سادست میتونی کنترل تمام کامیپوتر طرف رو به دست بگیرید .
ترنسفر فایل . تصویر وبکم. صدای خروجی کارت صدا. میکروفون . چت بین 2 کاربر.
شیر میشه
من دوتا سیستم رو با کارت شبکه gigabit با یه کابل Straight به هم وصل کردم، رو حالت Auto Negotiate خودشون سرعت 1.0Gbps رو انتخاب میکنند. تا اینجا همه چیز مرتبه!
ولی موقع جابجایی فایل بین دو تا سیستم سرعت بیشتر از 30MB/s نمیشه، درصورتیکه باید به حدود 128MB/s برسه. مشکل کجاست؟
نقل قول:
سلام بر دوستان
منم تمام این تنظیمات انجام دادم ولی بازم نشد
از یک نفر که شبکه میخوند پرسیدم گفت که دو کامپیوتر نمیتونند همزمان هم سرویس دهنده باشند و گیرنده
ولی بازم من قانع نشدم کس دیگه میدوند مشکل از کجاست
با سلام
یه اینترنت adsl داریم و دو تا کامپیوتر که با یه سیم اینترنت رو به اونم وصل کردم بعد چاپگر رو هم share کردم قبلا چاپ میکرد ولی الان چاپ نمیکنه و نمیتونه چاپگر رو پیدا کنه!!
وقتی از my network place بخوام برم تو اون کامپیوتر خطا میده. پس چرا اون اینترنت داره؟ یعنی چی دیگه؟
قبلا چاپ میکردا !!
در Workgroup چیزی به اسم سرویس دهنده و سرویس گیرنده وجود نداره؛ هر دو سیستم همزمان هم میتونن Server باشن و هم Client.نقل قول:
سوالت غیر قابل فهمه برام.نقل قول:
دقیق بگو چی داری تو شبکه و چیکار کردی.
سلام
تو رو خدا کمک کنید
یه سیستم دارم با یه لپتاپ که هر دو سون هستش
یه هیچ وجه نمیتونم این دو رو شبکه و شیر کنم
مرگ من یکی کمکم کنه
درایوها تو نتورک میاد اما هر غلطی که تونستم کردم ولی نتونستم از شر پیغام You need a permision خلاص شم
خواهشا کمکم کنید
لطفا با تمام جزییات
من تمام راه حل ها رو رفتم:18:
اصل شبکه که نیست با ip. ی دی اس ال رو شبکه کردیم که ولی printer قبلا کار میکرد که الان نمیکنه. ip ندارن شبکه. Adsl هست به همدیگه وصله. قبلا همه چی درست بود.نقل قول:
براي حل اين مشكل فقط كافيه به اكانت ويندوز 7 پسورد بديد.نقل قول:
در موقع كانكت شدن به ويندوز 7 ازتون نام كاربري و كلمه عبور ميخواد كه با وارد كردن اونها به راحتي ميتونيد فايلهاي روي ويندوز 7 رو ببينيد.
شاد باشيد :40:
نقل قول:
ممنون رفیق من این کارم کردم یوزر ساختم پسورد دادم به ادمین پسورد دادم زمانی که نام کاربری و یوزر میدی اخطار نادرست بودن نام کاربری یا پسورد میدهد و شبکه نمیشه به xp
شما يه نگاهي به مسير زير بندازيد و ببينيد آيا On است يا Off:نقل قول:
کد:Control Panel >> Network and Sharing Center >> Change Advanced Sharing Settings >> File and Printer Sharing
در صورتي كه Off بود اون رو تبديل به On كنيد.
سلام..نقل قول:
من مشکل خودمم فرصت نکردم پیگیری کنم. تازه امروز اومدم. شما ببخشید..
برو به :
Start > Run
تایپ کن cmd
بعد یه صفحه ی مشکی باز میشه.. برای هر دو سیستم اینکار رو انجام بده و اینایی که مینویسم رو تایپ کن :
سیستم سرور :
ping 192.168.0.2 -t
سیستم دوم :
ping 192.168.0.1 -t
یعنی به اصطلاح از سیستم اول سیستم دوم رو پینگ کن و از سیستم دوم سیستم اول رو پینگ کن. زمان پینگ کردن باید اول خطها Reply from بنویسه. اگه برای هر دو سیستم اینو مینوشت یعنی هر دو سیستم همدیگه رو میشناسن و رو تنظیمات شیرت باید کار کنی. وگرنه همدیگه رو نمشناسن و از همون اول یه مشکلی وجود داره. مثلاً فایروال یکی از سیستمات شاید ON باشه و ...
موقع پینگ نباید Request time out بده..
اینارو انجام بده، انشاا.. ایندفعه دیگه دیر برنگردم. :46:
سلام دوستان
من لب تاپ و سیستم رومیزیم رو شبکه کردم حالا میخوام طوری اینترنت رو شیر کنم که اگه هرکدوم از سیستم هام خاموش بود اون یکی بتونه به نت وصل بشه. شنیدم که باید تنظیماتی در مودم adsl انجام بدم ولی دقیقشو نمیدونم. مودم با usb به لب تاپ وصله و دوتا سیستم هم با کابل کراس به هم وصل هستن. فک کنم یه چی دیگه باید اضافه کنم . چی دقیق نمیدونم. منتطره کمکتون هستم.
ممنون از راهنماییتون.
مودمت چند تا پورت داره ؟نقل قول:
یه پورت usb و یه lanنقل قول:
symphony هست.
سلام وخسته نباشید ! دوستان من یه لپ دارم که Wireless داره و یک PC که این هم wireless داره ! یعنی امروز براش خریدم !
حالا قصد دارم این 2 تا رو شبکه کنم ! نیاز من ( توسط لپتاپم بتونم به اطلاعات هارد PC دسترسی داشته باشم ! ( میدونم باید شیر بشه )
استفاده از اینترنت کامپیوترم ! و اینکه شبکه پسورد داشته باشه ! من خیلی جستجو کردم هیچ مقاله درست حسابی پیدا نکردم !
2 تاش هم سیستم عامل ویندوز 7 دارن ! تو رو خدا کمک کنید :
مشكلي وجود نداره.نقل قول:
كافيه شما مودمتون رو به صورت PPPOE كانكت كنيد.
يعني كانكشنتون رو درون مودم ايجاد كنيد.
يه سيستموتون رو با كابل LAN و ديگري رو با كابل USB وصل كنيد.
در سيستمي كه با كابل USB وصل نمودهايد درايور مودم رو نيز نصب نماييد.
شاد باشيد:40:
آيا شما از مودم وايرلس براي اينترنت استفاده ميكنيد؟نقل قول:
در صورتي كه از مودم وايرالس استفاده مينماييد مشكلي وجود ندارد.
با تنظيم نمودن مودم به راحتي يك شبكه ايجاد نماييد.
شما نوع و مدل مودمتون و در كل كليه تجهيزاتي كه در اختيار داريد بيان كنيد؟
مشکل در شبکه کردن با استفاده از access point linksys :
سلام من یک دسکتاپ دارم و یک لپتاپ، اینترنت رو با استفاده از یک لینک سیس و با کابل دادم به دسکتاپ ، و با استفاده از وایرلس دادم به لپتاپ، حالا میخوام در عین حال این دوتا با هم شبکه باشن و بتونم فایل شیر کنم.
ویندوز دسکتاپ سون اولتیمیت ، ویندوز لپتاپ سون هوم
لطفا کمـــــــــــک :20:
منظورتون اینه که یه سیستم رو با usb به مودم وصل کنم و یکی رو هم با lan به مودم وصل کنم آره؟نقل قول:
اگه اینطور بکنم بعد سیستم هام با هم شبکه هستند یا نه؟ میخوام شبکه باشن با هم.
الان با یه کراس دوتا سیستم با هم شبکه هستن. و پورت usb مودم رو هم به یه سیستم وصل کردم که باید همین یکی فقط اینترنت داشته باشه قاعدتا. واگر بخوام اون یکی هم داشته باشه باید چیکار کنم؟ میخوام هر کدوم از سیستم ها هم خاموش بودند مشکلی واسه اینترنت نداشته باشم.
مرسی
مشكلي وجود نداره.نقل قول:
شما به راحتي داريد از يه شبكه استفاده مينماييد.
كافيه پوشهها و فايلهاي خودتون رو به اشتراك بگذاريد.
بله به همين صورت هست.نقل قول:
نه شبكه نيستند.
شما نياز داري كه يكي از سيستمها داراي 2 تا كارت شبكه باشه.
يكي به مودم وصل بشه و ديگري با سيستم مقابل در ارتباط باشه.
به اين صورت هم ميتونيد اينترنت داشته باشيد و هم فايلها رو به اشتراك بگذاريد.
نكته مهم اينه كه اينترنت اونها مستقل از هم هست و نيازي نيست كه سيستمها حتماً با هم روشن باشند.
در ضمن شما بايستي كانكشنتون رو درون مودم ايجاد كنيد.
سلام.
من یه pc دارم که از طریق lan به یک مودم وایرلس(D-link) وصل شده+یک لپ تاپ.تو هر 2 ویندوز 7 ultimate نصب هست.
با لپ تاپ از طریق وایرلس ازاینترنت می تونم استفاده کنم.هر دو دستگاه هم همدیگه رو ping می کنن.اماوقی تو یکی homegroup می سازم دومی پیداش نمی کنه که join بشم.فایروال ویندوز و nod32 smart security رو هم غیر فعال کردم بازم نشد! چی کار کنم؟
(میخوام با وایرلس لپ تاپ به pc ای که با lan به مودم وایرلس وصله ، وصل شم)
منم یه دونه dlink2740 دارم رو سیستمم ویندوز سون 64 بیت و همینطور روی لپتاپم و براحتی درایو های سیستمم رو شیر کردم ومیتونم از قسمت network places وارد درایوهای شیر شده بشم و انارو کپی کنم رو لپتاپم
فقط یوزر و pass سیسنم و لپتاپم یکیه
مشکل رو پیدا کردم! تو تنظیمات ویندوز اسم هر دو سیستمم (Computer Name)یکی بود واسه همین قاطی می کرد.نقل قول:
سلام من یک مودم 3g دارم که خوب مثل اینترنت ای دی اس ال نیست و هربار بعد روشن کردن کامپیوتر باید خودم کانکت کنم به اینترنت.مشکلی که دارم اینکه میخومام دو تا کیس رو از طریق سوییچ 8 تایی به هم وصل کنم که شده ولی برای اینترنت هر کاری میکنم روی اون سیستم دوم شیر نمیشه چیکار کنم؟
ویندوزشون 7 و اکس پی هست که مال من 7 هست.
راستی برای شیر کردن کانکن باید کدوم یکی از دو کانکشن رو شیر کنم ؟کانکشن مودم 3جی یا کانکشن شبکه رو؟
لیست تمام کانکشنهام
کد:http://mypictures.ir/images/zplncxhl2f9ctpn4huze.jpg
دوست عزیز به آدرسی که در زیر داده شده برو و فایل آموزشی ذکر شده در اون پست رو دانلود کن و تا آخر مطالعه اش کن و با توجه به دستورات آمده در این آموزش و در صورت نیاز اندکی جابجایی در بین سیستمهای سرور و کلاینت حتما مشکلتان رفع خواهد شد؟!!نقل قول:
سلام من یک مودم 3g دارم که خوب مثل اینترنت ای دی اس ال نیست و هربار بعد روشن کردن کامپیوتر باید خودم کانکت کنم به اینترنت.مشکلی که دارم اینکه میخومام دو تا کیس رو از طریق سوییچ 8 تایی به هم وصل کنم که شده ولی برای اینترنت هر کاری میکنم روی اون سیستم دوم شیر نمیشه چیکار کنم؟
ویندوزشون 7 و اکس پی هست که مال من 7 هست.
راستی برای شیر کردن کانکن باید کدوم یکی از دو کانکشن رو شیر کنم ؟کانکشن مودم 3جی یا کانکشن شبکه رو؟
لیست تمام کانکشنهام
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6014657&postcount=1308
در ضمن باید بگم که برای به اشترا گذاشتن اینترنت شما باید کانکشن 3G مودمتون رو (دقیقا طبق روش ارائه شده در مقاله آموزشی) به اشتراک بگذارید؟!!
موفق باشید:46:.