تیپ 5 از همشون بهتره که دیگه تولید نمیشه !
ولی تندر e2/lp , قیمتش نسبت به امکاناتی که داره فوق العادست !
تیپ 5 از همشون بهتره که دیگه تولید نمیشه !
ولی تندر e2/lp , قیمتش نسبت به امکاناتی که داره فوق العادست !
من اول که نظر سنجی این جا رو که دیدم دیگه داشتم کوتاه میومدم که 2006 تیپ 5 بهتره ولی با نظر سنجی هایی که لینکشو گذاشتم دیگه مطمن شدم که تندر بهتره هیچی که نباشه صندوق عقب داره ارزون تره و ... هزار تا چیزه دیگه که قبلا گفته شده. تو اون نظر سنجی هایی که لینکشو گذاشتم هم تعداد نفرات بیشتری رای دادن(خیلی بیشتر از افرادی که تو این نظر سنجی شرکت کردن) هم خیلی ها هم به تندر رای دادن.نقل قول:
دوست عزیز شما از چه نظر این حرف رو میزنید ؟ ظاهر مشخصات موتور کارایی سرعت شتاب ایمنی ؟ ما که از هر نظر این دوتا رو با هم مقایشه کردیم ....نقل قول:
بازهم میگم این 2 تا اصلا تو یک کلاس نیستن که بشه کامل با هم مقایسه بشه فکر میکنم کامل مشخص هست کدوم در کل بهتر جواب میده .
درسته که مقایسه کردین و قبول که تو یه کلاس نیستن. ولی من منظور اینه که این ماشین از ریو و 405 که بهتر هست نه؟نقل قول:
بله کاملا درسته در مقایسه با این 2 تا بهتر هست .... البته فاصله برتری نسبت با ریو کمتر از 405 هست . 405 طراحی موتور و دیگر مشخصها برای اوایل دهه نود هست باز ریو ماشین 2005 هست با موتور 16 سوپاپ و ایربگ انتخابی . لوگان E2 اتومبیل شهری خوبی هست شکی نیست .نقل قول:
اصلا این 405 که تو تست ایمنی نیست بس که آشغاله ولی ریو رو زدم یه چیز دیگه اومد یعنی اسمش همون بود ماشین اون نبود. چرا؟
تندر 90 از همه بهتره .
هرچي نباشه ماشين روز فرانسه هست.
حالا اینجا سوال پیش میاد کدوم از این ماشینا از نظر ایران خارجی حساب میشن-؟؟ چون ماشین خارجی بلای 1300 سی سی سهمیه بنزین ندارن
من که میگم هوندا سیویک 90 تا 93 هم میشه با این قیمت خرید
البته اسپورت شدش خیلی قشنگه مخصوصا سفید -ولی اگه تهرانی سفید نخر
خوب ماشینهای وارداتی دیگه!نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورنا فول 19.700.000نقل قول:
چند سوال؟؟
1-ورنا قيمتش چنده؟؟
2-گل صفر كيلو مترش هست؟؟؟
گل 17.800.000
اگه میشه یه عکس با قیمت این ماشین واسم بزار
نقل قول:
سلام اقا لوگان
خوب هستی
اقا لوگان میتونی لینک تست ایمنی پژو پارس رو بدی
سلام دوستان . من در حدود 1 سال مدیریت فروم بخش خودرو را در فروم کالسکه داشتم و در زمینه اتومبیل اطلاعاتی دارم که علاقه مندم در اختیار دوستان قرار دهم . اگر هر کسی برای خرید اتومبیل بین چند گزینه شبهه دارد و یا میخواهد اتومبیلی با رنج قیمتی انتخاب کند . میتواند سوال خود رو مطرح کند و بسرعت به سوالش جواب میدهم .
قربان شما امیرحسین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتم با 6تا7 دیگه 100%تو تهران گیر میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم همونه فقط اسپرت شدس honda civic1990
به هر حال با این قیمت انتخاب اوله منه حالا یه عکس میزارم فقط باید تاسف خورد -این عکس هوندا سیویک 2007 هست که تو اروپا فقط 14 هزار دلار قیمت داره - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط پرشیا بگیر
با سلام
فقط و فقط تندر
تندر تندر تندر
ریو ضعیف از هر نظر است
وتندر قوی از هر نظر
ریو مدل جدید از تندر 90 با موتور 90 اسب بخاری خیلی عقب مونده چه برسه به این ریو قدیمی
یه سایت روسی ریو جدید با تندر و چری و سمند را مقایسه کرده بود که تندر و سمند اول بودند . ولی تندر موتورش از نوع 90 اسبی بود و سمند هم 2 ایربگ داشته و ترمز ای بی اس و کلا کامل بود و با ایران خیلی فرق داشت
به نظر من ریو بهتره:5:
از لحاظ قیمت و امکانات لوگان E1 بهتر هست الان ریو 14.200 قیمت داره که اصلا نمی ارزه .
میگم این نظر سنجی اول ریو خیلی بیشتر رای آورده بود. ولی الان مردم چون تندرو شناختند داره رای هاش به ریو نزدیک میشه و به امید روزی که جلو بزنه. چون تو سایت پی هالز رای های تندر 2 یا 3 برابر ریو و ماشین های دیگه بود.
به نظر من تندر خيلي سرتر هستش.
يه پرايد 82 تميز گير بيار . حالشو ببر.
شما مطمئنی؟ :18:نقل قول:
من شنیدم ریو 16 سوپاپ هستا !!!!! :18:
امکان نداره 8 سوپاپ باشه...
:5:من تو یه مجله دیدم که در تست اسلالیوم تندر 90 چپ کرده بود البته دلیلش و لاستیک غیر استاندارد تشخیص داده بودن!!!! ابن در حالی است که در ایران لاستیک اکثر خودروها غیر استاندارد است:5:
:5:اگر جاداری ماشین برات اهمیت نداره گل بگیر البته ریو هم ماشین خوبه !!!!:5:نقل قول:
منم اگه اشتباه نکنم شنیدم که 8 سوپاپه.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریو از نظر ظاهر سر تره تندر از نظر کاربرد
پرشیا هم خوشگله هم محکمه هم بنزینش آزاد نیست مثل زانتیا
گلف قدیمی شده پراید فکر کنم بهتره
نقل قول:
اتفاقا پشتت زشته انگار از پشت کوبیدیش به دیوار
ولی همه میگفتن ( ومیگن ) 16 سوپاپه.نقل قول:
چون دلیل اینکه میتونه کل 405 و سمند رو بخوابونه همین 16 سوپاپ بودنش هست که جبران موتور 1500 رو میکنه.
اگه 8 سوپاپ بود که اینطوری شتاب نداشت؟؟؟؟؟ :46:
به پرشيا و ال ايكس فكر نكن.
206 تيپ 5 بگير حالشو ببر.:8:
سلام.
حداکثر 6 ملیون برای خرید ماشین و بقیه خرت و پرتاش گذاشتم.به نظر شما چی بگیرم بهتره؟(با توجه به اینکه میخوام باهاش رانندگی یاد بگیرم و بعد 3 یا4 ماه بفروشمش)
ممکنه تصادف کنم برا همین فکر کنم ماشین زده دار بگیرم بهتره.
سلام.
حداکثر 6 ملیون برای خرید ماشین و بقیه خرت و پرتاش گذاشتم.به نظر شما چی بگیرم بهتره؟(با توجه به اینکه میخوام باهاش رانندگی یاد بگیرم و بعد 3 یا4 ماه بفروشمش)
ممکنه تصادف کنم برا همین فکر کنم ماشین زده دار بگیرم بهتره.
:13:ماشین ایرانی عین هندونه در بسته میمونه تا بازش نکنی نمیدونی چی بهت انداختن:13:نقل قول:
:20:به نظرم گل بهترین ماشینه چون تهت فولکس واگن آلمان است:20:
:41:ایرانی که اصلا نگیر:41: از بین خارجی ها هم گل بهتره چون نژادش آلمانیه!!!!:20:
خب با این اوصاف یه پراید ولی چون احتمال داره کمی هم داغ کنی و بخوای تند بری برای حفظ جونت میگم اصلا تند نرونی .
تنها اتومبیل یه پراید مدل پایین خیلی پایین مثل 74 تا 79 تا این قیمت تمیزش رو هم میتونی پیدا کنی هم فروشش هم راحته .
اگه میخوای زود عوض کنی که مهم نیست هر چی ارزون تر و از لحاظ فنی سالم تر باشه بهتره به بدنش توجه نکن.