دوستان نظرتون چیه که این نظر سنجی رو دوباره از اول راه اندازی کنیم ؟
چون از اون موقع که تاپیک ایجاد شده تا الان خیلی وضعیت شرکت ها عوض شده .
Printable View
دوستان نظرتون چیه که این نظر سنجی رو دوباره از اول راه اندازی کنیم ؟
چون از اون موقع که تاپیک ایجاد شده تا الان خیلی وضعیت شرکت ها عوض شده .
دقیقا .....
الان این سرعت شبانه شده 10 واسه من امشب ... (سرویس 1024)
با سلام خدمت همگی .
قابل توجه دوستان :
امشب از ساعت 2:15 یه فایل با حجم 100مگابایت رو زدم دانلود
تا الان که ساعت 3:20 هست 60% دانلود شده
سرعت افتضاح . به زور به 20کیلوبایت میرسه .
سرویس من 1مگابایت ( مثلا ! ) از شرکت حسابگر .
دوستان این حسابگر رو من از اول باهاش مشکل داشتم .الان در کرمانشاه از چه شرکتی استفاده کنم که فاتحه ی حسابگر را بخوانم
در کرمانشاه یک شرکت پیشنهاد کنید که سرعت بالا بده ممنون.
بلانسبت بچه های حسابگر که آدمهای درستی اند گور پدر هرچی دزد بدبخته
فعلا که یک ماهه سرعت و قیمتش بسیار مسخره شده.احتمالا شما هم از کارمندان حسابگرین.اگر اینجوره خجالت بکشین مگه مردم رو .... فرض کردین!نقل قول:
من اکانت یه مگ دارم و سرعتم الان 10 روزه 20 کیلو بایته.
بسه دیگه این همه دروغ و کلاه برداری
من الان حسابگر دارم و هرشب برای دانلود رایگان ناجوانمردانه تایم اوت دارم.می شه بگین شرایط کوچ از حسابگر به صبا نت چه جوریه و سویچ کردن در محابرات و تعویض کم هزینه و برای راه اندازی رو توضیح بدین?
ممنونم
من تعجب میکنم تابستون که خوب مشترکا خیلی بیشترن و دانلود شبانه هم خیلی بیشتره سرعت خیلی عالی بود ! حتی ماههای اول پاییز الان چی شده واقعا من نمیدونم !
2 روز اینترنت کل کرمانشاه قطع بود .... چرا ؟ با اجازه ی کی ؟ خسارتش رو کی میده ؟ کار و زندگی مردم چی میشه ؟
اصلا تعجب نکنید : این است مملکت بی در و پیکر ;)
پسر جان جوگیر نشو قطعی بیشتر جاها بوده !نقل قول:
سرعت شده در حد دیال اپ
اینم از وضع مملکت ازاد ما
حالا باید تا 22 همینجوری صبر کنیم؟
سلامنقل قول:
شما حالت خوبه:13:
میری حرف چند ماهه پیش ما رو میاری جلو که چی بشه من این حرفو چند ماهه پیش زدم چه ربطی به الان داره
البته از اونجایی که تازه واردی فکر کنم بلد نیستی با فروم کار کنی موقع نقل قول کردن به تاریخ پست هادقت کن :13:
بچه ها سرعت دان من از رپید خیلی افت کرده ولی از سرورهای دیگه که دان میکنم خوبه
شما هم با رپید مشکل دارین؟
اندکی صبر سحر نزدیک است ...
حرف مفته که سرعت 128 و 1024 صبانت یکیه ! اوایل بله... ولی الان دانلود شبانه صبانت مزخرفتر از حسابگر هست. یک به یک از هم بدتر و مزخرف تر. تا جایی که می دونم دانلود شبانه صبانت ساعت 3 شب تا 7 صبح هست و بین این 4 ساعت، هر یک ساعت یک بار دیسکانکت میشه ! واسه اینکه شما ساعت 3 بیدار نشی یه چیزی رو بذاری روی دانلود و بخوابی...
ولی من برخوردی بدتر از کارکنان پرروی حسابگر ندیدم که وقتی زنگ می زنی میگی مشکل داریم هزار بهانه میتراشن. همین دو روز که اینترنت قطع بوده، خسارت ما رو کی میده؟ دو روز به قرار دادمون اضافه می کنن؟ فکرشم نکنید که اینکارو کنن...
نه بابا .. تا اونجا که من از شهرای دیگه خبر دارم فقط کرمانشاه قطع بود اون 2 روزنقل قول:
من خودم زنگ زدم گفتن کشوریه، ولی مشهد و تهران قطع نبوده، اینو مطمئن هستم.
سلام به همگی
اینترنت کرمانشاه فقط قطع بوده وتمام شهرستان های استان هم مشکل قطعی واختلال داشتن مسئولین مخابرات هم قطعی فیبر نوری استان رو علتش دونستن
نماینده های شهر هم به وزیر مخابرات تذکر دادن و......
تو وبلاگ زیر اخبارش هست هم صفحه اول هم صفحه های بعدش
کد:http://www.moslehin.mihanblog.com/
اقا من بعد از قطع شدن دیگه تا حالا سرعت دانلوده بالای 15 کیلوبایت رو به چشم ندیدم
از هر سایتی و به هر نحوی سرعته دانلود از این بیشتر نمیشه و نوسانه شدید داره
همه همینطوری هستید ؟
سرویس 64 نامحدود سه ماهه 30000نقل قول:
سرویس 128 نامحدود سه ماه 60000
سرویس 512kb - دو گیگ 15500
سرویس 1024kb - دو گیگ 18500
سرویس 128 - سه گیگ 13500
سرویس 256 نامحدود 39000
ضمنا در جشنواره بهمن ما سرویس ها دارای تخفیف های باورنکردنی به خصوص برای مشترکین جدید هستش.
خبر خوش به علاقه مندان به سرویس وایمکس هم اینه که سرویس وایمکس هم در راه.
همه همینطور هستیم!
آره مال منم این مشکل رو داره ...
من یه چند ماهی هست که از حسابگر یه adsl 128 گرفتم
اصلا راضی نیستم سرعت دانلودش پایینه
حداکثر روی 13 میره
عزیز اصولش همینه حالا اگه شرکت x سرویس 128 هش 100K می گیره دلیل نمیشه تمام شرکت ها از این سیاست تبعیت کنند هر شرکتی روش کاری داره.نقل قول:
درسته سرعتش 13 الی 16 ولی قیمت و حجمش چی؟!!
شما نامحدود گرفتی؟نقل قول:
من یه چند ماهی هست که از حسابگر یه adsl 128 گرفتم
اصلا راضی نیستم سرعت دانلودش پایینه
حداکثر روی 13 میره
اگه نامحدوده و سرعتت روی همین 13 میمونه که خیلی خوبه:46:
لحن صحبت کردنت خیلی شبیه کارکنای حسابگره :46:نقل قول:
عین اونا جواب می دی:46::13:
بگیریم اینجا غریب کشش کنیم ؟! :دینقل قول:
تلافی این همه قطعی و سرعت پایین و نویز روی سیم تلفن !!!
ولی خب راست میگه بنده خدا 128 سرعت دانلودش نهایت تا 15 هست .
شرکت X هم منظورش صبانت نیست :دی
سرعت سرویس های نامحدود به صورت دقیق همون سرعت قرارداد است . اما سرعت سرویس های حجمی را معمولا از چند برابر سرعت قرارداد میبندند تا هم حجم زودتر تمام بشه هم مشترک راضی باشه .
باشم یا نباشم چه فرقی داره؟!نقل قول:
مهم اینه که شما ها رو مجاب کنم که هر شرکتی یه سیاست مشتری مداری داره.
شرکت x با سرعت بیش از حد
شرکت حسابگر با قیمت مناسب و سرویس دهی نسبتا مطبوب
و...
این راپید شر برای شما هم مشکل دار هست..؟ راهی نداره.؟
جناب خیلی فرق داره .نقل قول:
شرکت حسابگر با قیمت مثل بقیه شرکت ها و سرویس دهی مثل بقیه شرکت ها ( از جمله X )
+ قطعی فراوان و پشتیبانی افتضاح و نخود سیاه زیاد .
بعدشم من سرعت 1مگابایت گرفتم با سرعت دانلود زیر 20 کیلوبایت .
اسم اینو هم میزارین سرویس دهی نسبتا مطلوب ؟
هردفعه اینترنت من قطع شد زنگ زدم به پشتیبانی گفتن رو خط تلفنت نویزه .
من 3 بار سیم کشی ساختمون رو عوض کردم بازم مشکل بوده .
حالا شما هم یه بار دیگه بگو که نویز میوفته روی خط .
به هر حال اجباریه وگرنه اگه تهران بودم عمرا از شرکتی مثل حسابگر ADSL میگرفتم .
دیگه پشتیبانی این شرکت شده کابوس من ...
بله واقعا همین طوریهنقل قول:
به هر حال اجباریه وگرنه اگه تهران بودم عمرا از شرکتی مثل حسابگر ADSL میگرفتم .
دوستان بهتر از حسابگر کدوم شرکت خدمات میده ؟
من سرویس 1 مگ دارم
ولی اصلا از سرعتم راضی نیستم
گاهی وقت ها سرعت دانلودم تو روز به زور به 70 میرسه !!!
تو شب هم رایگانه هم کلا بیخیال دانلود میشم !
واقعا برای خودمون متاسفم که همچین دله دزدایی اینترنته کرمانشاه رو به دست گرفتن
از بعد از قطع شدنه اینترنت تا حالا حتی نتونستم 1 فایله 200 مگی دانلود کنم یعنی 1 هفته من هیچ دانلودی نتونستم انجام بدم
پریشب 30 مگ دان کردم و امروز صبح هم با نهایته تعجب دیدم 7 مگ دان داشتم :18: و تمامه لینکها مثله چند شبه گذشته بعد از گرفتنه 2-3 مگ کانکشن ارور دادن
جنابه fastplusوp30ware (کارمندهای حسابگر) لطفا دیگه از کیفیت نسبتا مطلوب:2: و سیاستهای مشتری مداری:27: صحبت نکنید
دوست عزیز اگه میخوای دانلود کنی باید مثل من تا 2 بشینی !نقل قول:
چون بین دانلود 10 بار قطع و وصل میشه .
من که خودم 2 ، 3 شبه میشینم اینطور وضعیه .:13:
حالا واسه بقیه نمیدونم
از ده روز قبل فایلهای flash باز نمیشه و ایمیل و attachement درست کار نمیکنه و سایت های youtube حتی با فیلتر شکن هم باز نمیشه و سرعت دانلود هم کاهش پیدا کرده - دیتا میگه این بخاطر قطع لینک فجیره به بندر عباس است اما من میگم بعداز 22 بهمن بر طرف میشه
سلام دوستان
من گاهی کرمانشاه میام و نیاز دارم که یه کافی نت پر سرعت پیدا کنم....
قبلا این سوالو از بچه ها پرسیدم یه کافی نت معرفی کردن به اسم ال کاسیو یا کازینو :دی .... یه همچین اسمی روبروی شهر عینک......متاسفانه سرعت خوب نبود..(کل سرعت کافی نت یه لینک ۵۱۲ بود....واقعا شاهکاره....:دی)
دوستان کافی نتی نیست که سرعت بالاتری داشته باشه من به طور هفتگی نیاز دارم سیستممو آپدیت کنم...گاهی تا ۱ گیگ دانلود نیاز دارم...
من حس میکنم بعضی حرفهایی که درباره حسابگر زده میشه دیگه بی انصافی هست چون اکثر شهرها و شرکت ها الان این مشکلات رو دارن ... به نظر من مهم ترین مشکلی که شرکت حسابگر داره اینه که کارمنداش تخصص 100 درصد ندارن ! یعنی با این که ادمهای محترم و با شخصیتی هستن انصافا اما کارشناس این کار نیستن مثلا این سر جریان قطعی 3 روزه 2 هفته گذشته واسم ثابت شد که یکی از کارمندای محترم که اتفاقا ازش تشکر هم میکنم خیلی با خوش رویی هم میکرد اما مشخص بود که ایشون تخصص این کار رو نداره ! تا جایی که به من گفت این قطعی ها امکانش هست برای سردی هوا باشه !!! که من گفتم مگر دیتا لوله اب و فاضلاب هست که بخواد بگیره که ایشون راههای دیگه ای از جمله عوض کردن سیستم و جابه جایی و اینها رو پیشنهاد دادن و بلاخره که فهمیدیم از مخابرات هست !
من نمیدونم این مشکل کمی سرعت از مخابراته یا از حسابگر
بروبچز صبا نت سرعت دانلودتون چطوره ؟
من میخوام این آهنگ رو از4شیرد
دانلود کنم
ماشلا سرعتم به 20 کیلو بایت هم نمیرسه(چند بار در ساعات مختلف امتحان کردم!)
دوستان یه امتحانی بکنن
[HTML]
http://www.4shared.com/file/212525998/6c3da334/Anyone_Anywhere.html
[/HTML]
یه مدت منم نیمتونم از 4shared , Rapidshare و امثال اینها دانلود کنم ///! یعنی سرعت افتضاحه .. ولی لینک اگه مستقیم باشه سرعت خوبه ...
فایل های Flash هم پخش نمیشن جدیدا ...
راستی من همین چند شب پیش خونه یکی از فامیلا بودم .. که 128 از صبانت داشت . سرعت دانلودش بین 100 تا 150 هم میرفت
کمترینش 50 و 80 بود ...
بعدش یه مودم داشت اسمش فک کنم D-link بود که میگفت یکی از کرکنای شرکت که آشناشون بوده بهش گفته این مودم ها کنترل سرعت ندارن ... ! حالا گفتم شاید سرعتشون مربوط میشده به مودم .... یه مودم خیلی ساده بود که فقط USB میخورد سایزشم کوچیک بود
جناب fastplus همکار ما نیستند اما به حق حرف می زنند.نقل قول:
شما برای جلوگیری از هدر رفتن حجم تون می تونید update ویندوزتون رو off کنید و همین طور auto update نرم افزار جانبی مثل آنتی ویروس رو هم off کنید.
در ضمن من راجب خدمات حسابگر ادعایی ندارم شما اگه مایلید می تونید isp تون رو تغییر بدین.هیچ شما رو مجبور به سرویس گرفتن از حسابگر نکرده.درسته؟
به هر حال ما در حد توان و تخصصمون در خدمتیم تا خدماتی شایسته شما عزیزان ارایه بدیم.
من نمیدونم چرا این فحش و بد و بیراه گفتن فقط توی تاپیک کرمانشاه رسم شده:41:
دوستان توی این 2 ماه گذشته اینترنت کل کشور مشکل داشته پس به این نتیجه میرسیم که مشکل از ISP ها نیست.مشکل از خود مخابرات خراب شدست.
تو رو خدا یه کم منطقی صحبت کنین. با بد و ببیراه گفتن هیچ کاری درست نمیشه شاید بدترم بشه.شما اگه دلیل و مدرکی دارین که مشکل از حسابگره,بفرمایین توضیح بدین دیگه چرا فحش میدین