من فکر میکنم برنامه ای نصب کرده برات. مثلا بلک لیستی کالر ایدی چیزی....
تک تک برنامه تو نگاه کن.ببین برنامه ای مربوط به تلفن گیر میاری یا نه...
Printable View
من فکر میکنم برنامه ای نصب کرده برات. مثلا بلک لیستی کالر ایدی چیزی....
تک تک برنامه تو نگاه کن.ببین برنامه ای مربوط به تلفن گیر میاری یا نه...
بچه ها من می خوام آیفون تری جی بخرم. الان یک هفته ست که می خوام بگیرم ولی می ترسم برم علاالدین بکنن تو پاچم.
لطفا راهنماییم کنین! از کجا بگیرم که 100% مطمئن باشه؟
فروشگاه دفینه طبقه ۴ علاالدین
قیمتش شاید یه خورده بیشتر از بقیه مغازه ها باشه ولی خیلی کارش درسته و مطمینه
Elvis خودمون هم اونجا گرفته
یکی هم فروشگاه رمضانی طبقه اول رو به من معرفی کردن که گفتن کارش درسته!نقل قول:
کسی اونجا رو میشناسه؟
دوستان اگه رفتن دفینه یا پاساژ علاالدین یه قیمت هم بگیرن این جا بذارن
ممنون میشم
بچه ها یه سوال داشتم
من دوستم مالزی هست
سپردم برام از اپراتور ماکسیس پرسید
8 گیگ مشکی رنگ 720 هزار تومن
یه سیم کارت 6 ماهه هم روش می دن (که میشه آبش که به یه قیمت کمی)
یارو گفته هر سیم کارتی بندازی کار میکنه!
من به دلیل اینکه از علاالدین میترسم خرید کنم می خوام بگم از اونجا بگیره برام!
به نظرتون آنلاک فکتوری هست؟؟؟
آقای الویس میشه نظر بدین
اره من رمضاني و ميشناسم كارش فقط پاكت پيسي بود كه تو كار ايفون هم زده ولي چندان جالب نيست من پيش دفينه هم رفتم خيلي بهتره منم دفينه رو پيشنهاد ميدم
كالر ايدي كه نصب كرده چون شماره ميفتاد به جاي اسم ولي ايكوني ندارهنقل قول:
ببین اگه میخوای ارزونتر برات بیوفته علادین بهترین گزینس.نقل قول:
شما ۷۲۰ دارین ۸ گیگو میخرین.درسته که انلاک فکتوریه. اما به شرطی که فقط از اپل استور بخرین.تازه اوردنش به ایرانو مالیتو کلی چیزه دیگه.
شنیدم اگه وسیله برقی رو با جعبه بخوای بیاری مالیت بش تعلق میگیره.و کلی دنگو فنگ دیگه.
من انلاک رو ۷۵۰ قیمت دارم. که فوق فوقش ۵۰ تومن با قیمت مالزی فرق داره.
از اینجا بخری طبق روش چک کردن ت سایت هیچ مشکلی پیش نمیاد.خیالتم راحت تره.
من خودم از دفینه خریدم . وقتی خواستم کد گوشی رو چک کنم خودش یه پرینت از صفحه ی ساپورت اپل در اورد .کارشون درسته.تازه مال من برایه جمهوریه چکه که شارژر تو جعبش هم به ایران میخوره و نیاز به خریدن تبدیلو ..... نداره.
در کل قیمت اینجا فرقه چندانی با خارج نداره و الان هم به خاطر تعطیلات عیده که گرون شده و تا اول اردیبهشت به قیمت قبلیش بر میگرده.
دیگه نمیدونم چی بگم.ولی هر مشکلی که داشته باشه با ریستور حل میشه که توم اهل این حرفا نیستی.نقل قول:
به نظر من ببرش پیش همونجا که برات جیلبریک کرده .اون طرف خودش بهتر میدونه چی کار کرده.
سلام
من امروز قیمت ایفون تری جی گرفتم...چشتون روز بد نبینه قیمتاش بعد عید فرتی رفته بالا حدود 100 تا 150 تومن
هشت گیگ نبود ولی 16ش اونم کارکردش با 100 تومن برنامه اضافی میداد 950!! یکی گفت آک دارم 16 گیگ 860
هرکیم واسه گرون شدنش یه چیزی میگه! شما فکر میکنین کی قیمت میاد سرجاش؟2ماه دیگه یا زودتر؟
این افت قیمت تعرفه گوشی چیه جریانش؟اتفاق افتاده؟
دوستان قیمت روز این گوشی رو کسی داره؟
2سوال داشتم
برای نصب برنامه به چه نرم افزارهای نیاز دارم
باخود گوشی چطوری میتونم از اینترنت عکس و برنامه دانلود کنم
۱- پسوند برنامه ها و بازیهای آیفون ipa هستش و برای نصبشون تنها کاری که باید بکنی اینه که روشون دابل کلیک کنی :20:نقل قول:
خودکار وارد آیتونز میشه و وقتی با دستگاهتون سینکش کنید خودکار نصب میشه.
۲- برای سیو کردن عکس: وقتی تو برنامه Mail یا Safari هستی و خواستی عکسی رو سیو کنی رو عکس مورد نظر چند ثانیه نگه دار یه منو میاد که باید بزنی Save Image
برای دانلود برنامه از نرم افزار AppStore باید اسنفاده کنی ولی فقط میتونی نرمافزاری رایگانشو دانلود کنی
برای دانلود برنامه های کرک شده هم نرم افزاری ساخته شده که متاسفانه الان اسمشو یادم نیست!
با سلام به دوستان 2 تا سوال داشتم از اساتید محترم
1- از ورژن جدید 3 چه خبر ؟ کسی هست که نصب کرده باشه ؟ یا اینکه iphone 3g که انلاک فاکتوری باشه بعد از آپدیت مشکل No Servis که نداره ؟
2- : بعضی جا ها موارد زیادی بر ای شناختن آیفن آنلاک و لاک بیان کرده بودن می خواستم بپرسم چجوری می تونم موقع خرید بفهمم این گوشی انلاک هست ؟ آیا میشه روی اون سریال پشت جعبه و مطابقت اون با ساپورت اپل فهمید ؟ یا نکات دیگه ای هم می تونه باشه ؟
آنلاک فکتوری از 880 تا 1030000 پایتخت.قیمت 16 گیگ بود.نقل قول:
آنلاک سافتور هم 750 تا 800.
1- گفته بودن که تابستون میاد و حدس من ۱ جولایه. اگه تا اون موقع صبر ندارین و گوشیتون 2gه میتونید بتاش رو نصب کنید (البته مشکل زیاد داره). در مورد 3g من خبر ندارم ولی گویا دردسرش خیلی بیشتر از 2gهنقل قول:
۲- تنها موردی که باید چک کنی اینه که پارت نامبر پشت گوشی رو تو سایت اپل چک کنی ببینی آنلاکه یا نه. همین!
من با خود گوشی به اینترنت کانکت میشم و می خواستم باخود گوشی دانلود و نصب کنمنقل قول:
شما اگه بخواین از طریق خود گوشی و اپل استور دانلود کنید نیاز به اکانت اپل استور و --- دارین و اگه هر کدوم از اینارو نداشته باشین نمیشه.نقل قول:
اگرم بخواین برنامه های کرک شده نصب کنین باید آیفونتون جیلبریک شده باشه و Mobileinstallation رو از طریق Cydia نصب کرده باشین.
Mobileinstallation برای چی استفاده میشه این برنامه ؟
ببخیشد زیاد سوال میکنم اکانت اپل پولیه در مورد جیلبریک وcydiaنحوه کار به چه صورتهنقل قول:
سلام دوستان
چجوری همه ی contact آیفون 2جی رو یکباره پاک کنم ؟!؟!؟ کمک کنییییییییییییییییییییییی ییییید زووووود
سلام
دوستان می خواستم بپرسم کلا چند مدل از این گوشی هست ؟؟
و دوم اینکه
یکی از فامیل هایمون قرار برای هفته دیگه از امریکا به ایران بیاد و می خوام بگم واسم بیاره
خوب می خوام بدونم همه سری های این گوشی UnLock میشن یا نه ؟؟؟
یکی از دوستان هم گفتن قیمت ایران و امریکا تفاوتی ندارد و همچنین قرار گوشی جدیدی از apple ارائه بشه و باعثکاهش قیمت گوشی های فعلی شود
ممنون
سلام.نقل قول:
Setting -> General -> Reset -> Erase All Content and Settings
باید درست جواب بده، البته توجه داشته باشید، ممکنه با اینکار تمامی اطلاعاتتون پاک بشه.
بهترین روش:
نقل قول:
می تونید از یه نرم افزار برای اینکار استفاده کنید به نام erase contacts برنامه ی کم حجمی هست. می تونید از طریق cydia یا icy اقدام به نصب اون کنید.
دوستان لطفا یکی از منبع معتبر بگه خبر درسته یا نهنقل قول:
...همچنین قرار گوشی جدیدی از apple ارائه بشه و باعثکاهش قیمت گوشی های فعلی شود...
هرچند ازین خبرا نیس
من میدونم که این عکسای new iphone همش فیک هست! sorry :D
اصلا عکسا رو نباید در نظر گرفت همش فیکه
هیچکس تا موقعی ای که اپل معرفیش نکنه نمیتونه پیش بینی کنه.
ولی به احتمال ۹۹ درصد میاد.
یه ماهو نیم دیگه صبر کنید همه چی مشخص میشه.
بعضی هکرا و دولوپرا گفتن که کد نویسیه فریموره سه برایه ۳-۴ نوع دستگاه جدید طراحی شده.
امکانات احتمالیش هم رزولیشن بالاتره صفحه و دوربین ۳.۲ باتری بهتر احتمالا رایدو و سی پی یو و گرافیک بیشتر و قطعا ۳ جی قویتر.
شرمنده:31:نقل قول:
از این به بعد نباید همینطوری رو هوا پست بزنم:دی
برای اینکار همونطور که سینا جان ( درسته رفیق؟ ) گفتن باید عمل کنید، ولی اگر به هر دلیلی نمی تونید از این روش استفاده کنید. می تونید از یه نرم افزار برای اینکار استفاده کنید به نام Erase Contacts برنامه ی کم حجمی هست. می تونید از طریق Cydia یا Icy اقدام به نصب اون کنید.
موفق باشید.
امین جان بهترین روش همین برنامس.
روشی که خودم گفتم رو امتحان کردم وبا عربتالر مشکل پیدا کرد گوشی و مجبور به ریستور شدم.
پس بهتره از روش شما یعنی همین برنامه استفاده کنن.
چی دارم می شنوم عرب تالر؟ روی 2.2.1 یا 2.2 ؟!!نقل قول:
روشی که خودم گفتم رو امتحان کردم وبا عربتالر مشکل پیدا کرد گوشی و مجبور به ریستور شدم.
ببینم خریدیش یا نه، کرک شدس؟
من الان ۲.۲.۱ هستم.
برا ۲.۲ که عربرایزر مفتی هست و یا ای فارسی پولی.
عرب تالر جزو قویترین یرنامه هاس که هسته ی خیلی خطری داره و کرک نشدنیه. متاسفانه.
خریدم.
کمپانی AT&T این روزها علاوه بر فعالیت در زمینه ارتاء شبکه فعلی 3G، سعی دارد گوشیهای آیفون 3G که از قبل باقی ماندهاند را با قیمت ارزان بفروشد.
این کمپانی هم اکنون گوشیهای آیفون 3G تعمیر شده را به صورت آنلاین و با قیمت 150 دلار به همراه قراردادی 2 ساله به فروش گذاشته است. بعلاوه آیفون جدید نیز تابستان 2009 به بازار خواهد آمد.
منبع: GSM.ir
اره همه چیز نشان از ایفون جدید داره.
حتی اخود اپ استور در امریکا ایفون انلاک را به قیمت ۵۰۰ دلار دا ره اب میکنن.
که رو دستشون نممونه.
در ضمن دوستان هیچ وقت از جی اس ام دات ای ار خب نذارین
مزخرف ترین سایت موبایل همین هست و ۵۰ درصد خبراش چرتو پرته.
امشب به مرز ۱ میلیارد دانلود برنامه های اپ استور میرسیم.
جشن بزرگی بر پا کرده اپل و جایزه های زیادی داره.
پیشنهاد میکنم شمام یه برنامه ی فری دانلود کنید .چه دید شاید برنده ی ۱۰۰۰۰ دلار اکانت ایتونز شدید.!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iFile
یک فایل منیجر بسیار قوی که قابلیت پخش بسیاری از فرمت ها رو داره و همه کاری میتونید باهاش انجام بدید.
علاوه بر پخش بسیار یاز فرمتهای صوتی وتصویری قابلت خواندن pdf ورد پاور پوینت و ... رو داره.
در ۴ جهت هم روتیت میشه.
برایه نصبش کافی به سیدیا بریدو ifile رو سرچ کنید.
اخرین نسخه تا امروز :0.9.6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lockdown
یک برنامه ی کاربردی دیگه .به وسیله ی این برنامه میتونید رویه تمامه برنامه ها یا بازی ها یا ... قفل بذاری و دسترسی بهشون رو محدود به خودتون کنید.
اخرین ورژن : 5.5
برایه دانلود در سیدیا سرچ بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pi cubed
یکی از کاملترین برنامه ها در ضمینه ی ریاضی و فیزیک و شیمی.
مهمترین مزیتش محاسبه ی لگاریتم هست.که حتی پایش هم میتونید خودتون بدید.انواع سینوس ها و ....
توان ها -فاکتوریل تا ۷۵ را هم محاسبه میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!
محاسبات رو در کوتاه ترین زمان اوکی میکنه و تا ۳۳ رقم اعشار رو میره.
فرمولهای کاربردی هم از شیمی و فیزیک داره.
و تنها کار شما دانلود فایل زیر و سینک با ایتونز هست.
کار دیگه بردنش سر امتحانه.:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/224254754/Pi_Cubed_1.0-kidmoneys.ipa
backgrounder
اگه شما هم از نداشتن قابلیت مولتی تسکینگ ایفون یا همون نرفتن برنامه ها به بکگراند نا راضی هستید این برنامه تا حد زیادی رفع حاجت میکنه.
کافیه هر برنامه ای رو که میخواد بره به بکگراند دکمه ی هوم رو نگه دارید تا پیغامی مبنی بر تسک شدن برنامه ظاهر بشه.
حتی میتونید از تو برنامه یک سری برنامه ی مورد نظرتون رو رو ورشن کنید تا به صورت پیش فرض برن به بک گراند.
خوراکه برنامه های چت هست.
البته نباید با این رم کم انتظار زیادی داشتهباشید.
من حداکثر تونستم برنامه های زیر رو با هم باز نگه دارم. سافاری/ایپاد/میل/یاهو مسنجر/ام ایکس تیوب
تو سیدیا سرچ کنید.
سلام دوستان گل
به نظرتون 2G Iphone 4gig نسبتا تمیز چند می ارزه ؟ مغازه دار چند بر میداره ؟
اوه اوه. ااین مال زمان گروهبانی هیتلره .اگه ۳۵۰ تومن ببرن. به هیچ وجه گیر نمیاد.
الان ۱۶ گیگشو ۴۵۰ -۵۰۰ میخرن.