من حدس ميزدم كه سوسكه بره آكاتسوكي ولي ناروتو عمرا نميره.
بايد ببينيم چي ميشه.شايد اين سوسكه يه غلطي كرد.دي:
Printable View
من حدس ميزدم كه سوسكه بره آكاتسوكي ولي ناروتو عمرا نميره.
بايد ببينيم چي ميشه.شايد اين سوسكه يه غلطي كرد.دي:
ااااا بچه ها ساسوکه چه بزرگ شده چقدر عاقل شده الان داره اوروچیمارو رو می کشه قسمت ها باز دوباره یکم جون گرفت از نظر داستان خوبه همینطوری پیش بره باهاشون ما هم زندگی کنیم!
بینهایت منتظر مانگا هستم!
اینهم Chidori ساخت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هر کی جرات داره بیاد جلو:31:
دوستان در رای گیری بالا ساسوری وجود نداره من اول طرفدار ساسوری هستم بعد ساسوکه
اینم عکسی از ساسوری::دی
دوستان من تا اونجایی دیدم که ساسوری با ساکورا و اون پیر زن مبارزه میکنه منضورم تو شیپودن هست. بعد اون دیگه ساسوری کاملا از بین رفت یا دوباره میاد ؟
من که باور ندارم ساسوری بمیره اون خیلی قویه فقط با آدمکش برادر گارا(کانکورو) رو شکست داد!!!
دوستان خواهشا یکم اطلاعات در مورد ساسوری به من بدید!! ممنون
ساسوری:
ساسوری (サソリ) اکاسونا نو ساسوری ژاپنی است و به معنی اغرب از شن قرمز است. ساسوری در سونا گاکوره متولد شده است. او به عروسک هایی که خودش می سازد هنر های زیبا می گوید .
Akasuna no Sasori 赤砂のサソリSkorpion aus dem roten Sand
در حال:
مرده
درجه:
نوکه.نین
پیدا می شود:
در مانگا و انیمه
اولین پیدایش:
کتاب ۲۸ • قسمت ۲۴۷ قسمت دوم در شیپودن
تاریخ تولد:
مشخص نیست
قد:
164 cm
درجه:
یونین
نوکه نین
تیم:
اکاتزوکی
محل زندگی :
مشخص نیست
محل تولد:
سونا گاکوره
پدر:
مشخص نیست , کشته شده توسط ساکومو هاتاکه
مادر:
مشخص نیست , کشته شده توسط ساکومو هاتاکه
خانواده:
چییو (مادر بزرگ)ابیدو (دائی بزرگ)
کودکی ساسوری:
ساسوری با مادر پدرش در کودکی
این اغرب قرمز علامت ساسوری است
تقریبا سن او به ۵ سال می رسید که پدر و مادر او در یک ماموریت به کونوها توسط ساکومو هاتاکه کشته شدند و مادر بزرگ او (چییو) او را نگه داری و بزرگ کرد. برای این که ساسوری ناراحتی از دست دادن والدینش را فراموش کند به او بازی کردن با عروسک ها را یاد داد.او حتی در طراحی عروسک علاقه ی بزرگی نشان داد. اولین عروسک هایش را در همان بچه گی ساخت که می بایستند جایگزین پدر و مادر او شوند(واقعا هم مانند پدر و مادر او بودند) ولی قلب او همین جور تاریک تر و سیاه تر شد .از ان روز به بعد او شروع به ساختن عروسک کرد و ۵۰ عروسک ساخت. عروسک های اشنای او عروسک های خودش و ۳ عروسک کانکورو هستند که انها هم را او ساخته است. هر عروسکی که از ساسوری ساخته می شود علامت اغرب قرمز روی ان است.
قفسه با قلب ساسوری در داخل ان
پنج سال پس از رفتن ساسوری از سونا ساندایمه کازه کاگه بدون هیچ علامتی غیب شد. بعدا مشخص شد که ساسوری ان را کشته است و بدن ان را به یک عروسک تبدیل کرده است. تا الان تنها کسی که توانسته است یک انسان را به یک عروسک تبدیل کند ساسوری است . ابتدا رگ ها خون و اعضا را از بدن ان ها جدا می کند بعد بر روی بدن کار می کند و سلاه های مختلف در بدن کار می رود .خوبی این عروسک ها این است که با این که عروسک هستند می توان جوتسو های ان را استفاده کرد حتی اگر ککی گنکای باشند. ان طور که خود او می گوید او ۲۹۸ عروسک دارد و با ساکورا و چییو ۳۰۰ عروسک می شدند. انسان های مشخص که عروسک شده اند هیروکو ساندیمه کازه کاگه و خود ساسوری هستند.او این کار را در سن ۲۰ سالگی انجام داده است (بخاطر همین این قدر جوان به نظر می اید). او توسط جعبه ای که قلبش در ان است زنده می ماند.
ساسوری و اکاتزوکی:
انگشتر ساسوری
ساسوری در داخل بدن هیروکو
برای یک عضو اکاتزوکی شدن باید یک کار مخصوص انجام داد .کار ساسوری این بود که یک کشور نا اشنا را به تنهایی فتحکند.ان طور که خودش می گوید با کنترل همزمان ۱۰۰ عروسک توانست این کار را انجام دهد. ساسوری تا وقتی که با ساکورا و چییو جنگید تمام وقت در بدن هیروکو بود. اولین یار (همکار) ساسوری در اکاتزوکی اوروچیمارو بود که وقتی اوروچیمارو اکاتزوکی را ترک کرد ساسوری یک دسیارش را به نام کابوتو یاکوشی به دنبال او فرستاد. بعد دیدارا با ساسوری هم تیم شد
منبع:کد:http://naruto-ir.blogspot.com/
ممنون
یاد ساسوری به خیر!!!
سلام
خوب انگار دوباره مانگا داره قشنگ ميشه.بالاخره بعد از مدتها يه چشمه از كاراي زتسو رو ديديم.
من از همون اول كه تو انيمه زتسو رو ديدم به دلم افتاد كه اين يارو بايد خيلي قوي باشه و مطمئنم كيشيموتو يه كار مهمي با اين ميكنه.تنها شخصيت مرموز انيمه هست كه هنوز هيچ چيز خاصي درباره تكنيكاش نميدونيم.
اين سوسكه هم عجب كله خريه ميخواد بره 5 تا كاگه رو با هم بكشه.
گارا رو هم بعد از مدتها دوباره ديدم بايد مبارزه احتماليش با ساسوكه بايد زيبا باشه.و در آخرم اميدوارم ناروتو دوباره با ساسوكه روبرو بشه.
خلاصه واقعا داره هيجان انگيز ميشه و انگار يجورايي كم كم داره پرونده ناروتو بسته ميشه كه اميدوارم حالا حالا ها نباشه.
خوب ديگه زيادي حرف زدم بي صبرانه منتظر قسمت بعدي هستيم.
دوستان اینو تازه دیدم هر روز ساعت 6 بعد از ظهر شبکه ی RTL 2 ch ناروتو شیپودن پخش میشه
خیلی خوش حالم
البته من فقط یک بار دیدم امروم منتظرم
موفق باشی:دی
نقل قول:
ببین دوست عزیز ساسکه دوران کودکی کله خر بود اما بزرگی خیلی قوی شده ناروتو رو یه لقمه حروم میکنه!!
اتفاقا شما برعكس ميگين.نقل قول:
ببین دوست عزیز ساسکه دوران کودکی کله خر بود اما بزرگی خیلی قوی شده ناروتو رو یه لقمه حروم میکنه!!
موفق باشی
سوسكه كوچيك كه بود عاقل تر بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ببينيم و تعريف كنيم كه كي كي رو يه لقمه حروم ميكنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حوصله ندارم در مورد يه سوسك صحبت بكنم وگرنه ميگفتم كه سوسكي بيش نيست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم موفق باشين.
نقل قول:
خوب ساسوکه شارینگان داره و خیلی سریع تر شده ولی ناروتو هیچی بجز تقلید یاد نگرفته
ساسوکه اونو یه لقمه حروم میکنه:31:
البته اگر ساسوکه شکست بخوره که نمیخوره ساسوری پشت سرش هست!!!!
ONLY ITACHI / GAARA / KISAME :21:
دیگه باید ناروتو / ساسکه و... برن بوق بزنن :27:
راستی امضام چطوره ؟ :8:
ویرایش شد ...
kisame باید بره ماهی گیری کنه اونجوری بهتره itachi هم که چشم مرکب داره
فقط gaara یکم خوبه
فقط:sasuke & sasori & deidara
جناب error_dark شما تازگي ها مانگارو خوندين؟؟؟اصلا مانگا ميخونين؟؟:13:نقل قول:
اگر شما رو حساب انيمه ناروتو شيپودن اين چيزارو گفتين بايد بگم الان ناروتو تو مانگا خيلي قوي تر از سوسكه شده.:5:
ناروتو تقليد كاره؟؟؟:18:نارو چي رو تقليد كرده؟؟منظورتون تكنيك كپي كردن خودشه؟؟
اين ديگه از اون حرفا بود.مگه شما خبر ندارين كه ميشه با شارينگان تكنيكهاي ديگران رو كپي كرد؟؟؟
در ضمن زياد دل به شارينگان نبندين تا حالا كه غير از آماتراسو و گنجوتسو چيز خاصي از شارينگان نديديم.كه الان ناروتو اين چيزا براش عاديه.
ساسوري هم اگه مالي بود از يه پيرزن و يه دختر شكست نمي خورد.:27:
قربونت عزيز
من نمیدونم شما از چیه ساسکه و ناروتو خوشتون میاد ؟
ساسکه که خیلی سوسوله و همش خودشو میگیره برعکس برادرش
ناروتو خوبه ولی چون نقش اوله ازش بدم میاد ....
نقل قول:
خوب به هر حال اونا دو نفر بودن و ساسوری مرگ رو به پیر زن نشان داد ساکورا هم با کمک پیر زن حرکت میکرد وگر نه ساسوری اونا رو میکشت و پیر زن از عروسک پدر مادر ساسوری استفاده کرد.
مانگا رو دان کردم خارجی بود پاک کردم.
ناروتو هم هر کاری که ساسوکه میکنه. میکنه ساسوکه اون حرکت که تو دستش برق میاد رو یاد گرفت ناروتو هم تقلید کرد:thumbsup:
تکنیک کپی کردن رو از کاکاشی آموخت :16:
شارینگان هم خیلی خوبه حریفو به طور کلی گیج میکنه:22:
نقل قول:
من از همه چیز ساسوکه خوشم میاد :20:
تو از کجا دیدی خودشو بگیره در ضمن اگه خودشو نگیره میوفته:27:
ناروتو کجاش خوبه خیلی مسخرست!!:46:
خوب تو داستان قوی ترین ها Pein و Naruto هستن
حالا بگید یه کس دیگه قویتره!!
Pein رو دیدید؟
از چشماش خیلی خوشم میاد
نقل قول:
آره فکر کنم قوی ترین شارینگان باشه اونجارو دیدی که pein باkakashi مبارزه میکنه
در ضمن چون ناروتو نقش اول بازیه اونو قوی تر میکنن
وگرنه همه اونو میکشن پین از همه قوی تره!!!
البته چشمان pein شارینگان نیست RINNEGAN هست
نقل قول:ايتاچي كه خدا بيامرزتش.روحش شاد.:27:اگه مريض نبود عمرا سوسكه حريفش نميشد تازه اون فقط از حملات سوسكه دفاع ميكرد وگرنه ميتونست زير پا لهش كنه.در كل شخصيت بدي نبود.نقل قول:
ديدارا هم خدا بيامرزتش.:27: همين سوسكه جون شما كلكشو كند.(يعني در واقع خودش خودشو منفجر كرد ولي بخاطر اينكه حريف سوسكه نشد.)من موندم چطور شما عاشق اين 2 نفر شدين كه يكيش اون يكي رو ميكشه.:31:
كيسامه هم كه زياد مالي نيست.مگه اين كوسه چي داره كه ازش خوشتون اومده؟؟:13:
حالا گارا الان كه بزرگ شده خيلي خوب شده.:46:
سوسكه كه اصلا جاي بحث نداره.نقل قول:
اين ديگه از اون حرفا بود چون نقش اوله ازش بدتون مياد.:18:
شما شخصيتشو تو كل داستان ببينين.:8:
به هر حال اگه مالي بود شكست نميخورد.نقل قول:
خوب مانگا فارسي هم هر هفته مياد اگه يه سرچي بزنيد چند تا سايت پيدا ميكنيد.
دوست عزيز شما اصلا ناروتو رو از اول ديدين كه ميگين تكنيك كپي كردن رو از كاكاشي ياد گرفته؟؟؟:18::41:
اولندش جيرايا خودش اون حركت رو به ناروتو ياد داد.بعدشم كجاش اين تكنيكامثل همه؟؟؟الان ناروتو خودش دوبل رازنگان و رازن شوريكن ياد گرفته.اصلا شما اين تكنيكارو ديدن كه تو مبارزه با اون 6 تا پين اجرا كرد؟؟؟:
کد:http://media.onemanga.com/mangas/00000004/00000339/16-17.jpg
اينم نتيجش:کد:http://media.onemanga.com/mangas/00000004/000134432/02.jpg
کد:http://media.onemanga.com/mangas/00000004/000134432/06-07.jpg
کد:http://media.onemanga.com/mangas/00000004/00000341/012-013.jpg
اگه نميدونين بدونين كه تو قسمت اول انيمه قبل از اينكه با ساسوكه و ساكورا و كاكاشي آشنا بشه خودش تكنيك كپي كردن رو بلد بود.:21:
تازه ناروتو هم الان خودش چشماش تغيير كرده خودتون ببينيد:5::
کد:http://media.onemanga.com/mangas/00000004/000163822/06.jpg
کد:http://media.onemanga.com/mangas/00000004/000163822/07.jpg
نقل قول:دوستان مگه شما تكنيكاي تمام شخصيتها رو ديدين كه ميگين اينا از همه قويترن؟؟:41:نقل قول:
خوب تو داستان قوی ترین ها Pein و Naruto هستن
حالا بگید یه کس دیگه قویتره!!
Pein رو دیدید؟
از چشماش خیلی خوشم میاد
هنوز خيلي ها هستن كه ما هيچي ازشون نميدونيم.
مشهور ترينش همون توبي يا مادارا كه به احتمال 99 درصد قويترين فرد داستان هست كه ما هنوز هيچي ازش نميدونيم.
اينكه ناروتو خيلي قوي شكي نيست ولي قويتر از اونم بايد باشن.
پينم كه ديگه خدا بيامرزتش.:27:
------------
و اما مانگا دوباره اين هفته شخصيتهاي جديدي رو نشون داد.
داره به جاهاي قشنگش ميرسه.
ولي قشنگترين جاي اين قسمت اين بود كه ناروتو حاضر نشد در مورد سوسوكه چيزي به اون 2 نفر بگه.تازه 2 تا مشت آبادم خرد طفلكي.:40:(قابل توجه به كسايي كه از ناروتو خوششون نمياد.ببينين چقدر بعد از اين همه اتفاقها هنوزم سوسكه رو دوست داره كه وجدانش راضي نميشه در موردش چيزي به كسي بگه.)
بخاطر اين اخلاقاشه كه من عاشقش شدم نه ظاهر و تكنيكاشو بخاطر اينكه شخصيت اصلي داستانه.:40:
دوستان شما ها كه مانگارو مو به مو نخوندين نميدونيد من چي ميگم وگرنه طرز فكرتون نسبت به ناروتو عوض ميشد.
hpk34 من هم از ناروتو خوشم میاد حتی بیشتر ار ساسکه ولی تو این انیمه من عشقم دیمون 9 دم هست هیچکی هم حریفش نمیشه
راستی مگه Pein مرد؟(چون گفتی خدا بیامرزتش)
نقل قول:
من حوسله ندارم بشینم مانگای ناروتو رو مو به مو بخونم:27:
چون میترسید ساسوکه جون اونو بخوره. نتونست از خودش دفاع کنه یه کتک آبدار هم خورد:5:
همیشه شخصیت اصلی زیاد تو دوربین به همین دلیل طرفدارش بیشتره اگه شخصیت اصلی ساسوکه جون بود 100 برابر ناروتو طرفدار داشت.:31:
معلومه قوی تر از ناروتو وجود داره مگه ساسوکه جون مرده!!!!!!:21:
من که تکنیک همشونو ندیدم ولی ساسوکه از همه ی آن هایی که دیدم قویتره:40:
من بیشتر عاشق ساسوکه جون شدم چون از همه قویتره!!!((((تا اونجایی که من دیدم))))))
در ضمن چشم ناروتو وقتی به روباه هفت دم تبدیل میشه تغییر میکنه.و هیچ تکنیکی با چشم نمیتونه اجرا کنه
اما شارینگان........!!!
دوستان با زدن تایپک((((طرفداران ساسوکه)))) موافق هستید؟
لطفا کسانی طرفدار غیر از این هستند پاسخ ندهند!!!!:دی
موفق باشید:دی
آره.ولی یه چیزی
تو اون تاپیک درباره ی چی بحث کنیم؟(چهره ی ساسکه یا ...)
نقل قول:
خوب دیگه اون موقع یه بحثی میاریم.مثلا(ساسوکه قوی تره یا ....,تمام تکنیک های ساسوکه و ...)
ساسوکه اوچیها:
ساسوکه اوچیها (به ژاپنی: うちはサスケ Uchiha Sasuke) یک شخصیت افسانه ای در انیمیشن ناروتو است که توسط ماساشی کیشیموتو خلق شده است. درآغاز داستان او عضو گروه کاکاشی هاتاکه است که در زمان عضویتش شامل خودش، ناروتو اوزوماکی و ساکورا هارونو میشد، ساسوکه بعدا گروه را ترک میکند از لحاظ محبوبیت شخصیتی در shonen jump معمولاً رتبه سوم یا چهارم را دارد.
مشخصه:
ساسوکه پنچمین شخصیت در افسانه ناروتو است. کیشیموتو در مصاحبه ای با US Shonen Jump افشا کرد که هرگز نمی خواسته است شخصیت ساسوکه را خلق کند.او بعد از مشاوره با ویراستار خود به این نتیجه میرسد که شخصیت مقابل ناروتو اوزوماکی را خلق کند که در نهایت منجر به ساخت شخصیت ساسوکه میشود. در طرح اصلی شخصیت ساسوکه او طلسم هایی را در اطراف گردنش دارد و بندی به دور بازوی او بسته شده است. کیشیموتو توضیح میدهد که خلق شخصیت ساسوکه سخت ترین کار برای او بوده است. اسم ساسوکه از شخصیت افسانه ای ساروتوبی ساسوکه میآید، نیمه دیگر اسم او از دیگر شخصیت داستان یعنی هوکاگه سوم میآید، نام خانوادگی او اوچیها تلفظ دیگر اوچیوا است، که به معنی بادبزن کاغذی است که در واقع علامت خاندان اوچیوا نیز هست.اوچیوا میتواند برای باد زدن آتش استفاده شود تا آتش را گرم تر کند- به این حقیقت اشاره میکند که خاندان اوچیوا دارای جوتسوی آتشین هستند.
زندگی:
سال های اولیه زندگی ساسوکه زیر سایه برادر بزرگترش ایتاچی اوچیوا می گذرد،که زمان ثابت میکند او نینجای با استعدادی است.به خاطر موفقیت های ایتاچی خاندان اوچیوا او را به عنوان آینده خاندان نگاه میکنند. بزرگترین پیشنهاد کننده این عقیده پدر ساسوکه، فوگاکا اوچیوا است.با توجه به این دیدگاه ساسوکه آنچه را برای اثبات خود در خانواده لازم است را انجام میدهد، البته هیچ کاری او را در این مرحله موفق نمیکند. ایتاچی که از این تلاش ساسوکه آگاه است سعی میکند تا توجه پدر را به او جلب کند، حتی پیشنهاد میکند که شماری از توانایی نینجاها را به او آموزش دهد. اگرچه ایتاچی موفق میشود که فوگاکا زمان بیشتری را با ساسوکه بگذراند امابیشتر آن زمان نیز به ایتاچی اختصاص مییابدو به هر حال ایتاچی هرگز مطابق قول خود به ساسوکه آموزش نمیدهد. همان طور که زمان می گذرد اعتبار ایتاچی در خاندان شروع به تزلزل میکندو شایستگی او زیر سئوال میرود. در این زمان ایتاچی رابطه ای رقابتی را با ساسوکه آغاز میکند و به ساسوکه حمله میکند تا بر او فائق آید. به خاطر تغییر شخصیت ایتاچی ، فوگاکو علاقه بیشتری برای پیشرفت ساسوکه پیدا میکند و تکنیک گلوله آتشین بزرگ را در مدت زمانی کمتر از آنچه ایتاچی یاد گرفته بود به او میآموزد، که باعث بهبود وضعیت او در خانواده میشود.فوکاگو آشکارا ساسوکه را تشویق میکند که جاپای ایتاچی نگذارد، به این ترتیب نابغه سابق خاندان اعتماد پدر را از دست میدهد. بعد از این که ساسوکه میل و اشتیاق پدر به خود را کسب میکند، یک شب که دیر به خانه برمی گردد می بیند که همه اعضای خانواده اش کشته شده اند. بعد از اینکه ایتاچی را بالای سر پدر و مادرش می بیند متوجه میشود که او عامل اصلی مرگ والدینش است. ایتاچی به ساسوکه میگوید که ارزش کشتن ندارد و سپس در سیاهی شب ناپدید میشود. از آن پس ساسوکه مانند یک یتیم زندگی میکند، در حسرت والدین از دست رفته اش. بعد از نابودی خانواده تنها هدف ساسوکه این میشود که به هر نحو ممکن قدرتی به دست بیاورد تا برای انتقام ایتاچی را بکشد.
شخصیت:
در ابتدای مجموعه آرزوی ساسوکه قویتر شدن است که عامل غلبه در روابط با دیگران و پیروزی بر آن هاست. به این خاطر او در ابتدا نسبت به مفاهیم اجتماعی بودن در کنار هم تیمی هایش و دخترانی که سعی در جلب مهر او دارند بی تفاوت است.از این رو ساسوکه برای خوب انجام دادن مامورت ها علاقه ای به کار با ناروتو و یا ساکورا ندارد و فکر میکند او بسیار با استعدادتر از آن هاست که بخواهد با آن ها کار کند و کار با آن ها تنها او را ضعیف تر میکند.اگرچه، بعد از سه ماموریت ساسوکه تلاش میکند که به خود بفهماند این برداشت ها نادرست هستند: ساکورا منبع بزرگی از اطلاعات است و ناروتو یک دوست موثر و مشوق قوی تر شدن است. در نتیجه این الهامات ساسوکه تلاش میکند که اهمیت بیشتری را از اولین ملاقاتش به هم تیمی هایش بدهد.در حالی که تلاش میکند این الهامات را رد کند،علاقه او برای به خطر انداختن زندگی اش برای کمک به آن ها به حدی که حتی شانسی برای انتقام از ایتاچی باقی نماند کم کم ظهور مییابد. در طول دومین مرحله امتحان چونین اوریچیمارو با مشاهده برتری زندگی هم تیمی ها برای ساسوکه متوجه این تغییر آرمان ها میشود.اوریچیمارو که به هوس ساسوکه برای انتقام نیاز دارد، داغ نفرین آسمانی را بر او میزند تا او با چشیدن طعم قدرت او را به راه انتقام بازگرداند. اگرچه کاکاشی آنچه را برای ضعیف کردن نفرین لازم است انجام میدهد، نشان را کم اثر میکند و مفهوم صحیح قدرت را به او نشان میدهد اما ساسوکه تلاش میکند قدرت هایی که به او نشان میدهد را بفهمد.برای آزمایش قدرت جدید ساسوکه تلاش میکند تا رقیبی جدید را بیابد که با او مبارزه کند، با این باور که هر پیروزی که به دست میآورد او را به قدرت بیشتر رهنمون میکند.به هر حال ناروتو که ساسوکه او را شخصی با مهارت های اندک میداند برتری خود در توانایی ها را بر او ادامه میدهد و این باعث ایجاد حسادت در ساسوکه میشود. سرانجام ساسوکه تصمیم میگیرد که کونوا را ترک کند و به دنبال اوریچیمارو برود تا قدرت بیشتری کسب کند.ناروتو براب متوقف کردن ساسوکه فرستاده میشود تا مانع خروج او از کشور شود، در نهایت او را میگیرد و به او التماس میکند که نرود. ساسوکه باور دارد که ناروتو صمیمی ترین دوست اوست ولی در عوض تصمیم میگیرد که آخرین نصیحت ایتاچی را اجرا کند:برای دست یابی به Mangekyo Sharingan (مانگکیو شارینگان) که به نظر قدرت نهایی خاندان اوچیواست بهترین دوست باید کشته شود، بنابراین ساسوکه تلاش میکند تا ناروتو را بکشد. ناروتو نمی خواهد ساسوکه برود برای همین با همان اشتیاق با ساسوکه میجنگد تا او را شکست داده و به خانه برگرداند.جنگ این گونه است که ساسوکه در ابتدا با تکنیک چیدوری به ناروتو حمله میکند در حالی که ناروتو با رازنگان خود نمیتواند ساسوکه را بزند و تنها هدبند او را خراش میدهد( به دنبال این حرف ساسوکه که او حتی نمیتواند هدبند او را بخراشد). در هنگامی که ناروتو بی حال به زمین می افتد ساسوکه تصمیم میگیرد او را بکشد اما می فهمد این همان چیزی است که ایتاچی می خواهد و این گونه از کشتن ناروتو صرف نظر میکند.سپس به سمت اوریچیمارو میرود تا آنچه از قدرت لازم است که به دست بیاورد حاصل کند. در بخش دوم نیز شاهد تغییر شخصیت او می شویم.
روش جنگ:
روش جنگ ساسوکه بسیار قوی، متنوع و متعلق به خودش بود. که بعد از شارینگان روش جنگیش تبدیل به ترکیبی از تایجو تسو بسیار قوی و سریع همراه با تکنیک«عنصر آتش : گلوله آتشی بزرگ» (Katon Goukakyuu no Jutsu) و کمی استفاده خوب از شوریکن شد. بعد از یادگیری چگونگی استفاده شارینگان قویتر و قویتر شد. روش جنگیش بعد از تمرین با کاکاشی به استفاده از حرکات بسیار سریع و ترکیب آن با تایجوتسو و نینجو تسو تغییر یافت. بیشتر نینجوتسوهای ساسوکه از عنصر آتشند ولی بعد یادگیری تکنیک چیدوری و ترکیب آن با قابلیتهای شارینگان او را به دشمنی سرسخت مبدل کرد زیرا که او میتوانست هر تکنیکی را که ببیند یاد بگیرد و بعد از آن ساسوکه میتوانست از مهر نفرین (Cursed Seal) برای افزایش چاکرا و قدرتش استفاده کند ولی استفاده از ان نیز خطراتی دارد زیرا که استفادهی بیش از حد از ان باعث از بین رفتن بدن فرد میشود. اطلاعات در مورد روش جنگ او بعد از تمرین با اوروچیمارو کماکان نامعلوم است.
تا اونجايي كه من ديدم آره. وقتي اون تكنيكي كه همه اعضاي كونوها رو زنده كرد انجام داد فكر كنم مرد.البته اون 6 تا پين كه مرده بودن فقط همين اصليه مونده بود.:20:نقل قول:
راستی مگه Pein مرد؟(چون گفتی خدا بیامرزتش)
خوب معلومه كسي كه مانگا رو نخونده خبر از خيلي چيزا نداره.:13:
جناب error_dark بهتره منطقي با اين قضيه ناروتو و ساسوكه برخورد كنين نه تعصبي.
اين همه آدم هاي قويتر از ساسوكه و ناروتو هستن اونوقت شما ميگين قوي تر از ساسوكه نديدين؟؟؟؟:18:
نمونه بارزش همين توبي كه تو مانگا هفته پيش سوسكه جلوش سوسك شد.:8::27:
اول از از همه اون اوروچيمارو رو كه با نامردي كشت اونم نه بطور كامل چون نصف اوروچيمارو رفت تو بدن كابوتو و نصف ديگشم فكر كنم تو بدن خودش باشه.بعدش كه با ديدار روبرو شد و خود ديدارا خودشو كشت وگرنه اونم نميتونست بكشه.:41:
بعدش كه رفت سراغ ايتاچي كه اونم مريض بود و اصلا نمي خواست به برادرش صدمه بزنه و فقط حمله هاي سوسكه رو دفع ميكرد و اون موقعي كه مي خواست بميره تمام قدرتشو به سوسكه منتقل كرد.وگرنه تا 100 سال ديگه هم نميتونست مانگيو شارينگانشو فعال كنه.:5:
بعدشم كه رفت سراغ 8 دم كه اونجا هم يه بار اون دختره جونشو نجات داد و يه بارم اون پسره گنده جونشو نجات داد وگرنه 2 بار تا پاي مرگ رفت.:2:
خداييش نشد يه بار اين سوسكه حريفشو درست و حسابي نابود كنه.با همه اينا بازم قكر ميكنين قوي تر از خودش وجود نداره؟؟؟:18:
اين سوسكه مغرور و خودپسند غير از قيافه و تيپ سوسوليش چه چيز ديگه اي داره؟؟؟با اون اخلاق مزخرفش كه فقط به خودش فكر ميكنه و بس.كم مونده بود كه ساكورا و ناروتو رو هم اون موقعي كه بخاطر يه سوسك مردني اين همه سختي كشيدن كه بيان ببيننش بكشه.آخه به اينم ميشه گفت انسان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:19:
ناروتو اگه هيچي نداشته باشه لا اقل مردونگي و اخلاق و مهربوني داره.:40:سوسوكه كدوم يكي از اينا رو داره؟؟؟:13:
اگه بخوام بقيه چيزاشو بگم خودش ميشه يه داستان.اصلا همين چيزايي رو هم كه گفتم از سر يه سوسك زياديه.:31:
اگه مي خواين تاپيك بزنين امكان داره كه مدير و همكاراي اين بخش با اين تاپيك ادغامش كنن يا اصلا ببندنش.مگه ميشه واسه هر شخصيت يه انيمه تاپيك زد؟؟؟؟!!!!!!!:18:
حالا هر جور راحتين.ولي بازم ميگم منطقي اينارو مقايسه كنيد.:11:
مخلصيم.
hpk34 خوب معلومه هر کس دیمون 9 دم داشته باشه خیالش راحته که کسی نمی تونه بکشتش
بخاطر همین هم هست که ساسکه مجبور با نامردی دشمنانش رو بکشه چون دیمون به این قویی هامیش نیست
می خوام ببینم حالا چی داری بگی؟
نکته:اگر ناروتو رو برعکس کنیم میشه وتوران،برای راحتی کار بهش بگید Autorun
:26:
جناب pooya.king مثل اينكه شما از خيلي چيزا خبر ندارين.:41:نقل قول:
hpk34 خوب معلومه هر کس دیمون 9 دم داشته باشه خیالش راحته که کسی نمی تونه بکشتش
بخاطر همین هم هست که ساسکه مجبور با نامردی دشمنانش رو بکشه چون دیمون به این قویی هامیش نیست
می خوام ببینم حالا چی داری بگی؟
كي به شما گفته حالا كه روباه 9 دم رو تو بدنش داره هيچ كس نميتونه بكشتش؟؟:13:
پس چطور گارا كه يه دم رو داشت و اون پير مرده كه 8 دم رو داشت و اون زنه كه 2 دم رو داشت ميمردن ولي ناروتو نميميره؟؟(گارا رو كه همون پيرزني كه ساسوري رو كشت زنده كرد اون پيرمرده هم از دست آكاتسوكي فرار كرد ولي اون زنه مرد.)اگه نميميره پس چرا آكاتسوكي دنبالشه تا بگيرتش و اون روباه رو از بدنش خارج كنه و بعدشم وقتي خارجش كردن ناروتو ميميره.يعني هر كي بيجو تو بدنش داره وقتي خارجش كنن ميميره.
تازه برعكسشم هست اگه كسي كه بيجو رو داره بميره بيجو هم همراش ميميره.به همين خاطره كه روباه 9 دم تو مواقع اضطراري خودشو نشون ميده.ولي دليل نميشه كه هيچكس نتونه بكشتش.
حالا شما با توجه به اينكه گفتين ساسوكه با نامردي حريفاشو ميكشه چي دارين بگين؟؟؟:27:
اينجايي هم كه گفتين:نکته:اگر ناروتو رو برعکس کنیم میشه وتوران،برای راحتی کار بهش بگید Autorun
اصلا نفهميدم منظورتون چي بود؟؟؟:18:
hpk34 اینایی که گفتی می دونم.
می دونی چرا می گم ناروتو نمیمیره چون وقتی ناراتو عصبانی بشه یا بخواد بمیره بقول خودت دیمون فعال میشه به نظر تو کسی حریف دیمون 9 دم هست!!
مگه اینکه هزاران تا هوکاگه و پین و اروچیمارو با هم متحد بشن شاید بتونن اون رو بکشن
که بیشتر این شخصیت ها مردن
پس این ناراتو با خیال راحت میتونه به جنگاش ادامه بده.بخاطر همین هست که مثل ساسکه با نامردی نمی جنگه
فکر کنم کامل گفتم
منظورم از این،این بود که وقتی تو به ساسکه میگی سوسکه ماهم به ناروتو بگیم اوتوران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ای ول آقا پویان خوب از حق ساسوکه جون دفاع میکنی
اوتوران هم خیلی قوی نیست که این دوستمون اینجوری ازش دفاع میکنه اگه دیده باشین همون دیدارا که میگین خدا بیامرزدش ناروتو رو داشت از عصبانیت میکشت جنازه گارا بهش نشون میداد ناروتو عصبی میشد هیچی هم نمیکرد فقط کاکاشی کمکش کرد اونم با شارینگان که من به خاطر اینه از ساسوکه خوشم میاد.
موفق باشی پویان :40:
میتونی منو (امین) صدا کنی!!
دوستان چطوره ؟ یه نظر بدین!!!!
اگه دوباره مشخصات یا عکس ساسوکه میخواین بگین.
گفتم زیاد نباشه بتونین بخونین.
این یه سری دیگه عکس:
کد:http://www.narutoplus.net/wp-content/uploads/2009/03/uchiha-sasuke-300x225.gif
کد:http://farm4.static.flickr.com/3135/2358387107_481c63e5c5_m.jpg
کد:http://fc05.deviantart.com/fs39/f/2009/001/7/0/Sasuke_Shippuden_Render_by_Narutobigit.png
کد:http://ui24.gamespot.com/1591/narutoshippuudenbyrishikaramahashi_2.jpg
کد:http://api.ning.com/files/ZLfQCmWJpgyInbez679uG9F-0FA*gSJGhSQib5x1Ms764X4cIbNzKFPKurDPcGrySHqfKN*lI7-5Bi*2pioGasybxpxhaJT8/NarutoSasukeShippuden1.jpg
کد:http://images2.fanpop.com/images/photos/2800000/Naruto-shippuden-naruto-shippuuden-2832148-929-770.jpg
سلام آقا امین.خوبی؟.تبریک می گم.
آخر تاپیک رو ساختی آفرین
اگه یه لطف کنی ممنونت میشم یه عکس از روبه رو و یه عکس از بغل صورت ساسکه برام بذاری.می خوام 3D ساسکه رو بسازم.
نقل قول:
آقا پویا اگه ساختی برام بذارش تو همین تایپک:31: ممنون:40:
بفرما از روبه رو: البته شیپودن
از بغل:کد:http://www.tsb-ls.net/ishtar/narplicity/background_sasuke.jpg
کد:http://fc00.deviantart.com/fs22/f/2008/007/0/c/The_Uchiha_Avenger_by_Devildice.png
کد:http://img399.imageshack.us/i/sasukepo0.jpg/
اگه به کار نیومدن بگو تا بام بزارم.
نقل قول:
به کارت اومد؟