تور دروازه ها خیلی ضایع و مسخره هست توجه کردین بش ؟
Printable View
تور دروازه ها خیلی ضایع و مسخره هست توجه کردین بش ؟
از لحاظ نرمی؟من دقت کردم وقتی محکم شوت می زنی دیگه توپ معلوم نیست با تور می ره!
از تمامي اعضاء خواهش مي كنم كه در اين 130 صفحه بيشتر مطالب در مورد عيب و نقص بازي بوده كه هيچ فايده اي هم نداره.
خيلي از دوستان دارن اين بازي را انجام مي دهند و هيچ حرفي نمي زنن.
بهتر نيست كه اگه پچ جديدي اومد اونوفق پست بديم و توضيحات لازم را بدهيم .
چون ما هرچي خوب و بد اين بازي را بگيم در خود بازي هيچ تأثيري نداره ( نه خوب مي شه و نه بد) پس بيايين در مورد اونايي كه دارن بازي مي كنن (مستر ليگ) توضيح بخواهيم يعني اينكه در يكي از پست ها يكي از دوستان در مورد دو بازيكن به نامهاي Kompany و Elemander توضيح داده بود كه بازيكنهاي خوبي هستن.
پس هر كي در هفته هاي نقل و انتقالات بازيكن خوبي را سراغ داره كه بشه براحتي بخريمش پيشنهادي بده.
من خودم تا حالا چند بار تو نقل و انتقالات موفق نبودم پس خواهش مي كنم به مني كه بازيكن زيادي را نمي شناسم كمك بكنيد.
با تشكر از تمام دوستان!
توی این بازی اسان نمیشه بازیکن خرید من هر کاری می کردم قبول نمی کردند که بیان توی تیم من!
من خودم هم نتونستم استفاده کنم.لطفا یکی انجام بده ببینه میشه یا نه.نقل قول:
سلام
به نظر من اين فوتبال بدرد كسانيميخوره كه كارت گرافيك توپي دارند چند بارها هم گفتم و اونايي كه يه جورايي اهل فوتبال بازي كردن هستند و فكري تره
جان؟ :13: تور رو اصلا میشه از این قشنگ تر و طبیعی تر در آورد؟ :18:نقل قول:
بابا چه ایرادایی می گیرید شما هم!
من خودم اون دوتا بازيكن را خريدم براي بارسلونا كه تيممه!
حتي تونست جو كول و كلوزه را هم بخرم و يه چند تا ديگه .
فكر كنم بايد يه جورايي اين بازيكنها را بازي بديد و باهشون هم بازي كنيد تا روي قيمتشون بره كه بعدا بتونيد بفروشيد و سود كنيد.!
تا حالا چه بازيكنهايي را خريده ايد(اونايي كه مستر ليگ بازي كردند.)
کپی که کردين بعد داخل بازی تو قسمت اديت بايد لودش کنيد..اسامی و درست ميکنه ليگ آلمان هم ميآرهنقل قول:
ولی پيرهن ليگ انگليس و درست نميکنه
سلام به همه اساتید
کی می دونه که چه جوری میشه space رو به عنوان یکی از دکمه ها انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام این هم برای دوستان عزیزی که با ترنسفر بازیکن مشکل دارن(اطلاعات بیشتر و خودتون از تو سرچ بازی بزنین اینا رو پیدا کنین ببینین البته بعضیاشون برای شروع کار هستن)
بازیکنانی که در مرحله اول ترنسفر در لیگ دسته دو راحت تر ترنسفر میشن:
================================================== ===========
YOHANN PELE >> GK قد بلنده و برا ی شروع خوبه و خوبم پیشرفت می کنه
GORDON >> GK مثله بالایی فقط قدش کوتاه تره
KOMPANY >> CWP - CB قد بلند و تنومند دفاع متعادل ولی آیندش خوبه
RUSOL >> CWP - CB تقریبا مثل بالا با دفنس 87 هدرش هم خوبه تقریبا (79)
PLANUS >> CB بد نیست مدافس فقط یکم سرعتش کمه
STAM >> CB دیگه همه می دونن کیه ولی الان تو این تیمه SVB EXCEISION راحت اگه تو لیگ دسته دو باشه می تونین بخرین البته درجه ی مصدومیتش سی هست
RUSKIN >> SB - WB - SMF مدافع چپ پا
KATANYFU >> SB - DMF - WB - CMF -SMF این دیگه همه کارس ولی بهترین پستش DMF هست
OGBECHE >> WG - SS - SMF جوان و سرعتی
MATIAS DELGADO >> AMF پاسور خوبی هست و گل هم خوب میزنه اگه توپ بهش برسه
ODONKOR >> WG - SMFسرعتی و عالی بازیکن خوبیه فق یکم خریدنش سخت تره برای سمت راست عالیه بعد از پیشرفت به خوبی جواب میده
RAFAEL SOBIS >> CF - SS - AMF اینم مهاجم خوبیه فکر کنم مهاجم تیم رئال بتیس باشه اولش یکم کم کاره ولی بعد از پیشرفت عالی عمل میکنه
می تونید به عنوان مهاجم DOS SANTOS رو هم بخرید البته نه اونی که مکزیکی و مهاجم بارسلونا هست اونی که اهل ترکیس(البته واسه من اینو میگه و عضو تیمی هم نیست)
ALVES >> CF - WG دیگه خودتون ببینین
MAKAAY هم که همه می شناسین الان تو FEYENOORD هست (می تونین مثه STAM بخرینش)
ELMANDER >> CF - WG قدبلند و جوان و سرعتی و تکنیکی
خوب وقتی تیمتون یکم محبوبیتش زیاد شد و پول هم خوب داشتین میتونین برین سراغ بزرگترا!!(با یکم حقوق و پول زیاد راحت عضو تیمتون میشن)
PUTAM >> CF همون PAPIN معروف جوان عالی در حمله فقط یکم کنده ولی آینده خوبی داره در هدر هم خوب عمل می کنه
PALM >> CF - SS - AMF همون پله معروف
CWARIM همون یوهان کرایف معروف که همه جا غیر از دروازبان میتونه بازی کنه(البته زیاد از سبک بازیش خوشتون نمیاد!!)
MALGANI اینم همون مارادو نا هست
SCHELNOW >> AMF اینم همون شوستر معروفه
وقتی هم که بازیکنان جوان و تازه وارد اومدن اینا رو میتونین بخرین
KRUGER >> CWP - CB توضیحش رو خودتون ببینین
BLOWM >> CMF - SMF - AMF - SS این یکی واقعا آچار فرانسس با همه ی جوونیش خوبه پاس هم خوب میده
RAK >> WG - SMF اینم خودتون ببینین
MACHADO >> CMF این بعد اینکه اومدین لیگ یک (البته اگه بازیکن های کلاسیک خاموش باشه همون اول هم میاد) میاد برای وسط خوبه قدرتش هم خوبه قدش هم همینطور و ...
ببینین حتما نیاز نیست یه تیم پر از ستاره های نام آشنا داشته باشین شما میتونین با یکم دقت یه بازیکن بخرین که تقریبا مثله بازیکن مورد نظر شما باشه و با حقوق کمتر کارایی و کیفیت بهتری بهتون بده
بعدش هم سعی نکنین بازیکن هایی که در حال پسرفت هستن رو تا مجبور نیستین بخرین
ضمن اینکه ته هر فصل تو فصل استراحت میتونین بهخ بازکنتون تو پست تخصصیش تمرین بدین
برین اینجا(البته تو طول فصل REGULATE CANDITION هست) گزینه ی دوم TEAM ADJUSTMENTکه چون من الان ته فصل نیستم درست اسمش یادم نیست ولی یه چیزی شبیه تمرین تیم بود TEAM TRANING
دیگه بازم سوالی بود ما در خدمتیم(ضمن اینکه اینا بنا به نظر من در زمان های مختلف لیگ بد درد خوردن و بعضی هاشون موندگار شدن ولی شما خودتون بنا به نظرتون می تونین بازیکن بخرین و اینا فقط پیشنهاد هستن):10::11::8::46::5:
نهنقل قول:
كار نمي منه
سر كاريه :27:
نقل قول:
توضحات فوق العاده اس !!!!!
خيلي خيلي ممنون!
فقط اينو اضافه كنم كه دوستاني كه نميدونن كجا بايد براي نقل و انتقال برن توي منوي NEGOTIATIONS مي تونين بازيكن تيمتون و يا پيشنهادهايي را كه به بازيكنانتان مي شود و در قسمت سرچ(SEARH) ميتونيد بازيكن انتخاب كنين.
البته براي گشتن در پست مورد نياز ميتوانيد از سرچ TALENT SEARCH استفاده كنيد.
موفق باشيد
نقل قول:
شما اگه با ورژن قبلی مقایسه کنی میبینی که تور دروازه به شکل مکعب (که استاندارد همه استادیوم ها هست) نیست و مثل ورزشگاه حافظیه شیراز میمونه (زیادی شله):26:
نقل وانتقال توی pes 6 خیلی بهتر بود یعنی بازیکن را بهتر می شد خرید!
من ریختم ولی موقع لود کردن ارور میده.چی کار کنم...نقل قول:
کسی چهره بازیکن را با web cam ساخته خیلی حال میده من ساختم ولی برق رفت و سیو نشد!
سلام
چطور بعد از بیست رزو یه آپشن فایل کامل برای این بازی نیومده؟
اگه کسی آپشن فایل درست و حسابی به خصوص برای لیگ انگلیس اعم از درست شدن لوگو و پیراهن رو داره بذاره!
من یکی دو صفحه قبل گذاشتم.ظاهرا خیلی باحاله ولی من نتونستم استفاده کنم موقع لود ارور میده.حالا تو بگیر ببین میتونی استفاده کنی یا نه.خبرش را همینجا بده.نقل قول:
نه واسه منم ارور میده...یعنی توی این اینترنت به این گستردگی یه آپشن فایل سالم نیست؟نقل قول:
آره مکعب نیست اما خیلی از ورژن های قبلی به حالت واقعی یه تور شبیه تره! ورزن قبلی که مثل دیوار بود، توپ بهش می خورد پرت می شد بیرون.نقل قول:
سلام دوستان
بچه ها individial تو formation کجاست اگه میشه کمک کنین همون که تو pes6 بود میتونستی جهت بازیکن رو تو زمین مشخص کنی تو pes 2008 هرچی نگاه کردم نتونستم پیدا کنم
لطفا کمک
مرسی کاملا تایید میشهنقل قول:
بهتره از یه کارت قوی استفاده کنی تا بتونی خلاقیتهای گرافیکی بازی رو ببنینقل قول:
درسته فقط با های و یه گرافیک خوبنقل قول:
اصلا با فیفا قابل مقایسه نیست
ای به رنکینگ تیمت بسته گی دارهنقل قول:
:10::20:نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
تو همون ادیت که جای بازیکنا رو تو زمین تغییر میدی ال 2 بزننقل قول:
الان دو ساعته دارم تو نت دنبال یه آپشن فایل کامل میگردم ولی نیست که نیست...
منم همینطورنقل قول:
تو Set Formation و قسمت Edit ش که جای بازیکن رو جابجا می کنی، R2 و L2 رو بزن میره روی وضعیت های Attack و Defence بازیکن. Role هم که همون بخش اوله.نقل قول:
دوست عزیز شما می تونی این پچ رو نصب کنی تاهم اسم.لوگو.پیراهن های لینگ انگلیس رو درست کنه.حجمش هم 6.1MB است.من خودم نصب کردم درست عمل می کنه و هیچ ایرادی هم نداره.نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/download_blank.php?mirror=4&mirror_category=2&download_id=14896
اینو کجا و چه جوری ریختی من که ریختم هیچ تغییری نکردنقل قول:
کسی نرم افزاری می شناسه که بشه باهاش این آپشن فایل ها رو باز کرد و ادیت روشون انجام داد (ضروریه اگه می دونین لینک بدین)
باید آپشن فایل بالا رو بعد از ریختن تو بازی لود کنین
در سايت زير در مورد طريقه نصب پچ و يا اديت كردن توضيح داده كه فكر كنم به زبان آلماني باشه كه چيز زيادي متوجه نشدم از دوستاني كه مي تونن ترجمه كنن خواهش مي كنم كه يه توضيحي در مورد اين لينك بدهند.
نقل قول:
کد:http://www.pesforum.de/pes-2008-patches/52812-pc-bundesliga-patch-2008-v0-2-alpha.html
کسی نیست به من بگه آیا میشه space رو هم جزو دکمه تنظیم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو pes 2008 اسم تیما درست مثل دیکته ی اصلی اونا نوشته شده ؟:23:
آخه تو pes 2006 اینطور نبود.:33:
تو بازی pes 2008 تیم ملی ایران و لیگ ایران هم وجود داره ؟:28:
اگه داره ، طراحی بازیکنان ایرانی چه طری ؟ خوبه ؟:28:
کسی کیت هایی مثل وودوفون، آدیداس یا نایک نداره من هر چی می سازم اد میکنم بد در میاد گوشه هاش کمرنگ و بهم ریخته میشه با هر سایزی هم می سازم فرق نداره
فقط اسم تیم های لیگ انگلیس تخیلیه .نقل قول:
تیم ملی هست که طراحی بازیکنان یه چیز تو مایه های سیب زمینی و کیویه .نقل قول:
راستی کسانی که با صدای تماشاگرا مشکل دارن تو مستر لیگ
مسیر زیر و برن:
Team Adjustment >>> Edit Team >>> Cheering Stance
تو اینجا انواع تشویق ها هست که دیفالتش خیلی ماسته
ولی اگه می خواین پر سر و صدا باشه بزارین روی:
)orginal (drumming Based
این با شور هیجان و طبل با صدای عالی تشویق می کنه
چرا این قسمت واسه من فعال نیست چکار کنم؟نقل قول:
کسی میدونه برنامه 3DAnalyze ماله چیه؟
نقل قول:
البته زاویه فیلمبرداری هم کمی عوض شده که باعث شده (:20:دروازه) رو با زاویه کمتر از گذشته ببینیم .