جواب نداد .نقل قول:
نوشته شده توسط mahmoud_golzar3939 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
جواب نداد .نقل قول:
نوشته شده توسط mahmoud_golzar3939 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد homepage منم همین مشکل رو داشتم این یه تروجان هست. چند هفته پیش وقتی آنتی ویروسم غیر فعال بود سیستم منم آلوده شد:41:. anti spy رو ولش کن این جور نرم افزار های امنیتی پوشش کامل ندارن. یه آنتی ویروسی نصب کن که همه نوع برنامه مخرب رو شناسایی کنه .بهترین گزینه کسپرسکی هست من خودم استفاده می کنم خیلی عالیه . اگه تونستی ورژن اینترنت سیکیوریتی رو نصب کن . زمان آپدیتش هم کمه.
ببخشید که من منظورم رو بد طرح کردم .نقل قول:
منظورت اينه که برنامه اي ميخاي که مشخصات سيستم رو بنويسه؟
در واقع من یه ویندوز xp داشتم روی درایو D و بعد خواستم یه xp دیگه روی C داشته باشم و کلا این درایو رو فورمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم که همین کار باعث شد ویندوز قبلی روی بوت نیاد میخواستم بپرسم چیکار کنم اون ویندوز هم داشته باشم ؟
یادمه یه نرم افزاری بود که هر نوع ویندوز روی کامپیوتر نصب بود رو شناسایی میکرد و بالا میاورد اما متاسفانه اسمش رو یادم رفته.
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
بهترین راه اینه که به صورت دستی، تعریف کنید.
روی My Computer راست کلیک کرده و Properties رو بزنید.
در پنجره ای که باز میشه، روی برگ نشان َAdvanced کلیک کنید. روی Setting سومی قسمت کلیلک کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت بالا، گزینه Edit رو انتخاب کنید.
خب! مرحله اصلی اینجاست:
آخرین سطر رو که مشاهده میکنید، و سطر خیلی طولانی هست، همه اون سطر رو انتخاب کرده و در سطر پایین کپی کنید. مطابق تصویر:
در سطری که کپی کردید، با توجه به درایوتون که ویندوزش رو میخواهید دوباره به بوت اضافه کنید، شماره درایو رو در محل نشان داده شده جایگزین کنید.(درایو C شماره 1 ، درایو D شماره 2 ، و . . .)
تغییرات رو Save کنید. از تمام پنجره ها خارج بشید و همشون رو Ok کنید.
کامپیوتر رو ریستارت کنید. اگه شماره درایوی رو که به ویندوزش دسترسی ندارید، درست وارد کرده باشید، مشکلتون حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراموش نشه! :46:
موفق باشید :11:
آره اول فرمت کرده بودم...آخرین بار حدود یک سال و نیم پیش بود که ویندوز گذاشتم...ابن مشکل compress هم حدود چند هفته ای که اومدهنقل قول:
دوستان سلام
من چند روزی هست که با این مشکل مواجه شدم. در هنگام نصب بازیها مثل fifa08 و ..... با (
errore) Microsft Visual C++ Runtime Library مواجه میشم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
پست زیر رو بخونید اصولی ترین راه همین راهیست که دوستمون تو پست زیر فرموده اند:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2316492&postcount=14
از دوستان عزیز تقاضای راهنمایی دارم
من چند روزی میشه ویندوز را عوض کردم 2 روز هم هست با این مشکل مواجه شدم
دیروز که کامپیوتر را روشن کردم موقع بوت یک پیغام ارور داد به این مضمون cmos checksun eror بعد پایین صفحه نوشته بود برای ادامه کار کلید f1 را فشار دهید منم همین کار را کردم ویندوز بالا اومد موقع کار دبدم ساعت ویندوز دزست نیست تاریخ هم به 2005 برگشته بود دستی درست کردم ولی فرداش دیدم باز به همون تاریخ برگشته
مورد دیگه البته نمیدونم به این مورد ربط داشته باشه یا نه من هر وقت شب میخوام بخوابم کلید پشت پاور را روی خاموش میزارم از وقتی این مشکل برام پیش اومده هر وقت صبحها میام روی روشن بزارم وقتی کلید را روی روشن میزارم کامپیوتر روشن میشه
قبلا اینجوری نبود باید حتما کلید پاور روی کیش را فشار میدادم تا روشن بشه همین دیگه کمک کنید ممنون میشم
سلام به همگی دوستاننقل قول:
کسی جوابی نداره؟
بله فقط تو حالت safe mode این جوری میشه :41:نقل قول:
انتی ویروس کاسپر هم دارم جدیدترین ورژن و اپدیت هم هست ولی چیزی پیدا نکرده
با درود به همگی دوستان
مشکلی که من دارم این است که حجم درایو C(درایوویندوز)بسیاربیشتراز ن چیزی که هست نشان داده میشود من وقتی خودم حجم فایلها راجمع می زنم چیزی درحدود 4گیگابایت است اما ویندوزحجم این درایو را دو برابر نشان می دهدیعنی حدود 8گیگابایت وهنگامی هم که درایو پرمیشود پیام full disk می دهد ازدوستان کسی میتواند راهنمایی کند چکاربایدبکنم تادرست بشود
باسپاس ازهمگی دوستان
سلام. فکر میکنم سیستم شما ویروسی شده. یا اینکه قبل ویروسی شده بود شما از بین بردید. و این اثرات اون ویروس هست. (ویروسی به نام Terojan Win32)نقل قول:
برای دیدن محتویات واقعی در درایو هاتون، در برنامه My Computer ، وارد منوی Tools شده و گزینه Folder Options رو انتخاب کنید. در پنجره ای که باز میشه، به برگ نشان View برید. مطابق تصویر زیر، دو تا کار انجام بدین:
1- تیک گزینه نشان داده شده در شماره یک رو بردارید (هر سوالی هم که پرسیده بشه، Yes بزنید)
2- در قسمت 2، Show hidden files and folder رو انتخاب کنید.
بدین ترتیب شما میتونید، اون 4 گیگ رو که دیده نمیشن، ببینید. (شاید هم داخل پوشه های مختلف باشه. پیدا کردنش هم با خودتون) :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توصیه هم بکنم که سیستم تون رو با یک آنتی ویروس قوی و آپدیت شده، ویروس یابی کنید. (البته در مورد این ویروس، آنتی ویروس Kaspersky نیاز به آپدیت نداره و این ویروس در سورس اون تعریف شده.) ولی در کل، آپدیت کردن، ضروریه.
موفق باشید :11:
منظورت اینه که سیستم هنگ میکنه به نظرم نسخه جدیدشو باید دانلود کنینقل قول:
ساعت سیستم یا به خاطر باتری مادربردست و یا به خاطر ویروسنقل قول:
در مورد اون پیام یه بار تنظیمات بایوس رو پیش فرض کن تا مشکل حل بشه
اون کلید پاور رو بیشتر متوجه نشدم ولی فک کنم عادی با شه
برخی از فایلهای سیستمی که مخفی شده اند به خاطر اون حجم حسابی شما با ویندوز تفاوت دارد و بعد از فعال کردننقل قول:
گزینه نشان دادن فایلهای مخفی خواهید دید که حجم حسابی شما با ویندوز برابر می شود من خودم همین الا ن از
Folder option تیک های مخفی سازی رو برداشتم و حجم ویندوز را متفاوت دیدم
علاوه بر safe mode گزینه های safe mode with networking , safe mode with نیز کار نمی کند یعنی تو اونا همنقل قول:
ریستارت میشه شما تو همون منو disable automatic restat رو بزنید از داخل ویندوز هم به مسیر زیر برید
my computer/right click /properties / advanced/startup/setting/system failure
تیک اتوماتیک ریستارت رو بردارین
من يك سوال دارم خواهشا يكي مرا راهنمائي كند
من وقتي به اينترنت متصل مي شوم پس از گذشت حدود 20 دقيقه تمامي صفحاتم قفل و صداي خاصي از كيسم بلند شده و صفحه ي مانيتور و mouse , keyborad قفل شده و مرتبا صفحه ي مانيتورم سياه شده و دوباره به حالت عادي بر مي گردد (البته فقط صفحه ي مانيتورم اينگونه است ولي برنامه ها همچنان قفل هستند ,و هيچ كاري نمي توان كرد) اين عمل جندين بار تكرار شده و مرا مجبور به restart دستي مي كند
سلام.نقل قول:
یکی از فامیلهای من هم این مشکل رو داره. واقعا اعصاب خورد کن هست.
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا.
با تشکر :11:
موفق باشید :40:
---------------------------------------------------
اخيرا چه برنامه اي نصب کرده ايد اين صفحات سياه و يا آبي در برخي مواقع به علت نصب برنامه ناسازگار با ويندوز پيش مياد يه بار درايونقل قول:
colnecd رو که نصب کردم صفحه آبي اومد و ويندوز ديگه آپ نمي شد و تو منوي advanced windows startup نوشته بود ويندوز با مشکل
مواجه شده و بايد از طريق سي دي ويندوز رو repair کنيد ضمنا با يه انتي ويروس هم سيستم رو scan کنيد.
با سلام خدمت اساتید:
مدتی است مشکلی یرای سیستمم بوجود آمده که اطلاعاتی در درایوcکپی میشود که قابل مشاهده نیست (هنگامی که سیستم را روشن میکنم بعد از یک دقیقه یا در هنگام کار با سیستم ویا در زمان استفاده از اینترنت) فقط فضای درایو پر میشود و با وجود اینکه آنتی ویروسم کسپر اسکای ورژن7میباشد و آنرا هم هر روز آپدیت میکنم ویروس یابی هیچگونه مشکلی را بیان نمیکند .مدتی پیش مجبور شدم درایو C را فورمت کرده و دوباره ویندوز را نصب کنم چون سیستم دیگه بالا نمیآمد و پس از کذشت دو ماه دوباره درایوc در حال پر شدن میباشد سیستم خیلی کند شده و بعضی از برنامه ها رااجرا نمیکند وویروس یابی حتی در حالت Safe Mode هم چیزی را نشان نمیدهد . در ضمن از استفاده از گزینهshow Hidden File هم چیزی را نشان نمیدهد. پیشاپیش از راهنمائی شما سپاسگذارم
نه یه چند وقتی شده که مایایی که روسیسستمم هست، رندر درست نمی کنه و پروژه نهاییم یه کمی بریده بریده میاد. البته اول هایی که تازه ویندوز نصب کرده بودم خیلی کم بود ولی الان بیشتر شده. ویروس هم ندارمنقل قول:
ویندوز عوض کنم، مشکلش رفع می شه؟
کدوم نسخه اش واسه کارای گرافیکی سبک تر و بهتره؟
نمي دونم ولي فكر نكنم مشكل از نصب برنامه ي جديد باشه چون من حتي ويندوز را هم عوض كردم ولي باز هم همين مشكل را داشتم با آنتي ويروس nod32 نيز scan كردم ولي ويروس نداشتم ميشه بگين بايد چكار كنم
سلامنقل قول:
بهتره از نرم افزارهای مدیریت سیستم استفاده کنید مثل ==>TuneUp یا.. با این برنامه به راحتی می تونید
فایل های اضافی و فایلهایی که مورد استفاده نیستن رو پاک کنید تا هم درایوت سبک تر بشه هم سرعت
بره بالا
آنتی ویروس تنها کافی نیست ==> با یه آنتی اسپایور سیستم رو اسکن کن مثلا==> Super Anti Spyware
یا ==>SpywareDoctor ==> احتمال وجود اسپایور تو سیستمت خیلی زیاده
موفق باشید
سلامنقل قول:
اگر با نصب دوباره ویندوز مشکل حل نشده پس مشکل نرم افزاری نیست باید سخت افزار رو چک کنید
- بررسی رمها
- بررسی کارت گرافیک
اینطوری که معلومه فکر می کنم از گرافیکت باشه ==> در کیس رو بعد از این که 30 دقیقه که سیستم روشن بود باز
کن و اگر گرافیکت Onborad نیست دستت رو آروم بذار وی کارت گرافیک ببین اگر خیلی داغ باشه مشکل می تونه
از گرافیک باشه
سلام . یه کامپیوتر هست که موقع خاموش شدن وقتی صفحه shutdown می آدهمانجا می ماند و چراغ فلاپی درایو روشن می شود و هی بوق می زند .
سوال 1 - چه کنم درست بشه؟
2- مگه بایوس فقط موقع روشن شدن فعال نیست؟ یعنی وقتی که سیستم خاموش می شود هم بایوش فعال است؟ اگه بایوس فقط موقع روشن شدن سیستم فعال است پس این بوق از کجا فرمان می گیره؟
با سلام و تشکر از شماDrXoXعزیز:نقل قول:
طبق راهنمائی شما برنامه tune upرو هم از همین سایت دانلود کرده و اجرا کردم ولی همچنان از حجو درایو Cکاسته میشود واین برنامه هم با وجود اینکه نزدیک 45دقیقه طول کشید که تقریبا"از اکثر امکاناتش استفاده کنم ولی تاثیری نداشت و هر زمان که قرار بود سیستم را restartکنم سیستم 2 بوق میزد و خاموش میشد حتی اگر سیستم مدتی در حالت stand by باشد در اکثر مواقع در هنگام شروع بکار مجدد 2بوق میزند و خاموش میشود.باز هم متشکرم
ببين نرم افزار که نمي تونه اشکال داشته باشه ويندوز هم که موردي نداره شما بايد چک کنيد که تازگي چه برنامه هايينقل قول:
نصب کرده ايد مثلا برنامه هاي مشابه من اکثر مشکلات ويندوز ها را در برنامه ها مي دونم تا وقتي برنامه اي نصب نشده
سيستم با حاله ولي هر برنامه جديد مقادير رجيستري رو تغيير مي ده شما اين دفه اين مشکلو پيدا کرده اين؟تو ويندوز
قبليتون اين مشکلو نداشتين؟پيشنهاد مي کنم از نسخه جديدش استفاده کنيد
سلام دوستان گل 2 سوال
1:من می خواهم فایل های معیوب سیستم عاملم رو عموض کنم تو کامند هم نوشتم sfc/scannow: این پیغام میاد من نمی دونم چیکار کنم، می توننید از عکس زیر مشاهده کنید:
2:سوال دوم من وقتی یک رم یا فلش میزارم تو رم ریدرم بعد از اتمام کارم سیفلیش می کنم ولی بعد اگه سیفلیش کردم و دوباره رم رو میزارم.کار نمی کنه یعنی چراغ رم ریدر روشن نمی شود.می تنید از عکس زیر مشاهده کنید:
ممنون میشوم اگر ددوستان عزیز کمکم کنند.
دستور را غلط وارد کرده ايد :نقل قول:
sfc /scannow
شما به صورت زير وارد کرده ايد:
sfc/ scannow
نقل قول:
پس یکی کمک کنه دیگه! :19:
سلام به همه.
وقتی می خوام یک پارتیشن رو باز کنم و رویه پارتیشن کلیک میکنم یک اخطار می آد و بعد پارتیشن با یک my computer دیگه باز میشه.
و هر چی windows عوض می کنم هیچ فایده ای نداره.همینطور دستورهای tools مثله هیدن کردن هم کار نمی کنه.اصلا نمی دونم مشکل در چه رابطه ای هست. در ضمن یه پارتیشن هم اصلا فرمت ntfs نمیشه و فقط با fat میتو نم فرمتش کنم.
فکر کنم یه بار ویندوز عوض کردم و با dos فرمت کردم این مشکل به وجود اومد.ممنون میشم کمک کنید
راستی windows هم یک اخطار میده.
the instruction at ''0x100143d8'' referenced memory at ''0x00000000'' .the memory could be written.
اول از همه از شما تشكر مي كنمنقل قول:
دوم : من كاري را كه گفتيد انجام دادم ولي كارت گرافيكم داغ نبود
سوم : وقتي كه ويندوز را پاك و دوباره نصب كردم مدت زمان بيشتري طول مي كشيد تا اين طوري همه چيزم قفل بشه منظورم اينه كه قبل از نصب ويندوزم وقتي به اينترنت متصل مي شدم حدود 10 دقيقه طول مي كشيد تا اين گونه كامپيوترم قفل بشه و ... ولي بعد از اينكه ويندوز را پاك كردم و دوباره نصب كردم و به اينترنت وصل شدم حدود 20 دقيقه طول كشيد تا كامپيوترم هنگ كنه
چهارم : وقتي به اينترنت وصل باشم و windows media player نيز در حال كار باشد اين زمان خيلي كم مي شود يعني حدود 5 الي 7 دقيقه طول مي كشد تا هنگ كنه
لطفا راهنمائي ام كنيد كه چگونه اين مشكل را حل كنم
منم این مشکلو دارم یعنی کار نرم افزار مخربه؟نقل قول:
سلام
سيستمم خيلي خسته هست و دير برنامه ها رو باز ميكنه
سروس پك 3 هست
تمام درايو هاچك و ديفرگ شده
انتي ويروس نود 32 اپديت هم چيزي پيدا نكرده.اپديت ديروزه
انتي اسپاي هم همينطور
با tune up utility هم تعميرش كردم كه يه عالمه مشكل رو بر طرف كرد كه نميدونم اين مشكل ها رو از كجا پيدا كرد چون سيستمم رو تازه نصب كردم
برنامه زياد دارم ولي نه خيلي زياد
رم512
سي پي يو 1.7
سلام
سيستمم خيلي خسته هست و دير برنامه ها رو باز ميكنه
سروس پك 3 هست
تمام درايو هاچك و ديفرگ شده
انتي ويروس نود 32 اپديت هم چيزي پيدا نكرده.اپديت ديروزه
انتي اسپاي هم همينطور
با tune up utility هم تعميرش كردم كه يه عالمه مشكل رو بر طرف كرد كه نميدونم اين مشكل ها رو از كجا پيدا كرد چون سيستمم رو تازه نصب كردم
برنامه زياد دارم ولي نه خيلي زياد
رم512
سي پي يو 1.7
سلامنقل قول:
شما دمای CPU رو هم از تو بایوس چک کن ببین رو چنده ==> اگر بین 40 تا 50 باشه نرماله ولی بیشتر باشه فن
CPU مشکل داره یه برچسبی روشه اونو که برداری زیرش یه سوراخ هستش چند قطره روغن چرخ خیاطی بریزی
توش درست میشه
راستی CPU شما Intell هستش یا AMD ؟
سلام
این پروسه چیه که چندتا از اون همیشه وجود داره و اگه یکی شون ببندم ،.سیستم بعد از یک دقیقه restart میشه!
ممنون:20:
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم؛
یه فایل chm. دارم که توی ویندوز اجرا نمیشه اما توی لینوکس اجرا میشه ...چه کار میشه کرد ..