خوب این کار عاقلانه ای .ولی کار ما یه مقدا ر سخت میشه.
خوب این کار عاقلانه ای .ولی کار ما یه مقدا ر سخت میشه.
سلام به همه دوستايي كه چه هستن و چه نيستن مي خواستم ببينم كسي منو ميتونه
راهنمايي كنه كه يه بازي توپ و باهال با مشخصات 128=كارت گرافيكي و 512=رم
به من معرفي كنه(يا بايد به يه تاپيك ديگه برم)
با تشكر: ISSA S.M
به اينجا برويد و به اسامي تايپيكها دقت كنيدکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=19
سلام خسته نباشيد آقا ميثم يه سوال داشتم اين كدهاي Html چه بلايي سرشون اومده. صفحه هاي تاپيك يه خورده شلوغ شده معلوم نيست چشه.
يه چيز ديگه اگه ربطي به اينجا نداشت منو ببخشيد. من الان حدود يه هفته و چند روزه كه يه نرم افزار از سايت پي سي ورد سفارش دادم ولي هنوز به دستم نرسيده. به سايت پرداخت هم ميرم نوشته آماده ارسال حالا يه كمكي هم به من كنين خيلي كارام عقب افتاده.
من از تمام انجمن هاي ايران جز پي سي ورد انجمن ديگه اي رو قبول ندارم چون انجمن پي سي ورد مي دونه كه مهمان حبيب خداست و مهمانان مي تونن از انجمن استفاده كنن ولي بيشتر انجمن هاي ايران ميگن اول بايد عضو بشي بعد از مطالب استفاده كني. وقتي با چنين انجمن هايي برخورد ميكنم حالم ... و ديگه به اونا سر نميزنم ولي پي سي ورد يه چيز ديگست من اگه يه روز بهش سر نزم اون روز برام شب نميشه.
به هر حال تشكر ميكنم از تمامي همكاران انجمن و سايت پي سي ورد با تشكر خداحافظ.
از قديم صد بار گفتن که این کار بخاطر امنيت در برابر فيلتريگ انجام شده. بعدشم اینکار رو برای این ميکنن چون بعضی از سايتهای ----- شده با بعضی از ISP ها باز ميشن. اگر اینجا لينک داده بشه بعضی ها ميتونن باز کنن.
همیشه بهار عزیز برای بررسی هر مشکلی درباره فروشکاه پی سی ورد به انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
این جا باید چی گفت؟؟
اینجا اصلا چه خبره؟
سلام
چرا سايت نمي زاره من پيام خصوصي بفرستم؟
فقط يك پيام ذخيره شده دارم!
-----
Please Hellp Me السريعا
سلام
چرا لینکها تو کل انجمن ( با اپرا و فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر ) به صورت Url نمایش داده می شوند و نمیشه روی آنها کلیک کرد؟
فدات شم شما چند روز اینجا نبودی که خبر نداری ؟!نقل قول:
خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=132751
راه دیگیه ای برای استفاده از لینکا نیست ؟
فعلاً تنها راهش صبره عزیزم
آقا چرا شلوغش میکنین من تا دلتون بخواد میتونم لینک بزارم
forum.p30world.com/showthread.php?t=15497&page=131
خوبه یابازم بزارم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تاپيك والپيپر ها بسته شده؟
درسته كه نمي شه توش عكس ها رو هابپرلينك كرد ولي ما به همينش هم راظي هستيم
سلام
من بعضی جاها در تایید دوستان یه چیزایی گفتم
ولی چند وقت بعد همشون پاک شده
بعضی دوستان ( معذرت میخام ) چرت و پرت می نویسند و اصلا مدیران پستاشون رو پاک نمیکنند ، ولی یه تایید یا یه تشکر من پاک میشه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که دیگه مربوط به اشکالات سیستم نمی شه . این مربوط به مدیران می شه.
البته تو قوانین هستش که مدیران اجازه دارند هر پستی که صلاح می دونن رو بدون اطلاع پاک کنن و مجبور نیستن توضیح بدن.
:46:
کاشکی یه تاپیکی هم بود که اون دوستانی که بن میشن رو معرفی میکرد با دلیل بن شدنشان
فکر کنم عملی نباشه ولی یه جورایی شاید ...
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تاپیک هستش برای این منظور.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب
شما عضو جدید هستید و میدونید
من نزدیک 1.5ساله عضوم و نمیدونم
آقا سلام یه سوال داشتم چرا این لینکها به این وضع افتاده
نمیشه درستشون کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال !نقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pc 30 ورد خوبه اما تو قسمت اموزش زبان انگليسي يه كمي بيشتر توجه بشه
سلام.......... اتفاقا توجه میشه............ اما خوب، وقتی تعداد کسایی که به اونجا مراجعه میکنن کمه کاری از دست کسی بر نمیاد...........نقل قول:
موفق باشید :)
آقا کد چطوری میزارین وچطوری ازش دانلود کنیم
نقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزم اگه درست منظورتون رو متوجه شده باشم
باید به صفحه پیشرفته برید
آدرس مورد نظر رو کپی کنید تو پست و بعد Select کنید و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید
مثل این
کد:http://forum.p30world.com
وقتی هم می خواید دانلود کنید باید
این آدرس داخل کد رو کپی کنیید توی Address bar مرورگر
شاد و پاینده باشید
یه خواهش از مدیرا :
حالا که باتن "لینک" رو از قسمت پاسخ سریع حذف کردین خب باتن" کد" رو جایگزینش کنید دیگه ....
خیلی خیلی ممنون ...
پيشنهاد جالبيه! من تو بعضي سايتا ديدم كه همه امكانات اديتور پيشرفته تو پاسخ سريع هست. اگه اينجا باشه خيلي جالب ميشه.نقل قول:
ببخشید من هرچی درمورد راهنمای خرید لب تاپ گشتم چیزی پیدا نکردم.
اگه راهنمای کنید ممنو ن میشم.
چرا اینقدر مدیران انجمن بازی ها در دسترس نیستند
با عرض سلام وخسته نباشید
من می خوام بدونم چگونه می تونم قبض موبایلم رو از طریق این شبکه پیدا کنم وببینم زود می خوام بهم جواب بدین هرجی می گردم پیدا نمی کنم در اینجا نه شبکه های دیگه که هست اما اجرا نمی کنه
:10: :8: :20:
واهنقل قول:
چند ماهه به دنیا اومدی
یه خواهشی ، تقاضایی چیزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقایون من مردم از دست این وضع سیستم
هرچی وارد میشم ، تا به یکی از تالارها وارد میشم فوری به این صفحه میاد
10 بار باید بزنم تا یکیش وارد شه
مشکل از چیه
زود می خوام بهم جواب بدین
با سلام
ايا كوكيها فعال هستن.
كوكيها رو فعال كنيد.
اين سوال را در تالار موبايل مطرح كنيد در اينجا فقط به سوالات مرتبط با p30world پاسخ داده ميشودنقل قول:
پیمـان درخشانی عزیز
اگه بعد از هر بار خروج از شبکه
این پیغام رو دارید، باید
گزینه به خاطر داشتن ؟
بالای صفحه رو تیک بزنید تا واسه همیشه Cookie نام و رمز شما
روی سیستمتون ذخیره بشه
ولی اینکه هنگام ورود به بعضی تاپیک ها این پیغام رو داشته باشید
و بعضی تاپیک ها نه
گمون نکنم
درخواستتو چرا اینجا مطرح کردی .. باید برین انجمن موبایلنقل قول:
ساسان جان شما چرا؟شما كه مثلا كاربر فعالي!البته ما كه فعاليتي نديديم! :31: چنتا پست بالا تر پدرام اينو گفت!:10:نقل قول:
ساسان کیه
پدرام کیه
درخواستتو چرا اینجا مطرح کردی .. باید برین انجمن موبایلنقل قول:
همه گفتن
ما هم گفتیم که جا نمونیم
از مديران محترم كل مي خوام لطفاً پيام هاي خصوصي رو پاسخ بدن.
ملت(اعضا) كار ضروري دارن.