راستی کسی سایت مطمئن سراغ ندارید که وقتی بازی اومد از اونجا خرید کنیم؟
Printable View
منظورتون از مطمئن چیه؟ : دینقل قول:
مگه می خواید اورجینال اونو بخرید؟ : دی
نسخه اصلی بازی کی میاد؟ من کف کردم به خدا :13:
24 آگوست منتشر میشه یعنی دقیقا 1 هفته دیگه.نقل قول:
ولی همیشه بازی ها یکمی زودتر از تاریخ انتشارشون میان.
فکر کنم دیگه حداکثر تا آخر هفته دیگه بتونیم اونو بازی کنیم:40:
اقا از کرج کسی دمو رو نداره بخرم ازش؟
من دارم دانلود میکنم ! تازه پارت اول از پی سی دی P30day که یکیش 500 مگابایت ، یکی دیگه هم 420 مگابایت.
الان 215 مگابایت از 500 مگابایتیه دانلود شده ، یه سوال داشتم ! برای بازی کردن به استیم نیاز داریم یا نه !؟
شما شهر گردیتون رو گفتید بزارید منم بگم.نقل قول:
منم مثل شما رفتم سراغ زورگیری و زدم طرف رو تو مغازش کشتم و فرار کردم.بعد که برگشتم دیدم چاغ های اون مغازه رو خاموش شده(یا همون کرکره رو شدن پایین) و نوار زرد رنگ محل ارتکاب جرم رو زدن به در اون مغازه.
اون گانگسترهایی هم که شما گفتید گانگسترهای سیاه پوست یا همون کاکاسیاه ها هستن و فرقی نمی کنه کجا روشون اسلحه بکشی هر جا زیاد باشن میوفتن جونت اما حرف شما کاملا تایید میشه در محله های فقیر نشین اونا زیادن.
درضمن تا حالا از کنار خونه های همسایه هاتون رد شدین؟صدای گریه بچه میاد.:31:
یکی هم اینکه پیشنهاد می کنم تو شهر یکی از این کاکاسیاه هارو بگیرید و باهاش مرین بکس کنین:31:خیلی عالی مبارزه میکنه.
بچه ها! این یکیو دیگه ندیده بودین! رشوه به مرکز پلیس (رییس پلیس)
تازمانی که 2 ستاره هستین و عکس دستبند اونجاست میتونید به خود پلیسها رشوه بدید!
اما زمانی که 3 یا 4 ستاره هستید و عکس تفنگ اونجاست، پلیسها بی سوال بهتون شلیک میکنند! چه برسه به اینکه قیافتونم دیده باشن! زمانی که قیا فتونو دیدن همونطور که خودتون میدونین، موتونید با عوض کردن لباس وانتد رو از بین ببرید! اما اومدیمو لباس فروشی دم دست نبود ! اون موقع میتونید با پیدا کردن یک فروند تلفن به مرکز پلیس زنگ بزنید و با دادن 500 تا رشوه بهشون ازشون بخواید شرایطو در مقابل پولی که بهشون میدین آروم کنن! اون موقع مرکز هم دستور میده که به این شهروند محترم کاری نداشته باشید!!!
باحاله! نه؟ :31:
دیگه صبرم داره تموم میشه ! 500 مگ اول دانلود شده !!!! دارم 420 مگ بعدی رو دانلود میکنم...
آقا جواب مارو ندادین که !؟ بدون استیم هم میشه بازی کرد ؟! اگه نه لینکشو بدین !
همه چبز از نسخه دمو مافیا :نقل قول:
دوستان هر کس هر چیزی از این نسخه می خواد بیاد اینجا (توضیحات کافی + ترینر +پچ و .... ) قبلا هم گفتم
کد:http://www.-----------.ir/forum/showthread.php?t=286
:11::11::11:
توی این بازی چطوری میشه زور گیری کرد؟نقل قول:
من که هر چی سعی کردم نشد
یادم بازی GodFather 2 هر چقدر هم نقص داشت توی زور گیری خیلی خوب بود
اینجا باید چکار کرد برای زورگیری همینطوری برم بزنم توی گوش یارو؟ یا کار خاضی باید انجام داد؟
ممنون
زورگیری که نمی شه گفت.دستبرد به مغازه ها درستش هست.نقل قول:
هیچی میزنی تو گوش مغازه دار بعد صندوق رو میزنی.البته این روش درمورد اسلحه فروشی ناکارامد هست.یعنی اگه بزنی تو گوشش اونم یا شاتگان تو رو می خوابونه زمین.:31:پس باید از تفنگ استفاده کنی.
آقا یکی بگه بالاخره نسخه اصلی که تو راهه چند تا DVD هستش ؟؟؟
نه اتفاقا.تو اسلحه فروشی به هیچ عنوان اسلحه نکشید.پیرمرده قاطیه با یه شلیک به دیارباقی میفرستتون!نقل قول:
تو اسلحه فروشی بدون اسحله دعوا کنید.خیلی راحت!
راستی تو جی تی ای وقتی یکی رو میکشتی پول ها شو بر میداشتی.تو این چرا میکشی پول مولی در کار نیست؟
یه سوال دیگه: بنزین زدن چه فایده ایی داره؟
قلط کرده مرتیکهنقل قول:
من اسلحه در آوردم اونم در آورد قبل از اینکه تکون بخوره مغزش رو پایشدم تو دیوار
در ضمن این خط این نشون -+
این بازی امتیاز بالای 8 نمیاره خیلی بیاره 8.5 مطمعن باشید
الان میدونم خیلیا شاکی میشید ولی اگه بازی 7 هم گرفت تعجب نکنید
این بازی خیلی امکاناتش باید بیشتر از این حرفها باشه
یه سری چیزهای پیش پا افتاده که اکثر بازی ها دارند توی این بازی نیست
چند تا مثال:
از داخل ماشین نمیشه تیر اندازی کرد
یقه مردم رو نمیشه گرفت و باهاشون حرف زد و تهدیدشون کرد انگار نه انگار بازی مافیاییه
کسی رو نمیشه گروگان گرفت
روی صندلی نمیشه نشست
غذاهاش با یک گاز تموم میشند
همون زور گیری که بحثش بود به صورت اساسی نمیشه انجام داد
وقتی به طرف مردم اصلحه میگیری انگار دارند یابو آب میدند حتما باید شلیک کنی تا بترسند
وقتی به ماشین ها میمالی رنگ ماشین اصلا عوض نمیشه حتما باید یه ضربه سفت بخوره
خلاصه خیلی چیزها کم داره خیلی چیزها مشکل داره
فکر میکنید اون منتقدی که میشینه بازی رو نقد میکنه چیا براش مهمه
این چیزهایی که من گفتم همه رو از این بازی انتضار داشتم
البته بازی خیلی نکته های مثبتی هم داره که قبلا در موردش هم من و هم شما بحث کردیم
ممنون
عزیزم! بنزین ماده اصلی برای احتراقه توی موتور ماشینه،:که با ترکیب با هوا و احتراق نیروی لازم برای چرخش پیستونها در داخل سیلندر و در نتیجه باعث به حرکت در آمدن ماشین میشه!!!!نقل قول:
:10:
باهات موافقم! منم یه نقد راجع به رانندگیش نوشتم که خیلی نا امید کنندست...نقل قول:
اما به نظرم داستان بازی به ما این فرصتو نده که بخوایم بیایم ملتو تهدید کنیمو وایسیم وقتی اسلحه میکشیم عکس العمل نشون بدن!
اما به نظرم 2K با انتشار دموی این بازی پلیر هارو حساس کرد! چون وقتی موضوع و مرحله ای برای گذروندن نباشه، منه پلیر میرمو به چیزای دیگه بازی گیر میدمو مردم بیگناهو میکشم!...
اون دفعه هم پرسیدم کسی جواب نداد! هدف از ارائه نسخه دمو درست 10 روز قبل از انتشار بازی چیه؟ که پلیر ها عیب و نقص ها رو بگن و کمپانی برطرفشون کنه؟ اگه اینه که تو 10 روز هیچ کاری نمیتونن بکنن؟!؟!؟!!
یکی دیگه از ویژگی هاش اینه که وقتی تو سطح شهر داری با اسلحه میچرخی و پلیس بهت گیر داد میتونی بهش مجوز حمل اسلحه تقلبی نشون بدی .امتحان کردی؟نقل قول:
سرعت مجاز ماشین چنده؟:19:
من ندارم دمو رو:41::41:
جدی؟ مجوزو از کجاش در میاره؟ منظورم اینه که با چه دکمه ای بزنیم مجوز تقلبی نشون میده؟نقل قول:
خوب اینا که مافیان چرا برا اسلحه هاشون مجوز واقعی نمیگیرن جای تقلبی!؟ ممکنه پلیس متوجه بشه تقلبیه؟!
سرعت مجاز مثل مافیا 1 همون 40 تاست!
:41::41::41: 40 تا؟بابا با اون سرعت نمیشه اصلا رانندگی کرد.شورشو در اوارده حداقل باید میشد 60 :41:نقل قول:
من تو پیشنمایش ign خوندم.نگفته بود با چه دکمه ای و یا نگفته بود امکان داره پلیس بفهمه یا نه که تقلبیه.شاید باید چند تا مرحله تو بازی اصلی بری تا این قابلیت ازاد شه.و توی دمو نزاشتن.
مجوز حمل اسلحه رو پلیس میده و پلیس و مافیا در ظاهر با هم دشمنن.بیاد به دشمنش مجوز حمل اسلحه بده؟:31:
بابا این دمو هست چرا جدی گرفتینش ؟! به قول دوستمون بازی فول انقدر داستانش جذابه که به اینچیزا دیگه کاری نداریم ! تازه نسخه
دمو 15 دقیقه هست ! نه یه هفته ! مشکل از ماست که یه دمو دانلود کردیم انتظار داریم کله مخلفات بازی توش باشه !!!!
بهتره یکم واقع بین باشیم چون گشت گذارش هم خوبه ! زیاد به جزئیات توجه کردین !
ولی یه کم حق دارین ، خیلی چیز ها نادیده گرفته شده ! امیدوارم توی این چند روز حل بشه (چه خواسته ها !!! :31:)
حل شدنش بعیده ولی شاید دمو رو دادن که ایرادات رو ببینن و شاید تو یه پچ بعد از اومدن بازی ایراداشو درست کنن که البته خیلی کار جالبی نیست.نقل قول:
نقل قول:
نه غیر ممکنه بیشترین فروش ماله زمان انتشاره بخواد این کارو کنه اون عده ای که میخرند ناراضیند و درنتیجه مشتری های بعدیش کم میشه دمو یه جور تبلیغ و معرفی بود زمان دقیق بازی هم منتشر شده و فرصتی واسه درست کردن ایراد های احتمالی نیست واینو بدونید هزاران نفر ماهها نشستند و تیکه تیکشو بازی کردند تا ایرادا به دست بیاد
کاش منم یکی از اون هزاران نفر بودم
بله ولی اصلا تبلیغ خوبی نبود.نقل قول:
به هر حال عرضه دمو این مشکلات رو هم داره و بهترین کاری که می تونن بکنن اینه که قول یه پچ رو به خریدار ها بدن.
به شما پیشنهاد می کنم آرزو نکنید چون کار جالبی نیست که یه سری بازی پر از اشکال کنید و اعصاب خودتون رو خورد کنید.
آقا یکی بگه بالاخره نسخه اصلی که تو راهه چند تا DVD هستش ؟؟؟
من دیدممثل شما 1 نفر هم این سوال را پرسیده بود واقع باعث تعجبه آخه این چه سوالی که می پرسید وقتی هنوز بازی منتشر نشده کسی چه می دونه بازی ممکنه توی چند تا DVD منتشر بشهنقل قول:
لطفا سوال های بچگونه نپرسید
=============
به احتمال زیباد 2 دی وی دی یا 3 تا میشه (البته ممکنه بعضی ها برای سود بیشتر تعداد را الاکی بالا ببرن)
آخه تا بازی منتشر نشه که مشخص نیست
ولی احتمال 85% 2 تا دی وی دی هست و 15% 3 دی وی دی
واقعا این بازی مافیا از نظر جزییات توو بازی چند سال از بازی های دیگه جلوتره
بازم به صحبت بالا ! شما انتظار بازی فول رو دارید ! شما از کجا میدونید که اصلا امکان داره مشکلات تو بازی اصلی باشه ؟!نقل قول:
حل شدنش بعیده ولی شاید دمو رو دادن که ایرادات رو ببینن و شاید تو یه پچ بعد از اومدن بازی ایراداشو درست کنن که البته خیلی کار جالبی نیست.
اصلا مشکلات بازی چی بود ؟! من مشکلی ندیدم ! مشکل اصلی ما اینه که بیش از حد داریم از یک دمو (که اسمش روشه) استفاده میکنیم !
هنوز بازی فول مونده ! چرا انقدر هرس می خورین !؟ آیا واقعا مالیده شدن ماشین یا نشستن روی صندلی مشکلاتی هست که بازی دارد ؟!
در مورد مالیده شدن ماشین با اجسام دیگه تو ماله من که وجود داره.خیلی هم زیبا وجود داره.با کوچیک ترین برخورد دقیقا همون جای بر خورد خط یا خراش میفته.
ولی بزرگترین مشکلی که من میبینم اینه که تو ماشین از اسلحه نمیشه استفاده کرد.ومشکل دیگه ایی که منو خیلی اذیت میکنه اینکه وقتی سوار ماشین میشه فقط و فقط به همون صورتی که سوار شده پیدامیشه.یعنی نه با ترمز شدید بیرون می افته و نه در حال سرعت نمیتونه از ماشین بپره.
نمیدونم اینا مشکل به حساب میان یا نه ولی به نظر من واسه یه بازی اپن ورلد لازمه.مثل جی تی ای آی وی
نقل قول:
پس عزیزم شما چه انتظاری از دمو داری؟دمو وقتی 10 روز قبل از بازی اصلی پخش میشه قدرت اصلی بازی رو به نمایش میزاره. و به نوعی به بازی کننده ها میگه که مثلا بازی قراراه اینطوری باشه.متاسفانه شما فقط داری طرفداری میکنی و مشکلات بازی رو نادیده میگیری. دمو وسیله ای برای تبلیغه و مطمئن باش ایرادات بازی رو تو همین دمو باید گرفت.چون به قول دوستان وقتی بازی کامل بیاد شاید همه ترجیح مراحل رو رد کنند تا اینکه ایرادات بازی رو بگیرند.
شما مطمئن باش تمام امکاناتی که همین الان تو دمو داری رو تو بازی اصلی بعد از رد کردن شاید 10 ماموریت بدست میاری.پس الان تو دمو همه قدرت بازی قراراه به نمایش بیاد.خودت فکر کن وقتی تو دمو با این چند مشکل بر میخوریم پس تو بازی اصلی با چه ایراداتی مواجه میشیم؟ باید قبول کرد اگر مافیا برای همون 2 سال پیش یا حتی پارسال میمود بهتر بود و میتونست بازی سال شه ولی امکاناتش نسبت به الان کمتره و در ضمن در سالی داره پخش میشه که بازی های زیبایی پخش شده یا قراره بشه.امسال red dead redemption اومد و دهن هر نقد کننده ای رو بست. اگر بخوایم سبکی مقایسه کنیم حتی فکر نکنم مافیا به شاهکار راک استار برسه.
در ضمن دوستان میگن که بازی بیشتر به gta تبدیل شده. در صورتی که سازنده بازی میگفت ما بازیمون مثل gta نیست و مثل alan wake ساخته شده.
یک مساله دیگه نباید مشکلات بازی رو بخاطر یک خوبی نادیده گرفت.همه دوستان میگن چون داستان قویه پس بیخیال باقی مشکلات.بازی خوب باید همه چیزش عالی باشه.
امیدوارم مافیا بتونه طرفداراش و البته باقی گیمر هارو راضی کنه.:46:
متاسفانه خیلی ها با دیدن یک دموی قابل بازی همه چیز رو از یاد میبرند و فقط تو دو صفحه این تاپیک حدود 200 بار با حالت ها متفاوت از این بازی یا ایراد گرفتن یا که حرفهای دیگه زدن.عزیزان باور کنید این یک دمو هست...واقعا جای تعجب داره که میگین امکانات کم هسته به نظر شما ها کم هسته؟یک مقایسه از یک بازی هم سبک ولی متفاوت از این بازی... شما ها که میگید این بازی در حد جی تی ای IV نیست یا میگین که ایا مثل اون میشه یا نه!
از لحاظ امکانات یه مقایسه بکنید ایا شما به یخچال دسترسی داشتید که هر چیزی بخورید و یا به طور واقعی از تعدادشون کم بشه؟وقتی که یه چیز از تو یخچال بردارید و با دقت نگاه کنید متوجه این داستان میشوید.
این یک نمونه بود بقیه رو هم خودتون بهتر میدونید.البته این مقایسه بدترین مقایسه ممکن هست این بازی رو باید با هم ردیف خودش مقایسه کردش مثل God Father که اینجور بازی ها ساختنش عرضه و سرمایه میخواد و یک ایده هایی که هر شرکتی نداره حالا اون شرکت میخواد راک استار یا هر شرکت دیگه ای باشه.یه مثال خوب براتون میزنم...عقاب با گنجشک هر دو پرنده اند ولی ایا این دو در یک ردیف قرار دارند؟امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
داستان زیبای بازی که جای خود داره که سناریو بازی بیش از 800 صفحه هسته خودش دیگه داره میگه با چه جور داستانی طرف هستیم.اگر دمو های مربوط به بازی رو قبلا دیده بودید همچین حرف هایی رو نمیزدید تغییر فصل تو بازی یکی از زیبایی های بازی هسته و شب های شهر Empire city رو باید ببینید و بعد قضاوت کنید به خصوص در هوای برفی که این زیبایی رو دو چندان میکنه در شهر ازاد نیستید تا ببینید که چقدر فوقالعاده هسته.
من نمیدونم به چی این بازی باید گیر داد که شما میگید البته در مواردی حق میدم و قبول هم دارم ولی دیگه در اون حد نیست تازه این هم در دموی قابل بازی که محدودیت های فراوان داره ایا میدونستید که شما تو این دمو فقط به 10 درصد امکانات بازی دسترسی دارید؟پس حالا منتظر 90 درصد بقیه باشید و ببینید که کمبودی تو بازی نیست.
kilzone2 جان ما هم نگفتیم که بازی هیچ امکانات و یا هیچ نو آوری ندارهنقل قول:
اتفاقا خیلی امکانات جدید عالی داره که خودم چند صفحه قبل به همه خوبی هایی که توی بازی متوجه شدم اشاره کردم
ولی الان بحث سر اشکالات و کم کاریهای بازی هست. که اگه به اونها توجه میشد این بازی شاهکار سال میشد
مثلا من که گفتم روی صندلی نمیشینه شاید یکی بگه به چه درد میخوره؟ خوب من میگم برای مخفی شدن از دست مامور ها فقط بریم لای بوته ها قایم شیم؟ اگه با وجود این همه نیمکت توی شهر میشد برای مخفی شدن یا حد اقل رد گم کردن روی صندلی نشست چقدر این بازی جذاب تر میشد؟
یا مثلا اگه میتونستیم از توی بازی تیر اندازی کنیم چقدر فرار کردن با ماشین جالب تر میشد
یا اگه میتونستیم مردم یا حتی خود پلیس رو گروگان بگیریم چقدر توی درگیریها بهمون حال میداد؟
بازی که فقط داستانش نیست اگه بخوایم داستان رو فقط اهمیت بدیم خوب میریم کتاب میخونیم
من خودم بی صبرانه منتظرم بازی بیاد و شدیدا توی کفش هستم فقط میگم خیلی کم کاری کرده 2K
و البته مطمعن باش هیچ کدوم از ایراداتی که نام بردم توی نسخه فول حل نخواهد شد
سلام به همگی ...
تریلر جدید جوابهای جیمز کوزانسکی به سوالات گیم اسپات در مورد ویژگیهای بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت بالا (51 مگ)
کیفیت متوسط (39 مگ)کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/2010/08/169_mafia_2_questionarium_au_vp_081610_2000.mp4?rs=150&e=1282343611&h=2516780e34e123f4e2de332d12dd0e05&file=169_mafia_2_questionarium_au_vp_081610_2000.mp4
کیفیت پایین (10 مگ)کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/2010/08/169_mafia_2_questionarium_au_vp_081610_lr.mpg?rs=150&e=1282343611&h=7cb007abaacaef6e485b22c6201b5a80&file=169_mafia_2_questionarium_au_vp_081610_lr.mpg
کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/2010/08/169_mafia_2_questionarium_au_vp_081610.ipod.mp4?rs=150&e=1282343611&h=6996f3b09d6ab967292564219232adb3&file=169_mafia_2_questionarium_au_vp_081610.ipod.mp4
دوست عزیزم ! اینکه بازی از نظر گرافیک خیلی بالا تر از gta هست که کاملا مشخص ! با اون همه فیزیک شما وقتی بازی فولنقل قول:
پس عزیزم شما چه انتظاری از دمو داری؟دمو وقتی 10 روز قبل از بازی اصلی پخش میشه قدرت اصلی بازی رو به نمایش میزاره. و به نوعی به بازی کننده ها میگه که مثلا بازی قراراه اینطوری باشه.متاسفانه شما فقط داری طرفداری میکنی و مشکلات بازی رو نادیده میگیری. دمو وسیله ای برای تبلیغه و مطمئن باش ایرادات بازی رو تو همین دمو باید گرفت.چون به قول دوستان وقتی بازی کامل بیاد شاید همه ترجیح مراحل رو رد کنند تا اینکه ایرادات بازی رو بگیرند.
شما مطمئن باش تمام امکاناتی که همین الان تو دمو داری رو تو بازی اصلی بعد از رد کردن شاید 10 ماموریت بدست میاری.پس الان تو دمو همه قدرت بازی قراراه به نمایش بیاد.خودت فکر کن وقتی تو دمو با این چند مشکل بر میخوریم پس تو بازی اصلی با چه ایراداتی مواجه میشیم؟ باید قبول کرد اگر مافیا برای همون 2 سال پیش یا حتی پارسال میمود بهتر بود و میتونست بازی سال شه ولی امکاناتش نسبت به الان کمتره و در ضمن در سالی داره پخش میشه که بازی های زیبایی پخش شده یا قراره بشه.امسال red dead redemption اومد و دهن هر نقد کننده ای رو بست. اگر بخوایم سبکی مقایسه کنیم حتی فکر نکنم مافیا به شاهکار راک استار برسه.
در ضمن دوستان میگن که بازی بیشتر به gta تبدیل شده. در صورتی که سازنده بازی میگفت ما بازیمون مثل gta نیست و مثل alan wake ساخته شده.
یک مساله دیگه نباید مشکلات بازی رو بخاطر یک خوبی نادیده گرفت.همه دوستان میگن چون داستان قویه پس بیخیال باقی مشکلات.بازی خوب باید همه چیزش عالی باشه.
امیدوارم مافیا بتونه طرفداراش و البته باقی گیمر هارو راضی کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت برسه (خیلی ببخشیدا) اما کف میکنی ! این همه تریلر دیدیم بابا ! بعدشم دمو یک وسیله تبلیغاتی 15 دقیقه ای بود نه یه
هفته ای اگه میخواستن شما و امسال شما 1 هفته با دمو باز یکنین حتما قابلیت هاشو بهتر میکردن ! بله عزیزم ! من طرفداری
میکنم چون ارزششو داره ! واقعا حیف ! نکات مثبت بازی سر به فلک میکشه بعد شما دارین سر یه دموی 15 دقیقه ای بحث
میکنید ؟! بله ! من 15 دقیقه بازی کردم و در حد همون 15 دقیقه عالی بود ! اصلا بهترین بازی دنیا بود ! دیگه هم سراغش نرفتم
چون ارزشش رو نداره انقدر پدر دمو رو در بیارید ، با کلی پچ و ترینر فریز تایم کنید بازی کنید ! عزیزم حدف اصلی نشان دادن یک
ماموریت جانبی که باید fat man رو بکشیم بوده نه اینکه 2 روز تو کله شهر بریم هر مشکلی که بود رو کلید کنیم واسه همینم مافیا 2
بدرد نمیخوره ! نویسنده داستان بازی از پایان مافیا 1 داره روی این داستان کار میکنه ! دیگه خودت حساب کن بازی در چه سطحی خواهد بود ... !
در ضمن من خودم عاشق red dead redemption و grand theft auto هستم و مطمئنم نسخه های بعدی بازی خیلی خیلی بهتر از مافیا 2 و شماره قبلشون میشه !
حالا هی بگو دمو برای نشان دادن قدرت بازیست ! اینو که همه میدونن ! به نظر من که عالی بود ، مشکلاتی هم که داشت (مثل باگ های جی تی ای ) قابل جبران هستند با یه پچ !
در هر صورت خیلی ببخشید که من لحنم زیاد خوب نبود ولی سعی کنیم از این به بعد انقدر کار گروهی سازنده ها که روش زحمت کشیدن رو زیر سوال نبریم ! بهتر تا نسخه فول بازی صبر کنیم.
50% جذابیت یک بازی رو داستانش تشکیل میده ! چون اگه بی هدف باشی چه فایده ای داره !؟ عزیزم اگه بازی داستانش خوبنقل قول:
kilzone2 جان ما هم نگفتیم که بازی هیچ امکانات و یا هیچ نو آوری نداره
اتفاقا خیلی امکانات جدید عالی داره که خودم چند صفحه قبل به همه خوبی هایی که توی بازی متوجه شدم اشاره کردم
ولی الان بحث سر اشکالات و کم کاریهای بازی هست. که اگه به اونها توجه میشد این بازی شاهکار سال میشد
مثلا من که گفتم روی صندلی نمیشینه شاید یکی بگه به چه درد میخوره؟ خوب من میگم برای مخفی شدن از دست مامور ها فقط بریم لای بوته ها قایم شیم؟ اگه با وجود این همه نیمکت توی شهر میشد برای مخفی شدن یا حد اقل رد گم کردن روی صندلی نشست چقدر این بازی جذاب تر میشد؟
یا مثلا اگه میتونستیم از توی بازی تیر اندازی کنیم چقدر فرار کردن با ماشین جالب تر میشد
یا اگه میتونستیم مردم یا حتی خود پلیس رو گروگان بگیریم چقدر توی درگیریها بهمون حال میداد؟
بازی که فقط داستانش نیست اگه بخوایم داستان رو فقط اهمیت بدیم خوب میریم کتاب میخونیم
من خودم بی صبرانه منتظرم بازی بیاد و شدیدا توی کفش هستم فقط میگم خیلی کم کاری کرده 2K
و البته مطمعن باش هیچ کدوم از ایراداتی که نام بردم توی نسخه فول حل نخواهد شد
نباشه یعنی آشغاله ! مثل Saints row 2 (که گرافیک بدی هم داشت) ولی قابلیت گروگان گیری داشت ! جذاب بود !؟ نه خیر !
بسیار مذخرف بود ! خود Gta iv هم چنین امکاناتی نداره ! شما دلت میخواد Assassin's creed و gta و SR 2 رو با هم قاطی شه !
! این نمیشه هر بازی قابلیت مخصوص به خودشو داره ! شما نمیتونی همچین چیزی رو به عنوان مشکل تلقی کنی ! اینطوری
باشه چون تو gta iv نمیشد گروگان گیری کرد این بازی اصلا خوب نبود ! این اصلا منتقی هست !؟ یا چون نمیشه تو gta iv رو
صندلی های پارک بشینیم بازی سال نشد (پس چرا این همه نمرات خوب کسب کرده !؟)
آقا من یه سوال دارم به نظر شما این بازی دوبله فارسیش هم میاد بیرون ؟ چون فارسیش یه حال دیگه داره ؟ مثل مافیا 1؟؟؟؟
سلام به دوستان مافیایی کسی یادش هست نسخه اول بازی رو چه شرکتی ساخت آخه با این صحبتهایی که دوستان کردن مثل اینکه نسبت به نسخه قبل پسرفت کردهتو شماره یکش که میشد از داخل ماشین تیراندازی کرد حتی این قابلیت از GTA III که اون زمان اومده بود بهتر کار شده بود. (توی جی تی ای فقط میتونستی سمت چپ و راستت رو تیراندازی کنی با دو دکمه Q و E بدون نشونه گیری با موس درصورتی که مافیا 1 میتونستی نشونه گیری کنی) اما الان بعد از 8 سال . . . نمیتونی!
شاید می خواستن به تقلید از gta تیر اندازی از توی ماشین رو به عنوان مهارت بزارن با این فرق که اول کار کلا نمی تونید از توی ماشین تیراندازی کنید.نقل قول:
کدوم GTA اینطوری بود؟نقل قول:
من فکر میکنم یادشون رفته بذارن:27:
san andreas که وقتی مهارتتون بالا می رفت می تونستید هدف گیری دقیقی داشته باشید.نقل قول:
بعید میدونم چون تو San andreas از همون اولم میشد تیراندازی کردنقل قول:
در هر صورت امیدوارم ناامیدمون نکنه چون 8 سال انتظار کم نیست