اي بابا چرا تاپيک رو تار عنکبوت زده کسي نيست ؟
نا سلامتي فردا بازي مهمي داريما
اي بابا چرا تاپيک رو تار عنکبوت زده کسي نيست ؟
نا سلامتي فردا بازي مهمي داريما
این پیروزی رو به همه یونایتدی ها تبریک میگم
اما عجججججججججججججججب گلی زد رونالدو
فینال رو تبریک میگم !
آرسنال خندس ! 7 8 تا میخوره !
تبریکات ویژه به سر آلکس فرگوسن
تبریک!
آرسنال 3-0 برده.
حداقل مقتدرتر از منچستر.
چه گلی زد این رونالدو امشب!!!
وحید راست میگه
فینال مبارک
تبریک میگم این برد رو
اما این بربا اعصابمونو خرد کرد خودشو این بازی کردنش ... چرا توز رو نذاشت تو بازی!!!
تبریک میگم دوستان
برد خوبی بود
عجب گلی زد این رونالدو هنوز در کفیم !
ایول به فرگوسن و ایول به منچستر که همه تو روزهای سخت بهترین نتیجه و عملکرد دارن
رونالدو هم که ترکوند
بازی هفته آینده منچستر چه روزی و با چه تیمی هستش؟
تلاش یونایتد برای جذب بوفون
به نظر می رسد که سنگربان تیم ملی ایتالیا ممکن است جانشین آتی دروازه بان هلندی اولدترافورد باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: روزنامه دیلی میل انگلستان مطلبی را به چاپ رسانده که به تمایل فراوان سران منچستر برای به خدمت گرفتن جی جی بوفون اشاره کرده است. این در حالی است که در ژانویه گذشته، شایعات فراوانی در مورد احتمال پیوستن بوفون به منچسترسیتی به گوش می رسید.
در این میان، سیلوانو مارتینا، مدیربرنامه های این ستاره 31 ساله در صحبتهایی اعلام کرده که بوفون علاقه دارد تا به فوتبال انگلستان بپیوندد. ستاره سابق باشگاه پارما ،درسال 2001 با قراردادی 33.8 میلیون یورویی به ورزشگاه الیمپیکو پیوست که بدین ترتیب عنوان گران قیمت ترین دروازه بان تاریخ دنیا را به خود اختصاص داد.
یکشنبه با اورتون-نیمه نهایی جام حذفی- ورزشگاه ومبلینقل قول:
بازی هفته آینده منچستر چه روزی و با چه تیمی هستش؟
اگه بوفون بیاد که فوق العاده میشه
ولی بعیده چون بوفون به یوونتوس خیلی متعصبه و وقتی یوونتوس رفت لیگ 2 با اینکه خیلی پیشنهاد داشت ولی از یووه نرفت
تبريک
..
من هنوز تو کف گل رونالدو هستم!!! منچستر دوباره تو جام باشگاها قهرمان میشه
بوفون دروازهبانه خوبیه اگه بیاد برای منچستر بهتره ولی فندرسار هم دروازهبانه فوقالعادهایی
من شک ندارم امسال هم منچستر قهرمان "چمپیونز لیگ" میشه.
اما در لیگ برتر با وجود "لیورپول اوج گرفته" هنوز زوده که قهرمانی رو از آن منچستر بدونیم.
فان در سار تا کی تو منچستر می مونه؟
حداقل یه فصل دیگه هم هست:46:نقل قول:
رونالدو: منچستر،انتخاب مناسب من
ستاره پرتغالی باشگاه انگلیسی بار دیگر از تمایل فراوانی برای ماندن در اولدترافورد سخن به میان آورده و شایعاتی مبنی بر پیوستنش به برنابئو را تکذیب نموده است .
سایت گل: روز گذشته رسانه های خبری اسپانیا و انگلیس از احتمال پیوستن رونالدو به رئال خبر می دادند و اعلام کردند که ماجرای انتقال کریس به برنابئو همچنان در حال پیگیری است ولی در این میان، ستاره پرتغالی در صحبتهایی اعلام کرده که نه تنها در منچستر یونایتد ، بلکه در لیگ برتر احساس خوبی دارد.
او در گفت و گو با برنامه ‘Friday Football Show’ گفت:« در حال حاضر از حضور در منچستر خوشحالم و معتقدم که در تیم درستی قرار گرفته ام.من از بازی در منچستر لذت می برم و می خواهم همراه با این تیم جوایز بیشتری را کسب کنم. می دانم که بسیار سخت است ولی ما تصمیم داریم 5 عنوان قهرمانی در این فصل رابه دست آوریم و برای رسیدن به این هدف تلاش می کنیم.» بسیاری بر این باورند که برخورد نامناسب و عدم حمایت از سوی داوران در لیگ برتر ممکن است منجر به جدایی کریس از منچستر و پیوستنش به فوتبال اسپانیا شود ولی رونالدو در صحبتهایش فوتبال جزیره را مورد تحسین قرار داده است:« این اصلا اتفاقی نیست که سه تیم انگلیسی به مرحله نیمه نهای لیگ قهرمانان اروپا راه بیابند.به نظر من به این دلیل است که لیگ برتر، رقابتی ترین و سخت ترین لیگ است واز سوی دیگر بهترین بازیکنان را در اختیار دارد.»
نظرتون راجع به اینکه فینال امسالucl هم منچستر-چلسی باشه،چیه؟من دوست دارم یه همچین فینالی رو!
غیبت رونی مقابل اورتون؟
وین رونی مهاجم ملی پوش منچستریونایتد با مصدومیت از ناحیه مچ پا دست و پنجه نرم می کند...
سایت گل : وین رونی مهاجم ملی پوش منچستریونایتد احتمال دارد به دلیل مصدومیت نتواند تیمش را در بازی فردا مقابل اورتون در مرحله نیمه نهایی جام حذفی انگلیس همراهی کند.ظاهرا او اکنون با مصدومیتی از ناحیه مچ پا دست وپنجه نرم می کند اما شدت این مصدومیت هنوز مشخص نیست.
به نظر می رسد فدریکو ماکدا مهاجم 17 ساله یونایتد که در بازی های اخیر سرخ پوشان مقابل استون ویلا و ساندرلند گلزنی کرده جانشین رونی مصدوم در بازی فردا شود.این موضوع حرف های اخیر فرگوسن در مورد این که در بازی های آینده به بازیکنانش استراحت می دهد را تایید می کند
.فرگوسن روز گذشته اعلام کرده بود :"وقتی در بازی یکشنبه مقابل اورتون به میدان برویم هواداران تیم ممکن است به این که من بازیکنان اصلی تیم را استراحت داده ام انتقاد کنند.ما بازی های بسیار مهمی در پیش داریم و من باید تغییراتی در تیم ایجاد کنم.هواداران می خواهند ما همیشه با تمام مهره های خود به میدان برویم اما این غیر ممکن است."
یعنی رونی امشب بازی نمیکنه؟
اشکال نداره ...ماچدا که هست
به امید برد در بازی امشب
متاسفانه منچستر نتونست به فینال جام حذفی راه پیدا کنه.:37::37::37::37::37::37::37:
Manchester United 0-0 Everton (After Extra Time), But Everton won 4-2 on penalties
چه قدر بد شد
حيف
بازي رو نديدم ولي اميدوارم ترسو بازي نکرده باشيم اون هم با يه مهاجم هميشگي !
با تیم دوم رفته بودن تو زمین . ترسو چیه ؟
رونالدو تو لیست 18 نفره هم نبود. همینطور رونی .
فاستر تو دروازه بود. دروازه بان دوم هم کوژاک بود !
ماچدا و توز مهاج اصلیا بودن
برباتف دقیقه 91 اومد تو زمین !
فابیو و درن گیبسون از بچه های تیم بودن به همراه فاستر و ماچدا !
===
عجیب بود با این ترکیب ولی. میخاست تیم خسته نشه
حیف شد دوستان
از برباتوف و فردینانت بعید بود !
نقل قول:
وحيد خوب چرا ميزني
گفتم که نديدم بازي رو : اون موقعي هم که پست دادم ترکيب رو نديده بودم
دم آقای آرشاوین گرم ، اما امیدوارم مقابل منچستر اینطوری باز نکنه !!!!
آرشاوین تو اروپا نمیتونه بازی کنه
هر چند بود و نبودش فرقی نمی کرد چون خیلی خیلی از آرسنال قویتریم
اختلاف قراره به 6 برسه !
انشالله میرسه .... ناراحت قهرمانی تو لیگ برتر دیگه نیستم
انشالله لیگ قهرمانان هم مال خودمونه....
ارسنال و ارشاوین تو خواب ببینن که منچستر رو شکست بدن.با تساوی لیورپول به احتمال زیاد قهرمان لیگ هستیم
اول پیروزی منچستر رو بر پورتسوث و یه جورایی قهرمانی زود هنگام رو تبریک میگم !نقل قول:
با یه بازی کمتر منچستر 3 امتیاز بیشتر از لیورپول داره.
===
آرشاوین هم نمیتونه تو اروپا واسه آرسنال بازی کنه ( فکر کنم )
اگه هم بازی کنه ما که لیورپول نیستیم که 4 تا گل ازش بخوریم:27:نقل قول:
جلوی منچستر هیچ کاری نمیتونه بکن
به نقل از سایت گل:
منچستر میخواد کاکا رو بخره و البته رونالدو رو رد کنه
و خود کاکا هم خیلی دوست داره بیاد منچستر
اگر کاکا بیاد منچستر که خیلی خوب میشه ولی حیف میشه که رونالدو از منچستر بره
نه بابا بزار بره (با اینکه خیلی دوسش دارم!!)
کاکا بیاد بهتره!!!
اینم که میخواد بره >>>توز
توز بهتر از بربا بازی میکنه نمیدونم چرا بازیش نمیده!!!!!!
رونالدو اول و آخرش از منچستر میره و هر سال هم کلی حاشیه ایجاد می کنه رفتنش به رئال
کلا رئال همیشه محتاج بازیکنای فرگوسن بوده و همه هم تو اوج آمادگی میگیره و بعدش نیمکت نشین تحویلشون میده!!!!!!
امیدوارم امسال فرگوسن دنبال ریبری باشه چون واقعا بازیکن فوق العاده ای هستش
بازی 2-0 باخته تا اینجا 5-2 به نفع منچستره !
جالبه همه گلهای منچستر تو نیمه دوم زده شده.
Ronaldo, Cristiano (pen) - 57'
Rooney, Wayne (Tevez, Carlos) - 67'
Ronaldo, Cristiano (Rooney, Wayne) - 68'
Rooney, Wayne (Ronaldo, Cristiano) - 71'
Berbatov, Dimitar - 79 '
ایـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــنه ...
عجب بازی بود ، اصلا نفهمیدم نیمه دوم کی تموم شد
همون بهتر که نیمه اول رو ندیدیم !
وقتی نتیجه نیمه اول دیدم گفتم تیم باخت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی نیمه دوم ترکوندن مخصوصا رونی و رونالدو واقعا فرگوسن بی ظیره
با این نتیجه تقریبا قهرمانی مسجله.
33 بازی 77 امتیاز
لیورپول : 74 از 34 بازی