LOCALHOST
The page cannot be displayed
باز نمیشه.چرا؟
از نو جوملا رو باید نصب کنم؟
Printable View
LOCALHOST
The page cannot be displayed
باز نمیشه.چرا؟
از نو جوملا رو باید نصب کنم؟
باید apache یا iis رو نصب داشته باشید
یه مثلا برنامه هایی مثله wamp یا easyphp
نقل قول:
دوست عزیز اگر easyphp نصب کردی :
۱- کانکشن اینترنت و قطع کن
۲- روی ایکون easyphp برو رایت کلیک کن بعد restart کن چند ثانیه بعد در browser ادرس و بزن میره چند تا پست قبل نوشته شده چی باید بزنی
به جای name تو نصب اوایه یه اسم برای databaseتعریف کردی اونو میتونی از پوشه wwwجایی که جوملا نصب کردی ببینهمون اسمو به جای name بزار
نقل قول:
اره هاست ویندوز گرونتره ..
نقل قول:
اره شما مقدار تفاوت قیمت رو میدی و لینوکس میگیری فکر کنم ..
اگر هم نشد که از اول یه هاست لینوکس میگیری ...
name اسم پوشه ای که جوملا رو توش نصب کردی ...نقل قول:
و باز هم سوال
دوستان فکر کنم همین جا خوندم در مورد سرور های لینوکس و ویندوز
میشه یه توضیح بدین چرا برای جوملا لینوکس بهتره و ایا اگر در اینده خواستم کلا از جوملا بزنم بیرون و سایتی که خودم درست کردم (البته من نه برنامه iweb) رو منتقل گنم با لینوکس بودن سرور دچار مشکل میشم یا نه؟
اگر توضیح بدین ممنون میشم
با تشکر
نقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم [ باید توی Css رنگشو تغییر بدید] و [چون به صورت عکسی نیست که تکرار بشه که بشه با تغییر اون عکس پس زمینه]
و در صورت امکان میشه بگین چه کدی مربوط به این قضیه میشه
با تشکر
نه دوست عزیز لینوکس خوبه ویندوزم خوبه برای یه چیز ..لینوکس php , و ویندوز asp-x ..نقل قول:
اگر asp مینویسی برو ویندوز بگر اگر php برو لینوکس بگیر ..
html , jsp و این چیزا رو همه ساپورت میکننند
نقل قول:
ببنید برخی مواقع برای پس زمینه قالب یه عکس کوچیک مثلا آبی رنگ رو جوری تنطیم میکنند تا چندین بار تکرا بشه تا صفحه کامل بشه اگر اینجوری بود باید بود اون عکس رو تغیر بدید ..
اما مثل این توی این قالبها اینطوری نیست و مثلا تنظیم شده که رنگ پس زمینه آبی باشه .. عکسی در کار نیست و باید کد های css رو تغییر داد ..
میگردم اگر پیدا کردم میزارم کدها رو براتون ...
ازت ممنون.اگه کانکشن قطع نشه راهی نیست؟ من باید مدام آنلاین باشم.سیستم من سرور کافی نت هست. راهی هست؟نقل قول:
راستی از نحوه اعمال تغییرات در قسمت مدیریت آموزش مناسبی ندیدم(نه ماژول ها و کامپوننت ها و ...) بلکه اولیه ترین چیزها مثلا چگونه یه نوشته رو به صفحه اصلی سایت منتقل کنیم و ....یه جا یکی از دوستان از من پرسید آیا از لوکال به هاست منتقل کردی من نوشتم فقط روی لوکال.اون تاپیک قفل شده منظور چی بوده؟
:11:
نیازی نیست که کانکشن اینترنت قطع باشه ! من که قطع نمیکنم البته من از wamp استفاده می کنم
در مورد مدیریت هر سؤالی داشتید همینجا بپرسید
همه چیز زیر سر kasper بود.
با وجود disable بودن اجازه باز شدن لوکال رو نمیداد تنها وقتی exit می کنم.به مدیریت دسترسی دارم.
متاسفم که سوالاتم خیلی اولیه هست ولی چون آموزش خاصی ندیدم شما رو به زحمت میندازم.
مثلا در قسمت اخبار یه مطلب نوشتم .یا یه تصویر چطور به سایت اصلی انتقال پیدا کنه؟
اره درسته برای کار کردن برنامه wamp و لوکال هیچ نیازی به قطع بودن کانکشن نیست ...
سلام..
من بلاخره با مسؤل هاستم به توافق رسیدم. حدود 17 ساعت پیش بهم میل زد که هاستم رو عوض کرده. منم چک کردم دیدم نمیتونم وارد هاست ویندوزم بشم. ولی بعد حدوداً 10 ساعت (7 ساعت پیش) دیدم دوباره مثل قبل میتونم وارد هاست ویندوزم بشم و هنوز هاست لینوکسم فعال نشده.. این طبیعیه یا اشتباهاً دوباره واسم هاست ویندوز ثبت کردن ؟ با همون یوزر و پسورد هاست قبلیم میتونم وارد بشم. حتی محتویات توش هم دست نخورده. مگه نباید این هاست ویندوزم رو پاک میکرد، بعد واسم هاست لینوکس میساخت ؟
یعنی امکانش هست که اشتباهاً دوباره واسم همون هاست قبلیمو فعال کرده باشه ؟
هاست شما چه پنلی داره؟cpanel ,plesk یا Helm؟ یا direct admin ؟نقل قول:
هاست قبلیم پنلش Plesk بود. ولی مشخصات هاست جدیدم رو که گرفتم و هنوز فعال نشده Cpanel هست..
من هنوز میتونم وارد پلن Plesk بشم. در صورتی که باید این پلن باطل میشد!
شاید با توجه به مشکلات بوجود اومده برای Cpanel از plesk استفاده میکنننقل قول:
باید خیلی خنگ باشن که دوباره همونو بسازن :13:
آخه واسه دسترسیم به بخش مدیریت هاستم (نمیدونم درست گفتم یا نه)، لینکی که بهم داده بودن Cpanel بود. اولش پنل Plesk م رو از کار انداخته بودن، ولی نمیدو نم چی شد که یهو دوباره فعال شد، با همون اطلاعات قبلی ! یعنی میشه اشتباهی دوباره هاست ویندوز واسم فعال کرده باشن ؟نقل قول:
یعنی میشه برای لینوکس از پلسک استفاده کنند ؟؟نقل قول:
آرهنقل قول:
حتی الان هم اسکریپتهای تبدیل Cpanel به Plesk هستش که با توجه به مشکلات بوجود اومده برای Cpanel ازش استفاده میکنن
نمیدونم. ولی آخه سره هاست من چه بلایی آوردن.. نمیدونم، شاید باید اینطوری بشه که هاست ویندوزم رو بتونن به لینوکس تبدیل کنن. ولی آخه یه خورده عجیب میزنه !نقل قول:
یعنی به Cpanel نمیشه اعتماد کرد. من هاستم رو لینوکس کردم، چون فکر کردم لینوکس واسه مدیریت محتوا بهتره و به مشکل نمیخوره..نقل قول:
همه ی هاست های لینوکس به این مشکلی که گفتی خوردن یا سرورای خاصی این مشکل رو دارن ؟
Cpanel هم یه شرکت آمریکایی و مثله بقیه شرکتهای امریکایی حق نداره با ایران,کوبا,سوریه و کره شمالی همکاری کنه.... بگذریمنقل قول:
یعنی به Cpanel نمیشه اعتماد کرد. من هاستم رو لینوکس کردم، چون فکر کردم لینوکس واسه مدیریت محتوا بهتره و به مشکل نمیخوره..
همه ی هاست های لینوکس به این مشکلی که گفتی خوردن یا سرورای خاصی این مشکل رو دارن ؟
شما نگران نباش پنلهای دیگه ای به غیر از Cpanel وجود داره
که بهترینش Direct admin هست سرورت هر وقت مجبور بشن میتونن به راحتی تبدیلش کنن
شاید تا الان مجبور نشدن
راههای زیادی وجود داره
من که تا الان حتی 1 بار هم مشکل و خللی توی cpanle هاستم نداشتم ...
خوبه..نقل قول:
جای امیدواریه.. من خیلی تو عوض کردن هاستم اذیت شدم. اگه قرار باشه Cpanel هم اذیتم کنه، دیگه تحملش یه خورده واسم سخت میشه..
من هنوز هاستم لینوکس نشده..
نگفتید، با زمان درست میشه یا باید با مسؤل هاستم تماس داشته باشم ؟
مشکلم این بود :
چکار باید بکنم ؟نقل قول:
سلام..
من جواب سؤالم رو گرفتم..
سؤالم این بود :
نقل قول:
جواب :
دامین با نام سرور هاست در ارتباطه.. با رفتن به سایت :
میشه چک کرد که هاست عوض شده یا نه..کد:http://who.is/
این تغییر و تحوله NS ، باید روی تمام DNS های دنیا اعمال بشه و منطقه منطقه اعمال میشه. مثلاً الآن ممکنه هاستی که 26 ساعت از تغییرش گذشته باشه (مثل هاست من)، تو آمریکای لاتین ، ساعتهاست که با لینوکس باز میشه، اما هنوز تو ایران با همون ویندوز باز شه (که این امر واسه هاست من صدق میکنه).
معتبرترین مرجع واسه تست این وضوع که هاست تغییر کرده یا نه، همون سایتی هست که بالا معرفی کردم.. تو این سایت میشه دید که نام سرورِ هاست عوض شده یا نه. (نام سرورِ هاست من تغییر کرده بود)
اما چرا هاست من هنوز با همون ویندوز باز میشه :
برای این که هنوز تو DNS های ایران، NS من، NS ِ سِروره ویندوز هستش و هنوز تغییر پیدا نکرده.. تغییر DNS بین 1 دقیقه تا 72 ساعت! حتی ممکنه زمان ببره. این زمان ممکنه به مسائل زیادی بستگی داشته باشه، اما غیر قابل انکاره.. (مثلاً اینکه این DNS ها باید تو ایران سِت بشن تا تغییر دیده بشه).
صبر، حلاله مشکلاته...
اگه تو توضیحاتم کم و کاستی وجود داره، کاملش کنید..
کلا تغییراتی رو که در پنل مدیریت میدیم چطور به سایت منتقل کنیم؟نقل قول:
:11:
سلام..
ببخشید سؤالای من همش شد در مورد هاست..
من هاست لینوکسم بعد از 33 ساعت فعال شد..
یه سؤال داشتم : واسه Extract کردن یه فایل 32 کیلو بایتی، چقدر زمان نیازه ؟
من به فایل 32 کیلو بایتی رو آپلود کردم. حالا که میخوام Extract کنم، تا الآن حدودِ 10 دقیقه هست که گذاشتم واسه Extract کردن، ولی هنوز Extract نشده..
یعنی باید انقدر طول بکشه ؟ اگه نه، فکر میکنید اشکال از چی باشه و راه حلش چیه ؟
اشتباهی تو این تاپیک پست دادم..
ببخشید..
تکراری بود ...
نقل قول:
نه دوست عزیز این قدر زمان نمیخواد ..
سرعت زیپ و آنزیپ کردن بالاست ..
اصلا نباید طول بکشه ..
شاید فایل زیپ خرابه .. مطمئنید سالمه ؟؟
درستهنقل قول:
فايل چند مگا بايتي هم سريع رد مي شه
نهايت 30 - 40 ثانيه
يا 1 دقيقه
آره. احتمالاً اون فایله خراب بوده. چون بقیه ی فایلارو زود Extract کرد..نقل قول:
ممنون..
یه سؤال دیگه..
من Joomla_1.0.15 رو نصب کردم.. فارسی سازش رو هم فارسی سازی که Mr.K2 زحمت کشیده بودن گذاشته بودن رو نصب کردم. ولی نتونستم اون رو از قسمت مدیریت و تو قسمت زبان Published کنم.. error میداد..
سه تا فایل تو پوشه ی فارسی ساز بود. محتویات درون هرفایل رو از Cpanel رفتم تو پوشه ی Language و کپی کردم تو سه تا فایل انگلیسی.. بعد، مجدد وارد بخش مدیریت سایت شدم، تو قسمت مدیریت آن چنان تغییر زبانی ندیدم. تو قسمت زبان، دیدم که زبان انگلیسی تبدیل به زبان فارسی شده. یعنی فقط زبان فارسی برای انتخاب بود. بعد خود سایتم رو که reload کردم، دیدم بعضی جاهاش فارسی شده بود..
این کاری رو که انجام دادم، درست هست.. اصلاً میشه جزء راه و روش واسه تغییر زبان روش حساب کرد ؟
با این روش، فارسی ساز کامل نصب میشه ؟
واسه من که ظاهراً کامل نصب شده، ولی همه چی فارسی نشده..
شما اگه موقع انتخاب زبان فارسی با ارور مواجه میشی می تونی فایل configuration رو دستی ادیت کنی و زبان رو از english به farsi تغییر بدی شایدم اسم پک زبانت persian باشه....
موفق باشی
ممنون..نقل قول:
ولی من اون کاری رو که تو پست 1353 گفته بودم، انجام دادم و درست شد..
کسی به این سوال ما جوابی ندادنقل قول:
:13:
کسی نتونست جواب این دوستمون رو بده ؟نقل قول:
آخه منم دقیقاً با همین مشکل مواجه شدم..
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریباً 3 روز با جوملا، ورژن 1.0.15 کار کردم. مشکلی نداشت.
دیروز قالب rt_rokwebify_joomfa رو از سایت جومفا گرفتم و نصبش کردم. تا 30 دقیقه پیش هیچ مشکلی نداشت (حدوداً 24 ساعت واسم کار کرد).
ولی الآن برای ورود به بخش مدیریت با این ارور مواجه میشم..
کاش Wisdom میگفت که نهایتاً با این ارور چکار کرده..
دلیلش رو نمیدونم، ولی الآن تونستم بدون اینکه ارور Invalid Session بگیرم، وارد بخش مدیریتم بشم..
یعنی حدوداً 1 ساعت با این ارور مواجه میشدم..
اگه کسی دلیلش رو میدونه لطفاً بگه..
نقل قول:
از روی لوکال به هاست ؟؟
من فکر میکنم وقتی که از قسمت مدیریت log out نمیزنیم و یه دفعه صفحه رو میبندیم اینتوری میشهنقل قول: