عزیز اگه یه نگا کنی که خیلی عالی میشهنقل قول:
میخوام ببینم یه دانشگاهی ( دانشگاه چمران کرمان ) تو رشته الکترونیک پارسال چه قد میگرفته ؟ هم روزانه هم شبانه
Printable View
عزیز اگه یه نگا کنی که خیلی عالی میشهنقل قول:
میخوام ببینم یه دانشگاهی ( دانشگاه چمران کرمان ) تو رشته الکترونیک پارسال چه قد میگرفته ؟ هم روزانه هم شبانه
سوالات عمومي امسال نسبت به پارسال چندان تفاوتي نداشت ولي اختصاصياش مخه آدم رو ميپوكوند . فكر كنم امسال نسبت به همه سالهاي قبل سخترين كنكور بوده .نقل قول:
دفترچه پارسال رو از لینک زیر دانلود کننقل قول:
کد:http://elecomcity.parsaspace.com/other/k2k87.pdf
یکی نیست جواب منو بدهنقل قول:
بیشتر سوال اول منظورمه
بزن قبولی به امید خدا
در ضمن اون امضا رو چرا اینجوری نوشتی ؟؟
سلام دوستان.
من رتبه 16 شدم، چرا کسی از این موسسات آموزشی نمیاد یه پولی بده به ما که براش تبلیغ کنیم ؟؟؟ :D
سلام
من رشتم کامپیوتر
ترم بعد ترم پنجممه و ایشالاه تموم میکنم
میخوام از مهر شروع کنم به خوندن
نمیدونم چه جوری شروع کنم
لطف کنین راهنماییم کنین
سلامنقل قول:
ای ول
رشتتون چیه؟
اگه کامپیوتره چه جوری درس خوندین
لطف کنین راهنماییم کنین
کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد کیه؟ دفترچش کی میاد؟
آره. کامپیوترم. شما برای ساله دیگه میخوای بخونی ؟؟؟ یعنی کنکور کارشناسی 89 ؟؟؟ از مهر ؟؟؟؟ بیخیال بابا :8:نقل قول:
من از اول خرداد شروع به درس خوندن کردم و فقط هم کتابهای استاد مقسمی رو مطالعه کردم.
جریان تبلیغات چی شد ؟؟؟ کسی اطلاعاتی چیزی نداره ؟؟؟؟ من می خوام از این رتبه ام پول دربیارم! میشه یا نه ؟؟؟
ثبت نام و زمان ثبت نام آزمون های دانشگاه آزاد تو این سایتهنقل قول:
ثبت نام رو دقیق نمیدونم کیه ولی امتحانش اواخر پاییزکد:http://notification.azmoon.org/
سلام
از دوستان کسی میدونه امسال تو کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر (دولتی) چند نفر ثبت نام کرده بودند که تا 43 هزار مجاز کردند؟
ممنون
سههمیه بومی فقط برای شبانه هست ؟ یا روزانه ها هم دارن ؟
( تو کنکور کارشناسی هم اگه میشه بگین )
تو کنکور کارشناسی ناپیوسته سهمیه بومی فقط برای شبانه است
ولی در کنکور سراسری و مقطع کاردانی پیوسته برای روزانه هم سهمیه بومی به میزان 40 درصد هستش
تعداد نفراتی که مجاز به انتخاب رشته میشوند بستگی به تعداد شرکت کنندگان ندارهنقل قول:
سلام
از دوستان کسی میدونه امسال تو کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر (دولتی) چند نفر ثبت نام کرده بودند که تا 43 هزار مجاز کردند؟
ممنون
تعداد نفرات مجاز شده به تعداد پذیرش دانشجو داره
فکر کنم 3 برابر ظرفیت رو مجاز میکنن
دوستان لطف کنن راهنماییم کنننقل قول:
خوب راهنمایی نداره بشین بخون دیگه :d
اگه پایت ضعیفه هر چی زودتر شروع کنی بهتره وگرنه اگه پایت خوبه از بعد عیدم شروع کنی میتونی رتبه خوبی بیارید
دوستان دفترچه کاردانی به کارشناسی آزاد پارسال رو کسی داره ؟
مرسینقل قول:
پاییم ضعیفه
منظورم از راهنمایی اینه که چه کتابایی بخونم؟
فقط مدرسان شریف بخونم کافیه؟
کتاب های مقسمی هم خوبه ...نقل قول:
من از این دو تا خوندم : مقسمی و مدرسان شریف
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
پس اگه بخوام فول یاد بگیرم هم کتابای مقسمی و هم کتابای مدرسان شریف و بخونم؟
اگه شریفو فقط بخونم کامل یاد نمیگیرم؟
سلام من ورودی 87 هستم و میرم ترم 3 مهر اگر من 4 ترمه تموم کنم و کاردانی به کارشناسی بدم و قبول نشم راهی هست بتونم 2باره امتحان بدم؟ از نظر سربازی میگم! یعنی راهی نیست بتونم 2 بار امتحان بدم؟!
سوال دیگه کلا برای قبولی در موسسات غیرانتافعی و یا ازاد خیلی سخته؟ کاردانی به کارشناسی؟!
کلاس های امادگی برای کنکور کاردانی به کارشناسی معمولا از کی شروع میشه؟!
بچه ها من شنیدم کسایی که پارسال کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی دادن اتوماتیک برای مهر امسال دوباره توی تکمیل ظرفیت اسمشون اعلام میشه.
درسته؟
چرا یاد میگیرین ،سر فصلا یکین ...نقل قول:
مثلا شما می تونید عمومی ها رو از مدرسان شریف بخونید ... تخصصی ها رو از مقسمی. من اطلاعی از دروس تخصصی مدرسان شریف ندارم ولی عمومی هاش خیلی خوب و به درد بخور بود .
یا می تونید ++C رو هم از کتاب جعفر نژاد قمی بخونید.
بازم بستگی به خودتون داره وگرنه همون مدرسان رو هم بخونید یاد می گیرید.
منتهی نمیشه سر از کار این سازمان رنجش درآورد ، ما برا ذخیره بیشتر رفته بودیم دنبال فرمول چون سال های پیشم اکثرا فرمولی بود سوالا ،ولی امسال بیشتر از متن کتاب اومده بود و فقط 2 یا 3 تا حل کردنی داشت .
شما هم متن کتاب رو خوب بخونین هم مسائل و فرمول ها رو خوب یاد بگیرین.
ایشاا... که موفق میشین
قبولی اصلا هم سخت نیست ...شما یه کم بخونی غیرانتفایی قبولی ، من خودم 10 روز خوندم فقط ،اونم نه همه درس ها رو ، رتبه م شد 2134 . یه کم بیشتر تلاش کنید نتیجه بهتری هم می گیرید.نقل قول:
بازم مرسینقل قول:
بعد کتاب تستی هست که از هر فصل ذزس های مقسمی تست داشته باشه؟
میخوام هر فصلشو که میخونم تست همون فصلو هم بزنم
بقیه دوستان هم رشته ی من کتاب های تخصصی مدرسان شریفو نخوندن که بگن چه جوریاست؟
من رشته کمپیوتر رو نمیدونم ولی تو رشته خودم الکترونیک به نظرم از همه کامل تر و بهتر کتاب های مدرساننقل قول:
من تمام کتاب هام رو از مدرسان گرفتم فقط یکی رو از گسترش گرفتم انقدر غلط و مشکل داشت که آخرم بی خیالش شدم رفتم از رفقا مال مدرسان و گرفتم دوباره :d
در مورد تست هم کلا تمام کتاب های مدرسان روشش این جوریه :
اول آموزش درسه که نکته های مهم هم توش مشخص شده
بعد آخر هر فصل بسته به درس جدول های از نکات یا فرمول های کلیدی و مهم داره
بعد هر فصل تست های سال های قبل که از اون فصل اومده رو به همراه پاسخ تشریحی رو آورده
بعد اون هم یک سری تست تکمیلی تالیف خود مولف برای کار بیشتر رو آورده (البته فقط پاسخ تستی داره )
آخر کتاب هم تست های 2 یا 3 سال گذشته اون درس در کنکور های آزاد و سراسری رو به صورت جامع با پاسخ تشریحی آورده
دوستمون در مورد سختی قبول شدن گفتند باید بگم
تا یکی دو سال پیش قبولی سخت بود ولی با ظرفیت هایی که الان اضافه شده قبول شدن مثل آب خوردنه برای غیر انتفاعی که یک مرور کلی بکنی فکر کنم کافی باشه
ولی اگه بخوای دولتی یا غیر انتفاعی سطح بالا قبول بشی باید یکم بیشتر تلاش بکنی
واقعا ممنون از راهنمایی کاملتوننقل قول:
پس خیلی خوبه مدرسان شریف
میرم تو کار مدرسان
بازم مرسی
مقسمی هم برای هر فصل تست دارهنقل قول:
سلام من ترم اخر باشم میتونم کاردانی به کارشناسی ازاد شرکت کنم؟! یعنی دی
نقل قول:
آره منم منتظرم جوابش بياد. اگه اومد يه خبر به من بديد . البته براي خودم نميخوام ها
آزاد اتوماتيك ولي ملي بايد ثبت نام كني
دفترچه آزاد کی میاد؟؟
نقل قول:
بله
این ترم که ثبت نام ندارن واسه ترم بهمن دفترچه ها آبان ماه میادنقل قول:
خسته نباشيد من تو رشته فراوري مواد معدني از يكي از دانشگاههاي دولتي فارغ التحصيل شدم ولي نميتونم اين رشته رو ادامه بدم چون تو ايران كارشناسي نداره به نظر شما بجز رشته استخراج معدن(كه رشته مرتبط و نزديك به رشته منه) تو چه رشته هايه ديگه اي ميتونم امتحان بدم در ضمن من ميخوام تو شهر خودم تبريز ادامه تحصيل بدم دولتي ، آزاد و علمي كاربردي هم واسم فرقي نميكنه
سوال ديگه اين كه آيا دانشگاههاي تبريز تو رشته صنايع ، كارداني به كارشناسي دانشجو پذيرش ميكنن يا نه؟ اگه اره ، من ميتونم تو امتحاناتش شركت كنم يا نه؟
سلام.
عکس:
موفق باشید :11:
با سلام
بابا چرا هیچ کس جواب منو نمی ده؟
من امسال توی رشته کاردانی فنی معدن استخراج شبانه قبول شدم و من می خوام اطلاعتی در مورد این رشته بدونم؟
اگه کمکم کنید ممنمون میشم واسم خیلی خیلی حیاتی.
این اطلاعت رو می خوام؟
رشته اش بازار کار داره ارزش وقت صرف کردن داره یا نه؟
تو کارشناسی می شه قبول شد یا نه (اگه وقت صرف کنم ) در کارشناسی منابع بخصوصی داره یا نه؟
چون هیچ اطلاعتی در مورد کنکور کارشناسی ندارم
لطفا راهنماییم کنید
دوستان من شنيدم مدرك كارداني كه دانشگاه علمي كاربردي پودماني مي ده معادل كارداني هستش و نه خود كارداني . ميشه در مورد اين و كلا اعتبار اين دانشگاه كمي راهنماييم كنيد ؟ اصلا دانشگاه محسوب ميشه ؟
معارف : معارف اسلامي 1 -انتشارات نهاد رهبري - محمد سعيدي مهر . امير ديواني
زبان عمومي : گرامر كل دبيرستان و كتاب : English Sentence Structure
لغات كتاب زبان انگليسي 1-2-3 و پيش دانشگاهي
ادبيات : برگزيده متون ادب فارسي - نشر دانشگاهي - دكتر جليل تجليل
از كتاب انديشه اسلامي 1 هم سوالات معارف طراحي ميشه، و براي ادبيات كتاب تست كليشمي (از انتشارات نشر گسترش علوم پايه) خيلي جامع و كامله، معني شعر و نثر و لغات مهم كتاب برگزيده متون و ادب فارسي رو داره+تستاي تاليفي و تست هاي كنكور هاي گذشته
نقل قول:
من باید این ترم دانشگاه آزاد ثبت نام کنم . اما از اونجا که هزینه هاش بالاست ، و من هم تازه میرم ترم 2 ، هنوز انتخاب واحد نکردم و منتظر جواب این کنکورم
میترسم از هر دو دانشگاه بیفتم :41:
من تو کاردانی به کار شناسی مهندسی تکنولوجی ساختمان قبول شده ام .غیر انتفایی است .می گن غیر انتفای مهندسی نمی ده . برم یا نه...........اون کسی مه واقعا می دونه جواب بده........سر دوراهی هستم:41:
هنوز که نتایج کارشناسی ناپیوسته رو نزدند.
شما از کجا میدونی که کجا قبول شدی؟
یکی از دوستان خود من که ترم بهمن رفت غیر انتفاعی گفت که یکسری دروس رو اضافه تر باید بگذرونند و در آخر هم مهندسی میگیرن که البته اون قانون از بهمن ۸۷ به بعد اعمال شده.
پودمانی اصلا مدرک جالبی نیست اگه قصد ادامه تحصیل داری نری که نمیشه ادامه تحصیل دادنقل قول:
ولی مدرک علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی بازم قابل تحمله
خوب نری میخوای چی کار کنینقل قول:
فرضا مهندسی نباشه جای دیگه مهندسی هست که بری