Ps3 معمولا مشکلی نداره و فقط بیشتر برای گرفتن قیمت میان سئوال می کنند.. بحث کپی خور شدن هم که دیگه از آرزو هم گذشته.
فقط من نمیدونم چرا بچه های این سایت بازیهای ps3 شون رو با هم تبادل نمی کنن.!!!
Printable View
Ps3 معمولا مشکلی نداره و فقط بیشتر برای گرفتن قیمت میان سئوال می کنند.. بحث کپی خور شدن هم که دیگه از آرزو هم گذشته.
فقط من نمیدونم چرا بچه های این سایت بازیهای ps3 شون رو با هم تبادل نمی کنن.!!!
بچه ها امرور Home قرار زير درخت كريسمس تو پارك حتما بيان
امروز قرار زیر درخت؟!؟!یعنی قضیه در این حد خفنه؟این Home حجمش چقدره؟
یه سوال دیگه:من خواستم ثبت نام کنم تو لیستش ایرانو که نداشت هیچ،آدرسم میخواست!با چه آدرسی ثبت نام کردین؟
آخرين شماره ماهنامه دنياي پردازش با نقد بازيهاي little big planet ، ressistance 2 ، dead space و ديگر بازيهاي ps3 منتشر شده است .
تاپيك مربوطه : [HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=279885&page=8 [/HTML]
با هر میلیتی خاصتی برو !!! کی به کیه !نقل قول:
آره hoME چیزه شاخیه !!!
حجم اوليه 77نقل قول:
بعد تا الان يك اپديت داري 13
بعدش هر بخش كه بخاي بري بين 20 تا 30 مگ دان داري همرم لارم نيست بگيري هر جا كه خاستي بري
من می تونم بازی های ps3 رو دانلود کنم؟
بعدا كجا ميخاي اجرا كني برادر.نه نميشه
یه خبره توپ0ه توپه توپ !!!
:11:
از پردازنده ی ps3 این کنسول برتر و ابر رایانه ی واقعا باور نکردنی در تحقیقات روی سیاه چاله ها استفاده می شه !!!
هرکی خواست هم واسش میل می کنم !!!
الان هیجان دارم !!!
فعلا ...
اين قيمت ها واسه چه تاريخي هستش؟ جديدترين قيمت هميناس؟نقل قول:
آره اینها همه جدید هستن..
خواستی فروشگاه معرف کنم..؟ چون فکر نکنم تو بازار با این حداقل قیمت پیدا کنی.
راستش من مشهدم ولي خوب اگه لطف كني ادرسي تهرانم معرفي كني ممنون ميشم .نقل قول:
--------------------------------
البته يه سوال ديگه ام داشتم اونم اين كه خيلي وقته دارم روي ps3 و xbox360 فكر ميكنم در كل به ps3 رسيدم اخرش ولي هنوزم دو دلم :20:
اگه عجله براي خريد ندارين واستين تا كوچيكاش بياد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی killzone کی میاد ؟
تهران که فروشگاه ها زیاد هستن ولی متاسفانه قیمتشون یکم بالاست..نقل قول:
راستش من مشهدم ولي خوب اگه لطف كني ادرسي تهرانم معرفي كني ممنون ميشم .
--------------------------------
البته يه سوال ديگه ام داشتم اونم اين كه خيلي وقته دارم روي ps3 و xbox360 فكر ميكنم در كل به ps3 رسيدم اخرش ولي هنوزم دو دلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شما فروشگاهای تو سایت bc رو پیشنهاد میکنم که قیمتشون خیلی پایین هست و آدمهای مطمئنی هم هستند.. خودت برو اونجا و سئوال کن ..
مجید
http://----------.com/forums/showthread.php?t=16672
پیام
http://----------.com/forums/showthread.php?t=9516
البته زیاد با هم فرق نمی کنند و فقط xbox چون کپی خور شده و اکثر مردم ایران هم پول خرید بازی های اورجینال رو ندارن به صرفه هست..
هیچ چیز مدل فت نمیشه من که فت ها رو به اسلیم ترجیح میدم.. ولی اگه قیمتش خیلی بیاد پایین اونوقت قضیه فرق میکنه..نقل قول:
اگه عجله براي خريد ندارين واستين تا كوچيكاش بياد.
با سلام خدمت شما:11:
1-يکي از مراکز پخش بازيهاي Ps3 را به بنده معرفي کنيد.
2- علت گراني هر بازي با بازي ديگر چيست؟
با تشکر
پورمهرام
بستگی به خود بازی داره .. هرچی بازی جدید تر و هوادار بیشتری داشته باشه گرونتره.. و بیشتر دست خود فروشنده ها هست..نقل قول:
با سلام خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-يکي از مراکز پخش بازيهاي Ps3 را به بنده معرفي کنيد.
2- علت گراني هر بازي با بازي ديگر چيست؟
با تشکر
پورمهرام
البته میتونی بازی دسته دوم هم از دوستان تهیه کنی که خیلی به صرفه هست..
فروشگاه که زیاد هست اما چون قیمتاشون گرون هست و هر بازی رو هم ندارن (به خاطر ممنوع شدن خیلی از بازیها) من به شما توصیعه میکنم از فروشنده های سایت bc خرید کنی که خیلی راحت درب خونه بازی رو با قیمت پایین تحویل میدن..
کد:http://----------.com/forums/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=71
PS3 Gunmetal دیگه چه صیغهای هست؟!
تا حالا نشنیده بودم!
کسی میتونه توضیح بده؟
اسم باندلشه.مثل باندل gta يا lbp
اون باندل براي mgs4
حالا با بقیه چه فرقی داره؟نقل قول:
گفتم كه فقط اسمشون فرق داره چون همراه با اون بازي ميان مثلا اگه بازيه تقي با دستگاه عرضه بشه اسمش ميشه باندل تقي هيچ تفافتي با بقيه ندارن
عزیز جون منبع این PS3 اسلیم چیسته؟فکر نمیکنم سونی به این زودی از این کارا بکنه ها!مطمئنی Concept نیست؟نقل قول:
این دسته دوال شوک 3 جریانش چیه؟
اسمش روشه ديگه.شوك داره ميلرزه تو بازي
مگه بقیه نمیلرزونن؟!نقل قول:
در ضمن عدد 3 چه معنی داره؟
نه فقط اوني كه نوشته شوك ميلرزه
اون 3 يعني دسته سوني 3
البته رنگ دستگاه هم فرق میکنه که برای فن های اون بازی خیلی ارزش داره..نقل قول:
گفتم كه فقط اسمشون فرق داره چون همراه با اون بازي ميان مثلا اگه بازيه تقي با دستگاه عرضه بشه اسمش ميشه باندل تقي هيچ تفافتي با بقيه ندارن
نه فعلا سونی از این قصد ها فکر نکنم داشته باشه .. ولی باید حتما به فکرش باشه چون مدل های کنونی برای سونی سود خیلی کمی دارن و قیمتشون هم خیلی بالاست.نقل قول:
عزیز جون منبع این ps3 اسلیم چیسته؟فکر نمیکنم سونی به این زودی از این کارا بکنه ها!مطمئنی concept نیست؟
مطمئنی معنیش اینه؟ فکر کنم معنیش این باشه که این ورژن 3 دوال شوک هست. 1و2 برای ps1 و ps2 اومده بودن!نقل قول:
اون 3 يعني دسته سوني 3
خوب هم معني ورژن ميده هم متعلق به سوني 3 چون 1.2 تو كه تو سوني 3 كار نميكنن
حالا این مدل سنسور حرکتی هم داره؟نقل قول:
توی جعبه ps3 کدوم مدل دسته وجود داره؟
حول و حوش قیمتاشم اگه بگید که عالیه:31:
بله. سنسور كه لازم براي بعضي بازيها.
از 2008 بعد همين شوك 3 داخل دستگاه هست
قيمت ندارم ولي زير 50 بايد باشه
الان sixaxis حدودا 35 تومنه و dual shock هم 55نقل قول:
قيمت ندارم ولي زير 50 بايد باشه
من حدودا 4 ماهی میشه که کنسولمو گرفتم. مدلش هم 40 گیگ هست.بجز چندتا آپدیت و HOME چیز دیگه ای دانلود نکردم.هیچی هم توش نریختم(آهنگ-عکس-فیلم).ولی الان وقتی میرم تو System Information نوشته Free Space=3547Mb/37Gb
یعنی فقط 3 گیگ مونده.چرا؟ این طبیعیه یا اینکه کنسول من ایراد داره؟
اين كه كامل غير طبيعيه.يبار هاردو فرمت كن خبرشو بده
آخه اگه الان هاردو فرمت کنم باید دوباره home رو دانلود کنم.کلی مکافات داره:19:
Game Data روش نداره؟میدونی که،بعضی از بازی ها یه سری فایل رو هارد کپی میکنن که حجمش ممکنه خیلی زیاد شه.از Game -> Game Data چک کن ببین چی داری؟ولی حواست باشه Save هاتو اشتباهی پاک نکنی.
اتفاقا همین طور هم هست!سونی اول یه دسته واسه پلی1 زد که فقط 14 تا دکمه داشت.بعد یکی زد که آنالوگ داشت اسمش شد Dual Analog و بعد که ویبره رو اضافه کرد شد Dual Shock.برای پلی 2 دسته ی جدیدی ساخته شد به اسم Dual Shock 2 که دکمه هاش هم آنالوگ بودن(یعنی به فشار حساس بود) و بعد SIXAXIS برای پلی 3 که ویبره نداشت ولی بیسیم بود و Motion Sensor داشت و حالا هم Dual Shock 3 که ویبره هم اضافه داره.یعنی این که ورژن سوم Dual Shock با پلی 3 کار میکنه کاملا اتفاقیه.نقل قول:
مطمئنی معنیش اینه؟ فکر کنم معنیش این باشه که این ورژن 3 دوال شوک هست. 1و2 برای ps1 و ps2 اومده بودن!
هیچ راهی نداره که از home و چیز های مهمه دیگه مثل سیو بازی ها بک آپ بگیرم؟
چرا تو تنظيمات برو قسمت بكاب بعد بگو بكاب كل بعد اونو توي هارد ديگه ذخيره بعدا دوباره رستورش كن
من اگه Game data رو پاک کنم در بازی تغییری ایجاد میشه؟