kasi javabe ino nemidoneنقل قول:
Printable View
kasi javabe ino nemidoneنقل قول:
احتمالا فلت گوشیع شما مشکل پیذا کرده (یعنی قطعی داره) که باید عوضش کنی یه 7 8 تومنی هم خرج داره
دوست عزیز : ممنون از راهنماییتوننقل قول:
گوشی من d900i هست و از کجا بفهمم مشکل از فریموره ؟ چون قبلا گلچین شهریار رو هم نصب کردم ولی فارسی رو مشکلی نداشت.اگه زحمتی نیست توضیح مختصری در مورد فریمور و کارش لطفا بگین و من چیکار کنم؟
سلام دوستان
من نياز به يك كمك فوري دارم
شما ميدونين تو اين كوشي از كجا ميشه قسمتي كه محلي كه كوشيت داره انتن ميده رو فعال كنيم ؟
همون كه رو صفحه اصلي مياد !
زير ir-tci
درود بر دوستان
من میخوام با D900i به اینترنت همراه اول وصل بشم SMS تنظیمات رو هم دریافت و نصب کردم اما با این حال کانکت نمیشه......میتونید بهم کمک کنید؟
آدرس زیر رو دنبال کن:نقل قول:menu------massages--------broadcast massages------activation----on
خيلي ممنون !
كارت درسته !
سلامنقل قول:
اگه همراه اول تو سایتش تنظیمات gprs رو به صورت تنظیم دستی گذاشته باشه، برو تو قسمت بروزر گوشیت و بعد قسمت پروفایل حالا چک کن ببین اطلاعاتی که ثبت شده با اطلاعاتی که تو سایت هست یکیه یا نه.
دوستان ، چند روز پيش گوشي من بدون زمين خوردن يا خيس شدن ، دوربينش از كار افتاد . يعني وقتي دكمه ي دوربين را ميزنم ، همان صفحه ي سياه با يك آرم قهوه اي ميايد كه در حال لود است ولي هيچگاه تصوير نميايد و همانطور مي ماند . آيا دوربينم سوخته يا مشكل نرم افزاريست ؟ اگر سوخته هزينه اش چقدر است ؟ گارانتي هم ندارم .
من هم همین مشکل رو پیدا کردم :41:نقل قول:
آیل مشکل شما حل شد؟
میشه یکم دقیق تر در موردش توضیح بدیدنقل قول:
مرسی
سلام دوستان
يه سوال فوري دارم خواهش ميكنم هر چه زودتر جواب بدين
1-گوشي من گاهي وقت ها كه بلوتوثش روشنه علامت بلوتوثش خودبه خود چشمك ميزنه (( مثل وقتي كه داريم به كسي بلوتوث ميفرستيم يا ميگيريم))
يعني ميشه كسي گوشي رو هك كرده باشه و به وسيله بلوتوث اطلالعات گوشي رو گرفته باشه؟ (( بدون اجازه من؟!!))
2-اگر كسي گوشي رو هك كنه ميتونه به فايل هاي شخصي هم دست پيدا كنه؟ (( مثلا بره تو پوشه عكسهاي شخصي))
منتظرم ممنون
1-وقتی در حال فرستادن/گرفتن فایل هستی باید همینوجوری بشه طبیعیهنقل قول:
یه سری نرم افزار هست برای اینکار شما بهتره در همون منو بلوتوث گزینه secure mode رو روشن کنی
2-معمولا چیزی که اینجا بهش میگن هک شیر کردن اطلاعات بین دو گوشی هست که حتما قبل از اون باید هر دو گوشی 1 کد امنیتی مشابه وارد کنند (اگر مساله هک باشه باید نرم افزاری موجود باشه که اون کد امنیتی رو اسکیپ کنه و بتونه بدون آگاهی شما از اطلاعاتتون استفاده کنه)
آخرین قیمت بدون گارانتی دی 900 آی چنده؟
من قبلا یکی داشتم خیلی گوشی خوبیه
سلام
من 29 اسفند با رم 1 گیگ خریدم 135000 تومان همه کابلهاش هم کامل بود
فلت به طور خلاصه قطعه ایه که ارتباط بین ال سی دی و پروسسور گوشی را برقرار می کنهنقل قول:
سلام خدمت اساتید سامسونگ
من گوشیم 2 بار تا حالا فلتشا عوض کردم الان دوباره احساس می کنم که مشکل پیدا کرده چون وقتی درب گوشیا تا نصفه می برم بالا صفحه نمایشش قاطی می کنه بعد که دوباره درست میشه وقطی هم که موقع عکس برداری درشا یه خورده تکون میدم دوربینش سریعا قاط میزنه و عکسای افتضاحی کی گیره با ترکیب رنگای عجیب غریب نمیدونم مشکل دقیقا از چیه آیا بازم از فلت یا جای دیگه؟
;کسی میدونه چرا تو بعضی از شهرها نام ایستگاهی که آنتن گوشی رو ساپورت میکنه رو گوشی میندازه اما در تهران نمی اندازه؟{(در D900i) مثلا}
با سلام به همه دوستان
من چند روز قبل یک گوشی d900i خریدم و دادم برام فارسی ریخت و ... . اما الان 2 تا مشکل اساسی پیدا کرده:
1- وقتی به منوی اطلاعات تماس میرم بلافاصله گوشی هنگ میکنه و بعد خود به خود روشن خاموش میشه.
2- وقتی از یک خط دیگه باهاش تماس میگیرم اگر جواب ندم و قطع کنم بلافاصله تا گوشی که باهاش زنگ زدم رو قطع میکنم این گوشی d900i هم خود به خود خاموش و بعد دوباره روشن میشه و جالب اینکه وقتی روشن میشه میزنه 255 تماس ناموفق!!! و بعد که کلید نمایش تماسهای ناموفق رو میزنم باز دوباره خاموش و روشن میشه :(( .
خواهش میکنم بگید چیکارش کنم ؟
سلام این مشکل ربطی به گوشی نداره بلکه مربوط میشه به شرکتی که داره همچین خدماتی رو ارائه می کنهنقل قول:
مثلا تو شمال این مشکل خیلی زیاد دیده میشه یه شهر کار می کنه یه شهر دیگه کار نمی کنه
مشکل شما از همون فلتهنقل قول:
سلام خدمت اساتید سامسونگ
من گوشیم 2 بار تا حالا فلتشا عوض کردم الان دوباره احساس می کنم که مشکل پیدا کرده چون وقتی درب گوشیا تا نصفه می برم بالا صفحه نمایشش قاطی می کنه بعد که دوباره درست میشه وقطی هم که موقع عکس برداری درشا یه خورده تکون میدم دوربینش سریعا قاط میزنه و عکسای افتضاحی کی گیره با ترکیب رنگای عجیب غریب نمیدونم مشکل دقیقا از چیه آیا بازم از فلت یا جای دیگه؟
چون فلتي که واست مي ندازن فلت فابريکش نيست ...و زود به زود خراب ميشه....شما بايد يه فلت اصلي واسش پيدا کني....
اگه قبل از فازسي کردن اين مشکلا رو نداشتي مطمئنن واسه فلشته ...بايد بري با يه فريمور ديگه فلشش کنينقل قول:
با سلام به همه دوستان
من چند روز قبل یک گوشی d900i خریدم و دادم برام فارسی ریخت و ... . اما الان 2 تا مشکل اساسی پیدا کرده:
1- وقتی به منوی اطلاعات تماس میرم بلافاصله گوشی هنگ میکنه و بعد خود به خود روشن خاموش میشه.
2- وقتی از یک خط دیگه باهاش تماس میگیرم اگر جواب ندم و قطع کنم بلافاصله تا گوشی که باهاش زنگ زدم رو قطع میکنم این گوشی d900i هم خود به خود خاموش و بعد دوباره روشن میشه و جالب اینکه وقتی روشن میشه میزنه 255 تماس ناموفق!!! و بعد که کلید نمایش تماسهای ناموفق رو میزنم باز دوباره خاموش و روشن میشه :(( .
خواهش میکنم بگید چیکارش کنم ؟
با سلام و تشکر از اینکه اینقدر سریع راهنمائیم کردید . اگر امکان داره بگید آدم مطمئنی سراغ دارید پیشش ببرم برام انجامش بده؟ دیروز من آریا شهر برده بودم که این گند رو زد. ضمنا" فکر کنم از روی اینترنت داشت برنامه میریخت. گارانتی گوشیمم خدمات طلائیه. فکر میکنید نمایندگی انجام میده ؟یا نمایندگی بهتره یا جای بهتری هست؟نقل قول:
سلام علی جان درست میگن بخاطر فلشه
البته واسه فارسی کردن میبردی خود نمایندگی بهتر بود
چون جاهای دیگه فلش کنی این restart کردنها عادیه
من یه گوشی d900 دارم اما نمی دونم تنظیمات mms ایرانسل رو بهش بدم
به اپراتور ایرانسل هم زنگ زدم اونا هم کاری نتونستن برام بکنند
پیام های که ایرانسل برایه ایجاد تنظیمات می ده تو گوشی من باز نمی شه
من چند ماهی میشه mms رو برایه خطم فعال کردم
خواهشا کمک کنید
با تشکر
سلام به همفرومي هاي عزيز
d900i دارم قبل از عيد رم خريدم از يه هفته بعد يه روزه شارژ خالي ميكرد بدون رم هم امتحان كردم بازم شارژ خالي ميكرد گوشي رو ريست كردم درست شد تا الان كه دوباره چند روزه گوشي سريع شارژ خالي ميكنه اكثر اوقات آنتن نميده تنظيماتش خود به خود به حالت پيشفرض بر ميگرده و ... بردم تعميرات گوشي رو فلش كردن اما بازم درست نشده لطفا يه راهنمايي بكنيد
با سلام: سه روز قبل یه d900i گرفتم که بدون گارانتی 127 تومن میگفت ولی بالاخره با گارانتی سانترال سرویس یکسالش 137 تومن بارم کرد. واسه تایید گارانتی هم که رفتم 2 تومن هم اونجا واسه پلمپ گوشی ازم گرفتن. میخوام ببینم سرم کلاه ملاه نرفته. ضمنا میخوام نرم افزار acrobt mobile تحت جاوا رو واسه باز کردن pdf مستقیما از طریق اینترت رو گوشی نصب کنم. اگه کسی نصب کرده و به مشکل بر نخورده (منظورم خود نرم افزاره نه روش نصب) لطف کنه بگه. نمیدونم واقعا چه صیغه ایه که تو سایتها دیدم d900i آفیس و pdf رو باز میکنه ولی وقتی تو جمع بعد از کلی رجز خوندن چند فایل pdf و آفیس رو که دوستم از n73اش بلوتوث کرد,باز نکرد حسابی ضایع شدم (روش نصب نرم افزار رو تو d900i میدونم ولی میخوام بدونم خود نرم افزار وقتی مستقیما از اینترنت رو گوشی دانلود و نصب شه مشکلی ایجاد نکنه و فایل های pdf رو مثل آب خوردن باز کنه.)
من خودم پی دی اف 80 صفحه ای باهاش باز کردم مشکلی نداشت ... چه طوری از شما باز نمیکنه ؟نقل قول:
شما D900 دارین نه D900iنقل قول:
من خودم پی دی اف 80 صفحه ای باهاش باز کردم مشکلی نداشت ... چه طوری از شما باز نمیکنه ؟
کلا D900 فایل های PDF رو ساپورت میکنه ولی D900i ساپورت نمیکنه
جدی !!! یه i این همه تغییر داده تو گوشی ؟نقل قول:
عرض سلام ؛ عرض كنم گوشي من كه d900i هست يه ايراد عجيب و غريب داره و بدون هيچ دليل خاصي و با وجود آنتن دهي پيغام limitted service ميده و غيرقابل استفاده ميشه . اين مشكل بعضي وقتا با خاموش و روشن كردن گوشي برطرف ميشه ولي مواقع ديگه مخصوصا تو تهران كلا همينطور باقي ميمونه تا از تهران چند كيلومتري خارج بشم !!!
در ضمن با سيمكارتاي مختلف هم تست كردم چه اعتباري چه دائمي . هيچ فرقي نميكنه . پيش شماره سيمكارتا هم 918 هست .(تو شهرستان اين مشكل بندرت بروز ميكنه ) اگه ممكنه راهنمائي بفرمائين چون اگه اين ايراد برطرف نشه بايد واسه مواقعي كه تو تهران يا شهراي ديگه هستم ، برم يه گوشي ديگه بخرم .
پيشاپيش ممنون
پي نوشت : همين الان يه چيز ديگه رو هم تست كردم . وقتي گزينه زبان رو تو بخش sms تغيير ميدم همين پيغام limited service مياد !!!
سلامنقل قول:
به نظر من بهتره شما گوشیتون رو فلش کنید این شکلی مشکلتون حل میشه
[quote=shakahislap;3782867]عرض سلام ؛ عرض كنم گوشي من كه d900i هست يه ايراد عجيب و غريب داره و بدون هيچ دليل خاصي و با وجود آنتن دهي پيغام limitted service ميده و غيرقابل استفاده ميشه . اين مشكل بعضي وقتا با خاموش و روشن كردن گوشي برطرف ميشه ولي مواقع ديگه مخصوصا تو تهران كلا همينطور باقي ميمونه تا از تهران چند كيلومتري خارج بشم !!!
شما باید به این نحو عمل کنید:
menu.>setting>network service>network selection>
بعد از رفتن به network selection گزینه manual رو انتخاب کنید بعد بذارین گوشی شبکه رو واستون اسکن کنه. اون وقت بسته به سیمکارتی که استفاده میکنین شبکه مورد نظرتون رو انتخاب کنید. امیدوارم مشکلتون حل بشه.:27:
میدونید قیمت D900i تو بازار چنده؟
الان فمر کنم 120 30تومن شده باشه...........
من امروز یکیشو خریدم. با مموری 2 کیک شد 139000.
چندتا سوال داشتم: تو تاپیک هست اما سرچ نمیدونم چرا جواب نمیده.
1. چطوری بفهمم هاردم چقدر جا داره؟ توی Memory Status دقیق نشون نمیده.
2. چطوری sms بیشتری جا بدم؟
3. چه رنگهایی داره غیر از مشکی؟
4. نمیشه گوشی رو کامل قفل کرد؟ فقط فایلها (مثل مسج و ...) رو میشه جدا جدا قفل کرد؟
ممنون
اس ام اس بیشتر که فکر نکنم بیشتر از 100 یا 110 بشه.اگه منظورتون از کامل قفل شدن اینه که صفحه کلیدم قفل بشه و اصلا شماره ام نتونی بگیری باید بگم نه،نمیشه.بقیه سوالا رو هم دوستان مبگن من 2سال پیش داشتم یادم رفته چبجوری بود
توی همون Memory Status دقیق نوشته که چند کیلو بایت جا داری
بازم سوال داشتم.
اونم اینه که من امروز هرکاری کردم نتونستم برنامه ش رو توی ویستا نصب کنم. انگار نمیشه آره؟ آخه قبلا سونی اریکسون داشتم. اونم نمیشد. فقط روی xp جواب میداد.
حالا این نصب نشد و مجبور شدم فایلهامو با Bluetooth بفرستم اما مشکل اینجاس که یه راست نمیرفت توی Memory Card . کجاش تنظیم میشه که یه راست بره روی مموری کارت؟
و اینکه من حافظه ش رو در اوردم و یه راست به Pc وصلش کردم. ریختم روش فایلهامو اما عکسها ریخته میشد اما تو گوشی باز نمیشد. و مجبور شدم عکسا رو فقط Bluetooth کنم. چرا عکسا جواب نداد؟
ممنون
راستی این که نمیشه واسه این گوشی Theme دنلود کرد درسته؟
ممنون
دوست عزیز متاسفانه همچین گذینه ای نداره ومستقیم توی رم نمیره باید انتقال بدی.نقل قول:
مجبور شدم فایلهامو با Bluetooth بفرستم اما مشکل اینجاس که یه راست نمیرفت توی Memory Card . کجاش تنظیم میشه که یه راست بره روی مموری کارت؟
باید هر فایل رو قسمت مربوط به خودش بریزی مثلا عکس رو باید قسمت download image بریزی تا داخل گوشی هم بخونهنقل قول:
و اینکه من حافظه ش رو در اوردم و یه راست به Pc وصلش کردم. ریختم روش فایلهامو اما عکسها ریخته میشد اما تو گوشی باز نمیشد. و مجبور شدم عکسا رو فقط Bluetooth کنم. چرا عکسا جواب نداد؟
ممنون
بله دوست عزیز اصلا تم روی این گوشی نصب نمیشهنقل قول:
راستی این که نمیشه واسه این گوشی Theme دنلود کرد درسته؟