پس از کجا معلوم میشه کدوم بهتره ؟ و قدرت به چی بستگی داره؟نقل قول:
Printable View
پس از کجا معلوم میشه کدوم بهتره ؟ و قدرت به چی بستگی داره؟نقل قول:
کلا قدرت یک کارت رو در درجه اول GPU مشخص می کنه.نقل قول:
و مشخصات دیگه مثل واحد سایه زنی و ...
ممنون ......virgil
پس همون رو میگذارم گزینه اول
آقا گرافیک 8600gt 512 چه مارکی بهتره در ضمن قیمتش چقدره و یه سوال دیگه هم داشتم به نظر شما این گرافیک ارزش خریدن داره.
با تشکر از دوستانی که این چند روزه منو راهنمائی کردن... کارت گرافیک forsa 8800gt رو به قیمت 310 گرفتم.. راستش شناختی نسبت به برند forsa ندارم، اما فقط همین برند پیدا میشد... مثل اینکه کلا یه مدت nvidia تولید gpu های سری 8800gt رو خیلی کم کرده و تو کل دنیا کم شده... به هر حای فعلا که دارم کار میکنم و ازش خیلی راضی هستم... از همه دوستان ممنون
8600GT 256MB حدود 130 هزار تومان قیمت داره. مدلهای 256MB و 512MB با هم تفاوتی توی کارایی ندارند. فعلا بهترین برند در بازار، XFX است.نقل قول:
nVIDIA از تمام خطوط تولیدش در ساخت G92 استفاده می کنه ولی چون تقاضا برای این کارتها بالاست در همه دنیا کمیاب هستند.نقل قول:
با تشکر از دوستانی که این چند روزه منو راهنمائی کردن... کارت گرافیک forsa 8800gt رو به قیمت 310 گرفتم.. راستش شناختی نسبت به برند forsa ندارم، اما فقط همین برند پیدا میشد... مثل اینکه کلا یه مدت nvidia تولید gpu های سری 8800gt رو خیلی کم کرده و تو کل دنیا کم شده... به هر حای فعلا که دارم کار میکنم و ازش خیلی راضی هستم... از همه دوستان ممنون
دوستان قیمت این دوتا ال سی دی با پنل A خوبه؟
226bw 405
1931bw 265
و دیگه اینکه چطوری میتونم بفهم پنلشون چیه.
من 150 تومان پول دارم میخواهم گرافیک ATI Cross Fire بخرم ممنون میشم کمکم کنید همراه قیمت و خصوصیات
پنل A اگه پیدا بشه خوبه ولی سامسونگ فعلا روی مانیتور ها نمی نویسه کدوم پنل هستند...نقل قول:
با 150 تومان نمی تونید به Crossfire فکر کنید...نقل قول:
من 150 تومان پول دارم میخواهم گرافیک ATI Cross Fire بخرم ممنون میشم کمکم کنید همراه قیمت و خصوصیات
دوست عزیز فرق 256 و 512 در چی هست در ضمن قیمتاش چقدر فرق میکنه راستی 8600 gt با برد Elite Group چطوره و سوال آخر 8600gt برد asus بهتره یا xfx.نقل قول:
تنها تفاوتی که دارند میزان حافظه اشون است که هیچ کمکی نمی کنه. ( البته یه سری 8600GT 512MB ها از حافظه DDR2 استفاده کردند که اصلا خوب نیستند. )نقل قول:
EliteGroup کلا کارتهای گرافیکی جالبی نمی زند. ASUS و XFX هم هر دو خوب هستند اینجا قیمت تعیین کننده است.
مرسی دوست عزیز ببخشید Sparkle چطوره چون نوشته بود 140 .نقل قول:
Sparkle جزو برندهای معمولی است. من ASUS یا XFX رو ترجیح میدم.نقل قول:
آقا خیلی ممنون پس همون XFX رو میگیرم یه سوال دیگه این برد گارانتی سازگار ارقام هست دیگه 1ساله هست یا دو ساله و سوال آخر اینکه اینجا 130 میفروشند قیمتش خوبه.نقل قول:
سلام همشهری آره گارانتی سازگار هستنقل قول:
قیمتشم همون 130 تومنه 256 مگ با gddr3 بگیر
اگه از کرمانشاه میگیری میرداماد طبقه سوم. تجارت ماندگار
مرسی دوست عزیز از همون جا میخوام بگیرم. راستی دوست عزیز چند سال گارانتی داره.نقل قول:
سلام
من قیمت کارت های زیر رو میخواستم، هر کدوم رو که دوستان اطلاع دارن خوشحال میشم بهم بگن.
Nvidia 7800 GTX
ATI Radeon X1900
Nvidia Quadro FX 1400
Nvidia Quadro FX 1500
[VirgilL] جان ATI Cross Fire چنده
Diamond Viper ATI Radeon HD 2600 XT PCIE 512MB GDDR3 Video Card
آیا این گرافیک ِDual Dvi هست
آیا Dual Dvi همان Cross Fire هست
من بدونم که ايا مشکل پايين بودن از کارت گرافيکمه يا جاي ديگه اگه مشکل از کارت گرفيکمه يک کارت گرافيک خوب بين 60 تا 110 به من پيشنهاد بديد
سيتمم:
گرافيک nvidia geforce4 mx 4000
minboard: shuttle inc mv43v
cpu: intel<r> celeron<r> cpu 2.00ghz
ram:512
سلام دوستان من يه سوال داشتم
اول اينكه چون تو شهر مون نتونستم كارت گرافيكي رو كه ميخواستم پيدا كنم و هيچ فروشگاهي هم درخواست سفارش منو قبول نكرد تصميم گرفتم يه كارت گرافيك از اين سايت خريداري كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما ايا اين فروشگاه معتبر هست و من با اطمينان خاطر سفارش بدم يا نه بهتره از جاي ديگه اي خريد كنم
و اما موضوع دوم به نظر شما كدوم كارت بهتره (چون مادر برد من فقط از گرافيكهاي agp پشتيباني ميكنه اين دوتا بهترين كارتهايي بودن كه پيدا كردم ) و اگه كارت بهتري رو صلاح دونستيد به من معرفي كنيد متشكرم مادر برد من asus p5p800هستش
اينم دو تا كارت گرافيكي كه در نظر دارم
graphics card N 7600 GS SILENT HTD 256M كارت گرافيك ايسوس 256 مگا بايت
و
graphics card N 7600 GS HTD 256M كارت گرافيك ايسوس 256 مگا بايت
ممنون ميشم
کارت گرافیک زیر چطور است ایا خوبه و پرطرفدار هست(لطفا سریعا جواب بدید چون همین بعدار ظهر میخوام گرافیکمو عوض کنم):
8600gt256mb مدلxfx از نوع gddr3
8600GTS begirنقل قول:
نگار خانوم همون کارت دومی رو بگیر که فن داره .سایلنت نگیرنقل قول:
کارت خوبیه نسبت به قیمتشنقل قول:
بگیر
شما یه کارت Agp میخوای. ولی اشتباه میکنی پولتو بیشتر کن ارتقا کلی بده.نقل قول:
اگه میخوای کارت بگیری یه انویدیا 6200 بگیر
یه سوال کارت گرافیک DِDr4 هست؟؟میخواد بیاد اصلا؟؟یا اومده؟؟
ATi Radeon HD 3870 از چیپهای مموری GDDR4 استفاده می کند ولی nVIDIA هنوز از حافظه های GDDR4 استفاده نکرده...نقل قول:
این کارتی که گفتی قویتره یا Geforce 8800 GT 512MB ...؟؟؟؟نقل قول:
Geforce 8800 GT 512MB کمی نسبت به این کارت قوی تر است...
یه چیز دیگه این DVI چیه؟؟ بعد اگه من کارتGeforce 8800 GT 512MB بگیرم به مانیتور LG FLATRON 775Ft میخوره یا نه؟؟؟؟
DVI یا Digital Visual Interface برای اتصال کارت گرافیک به مانیتورهای LCD استفاده میشه. شما میتونید از یک تبدیل که همراه با کارت گرافیک موجود است برای اتصال به مانیتور خود استفاده کنید.نقل قول:
یعنی در حالت معمولی کابل مانیتور به این کارت وصل نمیشه؟؟یعنی احتیاج به تبدیل داره؟اگه این کارو کنم ..قدرتی..فریمی... چیزی کم نمیشه؟؟نقل قول:
درسته بدون تبدیل نمیتونید مانیتورتون رو به کارت گرافیک وصل کنید. تبدیل هیچ تاثیری توی قدرت یا فریم شما نمی گذاره.نقل قول:
مانیتور من چون تا 1280*1024 رو بیشتر ساپورت نمیکنه کارت کارتGeforce 8800 GT 512MB برای بازی مثلا رو کرایسیس با جزءیات بالا کم نمیاره؟؟؟
بدون AA میتونید CRYSIS رو با 1280x1024 و High بازی کنید...نقل قول:
یعنی 1024*1280 کمه ؟؟؟
شما یه کارت Agp میخوای. ولی اشتباه میکنی پولتو بیشتر کن ارتقا کلی بده.
اگه میخوای کارت بگیری یه انویدیا 6200 بگیر[/QUOTE]
يعني چقدر
وهمون کارت گرافيک کفايت ميکنه يا نه سيستمم کلا پايين
گرافيک nvidia geforce4 mx 4000
minboard: shuttle inc mv43v
cpu: intel<r> celeron<r> cpu 2.00ghz
ram:512
با DX9.0C یا DX 10.0 ؟؟نقل قول:
2GB رم واسه TEXTURE ها بسه یا میره سراغ H.D.D ؟؟؟!! :31:
DX 10 . دو گیگ رم هم کاملا کافیه خوشبختانه !!!!نقل قول: