به نظر من همین وسترن رو بگیر از بقیه بهتره.نقل قول:
Printable View
به نظر من همین وسترن رو بگیر از بقیه بهتره.نقل قول:
سلام
دوستان برای اینا چه رمی پیشنهاد میکنید؟
VGA : HD4850 or 9800gtx
CPU : Q6600
درضمن هارد 500 چه برندی خوبه وچنده؟
مرسی
هارد رو 500همون وسترن 32 مگ بافر خوبه فکر کنم 95تومنه!
دوستان توجه کنین هارد 500 گیگ 32 مگ بافر وسترن اصلا وجود خارجی نداره
هر کی اینو بهتون به می خواد 16 مگ بافر رو بده
سلام شرمنده من از این موضوع اصلا خبر نداشتم!ولی من چند جا دیدم نوشتن وسترن 500گیک32مگ بافر:41::41:نقل قول:
اتفاقا منم دنبال این می گشتم و حتی یکی داشت 90 تومن می فروخت
بعدا فهمیدم اینا دارن 16 مگ رو بجای 32 مگ بافر می فروشن
مدرک معتبرتر خود سایت وسترنه که هاردهای 32 مگ بافرش از ظرفیت 750 گیگ به بالاست
ولی فکر کنم تو سیگیت یه هچین مدلی باشه
دوستان هاردهای Sata Ii آیا به مادر بوردهای Sata متصل می شن یا اینکه مادر بورد هم باید از Sata Ii پشیبانی کنه ؟
آره متصل ميشه ولي بايد تو تنظيمات بايوس مادربورد تغييراتي بدينقل قول:
سلام عرض شد دوستانی که به در خواستای من جواب نمیدن !
سوالای قبلیمو جمع کردم یه جا :
می خوام ویستا 64 بیت نصب کنم و اونطور که فهمیدم مادر بورد 4 تا 1 گیگ رو 3 گیگ نشون میده ( اصلا این قضیه واقعیت داره ؟ )
رم خودم هم 2*1 gig CF هست با باس 800
الان یه چند تا بنچ مارک خوندم فهمیدم که بجز سری FLEX و Reaper بقیه زیاد قوی نیست
یعنی میمونه همون سری Special Edition که یه تعدادش CF و SLI هست
Reaper هم که 2 تا دو گیگ نداره ( حتی ماژول 2 گیگ Single هم نداره )
اگه الان 2*1 گیگ Reaper بگیرم بعدا که می خوام 4 گیگش کنم مادر بورد نمیشناستش ( 2گیگ اضافی رو 1 گیگ میشناسه )
اگر هم که بیام ReaperX بگیرم 2*2 گیگش 240 تومنه
شرمنده سرتونو درد آوردم
ممنون میشم راهنماییم کنی
راستی همه چی تو ین عکس مشخصه لطفا یه سر بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 64بیتی نصب کنی مشکلی نداری ولی تو 32 بیت چرا 3گیگ نشون میده:20:نقل قول:
شما ببخشید که اعضای اینجا وظیفه خودشون رو درست انجان ندادند!نقل قول:
این حرف صحت نداره... فقط توی سیستم عاملهای 32-بیت 4 گیگ رم 3 گیگ شناسایی میشه. هیچ ربطی هم به نوع ماژولها نداره. (2x 2GB یا 4x 1GB)
نمی دونم چطور به این نتیجه رسیدید! اصلا معیار قوی بودن چیه...
این قسمت رو هم متوجه نشدم! چه دلیلی وجود داره مادربورد دو گیگ بعدی رو یک گیگ بشناسه؟
نقل قول:
منظور از عدم شناسایی اینه که مادر بورد فکر میکنه 3 گیگ رم هست
یا اینکه نه از 4 گیگ استفاده میکنه ولی اسما میگه 3 گیگ هست ؟
اتفاقا این چیزیه که تو پستای قبلی پرسیده بوودم و برام سواله ؟ ( تایمینگ ، حجم یا فرکانس کدوم دلیل بر برتریه ؟ )
-=- الان میشه گفت که بین رم های OCZ سری Special Edition قابلیت اورکلاک بهتری داره ؟
-=- الان من برم باس 800 بخرم اور کنم خوبه یا اینکه پول بیشتر بدم و اور شدش رو ( 1066 ) رو بگیرم ؟
-=- یه رم با باس 1066 ، 2 گیگ چقدر با رم با باس 800 ، 4 گیگ فرق داره ؟
-=- شما خودتون جای من بوودین چی کار میکردین ؟
نقل قول:
مشکل همینجاست. این عدم شناسایی کوچکترین ارتباطی با مادربورد نداره و به تنها چیزی که مرتبط هست سیستم عامل شماست. چه شما از 2x 2GB استفاده کنید و چه 4x 1GB اون مشکل کماکان باقی می مونه. سیستم عامل فقط از 3.15 گیگابایت استفاده می کنه. این حجم حذف شده هم از روی کل حافظه حذف میشه نه از روی یک ماژول خاص.
هیچ کدام! اصلا اینطوری نمیشه چیزی رو مقایسه کرد.
همشون رمهای خیلی خوبی هستند. سری Reaper و Flex جزو بالاترینهاشون هستند و قیمتهاشون هم بالاتره. اینکه بگیم فلان مدل از همه بهتره... اینطوری نیست!نقل قول:
-=- الان میشه گفت که بین رم های OCZ سری Special Edition قابلیت اورکلاک بهتری داره ؟
اصلا این دید کلی درست نیست. چطوری می خواهید وقتی هم حجم رمها متفاوته هم فرکانسشون اونها رو با هم مقایسه کنید.نقل قول:
-=- الان من برم باس 800 بخرم اور کنم خوبه یا اینکه پول بیشتر بدم و اور شدش رو ( 1066 ) رو بگیرم ؟
-=- یه رم با باس 1066 ، 2 گیگ چقدر با رم با باس 800 ، 4 گیگ فرق داره ؟
کلا اینکه حجم، فرکانس، تایمینگ، ... کدومشون توی کارایی موثرتر هستند فقط و فقط به استفاده شما بر می گرده. توی Application های متفاوت تاثیرشون کاملا متفاوته.رمهای قبلی رو نگه می داشتم!نقل قول:
-=- شما خودتون جای من بوودین چی کار میکردین ؟
فکر کنم بهتر باشه استفاده از رم رو محدود کنیم و تو هر بازه بهترین رم از این مارک رو مشخص کنیم
1-- فرض کنیم که من می خوام از نرم افزار های تخصصی استفاده کنم
2-- استفاده از نرم افزار های رایج مثل نرم افزار های رایت و دانلود منیجر و پلیر های مختلف و کار با ویندوز و دیدن فیلم و دانلود
3-- بازی با حجم گرافیک متوسط به بالا
حالا میشه بگین تو این 3 مورد بالا کدوم یک از متغیر های تایمینگ ، حجم یا فرکانس کارایی داره ؟
و یه سوال دیگه : ویندوز ویستا 64 بیت آخرین ورژن + سرویس پک 1 همراه با فعال بوودن تمام قابلیت های گرافیکی 3 بعدیش به تنهایی چقدر رم رو اشغال میکنه ؟
مهمتر از اینکه استفاده چیه، پلتفورمی هست که اون محصول داره ازش استفاده میشه. بدون شک عملکردی که یک رم همراه با یک پردازنده اینتل داره با عملکردش همراه با یک پردازنده AMD تفاوت داره و برای همین فاکتورهایی که نقش مهمتری دارند عوض می شن. (نوع Memory Controller هم توی عملکرد بی تاثیر نیست!)نقل قول:
فکر کنم بهتر باشه استفاده از رم رو محدود کنیم و تو هر بازه بهترین رم از این مارک رو مشخص کنیم
هنوز هم چیزی رو مشخص نکردید! نرم افزار تخصصی یعنی چه نرم افزاری؟ مثلا Catia و Matlab عملکرد کاملا متفاوتی درباره حافظه نسبت به هم دارند. همینطور بقیه نرم افزارها...نقل قول:
1-- فرض کنیم که من می خوام از نرم افزار های تخصصی استفاده کنم
اگه منظور از این گزینه همون "استفاده عادی" از کامپیوتر باشه... به موردی که اول اشاره کردم بستگی داره. (مثلا ارزش فرکانس رم توی پردازنده های AMD و Intel مثل هم نیست.)نقل قول:
2-- استفاده از نرم افزار های رایج مثل نرم افزار های رایت و دانلود منیجر و پلیر های مختلف و کار با ویندوز و دیدن فیلم و دانلود
دقیقا مثل گزینه بالا.نقل قول:
3-- بازی با حجم گرافیک متوسط به بالا
هیچ وقت نمیشه یک به یک فاکتور اشاره کرد و تمام... دنبال همچین پاسخی نباشید!نقل قول:
حالا میشه بگین تو این 3 مورد بالا کدوم یک از متغیر های تایمینگ ، حجم یا فرکانس کارایی داره ؟
خیلی با تخصیص حافظه توی ویندوز ویستا آشنایی ندارم ولی فکر نمی کنم اینطور باشه که یک مقدار خاص از حافظه گرفته بشه و بقیه اش آزاد بشه... سیستم عامل این رو تعیین می کنه.نقل قول:
و یه سوال دیگه : ویندوز ویستا 64 بیت آخرین ورژن + سرویس پک 1 همراه با فعال بوودن تمام قابلیت های گرافیکی 3 بعدیش به تنهایی چقدر رم رو اشغال میکنه ؟
ممنون از پاسخت دوست عزیز . فقط چه تغییراتی باید تو بایوس داد تا هارد Sata II رو بشه به مادر بورد SATA متصل کرد ؟نقل قول:
تنظيم خاصي نيست فقط يه گزينه هست كه هم ساتا رو ميشناسه هم IDE كه معمولا بايد Enhanced انتخاب كني و اينكه پشت هارد يه جانپر هست كه سرعتش رو بر اساس 3 گيگ يا 1.5 گيگ مشخص مي كنه كه اونو دست نزننقل قول:
من به سوالاي بالا كاري ندارم و روي آخرين گزينه راهنمائيت مي كنمنقل قول:
فضاي اشغال شده رم توسط خود ويندوز براي بارگذاري اوليه حدود 400 MB هست
كه در ويندوز XP تقريبا 200 هست
و به مرور كار كردن فضاي بيشتري توسط قسمت هاي مختلف اشغال ميشه كه سيستم عامل مديريت مي كنه
3 سوال اول رو هم كه مدير انجمن جواب دادن نيازي نيست
من که خواستم یه جورایی جواب محدود بشه و انتخاب آسونتر ولی مثل اینکه بازم نشد !
نقل قول:
مهمتر از اینکه استفاده چیه، پلتفورمی هست که اون محصول داره ازش استفاده میشه
Intel Q6600 G0 / ATI 4850 / Asus Maximus Formula
نقل قول:
نوع Memory Controller هم توی عملکرد بی تاثیر نیست!
ممنون میشم یکم این بحث رو باز تر کنی
نقل قول:
نرم افزار تخصصی یعنی چه نرم افزاری
مثلا همون Matlab یا Protel کلا نرم افزار های رشته ی برق
نقل قول:
هیچ وقت نمیشه یک به یک فاکتور اشاره کرد و تمام... دنبال همچین پاسخی نباشید!
میدونم نمیشه ولی می خوام تو هر نوع از اون 3 نوع کاربرد بالا مهمترین فاکتور تعیین بشه
بعد من بیام بر اساس این مهمترین فاکتورا کارای خودمو با کامپیوتر سبک سنگین کنم ببینم اولویت با کدومه
نقل قول:
خیلی با تخصیص حافظه توی ویندوز ویستا آشنایی ندارم ولی فکر نمی کنم اینطور باشه که یک مقدار خاص از حافظه گرفته بشه و بقیه اش آزاد بشه... سیستم عامل این رو تعیین می کنه.
از این سوال می خواستم به این نتیجه برسم که کلا 2 گیگ رم کافیه یا نه ؟
نقل قول:
فضاي اشغال شده رم توسط خود ويندوز براي بارگذاري اوليه حدود 400 MB هست
كه در ويندوز XP تقريبا 200 هست
و به مرور كار كردن فضاي بيشتري توسط قسمت هاي مختلف اشغال ميشه كه سيستم عامل مديريت مي كنه
ممنون شهاب جان
پس شما میگی نهایتش 400 مگابایت از رم رو برا ویندوز بزاریم کنار ( همراه با فعال بودن تمام قابلیت های گرافیکی ویستا )
و یه سوال دیگه :
چرا تو سری هایی که باس 1066 دارن تایمینگشون بالاتر از همون سری با باس 800 هست ؟
برای اینکه خیالت برای هر کاری راحت بشه باید یه رمی انتخاب کنی که برای هر کاری مناسب باشه. پس هم از نظر فرکانس، حافظه و تایمینگ باید موقعیت مناسبی داشته باشه.نقل قول:
پس شما باید 4 گیگ رم(2x2GB) با باس 1066 یا 800 اور شده و با تایمینگ 4 برای 800 و یا 5 برای 1066 بخرید.
مثلا می تونید corsair xms2 dhx 2x2GB با تایمینگ 4.4.4.12 بخرید که به نظر من بهترین گزینه است.
نه اين نهايتش نيست ممكن بيشتر بشه و حتي در بعضي از مواقع كمتر بشهنقل قول:
اطلاعاتي كه سيستم عامل نياز داره براي انجام وظايفش به صورت صفحه به صفحه روي رم قرار مي گيره بازم بستگي به كارت داره
نقل قول:
برای اینکه خیالت برای هر کاری راحت بشه باید یه رمی انتخاب کنی که برای هر کاری مناسب باشه. پس هم از نظر فرکانس، حافظه و تایمینگ باید موقعیت مناسبی داشته باشه.
پس شما باید 4 گیگ رم(2x2GB) با باس 1066 یا 800 اور شده و با تایمینگ 4 برای 800 و یا 5 برای 1066 بخرید.
مثلا می تونید corsair xms2 dhx 2x2GB با تایمینگ 4.4.4.12 بخرید که به نظر من بهترین گزینه است.
متاسفانه من مجبورم فقط رم OCZ انتخاب کنم و قیمت 1066 اونا هم که سر به فلک کشیده
نقل قول:
نه اين نهايتش نيست ممكن بيشتر بشه و حتي در بعضي از مواقع كمتر بشه
اطلاعاتي كه سيستم عامل نياز داره براي انجام وظايفش به صورت صفحه به صفحه روي رم قرار مي گيره بازم بستگي به كارت داره
فقط می خوام ببینم خود سیستم عامل با تمام قابلیت هاش که فعاله ماکزیمم رمی که مصرف میکنه چقدره ؟ تا بعد خودم میزان مصرف برنامه ها ی دیگه رو بهش اافه کنم ببینم که عاقلانس 4 گیگ بخرم یا اصلا اضافیه این کار
چرا مجبوری؟ دلیل خاصی داره؟نقل قول:
برای اینکه ببینی عاقلانه است که 4 گیگ بگیری یا نه نرم افزارهایی رو که با هاشون کار میکنی اجرا کن بعد ببین چقدر از رم استفاده میکنه. دیگه هم لازم نیست اینقدر بحث کنی و حی سوالاتو بپیچونی!
وقتتون بخیر
رم های ocz بهتر هستند یا سوپر تلنت ؟ چرا؟
دوستان امروز من رفتم که یه هارد وسترن یا هیتاچی 320 گیگ 16 مگ بخرم . پدرم در اومد و پیدا نکردم . همه پاساژ ایران و بازار رضا و ... گشتم اما نبود .
فقط مکستور بود و سامسونگ .
بعضیها هم از سامسونگ خیلی تعریف می کردن و می گفتن کره ایه و 3 سال گارانتی داره اما بقیه چینی هستن .
اما یه نفر که خودش سامسونگ داشت گفت که هیتاچی خیلی خوبه . حالا واقعا موندم که سامسونگ بگیرم یا باز هم بگردم دنبال وسترن و دیجیتال .
سلام
بهترین رمی که می تونم با 100 تومان بخزم چیه ؟ (ترجیحا 2 یا 4 گیگ)
مادربوردم Ga-p35-ds3l هست !
2 برند به صورت کلی مقایسه نمیشننقل قول:
هاردهای وسترن دیجیتال و سامسونگ سری t166 هم عالیننقل قول:
بارها گفته شدهنقل قول:
CORSAIR XMS2 2x1GB DDR2 _800 CL4
OCZ PLATINUM 2X1GB SSR2 _800 CL4
PATRIOT 2X1GB DDR2 _ 800 CL4 EP SERIS
ddr2 و sata یعنی چی؟
:5:من خودم سامسونگ دارم وباید بگم که بی صداترین هاردی است که تو زندگیم دیدم :5:و همیشه خنک است:31:نقل قول:
DDR2 سوكت جديد و نوع جديد رم هستنقل قول:
SATA هم يك پورت جديد براي عبور اطلاعات بين مادربورد و هارد و دي وي دي و ... هست
رم خوب که از نظر Oc خوب باشه چی پیشنهاد میدیدن(نه خیلی گرون)
سلام دوستان
من میخوام رم corsair dual channel 4 gig - 800 - 2x2 - dhx بگیرم
موقع خرید باید به چی دقت کنم؟
کدوم مدلش بهتر بود؟ فکر کنم این رم چند نوع داشت که تایمینگاش فرق می کرد
راستی هارد 500gig vestern - 32mb buffer وجود خارجی نداره؟
بجاش چی بگیرم؟ میخوام vestern بگیرم
احتمالش هست که این هارد مثلا بخاطر حجم بالا و یا هر چیز دیگه ایی بسوزه ؟
2 تا 250 بگیرم احتمال آسیبش کمتره یا ربطی نداره؟
دوست عزیز فقط میخواین اور کنین؟ خوب با این طور سوال شما evoone geil از همه بهتره 130 تومن.البته خریدن رم با یه فاکتور اونم اوورکلاک زیاد معقول نیست.نقل قول:
:5:مگه چیکار میخوای انجام بدی که به این همه رم احتیاج داری!!!:5:نقل قول:
:20:بهتره به نوع هتسینک آن توجه کنی وبهترین زمان تاخیر 4-4-4-12 است:20:
:18::19::18::19:چی میگیییییی!!!!!!:18::18:هر چی هارد بیشتر باشه بهتر است:18::18:البته بهترین رنج قیمت در هارد های 500GB ست حتی میتونی چند تا هارد 500 یسته به نیازت نصب کنی:20:
:5:در اور کلاک رم باید رمی با پایینترین زمان تاخیر بگیری :5:نقل قول:
3d کار میکنم:5:نقل قول:
الان نمیتونم بیشتر از این هزینه کنم ، بعدا 4گیگ دیگه بهش اضافه میکنم:46:
هر چی هارد بیشتر باشه چی بهتره؟
من از نظر backup گفتم که 2تا 250 بگیرم
اگه هاردم خدای نکرده بسوزه .....:19:
منم دوست دارم هارد 1 ترابایتی داشته باشم:8:
10-15 صفحه قبل یکی در مورد همین رم یه توضیحی داده بود که گفته بود مدل ...C L یه همچین چیزایی بود ولی اون 2 گیگ بود
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید که به چی باید توجه کنم
سلام دوستان
هاردهای وسترن دیجیتال ساخت کدام کشور هست ؟ و گارانتی کجا تهیه کنم ؟
دوستان یه رم خوب 1 گیگ در حد 30 - 40 تومن میشه معرفی کنید
ocz خوبه . قیمتشو نمیدونم الان چنده . من خودم corsair دارم (2 تا یک گیگ ) یه ساله داره کار میکنه (شبانه روزی ) آخ هم نگفته .
:31:هارد سامسونگ بگیری نمیسوزه:31:رم CL 4 DDR2 800 بگیر یا CL 5 DDR2 1066 البته در صورتی که مادر بوردت ساپورت بکنه:31:میزان رم شما هم کافیه!!!نقل قول: