اگه خدا عمری داد و زنده بودیم برای اولین بار خدمت میرسیم ....
دوست دارم بعضی از مدیران رو ببینم ....
Printable View
اگه خدا عمری داد و زنده بودیم برای اولین بار خدمت میرسیم ....
دوست دارم بعضی از مدیران رو ببینم ....
اگه قسمت بشه و شرايط محيا بشه منم در خدمتم
خب همه که در خدمتنند ............یکی باید رهبری کنه........بابا یه قرار بزارید دیگه
چی شد؟ کسی نميخواد اینجا مارو روشن کنه؟ کی قرار ميزارين؟ من شايد اون موقع تهران باشم خيلی دوست دارم بعضی از کاربران و همکاران رو ببينم!! يکم اطلاعات بدين
تو صفحه قبل پست الفين رو بخون !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام به اعضای انجمن
من امروز عضو p30worldشدم خیلی با حالید گویا بچه های شیرازی قرار ملاقاتی ندارن اگه قراری هست به من اطلاع بدید
امیدوارم 28 تیر بتونم بیام پارک لاله .
بچهها اگه منم بیام
منو هم راه میدین یا نه؟؟؟؟
ما هم میتونیم بیایم یا نه؟!
همه میتونن توی قرار شرکت کنند اینکه دیگه سوال کردن نداره
هر کدوم از دوستان تشریف بیارن خوشحال میشیم
من که دیگه دستم رو داغ کردم که تو اینطور قرارا شرکت کنم!
یک بار توی قرار بچه های کلوپ شرکت کردم خدا به روزتون نیاره هرچی بچه مچه بود ریخته بودن اونجا!!!
اينا كه كلوب نيستننقل قول:
اينا بچه هاي گل پي سي هستن
بروبچزElfinيادتون نره :10:
پس بالاخره اين قرار معين شد خدا را شكر گزاريم به خاطر اين الطاف فراوان فقط الفين جان(استاد الفين)!!!:ي ميشه ساعت 18 باشه؟ 17 گرمه بخدا ميپزيما! اون وقت بجاي كباب كوبيده كه بايد مهمونمون كني(وسط دعوا نرخم تعيين ميكنيم)بايد منو بخوري چون مي پزم !!!18 ش كن مشتري شيم!
آقاي دوست داشتني شما ديگه چرا ، شما كه خودت در جرياني ! تو كه مي دوني مثلا الفين مي گه ساعت پنج همه ساعت هفت مي آن ! حالا اگه بگه شيش ديگه همه ساعت نه به بعد مي آن ! البته فعلا كه اومدن خود الفين هم در حاله اي از ابهام قرار داره !!!!نقل قول:
پس بالاخره اين قرار معين شد خدا را شكر گزاريم به خاطر اين الطاف فراوان فقط الفين جان(استاد الفين)!!!:ي ميشه ساعت 18 باشه؟ 17 گرمه بخدا ميپزيما! اون وقت بجاي كباب كوبيده كه بايد مهمونمون كني(وسط دعوا نرخم تعيين ميكنيم)بايد منو بخوري چون مي پزم !!!18 ش كن مشتري شيم!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
داشي ديگران بد قولن سري پيش من از مهدي هم جلوتر 5 دقيقه قبل 17 من اون جا بودم رفتم يه دور تو پرك زدم تا 17 شه ديدم مهديم اومده=>من سر قولم هستم!
اینجا چه خبره؟؟؟
امید جان حرف شما کاملا صحیح و منطقینقل قول:
همه میتونن توی قرار شرکت کنند اینکه دیگه سوال کردن نداره
هر کدوم از دوستان تشریف بیارن خوشحال میشی
ولی شما میدونید من الان چقدر دشمن دارم؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید که چقدر ادم میخواد که سر به تنم نباشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تو قرارای قبلی حدودا چقدر دختر داشتین....
یا شایدم فقط پسرا میان؟؟؟
بابا به منم بگین چه خبره ؟؟
بگین ما هم بدونیم !!!!
سلام خدمت دوستان نيمه تازه وارد!
عارضم خدمت پسر مهربون كه ما از حدود 1.5 پيش هر چند وقت يه بار يه سري قرار ملاقات داريم يعني اعضاي پي سي ورلد كه مي خوان باهم آشنا شن ميان همديگر و ميبينن و چند ساعتي باهم هستن آمدن همه آزاده پير جوون دختر پسر البته با اينكه واسه همه آزاده! اما من كم سن و سال ترينشونم كه 16 سالم شده!بقيه بالاي 20 هستن البته بين 16 تا 20 هم بودن!
و خدمت سپيده 248:
ما تا حالا دختري سر قرار ها نداشتيم! اما ورود بانوان و دوشيزگان هم آزاده خودشون نميان!
قرار بعدي اعضا پي سي ورلد 28 تير 1386 ساعت 17 روبروي مجسمه ي ابوريحان بيروني ضلع جنوب غربي پارك لاله ي تهران (از سمت بلوار كشاورز) ورود همگان آزاد است!!!
منتظرتون هستم!
به اميد ديدار...
تقریبا هیچی. تا حالا که هیچ دختری حاضر نبوده!نقل قول:
البته برای این قرار یکی قراره بیاد (اسمش رو فراموش کردم توی 10 یا 11 صفحه قبل) ، البته اگه بیاد ؟!!
متاسفانه به خاطر جو و ذهنیت بدی که برای اکثریت درست شده این اتفاق میفته !!!
راستی بچه ها ، دخترها شایدم به خاطر این نمیان که فکر می کنن فقط خودشون هستند؟!! اگه بدونن که تعدادشون زیاده شاید بیان؟ اصلا می تونیم ازشون دعوت کنیم تا هم بدونن که تنها نیستن و هم اینکه اگه دوست داشته باشن بیان ؟؟؟
نظرتون چیه؟
وقتي تواينجوري ميگي منم كه ميخواستم بيام تودلم خالي ميشهنقل قول:
تقریبا هیچی. تا حالا که هیچ دختری حاضر نبوده!
البته برای این قرار یکی قراره بیاد (اسمش رو فراموش کردم توی 10 یا 11 صفحه قبل) ، البته اگه بیاد ؟!!
متاسفانه به خاطر جو و ذهنیت بدی که برای اکثریت درست شده این اتفاق میفته !!!
ميشه درمورد جو اونجا اتفاق هايي كه قراره بيفته براي من بيشتر توضيح بديد كه ببينم ميام يانه
اگه جوء دوستان به 2 قسمت خانم ها و آقایان تقسیم بشه فکر می کنم بیشتر خانوم ها تشریف بیارن.
زنا این ور ، مردا اونور :31:
آره با حال میشه :31:نقل قول:
آقایون منم کم کم دارم راضی میشم که بیام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ببین چقدر خودمو براتو لوس میکنم؟؟؟)
البته به شرطی که کسی منو کتک نزنه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه قرار ملاقات بزارید دیگه
خسته نباشید این همه دارن میگن پنجشنبه 28 تیرماه
ساعت 17
کی جرات داره به آقا مهدی چپ نگاه کنه . ؟!نقل قول:
خیلی ناراحتم اما نمیتونم این قرار رو بیام
همون ساعت ها دارم یه پارک دیگه بیل میزنم
پس کی میاد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خیلی ناراحتم اما نمیتونم این قرار رو بیام
جانم !!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: . بابک جان خودتی ؟؟؟ :18: . من هر موقع پست های شما رو می خوندمنقل قول:
این قدر قاطع بودن و خشک که فشارم میفتاد زیر 6 . :41:
کمک میخوایی بچه ها هستند در خدمت. .صداشون کن اگه نیومدند اخطار بعدشم بن:46:نقل قول:
آقا هرکی می تونه بیاد بیاد اینجا بنویسه که می تونه بیاد
آره من خیلی دوست دارم بیام البته اگه تنها نباشم.....
به خاطر جو و ذهنیت بد هم فکر نمی کنم باشه اگه تو یه جمعی همه دختر باشن یه آقا پسر راحته؟
آدم خودش معذبه نه چیز دیگه ای....!
حالا از دختر خانوما اگه کسی می خواد بره و مثل منم دوست نداره تنها باشه واسه من پیغام بذاره که......
ایشالا قسمت بشه ما هم بیایم بیشتر با بچه ها آشنا بشیم ;)
سلام.......... توی فروم Evanescence.ir یه خانوم خیلی راحت رفته بود اونجا........ بعدم عکسا رو گذاشته بودن......... کاملا مشخص بود که جو صمیمی هست و ذهنیت بد و این حرفا جایی نداره............ شما هم بهتره اینقد نگران نباشید و برید با دوستان دیگه آشنا بشید :)نقل قول:
موفق باشید :)
اتفاقات چیه ؟!!!نقل قول:
مگـه می خوان چیکار کنند ؟!!
قرار ملاقـاتــه
یکی ندونه خیال می کنه ....
نقل قول:
خوب بابک جان بگو ما قرارمون رو بزاریم تو اون پارک
بیل زد نـت رو هم ببینیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
اه .. اه .. اه .. اه
بی تربیت ، بی جنیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی یه بارم بابک هم شوخی کرد
جنیه نداری بچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فهمیدی چرا مدیر ارشد نباید زیاد شوخی کنه ؟!!!
آره ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم با بزرگتر خودش، خودمونی میشه ؟!!!!
برو بمیــر
اگه شرایتش باشه ما هم میاییم.........
اگه بیل می خواین بیلچه در خدمتتونه !نقل قول:
خوب بابک جان بگو ما قرارمون رو بزاریم تو اون پارک
بیل زد نـت رو هم ببینیم
اصلا نمی دونم چرا اینو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
من می خواستم بنویسم که اکثریت (دختران) ذهنیت بدی براشون درست شده.
حتما از بس که سرم شلوغ بوده این طوری نوشتم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:18: :18: :18:
به هر حال معذرت می خوام.
ما هم ميتونيم بيايم
كاربراي جديد هم اجازه دارن بيان؟